Boeken over pastoraat

 • J. Slingerland, G.H. Abma boeken
  J. Slingerland, G.H. Abma - Vaders kind

  Ze kan bulderen van de lach. Ze bekijkt de wereld met andere ogen dan wij. Ze is diep onder de indruk van dingen waaraan wij voorbijlopen: regendruppels, een beetje spuug, scheerschuim, kaarsjes, lichtjes, enzovoort. Haar taal is de taal van het lichaam. Om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,49
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Lachen in de regen

  Een bundel verhalen die troost geven, een hart onder de riem steken of een spiegel voorhouden. Om voor jezelf te lezen of vóór te lezen.Deze bundel bevat 88 verhalen die zijn ontstaan tijdens de jarenlange loopbaan van André F. Troost als pastor en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • C.G. Geluk boeken
  C.G. Geluk - Als het leven verder gaat

  Juist wanneer je na een ingrijpende gebeurtenis het leven weer op wil pakken, kan een bemoediging vanuit de Bijbel je veel helpen.Geen mens ervaart het leven als probleemloos. Vroeg of laat krijg je te maken met dingen die een domper op je levensvreugde zetten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Kevin Kirkland, Howard McIlveen boeken
  Kevin Kirkland, Howard McIlveen - Ik zou zo graag een ketting rijgen

  Werken onder dementerende mensen is zoeken naar mogelijkheden van contact. Sta je voor je gevoel niet vaak met lege handen? Je wéét best iets van dementie of ouderen in het algemeen, maar hoe leg je, hoe krijg je contact?De oorspronkelijke Canadese auteurs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Christiane van den Berg-Seiffert boeken
  Christiane van den Berg-Seiffert - Ik sta erbuiten - maar ik sta wel te kijken

  In de tumultueuze dynamiek na het bekend worden van seksuele grensoverschrijding in een pastorale relatie wordt vaak veel over primaire slachtoffers gesproken en weinig met hen. In dit onderzoek vertellen mensen die seksuele grensoverschrijding hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,99
 • Kees Slijkerman, A.H.M. van Iersel boeken
  Kees Slijkerman, A.H.M. van Iersel - Kleine geloofsgroepen

  Binnen de kerk in West-Europa ontstaat door samenwerking en samenvoeging een nieuw type parochie. Daarin is de vraag naar de kwaliteit van de gemeenschap opnieuw actueel. De opkomst van kleine geloofsgroepen lijkt een antwoord te bieden op de behoefte aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Willem Marie Speelman boeken
  Willem Marie Speelman - Levende Franciscaanse spiritualiteit

  Levende franciscaanse spiritualiteit.Mensen uit de traditie van Franciscus van Assisi vertellen een verhaal over een bepaalde activiteit of gebeurtenis uit hun leven. Hun verhaal wordt op methodische wijze ontsloten om te laten oplichten hoe in hun dagelijkse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mimi Deckers-Dijs boeken
  Mimi Deckers-Dijs - Een liefdeslied als protest

  Een liefdeslied als protest.Wanneer ballingen weer terugkeren in hun eigen land Israël, soms met hun buitenlandse vrouwen, ontdekken zij dat ook volksgenoten die niet in ballingschap zijn afgevoerd, soms getrouwd zijn met niet-Hebreeuwse vrouwen.Dit zorgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jaap Doolaard boeken
  Jaap Doolaard - Handboek geestelijke verzorging in zorginstellingen

  In 1996 verscheen de eerste editie van het Handboek Geestelijke Verzorging. Dit bleek in een grote behoefte te voorzien. Nu is de volledige herziene editie van deze volledige en praktische uitgave verschenen. Een groot aantal gerenommeerde personen uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Job Smit boeken
  Job Smit - Antwoord geven op het leven zelf

  Wat doen geestelijk verzorgers eigenlijk? Dit boek formuleert doelstelling en karakteristieke werkwijze van geestelijk verzorgers vanuit een algemeen inzichtelijk, maatschappelijk perspectief. Geestelijke verzorging helpt en ondersteunt mensen om antwoord te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Janneke Burger, Reinier Sanders, Nanda van Eijk boeken
  Janneke Burger, Reinier Sanders, Nanda van Eijk - Handboek voor kinderwerkers

  Kinderen hebben een belangrijke plaats in de kerk. Om wie ze zijn. Maar ook om wie ze mogen worden. Dit boek helpt de lezer een eigen visie te ontwikkelen op kinderwerk en geeft een wereld aan praktische tips om het werk vorm te geven. Een paar onderwerpen:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Evert van der Veen boeken
  Evert van der Veen - Aan de grenzen van het leven

