Boeken over religieuze poëzie

 • H. Hofman boeken
  H. Hofman - Joodse Druppels

  Joodse druppels is een boekje met gedichten en potloodtekeningen over de hoogtijdagen in het joodse leven van de wieg tot het graf. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Beeldige Bijbelvrouwen

  Twaalf Beeldige Bijbelvrouwen, hier voorgesteld in woord en beeld. Een pakkende blik op en in het leven van deze sterke vrouwen. De woorden zijn uitbundig of juist ingetogen en zij versterken de prachtige illustraties die in Oost-Indische inkt zijn gemaakt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Miranda Vlieland boeken
  Miranda Vlieland - Als je leven door stormen gaat

  "Als je leven door stormen gaat" is de titel van mijn eerste gedichtenbundel. Deze titel is gekozen omdat mijn leven van jongs af aan ook door stormen is heengegaan. In veel moeilijke situaties in mijn leven, reikte God mij gedichten aan, waardoor ik veel kon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hannie Piket - Schuller boeken
  Hannie Piket - Schuller - Kleur mijn wereld

  Mijn naam is Hannie Piket - Schuller Ik woon in Dordrecht Mijn motivatie om gedichten te gaan schrijven was de inspiratie die ik kreeg om dingen op te schrijven die ik op dat moment zo voelde en wilde delen. Het is een gevarieerde bundel geworden.Met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,96
 • Jan van der Veen boeken
  Jan van der Veen - Als kostbaar goud

  "Als kostbaar goud" is de derde gedichtenbundel van Jan van der Veen. De taal die Van der Veen spreekt in zijn gedichten, is duidelijk en herkenbaar en geeft stof tot nadenken. Hij verwoordt gevoelens die met geloof en het aardse leven te maken hebben. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hieronymus van Alphen boeken
  Hieronymus van Alphen - Kleine gedichten voor kinderen

  De kinderliefde Mijn vader is mijn beste vrind. Hij noemt mij steeds zijn lieve kind. 'k Ontzie hem, zonder bang te vrezen. En ga ik hupp’lend aan zijn zij, ook dan vermaakt en leert hij mij; Er kan geen beter vader wezen! Ik ben ook somtijds wel eens stout,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • auteurs van www.gedichtensite.nl boeken
  auteurs van www.gedichtensite.nl - Licht van vrede

  Deze gedichten zijn tot stand gekomen in samenwerking met www.gedichtensite.nl. Verschillende dichters van deze site, maar ook dichters van daarbuiten hebben hun zelfgeschreven kerstgedichten voor deze bundel ingezonden. De gedichten zijn niet alleen bedoeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Esther van der Meer boeken
  Esther van der Meer - Koffie drinken met God

  Heel vaak denken we van God dat Hij ver weg is. Terwijl Hij betrokken wil zijn bij elk aspect van ons leven. Bij het zoeken naar een ontspannen manier om tijd met God door te brengen, zoekt de schrijfster vaak de natuur op. De lichtval, de patronen en alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,19
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - In vertrouwen op Hem

  Bundel met gedichten van Frits Deubel die laten zien dat God er altijd voor ons is en dat we op Hem kunnen bouwen. Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van zijn hand zijn veel gedichtenbundels verschenen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Door God bemind

  Bundel met gedichten waarin Gods grote liefde voor ons centraal staat. In zijn liefde zijn wij geborgen. Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van zijn hand zijn veel gedichtenbundels verschenen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Rumi boeken
  Rumi - Liefdesgedichten

  LiefdesgedichtenAchthonderd jaar geleden werd de grote Perzische soefidichter en mysticus Rumi geboren. In Turkije wordt deze 'meester-alchemist van de liefde' vereerd als een nationale held en in de Verenigde Staten geldt hij als de meest gelezen dichter.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Geborgen in Gods hand

  Twee nieuwe bundels van Frits Deubel met gedichten die bemoedigen en hoop geven. De gedichten spreken van de grote liefde van God en laten zien dat Hij altijd bij je is, wat er ook gebeurt. De gedichtenbundels verschijnen in de bekende cadeau-uitstraling van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,75
 • B. Elzer, Carla Prins boeken
  B. Elzer, Carla Prins - KVT Studentenuitgave

  De KVT Studentenuitgave is ontwikkeld voor studenten in het MBO Bouwkunde onderwijs. Daarnaast is deze uitgave een handzaam naslagwerk voor de praktijk.Deze geheel op de nieuwe KVT gebaseerde uitgave is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Bond van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,20
 • Nu heb je ja gezegd

