Boeken over pastoraat

 • P.J. Vergunst boeken
  P.J. Vergunst - Toch gescheiden

  Echtscheidingen: ze vinden in toenemende mate plaats, maar toch wordt er binnen de christelijke gemeente weinig over gesproken. Dat tekent de verlegenheid van kerkenraden en de onmacht van familie en vrienden. Ondanks dat mannen en vrouwen plechtig beloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • L.W. Smelt boeken
  L.W. Smelt - Avondmaal

  De vieringen van het Heilig Avondmaal zijn hoogtepunten voor de gemeente van Christus. De liefde tot God, de onderlinge gemeenschap en het persoonlijk geloofsleven worden gevoed. Daarom zijn veel christenen op zoek naar meer toerusting rond de viering van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Corien Rietberg, Corjan Matsinger boeken
  Corien Rietberg, Corjan Matsinger - Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat

  Jongeren en ouderen verschillen nogal van elkaar. Jongerenpastoraat vraagt dan ook om een andere aanpak dan het pastoraat aan volwassenen. Dit boek legt een fundament onder jeugdpastoraat, reikt een aantal basisvaardigheden aan, geeft inzicht in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Wilma Hartogsveld boeken
  Wilma Hartogsveld - Wek mijn zachtheid weer

  In haar boek 'Wek mijn zachtheid weer' vertelt Wilma Hartogsveld een indrukwekkend verhaal over seksverslaving en de helende kracht van vergeving. Annet is getrouwd met de liefde van haar leven, maar dan ontdekt ze dat hij een dubbelleven leidt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aart Peters, Leo Smelt boeken
  Aart Peters, Leo Smelt - Ontmoeting

  Pastorale bezoeken afleggen, het is mooi, dankbaar, spannend en soms zwaar om te doen. Dit boek wil pastorale bezoekers inspireren, nieuwe ideeën aanreiken en laten leren van anderen. Voor twintig pastorale doelgroepen en situaties geven de auteurs drie tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • P.L. de Jong boeken
  P.L. de Jong - Stadspelgrims

  'Predikant worden in Rotterdam, daar moet je ziel voor hebben,' zei iemand tegen dominee Piet de Jong bij zijn aantreden. Met hart en ziel stortte hij zich op zijn werk. Ruim twintig jaar was hij verbonden aan de gemeente van de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • H. van den Belt boeken
  H. van den Belt - Een eeuwig verbond

  Als doopouders heb je een zware verantwoordelijkheid. Je belooft je kinderen een christelijke opvoeding te geven. Je verplicht je om hen de Heere Jezus te leren kennen. Wie kan die belofte nakomen? De auteur neemt doopouders mee in hun voorbereiding op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Margriet van der Kooi boeken
  Margriet van der Kooi - Verdriet is een werkwoord

  Rouwen om het verlies van een geliefde, je baan, je gezondheid. Verdriet hebben omdat je kinderloos of single bent. Niemand heeft gestudeerd voor verdriet hebben en rouwen. Toch krijgen we er allemaal mee te maken.Er zijn mensen die zeggen dat het een weg is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Franck Ploum boeken
  Franck Ploum - De stilte vieren

  Franck PloumDe stilte vierenVormen voor spiritualiteit in kleine kringGroepen die regelmatig samenkomen om te vieren worden kleiner. Dat geldt voor parochies, gemeenten, religieuze gemeenschappen, ekklesiagroepen en communiteiten die incidenteel of met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • L. Crabb boeken
  L. Crabb - Van binnenuit

  Van binnenuit is een bestseller geworden, omdat veel christenen moe zijn van het ophouden van de schijn dat het-wel-goed met hen gaat.Daarom hebben zij het sterke verlangen om Christus dieper te leren kennen en om echt een ander mens te worden. Ze willen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wim ter Horst boeken
  Wim ter Horst - Over troosten en verdriet

  'Over troosten en verdriet' van Wim ter Horst is een christelijke klassieker. Een boek voor mensen die te maken hebben met diepgaand lijden en die zoeken naar een passend antwoord. Traditionele antwoorden zijn niet altijd toereikend. Ter Horst reikt veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • T. van Woudenbergh-Mesch boeken
  T. van Woudenbergh-Mesch - Pastoraar & toerusting Leef zoals jij bedoeld bent

