Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Rona Renner boeken
  Rona Renner - Stop met schreeuwen

  Als ouder herken je het: in de drukte en de stress van alledag verlies je je geduld en merk je dat je tegen je kinderen staat te schreeuwen. En dat terwijl je zo graag op een beheerste manier met je kinderen wilt omgaan. Je wilt stoppen met schreeuwen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Loïs Eijgenraam boeken
  Loïs Eijgenraam - Liefdevolle begrenzing

  We leven in een bijzondere tijd. Weinig lijkt meer vanzelfsprekend te zijn. Ouders geven aan soms niet meer te weten of en hoe zij grenzen moeten geven aan hun kind. Adviezen 'vliegen' ouders om de oren. Eenduidigheid in deze adviezen is vaak ver te zoeken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Debby Mendelsohn boeken
  Debby Mendelsohn - Borstvoeding doe je zo!

  De handleiding om je kind met plezier te voeden Borstvoeding is de natuurlijke manier om een baby te voeden. Borstvoeding doe je zo begeleidt moeders tijdens de hele borstvoedingsperiode. Het boek begint met het aanleggen van de baby en het vinden van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Yvette van der Meer boeken
  Yvette van der Meer - Eindelijk moeder! Als het moederschap niet vanzelf komt

  Vruchtbaarheidsproblematiek belicht vanuit moeders die Eindelijk moeder! zijn geworden. Met aanvullende informatie van specialisten en deskundigen uit het veld.Eindelijk moeder! Als het moederschap niet vanzelf komt (incl. cd-single Eindelijk moeder! gezongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • D. Verwaal-Noorlander boeken
  D. Verwaal-Noorlander - Ik weet niet wat ik moet zeggen...

  Dit in dagboekvorm geschreven boek is het verhaal van Dick en Daniëlle, twee heel normale mensen met een kinderwens. Het boek beschrijft met humor het proces dat je relatie doormaakt als je aan kinderen begint. Daniëlle raakt zwanger en Dick en Daniëlle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Geen roze wolk

  Het HELLP-syndroom/(pre-)eclampsie, ook wel zwangerschapsvergiftiging genoemd, is een zeer ernstige aandoening voor zwangere vrouwen en vormt een bedreiging voor zowel moeder als kind. Het begint vaak met een veel te hoge bloeddruk, eiwit in de urine,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ruth Evers boeken
  Ruth Evers - Hypnotherapie bij zwangerschap

  "Het heeft mij echt geholpen om niet alleen met mezelf bezig te zijn en me te realiseren dat er méér invloeden in de ontwikkeling van mijn baby zijn dan mijn hoge bloeddruk.""Dit hielp me van mijn schuldgevoel af en maakte dat ik in actie kwam."Hypnotherapie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Peter Adriaenssens boeken
  Peter Adriaenssens - Gids voor succesvol opvoeden

  Gids voor succesvol opvoeden is de onmisbare opvoedingsgids voor elke ouder, van bestsellerauteur Peter Adriaenssens;;;Gebaseerd op de inzichten uit Opvoeden is een groeiproces en Van hieraf mag je gaan, waarvan inmiddels vele tienduizenden exemplaren zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nel Kleverlaan, Gie van Roosbroeck boeken
  Nel Kleverlaan, Gie van Roosbroeck - Het reuzeleuke papaboek

  Papa worden? een mijlpaal in je leven! Een gebeurtenis die je hele leven verandert. In de loop der jaren zie je je kind opgroeien tot een snoezige dreumes, een dappere kleuter, een tiener vol plannen? In dit boek staat alles wat je moet weten om een goede papa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Joriene de Vos boeken
  Joriene de Vos - Alles kids

  Als ouder wil je niets liever dan dat je kind zich veilig en geborgen voelt, zodat hij zelfvertrouwen ontwikkelt en de wereld kan gaan ontdekken en leren kennen. Een warme en stevige band tussen jou en je kind - veilige hechting - is van onschatbare waarde om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Carolyn Webster-Stratton boeken
  Carolyn Webster-Stratton - Pittige jaren

  Jengelen, niet luisteren en boze buien horen bij jonge kinderen. Maar als uw 3-jarige dochtertje niet ophoudt met krijsen omdat zij geen tv meer mag kijken, wat is dan verstandig om te doen? Hoe te reageren als uw 5-jarig zoontje zijn jongere zusje een duw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • N. Cohen de Lara Kroon boeken
  N. Cohen de Lara Kroon - Reeks Kinderen en Adolescenten Psychosociale problemen

  Psychosociale problemen is een helder en beknopt overzicht van de meest voorkomende psychosociale problemen bij kinderen en jeugdigen - problemen die niet alleen voor de betrokken jeugdigen heel vervelend kunnen zijn maar ook voor hun directe omgeving.Ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Jan van der Ploeg boeken
  Jan van der Ploeg - Stress bij kinderen

  Stress komt niet alleen voor bij volwassenen, maar ook bij kinderen. Jarenlang is stress bij jeugdigen onderschat. Kinderen en jongeren maken wel degelijk stress mee; soms incidenteel, soms dagelijks. Dit boek laat zien wat stress betekent voor jeugdigen. Aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,95
 • Simon Brett boeken
  Simon Brett - Proficiat papa!

