Boeken over pastoraat

 • J. Belder boeken
  J. Belder - Alleen verder

  Alleen verder In gesprek met weduwen Je levenspartner verliezen door de dood. Een ingrijpend gebeuren dat zich nauwelijks onder woorden laat brengen. De auteur sprak met verschillende weduwen. Jonge, oudere en oude vrouwen. Dit hebben ze gemeen: ze verloren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joost Jansen boeken
  Joost Jansen - Woord voor onderweg 2

  Joost Jansen Woord voor onderweg Overwegingen voor het jaar C Christenen worden mensen van de Weg genoemd, al in de eerste christentijd. Deze uitgave zijn Woord(en) voor onderweg. Ze sluiten aan bij de zondagen en grote feestdagen in de lezingencyclus van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Herman Koetsveld, Enis Odaci boeken
  Herman Koetsveld, Enis Odaci - De zeven zuilen

  Herman Koetsveld & Enis Odaci De zeven zuilen Gesprekken over God, geest en tijdgeest Dominee Herman Koetsveld en islamdeskundige Enis Odaci dagen zeven vooraanstaande Nederlanders uit om over God, geest en tijdgeest te spreken. Dat doen ze aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Emma Scivener boeken
  Emma Scivener - Een nieuwe naam

  Gered van een eetstoornis die haar bijna fataal werd, wil Emma Scrivener met Een nieuwe naam anderen waarschuwen voor de donkere, verborgen wereld waarin ze te lang heeft geleefd. Ze schrijft op openhartige wijze over haar strijd tegen anorexia.Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ingrid Plantinga, Harmke Vlieg boeken
  Ingrid Plantinga, Harmke Vlieg - Handboek voor catecheten

  Catechese geven is een van de mooiste taken in de christelijke gemeente. De boodschap die je doorgeeft verandert levens en de doelgroep waarmee je werkt, is altijd verrassend. Er is nu een handboek dat je erbij kan helpen. Gelukkig maar, want als je catechese… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Augustinus Hollaardt boeken
  Augustinus Hollaardt - Hoogtepunten uit de gregoriaanse traditie

  Hoogtepunten uit de gregoriaanse traditie. Een liturgisch en historisch perspectief. De gregoriaanse traditie kent een lange en rijke geschiedenis. Zij omvat de oudst genoteerde muziek uit de Europese cultuur. Al vanuit de 9e eeuw zijn manuscripten bekend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frank Bosman boeken
  Frank Bosman - Wonderboj

  WonderbojWonderboj is het verhaal van Boj, een man die alles heeft: vrienden, geld, kinderen en aanzien. Niets ter wereld kan hem gebeuren, hij is een gevierd man. Tot op een avond het noodlot toeslaat. Een brand verwoest zijn huis, zijn gezin, zijn bezit en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • H.C. van der Meulen boeken
  H.C. van der Meulen - Om het geheim van het leven

  Pastores en pastoraal werkers komen vandaag dedag in aanraking met een bonte verscheidenheidaan geestelijk of spiritueel leven. Daarin keren tweethema's steeds terug: zingeving en religieuzebelevenis. Tot het stellen van de zinvraag wordenmensen vaak aangezet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Ernst Hirsch Ballin, Marcel Poorthuis, Menno ten Brink, Pieter Goedendorp boeken
  Ernst Hirsch Ballin, Marcel Poorthuis, Menno ten Brink, Pieter Goedendorp - Religie achter de voordeur vandaan?

  Religie achter de voordeur vandaan. Referaten gehouden tijdens het zestigjarig jubileum van de Katholieke Raad voor Kerk en Jodendom. De plaats van religie in de samenleving staat in toenemende mate ter discussie. Godsdienst wordt door steeds meer Nederlanders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bert Prinsen, Ron Overtoom boeken
  Bert Prinsen, Ron Overtoom - Je houdt me toch wel vast?

  Je houdt me toch wel vast? wil inzicht geven in dementie. Het is een tocht waarin soms verrassende ontmoetingen plaatsvinden tussen de dementerende en zijn/haar naasten. Soms brengt deze tocht een diepe teleurstelling, om contacten die nooit meer worden zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Huub Welzen boeken
  Huub Welzen - Tasten naar het geheim

  Huub Welzen Tasten naar het geheim. 62 Oefeningen in Bijbelse spiritualiteit Huub Welzen neemt ons mee op een ontdekkings-reis door de Bijbel. Op de tast proberen we via lees-oefeningen het grote Geheim, het mysterie van God aan te raken. Daarmee is dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rob G.A. Kurvers boeken
  Rob G.A. Kurvers - In het voetspoor van de Messias

  Dr. Rob G.A. Kurvers In het voetspoor van de Messias. Preken voor het jaar A De uitspraak 'Alles in ons leven kan wachten, behalve de zoektocht naar God' is het uitgangspunt van een nieuwe serie overwegingen voor de zondagen in het kerkelijk jaar. Kurvers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • L.W. Smelt boeken
  L.W. Smelt - Avondmaal

