Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Kim John Payne boeken
  Kim John Payne - Eenvoudig opvoeden

  In de hedendaagse jachtige maatschappij hebben kinderen te veel spullen, te veel keuzes en te weinig vrije tijd. De internationaal befaamde gezinstherapeut Kim John Payne helpt ouders bij het terugwinnen van de ruimte en vrijheid die kinderen nodig hebben voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Marlies Wegerif, Marinde van den Breggen boeken
  Marlies Wegerif, Marinde van den Breggen - Spiegelbeeld

  Moeders en dochters: ze lijken op elkaar, maar zijn toch verschillend. Daarom bestaat deze uitgave uit twee boeken: één voor moeders en één voor dochters (10-13 jaar). De boeken behandelen allebei op hun eigen manier thema's rondom lichaam, relaties,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dawn Huebner boeken
  Dawn Huebner - Wat kun je doen als je niet durft te gaan slapen

  Zou het niet heerlijk zijn als je in bed kon stappen, lekker onder je dekbed kon kruipen en zonder gedoe in slaap zou vallen? Zonder dat je naar rare geluiden luistert of aan enge mannen denkt? Zonder nog een slokje water of een extra knuffel of nog een keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gordon Neufeld, Gabor Mate boeken
  Gordon Neufeld, Gabor Mate - Laat je kind niet los!

  Kinderen zijn niet meer zoals vroeger. Ze lijken minder aan te nemen van volwassenen. Hebben minder ontzag. En minder schrik om in de problemen te komen. De opvoedingstechnieken van onze ouders werken niet meer. Voor velen voelt het ouderschap niet als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert boeken
  Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert - Het Schone smoelen boek

  Het Schone Smoelen Boek leert je kind om goed tanden te poetsen en wordt leuk met behulp van de avonturen van Kaat en Ko en met de spelletjes van Tootsie de tandenpoetsfee.Martine van Gemert deelt haar ervaringen als expert vanuit haar vakgebiedals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Joseph Cornell boeken
  Joseph Cornell - Sharing nature

  Wanneer kinderen persoonlijk ervaring opdoen met de natuur ontstaat er meer individuele waardering voor de natuur. Ze ontdekken wat de natuur hen te bieden heeft en zullen er dan ook beter voor zorgen. Dit eenvoudige doch zeer effectieve concept vormt de basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Miriam Bierhaus, Nelleke Quist boeken
  Miriam Bierhaus, Nelleke Quist - Moments

  Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven.De combi van opvoeden en geloven is niet altijd makkelijk. Zeker niet met opgroeiende pubers die hun eigen weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gerarda Van der Veen boeken
  Gerarda Van der Veen - Het hoogstimulatieve kind

  Hooggevoeligheid kan samengaan met druk en emotioneel intens gedrag. Het kind is gevoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn. Hij lijkt niet te willen luisteren en reageert met boze buien. Op school heeft hij moeite met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Martine Delfos boeken
  Martine Delfos - Lotte en de beer

  Lotte en de beer is een therapeutisch verhaal. Lotte kan niet goed praten en schaamt zich. Ze durft het niet zo goed. Ze komt een bruine beer tegen die last heeft van zijn schouderbult. Ze durft tegen hem te praten en hij steunt haar, helpt haar over haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kiind boeken
  Kiind - Opvoeders en huttenbouwers

  OPVOEDERS EN HUTTENBOUWERS DOEBOEK Niet al teveel opvoeden en wel dagelijks huttenbouwen. Dingen doen die leuk zijn voor het héle gezin. Dat noemt Kiind 'bewust ouderschap'. Je zou het ook gerust 'lui ouderschap' kunnen noemen. Je hebt er namelijk geen klok,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Negen maanden zwanger dagboek

  Met duidelijke informatie over de ontwikkeling van uw baby Zwanger zijn is iets heel speciaals en is een periode die je wilt koesteren en je blijven herinneren. In dit Negen maanden zwanger dagboek is ruimte gereserveerd om al die speciale gevoelens en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lionel Pailles, Benoit le Goedec boeken
  Lionel Pailles, Benoit le Goedec - Voor het eerst papa

  Alles wat je moet weten over de zwangerschap, geboorte en de verzorging van je baby Sta je op het punt om voor de eerste keer papa te worden? Of ben je misschien net papa geworden? In beide gevallen komt er vast een berg vragen op je af. Sommige lijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Yves Durand boeken
  Yves Durand - Voor het eerst opa

  Eerste kleinkind onderweg? Van harte gefeliciteerd - binnenkort behoor je tot de club van trotse grootouders! Je wilt vast elke kans aangrijpen om volop van je kleinkinderen te genieten en de beste opa van de wereld te worden. Dit boek bevat talrijke tips en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Benjamin Perrier boeken
  Benjamin Perrier - Help! Ik word (super) papa

