Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • George Langenberg, Rob Brandsma boeken
  George Langenberg, Rob Brandsma - MindfulKids, HeartfulKids

  Leer je kind bewuster te leven met mindfulness 'Mag ik even jullie aandacht?' vraagt de meester of juf soms. Maar wat is dat precies, aandacht? Aandacht is eigenlijk heel veel dingen. Als je jarig bent en je krijgt cadeautjes, dan krijg je aandacht. Aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Edith Steijns, Birgit Steijns boeken
  Edith Steijns, Birgit Steijns - Opstapkaarten

  Opvoeden gaat over je kind begrijpen. Echt luisteren, grenzen en ruimte geven en contact maken. Tegelijkertijd gaat opvoeden ook over het leren omgaan met de frustraties die bij opgroeien horen. Dit zijn wezenlijke elementen in de opvoeding om het kind te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Janneke van Olphen boeken
  Janneke van Olphen - Het hooggevoelige kind met een sterke wil

  Wie denkt dat hooggevoelige kinderen vooral rustig, bedachtzaam en teruggetrokken zijn, komt in dertig procent van de gevallen bedrogen uit. Er zijn ook kinderen die hun hoge mate van gevoeligheid combineren met een ijzersterke wil. Zij zijn op zoek naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annick Bogaerts, Roland Devlieger boeken
  Annick Bogaerts, Roland Devlieger - Zwangerschap en obesitas

  Obesitas komt steeds vaker voor. Dit betekent dat ook almaar meer zwangeren en moeders te kampen hebben met een té hoog gewicht. Dat geeft in de periode voor en tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode niet alleen meer problemen voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Eric A.P. Steegers, Anjo Geluk boeken
  Eric A.P. Steegers, Anjo Geluk - Gezond zwanger worden

  Alle vrouwen en mannen met een kinderwens hopen op een gezonde baby. De basis daarvoor wordt echter niet alleen tijdens de zwangerschap gelegd, maar juist ook in de tijd daaraan voorafgaand. De zorg voor een kind begint daarom niet bij het eerste bezoek aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Karin Scheffer boeken
  Karin Scheffer - De gids over autisme bij kids

  Aan kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) zie je meestal niets. Toch functioneren deze kinderen door hun autisme wel degelijk anders dan andere kinderen.Deze gids laat ouders, opa's en oma's, leerkrachten, mensen in de gezondheidszorg, etc… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Charlotte Borggreve boeken
  Charlotte Borggreve - Hoe houd je het gezellig thuis?

  Hoe houd je het gezellig thuis? is een doe-boek met praktische tips en methodesHoe houd je het gezellig thuis? is een doe-boek met praktische tips en methodes, die kinder- en jongerencoach Charlotte Borggreve in haar praktijk gebruikt. Dingen die je makkelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mirjam Cremer boeken
  Mirjam Cremer - Pure Life

  Geboortefotografie wordt steeds populairder: een fotograaf volgt aanstaande ouders voor en tijdens de bevalling en fotografeert ze onopvallend, zonder het idee te geven te storen tijdens deze zeer persoonlijke en intieme momenten. Het boek met prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Walter Matthys, Christine Boersma boeken
  Walter Matthys, Christine Boersma - Gedragsproblemen bij kinderen

  Alle kinderen zijn wel eens brutaal. Of boos, omdat ze hun zin niet krijgen. Ze geven andere kinderen wel eens een klap. Of komen veel later thuis dan afgesproken. Dat is niet erg. Dat hoort bij kinderen. We spreken van gedragsproblemen als dit gedrag vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sabine van Humbeeck boeken
  Sabine van Humbeeck - Het reuzeleuke opa boek

  Originele ideeën en tips om een fantastische opa te zijn - De leukste spelletjes voor peuters en kleuters Opa zijn... ... is heel bijzonder! Misschien word je voor het eerst opa of wie weet is dit wel je tweede, derde, vierde... keer! Eén ding staat vast: de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Vivian Weigert, Wolf Lutje boeken
  Vivian Weigert, Wolf Lutje - Ik word mama!

  Het complete handboek over zwangerschap, geboorte en de eerste maanden met je baby Als bijna-mama beleef je de komende maanden een spannende tijd met een groeiende baby in je alsmaar dikkere buik. In je hoofd rijzen heel wat vragen, twijfels en misschien wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Esther van Lunteren boeken
  Esther van Lunteren - Verwachtingsvol

  Met dit negenmaandendagboek kun je heel bewust toeleven naar de geboorte van je kindje. Iedere week worden de ontwikkeling van de baby en van je eigen lichaam beschreven. Voor elke maand is er een overdenking en vragen om over door te denken of samen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sharon Perkins, Stefan Korn, Scott Lancaster, Eric Mooij boeken
  Sharon Perkins, Stefan Korn, Scott Lancaster, Eric Mooij - Je baby's eerste jaar voor vaders voor dummies

