Boeken over religieuze poëzie

 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Een leven vol liefde

  Een leven vol liefde laat zien waar het om draait: naastenliefde en bovenal leven vanuit Gods onmetelijke liefde. Frits Deubels leven stond in het teken van uitdelen: het evangelie delen met anderen, steun bieden aan mensen die het moeilijk hebben, de liefde… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Een hart vol dankbaarheid

  Een hart vol dankbaarheid laat zien dat Gods hulp er altijd is; er is altijd een reden om dankbaar te zijn! Het mooi gebonden boekje met harde kaft is voorzien van full colour natuurfotografie. Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van zijn hand… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • A. Schot boeken
  A. Schot - Woorden van wijsheid voor gemeenteleden Woorden van wijsheid

  De Bijbel bevat woorden van wijsheid voor allerlei mensen en allerlei omstandigheden. In dit boekje brengt de auteur Bijbelse woorden voor gemeenteleden onder de aandacht. Hij gaat in op de plichten, de verantwoordelijkheden en de voorrechten die het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Miranda Vlieland boeken
  Miranda Vlieland - Over woeste golven

  Dit gedichtenboek is het vervolg op mijn eerste gedichtenboek"als je leven door stormen gaat". Het zijn over het algemeen allemaalverwerkingsgedichten, van situaties waarin ik mij bevonden heb.Gedichten die ik van God gekregen heb voor mijn eigen verwerking.Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marijke van Dijk, S. van Campen boeken
  Marijke van Dijk, S. van Campen - Een diepe voor in de aarde

  Een diepe voor in de aarde bevat veertien schilderingen en gedichten, geïnspireerd op de traditionele kruisweg. In deze nieuwe kruiswegstaties staat niet zozeer het lijden van Jezus centraal, maar de mens nu. Zij verbeelden de levensweg die ieder van ons op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • J. von Halle boeken
  J. von Halle - Het onzevader

  Judith von Halle heeft een bijzonder vermogen. Zij omschrijft dit zelf als volgt: 'Het kan gezien worden als een soort 'reis in de tijd' waarbij alle zintuiglijke indrukken zoals wij die in het dagbewustzijn van het hier en nu kunnen hebben, aanwezig zijn -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Judith von Halle boeken
  Judith von Halle - Het laatste avondmaal

  In dit boek beschrijft Judith von Halle de gebeurtenissen rond het laatste avondmaal en de esoterische achtergronden ervan. De auteur is door haar bijzonder geestelijk inzicht in staat ons een beeld te geven van de joodse cultus zoals die plaats vond in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - Wakker worden in het licht

  Dertig meditatieve teksten, zowel geschikt voor persoonlijke verdieping als voor vieringen rond Pasen.Na de succesvolle bundel Opluisteren komt de geliefde auteur Joke Verweerd nu met heuse opvolger: een bundel sprekende gedichten en overdenkingen voor de tijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Martine de Wit boeken
  Martine de Wit - Nadenken over Bijbelse Vriendschap

  God zorgt voor ons. Ook door middel van vriendschap met vrienden en vriendinnen. Daarom is het een zegen als je een goede vriend of vriendin hebt! Maar hoe kun je een goede vriend(in) zijn? Welke eigenschappen zijn er dan in Bijbels opzicht belangrijk? Hoe kun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ria Borkent boeken
  Ria Borkent - Mattëus passie

  Eindelijk is er een poëtische hertaling van de Matthäus Passion die recht doet aan de boodschap.Er is nu een vertaling die de gelovige inhoud van de Matthäus Passion respecteert en de letterlijke tekst van het meesterwerk van Johann Sebastian Bach op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Mijn lief

  Het boek Hooglied is een bundel Hebreeuwse liefdespoëzie die in beurtzang gezongen. Nog altijd blijken deze liefdesliederen generaties jonge en oude mensen aan te spreken. Dat is niet verwonderlijk: de taal van de liefde is immers van alle tijden. Al lezend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • M.A. Groeneweg-de Reuver boeken
  M.A. Groeneweg-de Reuver - Geloven zonder zien

  In deze twaalfde bundel die van de hand van mevr. M.A. Groeneweg-de Reuver verschijnt zijn gedichten opgenomen die spreken van vertrouwen, troost en bemoediging in dagen van zorg en verdriet. Maar ze getuigen ook van Gods genade in dagen van vreugde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Jochen Klepper boeken
  Jochen Klepper - Het licht breekt door de wolken

