Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Edmond Schoorel, Nicole Weerts boeken
  Edmond Schoorel, Nicole Weerts - Slaappatronen

  Slapen doen we allemaal. Over het belang van voldoende slaap (voor volwassene én kind) is steeds meer bekend, als ook over de mogelijke gevolgen als we langere tijd aan een slaaptekort lijden. Slaap zorgt er niet alleen voor dat we herstellen van onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Paul Viester boeken
  Paul Viester - Loslaten, hoe doen ouders dat?

  Paul Viester (7 januari 1968, Zwolle, Nunspeet) beschrijft in dit boek zijn ervaringen met Het Loslaten van zijn kinderen tijdens de eerste veertien jaar van hun leven. Daarnaast beschrijft hij zijn ervaringen met de manier waarop hij gezien heeft hoe andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Floor van Lier boeken
  Floor van Lier - Op vakantie met hooggevoelige kids

  Eindelijk vakantie: heerlijk! Toch? Veel ouders van hooggevoelige kinderen hebben een haat-liefde verhouding met de vakantie. Want het is natuurlijk heerlijk om niets te moeten en veel samen te kunnen zijn. Tegelijkertijd kan het wegvallen van de vertrouwde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gaby Herweijer, Rob Van Berkel, Everdien van der Leek boeken
  Gaby Herweijer, Rob Van Berkel, Everdien van der Leek - Eet als een expert: zwanger!

  Welke kaas kun je veilig eten? Wat zijn de risico’s van te veel koffie, een glas alcohol, rauwe vis of filet americain? Hoeveel vis moet je eten om voldoende visvetzuren binnen te krijgen en hoe doe je dat als vegetariër? Heb je een vitaminesupplement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sophie Verhoeven boeken
  Sophie Verhoeven - Mama voor altijd

  Het invulboek ‘Mama voor Altijd’ geeft moeders houvast in een grillige periode van verdriet en rouw na het verlies van een kindje in de zwangerschap of rond de geboorte. Een boek om de liefde en herinneringen vast te houden. Voor altijd.Dit invulboek geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Lorraine Murray boeken
  Lorraine Murray - Ontspannen kinderen

  Stress- en gedragsstoornissen komen vaak voor bij kinderen, die steeds meer gebombardeerd worden door marketingcampagnes, geconfronteerd worden met school- groepsdruk en de stress van de volwassenen om hen heen kunnen waarnemen. Mindfulness en meditatie kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Deborah Reber boeken
  Deborah Reber - Wat als je kind 'anders' is?

  Een realistische steun in de rug voor ouders van kinderen die 'anders' denken. Positief en herkenbaar boek, met veel ervaringsverhalen en informatie van experts. Helderen adviezen voor ouders van een kind dat anders is dan de rest, door bijvoorbeeld autisme,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Agaath Zondervan boeken
  Agaath Zondervan - Succes met IVF

  Succes met IVF is een programma dat je helpt bij de voorbereiding van het IVF traject. Een IVF proces is een "roller coaster", waar je mee moet leren omgaan. Met een 12 weken actieplan krijg je de handvatten om met deze enorme emoties te leren omgaan. In 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Cindy de Waard boeken
  Cindy de Waard - Zwanger Baby Boefje

  De sleutel tot een gezonde ontwikkeling, van zwangerschap tot peuter, bevindt zich in de buik. De basis voor een gezond leven wordt gelegd van het moment van de bevruchting totdat je kind 2 jaar oud is, de eerste 1000 dagen. Als rode draad door deze periode… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nelleke Stegeman boeken
  Nelleke Stegeman - Klaar voor de start? Hap!

  Voeding voor de eerste 1000 dagen: de zwangerschap plus de eerste twee jaar van een kind. Oma Nel wijst ouders de weg door de wirwar van voedingsadviezen, met feitelijke inzichten en praktische tips.Eten speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van een kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Renske Gerritse boeken
  Renske Gerritse - De gids over hoogsensitieve pubers

  De puberteit is voor zowel de pubers zelf als voor hun ouders een periode van storm en stress. Er verandert veel in zowel het lijf als de hersenen van de tieners, waarbij hormonen en emoties een belangrijke rol spelen. Hoogsensitieve pubers brengen hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anja Copejans, Marijke Cornelis, Jacques Heemstra, Cindy Maas, Mien Jochems boeken
  Anja Copejans, Marijke Cornelis, Jacques Heemstra, Cindy Maas, Mien Jochems - Veerkracht in onderwijs

  Ons onderwijs scoort goed maar er zijn heel wat pijnpunten. De veerkracht van leerkrachten en leerlingen staat zwaar onder druk. Een groeiend aantal leerkrachten kampt met een burn-out. Leerlingen hebben in toenemende mate concentratieproblemen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Betsy van de Grift boeken
  Betsy van de Grift - Ergens tussen 0 en 12

