Boeken over pastoraat

 • Marco van der Straten boeken
  Marco van der Straten - Als ik in de hemel kom

  Hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? Wat zegt de Bijbel erover en welke verwachting hebben christenen? Marco van der Straten gaat op zoek naar antwoorden en neemt de lezer mee op een pelgrimsreis langs mensen die over de hemel en eeuwigheid hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • J. Belder, J. de Jong, Tineke Tuinder, Anne Westerduin boeken
  J. Belder, J. de Jong, Tineke Tuinder, Anne Westerduin - Je staat er niet alleen voor

  Als mantelzorger voel je je soms overbelast en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. De teksten in dit boek bieden bemoediging en zorgen voor herkenning. Het telt negen hoofdstukken, die aanhaken bij de verschillende emoties die een mantelzorger kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Rolienke van der Velde boeken
  Rolienke van der Velde - Dan neem je toch een hond?

  Een kinderwens die (nog) niet vervuld is kan je gedachten behoorlijk beheersen. Dit boek wil je helpen om constructief om te gaan met alle emoties, gevoelens en gedachten die door je heen gaan. Je krijgt informatie over allerlei zaken die je tegenkomt in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Aart Peters, Leo Smelt boeken
  Aart Peters, Leo Smelt - Ontmoeting

  Pastorale bezoeken afleggen, het is mooi, dankbaar, spannend en soms zwaar om te doen. Dit boek wil pastorale bezoekers inspireren, nieuwe ideeën aanreiken en laten leren van anderen. Voor twintig pastorale doelgroepen en situaties geven de auteurs drie tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • L. Crabb boeken
  L. Crabb - Van binnenuit

  Van binnenuit is een bestseller geworden, omdat veel christenen moe zijn van het ophouden van de schijn dat het-wel-goed met hen gaat.Daarom hebben zij het sterke verlangen om Christus dieper te leren kennen en om echt een ander mens te worden. Ze willen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • D. Wilkerson, Z.C. van Dugteren-Guise boeken
  D. Wilkerson, Z.C. van Dugteren-Guise - Het kruis in de asfaltjungle

  In het midden van de 20e eeuw verliet een jonge predikant zijn rustige gemeente op het Amerikaanse platteland: David Wilkerson. Hij wist dat God hem riep naar de achterbuurten van New York, waar jeugdbendes de dienst uitmaakten. De meeste mensen dachten dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Franck Ploum boeken
  Franck Ploum - De stilte vieren

  Franck PloumDe stilte vierenVormen voor spiritualiteit in kleine kringGroepen die regelmatig samenkomen om te vieren worden kleiner. Dat geldt voor parochies, gemeenten, religieuze gemeenschappen, ekklesiagroepen en communiteiten die incidenteel of met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • P. Vermaat boeken
  P. Vermaat - Voorbereiding voor de laatste reis

  Wanneer we dit leven verlaten, is het belangrijk dat we dit niet onvoorbereid doen. Een conflict dat niet verzoend is of een vraag die nooit beantwoord is, kan het leven van de achterblijvers moeilijk maken. Daarnaast is het voor de familie van grote waarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Margriet van der Kooi boeken
  Margriet van der Kooi - Verdriet is een werkwoord

  Rouwen om het verlies van een geliefde, je baan, je gezondheid. Verdriet hebben omdat je kinderloos of single bent. Niemand heeft gestudeerd voor verdriet hebben en rouwen. Toch krijgen we er allemaal mee te maken.Er zijn mensen die zeggen dat het een weg is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Wim ter Horst boeken
  Wim ter Horst - Over troosten en verdriet

  'Over troosten en verdriet' van Wim ter Horst is een christelijke klassieker. Een boek voor mensen die te maken hebben met diepgaand lijden en die zoeken naar een passend antwoord. Traditionele antwoorden zijn niet altijd toereikend. Ter Horst reikt veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • G. Shriver, M. Shriver boeken
  G. Shriver, M. Shriver - Een tweede kans

  Als je geïnteresseerd bent in dit boek, is het waarschijnlijk dat je door de pijnlijke nasleep van overspel heen gaat - of je houdt van iemand die daarmee te maken heeft.Als je midden in de verwarring, woede en verdriet zit, is er iets wat je moet weten: er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • L.W. Smelt boeken
  L.W. Smelt - Van kracht tot kracht...

