Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Reinette Montsma boeken
  Reinette Montsma - Boos, Rambam Ramla...De boze bui

  Leon heeft een boze bui. Uit zijn mond komen allerlei rare woorden en zijn benen schoppen tegen de muur, deur en alles wat ze tegenkomen. De boze bui heet Rambam Ramla... Dit boek kan ouders, kinderen en anderen ondersteunen in het omgaan met boze buien van...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Pieter Both boeken
  Pieter Both - De eerste keer.. vader

  Je zag die twee streepjes op de zwangerschapstest en je wist: vanaf nu wordt alles anders. Je begint aan een immens avontuur - veel spannender krijg je ze niet. Je relatie, je vriendschappen, je zelfbeelden, je contact met God - overal valt nog veel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Carianne Ros boeken
  Carianne Ros - De eerste keer... moeder

  Moeder worden is de grootste verandering die je kunt meemaken. Je carrière, je vriendschappen, je relatie, je emoties - alles staat op z'n kop. Hier krijg je de beste tips om daarmee om te gaan. Carianne Ros is therapeut, een bekende auteur en de jonge moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Pedro De Bruyckere, Bert Smits boeken
  Pedro De Bruyckere, Bert Smits - Ik was 10 in 2015

  Het grote opvoedingsboek voor de professional vandaag Welke studies leiden naar een goeie job? Waar zullen onze kinderen wonen? Zullen ze gelukkig zijn? De wereld lijkt constant in verandering en dit maakt de taak van ouders, opvoeders en leerkrachten zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Charlotte Beumer boeken
  Charlotte Beumer - Zwanger - the true story

  Je bent zwanger!Dat is alles tegelijk: geweldig, spannend, braak-tastisch, verrassend, pijnlijk, über-gelukkig, rete-emotioneel, ongemakkelijk én he-le-maal de bom. Je hele leven zoals je dat kende staat in één klap volledig op zijn kop. In jouw lijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Cynthia Ulrich Tobias boeken
  Cynthia Ulrich Tobias - Dat bepaal ik zelf wel!

  Ouders kunnen soms met de handen in het haar zitten wanneer hun kinderen een erg sterke wil hebben. Dit boekje geeft hen herkenning en bovendien veel praktische handvatten: hoe kun je het beste reageren in bepaalde situaties? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marja Bos, Petra Kok boeken
  Marja Bos, Petra Kok - Coach je puber

  De puberteit: een vervelende periode, waar je doorheen moet zien te komen? De puberteit kan voor ouders en pubers juist ook heel leuk en leerzaam zijn. Coach je puber geeft je als ouder inzichten waarmee je eerlijk naar jezelf en naar je kind leert kijken. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Asha Dornfest boeken
  Asha Dornfest - Life hacks

  134 life hacks die het leven met jonge kinderen nét wat simpeler maken. Voor alle ouders die in hun drukke bestaan geholpen zijn met no-nonsenseadvies en daadwerkelijk toepasbare tips. Wil je weten hoe je er geen nóg grotere bende van hoeft te maken als je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Edith Steijns boeken
  Edith Steijns - De volgende stap in opvoeden -balans, thuis en op school-

  Opvoeden is in belang van het kind, doen wat nodig is voor zijn ontwikkeling, zodat het kind steeds zelfstandiger wordt en vanuit zijn potentie gaat leven. Alle volwassenen die betrokken zijn bij de opvoeding hebben een rol in deze ontwikkeling. Opvoeden is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Casper van Koppenhagen, Laura Soudijn boeken
  Casper van Koppenhagen, Laura Soudijn - Ik had je gedacht mijn kind

  Het verhaal van de jonge vader Casper die binnen een jaar zijn zoons Lennard en Simon verliest. In beide gevallen kort na hun geboorte. Dit ontwapenend eerlijke en ontroerende boek gaat over ontreddering en kwetsbaarheid, over liefde en levenskracht.Mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter Huijs boeken
  Peter Huijs - Was ik een kind

  Pb. met flappen | 100 p. met full color illustraties'Was ik een kind' is ontstaan uit een achtergrond van jarenlange betrokkenheid bij kinderen en oudere jeugd. Aan de hand van een aantal denkbeelden en verhalen van opvoeders en denkers over de innerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vincent Mertens boeken
  Vincent Mertens - Studieadvies. succesvol herkansen in het hoger onderwijs

  Dit is geen klassiek boek over studiemethode, -planning of -techniek. Het is een boek als een riem onder het hart voor studenten die niet meteen slaagden in het hoger onderwijs, daar misschien een opdoffer van kregen en weer recht willen komen, om zo de draad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,10
 • Saskia Henderson boeken
  Saskia Henderson - In ons gezin gaat alles prima! (Maar soms...)

