Boeken over pastoraat

 • J. Belder boeken
  E-book
  J. Belder - Alleen verder

  Je levenspartner verliezen door de dood. Een ingrijpend gebeuren dat zich nauwelijks onder woorden laat brengen. De auteur sprak met verschillende weduwen. Jonge, oudere en oude vrouwen. Dit hebben ze gemeen: ze verloren hun man. De dood verbrak het huwelijk.… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Kevin DeYoung boeken
  E-book
  Kevin DeYoung - Wat de Bijbel werkelijk leert over homoseksualiteit

  .In dit boek nodigt Kevin DeYoung iedereen - de scepticus, de zoeker, de zelfverzekerde en de twijfelaar - uit om zijn visie op homoseksualiteit te toetsen aan de Bijbel. De auteur onderzoekt sleutelpassages uit zowel het Oude als het Nieuwe Testament en het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Maarten van Dijk, Jantine den Uijl- van Loon boeken
  E-book
  Maarten van Dijk, Jantine den Uijl- van Loon - Twee gezichten

  Van buiten zijn ze charmant, slim en betrouwbaar. Ze hebben gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Van binnen is er weinig empathie, ze zijn onzeker en doen zich beter voor dan ze zijn. Omgaan met iemand die lijdt aan narcisme is spitsroeden lopen. Je wordt… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • A. Kos boeken
  E-book
  A. Kos - Karakter Geloof je Hem ?

  geloof je hem? Jouw ouders hebben beloofd je op te voeden volgens de Bijbel. Met welk doel? Dat je jouw hoop op God zou stellen (Psalm 78). Nu je ouder wordt, komen er allerlei vragen naar boven. Ga je verder in het spoor van je ouders? Wanneer mag je openbare… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • A. Schreuder boeken
  E-book
  A. Schreuder - Zwijgt het voort

  Veel van wat niet gezegd behoeft, moet of mag worden over anderen, wordt toch doorverteld. Het gaat dan om intieme dingen, persoonlijke geheimen, slechte dingen of onwaarheden. Doorvertellen beschadigt de persoon over wie het gaat en ook degene die het… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Ben Zijl boeken
  E-book
  Ben Zijl - Eenzame vrouwen

  Dit boek wil een handreiking zijn aan vrouwen, maar ook aan mannen, van wie het huwelijk wordt geteisterd door autisme. Naast uitleg en praktische informatie komen er vrouwen aan het woord die gehuwd zijn (geweest) met een autistische partner. Een boek vol… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Erik-Jan Verbruggen boeken
  E-book
  Erik-Jan Verbruggen - Zorg voor elkaar Samen in een nieuw gezin

  Een samengesteld gezin wordt gevormd als een alleenstaande ouder hertrouwt. De opgave van (stief)ouders is veelomvattend! In deze uitgave krijgen ouders die zich voorbereiden op de vorming van een samengesteld gezin informatie en aandachtspunten aangereikt.… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Petra Stassen, Ad van der Helm boeken
  E-book
  Petra Stassen, Ad van der Helm - God is verhuisd

  Petra Stassen en Ad van der Helm God is verhuisd. Naar nieuwe gelovige gemeenschappen God valt niet samen met kerken. Dit bewustzijn - dat altijd heeft geleefd bij christelijke denkers - is in onze tijd wel heel actueel geworden. God is verhuisd en mensen gaan… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • . Silfhout boeken
  E-book
  . Silfhout - Beschouwelijk

  In onze jachtige tijd is er vaak geen gelegenheid om over bepaalde aspecten van het leven eens rustig na te denken. Daarom is er in deze uitgave voor gekozen om in korte artikelen een aantal aspecten van het leven - die te maken hebben met de mens in het… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Thomas Quartier boeken
  E-book
  Thomas Quartier - Anders leven

  Anders leven Hedendaagse monastieke spiritualiteit Thomas Quartier Monniken vervullen tegenwoordig verschillende functies: zijn runnen kloosters, zijn gesprekspartner voor velen, en staan symbool voor een inspirerende levenswijze. Maar waaruit bestaat die… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Alinda Rutgers boeken
  E-book
  Alinda Rutgers - Geloof, hoop en borstkanker

  De cijfers liegen er niet om: 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker. Dat betekent dat heel veel vrouwen zelf of in hun nabije omgeving meemaken dat 'het niet goed is'. En dan? Dan volgt een medisch traject, maar dat niet alleen: ook op geestelijk gebied moeten… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Max Lucado boeken
  E-book
  Max Lucado - Vertrouw maar op mij

  Max Lucado laat in Vertrouw maar op mij zien dat God altijd bij je is. Ook in de moeilijke tijden, waar je het gevoel kunt hebben dat het leven te groot voor je is. Lucado laat zien dat je nooit alleen bent, dat God je erdoorheen zal slepen. Daar kun en mag je… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gary Chapman, Jennifer Thomas boeken
  E-book
  Gary Chapman, Jennifer Thomas - Als sorry niet meer helpt

  Als sorry niet meer helpt is een praktische EHBO-kit bij relatieproblemen. Gary Chapman is relatietherapeut en bekend van o.a. De vijf liefdestalen over de liefdesstijlen van mensen. In Als sorry niet meer helpt gaat hij in op relatieproblemen bij stellen en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nico van der Voet, Age Romkes boeken
  E-book
  Nico van der Voet, Age Romkes - Priesterlijk pastoraat

  Het beeld van de pastor als herder kennen we allemaal, maar het beeld van de pastor als priester is nieuw en blijkt een bron van inspiratie. Priesterlijk pastoraat als samen zoeken naar Gods nabijheid door meeleven en meebidden kan kerkelijk werkers een nieuwe… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Herman Andriessen boeken
  17,70
 • Erwin de Ruiter boeken
  E-book
  Erwin de Ruiter - Omgaan met verleiding

  Dit boek gaat over het omgaan met verleidingen, doorbreken van patronen en het gericht zijn op God. Hoe sneaky verleidingen kunnen zijn, hoe veel omvattend en gevaarlijk, wordt besproken aan de hand van het thema seksverslaving.Dit boek gaat over het omgaan… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • André F. Troost boeken
  E-book
  André F. Troost - Lachen in de regen

  Een bundel verhalen die troost geven, een hart onder de riem steken of een spiegel voorhouden. Om voor jezelf te lezen of vóór te lezen. Deze bundel bevat 88 verhalen die zijn ontstaan tijdens de jarenlange loopbaan van André F. Troost als pastor en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hans van Buitenen boeken
  E-book
  Hans van Buitenen - Anorexia Ontsluierd

  Anorexia is een vreemd verschijnsel. Je ziet schijnbaar gezonde vrouwen, mooi, met een gezond lichaam en een verstandige geest, die zich, zonder dat daarvoor een rede lijkt te zijn, zich tegen zichzelf keren. Ze hongeren zichzelf uit en lijken niet meer voor… (E-book)

  Lees meer...
    5,51
 • David Murray boeken
  E-book
  David Murray - Reset

  'Hoe ben ik hier terechtgekomen?' Dat is een vraag die veel christelijke mannen zichzelf stellen als ze tegen het randje van een burn-out aan zitten, of er middenin. Ze voelen zich uitgeput, depressief, gespannen, angstig en zonder vreugde. Hun tijd gaat op… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Harmen van Wijnen boeken
  Harmen van Wijnen - Faith in Small Groups of Adolescents

  The church is struggling with the gap between the church and adolescents. Over the last decades, the problem of 'bridging the gap' was often outsourced to youth ministry in different forms, such as special youth workers, faith-learning programs, local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90