Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Het 9 maanden boek voor papa

  Dé onmisbare en complete gids voor aanstaande vadersEen zwangerschap kan voor een koppel een spannend avontuur zijn. Hoewel de aanstaande moeder de meeste aandacht krijgt, kunnen de negen maanden zwangerschap ook voor de aanstaande vader emotioneel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Aanleggen, Kolven, Voeden

  Nieuw! Een no-nonsens boek over borstvoeding.Een vrolijk bladerboek vol informatie, tips en weetjes voor (aanstaande) moeders die alles willen weten over borstvoeding. Een aantrekkelijk boek met verrassende invalshoeken en tegelijk een betrouwbaar naslagwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Arnold Brouwer boeken
  Arnold Brouwer - De Huiswerkcoach

  'Hij doet gewoon z'n huiswerk niet. Wat we ook zeggen, hij weigert. Hij gaat wel naar boven maar ook daar doet-ie niets. En als we er wat van zeggen, hebben we meteen een huis vol herrie.' Een herkenbare noodkreet van wanhopige ouders.In dit boek biedt De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sanne Kloosterboer boeken
  Sanne Kloosterboer - Wonderkind

  In 2005 bevalt Sanne Kloosterboer van een gezonde dochter, Yaël. Al gauw blijkt dat Yaël zich niet normaal ontwikkelt. Als ze twee is, wordt duidelijk dat ze epilepsie heeft. Een jaar later komen daar de diagnoses autistisch en ernstig verstandelijk beperkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bastiaan Ragas boeken
  Bastiaan Ragas - Papa is heel even aan de telefoon

  Papa is héél even aan de telefoon is de logische en humoristische opvolger van de bestseller Maar je krijgt er wel heel veel voor terug. Belangrijke vragen worden beantwoord: Zijn pinguïns écht geil? Hoe noodzakelijk zijn vrouwen, vrienden en luizenzakken?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Angela Mastwijk boeken
  Angela Mastwijk - Jongste zegt nee

  Jongste (14) stopt met eten. Hij verliest in razend tempo 20 kilo en alle zin in het leven. Het etiket dat hij al snel krijgt opgeplakt, vermeldt Anorexia. zij conditie dendert bergafwaarts en opname in een eetstoornissenkliniek, zoals dringend geadviseerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nel Warnars-Kleverlaan boeken
  Nel Warnars-Kleverlaan - Mijn zwangerschap week na week - Agenda

  Een handig invulboek boordevol nuttige informatie en praktische tips U bent zwanger! De komende veertig weken staat er heel wat te gebeuren en dat is een ervaring die u nooit meer wilt vergeten. Deze agenda kan u daarbij helpen. In de eerste plaats is het een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter Adriaenssens boeken
  Peter Adriaenssens - Gids voor succesvol opvoeden

  Gids voor succesvol opvoeden is de onmisbare opvoedingsgids voor elke ouder, van bestsellerauteur Peter Adriaenssens;;;Gebaseerd op de inzichten uit Opvoeden is een groeiproces en Van hieraf mag je gaan, waarvan inmiddels vele tienduizenden exemplaren zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barbara Simonsohn boeken
  Barbara Simonsohn - Ritalin is de oplossing niet...

  Veel hyperactieve kinderen worden met ritalin behandeld, een omstreden medicijn dat kan leiden tot blijvende schade aan de gezondheid. In dit boek schetst Barbara Simonsohn de verontrustende resultaten van kritische onderzoeken naar ritalin, waaruit blijkt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • N. Cohen de Lara Kroon boeken
  N. Cohen de Lara Kroon - Reeks Kinderen en Adolescenten Psychosociale problemen

  Psychosociale problemen is een helder en beknopt overzicht van de meest voorkomende psychosociale problemen bij kinderen en jeugdigen - problemen die niet alleen voor de betrokken jeugdigen heel vervelend kunnen zijn maar ook voor hun directe omgeving.Ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Helga D. Hentzepeter-van Ravensberg, Nelly van der Kreek boeken
  Helga D. Hentzepeter-van Ravensberg, Nelly van der Kreek - Plassen en poepen

  Zindelijk worden en blijven is een ingewikkeld proces dat soms tot klachten kan leiden, zoals bedplassen, plasverlies overdag, gevoel van blaasontsteking, poepverlies, obstipatie of niet op de wc plassen of poepen. Dit kan stress en spanning veroorzaken bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Th.F. Veneman boeken
  Th.F. Veneman - De meest gestelde vragen over diabetes en zwangerschap

  Dit boek is geschreven om u praktische handvaten te geven. In de dagelijkse praktijk blijkt namelijk dat er bij zowel vrouwen met diabetes als bij hun partner heel wat vragen bestaan over diabetes en zwangerschap. Kan een vrouw met diabetes een zwangerschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geen roze wolk

  Het HELLP-syndroom/(pre-)eclampsie, ook wel zwangerschapsvergiftiging genoemd, is een zeer ernstige aandoening voor zwangere vrouwen en vormt een bedreiging voor zowel moeder als kind. Het begint vaak met een veel te hoge bloeddruk, eiwit in de urine,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Augusta Verburg boeken
  Augusta Verburg - In het spel dat leven heet Ik word oma

  Na de elf titels voor kinderen en jeugd, spreekt Augusta Verburg in ¿Ik word oma¿ nu de volwassenen aan. 'Ik word oma' vertelt over Augusta¿s jeugd, het contact met haar ouders en grootouders, haar eigen rol als moeder en uiteraard haar aankomend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marianne de Valck boeken
  Marianne de Valck - Wat mag...? Wat kan...?

