Boeken over zending/evangelisatie

 • David E. Fitch boeken
  David E. Fitch - Merkbaar aanwezig

  God verlangt ernaar aanwezig te zijn bij zijn volgelingen, en dat Zijn gemeente merkbaar aanwezig is in de wereld. David Fitch onderscheidt zeven disciplines waarin God nadrukkelijk belooft aanwezig te zijn, ook door de gemeente heen. Met pakkende verhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Klaus Dieter John boeken
  Klaus Dieter John - Ik heb God gezien

  Als geloof bergen kan verzetten, kan het ook portefeuilles openen. Dit geloof overwint het moeras van bureaucratie en diep geworteld scepticisme en zelfs botte afwijzing.Klaus-Dieter en Martina John hebben in het Andesgebergte van Peru een goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ida Hylkema boeken
  Ida Hylkema - Pater onder de Papoea's

  De Friese boerenzoon Sibbele Hylkema groeit op in de katholieke enclave Blauwhuis. Als dertienjarige stapt hij met een grote koffer op de bus naar Apeldoorn, waar op het kleinseminarie zijn leven in het teken van Gods woord begint. Begin jaren zestig vertrekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joseph Bondarenko boeken
  Joseph Bondarenko - Staatsvijand

  Een persoonlijk verhaal van Joseph Bondarenko uit de Russische gevangenkampen. Spannend en bemoedigend tegelijk. Een historisch getuigenis van de vervolgde kerk.Over Rusland in de tijd van het IJzeren Gordijn.Uitgegeven in samenwerking met Open Doors.Joseph… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jan M.W. Schalkwijk boeken
  Jan M.W. Schalkwijk - Ontwikkeling van de zending in het zuid-caraïbisch gebied

  Het boek van Jan Schalkwijk is de eerste studie die zo uitgebreid aandacht schenkt aan een groep Hindostanen die nauwelijks aan bod komen in de geschiedschrijving: de Christenen, en vooral de stroming van de Evangelische Broeder Gemeente (EBG). Schalkwijk put… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Herman Takken boeken
  Herman Takken - Christelijk geloof

  Veel kerken krijgen te maken met mensen uit hetMidden-Oosten en Noord-Afrika. Velen, in hetbijzonder vluchtelingen, hebben vragen over hetchristelijke geloof. Dit boek is speciaal geschreven voormoslims die daar meer van willen weten. Het kan gegevenworden aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jerry Trousdale boeken
  Jerry Trousdale - Ismael komt thuis

  Bemoedigende waargebeurde verhalen over moslim-leiders en hele groepen moslims die Christus omarmen. Ismael komt thuis vertelt ook over de enorme veranderingen die zich voltrekken in moslim gemeenschappen in Afrika, waar de waarheid over Jezus Christus bekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • i am n

  Aan de hand van zes thema's - opoffering, moed, vreugde, volharding, vergeving en trouw - inspireert I am n met de verhalen van christenen die lijden onder vervolging vanuit de islam. Dit boek bevat 48 inspirerende verhalen van medechristenen wereldwijd, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • i am n

  Aan de hand van zes thema's - opoffering, moed, vreugde, volharding, vergeving en trouw - inspireert I am n met de verhalen van christenen die lijden onder vervolging vanuit de islam. Iedere dag moeten miljoenen christenen het hoofd bieden aan beledigingen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • I am n

  Regelmatig horen we in het nieuws over christenen die lijden onder geweld door extremistische moslims. Hoe is het om als christen te leven in een islamitische omgeving? En hoe kunnen de verhalen van deze broeders en zusters in andere landen ons inspireren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Vermeer boeken
  Jan Vermeer - Recht uit het hart

  Recht uit het hart zet op een toegankelijke manier het volledige evangelie uiteen en biedt praktische handreikingen om het evangelie in alledaagse gesprekken te verweven.Auteur Jan Vermeer zoomt in op de hoofdrolspelers van het evangelie: God, de mens en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Graham Tomlin boeken
  Graham Tomlin - Een kerk die verrast

  Hoe kunnen we evangeliseren als de meeste mensen helemaal niet geínteresseerd zijn? Hoe kunnen we hen prikkelen met het evangelie? Wanneer de kerk is gericht op Christus en zich wijdt aan haar eerste roeping, laat zij de nieuwe gemeenschap zien die God schept… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Wulfert Floor boeken
  Wulfert Floor - Verhoring van het gebed

  Wulfert Floor (1818-1876), de bekende landbouwer uit Driebergen, ging vaak voor op de deel van boerderijen. Veel ‘oefeningen’ die hij daar uitsprak, zijn bewaard gebleven. De drie bemoedigende oefeningen die geselecteerd zijn voor dit geschenkboekje wijzen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Huib de Vries boeken
  Huib de Vries - Calvijn op Cuba

