Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Hedvig Montgomery boeken
  Hedvig Montgomery - De zeven stappen naar succesvol ouderschap - basisboek

  Maak kennis met de opvoedexpert uit Noorwegen: Hedvig Montgomery ‘Met meer dan 20 jaar ervaring als familietherapeut weet ik dat niemand als een goede ouder geboren wordt. Maar ik weet ook dat bijna iedereen een goede ouder kan wórden, en dat iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Alicia C. Simpson boeken
  Alicia C. Simpson - Boost je borstvoeding

  Boost je borstvoeding van Alicia C. Simpson staat vol met praktische tips voor het geven van borstvoeding en informatie over gezond eten tijdens deze bijzondere periode. Tachtig procent van alle bevallen vrouwen start met borstvoeding. Helaas daalt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Betsy van de Grift boeken
  Betsy van de Grift - Ergens tussen 0 en 12

  Dit boek is een lekker weglees-werk voor professionals, maar ook relevant voor schoolleiders, managers kindcentra en bestuurders.IKC’s staan in grote belangstelling zowel in de praktijk als bij de gemeentelijke overheid die een belangrijke rol wil spelen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kim Vervuurt boeken
  Kim Vervuurt - PrikkelProofPlan (set van 5)

  Ouders van een baby die zonder aanwijsbare reden overmatig huilt zijn vaak ten einde raad en voelen zich machteloos. Slaapgebrek, goede raad die niet werkt, internet met tegenstrijdige adviezen, ouders zien door de bomen het bos niet meer. Waar heeft de baby… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Esmeralda De Jong boeken
  Esmeralda De Jong - Zwangerschap

  Zwanger en kraamverzorgster! Toen ik zwanger was van mijn zoontje merkte ik op dat ik dingen anders ervaarde. Dit omdat ik al jaren in de zorg werk en je dan blijkbaar toch anders naar dingen kijkt. Ik ben 14 jaar werkzaam in de kraamzorg en omdat je veel weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tina De Gendt boeken
  Tina De Gendt - Papa hoort er ook bij

  Families zijn in onze moderne maatschappij meer divers dan ooit. Toch houden we krampachtig vast aan bepaalde rollenpatronen en stereotypen, soms onbewust. Want als we aan opvoeding denken, zeker in moeilijke situaties zoals armoede, dan vergeten we nog te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Isabel Boons boeken
  Isabel Boons - Ketchup is een groente

  Borden vliegen in het rond, yoghurt doet dienst als haargel en spinazie is de perfecte verf voor de witte muur a.k.a eten met kids. Niets is meer frustrerend voor je zelfvertrouwen dan koken voor kinderen. Dit boek neemt het leven met kinderen niet al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nelleke Stegeman boeken
  Nelleke Stegeman - Klaar voor de start? Hap!

  Voeding voor de eerste 1000 dagen: de zwangerschap plus de eerste twee jaar van een kind. Oma Nel wijst ouders de weg door de wirwar van voedingsadviezen, met feitelijke inzichten en praktische tips.Eten speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van een kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Anja Copejans, Marijke Cornelis, Jacques Heemstra, Cindy Maas, Mien Jochems boeken
  Anja Copejans, Marijke Cornelis, Jacques Heemstra, Cindy Maas, Mien Jochems - Veerkracht in onderwijs

  Ons onderwijs scoort goed maar er zijn heel wat pijnpunten. De veerkracht van leerkrachten en leerlingen staat zwaar onder druk. Een groeiend aantal leerkrachten kampt met een burn-out. Leerlingen hebben in toenemende mate concentratieproblemen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nieske Selles-ten Brinke boeken
  Nieske Selles-ten Brinke - Gods liefde doorgeven

  Gods liefde doorgeven van Nieske Selles-ten Brinke is bijbelstudieboek voor opvoedkringen en moedergroepen biedt acht themahoofdstukken om je samen met andere ouders te verdiepen in de geloofsopvoeding aan je kinderen. Bijbelstudie en praktijksituaties, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lindsay boeken
  Lindsay - Mama worden

  Lindsay is een van de populairste zangeressen in Vlaanderen. In 2018 vierde ze haar tiende verjaardag op het podium. Vorig jaar deelde ze de vreugde van haar moederschap met het brede publiek: in december 2017 werd dochter Lisa-Marie geboren. Achter dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eva Brouwer boeken
  Eva Brouwer - 'Even tot 10 tellen'

  Het leukste kinderboek óók voor moeders! "Dag schat, mama moet werken!” "Mama moet alleen nog even dit mailtje sturen...” "Wat moet ik nou weer op tafel zetten?” Herkenbaar voor veel werkende moeders: Je wilt succesvol zijn in je werk, voor je kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ilse Ruijters boeken
  Ilse Ruijters - Vruchtbaar