  Alles wat je als toekomstige vader moet weten over 9 maanden zwangerschap en de eerste weken na de geboorte. Word je binnenkort papa? Dan ben je misschien al een beetje zenuwachtig voor de grote sprong in het onbekende. Daarom is er nu dit boek met alles wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monique L'Hoir, Bregje van Sleuwen boeken
  Monique L'Hoir, Bregje van Sleuwen - Het slaapboek

  HOE LAAT JE JE KIND VEILIG ÉN GEZOND SLAPEN?Als ouder wil je niets liever dan dat je kind goed doorslaapt en in een veilige slaapomgeving ligt. In Het Slaapboek staat alles wat je moet weten over veilig én gezond slapen. De adviezen in dit boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marja Bos, Petra Kok boeken
  Marja Bos, Petra Kok - Coach je puber en groei mee!

  De puberteit: een vervelende periode, waar je doorheen moet zien te komen? De puberteit kan voor ouders en pubers juist ook heel leuk en leerzaam zijn. Coach je puber geeft je als ouder inzichten waarmee je eerlijk naar jezelf en naar je kind leert kijken. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Debby Mendelsohn boeken
  Debby Mendelsohn - Zindelijk maken is kinderspel

  Dit boek helpt ouders en verzorgers om kinderen te begeleiden bij het zindelijk worden. Bovendien kunnen ze dat op een veel jongere leeftijd dan tegenwoordig gebruikelijk is. Stap voor stap en zonder stress kunnen kinderen in vrij korte tijd zindelijk worden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Birgit Gebauer-Sesterhenn, Thomas Villinger boeken
  Birgit Gebauer-Sesterhenn, Thomas Villinger - Zwangerschap en geboorte

  - Een overzicht van de afzonderlijke maanden van de zwangerschap: hoe verandert uw lichaam en hoe groeit uw baby? - Een antwoord op alle vragen met verhalen en ervaringen van aanstaande en kersverse moeders en vaders. - Nuttige informatie over… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Heleen van der Veld boeken
  Heleen van der Veld - BSO doe je zo

  'BSO doe je zo!' is vooral geschreven voor pedagogisch medewerkers in de buitenschoolseopvang. Daarnaast kunnen ouders en andere professionals die met kinderen werken ernatuurlijk ook gebruik van maken. Samen hebben zij immers hetzelfde doel: kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirre Mare boeken
  Mirre Mare - Wat roze wolk?!

  Mirre Mare (verloskundige)beschrijft in dit boekje voor aanstaande ouders op ludieke wijze diverse ervaringen van prille ouders. Een boekje vol informatie over de op handen zijnde kraamtijd en vooral een boekje bedoeld ter voorbereiding op de kraamtijd. Juist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Arnold Brouwer boeken
  Arnold Brouwer - De huiswerkcoach

  'Hij doet gewoon z'n huiswerk niet. Wat we ook zeggen, hij weigert. Hij gaat wel naar boven maar ook daar doet-ie niets. En als we er wat van zeggen, hebben we meteen een huis vol herrie.' Een herkenbare noodkreet van wanhopige ouders.In dit boek biedt De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mama hoe zeg ik nee?`

  Daphne Pietersons unieke methode om kinderen assertiviteit en weerbaarheid bij te brengen. Als ouder, leerkracht of coach kun je een kind wel vertellen dat je vertrouwen hebt in hem of haar, maar pas als het kind zelfvertrouwen voelt, gebeurt er iets. Je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sammie Sebassio boeken
  Sammie Sebassio - Droom... en het wordt echt

  Coaching boek voor kinderen vanaf 9 jaarOnzeker - angstig - gepest - AD(H)D - hoogsensitief - hoogbegaafd - verdrietig - overprikkeld - ondernemend - leergierig In het boek Droom... en het wordt echt leert zakengirafje en kindercoach Sammie Sebassio, kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - De geboorte van een moeder & de geboorte van een gezin

  De geboorte van een moederBaby, dreumes, kleuter15 jarige jubileumeditie van een zwangerschapsklassieker over zwanger zijn en moeder worden De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anna Myrte Korteweg boeken
  Anna Myrte Korteweg - Vrije Geboorte

  Volledig herziene editie! Met Vrije Geboorte - voor het eerst verschenen in 2011 - inspireert Anna Myrte Korteweg vele vrouwen tot het beleven van een bekrachtigende bevalervaring. Ze schrijft over het belang van eigen regie en de zin en onzin van veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00