Boeken over religieuze poëzie

 • Cobie Verheij-de Peuter boeken
  E-book
  Cobie Verheij-de Peuter - Licht verlangen

  Cobie Verheij houdt haar lezers consequent een lichtpuntje voor. Gesterkt door haar geloof laat zij in woorden zien hoezeer een dal diep kan zijn, maar dat er altijd een weg omhoog is naar het licht. De gedichten in Licht Verlangen schitteren door het woord-… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • .. Goudblad boeken
  .. Goudblad - Uit de wind (CD)

  Met het nieuwe album 'Uit de wind' levert Goudblad wederom een sfeervolle plaat af. Realistisch én hoopvol geeft de band aan bange en mooie dagen een warme klankkleur. Daarmee kijkt Goudblad verder dan de nacht lang is.De inkttekeningen van beeldend… (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,00
 • Joke Verweerd boeken
  E-book
  Joke Verweerd - Opluisteren

  Wat de christelijke feesten gemeen hebben, is dat ze teruggaan op Het Verhaal. Het verhaal over hoe God met mensen omgaat, hoe Hij zelf mens werd om anderen te redden. In dit Verhaal zijn de feesten als Kerst, Pasen en Pinksteren de accenten en de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Majana Silvo boeken
  Majana Silvo - The life of Mary

  Within this series of poems I describe the life of Mary Magdalene. - How did she experienced her childhood? - How was life for a unmarried woman in those years? - How she met Jesus? - How she felt after his death? her love for him will never die until the day… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50