Boeken over pastoraat

 • A. Brouwer-Otterspeer boeken
  E-book
  A. Brouwer-Otterspeer - Omgaan met angst

  Veel mensen hebben last van angst. Sommigen ‘lijden’ er zelfs onder. De meeste mensen die lange tijd gevoelens van angst hebben, gaan daar niet goed mee om en houden die gevoelens in stand. Dit boek beschrijft diverse vormen van angst en geeft een aantal… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Alexander Comrie boeken
  E-book
  Alexander Comrie - Het ABC van het geloof

  Het ABC van het geloof Verhandeling over de benamingen van het zaligmakend geloof in alfabetische volgorde In 1739 verscheen de eerste druk van Het ABC des geloofs. Comrie schreef het als een verkorte weergave van een aantal preken, die hij gehouden had over… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Erik-Jan Verbruggen boeken
  E-book
  Erik-Jan Verbruggen - Zorg voor elkaar Samen in een nieuw gezin

  Een samengesteld gezin wordt gevormd als een alleenstaande ouder hertrouwt. De opgave van (stief)ouders is veelomvattend! In deze uitgave krijgen ouders die zich voorbereiden op de vorming van een samengesteld gezin informatie en aandachtspunten aangereikt.… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • P.C. Hoek boeken
  E-book
  P.C. Hoek - In bange dagen Pastorale wenken in angst en twijfel

  Ieder mens is bekend met bange gedachten en gevoelens. Soms kan dat nog dieper gaan: we zijn angstig. Dit boek is bedoeld als een verkenning van deze ervaring. Het gaat daarbij niet alleen om bang-zijn of angstig in de algemeen menselijke zin. Het gaat met… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Margriet van der Kooi boeken
  E-book
  Margriet van der Kooi - Het kleine meisje van de hoop

  Er wordt wel gezegd dat mensen niet meer zo gelovig zijn. Dat de kerk en haar Boek versleten zijn. Dat mensen zelf wel kunnen bepalen wat geloof is en dat ze hun eigen goede gevoel in elkaar kunnen knutselen. Maar Margriet van der Kooi ziet als pastor in het… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • André F. Troost boeken
  E-book
  André F. Troost - Lachen in de regen

  Een bundel verhalen die troost geven, een hart onder de riem steken of een spiegel voorhouden. Om voor jezelf te lezen of vóór te lezen. Deze bundel bevat 88 verhalen die zijn ontstaan tijdens de jarenlange loopbaan van André F. Troost als pastor en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • P.L. de Jong boeken
  E-book
  P.L. de Jong - Stadspelgrims

  'Predikant worden in Rotterdam, daar moet je ziel voor hebben,' zei iemand tegen dominee Piet de Jong bij zijn aantreden. Met hart en ziel stortte hij zich op zijn werk. Ruim twintig jaar was hij verbonden aan de gemeente van de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Nico van der Voet boeken
  E-book
  Nico van der Voet - 't Is uit!

  Dit boek erkent liefdesverdriet. Het biedt inzicht in het proces van verwerking. Het geeft handvatten om door te gaan. Er is leven na de breuk! Vraag aan een ander hoe het met zijn relatie gaat. Als hij dan even stil valt en zegt: `t Is uit!, schrik je. Je… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Jos Aarnoudse, Rob van Essen, Gerrit-Jan van der Kolm, Eva Ouwehand boeken
  E-book
  Jos Aarnoudse, Rob van Essen, Gerrit-Jan van der Kolm, Eva Ouwehand - Handreiking bevrijdingspastoraat

  Het woord 'bevrijdingspastoraat' kan heftige reacties oproepen, zowel positieve als negatieve. Daarom heeft de Protestantse Kerk in Nederland een handreiking samengesteld. Deze handreiking bespreekt op een pastorale wijze de dilemma's rond de dienst der… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • C.G. Geluk boeken
  E-book
  C.G. Geluk - Ruimte binnen grenzen

  Er kunnen in je leven ingrijpende veranderingen optreden waardoor de grenzen verlegd worden en je levens- en bewegingsmogelijkheden beperkt(er) worden. Bijvoorbeeld door een ongeluk of een langzaam verlies van lichamelijke mogelijkheden. Hoe ga je met zo’n… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Marije Vermaas, Martine van Blaaderen boeken
  E-book
  Marije Vermaas, Martine van Blaaderen - Beschuit zonder muisjes