  Een tuin vol bloemen: kleurig, fleurig en uniek...Wie wil dat niet?Jouw leven is als een tuin. Maar is het de tuin die je je zou wensen? Soms zou je het zo anders willen... is het niet de tuin die het zou kunnen zijn. En wie bepaalt eigenlijk wat er in jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Pauline Hendriks boeken
  Pauline Hendriks - Geloof ligt op straat

  We praten steeds minder met elkaar. Gewoon even kletsen of een diepgaand gesprek. Dat is jammer, want dan helpen we elkaar steeds minder. We geven elkaar geen raad en vinden geen luisterend oor bij belangrijke levensvragen.Honderd wijkbewoners, kerkleden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • H.C. van der Meulen boeken
  H.C. van der Meulen - Liefdevol oog en open oor

  Door de complexiteit en de snelheid van onze samenleving hebben steeds meer mensen moeite overeind te blijven. Dat maakt het pastoraat binnen de kerk tot een van de omvangrijkste werkterreinen, waardoor voortdurend toerusting nodig is.Dit handboek pastoraat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Margriet van der Kooi boeken
  Margriet van der Kooi - Pelgrims en zwervers

  In een uitvoerige en leerzame inleiding laat de auteur zien hoe ziekenhuispastoraat in de praktijk vormgegeven kan worden. Het boek is daardoor geschikt voor iedereen die pastoraal actief is.?Ik merk nooit iets van God.?Zou dat waar zijn? Vaak hebben mensen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • H.J. Lam boeken
  H.J. Lam - Doop

  Van doopzitting naar doopvont ontstondvanuit de praktijk van de doopcatechese enbehandelt in dagboekvorm het klassieke enonovertroffen doopformulier. In een reeks vanzeventien dagen wordt dit formulier stap voorstap besproken. Iedere dag bevat een gedeelteuit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Maja Jeffkins boeken
  Maja Jeffkins - Praktische psychologie voor vrouwen - Ankertje 251

  Maja Jeffkins laat lezers kennismaken met eigentijdse, praktische psychologie voor vrouwen. Op de voor haar zo kenmerkende positieve wijze draagt zij verhelderende oplossingen aan waar het gaat om herwinnen van ondermeer zelfvertrouwen, schoonheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Nynke Dijkstra-Algra boeken
  Nynke Dijkstra-Algra - Handleiding bij Verscheidenheid van gaven en Je bent begaafd

  Sinds een aantal jaren is in Nederland de belangstelling voor 'gavengericht' werken gegroeid. Nynke Dijkstra-Algra schreef een methode om de gemeente toe te rusten tot gavengericht denken en oog te krijgen voor eigen gaven. Deze methode verscheen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Marije Vermaas, Martine van Blaaderen boeken
  Marije Vermaas, Martine van Blaaderen - Beschuit zonder muisjes

  Kinderen krijgen is niet vanzelfsprekend. Maar soms lijkt het wel zo.De een na de ander wordt 'zomaar' zwanger, terwijl een zwangerschap bij jullie uitblijft. Herkenbaar?'Beschuit zonder muisjes' beschrijft de pittige reis die je samen maakt als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • c. Menken-Bekius boeken
  c. Menken-Bekius - Werken met rituelen in het pastoraat

  Ieder mens kent eigen rituelen, De manier waarop wij aan onze dag beginne, verloopt voor de meeste mensen volgens een vast patroon: het ochtendritueel. Op het werk worden we geholpen door werkrituelen. Feestrituelen markeren onze hoogtijdagen. In onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Erwin de Ruiter boeken
  Erwin de Ruiter - Omgaan met verleiding

  Dit boek gaat over het omgaan met verleidingen, doorbreken van patronen en het gericht zijn op God. Hoe sneaky verleidingen kunnen zijn, hoe veel omvattend en gevaarlijk, wordt besproken aan de hand van het thema seksverslaving.Dit boek gaat over het omgaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Maarten van Dijk, Jantine den Uijl-van Loon boeken
  Maarten van Dijk, Jantine den Uijl-van Loon - Twee gezichten

  Vanbuiten zijn ze charmant, slim en betrouwbaar. Ze hebben een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Vanbinnen is er weinig empathie, ze zijn onzeker en doen zich beter voor dan ze zijn. Omgaan met iemand die lijdt aan narcisme is spitsroeden lopen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • P. Begheyn boeken
  12,50
 • Jozef Wissink boeken
  12,95
 • Rommy Schüssler boeken
    6,95