Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Claire HELLELE boeken
  Claire HELLELE - Praktische gids voor een nieuw samengesteld gezin

  Nieuw samengestelde gezinnen zijn tegenwoordig zo ingeburgerd dat het lijkt alsof ze niet bijzonder meer zijn! In films en reclamespots zie je misschien wel dat er af en toe ruzie gemaakt wordt, maar uiteindelijk schuift iedereen gezellig aan tafel, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sam Tomlow boeken
  Sam Tomlow - Kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong

  Voor ouders is de kleuterschool veelal het eerste moment dat zij in aanraking komen met het onderwijs van hun kind. De overstap van je kind thuis opvoeden naar samen met de leerkracht je kleuter ondersteunen op zijn of haar weg naar zelfstandig mens, vraagt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Hedvig Montgomery boeken
  Hedvig Montgomery - Baby & dreumes

  Een baby krijgen is een wonder. Het maakt niet uit hoeveel kinderen je al hebt; het is altijd bijzonder. En als ouder wil je het beste voor je kind. Dit boek is een gids voor de eerste intieme, overweldigende en prachtige 24 maanden van het leven van je kind.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hedvig Montgomery boeken
  Hedvig Montgomery - De zeven stappen naar succesvol ouderschap - basisboek

  Maak kennis met de opvoedexpert uit Noorwegen: Hedvig Montgomery ‘Met meer dan 20 jaar ervaring als familietherapeut weet ik dat niemand als een goede ouder geboren wordt. Maar ik weet ook dat bijna iedereen een goede ouder kan wórden, en dat iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kim Vervuurt boeken
  Kim Vervuurt - PrikkelProofPlan (set van 5)

  Ouders van een baby die zonder aanwijsbare reden overmatig huilt zijn vaak ten einde raad en voelen zich machteloos. Slaapgebrek, goede raad die niet werkt, internet met tegenstrijdige adviezen, ouders zien door de bomen het bos niet meer. Waar heeft de baby… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Jessica Hebly boeken
  Jessica Hebly - Het perfecte kind

  We leven in een prestatiemaatschappij. De druk die zowel ouders als kinderen ervaren, is groot. Door deze prestatiedruk, de hoge verwachtingen en de daarmee gepaard gaande stress en (faal)angst haken kinderen en jongeren vroegtijdig af en komen ze nauwelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kim Vervuurt boeken
  Kim Vervuurt - PrikkelProofPlan

  Ouders van een baby die zonder aanwijsbare reden overmatig huilt zijn vaak ten einde raad en voelen zich machteloos. Slaapgebrek, goede raad die niet werkt, internet met tegenstrijdige adviezen, ouders zien door de bomen het bos niet meer. Waar heeft de baby,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mieke de Veuster boeken
  Mieke de Veuster - Groot Worden

  Een documentaire over opgroeiende jongeren In dit foto- en verhalenboek blikken elf jongeren van eenentwintig jaar terug op hun jeugd bij een portretreeks die fotografe Hilde Gilbos van hen maakte van hun 12de tot 18de jaar. Ze vertellen openhartig over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Isabelle Filliozat boeken
  Isabelle Filliozat - Eerste hulp bij pubergedrag

  De praktische gids voor ouders om pubers beter te begrijpen en ondersteunen.Hij neemt ondoordachte risico's, zij heeft geen vrienden, hij is verslaafd aan videogames, zij drinkt alcohol, hij rookt, haar kamer is een echte bende, zij provoceert graag, hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elisabeth Timmermans boeken
  Elisabeth Timmermans - Liefde in tijden van Tinder

  Tegenwoordig is Tinder veruit de populairste dating app, met meer dan 300.000 Belgische en 1.500.000 Nederlandse gebruikers. Het einde van de romantiek, volgens sommigen. De oplossing voor singles op zoek naar de ware, volgens anderen. Wat is de waarheid?In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Floortje Zwigtman boeken
  Floortje Zwigtman - Het boek van het leven

  Een boek vol boeiende verhalen en weetjes over bevruchting, zwangerschap, geboorte, naamgeving, en nog veel meer.Wist je dat kinderen die graag een broertje of een zusje wilden vroeger kikkers gingen vangen? Een lekker hapje om de ooievaar mee te lokken.Wist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Oh My Goody boeken
  Oh My Goody - The story of your life

  Het meest complete invulboek voor kids van 0 tot 12 jaar! In het invulboek staan leuke invulvragen en is o.a. ruimte voor vele fotomomenten, mijlpalen, uitspraken, vakanties, brieven en tekeningen.Een groot zwart-wit invulboek voor 0 tot 12 jaar. Creëer een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Stephanie Molenaar, Stephanie Molenaar - Lampe boeken
  Stephanie Molenaar, Stephanie Molenaar - Lampe - Slaapconsult