  Bundel met 29 liederen en gedichten van Jochen Klepper, bekend van zijn dagboek 'Onder de schaduw van Uw vleugels'. Bezorgd en hertaald door Titia Lindeboom. Voorzien van melodieën en melodieverwijzingen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bertram Westera boeken
  Bertram Westera - En wie omarmt je niet

  U2 groeit in de jaren tachtig uit tot een mega-act die de grootste stadions vol krijgt, de grootste wereldproblemen te lijf gaat, en vol overtuiging een subversief-rooms geloof belijdt. Dan, in , valt de Berlijnse Muur. En dat verandert de wereld. Die wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Peter Heuveling boeken
  Peter Heuveling - Vaders mooiste

  Een Christelijke bundel vol teksten, gedachten en gedichten over de liefde van God, de schoonheid van de natuur en beloften voor de toekomst. In de bundel Vaders mooiste beschrijft Peter Heuveling gevat en direct overdenkingen voor het leven. In korte verzen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - Het Licht roept in de nacht

  In deze bundel wordt het aloude kerstverhaal in nieuwe, verrassende woorden verteld en op een aansprekende manier overgebracht. Joke Verweerd verstaat als geen ander de kunst de lezer te betrekken bij de gedachten en de emoties van de personen die in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Anneke Hendriksen-Budding boeken
  Anneke Hendriksen-Budding - Gevonden bestaan

  (Altijd) zoekende is de mens. Maar Eén is eeuwig en altijd Dezelfde. Je zeker weten van die Ene, de Levende en Eeuwige: in Hem een gevonden bestaan.De combinatie van teksten en foto's is zorgvuldig gekozen, steeds met Anneke in gedachten. De bundel is tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jaap Zijlstra boeken
  Jaap Zijlstra - Helder geheim

  NaasteIk wist niet meerdat jij aan mij zou denken,ik kwam je tegenin de straten van de nacht,niet tegen, nee,je kwam me achterop,ik heb je niet geweten,terwijl je steedsten naaste bijmij was.Een bijna-doodervaring was de wonderlijkste en mooiste gebeurtenis in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ria Borkent, Jaap de Gier boeken
  Ria Borkent, Jaap de Gier - Schriftgedichten

  De bundel Schriftgedichten bevat poëzie voor alle zondagen en overige vierdagen van het kerkelijk jaar. De gedichten sluiten aan op de schriftgedeelten zoals die zijn opgenomen in het driejaarlijkse leesrooster (A, B en C) in het Dienstboek van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Geborgen in Gods hand

  Twee nieuwe bundels van Frits Deubel met gedichten die bemoedigen en hoop geven. De gedichten spreken van de grote liefde van God en laten zien dat Hij altijd bij je is, wat er ook gebeurt. De gedichtenbundels verschijnen in de bekende cadeau-uitstraling van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,75
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - God hoort je

  God hoort je: gedichten die over bidden gaan. Aangevuld met mooie landschapsfotografie.Het gedichtenbundeltje heeft een mooi verzorgde harde kaft en is daardoor een stijlvol cadeautje.Van Frits Deubel zijn reeds meer dan 50.000 gedichtenbundels verkocht. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,75
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Een lied van hoop

  Bemoedigende gedichten, die laten zien dat er altijd hoop is. Mooi om weg te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. De bundel is luxe uitgevoerd door de harde kaft en het volledig full colour binnenwerk met prachtige fotografie.Frits… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,75
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Geloof, hoop en liefde

  Deze gedichtenbundel laat zien hoe groot Gods liefde is en hoe mooi en eenvoudig het geloof kan zijn voor iedereen. De bundel is luxe uitgevoerd door de harde kaft en het volledig full colour binnenwerk met prachtige fotografie. Cadeau voor diverse… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,75
 • Henk van der Ent boeken
  Henk van der Ent - De sprong in het alledaagse

  In dit boek maakt Henk van der Ent duidelijk waarom hij zich ‘agnost uit eerbied’ noemt. Ook legt hij uit waarom het schrijven van poëzie voor hem noodzakelijk is. Het dichterschap is, evenals het geloof, de kern van iemands identiteit. Iedereen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Beatrix Willemsen boeken
  Beatrix Willemsen - Wat ik U niet gewoon kon zeggen

  U herkent het misschien wel. U wilt beschrijven hoe u over iets denkt of wat u voelt maar u komt niet op de woorden. U kunt niet verwoorden wat u denkt of voelt. 'Wat ik U niet gewoon kon zeggen' zijn gedachten, gevoelens, en vragen die mondeling niet verwoord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95