Boeken over pastoraat

 • D.J. Steensma boeken
  D.J. Steensma - Echtscheiding

  Dit boek onderstreept de vastheid van het huwelijksverbond, maar geeft ook aan dat de Bijbel ruimte laat voor echtscheiding in een situatie van ernstige verwaarlozing van de huwelijksbelofte. Het bespreekt de Bijbelteksten die op echtscheiding betrekking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Kara Tippets boeken
  Kara Tippets - In goede handen

  Kara is moeder van vier kinderen als ze ontdekt dat ze kanker heeft en niet lang meer zal leven. In dit boek vertelt ze haar verhaal: zonder gemakkelijke antwoorden, maar gericht op het ontvangen van vrede en genade. Ze schrijft over de worsteling met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Paula Rinehart boeken
  Paula Rinehart - Seks zonder spijt

  "Er zijn dingen over God die we pas zullen weten door de liefde tussen man en vrouw te ervaren. En we kunnen onszelf of een ander nooit grondig leren kennen zonder verbonden te worden met de God die ons tot leven heeft gewekt.Het is allemaal onderdeel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • M. van Campen boeken
  M. van Campen - Reflector Bij je naam genoemd

  Was het dopen van kinderen een eeuw geleden nog vanzelfsprekend, vandaag is dat lang niet meer het geval.De kinderdoop wordt steeds meer kritisch bevraagd in de christelijke gemeente. Bezinning op de bijbelse gegevens over de inhoud en betekenis van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • G. Shriver, M. Shriver boeken
  G. Shriver, M. Shriver - Man, vrouw & relaties Een tweede kans

  Als je geïnteresseerd bent in dit boek, is het waarschijnlijk dat je door de pijnlijke nasleep van overspel heen gaat - of je houdt van iemand die daarmee te maken heeft.Als je midden in de verwarring, woede en verdriet zit, is er iets wat je moet weten: er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Miroslav Volf boeken
  Miroslav Volf - Een nieuw verleden

  Engelse titel: The end of memory (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Rowan Williams boeken
  Rowan Williams - God ontmoeten in Paulus

  Rowan WilliamsGod ontmoeten in PaulusRowan Williams belicht in dit mooi en speciaal voor de tijd van Pasen geschreven boek de kern en het doel van Paulus' brieven. Hij richt daarbij vooral de focus op de sociale omgeving van Paulus, waarin het christen-zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Léon van Ommen boeken
  Léon van Ommen - Ruimte voor gebrokenheid

  In 'Ruimte voor gebrokenheid' bepleit de jonge theoloog Léon van Ommen ruimte voor lijden in de eredienst. Er is in de kerkelijke liturgie weinig aandacht voor het lijden van mensen. Maar juist in de kerk is er de behoefte aan erkenning en troost.Léon van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Maarten van Dijk, Jantine den Uijl-van Loon boeken
  Maarten van Dijk, Jantine den Uijl-van Loon - Twee gezichten

  Vanbuiten zijn ze charmant, slim en betrouwbaar. Ze hebben een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Vanbinnen is er weinig empathie, ze zijn onzeker en doen zich beter voor dan ze zijn. Omgaan met iemand die lijdt aan narcisme is spitsroeden lopen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tom Yeakly boeken
  Tom Yeakly - Pastoraar & toerusting Koninklijk Karakter

  Karakterontwikkeling met impactDe meeste leiders falen niet vanwege hun leiderschapsvaardigheden, maar vanwege hun karakter. Om als leider impact te hebben, is karakter veel belangrijker dan ervaring met leiderschap. Tom Yeakley heeft meer dan dertig jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Hayo Wijma boeken
  Hayo Wijma - Handboek voor diakenen

  Als je 'ja' zegt op de vraag of je diaken wilt worden, word je direct met allerlei vragen geconfronteerd. Maar ook als ervaren diaken loop je soms tegen ingewikkelde problemen op. Wat zijn precies de grenzen van mijn taak? Hoe signaleer ik problemen? Hoe werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Ben Zijl boeken
  Ben Zijl - Eenzame vrouwen

  Dit boek wil een handreiking zijn aan vrouwen, maar ook aan mannen, van wie het huwelijk wordt geteisterd door autisme. Naast uitleg en praktische informatie komen er vrouwen aan het woord die gehuwd zijn (geweest) met een autistische partner. Een boek vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rob G.A. Kurvers boeken
  Rob G.A. Kurvers - In het voetspoor van de Messias

  Dr. Rob G.A. KurversIn het voetspoor van de Messias. Preken voor het jaar ADe uitspraak 'Alles in ons leven kan wachten, behalve de zoektocht naar God' is het uitgangspunt van een nieuwe serie overwegingen voor de zondagen in het kerkelijk jaar. Kurvers neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Bert Prinsen, Ron Overtoom boeken
  Bert Prinsen, Ron Overtoom - Je houdt me toch wel vast?

