Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Augusta Verburg boeken
  Augusta Verburg - In het spel dat leven heet Oma!

  Oma!Oma! is het vervolg van het boekje Ik word oma (ISBN 978-90-813457-3-6). Net als in het eerste deel, neemt Augusta Verburg de lezer mee in haar bespiegelingen rond het omaschap.¿Door de komst van dit eerste kleinkind lijk ik in een trein te zijn beland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Channah Zwiep boeken
  Channah Zwiep - Doktertje spelen en zo

  Lichamelijkheid, intimiteit en seksualiteit horen bij het leven. Ook bij het leven van jonge kinderen in de kinderopvang. Het zijn elementen van hun seksuele ontwikkeling. Vind jij het als professionele opvoeder belangrijk om kinderen hierbij te ondersteunen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Herberd Prinsen boeken
  Herberd Prinsen - Help! Mijn kind heeft faalangst

  Gebleken is dat ruim 10 procent van de kinderen tussen tien en veertien jaar echt last heeft van faalangst. Dat is heel vervelend; het maakt ze onzeker, het belemmert ze in een harmonische ontwikkeling tot volwassene. Dit boek maakt duidelijk wat je er als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert boeken
  Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert - Het Schone smoelen boek

  Het Schone Smoelen Boek leert je kind om goed tanden te poetsen en wordt leuk met behulp van de avonturen van Kaat en Ko en met de spelletjes van Tootsie de tandenpoetsfee.Martine van Gemert deelt haar ervaringen als expert vanuit haar vakgebiedals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Krista Okma boeken
  Krista Okma - De opvoedachtbaan...over opvoeden en opgroeien...

  De opvoedachtbaan...over opvoeden en opgroeien - Krista Okma (hoofdtrainer opvoedprogramma 'Triple P') met illustraties van Harnen van Straaten, schrijver van het kinderboekwneekgeschenk 2013 In de Opdvoedachtbaan: Kinderen opvoeden en veilig laten opgroeien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Po Bronson, Ashley Merryman boeken
  Po Bronson, Ashley Merryman - Ouders opgelet!

  In Ouders opgelet! worden baanbrekende, nieuwe inzichten geboden over de psychologie van hetopvoeden. Op vlotte wijze en aan de hand van anekdotes behandelen de auteurs onderwerpen als:* Waarom hebben complimenten vaak een averechtse werking?* Hoe komt het dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jos van Remundt, Simon Deen boeken
  Jos van Remundt, Simon Deen - Verhalen die ertoe doen

  Verhalen die ons raken, ons een spiegel voorhouden, en ons dwingen na te denken over universele vraagstukken. Steeds weer bewijzen de grote verhalen uit de verschillende levensbeschouwelijke tradities hun waarde. Het blijven verhalen die er toe doen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Charlotte Borggreve boeken
  Charlotte Borggreve - Hoe houd je het gezellig thuis? 30 manieren om je kind en jezelf op te voeden

  Hoe houd je het gezellig thuis? is een doe-boek met praktische tips en methodesHoe houd je het gezellig thuis? is een doe-boek met praktische tips en methodes, die kinder- en jongerencoach Charlotte Borggreve in haar praktijk gebruikt. Dingen die je makkelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annick Bogaerts, Roland Devlieger boeken
  Annick Bogaerts, Roland Devlieger - Zwangerschap en obesitas. Handboek voor de zorgverlener

  Obesitas komt steeds vaker voor. Dit betekent dat ook almaar meer zwangeren en moeders te kampen hebben met een té hoog gewicht. Dat geeft in de periode voor en tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode niet alleen meer problemen voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Saskia Henderson boeken
  Saskia Henderson - In ons gezin gaat alles prima! (Maar soms...)

  Je hebt een leuk gezin met kinderen. Hoewel? Je zoon luistert soms slecht, je dochter kan vreselijk zeuren, en je hebt vaak onenigheid met je partner over het klassieke dopje van de tandpasta. Hoewel jullie dol op elkaar zijn, kunnen zulke dingen echt de sfeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lois Eijgenraam boeken
  Lois Eijgenraam - Leerrijpheid

  Motorische ontwikkeling, tanden wisselen, beginnende geletterdheid, dominantie, de kindertekening, lateralisatie, de sociaal-emotionele ontwikkeling...Op veel (vrije)scholen wordt door de kleuterleerkracht, intern begeleider en anderen met grote aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicky Lee, Sila Lee boeken
  Nicky Lee, Sila Lee - Jongleren

  - Hoe kunnen we een gezond gezinsleven ontwikkelen? - Hoe kunnen we de behoeften van onze kinderen vervullen? - Waar liggen onze grenzen en hoe helpen we onze kinderen deze zelf te bepalen? - Hoe geven we onze overtuigingen en waarden door aan onze kinderen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Christa Nieuwboer boeken
  Christa Nieuwboer - In contact met ouders

