Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Karin Scheffer boeken
  Karin Scheffer - kanguru De gids over autisme bij kids

  Aan kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) zie je meestal niets. Toch functioneren deze kinderen door hun autisme wel degelijk anders dan andere kinderen.Deze gids laat ouders, opa's en oma's, leerkrachten, mensen in de gezondheidszorg, etc… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gilles Diederichs boeken
  Gilles Diederichs - Papa speelt mee !

  Vaders spelen een onontbeerlijke rol in de ontwikkeling van hun kinderen. 'Nieuwe papa's' hebben dat al lang begrepen en nemen die rol vanaf de geboorte met plezier en toewijding op zich. In dit boek staan een heleboel ideeën voor activiteiten, spelletjes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stuart Shanker boeken
  Stuart Shanker - Zelfregulatie bij kinderen

  Nieuwe kijk op emoties en gedrag van kinderen Zelfregulatie bij kinderen is een opzienbarende en praktische gids voor ouders, om hun kind te helpen relaxt en succesvol door het leven te gaan. Kinderpsycholoog Stuart Shanker baseert zich op tientallen jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Asha Dornfest boeken
  Asha Dornfest - Life hacks

  134 life hacks die het leven met jonge kinderen nét wat simpeler maken. Voor alle ouders die in hun drukke bestaan geholpen zijn met no-nonsenseadvies en daadwerkelijk toepasbare tips. Wil je weten hoe je er geen nóg grotere bende van hoeft te maken als je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Laura Markham boeken
  Laura Markham - Ontspannen ouders, blije broers en zussen

  Praktische tips en tools voor een positieve opvoedstijl Ben je de ruzies en het geschreeuw tussen je kinderen zat? Heb je er genoeg van om elke dag als scheidsrechter op te treden? Weet je niet meer wat je moet doen om de sfeer in huis gezellig te houden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Bewegen

  Het kind beweegt vanaf het eerste moment in het leven. Het doet ervaring op over zichzelf en over de omgeving. Al bewegend zijn leven ervaren heet sensomotorische ontwikkeling. Sensomotoriek coördineert de eigen waarnemingen met de lichaamsbewegingen. Bewegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marlies Wegerif, Marinde van den Breggen boeken
  Marlies Wegerif, Marinde van den Breggen - Spiegelbeeld

  Moeders en dochters: ze lijken op elkaar, maar zijn toch verschillend. Daarom bestaat deze uitgave uit twee boeken: één voor moeders en één voor dochters (10-13 jaar). De boeken behandelen allebei op hun eigen manier thema's rondom lichaam, relaties,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ria de Die, Erika van de Pol boeken
  Ria de Die, Erika van de Pol - Leuke pubers!?

  'Leuke pubers!?' is een compact, vlot leesbaar, praktisch en duidelijk boek. Het gaat over onderwerpen die misschien makkelijk lijken, maar in de praktijk niet altijd makkelijk zijn. Contact houden bijvoorbeeld, hoe doe je dat als je puber niet meewerkt? En… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Caroline Cotinaud boeken
  Caroline Cotinaud - Voor het eerst oma

  Eerste kleinkind onderweg? Van harte gefeliciteerd - binnenkort behoor je tot de club van trotse grootouders! Zoals de meeste oma's van tegenwoordig ben je vast nog heel actief en kijk je ernaar uit om volop te genieten van je nieuwe rol. En uiteraard zul je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Stephen Kendrick, Alex Kendrick boeken
  Stephen Kendrick, Alex Kendrick - Liefdevol ouderschap

  Kinderen zijn een geschenk van God. Ze zijn geschapen naar Gods beeld, geschapen met een doel en door God toevertrouwd aan jouw zorg. Aan jou de taak om ze een geschenk te laten zijn voor toekomstige generaties. Dat voelt voor veel ouders bijna als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kiind boeken
  Kiind - Opvoeders en huttenbouwers. DOEBOEK. Voor ouders!

  OPVOEDERS EN HUTTENBOUWERS DOEBOEK Niet al teveel opvoeden en wel dagelijks huttenbouwen. Dingen doen die leuk zijn voor het héle gezin. Dat noemt Kiind 'bewust ouderschap'. Je zou het ook gerust 'lui ouderschap' kunnen noemen. Je hebt er namelijk geen klok,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Casper van Koppenhagen, Laura Soudijn boeken
  Casper van Koppenhagen, Laura Soudijn - Ik had je gedacht mijn kind

  Het verhaal van de jonge vader Casper die binnen een jaar zijn zoons Lennard en Simon verliest. In beide gevallen kort na hun geboorte. Dit ontwapenend eerlijke en ontroerende boek gaat over ontreddering en kwetsbaarheid, over liefde en levenskracht.Mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Vincent Mertens boeken
  Vincent Mertens - Studieadvies. succesvol herkansen in het hoger onderwijs

