Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Jaqueline Pama-Mol, Judith Peters boeken
  Jaqueline Pama-Mol, Judith Peters - Hooggevoelig heel Gewoon Kinderen en Ouders

  In dit boek vind je een uitleg voor ouders en oefeningen voor kinderen om goed om te kunnen gaan met hooggevoeligheid.Hooggevoelig heel gewoon - Kinderen en Ouders Dit boekje is gericht op Kinderen en Ouders, en geeft op een gemakkelijke en beknopte manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Frédérique de Groot boeken
  Frédérique de Groot - Misstanden in de jeugdhulpverlening

  Wat doe je in Nederland, als je kind schade oploopt bij de andere ouder en je kunt hem zelf niet beschermen? Juist, je trekt aan de bel bij school. Je gaat naar de rechtbank voor een aangepaste omgangsregeling. Er wordt een ots uitgesproken. Eindelijk, hulp!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Het creche- en oppasboek - groen

  Als je baby of peuter naar de kinderopvang gaat, dan is het handig om snel en effectief informatie uit te kunnen wisselen over slaapjes en voedingen. Zeker bij oudere kinderen is het ook erg interessant om te kunnen lezen wat ze die dag hebben beleefd. Dit kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Vitataal boeken
  Vitataal - Sophie de giraf - Mijn baby album

  Mijn baby album van Sophie de Giraf is een prachtig naslagwerk voor je kindje. Alle bijzondere herinneringen die je als kersverse ouder wilt vastleggen kun je kwijt in dit prachtige album. Met veel ruimte voor foto's en verhalen. Inclusief een vrolijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Annika de Bie boeken
  Annika de Bie - Je eigen zwangerschapsboek

  Een zwangerschap betekent een spannende en onvergetelijke tijd! Je hebt zorgen, behoefte aan informatie en tegelijkertijd wil je je eigen vragen en aantekeningen ergens noteren. Dit boek zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt. Het eerste gedeelte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nicole Neven boeken
  Nicole Neven - Babynamenboek

  Welke naam geef je je baby? Wat een klus is het uitzoeken van een te gekke babynaam! Vind jij een naam helemaal geweldig, vindt je partner hem weer niets, en andersom. Gelukkig heb je 9 maanden de tijd om er samen uit te komen en wij helpen jullie daar graag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Toni De Coninck boeken
  Toni De Coninck - De windvanger

  Unieke kijk op wat het betekent om op te groeien als hoogsensitieve jongen 'Het duurde maar een paar seconden vooraleer ik inzag dat zich voor mijn ogen niet alleen het verhaal van mijn zoon afspeelde, maar tezelfdertijd ook de spiegel van mijn verleden. En de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Peter Adriaenssens boeken
  Peter Adriaenssens - VAN HIERAF MAG JE GAAN (POD)

  Tieners opvoeden: het is soms een hele opgave. Van hieraf mag je gaan wil ouders en andere begeleiders helpen bij hun belangrijke taak. Niet door makkelijke kant-en-klare recepten aan te reiken, maar door ideeën, concepten en praktische voorbeelden mee te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Peter Huijs boeken
  Peter Huijs - Was ik een kind

  Pb. met flappen | 100 p. met full color illustraties'Was ik een kind' is ontstaan uit een achtergrond van jarenlange betrokkenheid bij kinderen en oudere jeugd. Aan de hand van een aantal denkbeelden en verhalen van opvoeders en denkers over de innerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Loïs Eijgenraam boeken
  Loïs Eijgenraam - Je kind beter begrijpen

  Dit boek gaat over kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar. Het kind werkt gedurende deze jaren fysiologisch gezien aan zijn lichaam om het tot een geschikte eigen behuizing om te werken. Hoe dat proces verloopt, bepaalt mee het levensgevoel van het kind. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Eva Bronsveld, Elsbeth Teeling boeken
  Eva Bronsveld, Elsbeth Teeling - Samen spelen, wat nou delen?

  Twee van de ontploetermoeders - Eva Bronsveld en Elsbeth Teeling - leren ouders in Samen spelen, wat nou delen? hoe zij hun kinderen kunnen begeleiden in de omgang met andere kinderen. Want hoe leer je je kinderen om zelf ruzies op te lossen? Hoe kan je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ionica Smeets boeken
  Ionica Smeets - Zoete kinderen eten geen suiker

  Over zwanger zijn bestaan hardnekkige mythes en doen veel bakerpraatjes de ronde. En als kersverse ouder krijg je van alle kanten ongevraagd goedbedoeld advies over verzorging en opvoeding. Als zoveel mensen iets beweren, zal het wel waar zijn - of toch niet?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Hindrik Loonstra, Margrieta Mentink, Charlotte Rem boeken
  Jan Hindrik Loonstra, Margrieta Mentink, Charlotte Rem - Van baby tot kleuter