  Jaloezie. Verdriet. Relatiestress. Herkenbaar voor elk stel dat wacht op een baby. De grote vraag is: hoe houd je hoop? In Beschuit zonder muisjes lees je hoe elf stellen omgaan met verminderde vruchtbaarheid. Kinderen krijgen is niet vanzelfsprekend. Maar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • P.J. Vergunst boeken
  E-book
  P.J. Vergunst - Toch gescheiden

  Echtscheidingen: ze vinden in toenemende mate plaats, maar toch wordt er binnen de christelijke gemeente weinig over gesproken. Dat tekent de verlegenheid van kerkenraden en de onmacht van familie en vrienden. Ondanks dat mannen en vrouwen plechtig beloven… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kevin Kirkland, Howard McIlveen boeken
  E-book
  Kevin Kirkland, Howard McIlveen - 'k Zou zo graag een ketting rijgen

  Als je werkt met dementerende mensen sta je voor je gevoel vaak met lege handen. Je weet best iets van dementie en ouderdom, maar hoe krijg je contact? De oorspronkelijk auteurs van 'k Zou zo graag een ketting rijgen bieden een verrassende en succesvolle vorm… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Max Lucado boeken
  E-book
  Max Lucado - Vertrouw maar op Mij

  Max Lucado laat in Vertrouw maar op mij zien dat God altijd bij je is. Ook in de moeilijke tijden, waar je het gevoel kunt hebben dat het leven te groot voor je is. Lucado laat zien dat je nooit alleen bent, dat God je erdoorheen zal slepen. Daar kun en mag je… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gary Chapman, Jennifer Thomas boeken
  E-book
  Gary Chapman, Jennifer Thomas - Als 'sorry' niet meer helpt

  Als sorry niet meer helpt is een praktische EHBO-kit bij relatieproblemen. Gary Chapman is relatietherapeut en bekend van o.a. De vijf liefdestalen over de liefdesstijlen van mensen. In Als sorry niet meer helpt gaat hij in op relatieproblemen bij stellen en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeanine Geijtenbeek boeken
  E-book
  Jeanine Geijtenbeek - Als het leven ons scheidt

  In ‘Als het leven ons scheidt’ van Jeanine Geijtenbeek komen de theorie en praktijk bij elkaar. Uit elkaar gaan is hartverscheurend en er spelen veel emoties een rol. Het is belangrijk om na te denken over hoe je uit elkaar gaat, en zo een vechtscheiding… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Erwin de Ruiter boeken
  E-book
  Erwin de Ruiter - Omgaan met verleiding

  Dit boek gaat over het omgaan met verleidingen, doorbreken van patronen en het gericht zijn op God. Hoe sneaky verleidingen kunnen zijn, hoe veel omvattend en gevaarlijk, wordt besproken aan de hand van het thema seksverslaving.Dit boek gaat over het omgaan… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • André F. Troost boeken
  E-book
  André F. Troost - Lachen in de regen

  Een bundel verhalen die troost geven, een hart onder de riem steken of een spiegel voorhouden. Om voor jezelf te lezen of vóór te lezen. Deze bundel bevat 88 verhalen die zijn ontstaan tijdens de jarenlange loopbaan van André F. Troost als pastor en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • P.L. de Jong boeken
  13,90
 • Hans van Buitenen boeken
  E-book
  Hans van Buitenen - Anorexia Ontsluierd

  Anorexia is een vreemd verschijnsel. Je ziet schijnbaar gezonde vrouwen, mooi, met een gezond lichaam en een verstandige geest, die zich, zonder dat daarvoor een rede lijkt te zijn, zich tegen zichzelf keren. Ze hongeren zichzelf uit en lijken niet meer voor… (E-book)

  Lees meer...
    5,51
 • David Murray boeken
  E-book
  David Murray - Reset

  'Hoe ben ik hier terechtgekomen?' Dat is een vraag die veel christelijke mannen zichzelf stellen als ze tegen het randje van een burn-out aan zitten, of er middenin. Ze voelen zich uitgeput, depressief, gespannen, angstig en zonder vreugde. Hun tijd gaat op… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ben Zijl boeken
    9,99
 • Harmen van Wijnen boeken
  Harmen van Wijnen - Faith in Small Groups of Adolescents

  The church is struggling with the gap between the church and adolescents. Over the last decades, the problem of 'bridging the gap' was often outsourced to youth ministry in different forms, such as special youth workers, faith-learning programs, local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90