  De vieringen van het Heilig Avondmaal zijn hoogtepunten voor de gemeente van Christus. De liefde tot God, de onderlinge gemeenschap en het persoonlijk geloofsleven worden gevoed. Daarom zijn veel christenen op zoek naar meer toerusting rond de viering van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Vertrouw maar op mij

  Max Lucado laat in Vertrouw maar op mij zien dat God altijd bij je is. Ook in de moeilijke tijden, waar je het gevoel kunt hebben dat het leven te groot voor je is. Lucado laat zien dat je nooit alleen bent, dat God je erdoorheen zal slepen. Daar kun en mag je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Leendert de Jong, Arie Kok, Wouter van der Toorn boeken
  Leendert de Jong, Arie Kok, Wouter van der Toorn - Handboek voor kerkelijke communicatie

  Hoe zorg je dat het kerkblaadje ook echt gelezen wordt? Hoe past je website echt bij je kerk en wordt die aantrekkelijk? Hoe richt je de diensten in, zodat het evangelie tot zijn recht komt en iedereen zich welkom voelt? Hoe verhouden de liederen zich tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • P.L. de Jong boeken
  P.L. de Jong - Stadspelgrims

  'Predikant worden in Rotterdam, daar moet je ziel voor hebben,' zei iemand tegen dominee Piet de Jong bij zijn aantreden. Met hart en ziel stortte hij zich op zijn werk. Ruim twintig jaar was hij verbonden aan de gemeente van de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Thomas Quartier boeken
  Thomas Quartier - Anders leven

  Anders leven.Monniken vervullen tegenwoordig verschillende functies: zij runnen kloosters, zijn gesprekspartner voor velen, en staan symbool voor een inspirerende levenswijze. Maar waar bestaat die inspiratie precies uit - binnen en buiten de kloosterpoort?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ds. P. Vernooij, Ds. G.H Vlijm, Ds. C.J. Droger, Ds. J. Joppe, Ds. D.W. Tuinier boeken
  Ds. P. Vernooij, Ds. G.H Vlijm, Ds. C.J. Droger, Ds. J. Joppe, Ds. D.W. Tuinier - Onder de aandacht

  In elke kerkelijke gemeente zijn gemeenteleden met een beperking. In de hectiek van het gemeentewerk kunnen zij over het hoofd worden gezien. In dit boek wordt daarom aandacht gevraagd voor het pastoraat aan de kwetsbare mensen in de gemeente. Vaak is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Paul Wolfe boeken
  Paul Wolfe - Mijn God is getrouw

  Paul Wolfe was 28 jaar oud, studeerde theologie en was bijna een jaar getrouwd toen hij de boodschap kreeg dat hij kanker had. In dit boek vertelt hij over de diagnose, behandeling en genezing van zijn ziekte. De nadruk ligt op de geestelijke lessen die hij in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ben Zijl boeken
  Ben Zijl - Eenzame vrouwen

  Dit boek wil een handreiking zijn aan vrouwen, maar ook aan mannen, van wie het huwelijk wordt geteisterd door autisme. Naast uitleg en praktische informatie komen er vrouwen aan het woord die gehuwd zijn (geweest) met een autistische partner. Een boek vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • c. Menken-Bekius boeken
  c. Menken-Bekius - Werken met rituelen in het pastoraat

  Ieder mens kent eigen rituelen, De manier waarop wij aan onze dag beginne, verloopt voor de meeste mensen volgens een vast patroon: het ochtendritueel. Op het werk worden we geholpen door werkrituelen. Feestrituelen markeren onze hoogtijdagen. In onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Pauline Hendriks boeken
  Pauline Hendriks - Geloof ligt op straat

  We praten steeds minder met elkaar. Gewoon even kletsen of een diepgaand gesprek. Dat is jammer, want dan helpen we elkaar steeds minder. We geven elkaar geen raad en vinden geen luisterend oor bij belangrijke levensvragen.Honderd wijkbewoners, kerkleden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • H.C. van der Meulen boeken
  H.C. van der Meulen - Liefdevol oog en open oor

  Door de complexiteit en de snelheid van onze samenleving hebben steeds meer mensen moeite overeind te blijven. Dat maakt het pastoraat binnen de kerk tot een van de omvangrijkste werkterreinen, waardoor voortdurend toerusting nodig is.Dit handboek pastoraat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Margriet van der Kooi boeken
  Margriet van der Kooi - Pelgrims en zwervers

  In een uitvoerige en leerzame inleiding laat de auteur zien hoe ziekenhuispastoraat in de praktijk vormgegeven kan worden. Het boek is daardoor geschikt voor iedereen die pastoraal actief is.?Ik merk nooit iets van God.?Zou dat waar zijn? Vaak hebben mensen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • H.J. Lam boeken
  H.J. Lam - Van doopzitting naar doopvont

  Van doopzitting naar doopvont ontstondvanuit de praktijk van de doopcatechese enbehandelt in dagboekvorm het klassieke enonovertroffen doopformulier. In een reeks vanzeventien dagen wordt dit formulier stap voorstap besproken. Iedere dag bevat een gedeelteuit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Maja Jeffkins boeken
  Maja Jeffkins - Praktische psychologie voor vrouwen 1

  Maja Jeffkins laat lezers kennismaken met eigentijdse, praktische psychologie voor vrouwen. Op de voor haar zo kenmerkende positieve wijze draagt zij verhelderende oplossingen aan waar het gaat om herwinnen van ondermeer zelfvertrouwen, schoonheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50