Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Sylvia Heddema boeken
  Sylvia Heddema - Gun ieder kind een rookvrije start

  "Een superpraktisch boek dat zorgverleners informeert over de gevaren van (mee) roken tijdens de zwangerschap. Op een niet-veroordelende manier en vanuit een ruime ervaring geeft Sylvia bruikbare handvatten en quotes om zwangeren en hun omgeving te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Jolanda Stellingwerff boeken
  Jolanda Stellingwerff - Durven vragen

  Ouders vertellen wat zij doen en aan wie zij steun vragen als met een opvoedingsvraag worstelen.Amsterdamse ouders over opvoeden Hoe voeden andere ouders op? Wat doen vaders of moeders bij mij in de straat, buurt of stad? Welke keuzes maken ze en wie betrekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Xaviera Plas-Plooij boeken
  Xaviera Plas-Plooij - Het zwangerschapshandboek

  De eerste 1001 dagen zijn bepalend voor een mensenleven. Die eerste dag begint al bij de conceptie. Dit zwangerschapshandboek bundelt alle kennis die er is over zwangerschap zodat je goed geïnformeerd je eigen keuzes kunt maken en optimaal van je zwangerschap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - De dikke van Daphne

  De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Honderdduizende vrouwen herkenden in het werk van Daphne veel van hun eigen twijfels, problemen en verwachtigen. Geen enkele auteur wist de afgelopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Herbert Hahn boeken
  Herbert Hahn - Levensbronnen van de ziel

  Kort na de start van de vrijeschool in 1919 richtte Rudolf Steiner op verzoek van ouders van de school het vrije godsdienstonderwijs in, waarin – totaal onafhankelijk van elke kerkelijke richting – de natuurlijke religiositeit van de kinderen werd behoed,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Carlijn Hermes boeken
  Carlijn Hermes - Samen zeggen we DAG

  Je wilt het beste voor je kind door te zorgen dat ze gezond eten en zich sociaal-emotioneel kunnen ontwikkelen. Maar waarom laten we onze kinderen dan uren turen naar een scherm? Dat komt omdat niemand ons ooit heeft geleerd wat digitale technologie met ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Connie Triantafillidis, Romy Hebers boeken
  Connie Triantafillidis, Romy Hebers - De gids over drukke kids

  Een kind met druk gedrag heeft vaak veel positieve kwaliteiten zoals: veel energie, gevoel voor humor, creativiteit, out of the box denken, spontaniteit. Helaas worden die leuke kanten vaak ondergesneeuwd door bijvoorbeeld slechte concentratie, hyperactiviteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dr. Bob Hamrin boeken
  Dr. Bob Hamrin - Geweldige Vaders

  "Er is geen boek over het gezin wat vandaag de dag harder nodig is ... en misschien is er ook wel niemand beter gekwalificeerd om het te schrijven ... Dit boek kent geen leeftijdslimiet. Ik kan er veel van leren. Dat kun jij ook!" - Billy Graham "Zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paul Viester boeken
  Paul Viester - Loslaten, hoe doen ouders dat?

  Paul Viester (7 januari 1968, Zwolle, Nunspeet) beschrijft in dit boek zijn ervaringen met Het Loslaten van zijn kinderen tijdens de eerste veertien jaar van hun leven. Daarnaast beschrijft hij zijn ervaringen met de manier waarop hij gezien heeft hoe andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Edmond Schoorel, Nicole Weerts boeken
  Edmond Schoorel, Nicole Weerts - Slaappatronen

  Slapen doen we allemaal. Over het belang van voldoende slaap (voor volwassene én kind) is steeds meer bekend, als ook over de mogelijke gevolgen als we langere tijd aan een slaaptekort lijden. Slaap zorgt er niet alleen voor dat we herstellen van onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Cindy de Waard boeken
  Cindy de Waard - Zwanger Baby Boefje

  De sleutel tot een gezonde ontwikkeling, van zwangerschap tot peuter, bevindt zich in de buik. De basis voor een gezond leven wordt gelegd van het moment van de bevruchting totdat je kind 2 jaar oud is, de eerste 1000 dagen. Als rode draad door deze periode… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Deborah Reber boeken
  Deborah Reber - Wat als je kind 'anders' is?

  Een realistische steun in de rug voor ouders van kinderen die 'anders' denken. Positief en herkenbaar boek, met veel ervaringsverhalen en informatie van experts. Helderen adviezen voor ouders van een kind dat anders is dan de rest, door bijvoorbeeld autisme,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Gaby Herweijer, Rob Van Berkel, Everdien van der Leek boeken
  Gaby Herweijer, Rob Van Berkel, Everdien van der Leek - Eet als een expert: zwanger!

