Boeken over pastoraat

 • Marije Vermaas, Martine van Blaaderen boeken
  E-book
  Marije Vermaas, Martine van Blaaderen - Beschuit zonder muisjes

  Jaloezie. Verdriet. Relatiestress. Herkenbaar voor elk stel dat wacht op een baby. De grote vraag is: hoe houd je hoop? In Beschuit zonder muisjes lees je hoe elf stellen omgaan met verminderde vruchtbaarheid. Kinderen krijgen is niet vanzelfsprekend. Maar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • P.J. Vergunst boeken
  E-book
  P.J. Vergunst - Toch gescheiden

  Echtscheidingen: ze vinden in toenemende mate plaats, maar toch wordt er binnen de christelijke gemeente weinig over gesproken. Dat tekent de verlegenheid van kerkenraden en de onmacht van familie en vrienden. Ondanks dat mannen en vrouwen plechtig beloven… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nico van der Voet boeken
  E-book
  Nico van der Voet - 't Is uit!

  Dit boek erkent liefdesverdriet. Het biedt inzicht in het proces van verwerking. Het geeft handvatten om door te gaan. Er is leven na de breuk! Vraag aan een ander hoe het met zijn relatie gaat. Als hij dan even stil valt en zegt: `t Is uit!, schrik je. Je… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Jos Aarnoudse, Rob van Essen, Gerrit-Jan van der Kolm, Eva Ouwehand boeken
  E-book
  Jos Aarnoudse, Rob van Essen, Gerrit-Jan van der Kolm, Eva Ouwehand - Handreiking bevrijdingspastoraat

  Het woord 'bevrijdingspastoraat' kan heftige reacties oproepen, zowel positieve als negatieve. Daarom heeft de Protestantse Kerk in Nederland een handreiking samengesteld. Deze handreiking bespreekt op een pastorale wijze de dilemma's rond de dienst der… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • C.G. Geluk boeken
  E-book
  C.G. Geluk - Ruimte binnen grenzen

  Er kunnen in je leven ingrijpende veranderingen optreden waardoor de grenzen verlegd worden en je levens- en bewegingsmogelijkheden beperkt(er) worden. Bijvoorbeeld door een ongeluk of een langzaam verlies van lichamelijke mogelijkheden. Hoe ga je met zo’n… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Kevin Kirkland, Howard McIlveen boeken
  E-book
  Kevin Kirkland, Howard McIlveen - 'k Zou zo graag een ketting rijgen

  Als je werkt met dementerende mensen sta je voor je gevoel vaak met lege handen. Je weet best iets van dementie en ouderdom, maar hoe krijg je contact? De oorspronkelijk auteurs van 'k Zou zo graag een ketting rijgen bieden een verrassende en succesvolle vorm… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Franck Ploum boeken
  E-book
  Franck Ploum - Onze vader

  Franck Ploum Onze Vader - wat zeg je? Reisleider bij een oergebed In twee van de vier evangelieverhalen over Jezus Messias is een gebed opgenomen dat in onze traditie het 'Onze Vader' is gaan heten. We mogen het met recht het oergebed van de christelijke… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • . Silfhout boeken
  E-book
  . Silfhout - Beschouwelijk

  In onze jachtige tijd is er vaak geen gelegenheid om over bepaalde aspecten van het leven eens rustig na te denken. Daarom is er in deze uitgave voor gekozen om in korte artikelen een aantal aspecten van het leven - die te maken hebben met de mens in het… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Wilma Hartogsveld boeken
  E-book
  Wilma Hartogsveld - Wek mijn zachtheid weer

  In haar boek ‘Wek mijn zachtheid weer’ vertelt Wilma Hartogsveld een indrukwekkend verhaal over seksverslaving en de helende kracht van vergeving. Annet is getrouwd met de liefde van haar leven, maar dan ontdekt ze dat hij een dubbelleven leidt en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maarten van Dijk, Jantine den Uijl- van Loon boeken
  E-book
  Maarten van Dijk, Jantine den Uijl- van Loon - Twee gezichten

  Van buiten zijn ze charmant, slim en betrouwbaar. Ze hebben gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Van binnen is er weinig empathie, ze zijn onzeker en doen zich beter voor dan ze zijn. Omgaan met iemand die lijdt aan narcisme is spitsroeden lopen. Je wordt… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Jeanine Geijtenbeek boeken
  E-book
  Jeanine Geijtenbeek - Als het leven ons scheidt