  Je hebt een leuk gezin met kinderen. Hoewel? Je zoon luistert soms slecht, je dochter kan vreselijk zeuren, en je hebt vaak onenigheid met je partner over het klassieke dopje van de tandpasta. Hoewel jullie dol op elkaar zijn, kunnen zulke dingen echt de sfeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lois Eijgenraam boeken
  Lois Eijgenraam - Leerrijpheid

  Motorische ontwikkeling, tanden wisselen, beginnende geletterdheid, dominantie, de kindertekening, lateralisatie, de sociaal-emotionele ontwikkeling...Op veel (vrije)scholen wordt door de kleuterleerkracht, intern begeleider en anderen met grote aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jaap ten Wolde boeken
  Jaap ten Wolde - Mijn vader zoent met de buurvrouw

  Je zult het maar meemaken als tiener. Per ongeluk je vader zien zoenen met de buurvrouw. Om wakker van te liggen.'Gaan mijn ouders scheiden?' Jongeren maken regelmatig gebeurtenissen mee of komen in situaties die deskundigen als 'stressful life events' duiden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marieke Wigmans-Bremers, Noor Schutte-Kerckhoff, Nina Veeneman-Dietz boeken
  Marieke Wigmans-Bremers, Noor Schutte-Kerckhoff, Nina Veeneman-Dietz - Help, help, hoera!

  Kinderfeestjes, verjaardagen, traktaties, babyshowers, kraambezoek, feestdagen: ze kunnen ons af en toe behoorlijk wat stress bezorgen (en dan wordt alles ook nog eens vastgelegd op de foto). Terwijl de een er elk jaar een aantal grijze haren bij krijgt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Monique L'Hoir, Bregje van Sleuwen boeken
  Monique L'Hoir, Bregje van Sleuwen - Het Slaapboek

  HOE LAAT JE JE KIND VEILIG ÉN GEZOND SLAPEN?Als ouder wil je niets liever dan dat je kind goed doorslaapt en in een veilige slaapomgeving ligt. In Het Slaapboek staat alles wat je moet weten over veilig én gezond slapen. De adviezen in dit boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joriene de Vos boeken
  Joriene de Vos - Kids & Co

  Vader of moeder worden is een wens die niet voor iedereen vanzelfsprekend werkelijkheid wordt. Je bent bijvoorbeeld single, valt op mensen van hetzelfde geslacht, of je partner kan of wil je kinderwens niet vervullen. Een kind krijgen met iemand die niet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lois Eijgenraam boeken
  Lois Eijgenraam - Gezond hechten

  Gezond hechten gaat over de verbinding die het (jonge) kind aangaat met zichzelf en de wereld. Een verbinding aangaan met het eigen lichaam is de basis om als kind een relatie aan te kunnen gaan met zichzelf, de ouder(s), andere opvoeders als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Monique van der Zanden boeken
  Monique van der Zanden - Speelruimte

  Kinderen zijn doeners. Ze hebben ruimte nodig om te spelen, te experimenteren, te ervaren, te ontdekken en te fantaseren. Door met alle zintuigen te spelen leren kinderen zichzelf, anderen en de aarde kennen; zo creëren ze een stevige basis vol warme… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Walter Matthys, Christine Boersma boeken
  Walter Matthys, Christine Boersma - Opvoedwijzer gedragsproblemen bij kinderen

  Alle kinderen zijn wel eens brutaal. Of boos, omdat ze hun zin niet krijgen. Ze geven andere kinderen wel eens een klap. Of komen veel later thuis dan afgesproken. Dat is niet erg. Dat hoort bij kinderen. We spreken van gedragsproblemen als dit gedrag vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marian Plat boeken
  Marian Plat - Eerste hulp bij hoogbegaafdheid Slim Vaardig Talent begeleiding voor hoogbegaafden

  Eerste hulp bij hoogbegaafdheid is een praktisch handboek voor leerkrachten en ouders om vaardig te worden in het begeleiden van (hoog)begaafde kinderen. Het begint met een stuk theoretische basis waarin de karakteristieken en het signaleren van hoogbegaafde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Carl Honore boeken
  Carl Honore - Slow kids

  Nu zijn de kinderen aan de beurt!Als u terugdenkt aan uw kindertijd, wat herinnert u zich dan het liefst? Die leerzame pianoles? De bijspijkercursus Engels? De verplichte zwemles? Of toch het hutten bouwen, knutselen, touwtjespringen en de geheime… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jo Voets, Lieve Michielsen, Sarah Hertens boeken
  Jo Voets, Lieve Michielsen, Sarah Hertens - Hink-stap-sprong 2 Ouderlijke vaardigheden

  U herinnert het zich waarschijnlijk nog als gisteren: u houdt uw baby voor de eerste keer in uw armen ... een klein hulpeloos wezentje aan het begin van zijn lange levensweg. Pasgeboren, maar toch al een kind met eigen talenten, behoeften, vragen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Frédérique de Groot boeken
  Frédérique de Groot - Misstanden in de jeugdhulpverlening

  Wat doe je in Nederland, als je kind schade oploopt bij de andere ouder en je kunt hem zelf niet beschermen? Juist, je trekt aan de bel bij school. Je gaat naar de rechtbank voor een aangepaste omgangsregeling. Er wordt een ots uitgesproken. Eindelijk, hulp!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95