  Dit is geen klassiek boek over studiemethode, -planning of -techniek. Het is een boek als een riem onder het hart voor studenten die niet meteen slaagden in het hoger onderwijs, daar misschien een opdoffer van kregen en weer recht willen komen, om zo de draad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,10
 • Ben Daeter boeken
  Ben Daeter - Optimale kansen voor ieder kind

  Dit boek gaat over de betekenis van de epigenetica voor kinderen in drie belangrijke fases van hun leven: de periode voor en na de geboorte, de opvoeding en het onderwijs.Centraal staat de vraag hoe, gedacht vanuit de epigenetica, bepaalde genen positief of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jolanda van den Berg boeken
  Jolanda van den Berg - Mommy to be

  Een zwangerschap is misschien wel de meest bijzondere periode in je leven. En dat wil je natuurlijk vastleggen. Maar hoe fijn is het als je naast een dagboek, ook handige tips krijgt? En wat denk je van ruimte om je ideeen over de babykamer uit te werken? Of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Joseph Murphy boeken
  Joseph Murphy - Papa worden!

  101 tips voor je eerste maanden als papa. Kersverse vaders worden met een heleboel nieuwe uitdagingen geconfronteerd. De belangrijkste zijn de nieuwe baby en zijn moeder. Nieuwe vaders krijgen te kampen met huilende baby's én huilende moeders die tot bedaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Album- negen maanden zwanger

  Om alles over uw zwangerschap in op te schrijven. Met nuttige informatie en handige tips, week na week. Zwanger zijn is een magische ervaring die u uw hele leven wilt koesteren en blijven herinneren. Dit prachtige album helpt u daarbij. U kunt er elk bijzonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • M.H. Klaus, P. Klaus boeken
  M.H. Klaus, P. Klaus - Life Line Je wonderbaarlijke baby

  Je wonderbaarlijke baby begint voor de geboorte, met foto's van het embryo dat zich in de baarmoeder nestelt. Daarna zien we een pasgeborene van nog geen uur oud, die zonder enige hulp naar de borst kruipt, de stemmen van zijn ouders herkent en ongewenste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • D. Verwaal-Noorlander boeken
  D. Verwaal-Noorlander - Ik weet niet wat ik moet zeggen...

  Dit in dagboekvorm geschreven boek is het verhaal van Dick en Daniëlle, twee heel normale mensen met een kinderwens. Het boek beschrijft met humor het proces dat je relatie doormaakt als je aan kinderen begint. Daniëlle raakt zwanger en Dick en Daniëlle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • S. Tyberg boeken
  S. Tyberg - De mooiste voornamen uit de hele wereld

  Met dit boek vindt u dus ongetwijfeld de naam die u het liefste hoort! Een naam voor je baby kiezen doe je niet overhaast of ondoordacht. Je wilt een leuke naam die mooi bij de familienaam klinkt, die bij namen van eventuele broertjes of zusjes past en die een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • S. Gustavus Jones boeken
  S. Gustavus Jones - Begrijp je baby Begrijp je eenjarige

  Hoe ziet de wereld eruit in de ogen van een eenjarige? Een dreumes kan zich nog niet goed uitdrukken, maar hoe kom je er dan achter hoe hij zich voelt? Hoe ga je om met de steeds grotere zelfstandigheid van de eenjarige? En wanneer zeg je 'nee'?Dit boek leidt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • L. Miller boeken
  L. Miller - Begrijp je baby Begrijp je tweejarige

  Waarom is de peuter van twee jaar zo vaak onhandelbaar? Wat doe je als je kind niet in zijn of haar eigen bed wil slapen? Hoe weet je of je kind toe is aan de peuterspeelzaal? Hoe ga je om met een bazigetweejarige?Dit boek leidt je door de belangrijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • S. Boswell boeken
  S. Boswell - Begrijp je baby

  Waarom geef je borstvoeding, of waarom niet? Welke emoties spelen een rol als je baby een slechte eter is? Waarom zijn lachen, grapjes en spel belangrijk?Hoe troost je een baby die 's nachts veel huilt en wat doe je als je het verdriet van je baby niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • L. Boucke boeken
  L. Boucke - Je baby op het potje

  Dit boek is een eye-opener. Iedereen die een baby heeft, een baby krijgt of met baby's werkt, zou op zijn minst kennis moeten nemen van deze baby-potjestraining, ofwel baby-zindelijkheidscommunicatie.Baby's blijken uitstekend aan te voelen wanneer ze aandrang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • W. Kavanagh boeken
  W. Kavanagh - Babymassage en reflexologie

  Babymassage is in vele culturen een oude traditie en komt tegenwoordig ook in het Westen opnieuw in de belangstelling. Liefdevolle aanrakingen hebben een positieve invloed op de ontwikkeling van baby's en peuters, zowel lichamelijk als emotioneel, en zijn een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95