Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Wanda Vendrig boeken
  Wanda Vendrig - Bezield ouderschap

  Dit boek wil ouders inspireren om anders te kijken naar het ouderschap. Het is een handreiking om bewust en met hart en ziel je kind te begeleiden. In bezield ouderschap werk je samen met je kind om het beste in hem naar voren te halen en om hem zijn talenten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Nelly Slits boeken
  Nelly Slits - Bevallen? natuurlijk!

  In dit boek vertelt Nelly Slits over haar eigen ervaringen in de kraamzorg en over hoe de zorg voor moeder en kind in de loop der jaren is veranderd. Was er vroeger alleen een verloskundige of dokter, die samen met een kraamverzorgster assisteerde bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kevin Leman boeken
  Kevin Leman - Zo wordt opvoeden leuk

  Alle ouders willen trots zijn op hun kinderen. En iedere ouder verlangt naar een gezin waarin alle gezinsleden genieten van elkaar en de ander liefhebben en respecteren. Je gunt dat je kinderen en je gunt dat jezelf. Maar is zo'n gezinsleven een idyllisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Augusta Verburg boeken
  Augusta Verburg - In het spel dat leven heet Ik word oma

  Na de elf titels voor kinderen en jeugd, spreekt Augusta Verburg in ¿Ik word oma¿ nu de volwassenen aan. 'Ik word oma' vertelt over Augusta¿s jeugd, het contact met haar ouders en grootouders, haar eigen rol als moeder en uiteraard haar aankomend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janell Burley Hofmann boeken
  Janell Burley Hofmann - Smartwise opvoeden

  Kinderen opvoeden in het digitale tijdperk Kinderen zijn actief op social media en doen van alles en nog wat op hun smartphone. Maar wat doen ze eigenlijk? Met wie hebben ze contact? En hoeveel uur per dag staren ze naar dat schermpje? Dit boek beschrijft hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Esther van Lunteren boeken
  Esther van Lunteren - Verwachtingsvol: negenmaandendagboek

  Met dit negenmaandendagboek kun je heel bewust toeleven naar de geboorte van je kindje. Iedere week worden de ontwikkeling van de baby en van je eigen lichaam beschreven. Voor elke maand is er een overdenking en vragen om over door te denken of samen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Shannon Payette Seip, Andrienne Hedger boeken
  Shannon Payette Seip, Andrienne Hedger - Help, een peuter in huis

  De wereld door de ogen van peuters Bizarre kledingstijl... Excentriek kapsel... Egocentrische houding... Nee, dit boek gaat niet over pretentieuze supersterren... Het gaat over peuters! Driftbuien en favoriete sabbeldoekjes, raadselachtige kledingkeuzes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Annelies Wiersma boeken
  Annelies Wiersma - Haal het beste uit je kind en jezelf; opvoeden met deugden

  Je krijgt een kind en het ouderschap begint. Maar hoe voed je een kind op? Annelies Wiersma leerde door Het grote deugdenboek van de Canadese Linda Kavelin-Popov het Deugdenproject kennen en introduceerde het in Nederland. In dit boek vertelt ze via… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pieter Both boeken
  Pieter Both - De eerste keer.. vader

  Je zag die twee streepjes op de zwangerschapstest en je wist: vanaf nu wordt alles anders. Je begint aan een immens avontuur - veel spannender krijg je ze niet. Je relatie, je vriendschappen, je zelfbeelden, je contact met God - overal valt nog veel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Carianne Ros boeken
  Carianne Ros - De eerste keer... moeder

  Moeder worden is de grootste verandering die je kunt meemaken. Je carrière, je vriendschappen, je relatie, je emoties - alles staat op z'n kop. Hier krijg je de beste tips om daarmee om te gaan. Carianne Ros is therapeut, een bekende auteur en de jonge moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Pedro De Bruyckere, Bert Smits boeken
  Pedro De Bruyckere, Bert Smits - Ik was 10 in 2015

  Het grote opvoedingsboek voor de professional vandaag Welke studies leiden naar een goeie job? Waar zullen onze kinderen wonen? Zullen ze gelukkig zijn? De wereld lijkt constant in verandering en dit maakt de taak van ouders, opvoeders en leerkrachten zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cynthia Ulrich Tobias boeken
  Cynthia Ulrich Tobias - Dat bepaal ik zelf wel!

