Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Lionel Pailles, Benoit le Goedec boeken
  Lionel Pailles, Benoit le Goedec - Voor het eerst papa

  Alles wat je moet weten over de zwangerschap, geboorte en de verzorging van je baby Sta je op het punt om voor de eerste keer papa te worden? Of ben je misschien net papa geworden? In beide gevallen komt er vast een berg vragen op je af. Sommige lijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Yves Durand boeken
  Yves Durand - Voor het eerst opa

  Eerste kleinkind onderweg? Van harte gefeliciteerd - binnenkort behoor je tot de club van trotse grootouders! Je wilt vast elke kans aangrijpen om volop van je kleinkinderen te genieten en de beste opa van de wereld te worden. Dit boek bevat talrijke tips en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Benjamin Perrier boeken
  Benjamin Perrier - Help! Ik word (super) papa

  Alles wat je als toekomstige vader moet weten over 9 maanden zwangerschap en de eerste weken na de geboorte. Word je binnenkort papa? Dan ben je misschien al een beetje zenuwachtig voor de grote sprong in het onbekende. Daarom is er nu dit boek met alles wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Heleen van der Veld boeken
  Heleen van der Veld - BSO doe je zo

  'BSO doe je zo!' is vooral geschreven voor pedagogisch medewerkers in de buitenschoolseopvang. Daarnaast kunnen ouders en andere professionals die met kinderen werken ernatuurlijk ook gebruik van maken. Samen hebben zij immers hetzelfde doel: kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirre Mare boeken
  Mirre Mare - Wat roze wolk?!

  Mirre Mare (verloskundige)beschrijft in dit boekje voor aanstaande ouders op ludieke wijze diverse ervaringen van prille ouders. Een boekje vol informatie over de op handen zijnde kraamtijd en vooral een boekje bedoeld ter voorbereiding op de kraamtijd. Juist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Arnold Brouwer boeken
  Arnold Brouwer - De huiswerkcoach

  'Hij doet gewoon z'n huiswerk niet. Wat we ook zeggen, hij weigert. Hij gaat wel naar boven maar ook daar doet-ie niets. En als we er wat van zeggen, hebben we meteen een huis vol herrie.' Een herkenbare noodkreet van wanhopige ouders.In dit boek biedt De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mama hoe zeg ik nee?`

  Daphne Pietersons unieke methode om kinderen assertiviteit en weerbaarheid bij te brengen. Als ouder, leerkracht of coach kun je een kind wel vertellen dat je vertrouwen hebt in hem of haar, maar pas als het kind zelfvertrouwen voelt, gebeurt er iets. Je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sammie Sebassio boeken
  Sammie Sebassio - Droom... en het wordt echt

  Coaching boek voor kinderen vanaf 9 jaarOnzeker - angstig - gepest - AD(H)D - hoogsensitief - hoogbegaafd - verdrietig - overprikkeld - ondernemend - leergierig In het boek Droom... en het wordt echt leert zakengirafje en kindercoach Sammie Sebassio, kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sandra van Bijsterveld boeken
  Sandra van Bijsterveld - De gids over hoogbegaafde kids

  Hoogbegaafde kinderen kunnen origineel, slim, levendig, fantasierijk en diepzinnig zijn. Als ze tenminste goed in hun vel zitten. Want hun gave kent ook schaduwkanten. Faalangst, hooggevoeligheid, emotionele uitbarstingen en zich buitengesloten voelen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Een kind is een zichtbaar geworden liefde

  Een kind is een zichtbaar geworden liefde. Deze woorden van de romantische dichter Novalis drukken de ontroering uit die mensen voelen bij het zien van een kind. Mieke Mosmuller beschrijft in dit boek waar die ontroering op berust en hoe deze kan worden tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Yvette van der Meer boeken
  Yvette van der Meer - Eindelijk moeder!

  Vruchtbaarheidsproblematiek belicht vanuit moeders die Eindelijk moeder! zijn geworden. Met aanvullende informatie van specialisten en deskundigen uit het veld.Eindelijk moeder! Als het moederschap niet vanzelf komt (incl. cd-single Eindelijk moeder! gezongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Esther Kaper boeken
  Esther Kaper - Mama's eerste stapjes

  De geboorte van een eerste kind is voor veel moeders een enorme verandering. Hoe kun je voorbereiden op dit grote avontuur? Esther Kaper schreef een eerlijk boek over deze prachtige, maar intensieve periode. Hierin verwerkte ze de ervaringen van tientallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Susan van Asten boeken
  Susan van Asten - De gids over emoties bij kids