  'Van baby tot kleuter' laat de lezer naar de ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar kijken door de bril van een kinderarts, ontwikkelingspsycholoog, pedagoog, orthopedagoog, neurolinguïst, klinisch linguïst, psychotherapeut, klinisch psycholoog en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Gerrit Vignero boeken
  Gerrit Vignero - De draad tussen ouder en kind

  De draad is een metafoor voor opvoeding en hechting. Het gaat om hoe de band tussen ouders en kinderen groeit doorheen de verschillende ontwikkelingsstappen. Het is een begrippenkader dat ouders kan helpen om de emotionele en sociale ontwikkeling van hun kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Eric A.P. Steegers, Anjo Geluk boeken
  Eric A.P. Steegers, Anjo Geluk - Gezond zwanger worden. Van kinderwens tot kraambed

  Alle vrouwen en mannen met een kinderwens hopen op een gezonde baby. De basis daarvoor wordt echter niet alleen tijdens de zwangerschap gelegd, maar juist ook in de tijd daaraan voorafgaand. De zorg voor een kind begint daarom niet bij het eerste bezoek aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Marjan Laban boeken
  Marjan Laban - Wonder!

  WONDER! is een full colour geschenkboek met foto's van pasgeboren baby's. Geschikt als cadeau voor aanstaande ouders en grootouders. De prachtige foto's zijn puur en niet bewerkt met Photoshop of anderszins 'mooier gemaakt'. De ontroerende foto's zijn voorzien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Rona Renner boeken
  Rona Renner - Stop met schreeuwen

  Als ouder herken je het: in de drukte en de stress van alledag verlies je je geduld en merk je dat je tegen je kinderen staat te schreeuwen. En dat terwijl je zo graag op een beheerste manier met je kinderen wilt omgaan. Je wilt stoppen met schreeuwen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bastiaan Ragas boeken
  Bastiaan Ragas - Maar je krijgt er wel heel veel voor terug

  MEER DAN 25.000 EXEMPLAREN VERKOCHT! `Bastiaan is een stoomtrein. Als schrijver, in ieder geval. Aaf Brandt Corstius in de Volkskrant In Maar je krijgt er wel heel veel voor terug beschrijft Bastiaan op eigen komische, openhartige wijze het vaderschap en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kirsten Ginckels, Ellen van den Bouwhuysen boeken
  Kirsten Ginckels, Ellen van den Bouwhuysen - The Gentlemom

  Ze hebben er de buik van vol. Van dat perfecte plaatje.Van die schone schijn. Ze willen eerlijk zijn. En mild.Want net als één op zes vrouwen in Vlaanderen kregen Ellen en Kirsten te kampen met een postnatale depressie. Not a pretty picture.En toch is dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Alicia Silverstone boeken
  Alicia Silverstone - De gezonde mama

  De gezonde mama is een gids die aanzet tot een stralende en gezonde zwangerschap, een fijne kraamtijd en moederschap. Met behulp van experts, laat actrice Alicia Silverstone zien hoe we door middel van de juiste voedingsstoffen onze vruchtbaarheid kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Michael Dokter boeken
  Michael Dokter - Handboek voor de nieuwe vader

  Dit handboek is geschreven voor alle mannen die voor het eerst in hun leven (bewust) vader zijn geworden, en een optimistische poging doen om hun kind ook daadwerkelijk op te voeden.Verwacht hier geen opbeurend verhaal over een roze wolk, of gezever over je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Esther van Lunteren boeken
  Esther van Lunteren - Verwachtingsvol

  Hoera, je bent zwanger! Juist in deze periode speelt je geloof een belangrijke rol. Daarom is er nu een eerlijk en informatief christelijk zwangerschapsboek dat je tijdens je hele zwangerschap als gids kunt gebruiken. Iedere week wordt de ontwikkeling van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Joyce de Jongh, Corien Oranje boeken
  Joyce de Jongh, Corien Oranje - Megamama's en superzonen

  Jongens zijn luidruchtig, vies en maken veel te veel rotzooi...? Nee hoor, jongens zijn ontzettend leuk! Je moet ze alleen wel een beetje snappen. In dit mooi vormgegeven bladerboek lees je daarom alles over jongens: hun ontwikkeling, hun vriendschappen, hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Esther van Lunteren boeken
  Esther van Lunteren - Verwachtingsvol: negenmaandendagboek

  Met dit negenmaandendagboek kun je heel bewust toeleven naar de geboorte van je kindje. Iedere week worden de ontwikkeling van de baby en van je eigen lichaam beschreven. Voor elke maand is er een overdenking en vragen om over door te denken of samen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vivian Weigert, Wolf Lutje boeken
  Vivian Weigert, Wolf Lutje - Ik word mama !

  Het complete handboek over zwangerschap, geboorte en de eerste maanden met je baby Als bijna-mama beleef je de komende maanden een spannende tijd met een groeiende baby in je alsmaar dikkere buik. In je hoofd rijzen heel wat vragen, twijfels en misschien wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95