  Je baby's eerste jaar voor vaders voor Dummies is de praktische en handige gids voor nieuwe vaders. Van de verzorging van je baby en het versterken van de band met je kleintje tot je kind helpen ontwikkelen en groeien, dit boek bevat alle informatie die je als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Angela Weghorst boeken
  Angela Weghorst - Anders

  Is het zo dat er tegenwoordig meer verwende, moeilijk te hanteren jongeren zijn die alleen maar online tot leven komen? Is er daadwerkelijk een explosieve groei aan kinderen met ADHD, ADD, autisme, hoogsensitiviteit etc.? Of komt dat omdat we hen graag in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Susan van Asten boeken
  Susan van Asten - De gids over emoties bij kids

  Hoe ga je om met een heel boze peuter? Hoe moedig je een bang kind op de juiste manier aan? Hoe zorg je ervoor dat emotionele situaties niet escaleren? Alle emoties mogen er zijn, maar niet elk gedrag is wenselijk. Kinderen moeten leren om op een goede manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julie B. Carr boeken
  Julie B. Carr - Elke dag dichterbij

  Ervaar met dit unieke dagboek jouw zwangerschap vanuit het oogpunt van je baby. Volg elke dag van de verbazingwekkende negen maanden durende reis van verwekking tot geboorte.Ontdek boeiende ontwikkelingen als: -wanneer het hartje begint te kloppen-wanneer je… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,99
 • Bianca de Ruijt boeken
  Bianca de Ruijt - Een giraf is geen aap

  Bianca de Ruijt, moeder van de te vroeg geboren Tygo en overleden Kyra in vergevorderd stadium van de zwangerschap, beschrijft in dit boek de confronterende situaties waarin jonge ouders terecht kunnen komen. Als zwanger worden maar niet lukt, de zwangerschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vitataal boeken
  Vitataal - Sophie de giraf

  Mijn baby album van Sophie de Giraf is een prachtig naslagwerk voor je kindje. Alle bijzondere herinneringen die je als kersverse ouder wilt vastleggen kun je kwijt in dit prachtige album. Met veel ruimte voor foto's en verhalen. Inclusief een vrolijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Shannon Payette Seip, Andrienne Hedger boeken
  Shannon Payette Seip, Andrienne Hedger - Help, een peuter in huis

  De wereld door de ogen van peuters Bizarre kledingstijl... Excentriek kapsel... Egocentrische houding... Nee, dit boek gaat niet over pretentieuze supersterren... Het gaat over peuters! Driftbuien en favoriete sabbeldoekjes, raadselachtige kledingkeuzes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Laura Markham boeken
  Laura Markham - Ontspannen ouders, blije broers en zussen

  Praktische tips en tools voor een positieve opvoedstijl Ben je de ruzies en het geschreeuw tussen je kinderen zat? Heb je er genoeg van om elke dag als scheidsrechter op te treden? Weet je niet meer wat je moet doen om de sfeer in huis gezellig te houden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Piet van Sterkenburg, Jan Berns, Tanneke Schoonheim boeken
  Piet van Sterkenburg, Jan Berns, Tanneke Schoonheim - Leienaars

  Leienaars gaat over dertigduizend Leidse achternamen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat alle namen die in dit boek staan een Leidse oorsprong hebben of alleen in Leiden voorkomen. Vele zijn ook ver daarbuiten bekend. Wat we aan de namen wel zien is dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Paulien Kuipers boeken
  Paulien Kuipers - Eerste hulp bij hechting

  Eerste hulp bij hechting is een pleidooi voor effectieve hulp aan ouders en hun jonge kinderen, wanneer zij onvoldoende op elkaar afgestemd raken.Factoren van buitenaf spelen een belangrijke rol bij het ontstaan van de verstoring in de hechting: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Leoniek van der Maarel boeken
  Leoniek van der Maarel - Als kanker je gezin treft

  Bij de diagnose kanker staat je wereld even stil. Maar het dagelijkse gezinsleven gaat wel door. Een belangrijke vraag waar je als ouder mee te maken krijgt, is: hoe gaan we met de kinderen om? Wat vertellen we wel en wat niet? En wat kunnen we aan reacties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Zeger Wijnands boeken
  Zeger Wijnands - Als je wordt buitengesloten

  Pesten neemt op veel scholen steeds ernstiger vormen aan. Voor de slachtoffers kan het ingrijpende - zelfs desastreuze - gevolgen hebben. Wat zijn de oorzaken van pestgedrag? Wat kunnen ouders, leraren en schoolleiders ertegen doen? Om die vragen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marga Schiet boeken
  Marga Schiet - Opvoedmythes

  ‘Weet je waar jij eens mee moet ophouden? Met die baby van je zo te verwennen.’ ‘Neem jij je kind dat niet kan slapen in bed? Nóóit doen!’ Jonge ouders krijgen nogal eens gevraagd en ongevraagd opvoedadvies van anderen. Vooral ongevraagd trouwens.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99