  In contact met ouders geeft jou een betrouwbare en praktische vraagbaak om professioneel en systematisch op opvoedingsvragen van ouders in te kunnen gaan. Daarbij staat empowermentgericht werken centraal. Waarom kiezen voor In contact met ouders?* Praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • Anne Iburg boeken
  Anne Iburg - Gezonde en lekkere babyvoeding

  Gevarieerde recepten voor heerlijke groentehapjes, vruchtenmoes en de eerste volledige maaltijden Als uw kindje ongeveer vier tot zes maanden is, heeft het meer nodig dan alleen maar melk. Dan komt het moment dat u vaste voeding gaat aanbieden, een bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bastiaan Ragas boeken
  Bastiaan Ragas - Maar je krijgt er wel heel veel voor terug

  Speciaal uitgevoerd in een lettertype voor mensen met dyslexieDe zanger, acteur en televisiepresentator (1971- ) vertelt over zijn ervaringen als jonge vader (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marja Bos, Petra Kok boeken
  Marja Bos, Petra Kok - Coach je puber

  De puberteit: een vervelende periode, waar je doorheen moet zien te komen? De puberteit kan voor ouders en pubers juist ook heel leuk en leerzaam zijn. Coach je puber geeft je als ouder inzichten waarmee je eerlijk naar jezelf en naar je kind leert kijken. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rob van Vuure boeken
  Rob van Vuure - Stukjes spiegel

  Eindelijk, na veel verzoeken, verschijnt een selectie van de columns van Rob van Vuure over zijn jongste zoon David (nu 13) in boekvorm. Columns waarin hij zichzelf terugziet in zijn zoon. Ook zoon David voetbalt, ook David heeft een bril met -3 en ook David… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Barbara Corsetto boeken
  Barbara Corsetto - Ontspannen bevallen met hypnose

  Zwanger zijn en bevallen, zijn ingrijpende gebeurtenissen. Veel vrouwen zien om allerlei verschillende redenen tegen de bevalling op. Het is wonderlijk hoe weinig hypnotherapie wordt toegepast in de zwangerschaps-begeleiding, terwijl deze vorm van begeleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Amy Chua boeken
  Amy Chua - Strijdlied van de tijgermoeder

  De controversiële bestseller over opvoeding.In dit persoonlijke opvoedingsrelaas laat Amy Chua op indringende en geestige wijze zien wat het betekent om als moeder geen genoegen te nemen met matige schoolresultaten van je kinderen. Chua voedt haar kinderen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Edith Steijns boeken
  Edith Steijns - De volgende stap in opvoeden -balans, thuis en op school-

  Opvoeden is in belang van het kind, doen wat nodig is voor zijn ontwikkeling, zodat het kind steeds zelfstandiger wordt en vanuit zijn potentie gaat leven. Alle volwassenen die betrokken zijn bij de opvoeding hebben een rol in deze ontwikkeling. Opvoeden is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Stephanie Modell boeken
  Stephanie Modell - Een goede nachtrust voor je baby

  De praktische raadgever voor kersverse ouders Als kersverse ouder heb je wellicht al ondervonden dat slaap een heel kostbaar goed is. Het goede nieuws is dat je je baby kunt leren slapen! Het geheim? Leer het natuurlijke ritme van je baby te begrijpen! In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Aline Hoogenboom, Joop Stolk boeken
  Aline Hoogenboom, Joop Stolk - Baby verzorgen is ook opvoeden

  De geboorte van een baby verandert het leven van ouders ingrijpend. De baby huilt wanneer hij wil, of het nu nacht is of dag. Alles lijkt vanaf nu alleen nog maar om de baby te draaien en verder komt alles op de tweede plaats. Met name moeders kunnen soms… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - De geboorte van een moeder

  De geboorte van een moederBaby, dreumes, kleuter15 jarige jubileumeditie van een zwangerschapsklassieker over zwanger zijn en moeder worden De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lien Geeroms boeken
  Lien Geeroms - Wat zeg je ?

  In dit lieve en grappige boekje vul je de inventieve, zelfgemaakte woorden van je (klein)kind in. Laat je inspireren door invullijstjes en voorbeelden van de praatjes van andere kinderen. Zo vergeet je nooit meer wat jouw kinds eerste woorden waren. Een boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Debby Mendelsohn boeken
  Debby Mendelsohn - Borstvoeding doe je zo!

  De handleiding om je kind met plezier te voeden Borstvoeding is de natuurlijke manier om een baby te voeden. Borstvoeding doe je zo begeleidt moeders tijdens de hele borstvoedingsperiode. Het boek begint met het aanleggen van de baby en het vinden van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95