  Dit boek is een lekker weglees-werk voor professionals, maar ook relevant voor schoolleiders, managers kindcentra en bestuurders.IKC’s staan in grote belangstelling zowel in de praktijk als bij de gemeentelijke overheid die een belangrijke rol wil spelen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nieske Selles-ten Brinke boeken
  Nieske Selles-ten Brinke - Gods liefde doorgeven

  Gods liefde doorgeven van Nieske Selles-ten Brinke is bijbelstudieboek voor opvoedkringen en moedergroepen biedt acht themahoofdstukken om je samen met andere ouders te verdiepen in de geloofsopvoeding aan je kinderen. Bijbelstudie en praktijksituaties, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Tina De Gendt boeken
  Tina De Gendt - Papa hoort er ook bij

  Families zijn in onze moderne maatschappij meer divers dan ooit. Toch houden we krampachtig vast aan bepaalde rollenpatronen en stereotypen, soms onbewust. Want als we aan opvoeding denken, zeker in moeilijke situaties zoals armoede, dan vergeten we nog te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Esmeralda De Jong boeken
  Esmeralda De Jong - Zwangerschap

  Zwanger en kraamverzorgster! Toen ik zwanger was van mijn zoontje merkte ik op dat ik dingen anders ervaarde. Dit omdat ik al jaren in de zorg werk en je dan blijkbaar toch anders naar dingen kijkt. Ik ben 14 jaar werkzaam in de kraamzorg en omdat je veel weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alicia C. Simpson boeken
  Alicia C. Simpson - Boost je borstvoeding

  Boost je borstvoeding van Alicia C. Simpson staat vol met praktische tips voor het geven van borstvoeding en informatie over gezond eten tijdens deze bijzondere periode. Tachtig procent van alle bevallen vrouwen start met borstvoeding. Helaas daalt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lindsay boeken
  Lindsay - Mama worden

  Lindsay is een van de populairste zangeressen in Vlaanderen. In 2018 vierde ze haar tiende verjaardag op het podium. Vorig jaar deelde ze de vreugde van haar moederschap met het brede publiek: in december 2017 werd dochter Lisa-Marie geboren. Achter dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ilse Ruijters boeken
  Ilse Ruijters - Vruchtbaar

  In Vruchtbaar delen bijna vijftig professionals en ervarings-deskundigen hun expertise, inzichten en diepste gevoelens met je.Hoe voelt het om jezelf hormooninjecties te geven? Wat zijn de mogelijkheden in het medische en alternatieve circuit? Hoe houd je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jessica Hebly boeken
  Jessica Hebly - Het perfecte kind

  We leven in een prestatiemaatschappij. De druk die zowel ouders als kinderen ervaren, is groot. Door deze prestatiedruk, de hoge verwachtingen en de daarmee gepaard gaande stress en (faal)angst haken kinderen en jongeren vroegtijdig af en komen ze nauwelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kim Vervuurt boeken
  Kim Vervuurt - PrikkelProofPlan (set van 5)

  Ouders van een baby die zonder aanwijsbare reden overmatig huilt zijn vaak ten einde raad en voelen zich machteloos. Slaapgebrek, goede raad die niet werkt, internet met tegenstrijdige adviezen, ouders zien door de bomen het bos niet meer. Waar heeft de baby… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Hedvig Montgomery boeken
  Hedvig Montgomery - Baby & dreumes 0-2 jaar

  Een baby krijgen is een wonder. Het maakt niet uit hoeveel kinderen je al hebt; het is altijd bijzonder. En als ouder wil je het beste voor je kind. Dit boek is een gids voor de eerste intieme, overweldigende en prachtige 24 maanden van het leven van je kind.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Wim Oosterlinck boeken
  Wim Oosterlinck - Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee)

  Radiopresentator Wim Oosterlinck is de trotse vader van Roos (5) en Bo (1). Met een zware dosis herkenbaarheid en een stevig snufje humor vertelt Wim hoe hij eerst absoluut geen kinderen wilde en hoe ze nu zijn leven veranderen. Lees hoe het wonder in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kim Vervuurt boeken
  Kim Vervuurt - PrikkelProofPlan

  Ouders van een baby die zonder aanwijsbare reden overmatig huilt zijn vaak ten einde raad en voelen zich machteloos. Slaapgebrek, goede raad die niet werkt, internet met tegenstrijdige adviezen, ouders zien door de bomen het bos niet meer. Waar heeft de baby,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mirjam Vos boeken
  Mirjam Vos - Liefdevol bevallen

  Liefdevol bevallen Kies de voorbereiding die bij jou past Mirjam Vos Met het boek Liefdevol bevallen, kies de voorbereiding die bij jou past, heb je een gids in handen die je helpt bij het maken van keuzes die bij jouw persoonlijke situatie passen. Je vindt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90