  Hoe ga je om met een heel boze peuter? Hoe moedig je een bang kind op de juiste manier aan? Hoe zorg je ervoor dat emotionele situaties niet escaleren? Alle emoties mogen er zijn, maar niet elk gedrag is wenselijk. Kinderen moeten leren om op een goede manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julie B. Carr boeken
  Julie B. Carr - Elke dag dichterbij

  Ervaar met dit unieke dagboek jouw zwangerschap vanuit het oogpunt van je baby. Volg elke dag van de verbazingwekkende negen maanden durende reis van verwekking tot geboorte.Ontdek boeiende ontwikkelingen als: -wanneer het hartje begint te kloppen-wanneer je… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,99
 • Bianca de Ruijt boeken
  Bianca de Ruijt - Een giraf is geen aap

  Bianca de Ruijt, moeder van de te vroeg geboren Tygo en overleden Kyra in vergevorderd stadium van de zwangerschap, beschrijft in dit boek de confronterende situaties waarin jonge ouders terecht kunnen komen. Als zwanger worden maar niet lukt, de zwangerschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert boeken
  Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert - Het Schone smoelen boek

  Het Schone Smoelen Boek leert je kind om goed tanden te poetsen en wordt leuk met behulp van de avonturen van Kaat en Ko en met de spelletjes van Tootsie de tandenpoetsfee.Martine van Gemert deelt haar ervaringen als expert vanuit haar vakgebiedals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Joseph Cornell boeken
  Joseph Cornell - Sharing nature

  Wanneer kinderen persoonlijk ervaring opdoen met de natuur ontstaat er meer individuele waardering voor de natuur. Ze ontdekken wat de natuur hen te bieden heeft en zullen er dan ook beter voor zorgen. Dit eenvoudige doch zeer effectieve concept vormt de basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Miriam Bierhaus, Nelleke Quist boeken
  Miriam Bierhaus, Nelleke Quist - Moments

  Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven.De combi van opvoeden en geloven is niet altijd makkelijk. Zeker niet met opgroeiende pubers die hun eigen weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gerarda Van der Veen boeken
  Gerarda Van der Veen - Het hoogstimulatieve kind

  Hooggevoeligheid kan samengaan met druk en emotioneel intens gedrag. Het kind is gevoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn. Hij lijkt niet te willen luisteren en reageert met boze buien. Op school heeft hij moeite met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Asha Dornfest boeken
  Asha Dornfest - Life hacks

  134 life hacks die het leven met jonge kinderen nét wat simpeler maken. Voor alle ouders die in hun drukke bestaan geholpen zijn met no-nonsenseadvies en daadwerkelijk toepasbare tips. Wil je weten hoe je er geen nóg grotere bende van hoeft te maken als je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • L. Boucke boeken
  L. Boucke - Je baby op het potje

  Dit boek is een eye-opener. Iedereen die een baby heeft, een baby krijgt of met baby's werkt, zou op zijn minst kennis moeten nemen van deze baby-potjestraining, ofwel baby-zindelijkheidscommunicatie.Baby's blijken uitstekend aan te voelen wanneer ze aandrang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Gerrit Vignero boeken
  Gerrit Vignero - De draad tussen ouder en kind

  De draad is een metafoor voor opvoeding en hechting. Het gaat om hoe de band tussen ouders en kinderen groeit doorheen de verschillende ontwikkelingsstappen. Het is een begrippenkader dat ouders kan helpen om de emotionele en sociale ontwikkeling van hun kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Wendy Schouten boeken
  Wendy Schouten - Bevallen op eigen kracht

  Veilig en ongecompliceerd bevallen is gebruik maken van je eigen kracht! 'Elke vrouw wil graag veilig en ongecompliceerd bevallen. Het belangrijkste daarbij is dat je gebruik maakt van je eigen kracht en een sfeer creëert waarin vertrouwen en genieten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Annelies Wiersma boeken
  Annelies Wiersma - Haal het beste uit je kind en jezelf; opvoeden met deugden

  Je krijgt een kind en het ouderschap begint. Maar hoe voed je een kind op? Annelies Wiersma leerde door Het grote deugdenboek van de Canadese Linda Kavelin-Popov het Deugdenproject kennen en introduceerde het in Nederland. In dit boek vertelt ze via… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kim John Payne boeken
  Kim John Payne - Eenvoudig opvoeden

  In de hedendaagse jachtige maatschappij hebben kinderen te veel spullen, te veel keuzes en te weinig vrije tijd. De internationaal befaamde gezinstherapeut Kim John Payne helpt ouders bij het terugwinnen van de ruimte en vrijheid die kinderen nodig hebben voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50