Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • M.H. Klaus, P. Klaus boeken
  M.H. Klaus, P. Klaus - Je wonderbaarlijke baby

  Je wonderbaarlijke baby begint voor de geboorte, met foto's van het embryo dat zich in de baarmoeder nestelt. Daarna zien we een pasgeborene van nog geen uur oud, die zonder enige hulp naar de borst kruipt, de stemmen van zijn ouders herkent en ongewenste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • L. Boucke boeken
  L. Boucke - Je baby op het potje

  Dit boek is een eye-opener. Iedereen die een baby heeft, een baby krijgt of met baby's werkt, zou op zijn minst kennis moeten nemen van deze baby-potjestraining, ofwel baby-zindelijkheidscommunicatie.Baby's blijken uitstekend aan te voelen wanneer ze aandrang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jan Peter de Bruin, Henk Hanssen boeken
  Jan Peter de Bruin, Henk Hanssen - De IVF-gids

  Dit is de praktische gids voor iedereen die een vruchtbaarheidsbehandeling overweegt of eraan begint, man of vrouw. Bij IVF en ICSI krijg je te maken met allerlei medische termen zoals androgenen, blastocyste, FSH-hormoon, azoöspermie en follikelaspiratie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • B. Vansina boeken
  B. Vansina - Mee zwanger

  Dit interactief zwangerschapsboek is gebaseerd op wat mannen willen weten wanneer hun partner zwanger is. Het is van mens tot mens geschreven, met een vleugje humor en een grote zin voor realiteit Het heeft 10 troeven:1. Het geeft een breed overzicht van wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • E. Hagenaar boeken
  E. Hagenaar - Zalig Zwanger Affirmaties

  Zalig Zwanger Affirmaties Positieve gedachten zijn positieve krachten Laat jouw gedachtekracht het verloop van je zwangerschap positief sturen! De kwaliteit van je self-talk ? de gedachten en overtuigingen die onbewust voortdurend in je hoofd rondspoken ?… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • M.F. Delfos boeken
  M.F. Delfos - Witstipje en Fleur/Ronald en Muis

  Fleur houdt van de natuur. Plotseling ziet ze een lieveheersbeestje met witte stippen. Hij kan sommige dingen niet eten, daar wordt hij heel ziek van. Fleur wordt vriendjes met het lieveheesbeestje, want zij heeft dat ook. Ze noemt hem Witstipje. Ronald heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • M.F. Delfos boeken
  M.F. Delfos - Jaha, ze is liehief!

  Mark krijgt een zusje. Pas als hij zeker weet dat mama een speciaal plekje voor hem heeft waar niemand anders kan zitten, kan hij tevreden verder spelen. Martine Delfos beschrijft met veel inlevingsvermogen de worsteling die Mark doormaakt en zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • M. Delfos boeken
  M. Delfos - Aletta en de giraf

  Aletta is gek op giraffen. Ze hebben zulke lieve ogen. Giraffen hoeven niet te lezen en ze zien alles en iedereen met hun lange nek. Was ik maar een giraf, zegt Aletta. Dieren zijn niet dom als ze niet kunnen lezen, hè mama? Nee, zegt mama, en kinderen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Donna Goldberg, Jennifer Zwiebel boeken
  Donna Goldberg, Jennifer Zwiebel - De hond heeft mijn huiswerk opgegeten!

  Veel middelbare scholieren hebben moeite met het plannen en uitvoeren van hun huiswerk. Met dit praktische handboek kunnen ouders en verzorgers hun kinderen op de middelbare school vaardigheden aanleren om het huiswerk slim en snel te organiseren. Het boek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ed van Eeden boeken
  Ed van Eeden - Samen Gelukkig met Kinderen

  De uitdaging om je kind(eren) behoorlijk op te voeden is zo intens dat je wel eens vergeet dat jij en je partner ooit in de eerste plaats voor elkaar gekozen hebben. Hoe zorg je er dan voor dat de kinderen niet alle aandacht opeisen en er nog een leven voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carolien Krijnen, Frank Wouters boeken
  Carolien Krijnen, Frank Wouters - Samen gelukkig zonder kinderen

  Een leven opbouwen zonder kinderen vergt een aparte aanpak, want of we het willen of niet, een gezin met kinderen wordt nog steeds door de maatschappij gezien als ?normaal?. Daardoor lijkt het soms wel alsof de hele wereld draait om kinderen en dat je bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Levine, Maggie Kline boeken
  Peter Levine, Maggie Kline - Het weerbare kind

  Dit boek assisteert ouders en andere opvoeders bij het voorkomen en behandelen van trauma's. Het is een praktische gids met voorbeelden die helpt bij het signaleren van stress en die de weerbaarheid van kinderen vergroot. Op deze manier kunnen zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Augusta Verburg boeken
  Augusta Verburg - Oma!

