Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Marjon Post-Bakker boeken
  Marjon Post-Bakker - Gewoon anders

  Bij autisme wordt vaak gekeken naar het gedrag en het gebrek aan sociale interactie. Mijn ervaring is dat veel van de problemen beginnen bij het begrijpen van prikkels en bij de prikkelverwerking.Dit boekje is een hulpboekje voor kinderen. Om samen met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,10
 • Kraambezoekboek XL | the original

  Hallo wereld, hier ben ik dan!Papa en mama zijn natuurlijk ontzettend trots en zouden hetheel leuk vinden als iedereen iets in dit boekje schrijft.Leuk voor later!Een aantal pagina's in het boek:- Welkom op de wereld lief kleintje - Mama & papa voorstellen-… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Jancee Dunn boeken
  Jancee Dunn - Liefde in tijden van luiers

  Kersverse ouders komen er meestal snel achter: niet alleen je leven, maar ook je relatie verandert enorm. Veel ouders willen hun partner dan ook regelmatig achter het behang plakken. Maar is dit onvermijdelijk? Hoe hou je je relatie eigenlijk leuk? Journaliste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Eva Boonen, Martine Boonen boeken
  Eva Boonen, Martine Boonen - De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding

  ?Je goed informeren en voorbereid zijn, is cruciaal voor het slagen van borstvoeding. Veel problemen zijn simpel te vermijden of gemakkelijk op te lossen.Dit boek wil moeders eerlijke en praktische informatie geven, en een antwoord bieden op de 100 meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Esther van Diepen boeken
  Esther van Diepen - Mom in Balance – Fit zwanger!

  In Fit zwanger! vind je praktische work-outschema's en oefeningen, informatie over gezonde voeding, lekkere recepten en fijne ontspanningstips. Zo zorg je zelf voor een fitte en energieke zwangerschap en ben je na de bevalling snel weer in vorm. Leg al je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ewald Vervaet boeken
  Ewald Vervaet - Zo ontdek ik het lezen – Werkboek

  Het werkboek maakt deel uit van de handleiding Zo ontdek ik het lezen! Deel 2 (ISBN 978 90389 2620 9) en bevat een groot aantal oefeningen om thuis zelf of samen met ouder of leraar door te werken. Het werkboek geeft ongeveer 40 uur lees- en doeplezier en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Ewald Vervaet boeken
  Ewald Vervaet - Zo ontdek ik het lezen deel 2 – Handleiding

  Zo ontdek ik het lezen! is volledig gebaseerd op de psychologische ontwikkeling van het leesproces: * het kind dat in psychologisch opzicht een kleuter is, is niet leesrijp en doet klank- en vormspelletjes zoals in Klank- en vormspel * het kind, in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Céline Alvarez boeken
  Céline Alvarez - De natuurwetten van het kind

  Neurowetenschappers zeggen het al lang: kinderen worden geboren met een natuurlijke aanleg om nieuwe informatie makkelijk op te nemen, om snel nieuwe dingen te leren. Maar de maatschappij, en dan in het bijzonder ons onderwijssysteem, belemmert dat natuurlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fransciscus Ismaël Kusters, Alderik Visser boeken
  Fransciscus Ismaël Kusters, Alderik Visser - Prestatiepijn: opvoeding en onderwijs voor een ontspannen samenleving

  Prestatiepijn; dit nieuwe woord spreekt in onze samenleving direct tot het hart en de verbeelding. Het is de pijn die zich laat kennen als we moeite doen om iets (bijzonders) te presteren, maar tegelijkertijd ook als het leed van het niet kunnen voldoen aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Loïs Eijgenraam boeken
  Loïs Eijgenraam - Liefdevolle begrenzing

  We leven in een bijzondere tijd. Weinig lijkt meer vanzelfsprekend te zijn. Ouders geven aan soms niet meer te weten of en hoe zij grenzen moeten geven aan hun kind. Adviezen 'vliegen' ouders om de oren. Eenduidigheid in deze adviezen is vaak ver te zoeken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sanne Knijn boeken
  Sanne Knijn - Vitaal van start

  Tijdens de maanden voor de conceptie en tijdens de zwangerschap wordt de basis gelegd voor het leven van je kind(eren). De keuzes die je nu maakt, hebben invloed op hoe je kindje zich later voelt. Dit is goed nieuws, want je kan zelf invloed uitoefenen op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Susan Bögels boeken
  Susan Bögels - Mindful opvoeden in een druk bestaan

  Psychotherapeut Susan Bögels schreef met 'Mindful opvoeden in een druk bestaan' een praktische gids voor mindful ouderschap. Soms lijkt het ouderschap een eindeloze to-dolijst: je kinderen ophalen van de crèche of van school, een oppas regelen, hen helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Tania Engels, Kristine De Smet boeken
  Tania Engels, Kristine De Smet - En toen werd het stil

