Boeken over zwangerschap, opvoeding

 • N. Laly boeken
  N. Laly - Verblijfsmodellen co-ouderschap

  Kinderen wiens ouders niet meer samenleven, verblijven gewoonlijk afwisselend bij hun vader en hun moeder. Vandaag worden meer en meer allerlei andere verblijfsmodellen overeengekomen dan de week/week regeling. Maar welke zijn dit? Deze praktische handleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Gerda Doelman boeken
  Gerda Doelman - De competente pleegouder

  Dit boek stimuleert om deskundig te worden door de eigen ervaringen als pleegouder en geeft veel tips en handreikingen om te leren van eigen ervaringen.Pleegouder zijn is een mooi `vak. Maar wat motiveert je om pleegouder te zijn? Je wilt een kind dat in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Robert Hamilton boeken
  Robert Hamilton - Survivalkit voor baby's eerste jaar

  Kinderarts Robert Hamilton, Dr. Bob, werd in één klap een YouTube-sensatie toen hij liet zien hoe je een huilende baby binnen een mum van tijd getroost kunt krijgen door hem of haar op een bepaalde, makkelijk toepasbare manier vast te houden. Maar dat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lisa Wade, Daan Rot boeken
  Lisa Wade, Daan Rot - Het hele jaar feesten

  Thuis jaarfeesten vieren in lente en zomer, dat is wat we met elkaar doen. Dit boek is een inspirerend en praktisch houvast in de wirwar aan jaarfeesten voor ouders met een druk leven. Lisa (o.a. Het Klokhuis, Ouders van Nu) en Daan (Maandagdaandag, Kiind)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Willemijn van Lochem, Martine Heemskerk boeken
  Willemijn van Lochem, Martine Heemskerk - 12 Maanden Zwanger

  Yes, ZWANGER! Maar wat mag ik wel en niet eten als ik zwanger ben? Wil ik thuis of in het ziekenhuis bevallen? Heb ik écht alles van die uitzetlijst nodig? En hoe hebben andere moeders die eerste drie maanden met hun baby ervaren?In 12 MAANDEN ZWANGER… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Theresa Hartgers boeken
  Theresa Hartgers - Helemaal klaar mee...

  Het leven met kinderen blijft een uitdaging. Een onuitputtelijke inspiratiebron. Een tranendal en rozentuin in een. Benodigdheden geduld tot aan den einder, liefde in overvloed. T.H. te R. heeft het allemaal, en tekent maar door. Kinderen, altijd handig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Miriam van Kreij boeken
  Miriam van Kreij - Als je je kindje verliest in de zwangerschap

  Dit unieke boek is voor jou als je een kindje bent verloren in de zwangerschap. Hoe pril ook, hoelang geleden ook. Misschien ging het bij jou over een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus. Je kunt je afvragen: hoe kan ik weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jantine Peters boeken
  Jantine Peters - Liefdevol communiceren met jonge kinderen

  Liefdevol communiceren met jonge kinderen is een inspirerend boek voor ouders, gast- ouders, pleegouders en andere opvoeders die nog beter willen leren omgaan met jonge kinderen.Met de komst van een kind heb je er ineens een heel boeiende en verantwoordelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Knock Knock boeken
  Knock Knock - Wensen, adviezen en blije gedachten voor de nieuwe baby en de aanstaande moeder

  Laat dit lieve boekje rondgaan tijdens een babyshower, laat gasten iets invullen op de schrijflijntjes en het wordt een betekenisvol cadeautje dat de aanstaande moeder voor altijd zal koesteren. INSTRUCTIES: 1. Was en droog je handen 2. Denk aan de aanstaande… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sasja Nicolaï boeken
  Sasja Nicolaï - Zwanger

  Overal in de wereld vieren mensen zwangerschap en geboorte dan ook met feesten en speciale rituelen. In Nederland lijken steeds vaker angst en twijfels de negen maanden te overheersen. ‘Doe ik het wel goed, leef ik wel gezond genoeg, kan ik de bevalling wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • 50 beloningsposters voor aan de muur

  Deze nieuwe beloningsposters van Hee Kleintje zijn té cute! Je kunt zelfop de posters invullen waar je met je kindje op wilt oefenen of waar jehem voor wilt belonen. Denk bijvoorbeeld aan het belonen van plassenen poepen op een potje, een hele nacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Annemiek Leclaire boeken
  Annemiek Leclaire - Andere ouders doen ook maar wat

  In Andere ouders doen ook maar wat van Annemiek Leclaire worden herkenbare vragen over opvoeden beantwoord door de beste opvoedkundigen van Nederland. Het boek bevat zowel vragen uit de rubriek ‘Opgevoed’ in het NRC Handelsblad als nieuw materiaal en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nienke Gottenbos boeken
  Nienke Gottenbos - De Poepdokter Junior

  Je bent in verwachting, je kindje is net geboren of je hebt een gezellige kleuter om je heen rennen. Als je kinderen hebt, heb je ook huisdieren. Geen honden of katten, maar miljarden bacteriën! Ze leven in de oren, vingernagels, navel en vooral darmen van je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hee kleintje boeken
  Hee kleintje - Primeuren & Pareltjes

  Kinderen doen veel leuke, rare, grappige, lieve, brutale, bijdehante en onbedoeld slimme dingen. Als ze klein zijn, doen ze ook veel dingen voor de eerste keer en ontdekken ze wat ze leuk en lekker vinden – ze ontwikkelen smaak en favorieten (hun pareltjes!)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Angelique Coppens, Dries Celis boeken
  Angelique Coppens, Dries Celis - Zwanger?!

