Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • Ineke de Jong boeken
  Ineke de Jong - Een mier op je bord

  Ieder kind is een kunstenaar, wordt weleens gezegd. Veel kinderen zijn inderdaad creatief. Ze houden van knutselen, zingen of van voorlezen en verhalen vertellen. Maar ouders en leerkrachten moeten kinderen wel begeleiden bij de vorming van hun creativiteit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Loes Kamphuis, Elke Kamphuis boeken
  Loes Kamphuis, Elke Kamphuis - Mamaaa!

  Grappig boek met herkenbare illustraties en teksten over het moederschapSlaaptekort? Check. Overvolle wasmand? Check. Krijsend kind in de supermarkt? Check. Ontplofte woonkamer? Check. Herkenbaar? Plof dan op de bank met dit leuke boek boordevol hilarische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Isabel Boons boeken
  Isabel Boons - Van gin tot pap

  Uit eten gaan, nachtenlang dansen, katerzondagen en ontbijt op bed zijn verleden tijd. Nu proberen we tijd alleen op het toilet te scoren, is een uitstap naar de tandarts de nieuwe invulling van me-time en drinken we gin-tonic terwijl de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Hee kleintje boeken
  Hee kleintje - Primeuren & Pareltjes

  Kinderen doen veel leuke, rare, grappige, lieve, brutale, bijdehante en onbedoeld slimme dingen. Als ze klein zijn, doen ze ook veel dingen voor de eerste keer en ontdekken ze wat ze leuk en lekker vinden – ze ontwikkelen smaak en favorieten (hun pareltjes!)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Hee kleintje boeken
  Hee kleintje - Kraambezoekboek

  Dit kraambezoekboek van Hee kleintje is het perfecte gastenboek voor de vroege babybezoekers. Er is ruimte voor meer dan 50 visites om een lief berichtje voor de nieuwe baby en kersverse ouders achter te laten. Op elke pagina staan vragen aan het kraambezoek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ruud Van Lent boeken
  Ruud Van Lent - De ontwikkeling van een gelukkig kind

  Het boek geeft ouders & opvoeders inzicht in belangrijke ontwikkelingsfasen van een kind. Het geeft inzicht in wat veilige gehechtheid gemeen heeft met een hoge zelfwaardering. Vooral het zelfvertrouwen en respect uit de formule van zelfwaardering zijn van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Petra De Sutter boeken
  Petra De Sutter - Zwanger worden

  Het complete basisboek over zwanger worden: van natuurlijke bevruchting tot vruchtbaarheidsproblemen Als je besluit om aan kinderen te beginnen, kan het vaak niet snel genoeg gaan. Maar het pad naar een baby loopt bij iedereen anders en is niet altijd even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Stella Damstra boeken
  Stella Damstra - Weg van haar

  Julia’s kinderwens zat lang in een mapje ‘Ooit’. Ze was er nog niet aan toe, had de juiste man nog niet gevonden en twijfelde soms of haar lijf wel zwanger wilde worden. Maar de man kwam, ze werd 32 en haar hormonen wisten het zeker. Zij wilden een kind.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Steven Gielis boeken
  Steven Gielis - Opvoeden tot zelfvertrouwen

  Elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is, goed in zijn vel zit en met vertrouwen in het leven staat. Maar tussen wensdroom en realiteit gaapt soms een kloof. Wat als blijkt dat je kind een laag zelfbeeld heeft, gepest wordt of voortdurend zit te piekeren?Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Angelique Coppens, Dries Celis boeken
  Angelique Coppens, Dries Celis - Zwanger ?!

  Of het nu een plusje, twee streepjes of een bloedtest is, opeens wordt alles anders. Je leven staat wel even stil als je ontdekt dat je zwanger bent. Er is een baby op komst! En dat zorgt voor heel wat onzekerheid en vragen.In dit boek neemt vroedvrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Emma Thyssen, Mama Baas, Lore De Vilder boeken
  Emma Thyssen, Mama Baas, Lore De Vilder - Mijn zwangerschapskalender

  Lees in deze originele zwangerschapskalender hoe je baby groeit en zich ontwikkelt, hoe je lichaam verandert en waar je allemaal aan moet denken tijdens je zwangerschap.Van de positieve zwangerschapstest tot de bevallingskoffer: ontdek in deze handige kalender… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ria Blom boeken
  Ria Blom - Begrijp je kind

  Wil je kleintje niet naar bed? Of staat je turbulente peuter wel eens stampvoetend in de supermarkt? Dit boek brengt rust in de tent! Ria Blom biedt inzicht in de ontwikkeling en het gedrag van je kind, waardoor je daar adequaat en op een natuurlijke manier op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Céline Alvarez boeken
  Céline Alvarez - De natuurwetten van het kind