  Ouders kunnen soms met de handen in het haar zitten wanneer hun kinderen een erg sterke wil hebben. Dit boekje geeft hen herkenning en bovendien veel praktische handvatten: hoe kun je het beste reageren in bepaalde situaties? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marja Bos, Petra Kok boeken
  Marja Bos, Petra Kok - Coach je puber

  De puberteit: een vervelende periode, waar je doorheen moet zien te komen? De puberteit kan voor ouders en pubers juist ook heel leuk en leerzaam zijn. Coach je puber geeft je als ouder inzichten waarmee je eerlijk naar jezelf en naar je kind leert kijken. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Asha Dornfest boeken
  Asha Dornfest - Life hacks

  134 life hacks die het leven met jonge kinderen nét wat simpeler maken. Voor alle ouders die in hun drukke bestaan geholpen zijn met no-nonsenseadvies en daadwerkelijk toepasbare tips. Wil je weten hoe je er geen nóg grotere bende van hoeft te maken als je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Casper van Koppenhagen, Laura Soudijn boeken
  Casper van Koppenhagen, Laura Soudijn - Ik had je gedacht mijn kind

  Het verhaal van de jonge vader Casper die binnen een jaar zijn zoons Lennard en Simon verliest. In beide gevallen kort na hun geboorte. Dit ontwapenend eerlijke en ontroerende boek gaat over ontreddering en kwetsbaarheid, over liefde en levenskracht.Mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter Huijs boeken
  Peter Huijs - Was ik een kind

  Pb. met flappen | 100 p. met full color illustraties'Was ik een kind' is ontstaan uit een achtergrond van jarenlange betrokkenheid bij kinderen en oudere jeugd. Aan de hand van een aantal denkbeelden en verhalen van opvoeders en denkers over de innerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vincent Mertens boeken
  Vincent Mertens - Studieadvies. succesvol herkansen in het hoger onderwijs

  Dit is geen klassiek boek over studiemethode, -planning of -techniek. Het is een boek als een riem onder het hart voor studenten die niet meteen slaagden in het hoger onderwijs, daar misschien een opdoffer van kregen en weer recht willen komen, om zo de draad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,10
 • Lois Eijgenraam boeken
  Lois Eijgenraam - Leerrijpheid

  Motorische ontwikkeling, tanden wisselen, beginnende geletterdheid, dominantie, de kindertekening, lateralisatie, de sociaal-emotionele ontwikkeling...Op veel (vrije)scholen wordt door de kleuterleerkracht, intern begeleider en anderen met grote aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jaap ten Wolde boeken
  Jaap ten Wolde - Mijn vader zoent met de buurvrouw

  Je zult het maar meemaken als tiener. Per ongeluk je vader zien zoenen met de buurvrouw. Om wakker van te liggen.'Gaan mijn ouders scheiden?' Jongeren maken regelmatig gebeurtenissen mee of komen in situaties die deskundigen als 'stressful life events' duiden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Monique L'Hoir, Bregje van Sleuwen boeken
  Monique L'Hoir, Bregje van Sleuwen - Het Slaapboek

  HOE LAAT JE JE KIND VEILIG ÉN GEZOND SLAPEN?Als ouder wil je niets liever dan dat je kind goed doorslaapt en in een veilige slaapomgeving ligt. In Het Slaapboek staat alles wat je moet weten over veilig én gezond slapen. De adviezen in dit boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joriene de Vos boeken
  Joriene de Vos - Kids & Co

  Vader of moeder worden is een wens die niet voor iedereen vanzelfsprekend werkelijkheid wordt. Je bent bijvoorbeeld single, valt op mensen van hetzelfde geslacht, of je partner kan of wil je kinderwens niet vervullen. Een kind krijgen met iemand die niet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marian Plat boeken
  Marian Plat - Eerste hulp bij hoogbegaafdheid Slim Vaardig Talent begeleiding voor hoogbegaafden

  Eerste hulp bij hoogbegaafdheid is een praktisch handboek voor leerkrachten en ouders om vaardig te worden in het begeleiden van (hoog)begaafde kinderen. Het begint met een stuk theoretische basis waarin de karakteristieken en het signaleren van hoogbegaafde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Carl Honore boeken
  Carl Honore - Slow kids

  Nu zijn de kinderen aan de beurt!Als u terugdenkt aan uw kindertijd, wat herinnert u zich dan het liefst? Die leerzame pianoles? De bijspijkercursus Engels? De verplichte zwemles? Of toch het hutten bouwen, knutselen, touwtjespringen en de geheime… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jo Voets, Lieve Michielsen, Sarah Hertens boeken
  Jo Voets, Lieve Michielsen, Sarah Hertens - Hink-stap-sprong 2 Ouderlijke vaardigheden

  U herinnert het zich waarschijnlijk nog als gisteren: u houdt uw baby voor de eerste keer in uw armen ... een klein hulpeloos wezentje aan het begin van zijn lange levensweg. Pasgeboren, maar toch al een kind met eigen talenten, behoeften, vragen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Frédérique de Groot boeken
  Frédérique de Groot - Misstanden in de jeugdhulpverlening

  Wat doe je in Nederland, als je kind schade oploopt bij de andere ouder en je kunt hem zelf niet beschermen? Juist, je trekt aan de bel bij school. Je gaat naar de rechtbank voor een aangepaste omgangsregeling. Er wordt een ots uitgesproken. Eindelijk, hulp!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95