  Gefeliciteerd! De negen maanden van geduldig wachten zijn voorbij. Je zoon of dochter ligt in je armen... maar wat nu? In dit boekje vind je een heleboel adviezen om het eerste jaar in je nieuwe gezin te overleven. Hoe speel je de perfecte partner? Wat mag je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Esther Bergsma boeken
  Esther Bergsma - Hoogsensitieve kinderen

  Ouders van hoogsensitieve jongens en meisjes lopen in de opvoeding tegen forse uitdagingen aan. Hoe stel je grenzen zonder in drama's terecht te komen? Hoe vergroot je het zelfvertrouwen van je kind en hoe leer je je kind omgaan met de overweldigende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Walter Matthys, Christine Boersma boeken
  Walter Matthys, Christine Boersma - Opvoedwijzer gedragsproblemen bij kinderen

  Alle kinderen zijn wel eens brutaal. Of boos, omdat ze hun zin niet krijgen. Ze geven andere kinderen wel eens een klap. Of komen veel later thuis dan afgesproken. Dat is niet erg. Dat hoort bij kinderen. We spreken van gedragsproblemen als dit gedrag vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Heleen Crul boeken
  Heleen Crul - Dan word je opeens opa en oma

  Dan wordt je ineens opa en oma is een herkenbaar boek voor alle grootouders - of ze nu wel of niet willen oppassen. Te horen krijgen dat je opa of oma wordt gaat gepaard met allerlei gevoelens. Natuurlijk overheerst de blijdschap, maar wat betekent het krijgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Stuart Shanker boeken
  Stuart Shanker - Zelfregulatie bij kinderen

  Nieuwe kijk op emoties en gedrag van kinderen Zelfregulatie bij kinderen is een opzienbarende en praktische gids voor ouders, om hun kind te helpen relaxt en succesvol door het leven te gaan. Kinderpsycholoog Stuart Shanker baseert zich op tientallen jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ariadne Henstra boeken
  Ariadne Henstra - Mijn babybroertje

  Gefeliciteerd! Je krijgt een broertje!Dit boekje is speciaal voor jou. Hierin kun je namelijk bijzondere momenten opschrijven, mooie tekeningen maken en leuke foto's bewaren. Allemaal dingen die jullie samen hebben beleefd. Later, als je groot bent, kun je dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bertho Nieboer, Marieke van Gene boeken
  Bertho Nieboer, Marieke van Gene - Geboren!

  Iedere bevalling is een unieke gebeurtenis, maar de één spreekt net wat meer tot de verbeelding dan de ander. Wat te denken van een vierling, een baby die geboren wordt in een pretpark of een vrouw die tot vlak voor de bevalling niet wist dat ze zwanger was?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Helga D. Hentzepeter-van Ravensberg, Nelly van der Kreek boeken
  Helga D. Hentzepeter-van Ravensberg, Nelly van der Kreek - Plassen en poepen

  Zindelijk worden en blijven is een ingewikkeld proces dat soms tot klachten kan leiden, zoals bedplassen, plasverlies overdag, gevoel van blaasontsteking, poepverlies, obstipatie of niet op de wc plassen of poepen. Dit kan stress en spanning veroorzaken bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers boeken
  Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers - Buskruit met muisjes

  Met dit boek zullen de laatste weken van de zwangerschap, maar vooral die eerste maanden met de baby minder onzeker, minder stressvol en misschien zelfs minder pijnlijk zijn. Dit boek is namelijk anders dan alle andere boeken. Geschreven door drie moeders van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ariadne Henstra boeken
  Ariadne Henstra - Mijn babyzusje

  Gefeliciteerd! Je krijgt een zusje!Dit boekje is speciaal voor jou. Hierin kun je namelijk bijzondere momenten opschrijven, mooie tekeningen maken en leuke foto's bewaren. Allemaal dingen die jullie samen hebben beleefd. Later, als je groot bent, kun je dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lien Geeroms boeken
  Lien Geeroms - Wat zeg je ?

  In dit lieve en grappige boekje vul je de inventieve, zelfgemaakte woorden van je (klein)kind in. Laat je inspireren door invullijstjes en voorbeelden van de praatjes van andere kinderen. Zo vergeet je nooit meer wat jouw kinds eerste woorden waren. Een boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Th.F. Veneman boeken
  Th.F. Veneman - De meest gestelde vragen over diabetes en zwangerschap

  Dit boek is geschreven om u praktische handvaten te geven. In de dagelijkse praktijk blijkt namelijk dat er bij zowel vrouwen met diabetes als bij hun partner heel wat vragen bestaan over diabetes en zwangerschap. Kan een vrouw met diabetes een zwangerschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95