  Op 27 juni 2001 bevalt Tania Engels van een gezonde dochter. Vierentwintig uur later ligt ze in coma en balanceert ze op de rand van de dood. De oorzaak: een ziekenhuisinfectie, kraamvrouwenkoorts veroorzaakt door de streptococcus pyogenes. Maar de bacterie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • BBNC, Nicole Neven boeken
  BBNC, Nicole Neven - Elke dag een vraag - een zwangerschapsdagboek voor negen maanden

  Hoe voelt het om je baby's hartje te horen kloppen en hoe voelt het als je baby de hik heeft of schopt? Je wilt deze momenten nooit meer vergeten! Dit boek vormt een verslag van mooie herinneringen: het is een invulboek, een dagboek, een plakboek en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Barbara Lammerts van Bueren boeken
  Barbara Lammerts van Bueren - Donor bekend

  Een kind krijgen met hulp van een donor die je kent, dat is voor veel single vrouwen met kinderwens een aantrekkelijk idee. Maar ook spannend en ongemakkelijk. Wie zou er voor jou donor kunnen en willen zijn? Waar moet je afspraken over maken? En wat als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Suzanne van Snippenberg boeken
  Suzanne van Snippenberg - Kanguru De gids over prikkelverwerking bij kids

  Hoe zorg je ervoor dat een kind alle prikkels die het op een dag binnenkrijgt, op een goede manier verwerkt? Met welke oefeningen staat je kind letterlijk steviger in het leven? Hoe kun je als ouder daarbij helpen? In deze handzame, praktische gids geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Elisa Margaret boeken
  Elisa Margaret - Mijn zwangerschapsdagboek

  Gefeliciteerd en geniet van deze negen maanden! Lees over de ervaringen van Elisa Margaret en schrijf je eigen ervaringen op in dit dagboek. In dit zwangerschapsdagboek onder andere de volgende onderwerpen: Dagboek van mijn eerste zwangerschap. Het uitrekenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Piet van Sterkenburg, Jan Berns, Tanneke Schoonheim boeken
  Piet van Sterkenburg, Jan Berns, Tanneke Schoonheim - Leienaars

  Leienaars gaat over dertigduizend Leidse achternamen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat alle namen die in dit boek staan een Leidse oorsprong hebben of alleen in Leiden voorkomen. Vele zijn ook ver daarbuiten bekend. Wat we aan de namen wel zien is dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Tessa Kieboom, Kathleen Venderickx boeken
  Tessa Kieboom, Kathleen Venderickx - Meer dan intelligent

  Niet elke hoogbegaafde gaat op dezelfde manier om met prestaties. De ene wordt er gelukkig van, de ander zet zich pas in als hij er het nut van inziet en nog een ander kan niet om met hoge verwachtingen.In dit baanbrekende boek leggen hoogbegaafdheidsexperts… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sonja Spoelstra boeken
  Sonja Spoelstra - Creche & oppasboek

  Je kindje op de crèche, een dagverblijf of bij de oppas? Zo mis je weinig! Het is best moeilijk om je kleintje over te dragen aan een ander als je afscheid moet nemen omdat je bijv. weer aan het werk gaat. Je vraagt je vaak af wat je kindje de hele tijd doet,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marieke Boerefijn boeken
  Marieke Boerefijn - Druk!

  Druk! Het meest slaapverwekkende boek ooit Het zijn drukke tijden. Voor kinderen en voor hun ouders. De wereld draait door en hard ook. Overal is beeld en geluid. Op school, thuis en op het werk. Tablets schreeuwen om aandacht, Youtube barst van de filmpjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Son Tyberg, Freya Tyberg boeken
  Son Tyberg, Freya Tyberg - 10.000 voornamen en hun herkomst en betekenis

  Een mooie en originele naam kiezen voor je baby is voor heel wat ouders een moeilijke opgave. Dit boek kan je helpen bij het nemen van deze belangrijke beslissing! Hierin vind je maar liefst 10.000 voornamen uit de hele wereld, alfabetisch gerangschikt. Je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Janneke van Olphen boeken
  Janneke van Olphen - Het hooggevoelige kind met een sterke wil

  Wie denkt dat hooggevoelige kinderen vooral rustig, bedachtzaam en teruggetrokken zijn, komt in dertig procent van de gevallen bedrogen uit. Er zijn ook kinderen die hun hoge mate van gevoeligheid combineren met een ijzersterke wil. Zij zijn op zoek naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Suus Ruis, Phaedra Werkhoven boeken
  Suus Ruis, Phaedra Werkhoven - Mama is ook maar een mens

  Mama is ook maar een mens van Suus Ruis en Phaedra Werkhoven is de ultieme gids voor moeders die ook nog vrouw zijn. Als moeder word je continu voor keuzes gesteld. En door de brij aan meningen kun je behoorlijk vastlopen. Klaar met dat moedergemuts: Suus en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Het creche- en oppasboek - groen

  Als je baby of peuter naar de kinderopvang gaat, dan is het handig om snel en effectief informatie uit te kunnen wisselen over slaapjes en voedingen. Zeker bij oudere kinderen is het ook erg interessant om te kunnen lezen wat ze die dag hebben beleefd. Dit kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99