Boeken over overige religies

 • Marloes van der Welle boeken
  Marloes van der Welle - Het geheim van de godin

  Marloes van der Welle was een jaar of twintig en op zoek. Er moest toch méér zijn dan de dingen die je ziet...? Alleen: wat is dat 'meer' dan, hoe ziet die geestelijke wereld eruit? In haar zoektocht kwam ze uit bij de godin van wicca, de moderne versie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Fen van Egmond boeken
  Fen van Egmond - Kristal

  Op een dag wordt de sluier weggehaald. En ineens is het de mens duidelijk. Hij moet op pad, hij moet de wereld in om op zoek te gaan naar, en om te worden wie hij is. Voor de een zal de bel duidelijker klinken dan voor de ander. Maar dat de bel ooit geluid zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,81
 • Sieberen Voordewind boeken
  Sieberen Voordewind - Gebed voor Israël is noodzakelijk

  Het boekje: “Gebed voor Israël is noodzakelijk” heeft evangelist Sieberen Voordewind geschreven voor iedereen die graag wil bidden voor alle inwoners van het land Israël en de Joden wereldwijd. In dit boekje wordt uitgelegd waarom het noodzakelijk is om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J.A. Wormser boeken
  J.A. Wormser - De vurige oven

  *Een dragonnade is de inkwartiering van soldaten in de huizen van de Franse hugenoten, met als doel hen te bekeren tot het katholieke geloof. Deze dragonnades vonden plaats na het intrekken van het Edict van Nantes in 1685 door Lodewijk XIV. Hiertoe had deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Debora M. Groen boeken
  Debora M. Groen - Bron van licht 2

  Debora heeft veel berichtgevingen vanuit de Sferen van Licht ontvangen en deelt in dit boek de informatie over hoe we geestelijk kunnen groeien en over het Goddelijk Reddingsplan van de Aarde.Wij kunnen ons zo voorbereiden op wat er gebeurt tijdens de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Debora M. Groen boeken
  Debora M. Groen - Er is hoop voor de aarde

  Veel van wat op aarde gaande is zal in hevigheid toenemen. Onze aarde wordt gezuiverd van alle ongerechtigheid en van alles wat niet van het Licht afkomstig is. We dienen klaar en toegankelijk gemaakt te worden of te zijn om aan dit grote Reddingsplan mee te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,62
 • Renate Groenenboom boeken
  Renate Groenenboom - Eeuwige zee

  Als astroloog was ik niet zo blij met een tarotspel met maar 36 kaarten met een planeet in een teken. Er zijn toch veel meer astrologische standen? Ik besloot het tarotspel te herberekenen en wel volgens een systeem van The Hermetic Order Of The Golden Dawn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,59
 • Gerard Grasman boeken
  Gerard Grasman - Ik Echnaton

  Volgens de experts is er over het leven van Amenhotep IV (farao Echnaton), heel weinig bekend. Waardoor zijn besluit werd ingegeven om alle (ca. 800!) Egyptische goden af te danken, is evenmin bekend. Er zijn vier mogelijkheden: a. Koningin Teye, prentte hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sjaak van Beek boeken
  Sjaak van Beek - Voor mij is God logica

  De wereld van God, de spirituele wereld, de geestelijke wereld, de goddelijke bron, alle benamingen zijn voor mij goed. Op tal van moment mocht ik de andere wereld ervaren. Het is de wereld waar wij vandaan komen en naar teruggaan. Dit boekje is een weerslag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,68
 • Klaas Hendrikse boeken
  Klaas Hendrikse - Geloven in een God die niet bestaat

  Manifest van een athe stische dominee Veel mensen zijn grootgebracht met het idee dat geloven in God betekent dat je ook gelooft dat God bestaat. Toch hebben de meeste mensen het geloof in dat 'bestaan' allang losgelaten, of twijfelen ze eraan. Klaas Hendrikse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Silvia Videler boeken
  Silvia Videler - Hel: fictie of werkelijkheid. Wat zegt de bijbel hier nu echt over?