  Met 'Aan de grenzen van het leven' schreef Evert van der Veen een prachtig spiritueel boek over 'afscheid nemen'. In het leven doen zich talloze grenservaringen voor: wie ernstig ziek is, zich oud of eenzaam voelt, alleen verder gaat, teleurstellingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • John Flavel boeken
  11,95
 • Bram de Blouw boeken
  16,90
 • W. Peppmeyer boeken
  W. Peppmeyer - Uitstraling

  Sommige mensen hebben uitstraling. Maar waarom heeft niet iedereen dat? Wat is die geheime x-factor? Volgens Wolf Peppmeier kan iedereen het hebben en is charisma voor ons allemaal weggelegd. Het is een volledige balans tussen innerlijke wijsheid, stabiliteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Ton Zondervan boeken
  Ton Zondervan - Bricolage en bezieling

  Hoe geloven jongeren tegenwoordig? Waar beleven ze dat? En hoe verhoudt zich hun religiositeit tot de christelijke traditie? Deze vragen staan centraal in dit boek. Veel hedendaagse analyses gaan ervan uit dat jongeren geseculariseerd zijn en niet meer in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • André Maliepaard, Henrike de Gier, Corien Rietberg boeken
  André Maliepaard, Henrike de Gier, Corien Rietberg - Werken in de kerk Handboek voor jeugdleiders

  Het handboek is geschreven voor iedere jeugdleider in de gemeente en staat vol praktische tips. Je vindt er talloze werkvormen, ideeën voor gebed, tips om orde te houden en handvatten voor een goed gesprek. Goed om van a tot z door te lezen, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Gerry Kramer-Hasselaar boeken
  Gerry Kramer-Hasselaar - In gesprek

  Als ouderling of bezoekmedewerker kom je met veel verschillende mensen in gesprek. Het is elke keer weer spannend hoe een gesprek zal verlopen. Lukt het om echt contact te krijgen met elkaar? Wat zeg je bij ziekte, hoe ga je om met kritiek op de kerk?Het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Thomas Quartier boeken
  Thomas Quartier - Anders leven

  Anders leven.Monniken vervullen tegenwoordig verschillende functies: zij runnen kloosters, zijn gesprekspartner voor velen, en staan symbool voor een inspirerende levenswijze. Maar waar bestaat die inspiratie precies uit - binnen en buiten de kloosterpoort?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wim ter Horst boeken
  Wim ter Horst - Over troosten en verdriet

  'Over troosten en verdriet' van Wim ter Horst is een christelijke klassieker. Een boek voor mensen die te maken hebben met diepgaand lijden en die zoeken naar een passend antwoord. Traditionele antwoorden zijn niet altijd toereikend. Ter Horst reikt veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • J.J. Joppe boeken
  J.J. Joppe - Karakter Heeft het nog zin?

  Heeft het leven nog zin? Verder leven na verlies Deel 2 serie Karakter Het verlies van een geliefde heeft grote invloed op je jonge leven. Het is eigenlijk niet te beschrijven wat je doormaakt als je vader plotseling overlijdt of je moeder na een langdurige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Vertrouw maar op Mij

  Max Lucado laat in Vertrouw maar op mij zien dat God altijd bij je is. Ook in de moeilijke tijden, waar je het gevoel kunt hebben dat het leven te groot voor je is. Lucado laat zien dat je nooit alleen bent, dat God je erdoorheen zal slepen. Daar kun en mag je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • H.J. Selderhuis boeken
  H.J. Selderhuis - Morgen doe ik het beter

  Wil je zo graag groeien in je geloof, maar mislukt dat regelmatig? Slaag je er maar niet in om een super-christen te worden? Dan is dit echt een boek voor jou. De auteur leert je om met je zwakheden toch in geloof te leven. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • L. Crabb boeken
  L. Crabb - Van binnenuit

  Van binnenuit is een bestseller geworden, omdat veel christenen moe zijn van het ophouden van de schijn dat het-wel-goed met hen gaat.Daarom hebben zij het sterke verlangen om Christus dieper te leren kennen en om echt een ander mens te worden. Ze willen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David Murray boeken
  David Murray - Reset - voor mannen

  Hoe ben ik hier terechtgekomen?’ Dat is een vraag die veel christelijke mannen zichzelf stellen als ze tegen het randje van een burn-out aan zitten, of er middenin. Ze voelen zich uitgeput, depressief, gespannen, angstig en zonder vreugde. Hun tijd gaat op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95