  Of het nu een plusje, twee streepjes of een bloedtest is, opeens wordt alles anders. Je leven staat wel even stil als je ontdekt dat je zwanger bent. Er is een baby op komst! En dat zorgt voor heel wat onzekerheid en vragen. In dit boek neemt vroedvrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ruud Van Lent boeken
  Ruud Van Lent - De ontwikkeling van een gelukkig kind

  Het boek geeft ouders & opvoeders inzicht in belangrijke ontwikkelingsfasen van een kind. Het geeft inzicht in wat veilige gehechtheid gemeen heeft met een hoge zelfwaardering. Vooral het zelfvertrouwen en respect uit de formule van zelfwaardering zijn van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,80
 • Isabel Boons boeken
  Isabel Boons - Van gin tot pap

  Uit eten gaan, nachtenlang dansen, katerzondagen en ontbijt op bed zijn verleden tijd. Nu proberen we tijd alleen op het toilet te scoren, is een uitstap naar de tandarts de nieuwe invulling van me-time en drinken we gin-tonic terwijl de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Stella Damstra boeken
  Stella Damstra - Weg van haar

  Julia’s kinderwens zat lang in een mapje ‘Ooit’. Ze was er nog niet aan toe, had de juiste man nog niet gevonden en twijfelde soms of haar lijf wel zwanger wilde worden. Maar de man kwam, ze werd 32 en haar hormonen wisten het zeker. Zij wilden een kind.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hee kleintje boeken
  Hee kleintje - Kraambezoekboek

  Dit kraambezoekboek van Hee kleintje is het perfecte gastenboek voor de vroege babybezoekers. Er is ruimte voor meer dan 50 visites om een lief berichtje voor de nieuwe baby en kersverse ouders achter te laten. Op elke pagina staan vragen aan het kraambezoek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Petra De Sutter boeken
  Petra De Sutter - Zwanger worden

  Het complete basisboek over zwanger worden: van natuurlijke bevruchting tot vruchtbaarheidsproblemen Als je besluit om aan kinderen te beginnen, kan het vaak niet snel genoeg gaan. Maar het pad naar een baby loopt bij iedereen anders en is niet altijd even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Céline Alvarez boeken
  Céline Alvarez - De natuurwetten van het kind

  Neurowetenschappers zeggen het al lang: kinderen hebben een natuurlijke aanleg om informatie op te nemen. Maar ons onderwijssysteem belemmert dat spontane leerproces, waardoor een groot deel de basisschool met achterstand verlaat. De gevolgen zijn cruciaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Steven Gielis boeken
  Steven Gielis - Opvoeden tot zelfvertrouwen

  Elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is, goed in zijn vel zit en met vertrouwen in het leven staat. Maar tussen wensdroom en realiteit gaapt soms een kloof. Wat als blijkt dat je kind een laag zelfbeeld heeft, gepest wordt of voortdurend zit te piekeren?Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emma Thyssen, Mama Baas, Lore De Vilder boeken
  Emma Thyssen, Mama Baas, Lore De Vilder - Mijn zwangerschapskalender

  Lees in deze originele zwangerschapskalender hoe je baby groeit en zich ontwikkelt, hoe je lichaam verandert en waar je allemaal aan moet denken tijdens je zwangerschap.Van de positieve zwangerschapstest tot de bevallingskoffer: ontdek in deze handige kalender… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Christine Vanhole, Mama Baas boeken
  Christine Vanhole, Mama Baas - Mijn baby

  Het complete naslagwerk over het eerste levensjaar, samengesteld door prof. dr. Christine Vanhole en Mama Baas.Recent wetenschappelijk onderzoek bevestigt hoe belangrijk het eerste levensjaar is voor de verdere ontwikkeling van je kind. Maar veel ouders zien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Femke van Werkhoven boeken
  Femke van Werkhoven - Groot voornamenboek 2018

  Op zoek naar een mooie naam voor je baby? Of benieuwd naar de betekenis van je eigen naam? Het groot voornamenboek 2018 geeft niet alleen klassieke namen, maar ook de allernieuwste. Dus Jan, Piet en Klaas, maar ook Aras, Bojan, Ramses, Yari, Jill, Lexy en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95