  Dit werk is niet ontsproten uit het denken van een agnostof een atheïst, noch uit iemand die de christelijke leerstellingengraag eens onderuit wil halen met verbaal geweld.Integendeel, de bedoeling is om op verantwoorde wijzede lezer mee te nemen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jos van Duinen, Jeroen Windmeijer boeken
  Jos van Duinen, Jeroen Windmeijer - Wegwijzers

  Meer dan een jaar lang bezochten schrijvers Jos van Duinen en Jeroen Windmeijer religieuze en spirituele bijeenkomsten in Leiden en omgeving. Zij woonden diensten bij van katholieken en protestanten, mormonen en antroposofen, remonstranten en Keltische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • H. Ringgren, A.V. Strom boeken
  H. Ringgren, A.V. Strom - Godsdiensten der volken 1

  Het eerste deel begint met het stellen van de fundamentele problemen van de godsdienstwetenschap. Vragen komen naar voren, zoals die naar de oorsprong van de religie en haar verdere ontwikkeling; hierover zijn uiteenlopende theorieën opgesteld, die hier kort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • A.F.J. Klijn boeken
  A.F.J. Klijn - Inleiding tot het nieuwe testament

  De Bijbelse inleidingswetenschap houdt zich met enige nuchtere zakelijke kwesties bezig. Ze vraagt zich af wanneer, waartoe, waarheen en door wie ieder afzonderlijk Bijbelboek is geschreven. Het ligt voor de hand dat de antwoorden op deze vragen een onmisbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25
 • S. Neill boeken
  S. Neill - Wereldreligies

  Op het terrein van zending en missie staat de benadering van de niet-christelijke wereld, evenzeer als dit het geval is bij de ontmoeting van de diverse christelijke confessies onderling, in het teken van het "gesprek". In dit opzicht bevindt het boek van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,75
 • Jan Pieter Bommel boeken
  Jan Pieter Bommel - God dienen of de Mammon

  Hoe staat een christen tegenover bezit?In dit boekje wordt beschreven welke bijbelse eisen gelden met betrekking tot inkomen en bezit en wat daarbij nog meer valt te overwegen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,91
 • Nicolaas de Ridder boeken
  Nicolaas de Ridder - Aartsengel Rafaël

  Ik ben Aartsengel Rafaël, mijn naam betekent God geneest. De Aartsengelen zijn al zo oud als de wereld, zij weten alles van het menselijk lichaam. Het menselijk lichaam heeft voor mij geen geheimen. Vele kwalen kunnen door mij eenvoudig opgelost worden. U… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Vrijheid in Christus Bijbelstudies bij de Galatenbrief

  De vrijheid van een christen is nooit vanzelfsprekend. Zij is altijd aangevochten. In de Brief van Paulus aan de Galaten verdedigt hij het recht op christelijke vrijheid. Deze vrijheid wordt aangevallen door judaïsten, die de christenen (bijna?!) doen geloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Bijbelstudies bij de Psalmen voor huiskringen & studiegroepen - deel 1

  Dit boek bevat Bijbelstudies bij de Psalmen 1-20,23. Het is speciaal geschreven voor een breed publiek dat enigszins thuis is in de Bijbel. Deze studies zijn reeds eerder als ruwe schets geplaatst op de website van de auteur. De verfijnde afwerking hebt u nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Andrew Strom boeken
  Andrew Strom - Kundalini Waarschuwing

  "De Kerk van Jezus Christus realiseert zich niet dat zij is geïnfiltreerd door demonische machten. Het onderscheid is verloren gegaan! Een boek als dit is meer dan nodig" - Greg Gordon, SermonIndex Geschreven door een echte insider, is dit het ware verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bram de Vries boeken
  Bram de Vries - Geloofsgetuigen

  Het schrijven van een boek over een gedeelte uit de Bijbel was een ontdekkingstocht voor mij. Vele uren van onderzoek gaven me een beeld van geloofsgetuigen (geloofshelden) die in Bijbelse tijden het verschil wilden en mochten maken. Zij maakten een radicale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,72
 • Michaël Van Bever boeken
  E-book
  Michaël Van Bever - Balans

  Balans is het onwerkelijke verhaal van de aankomst van een god in deze nieuwe wereld. Een manuscript dat nog vervolgen zal krijgen, want dit verhaal is nog maar net het begin van een veel groter verhaal. Een poging om mijn ideeën in het "hier en nu" vast te… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Yana Dijkstra boeken
  E-book
  Yana Dijkstra - De verboden waarheid

  Een jongeman met uitzonderlijke gaven maakt dit avontuur mogelijk, wat je door eigen verkregen inzichten nooit meer zult vergeten. Ook maak je in dit deel kennis met zijn moeder, een bijzondere vrouw die het vertrouwen in onvoorwaardelijke liefde nooit is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Fokke van der Heide boeken
  34,95
 • J.H. Kuiper boeken
  16,90