Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Sharon Perkins, Stefan Korn, Scott Lancaster, Eric Mooij boeken
  Sharon Perkins, Stefan Korn, Scott Lancaster, Eric Mooij - Je baby's eerste jaar voor vaders voor dummies

  Je baby's eerste jaar voor vaders voor Dummies is de praktische en handige gids voor nieuwe vaders. Van de verzorging van je baby en het versterken van de band met je kleintje tot je kind helpen ontwikkelen en groeien, dit boek bevat alle informatie die je als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Angela Weghorst boeken
  Angela Weghorst - Anders

  Is het zo dat er tegenwoordig meer verwende, moeilijk te hanteren jongeren zijn die alleen maar online tot leven komen? Is er daadwerkelijk een explosieve groei aan kinderen met ADHD, ADD, autisme, hoogsensitiviteit etc.? Of komt dat omdat we hen graag in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Susan van Asten boeken
  Susan van Asten - De gids over emoties bij kids

  Hoe ga je om met een heel boze peuter? Hoe moedig je een bang kind op de juiste manier aan? Hoe zorg je ervoor dat emotionele situaties niet escaleren? Alle emoties mogen er zijn, maar niet elk gedrag is wenselijk. Kinderen moeten leren om op een goede manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julie B. Carr boeken
  Julie B. Carr - Elke dag dichterbij

  Ervaar met dit unieke dagboek jouw zwangerschap vanuit het oogpunt van je baby. Volg elke dag van de verbazingwekkende negen maanden durende reis van verwekking tot geboorte.Ontdek boeiende ontwikkelingen als: -wanneer het hartje begint te kloppen-wanneer je… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,99
 • Bianca de Ruijt boeken
  Bianca de Ruijt - Een giraf is geen aap

  Bianca de Ruijt, moeder van de te vroeg geboren Tygo en overleden Kyra in vergevorderd stadium van de zwangerschap, beschrijft in dit boek de confronterende situaties waarin jonge ouders terecht kunnen komen. Als zwanger worden maar niet lukt, de zwangerschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vitataal boeken
  Vitataal - Sophie de giraf

  Mijn baby album van Sophie de Giraf is een prachtig naslagwerk voor je kindje. Alle bijzondere herinneringen die je als kersverse ouder wilt vastleggen kun je kwijt in dit prachtige album. Met veel ruimte voor foto's en verhalen. Inclusief een vrolijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Carolyn Webster-Stratton boeken
  Carolyn Webster-Stratton - Pittige jaren

  Jengelen, niet luisteren en boze buien horen bij jonge kinderen. Maar als uw 3-jarige dochtertje niet ophoudt met krijsen omdat zij geen tv meer mag kijken, wat is dan verstandig om te doen? Hoe te reageren als uw 5-jarig zoontje zijn jongere zusje een duw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Anne Iburg boeken
  Anne Iburg - Gezonde en lekkere babyvoeding

  Gevarieerde recepten voor heerlijke groentehapjes, vruchtenmoes en de eerste volledige maaltijden Als uw kindje ongeveer vier tot zes maanden is, heeft het meer nodig dan alleen maar melk. Dan komt het moment dat u vaste voeding gaat aanbieden, een bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kevin Leman boeken
  Kevin Leman - Zo wordt opvoeden leuk!

  Alle ouders willen trots zijn op hun kinderen. En iedere ouder verlangt naar een gezin waarin alle gezinsleden genieten van elkaar en de ander liefhebben en respecteren. Je gunt dat je kinderen en je gunt dat jezelf. Maar is zo'n gezinsleven een idyllisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gerarda Van der Veen boeken
  Gerarda Van der Veen - Het hoogstimulatieve kind

  Hooggevoeligheid kan samengaan met druk en emotioneel intens gedrag. Het kind is gevoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn. Hij lijkt niet te willen luisteren en reageert met boze buien. Op school heeft hij moeite met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jeannette Stam boeken
  Jeannette Stam - Op avontuur met de kindercoach

  Een praktische en inspirerende reisgids voor iedereen die op een coachende manier met ouders en kinderen werkt. Op avontuur met de kindercoach is een praktische en inspirerende reis door kindercoachland. Vanaf het vertrekpunt tot het uitzwaaien van de coachee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Ariadne Henstra boeken
  Ariadne Henstra - Mijn babyzusje

  Gefeliciteerd! Je krijgt een zusje!Dit boekje is speciaal voor jou. Hierin kun je namelijk bijzondere momenten opschrijven, mooie tekeningen maken en leuke foto's bewaren. Allemaal dingen die jullie samen hebben beleefd. Later, als je groot bent, kun je dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Het creche- en oppasboek

  Als je baby of peuter naar de kinderopvang gaat, dan is het handig om snel en effectief informatie uit te kunnen wisselen over slaapjes en voedingen. Zeker bij oudere kinderen is het ook erg interessant om te kunnen lezen wat ze die dag hebben beleefd. Dit kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Peter Levine, Maggie Kline boeken
  Peter Levine, Maggie Kline - Het weerbare kind

  Dit boek assisteert ouders en andere opvoeders bij het voorkomen en behandelen van trauma's. Het is een praktische gids met voorbeelden die helpt bij het signaleren van stress en die de weerbaarheid van kinderen vergroot. Op deze manier kunnen zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Elsbeth Teeling, Gerard Janssen boeken
  Elsbeth Teeling, Gerard Janssen - Relax mama!