  Een prachtig bundeltje met gedichten over belijdenis,het christelijk geloof en de moeiten en mogelijkheden om daar in het dagelijks leven gestalte aan te geven. Met gedichten van Nel Benschop, Lenze Bouwers, Co ?t Hart, Inge Lievaart, Jacqueline van der Waals,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - Voor deze gelegenheid

  Een naslagwerk met gedichten voor elke gelegenheid, dat is het idee achter de bundel Voor deze gelegenheid. Een aansprekende bundel die bij diverse momenten heel goed gebruikt kan worden. De thema's zijn: Huwelijk, belijdenis, geboortekaartjes, kinderdoop,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Gods zegen toegewenst

  Gods zegen toegewenst is zeer geschikt om weg te geven bij veel verschillende gelegenheden.Frits Deubel weet het leven van alledag te vangen in bijzondere poëzie. Hij schreef meerdere succesvolle gedichtenbundels voor verschillende gelegenheden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Ingeborg van Vliet boeken
  Ingeborg van Vliet - De scherven die woorden werden

  Deze gedichtenbundel bevat gedichten over mijn eigen leven met autisme en de pijn die daarmee gepaard gaat, over onze zoon die autistisch is (en verstandelijk beperkt) en over het verdriet dat ik mijn hele leven meedraag door het vroege overlijden van mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - Er is geen dag, er is geen nacht

  In turbulente tijden van het leven kan het zinvol zijn vertilling te zoeken. Het zilverwitte strand, het geurende bos of de stilte van het samenzijn met geliefde mensen kunnen zulke momenten brengen, maar ook een enkele zin of gedicht kan de verwondering over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 •   7,50
 • Joke Verweerd boeken
  E-book
  Joke Verweerd - Opluisteren

  Wat de christelijke feesten gemeen hebben, is dat ze teruggaan op Het Verhaal. Het verhaal over hoe God met mensen omgaat, hoe Hij zelf mens werd om anderen te redden. In dit Verhaal zijn de feesten als Kerst, Pasen en Pinksteren de accenten en de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Cobie Verheij-de Peuter boeken
  E-book
  Cobie Verheij-de Peuter - Licht van Vrede

  Deze gedichten zijn tot stand gekomen in samenwerking met www.gedichtensite.nl. Verschillende dichters van deze site, maar ook dichters van daarbuiten hebben hun zelfgeschreven Kerstgedichten voor deze Kerstbundel ingezonden. De gedichten zijn niet alleen… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Cobie Verheij-de Peuter boeken
  E-book
  Cobie Verheij-de Peuter - Er sijpelt licht

  De gedichten in "Er sijpelt licht" geven stof tot nadenken over geloof, hoop en vertrouwen. Veelal verwijzen de gedichten naar situaties en omstandigheden die Cobie op haar levenspad tegenkomt en die ze in haar gedichten verwerkt. De titel refereert naar een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • M.A. Groeneweg-de Reuver boeken
  E-book
  M.A. Groeneweg-de Reuver - Geloven zonder zien

  In deze twaalfde bundel die van de hand van mevr. M.A. Groeneweg-de Reuver verschijnt zijn gedichten opgenomen die spreken van vertrouwen, troost en bemoediging in dagen van zorg en verdriet. Maar ze getuigen ook van Gods genade in dagen van vreugde en… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • M.A. Groeneweg-de Reuver boeken
  E-book
  M.A. Groeneweg-de Reuver - Ik ben met u

  Ik ben met u De dichtbundels van mevrouw M.A. Groenewegde Reuver én de kaarten met haar gedichten zijn bij velen bekend en geliefd. In deze negende dichtbundel weet zij opnieuw op een gevoelvolle manier te verwoorden wat er in allerlei omstandigheden in ons… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • M.A. Groeneweg-de Reuver boeken
  E-book
  M.A. Groeneweg-de Reuver - Geef ons kracht

  Geef ons kracht M.A. Groeneweg-de Reuver kracht In deze dichtbundel vertolkt mevrouw M.A. Groeneweg-de Reuver gevoelens rond de thema's ziekte, eenzaamheid, moeite en verdriet. Zij laat in haar gedichten uitkomen dat niets bij geval gebeurt, maar dat alles ons… (E-book)

  Lees meer...
    3,99