  Oma!Oma! is het vervolg van het boekje Ik word oma (ISBN 978-90-813457-3-6). Net als in het eerste deel, neemt Augusta Verburg de lezer mee in haar bespiegelingen rond het omaschap.?Door de komst van dit eerste kleinkind lijk ik in een trein te zijn beland die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert boeken
  Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert - Het Schone smoelen boek

  Het Schone Smoelen Boek leert je kind om goed tanden te poetsen en wordt leuk met behulp van de avonturen van Kaat en Ko en met de spelletjes van Tootsie de tandenpoetsfee.Martine van Gemert deelt haar ervaringen als expert vanuit haar vakgebiedals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henk Hanssen, Lonneke Kranendonk boeken
  Henk Hanssen, Lonneke Kranendonk - Zwangerschapsmanagement voor mannen

  Zwangerschapsmanagement is hét boek voor aanstaande vaders. Nesteldrang, emotionele opvliegers en kosten die uit de klauwen gieren. Zodra je vrouw zwanger is, worden jouw managementkwaliteiten pas echt op de proef gesteld. Met dit boek krijg je alle methoden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • C. Bretecher boeken
  C. Bretecher - De buik vol

  In De buik vol schetst Claire Bretécher de verwarring die een zwangere buik aanricht. Op hilarische wijze toont ze de onnavolgbare logica van moeders in spe, het nerveuze gedrag van aanstaande vaders en de randverschijnselen van het zwangerschapscircus. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Henk Hanssen boeken
  Henk Hanssen - Peutermanagement voor mannen

  Praktisch handboek voor vaders van peuters.Hoe ontwikkelt een peuter zich? Wat maakt hun reacties soms zo turbulent? En waarom is jouw reactie op hun gedrag bepalend voor hun ontwikkeling? Je peuter opvoeden betekent voortdurend schakelen tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Aanleggen, Kolven, Voeden

  Nieuw! Een no-nonsens boek over borstvoeding.Een vrolijk bladerboek vol informatie, tips en weetjes voor (aanstaande) moeders die alles willen weten over borstvoeding. Een aantrekkelijk boek met verrassende invalshoeken en tegelijk een betrouwbaar naslagwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Paul Camp boeken
  Paul Camp - Cognitieve animatietherapie

  Cognitieve animatietherapie is het eerste boek waarin deze vernieuwende vorm van psychotherapie wordt beschreven. Een belangrijk uitgangspunt van de therapie is dat problemen waarmee cliënten te kampen hebben, zich in veel opzichten gedragen alsof ze een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Krista Okma boeken
  Krista Okma - De opvoedachtbaan

  De opvoedachtbaan...over opvoeden en opgroeien - Krista Okma (hoofdtrainer opvoedprogramma 'Triple P') met illustraties van Harnen van Straaten, schrijver van het kinderboekwneekgeschenk 2013 In de Opdvoedachtbaan: Kinderen opvoeden en veilig laten opgroeien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Petra van Noord boeken
  Petra van Noord - Ik deug + jij deugt = iedereen deugt?!

  Wat als je angst als ouder waarheid wordt en je kind ontspoort? Dat overkomt ons niet, dachten de ouders in het op waarheid gebaseerde verhaal in dit boek. In hun gezin gedragen niet één, maar twee kinderen zich buitensporig en uiteindelijk raken ze van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Saskia Bruyn, Thea van Tuyl boeken
  Saskia Bruyn, Thea van Tuyl - De doula

  Het begrip 'doula' (zwangerschaps- en bevallingscoach) duikt de laatste tijd vaak op in de media. Maar wat is een doula? Wat kan zij voor je doen? Voor wie is het verstandig om een doula te nemen? Hoe vind je er één? De Doula is een handzaam boek voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Sal Severe boeken
  Sal Severe - Positief opvoeden

  Positief Opvoeden:hoe kinderen zich spiegelen door Sal Severe. Heb je er genoeg van dat je alles viermaal moet herhalen voor uw kinderen luisteren? Zitten je kinderen uren voor de tv en slechts enkele minuten aan hun huiswerk? Voelt u zich ooit schuldig of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard Janssen boeken
  Gerard Janssen - Babyplakboek

  Gefeliciteerd! Je bent moeder (of vader) van een kersverse baby. Je denkt nu waarschijnlijk dat je je deze periode de rest van je leven zult herinneren, maar geloof ons, dat is niet zo. Je geheugen is een zeef geworden. Daarom is er nu dit babyplakboek. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kevin Leman boeken
  Kevin Leman - Zo wordt opvoeden leuk!

  Alle ouders willen trots zijn op hun kinderen. En iedere ouder verlangt naar een gezin waarin alle gezinsleden genieten van elkaar en de ander liefhebben en respecteren. Je gunt dat je kinderen en je gunt dat jezelf. Maar is zo'n gezinsleven een idyllisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50