  Welke kaas kun je veilig eten? Wat zijn de risico’s van te veel koffie, een glas alcohol, rauwe vis of filet americain? Hoeveel vis moet je eten om voldoende visvetzuren binnen te krijgen en hoe doe je dat als vegetariër? Heb je een vitaminesupplement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Agaath Zondervan boeken
  Agaath Zondervan - Succes met IVF

  Succes met IVF is een programma dat je helpt bij de voorbereiding van het IVF traject. Een IVF proces is een "roller coaster", waar je mee moet leren omgaan. Met een 12 weken actieplan krijg je de handvatten om met deze enorme emoties te leren omgaan. In 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Lorraine Murray boeken
  Lorraine Murray - Ontspannen kinderen

  Stress- en gedragsstoornissen komen vaak voor bij kinderen, die steeds meer gebombardeerd worden door marketingcampagnes, geconfronteerd worden met school- groepsdruk en de stress van de volwassenen om hen heen kunnen waarnemen. Mindfulness en meditatie kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Floor van Lier boeken
  Floor van Lier - Op vakantie met hooggevoelige kids

  Eindelijk vakantie: heerlijk! Toch? Veel ouders van hooggevoelige kinderen hebben een haat-liefde verhouding met de vakantie. Want het is natuurlijk heerlijk om niets te moeten en veel samen te kunnen zijn. Tegelijkertijd kan het wegvallen van de vertrouwde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sophie Verhoeven boeken
  Sophie Verhoeven - Mama voor altijd

  Het invulboek ‘Mama voor Altijd’ geeft moeders houvast in een grillige periode van verdriet en rouw na het verlies van een kindje in de zwangerschap of rond de geboorte. Een boek om de liefde en herinneringen vast te houden. Voor altijd.Dit invulboek geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Ruud Van Lent boeken
  Ruud Van Lent - De ontwikkeling van een gelukkig kind

  Het boek geeft ouders & opvoeders inzicht in belangrijke ontwikkelingsfasen van een kind. Het geeft inzicht in wat veilige gehechtheid gemeen heeft met een hoge zelfwaardering. Vooral het zelfvertrouwen en respect uit de formule van zelfwaardering zijn van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,80
 • Betsy van de Grift boeken
  Betsy van de Grift - Ergens tussen 0 en 12

  Dit boek is een lekker weglees-werk voor professionals, maar ook relevant voor schoolleiders, managers kindcentra en bestuurders.IKC’s staan in grote belangstelling zowel in de praktijk als bij de gemeentelijke overheid die een belangrijke rol wil spelen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Renske Gerritse boeken
  Renske Gerritse - De gids over hoogsensitieve pubers

  De puberteit is voor zowel de pubers zelf als voor hun ouders een periode van storm en stress. Er verandert veel in zowel het lijf als de hersenen van de tieners, waarbij hormonen en emoties een belangrijke rol spelen. Hoogsensitieve pubers brengen hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerrit Vignero boeken
  Gerrit Vignero - De hechte draad tussen ouder en kind

  Dit boek neemt je mee in de wondere wereld van hoe een kind ontwikkelt tot volwassene. Aan de hand van de metafoor van de draad wordt beschreven hoe een kind emotioneel en sociaal ontwikkelt. Daarbij doorloopt de ouder met het kind een aantal stappen. Elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Nelleke Stegeman boeken
  Nelleke Stegeman - Klaar voor de start? Hap!

  Voeding voor de eerste 1000 dagen: de zwangerschap plus de eerste twee jaar van een kind. Oma Nel wijst ouders de weg door de wirwar van voedingsadviezen, met feitelijke inzichten en praktische tips.Eten speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van een kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Lindsay boeken
  Lindsay - Mama worden

  Lindsay is een van de populairste zangeressen in Vlaanderen. In 2018 vierde ze haar tiende verjaardag op het podium. Vorig jaar deelde ze de vreugde van haar moederschap met het brede publiek: in december 2017 werd dochter Lisa-Marie geboren. Achter dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anja Copejans, Marijke Cornelis, Jacques Heemstra, Cindy Maas, Mien Jochems boeken
  Anja Copejans, Marijke Cornelis, Jacques Heemstra, Cindy Maas, Mien Jochems - Veerkracht in onderwijs

  Ons onderwijs scoort goed maar er zijn heel wat pijnpunten. De veerkracht van leerkrachten en leerlingen staat zwaar onder druk. Een groeiend aantal leerkrachten kampt met een burn-out. Leerlingen hebben in toenemende mate concentratieproblemen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tina De Gendt boeken
  Tina De Gendt - Papa hoort er ook bij

  Families zijn in onze moderne maatschappij meer divers dan ooit. Toch houden we krampachtig vast aan bepaalde rollenpatronen en stereotypen, soms onbewust. Want als we aan opvoeding denken, zeker in moeilijke situaties zoals armoede, dan vergeten we nog te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99