  De vieringen van het Heilig Avondmaal zijn hoogtepunten voor de gemeente van Christus. De liefde tot God, de onderlinge gemeenschap en het persoonlijk geloofsleven worden gevoed. Daarom zijn veel christenen op zoek naar meer toerusting rond de viering van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • N. Groom boeken
  N. Groom - Van moeten naar mogen

  De doorbraak naar vrijheid is slechts de eerste stap!In de wereld van de hulpverlening is het fenomeen codependency (mede-afhankelijkheid of relationele gebondenheid) een begrip. Het komt voort uit de wereld van de hulp aan (alcohol)verslaafden. Vaak zorgt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • W.J. van de Wetering, S. Roosendaal boeken
  W.J. van de Wetering, S. Roosendaal - All in One de tocht naar je diepere zelf

  Alles is één en alles heeft met elkaar te maken. Het universum is een geheel waarin verdeeldheid onmogelijk is. In All in One, de tocht naar je diepere zelf, tref je de basis aan voor jouw zelfontwikkeling. Het beschrijft de onderdelen die nodig zijn om tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • R. Willingham boeken
  R. Willingham - Pastoraat & toerusting Onderweg naar vrijheid

  De wereld wordt bedolven onder seks.Overal waar we kijken, worden we ermee geconfronteerd.Als deze altijd aanwezige verleiding gecombineerd wordt met menselijkezwakheid en onbeantwoorde behoeften, zullen velen in een verslaving vanzondig seksueel gedrag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • H. Groeneboer boeken
  H. Groeneboer - Samen Gesteld

  In dit boek schrijft de auteur over het thema "het samengestelde gezin." Maar ook het oorspronggezin komt ruimschoots aan de orde.Hoe voeden ouders hun kinderen op? Wat hebben kinderen nodig om te groeien van afhankelijkheid naar onafhankelijkheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Willem Jan van de Wetering boeken
  Willem Jan van de Wetering - Enneagram voor jouw Persoonlijkheid Enneagram voor jouw Persoonlijkheid

  Het Enneagram is een zeer sterk psychologisch model waarmee je je persoonlijkheid in beeld kunt brengen. Met het Enneagram ontdek je heel snel wat je drijfveren en je valkuilen zijn. Je komt erachter waarom je altijd hetzelfde gedrag vertoont en dat moeilijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Teo van der Weele boeken
  Teo van der Weele - Vrede doet bloeien

  Gefeliciteerd, je hebt een geweldige hoeveelheid narigheid meegemaakt en nog ben je niet gek geworden". Deze woorden horen heel veel cliënten met seksuele trauma¿s in hun jeugd, die in gesprek komen met Teo van der Weele. Deze positieve instelling tegenover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Paula Rinehart boeken
  Paula Rinehart - Seks zonder spijt

  "Er zijn dingen over God die we pas zullen weten door de liefde tussen man en vrouw te ervaren. En we kunnen onszelf of een ander nooit grondig leren kennen zonder verbonden te worden met de God die ons tot leven heeft gewekt.Het is allemaal onderdeel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Hans Wilbrink boeken
  Hans Wilbrink - Ootmoed

  Ootmoed Leven en werk van Hildegard van Bingen Ootmoed geeft een bijzondere inkijk in het leven en het werk van de twaalfde-eeuwse mystica Hildegard van Bingen. Een aantal representatieve fragmenten uit alle grote werken van Hildegard zijn door auteur Hans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Hein Vrijdag boeken
  Hein Vrijdag - Handreiking voor wie spreken, bidden en lezen in de liturgie

  Handreiking voor wie spreken, bidden en lezen in de liturgie. (Liturgiecatechese 8) Priesters, diakens, lekenvoorgangers en lectoren, zij allen lezen in de liturgie voor uit de Schrift. Ook het zeggen van gebeden en andere teksten hoort bij hun taak. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P. Vermaat boeken
  P. Vermaat - Voorbereiding voor de laatste reis

  Wanneer we dit leven verlaten, is het belangrijk dat we dit niet onvoorbereid doen. Een conflict dat niet verzoend is of een vraag die nooit beantwoord is, kan het leven van de achterblijvers moeilijk maken. Daarnaast is het voor de familie van grote waarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gijs Bronsveld, Gerard den Hertog, Bram Wattel boeken
  Gijs Bronsveld, Gerard den Hertog, Bram Wattel - Kerk op een kruispunt

  "Wie is die man daar op dat plusteken?" Deze vraag kwam op bij een jonge man die in een kerk een groot crucifix zag hangen. Treffender kan de urgentie van de vraag naar de plaats van het christelijk geloof in onze samenleving niet worden uitgedrukt. Over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • John Flavel boeken
  11,95