  Spelende kinderen komen soms nat, koud, vies, moe, met pijn, met kapot speelgoed uit hun avontuur. Pedagogisch medewerkers, ouders en verzorgers bepalen wat wel of niet mag. Zij geven de uitdaging en bepalen de grenzen. Hoe ver de uitdaging gaat en waar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Nancy Mohrbacher, Kathleen Kendall-Tackett boeken
  Nancy Mohrbacher, Kathleen Kendall-Tackett - Borstvoeding natuurlijk eenvoudig

  Over het boek:Dit boek is de vertaling van de Amerikaanse bestseller Breastfeeding made simple. Het is een bruikbare aanvulling op de boeken over borstvoeding die al op de Nederlandstalige markt aanwezig zijn. Het gaat uit van de basisbehoeften van een baby,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Christopher MacCurry boeken
  Christopher MacCurry - Help je kind met mindfulness angst te overwinnen

  Gebaseerd op acceptance and commitment therapy (ACT) worden in dit praktische en toegankelijke boek diverse technieken aan ouders en (professionele) opvoeders geleerd. Deze technieken worden gebruikt door kinderpsychologen om kinderen vanaf vier jaar te helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • 9 maanden zwanger dagboek

  Met duidelijke informatie over de ontwikkeling van uw baby Zwanger zijn is iets heel speciaals en is een periode die je wilt koesteren en je blijven herinneren. In dit Negen maanden zwanger dagboek is ruimte gereserveerd om al die speciale gevoelens en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Christine Dedding boeken
  Christine Dedding - De mondigheid van kinderen uit zich vaak in stilte

  Er is veel bekend over de ziekte diabetes. Maar hoe is het om dag in dag uit te leven met de ziekte? En hoe kunnen kinderen, ouders en behandelaars (beter) samenwerken om het leven met diabetes zo aangenaam mogelijk te maken? Christine Dedding studeerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Augusta Verburg boeken
  Augusta Verburg - In het spel dat leven heet Oma!

  Oma!Oma! is het vervolg van het boekje Ik word oma (ISBN 978-90-813457-3-6). Net als in het eerste deel, neemt Augusta Verburg de lezer mee in haar bespiegelingen rond het omaschap.¿Door de komst van dit eerste kleinkind lijk ik in een trein te zijn beland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Channah Zwiep boeken
  Channah Zwiep - Doktertje spelen en zo

  Lichamelijkheid, intimiteit en seksualiteit horen bij het leven. Ook bij het leven van jonge kinderen in de kinderopvang. Het zijn elementen van hun seksuele ontwikkeling. Vind jij het als professionele opvoeder belangrijk om kinderen hierbij te ondersteunen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Herberd Prinsen boeken
  Herberd Prinsen - Help! Mijn kind heeft faalangst

  Gebleken is dat ruim 10 procent van de kinderen tussen tien en veertien jaar echt last heeft van faalangst. Dat is heel vervelend; het maakt ze onzeker, het belemmert ze in een harmonische ontwikkeling tot volwassene. Dit boek maakt duidelijk wat je er als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert boeken
  Vivienne van Eijkelenborg, Martine van Gemert - Het Schone smoelen boek

  Het Schone Smoelen Boek leert je kind om goed tanden te poetsen en wordt leuk met behulp van de avonturen van Kaat en Ko en met de spelletjes van Tootsie de tandenpoetsfee.Martine van Gemert deelt haar ervaringen als expert vanuit haar vakgebiedals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Krista Okma boeken
  Krista Okma - De opvoedachtbaan...over opvoeden en opgroeien...

  De opvoedachtbaan...over opvoeden en opgroeien - Krista Okma (hoofdtrainer opvoedprogramma 'Triple P') met illustraties van Harnen van Straaten, schrijver van het kinderboekwneekgeschenk 2013 In de Opdvoedachtbaan: Kinderen opvoeden en veilig laten opgroeien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Po Bronson, Ashley Merryman boeken
  Po Bronson, Ashley Merryman - Ouders opgelet!

  In Ouders opgelet! worden baanbrekende, nieuwe inzichten geboden over de psychologie van hetopvoeden. Op vlotte wijze en aan de hand van anekdotes behandelen de auteurs onderwerpen als:* Waarom hebben complimenten vaak een averechtse werking?* Hoe komt het dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50