  In ‘Als het leven ons scheidt’ van Jeanine Geijtenbeek komen de theorie en praktijk bij elkaar. Uit elkaar gaan is hartverscheurend en er spelen veel emoties een rol. Het is belangrijk om na te denken over hoe je uit elkaar gaat, en zo een vechtscheiding… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Judith van Manen boeken
  E-book
  Judith van Manen - Leeg

  Leeg gaat over eetstoornis en depressie. Wat als leven iets is geworden wat je lang geleden deed? Als zelfs de mensen dichtbij onbereikbaar ver weg lijken? Wat als je jezelf nog maar met één woord kunt omschrijven: Leeg? Een eetstoornis heeft alles en… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • W. van Vlastuin boeken
  E-book
  W. van Vlastuin - Onbekeerd, wat doe je ermee?

  Dr. W. van Vlastuin Onbekeerd wat doe je ermee? Dit boek over bekering bestaat uit drie delen. In het eerste gedeelte gaat de schrijver in op de vraag wie wij als ellendige zondaren zijn tegenover de heilige en rechtvaardige God. In het tweede deel beschrijft… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • A. Brouwer-Otterspeer boeken
  E-book
  A. Brouwer-Otterspeer - Omgaan met angst

  Veel mensen hebben last van angst. Sommigen ‘lijden’ er zelfs onder. De meeste mensen die lange tijd gevoelens van angst hebben, gaan daar niet goed mee om en houden die gevoelens in stand. Dit boek beschrijft diverse vormen van angst en geeft een aantal… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Alexander Comrie boeken
  E-book
  Alexander Comrie - Het ABC van het geloof

  Het ABC van het geloof Verhandeling over de benamingen van het zaligmakend geloof in alfabetische volgorde In 1739 verscheen de eerste druk van Het ABC des geloofs. Comrie schreef het als een verkorte weergave van een aantal preken, die hij gehouden had over… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Erik-Jan Verbruggen boeken
  E-book
  Erik-Jan Verbruggen - Zorg voor elkaar Samen in een nieuw gezin

  Een samengesteld gezin wordt gevormd als een alleenstaande ouder hertrouwt. De opgave van (stief)ouders is veelomvattend! In deze uitgave krijgen ouders die zich voorbereiden op de vorming van een samengesteld gezin informatie en aandachtspunten aangereikt.… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • P.C. Hoek boeken
  E-book
  P.C. Hoek - In bange dagen Pastorale wenken in angst en twijfel

  Ieder mens is bekend met bange gedachten en gevoelens. Soms kan dat nog dieper gaan: we zijn angstig. Dit boek is bedoeld als een verkenning van deze ervaring. Het gaat daarbij niet alleen om bang-zijn of angstig in de algemeen menselijke zin. Het gaat met… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • André F. Troost boeken
  E-book
  André F. Troost - Lachen in de regen

  Een bundel verhalen die troost geven, een hart onder de riem steken of een spiegel voorhouden. Om voor jezelf te lezen of vóór te lezen. Deze bundel bevat 88 verhalen die zijn ontstaan tijdens de jarenlange loopbaan van André F. Troost als pastor en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Erwin de Ruiter boeken
  E-book
  Erwin de Ruiter - Omgaan met verleiding

  Dit boek gaat over het omgaan met verleidingen, doorbreken van patronen en het gericht zijn op God. Hoe sneaky verleidingen kunnen zijn, hoe veel omvattend en gevaarlijk, wordt besproken aan de hand van het thema seksverslaving.Dit boek gaat over het omgaan… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Hans van Buitenen boeken
  E-book
  Hans van Buitenen - Anorexia Ontsluierd

  Anorexia is een vreemd verschijnsel. Je ziet schijnbaar gezonde vrouwen, mooi, met een gezond lichaam en een verstandige geest, die zich, zonder dat daarvoor een rede lijkt te zijn, zich tegen zichzelf keren. Ze hongeren zichzelf uit en lijken niet meer voor… (E-book)

  Lees meer...
    5,51
 • Andrea Luijten, Harry Vos boeken
  16,95
 • Willem Jan van de Wetering boeken
  14,95
 • Ben Zijl boeken
    9,99
 • Harmen van Wijnen boeken
  Harmen van Wijnen - Faith in Small Groups of Adolescents

  The church is struggling with the gap between the church and adolescents. Over the last decades, the problem of 'bridging the gap' was often outsourced to youth ministry in different forms, such as special youth workers, faith-learning programs, local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90