  Langs ongedachte wegen bereiken de Bijbelcursussen van de Spaanse Evangelische Zending ook Cuba. Op het eiland in de Caraïbische Zee is een opvallende honger naar Bijbelse lectuur. Het brengt de reformatorische stichting tot het besluit zich in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kees Jan van Linden boeken
  Kees Jan van Linden - De kronkelweg naar het dorp

  In Guinee kun je urenlang dwalen over kronkelweggetjes en je afvragen of je ooit nog bij de bewoonde wereld uitkomt. Wij mensen kiezen graag de kortste route naar ons doel. Maar een omweg leidt vaak langs de mooiste vergezichten. De Bijbel vertalen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Michael Harvey boeken
  Michael Harvey - Meer dan welkom

  Dit boek staat centraal tijdens de landelijke campagne 'Kerkproeverij' op 9 en 10 september; een samenwerking van de Raad van Kerken, IZB en MissieNederland. Mediapartners zijn KRO-NCRV en EO.Waarom vinden we het zo lastig om ons geloof te delen of om onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J. de Groot, Nol de Jong, A. Markus boeken
  J. de Groot, Nol de Jong, A. Markus - Missionair is mogelijk

  Meer dan ooit zijn kerkelijke gemeenten zich vandaag de dag bewust van hun missionaire opdracht. Ze willen niet meer alleen gemeente zijn voor zichzelf, met als hoogste doel dat ze het met elkaar goed hebben. Gemeenteleden willen wat ze hebben delen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Mattheus van der Steen boeken
  Mattheus van der Steen - De belangrijkste beslissing van je leven!

  De belangrijkste beslissing van je leven is voor iedereen die net tot geloof is gekomen of die meer wil weten over de God van de Bijbel. Het is een prettig leesbaar pocketboekje dat praktische handvaten geeft voor het volgen van de Jezus en belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Heidi Baker, Roland Baker boeken
  Heidi Baker, Roland Baker - Er is altijd genoeg

  Het verbazingwekkende verhaal van wat God kan doen door één vrouw en man onder de allerarmste van deze wereld in Mozambique. God voorziet op bovennatuurlijke wijze in het werk dat Heidi en Roland Baker doen onder de wezen, de daklozen en de verschoppelingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jacob Damkani boeken
  Jacob Damkani - Waarom Ik?

  Het levensverhaal van Jacob Damkani die opgroeide in Kirjat Sjemona in Israël als zoon van een uit Iran geëmigreerd Joods religieus gezin van 8 kinderen. Zijn zoektocht naar de diepere zin van alles brengt hem in Amerika waar hij tot geloof komt in Jezus als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Floyd McClung boeken
  Floyd McClung - Ik zie een leger

  Achterflaptekst: Floyd McClung houdt van de kerk. En hij is gefrustreerd over haar. Hij ziet dorre beenderen maar hij ziet ook een groot leger. Dit boek is een vurig pleidooi om kerk-zijn op een andere manier vorm te geven. Een kerk die een (h)echte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mattheus van der Steen boeken
  Mattheus van der Steen - Durf te dromen

  Durf te dromen is het persoonlijke verhaal van een jonge Nederlander, Mattheus van der Steen, die zijn dromen najaagt en God op een geweldige manier ziet werken. Het is ook een eerlijk boek dat moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaat. Het laat zien hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • René van Loon boeken
  René van Loon - Kerk voor de buurt

  Een praktische gids voor missionair gemeente-zijnVeel kerkelijke gemeenten willen méér voor hun directe omgeving betekenen en Gods liefde aanwezig laten zijn in het dorp of de stadswijk. In dit boek laat René van Loon zien dat het mogelijk is kerk te zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Peter Masters, E.M. de Boer-van Vliet boeken
  E-book
  Peter Masters, E.M. de Boer-van Vliet - Het zout der aarde

  We beseffen vaak niet hoeveel gedetailleerde en praktische richtlijnen de evangeliën en de Handelingen der Apostelen bevatten voor iedereen die in zijn omgeving een getuige wil zijn. De Heere Jezus hanteerde voor verschillende soorten ongelovigen gerichte… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Elco van Burg, Jan van Doleweerd, Dick Kroneman boeken
  E-book
  Elco van Burg, Jan van Doleweerd, Dick Kroneman - Bewogen met de wereld

  God is bewogen met de wereld. Hij stuurt boodschappers van het Evangelie tot alle volken. Hij opent de harten van mensen. Daardoor wortelt de blijde Boodschap in heel uiteenlopende culturen en krijgt het Woord een culturele inbedding. We dienen daarom steeds… (E-book)

  Lees meer...
  14,99