  Lekker slapen zonder huilen: hands-on werkboek bij Baby in een droomritmeLekker slapen: dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wat doe je nu als er zo'n beer op de weg komt? Hoe maak je van een standaardritme maatwerk? Wat als een slaapje niet gaat? Of een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Eva Brouwer boeken
  Eva Brouwer - 'Even tot 10 tellen'

  Het leukste kinderboek óók voor moeders! "Dag schat, mama moet werken!” "Mama moet alleen nog even dit mailtje sturen...” "Wat moet ik nou weer op tafel zetten?” Herkenbaar voor veel werkende moeders: Je wilt succesvol zijn in je werk, voor je kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ouders van nu boeken
  Ouders van nu - Van buik tot baby

  Als je zwanger bent gaat er een wereld voor je open; je hoort termen waarvan je het bestaan niet kende en je zit vol vragen. Van buik tot baby is het meest complete handboek voor zwangere vrouwen, door de makers van Ouders van Nu. Want wat gebeurt er in je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Huub Nelis, Yvonne van Sark boeken
  Huub Nelis, Yvonne van Sark - Het nieuwe puberbrein binnenstebuiten

  In de bestseller Puberbrein binnenstebuiten van Huub Nelis en Yvonne van Sark leer jij wat jongeren beweegt en hoe je ze in beweging krijgt. In deze editie lees je de laatste cijfers en ontdek je de nieuwste inzichten. Met speciale aandacht voor de grootste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Gerda Doelman boeken
  Gerda Doelman - De competente pleegouder

  Dit boek stimuleert om deskundig te worden door de eigen ervaringen als pleegouder en geeft veel tips en handreikingen om te leren van eigen ervaringen.Pleegouder zijn is een mooi `vak. Maar wat motiveert je om pleegouder te zijn? Je wilt een kind dat in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Theresa Hartgers boeken
  Theresa Hartgers - Helemaal klaar mee...

  Het leven met kinderen blijft een uitdaging. Een onuitputtelijke inspiratiebron. Een tranendal en rozentuin in een. Benodigdheden geduld tot aan den einder, liefde in overvloed. T.H. te R. heeft het allemaal, en tekent maar door. Kinderen, altijd handig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • N. Laly boeken
  N. Laly - Verblijfsmodellen co-ouderschap

  Kinderen wiens ouders niet meer samenleven, verblijven gewoonlijk afwisselend bij hun vader en hun moeder. Vandaag worden meer en meer allerlei andere verblijfsmodellen overeengekomen dan de week/week regeling. Maar welke zijn dit? Deze praktische handleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Robert Hamilton boeken
  Robert Hamilton - Survivalkit voor baby's eerste jaar

  Kinderarts Robert Hamilton, Dr. Bob, werd in één klap een YouTube-sensatie toen hij liet zien hoe je een huilende baby binnen een mum van tijd getroost kunt krijgen door hem of haar op een bepaalde, makkelijk toepasbare manier vast te houden. Maar dat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Knock Knock boeken
  Knock Knock - Wensen, adviezen en blije gedachten voor de nieuwe baby en de aanstaande moeder

  Laat dit lieve boekje rondgaan tijdens een babyshower, laat gasten iets invullen op de schrijflijntjes en het wordt een betekenisvol cadeautje dat de aanstaande moeder voor altijd zal koesteren. INSTRUCTIES: 1. Was en droog je handen 2. Denk aan de aanstaande… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sasja Nicolaï boeken
  Sasja Nicolaï - Zwanger

  Overal in de wereld vieren mensen zwangerschap en geboorte dan ook met feesten en speciale rituelen. In Nederland lijken steeds vaker angst en twijfels de negen maanden te overheersen. ‘Doe ik het wel goed, leef ik wel gezond genoeg, kan ik de bevalling wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hee kleintje boeken
  Hee kleintje - Primeuren & Pareltjes

  Kinderen doen veel leuke, rare, grappige, lieve, brutale, bijdehante en onbedoeld slimme dingen. Als ze klein zijn, doen ze ook veel dingen voor de eerste keer en ontdekken ze wat ze leuk en lekker vinden – ze ontwikkelen smaak en favorieten (hun pareltjes!)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Angelique Coppens, Dries Celis boeken
  Angelique Coppens, Dries Celis - Zwanger?!

  Of het nu een plusje, twee streepjes of een bloedtest is, opeens wordt alles anders. Je leven staat wel even stil als je ontdekt dat je zwanger bent. Er is een baby op komst! En dat zorgt voor heel wat onzekerheid en vragen. In dit boek neemt vroedvrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Isabel Boons boeken
  Isabel Boons - Van gin tot pap

  Uit eten gaan, nachtenlang dansen, katerzondagen en ontbijt op bed zijn verleden tijd. Nu proberen we tijd alleen op het toilet te scoren, is een uitstap naar de tandarts de nieuwe invulling van me-time en drinken we gin-tonic terwijl de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99