  Neurowetenschappers zeggen het al lang: kinderen hebben een natuurlijke aanleg om informatie op te nemen. Maar ons onderwijssysteem belemmert dat spontane leerproces, waardoor een groot deel de basisschool met achterstand verlaat. De gevolgen zijn cruciaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Annika Evertse-Sørensen boeken
  Annika Evertse-Sørensen - Te mooi voor deze wereld

  Eén op de tien zwangerschappen eindigt in een miskraam. Voor stellen die dit meemaken is het verdrietig, het einde van een liefdevolle wens. Veel vrouwen praten er niet over. 'Ik heb mijn verhaal opgeschreven. Voor mijzelf, voor lotgenoten, voor iedereen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Christine Vanhole, Mama Baas boeken
  Christine Vanhole, Mama Baas - Mijn baby

  Het complete naslagwerk over het eerste levensjaar, samengesteld door prof. dr. Christine Vanhole en Mama Baas.Recent wetenschappelijk onderzoek bevestigt hoe belangrijk het eerste levensjaar is voor de verdere ontwikkeling van je kind. Maar veel ouders zien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Femke van Werkhoven boeken
  Femke van Werkhoven - Groot voornamenboek 2018

  Op zoek naar een mooie naam voor je baby? Of benieuwd naar de betekenis van je eigen naam? Het groot voornamenboek 2018 geeft niet alleen klassieke namen, maar ook de allernieuwste. Dus Jan, Piet en Klaas, maar ook Aras, Bojan, Ramses, Yari, Jill, Lexy en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Apekool & prietpraat

  Kinderen zeggen veel leuke, rare, grappige, lieve, brutale, bijdehante en onbedoeld slimme dingen. Soms zijn ze zo grappig dat je hun uitspraken voor altijd wilt vastleggen. Ze halen woorden door elkaar, verzinnen nieuwe woorden om iets aan te duiden of zeggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Babbe van Ginkel boeken
  Babbe van Ginkel - Kneed en Klieder

  Uit elkaar trekken, overgieten, stompen, erop stempelen, kneden, rollen, maar vooral lekker kliederen. Een beetje vies worden is heerlijk, een beetje heel vies worden nog veel meer! En wist je dat dit heel makkelijk gaat met zelfgemaakt kliedermateriaal? Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Laura Groebbé boeken
  Laura Groebbé - Paul, ons hoogbegaafde wonderkind

  “Ik zal beginnen met mijn levensverhaal, als je mijn leven überhaupt een leven kan noemen. Een leven zonder hart is geen leven. Een leven zonder gevoel is zo goed als dood. Of ben ik nu weer te pessimistisch? Dat krijg ik altijd van mijn ouders te horen:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Katie KIRBY boeken
  Katie KIRBY - Ouderschap zoals het is

  'Katie Kirby's blik op het ouderschap is even hilarisch als eerlijk en moedig, en de geweldige stokfiguurtjes maken het helemaal af.' MotherhoodHet 'leuke' deel waar ze het niet over hebben in opvoedboeken Dit boek is geen handleiding. Het vertelt je niet hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marleen van der Wees boeken
  Marleen van der Wees - Speelsbrein

  Een vrolijk speelboek voor ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar met kwetsbare hersenen Jouw kind leert in de eerste jaren van zijn leven ongelofelijk veel, met zijn hersenen in de hoofdrol. Het gaat vormen en kleuren herkennen, leert om even te wachten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Nynke Jong, Hanneke Hendrix, A Hulst boeken
  Nynke Jong, Hanneke Hendrix, A Hulst - Ik ken iemand die…

  Perfecte ouders bestaan helemaal niet. Net zomin als perfecte kinderen die meteen doorslapen, alles eten en de groeicurves op de millimeter volgen. Wij zijn doorsnee-ouders met doorsneekinderen. En voor jou geldt waarschijnlijk hetzelfde. In dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Christiane Kutik boeken
  Christiane Kutik - Het goede voorbeeld

  Hoe geef je je kinderen een goede leidraad mee voor het leven? De wereld is zo divers, iedereen vindt wat anders en er worden veel vraagtekens gezet achter normen en waarden. Hoe geef je je kind een oriëntering mee in de veelheid van indrukken en richtingen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Janneke van Bockel boeken
  Janneke van Bockel - Tussen jou en mij

  ?In dit schrijf- en doeboek kunnen kinderen hun verhaal kwijt wanneer ze maar willen. Ze kunnen schrijven over wat hen dwarszit, waar ze blij van worden, over grote en kleine ruzies, over twijfels of gewoon voor de gezelligheid. Net zoals in een dagboek, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Daphne Deckers boeken
  Daphne Deckers - De dikke van Daphne

  De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Honderdduizende vrouwen herkenden in het werk van Daphne veel van hun eigen twijfels, problemen en verwachtigen. Geen enkele auteur wist de afgelopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00