  Als je net moeder bent geworden staat de hele wereld op zijn kop. Hoe fijn zou het zijn als je af en toe dat stressventiel zou kunnen opendraaien. Nou, vanaf nu kan dat! Met de 101 tips en inzichten uit dit boek kun je de hele wereld aan: 'Slapen is het nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sandra Kleipas boeken
  Sandra Kleipas - De gids over beelddenkende kids

  Kinderen die in beelden denken, zijn creatief, invoelend, hebben een originele kijk op zaken en op het oplossen van problemen. Toch komt dit talent lang niet altijd uit de verf. Het huidige onderwijs sluit niet aan op de leerstijl van beelddenkers. Daardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Paul Smits boeken
  Paul Smits - Je zwangerschap van maand tot maand

  Proficiat! Er is een kindje op komst! Een nieuwe en spannende periode is aangebroken! Je hebt ongetwijfeld een heleboel vragen over wat je de komende negen maanden allemaal te wachten staat... Vanaf wanneer kan ik de baby voelen? Kan ik iets doen tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Manon Abbel, Brigiet Bluiminck boeken
  Manon Abbel, Brigiet Bluiminck - Mijn zwangerschap

  Boordevol informatie en tips om af te tellen naar de geboorte van jullie kindjeProficiat! Je bent zwanger! Het aftellen naar de geboorte van jullie kindje kan beginnen! Voor elke dag van je zwangerschap vind je een blaadje met nuttige informatie, van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kevin Leman boeken
  Kevin Leman - Zo wordt tieners opvoeden leuk!

  Gefeliciteerd! Je hebt een tiener in huis. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn, maar dat wist je al. Als je denkt dat je geen invloed meer hebt op je kinderen zodra ze tieners worden, dan heb je het mis. Dit is pas de tweede fase in de wedstrijd van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Janell Burley Hofmann boeken
  Janell Burley Hofmann - Smartwise opvoeden

  Kinderen opvoeden in het digitale tijdperk Kinderen zijn actief op social media en doen van alles en nog wat op hun smartphone. Maar wat doen ze eigenlijk? Met wie hebben ze contact? En hoeveel uur per dag staren ze naar dat schermpje? Dit boek beschrijft hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Suzanne van Snippenberg boeken
  Suzanne van Snippenberg - De gids over prikkelverwerking bij kids

  Hoe zorg je ervoor dat een kind alle prikkels die het op een dag binnenkrijgt, op een goede manier verwerkt? Met welke oefeningen staat je kind letterlijk steviger in het leven? Hoe kun je als ouder daarbij helpen? In deze handzame, praktische gids geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sanne Knijn boeken
  Sanne Knijn - Vitaal van start

  Tijdens de maanden voor de conceptie en tijdens de zwangerschap wordt de basis gelegd voor het leven van je kind(eren). De keuzes die je nu maakt, hebben invloed op hoe je kindje zich later voelt. Dit is goed nieuws, want je kan zelf invloed uitoefenen op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Esther Bergsma boeken
  Esther Bergsma - Hoogsensitieve kinderen

  Ouders van hoogsensitieve jongens en meisjes lopen in de opvoeding tegen forse uitdagingen aan. Hoe stel je grenzen zonder in drama's terecht te komen? Hoe vergroot je het zelfvertrouwen van je kind en hoe leer je je kind omgaan met de overweldigende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Susan Bögels boeken
  Susan Bögels - Mindful opvoeden in een druk bestaan

  Psychotherapeut Susan Bögels schreef met 'Mindful opvoeden in een druk bestaan' een praktische gids voor mindful ouderschap. Soms lijkt het ouderschap een eindeloze to-dolijst: je kinderen ophalen van de crèche of van school, een oppas regelen, hen helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Esther van Lunteren boeken
  Esther van Lunteren - Verwachtingsvol

  Hoera, je bent zwanger! Juist in deze periode speelt je geloof een belangrijke rol. Daarom is er nu een eerlijk en informatief christelijk zwangerschapsboek dat je tijdens je hele zwangerschap als gids kunt gebruiken. Iedere week wordt de ontwikkeling van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95