  In Vruchtbaar delen bijna vijftig professionals en ervarings-deskundigen hun expertise, inzichten en diepste gevoelens met je.Hoe voelt het om jezelf hormooninjecties te geven? Wat zijn de mogelijkheden in het medische en alternatieve circuit? Hoe houd je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Suzanne Strijbosch-van Snippenberg boeken
  Suzanne Strijbosch-van Snippenberg - Zie wat je kind beweegt

  Buitensporig huilen van je baby, gefrustreerde boosheid van je peuterpuber, druk gedrag of extreem slecht eten. Aan het gedrag van een jong kind merk je meestal wel dat het niet goed in zijn vel zit. Maar wat er precies aan de hand is, is veel minder duidelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mirjam Vos boeken
  Mirjam Vos - Liefdevol bevallen

  Liefdevol bevallen Kies de voorbereiding die bij jou past Mirjam Vos Met boek Liefdevol bevallen, kies de voorbereiding die bij jou past heb je een gids in handen die je helpt bij het maken van keuzes die bij jouw persoonlijke situatie passen en waarmee je je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Wim Oosterlinck boeken
  Wim Oosterlinck - Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee)

  Radiopresentator Wim Oosterlinck is de trotse vader van Roos (5) en Bo (1). Met een zware dosis herkenbaarheid en een stevig snufje humor vertelt Wim hoe hij eerst absoluut geen kinderen wilde en hoe ze nu zijn leven veranderen. Lees hoe het wonder in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerda Doelman boeken
  Gerda Doelman - De competente pleegouder

  Dit boek stimuleert om deskundig te worden door de eigen ervaringen als pleegouder en geeft veel tips en handreikingen om te leren van eigen ervaringen.Pleegouder zijn is een mooi `vak. Maar wat motiveert je om pleegouder te zijn? Je wilt een kind dat in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sam Tomlow boeken
  Sam Tomlow - Kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong

  Voor ouders is de kleuterschool veelal het eerste moment dat zij in aanraking komen met het onderwijs van hun kind. De overstap van je kind thuis opvoeden naar samen met de leerkracht je kleuter ondersteunen op zijn of haar weg naar zelfstandig mens, vraagt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Jessica Hebly boeken
  Jessica Hebly - Het perfecte kind

  We leven in een prestatiemaatschappij. De druk die zowel ouders als kinderen ervaren, is groot. Door deze prestatiedruk, de hoge verwachtingen en de daarmee gepaard gaande stress en (faal)angst haken kinderen en jongeren vroegtijdig af en komen ze nauwelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stephanie Molenaar, Stephanie Molenaar - Lampe boeken
  Stephanie Molenaar, Stephanie Molenaar - Lampe - Slaapconsult

  Lekker slapen zonder huilen: hands-on werkboek bij Baby in een droomritmeLekker slapen: dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wat doe je nu als er zo'n beer op de weg komt? Hoe maak je van een standaardritme maatwerk? Wat als een slaapje niet gaat? Of een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Theresa Hartgers boeken
  Theresa Hartgers - Helemaal klaar mee...

  Het leven met kinderen blijft een uitdaging. Een onuitputtelijke inspiratiebron. Een tranendal en rozentuin in een. Benodigdheden geduld tot aan den einder, liefde in overvloed. T.H. te R. heeft het allemaal, en tekent maar door. Kinderen, altijd handig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Claire HELLELE boeken
  Claire HELLELE - Praktische gids voor een nieuw samengesteld gezin

  Nieuw samengestelde gezinnen zijn tegenwoordig zo ingeburgerd dat het lijkt alsof ze niet bijzonder meer zijn! In films en reclamespots zie je misschien wel dat er af en toe ruzie gemaakt wordt, maar uiteindelijk schuift iedereen gezellig aan tafel, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hedvig Montgomery boeken
  Hedvig Montgomery - Baby & dreumes 0-2 jaar

  Een baby krijgen is een wonder. Het maakt niet uit hoeveel kinderen je al hebt; het is altijd bijzonder. En als ouder wil je het beste voor je kind. Dit boek is een gids voor de eerste intieme, overweldigende en prachtige 24 maanden van het leven van je kind.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Floortje Zwigtman boeken
  Floortje Zwigtman - Het boek van het leven

  Een boek vol boeiende verhalen en weetjes over bevruchting, zwangerschap, geboorte, naamgeving, en nog veel meer.Wist je dat kinderen die graag een broertje of een zusje wilden vroeger kikkers gingen vangen? Een lekker hapje om de ooievaar mee te lokken.Wist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Elisabeth Timmermans boeken
  Elisabeth Timmermans - Liefde in tijden van Tinder

  Tegenwoordig is Tinder veruit de populairste dating app, met meer dan 300.000 Belgische en 1.500.000 Nederlandse gebruikers. Het einde van de romantiek, volgens sommigen. De oplossing voor singles op zoek naar de ware, volgens anderen. Wat is de waarheid?In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99