  Je houdt me toch wel vast? wil inzicht geven in dementie. Het is een tocht waarin soms verrassende ontmoetingen plaatsvinden tussen de dementerende en zijn/haar naasten. Soms brengt deze tocht een diepe teleurstelling, om contacten die nooit meer worden zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ravi Zacharias boeken
  Ravi Zacharias - Als God ver weg voelt

  Engelse titel: Cries of the Heart (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marianne Geurtsen, Bep Willers-van Oostwaard boeken
  Marianne Geurtsen, Bep Willers-van Oostwaard - Zalig gebakken

  Marian Geurtsen & Bep Willers-van Oostwaard Zalig gebakken Recepten van heiligendagen wereldwijd Wie geniet er niet van de geur van vers gebakken broodjes of koekjes? Tijdens het bakken komen de verhalen rond de keukentafel vanzelf: verhalen van vroeger die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Laurina de Visser boeken
  Laurina de Visser - Niets aan de hand, toch?

  Niets aan de hand toch? - Voor jongeren die leren leven met verlies. Gevoelens van verlies komen in het leven van jongeren vaker voor dan het misschien lijkt. Dat kan zijn omdat een dierbare overlijdt, maar ook door pesten of een scheiding. Niets aan de hand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • T. van Woudenbergh-Mesch boeken
  T. van Woudenbergh-Mesch - Pastoraar & toerusting Leef zoals jij bedoeld bent

  Een tuin vol bloemen: kleurig, fleurig en uniek...Wie wil dat niet?Jouw leven is als een tuin. Maar is het de tuin die je je zou wensen? Soms zou je het zo anders willen... is het niet de tuin die het zou kunnen zijn. En wie bepaalt eigenlijk wat er in jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Hein Vrijdag boeken
  Hein Vrijdag - Handreiking voor wie spreken, bidden en lezen in de liturgie

  Handreiking voor wie spreken, bidden en lezen in de liturgie. (Liturgiecatechese 8) Priesters, diakens, lekenvoorgangers en lectoren, zij allen lezen in de liturgie voor uit de Schrift. Ook het zeggen van gebeden en andere teksten hoort bij hun taak. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Willem van der Horst boeken
  Willem van der Horst - Met beide benen op de grond

  Soms lijkt de wereld van je geloof en de kerk los te staan van het dagelijkse leven. De woorden en overtuigingen van de kerk 'klikken' niet met de ervaringen van elke dag. Ze komen nogal eens uit een tijd die niet meer past bij de onze. En vaak verhuizen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Willem van der Horst boeken
  Willem van der Horst - Werken in de kerk Handboek voor pastors

  Er zijn talloze pastorale kwesties gaande in een kerkgemeenschap: conflicten, eenzaamheid, overspel, wegblijven uit de kerkdiensten, gemis van God, wantrouwen jegens God, een verleden dat opspeelt... Veel mensen krijgen ermee te maken, de professionals, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Zack Eswine boeken
  Zack Eswine - Spurgeons depressies

  Bemoedigend boek voor mensen die aan depressiviteit lijden Charles Haddon Spurgeon worstelde vaak met depressieve gevoelens. Hij wist zijn zwaarmoedigheid een plaats te geven in het grotere verhaal van de christelijke hoop. Wat hij in de duisternis ontdekte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janneke Burger, Reinier Sanders, Nanda van Eijk boeken
  Janneke Burger, Reinier Sanders, Nanda van Eijk - Handboek voor kinderwerkers

  Kinderen hebben een belangrijke plaats in de kerk. Om wie ze zijn. Maar ook om wie ze mogen worden. Dit boek helpt de lezer een eigen visie te ontwikkelen op kinderwerk en geeft een wereld aan praktische tips om het werk vorm te geven. Een paar onderwerpen:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • G. Groener boeken
  G. Groener - Ingewijd en toegewijd

  Pastor zijn is een mooi beroep, maar er zijn vele tekenen dat hetook een zwaar beroep is. Met name in het parochie- en gemeentepastoraatstoten pastoraal werkenden op grote moeilijkheden: deveranderingen volgen elkaar steeds sneller op en de toekomst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • J. Slingerland, G.H. Abma boeken
  J. Slingerland, G.H. Abma - Vaders kind

  Ze kan bulderen van de lach. Ze bekijkt de wereld met andere ogen dan wij. Ze is diep onder de indruk van dingen waaraan wij voorbijlopen: regendruppels, een beetje spuug, scheerschuim, kaarsjes, lichtjes, enzovoort. Haar taal is de taal van het lichaam. Om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,49