Boeken over pastoraat

 • A. Kos boeken
  E-book
  A. Kos - Geloof je Hem ?

  geloof je hem? Jouw ouders hebben beloofd je op te voeden volgens de Bijbel. Met welk doel? Dat je jouw hoop op God zou stellen (Psalm 78). Nu je ouder wordt, komen er allerlei vragen naar boven. Ga je verder in het spoor van je ouders? Wanneer mag je openbare… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • G.J. van Aalst boeken
  E-book
  G.J. van Aalst - Acher gesloten deuren

  Iedere zondag komen ze onder grote stilte met ingehouden pas de kerk binnen. Als de kerkenraad er is, kan de dienst beginnen. En als het laatste “Amen” heeft geklonken, vertrekken de broeders weer als eersten. Met de dominee. Als de consistoriedeur dicht… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Nico van der Voet boeken
  E-book
  Nico van der Voet - t Is uit

  Dit boek erkent liefdesverdriet. Het biedt inzicht in het proces van verwerking. Het geeft handvatten om door te gaan. Er is leven na de breuk! Vraag aan een ander hoe het met zijn relatie gaat. Als hij dan even stil valt en zegt: `t Is uit!, schrik je. Je… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Erik-Jan Verbruggen boeken
  E-book
  Erik-Jan Verbruggen - Samen in een nieuw gezin

  Een samengesteld gezin wordt gevormd als een alleenstaande ouder hertrouwt. De opgave van (stief)ouders is veelomvattend! In deze uitgave krijgen ouders die zich voorbereiden op de vorming van een samengesteld gezin informatie en aandachtspunten aangereikt.… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Erwin de Ruiter boeken
  E-book
  Erwin de Ruiter - Omgaan met verleiding

  Dit boek gaat over het omgaan met verleidingen, doorbreken van patronen en het gericht zijn op God. Hoe sneaky verleidingen kunnen zijn, hoe veel omvattend en gevaarlijk, wordt besproken aan de hand van het thema seksverslaving.Dit boek gaat over het omgaan… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • André F. Troost boeken
  E-book
  André F. Troost - Lachen in de regen

  Een bundel verhalen die troost geven, een hart onder de riem steken of een spiegel voorhouden. Om voor jezelf te lezen of vóór te lezen. Deze bundel bevat 88 verhalen die zijn ontstaan tijdens de jarenlange loopbaan van André F. Troost als pastor en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hans van Buitenen boeken
  E-book
  Hans van Buitenen - Anorexia Ontsluierd

  Anorexia is een vreemd verschijnsel. Je ziet schijnbaar gezonde vrouwen, mooi, met een gezond lichaam en een verstandige geest, die zich, zonder dat daarvoor een rede lijkt te zijn, zich tegen zichzelf keren. Ze hongeren zichzelf uit en lijken niet meer voor… (E-book)

  Lees meer...
    5,51
 • Kevin Kirkland, Howard McIlveen boeken
  12,99
 • Harmen van Wijnen boeken
  Harmen van Wijnen - faith in small groups of adolescents

  The church is struggling with the gap between the church and adolescents. Over the last decades, the problem of 'bridging the gap' was often outsourced to youth ministry in different forms, such as special youth workers, faith-learning programs, local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90