Boeken over overige religies

 • Kolet Janssen boeken
  Kolet Janssen - Het geluk van oma

  Oma of opa worden is een ingrijpende gebeurtenis. Je kleinkind opent een nieuwe kamer in je hart en kleurtje kijk op het leven en de wereld. Kolet Janssen neemt je mee op haar weg als oma in talloze anekdotes en bedenkingen, over (klein)kinderen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Guus van Loenen boeken
  Guus van Loenen - Het lijkt sprekend

  Religie in de spiegel van zingeving Dorst herken je aan verlangen naar water. Liefde herken je aan verlangen naar contact. G!d herken je aan verlangen naar zin. De taal van religie is zingevingstaal. Door religieuze ervaring te verbinden met zingeving kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wessel ten Boom boeken
  Wessel ten Boom - Van Luther tot Heidegger

  Van Luther tot Heidegger biedt het spannende verslag van een daadwerkelijke én intellectuele reis langs Duitse monumenten, musea en andere Gedenkstätten, in de poging tot een verantwoording te komen van de Duitse en Europese geschiedenis. Bijzondere aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Yana Dijkstra boeken
  Yana Dijkstra - Het laatste Taboe

  In dit laatste deel van deze trilogie, staan een paar van de grootste confrontaties te wachten, die zo ingrijpend zijn dat het je visie op heel veel dingen kan veranderen. Komen scheuren in ingesleten begrippen, waarin licht geworpen wordt vanuit een totaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Yana Dijkstra boeken
  Yana Dijkstra - De Bron van Alles

  In dit tweede deel komt alles te samen! Leiden wonderlijke ontmoetingen tot diepe confrontaties, worden oude wonden opgereten en liefde tot het uiterste getest. Zorgt een steeds diepere vriendschap voor humor en prachtige kostbare momenten. Confrontaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Michael van Oostende boeken
  Michael van Oostende - Uit de hemel komt geen hagelslag

  Dit is een verhaal over Evangeliërs. Een naam die de verteller gebruikt voor de evangelisch christenen waartussen hij opgroeit. Over hun gewoontes, hun woorden, hun bijeenkomsten en over de manier waarop hij uiteindelijk afscheid neemt van die wereld. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sjaak van Beek boeken
  Sjaak van Beek - VOOR MIJ IS GOD LOGICA

  De wereld van God, de spirituele wereld, de geestelijke wereld, de goddelijke bron, alle benamingen zijn voor mij goed. Op tal van moment mocht ik de andere wereld ervaren. Het is de wereld waar wij vandaan komen en naar teruggaan. Dit boekje is een weerslag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,68
 • N. Zwaal boeken
  N. Zwaal - ZWAAL*MAYA'S DRAGERS VAN UNIVERSELE WIJSHEID

  De Maya?s behoren tot de bekendste volkeren van Midden Amerika. Hun hoogontwikkelde cultuur is ondermeer bekend om zijn astronomie en tijdrekening. Hun ingenieuze architectuur uit zich in de vorm van tempels en piramiden die tot op de dag van vandaag te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sado boeken
  Sado - Basis van alle wijsheid

  Basis van alle wijsheid, nieuw geloof en hoe God een mens geworden is. Verder de heilige getallen 4, 8 en 12 en een filosofie over de zin van het leven. Geïllustreerd met tekeningen van de derde beweging van Aarde, de tijd en gedichten. Waarom is hoogste berg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,25
 • 101 bommen en granaten onder het traditioneel-christelijke bolwerk

  André Piet werpt in deze unieke bundel een verrassende kijk op de oude dogma's van de kerk. Scherp en verfrissend worden de grote thema's tegen het licht gehouden en komt de auteur tot opmerkelijke conclusies die uw kijk op het Christendom blijvend zullen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • L. Mock, S. Schoon, Eric Ottenheijm boeken
  L. Mock, S. Schoon, Eric Ottenheijm - Geloven in de dialoog

  Hoe staat het met de joods-christelijke dialoog in Nederland? Welke vormen hebben zich ontwikkeld, welke inhoudelijke vragen zijn momenteel aan de orde, welke wegen en mogelijkheden dienen zich aan voor de toekomst? Dit boek wil vanuit verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dick J. Minderhoud boeken
  Dick J. Minderhoud - Wandelen op de smalle weg (The Old order Amish 2)

  In Wandelen op de smalle weg volgt u het leven van Jonathan en Joan Blaurock en hun zoontje David. Zij maken onderdeel uit van een Old Order Amish gemeenschap. De Old Order Amish leven nog steeds zoals hun voorouders in de zeventiende en achttiende eeuw dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Aat van Gilst boeken
  Aat van Gilst - Zonnecultus

  Er valt niets te bedenken dat meer heeft bijgedragen tot ons bestaan, onze levensvoorwaarden en onze levensbeschouwing dan de zon. Zonder zon zouden we geen warmte, geen licht en geen voedsel hebben, kortom zonder zon zouden we er niet zijn. De zon is bepalend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joke Vijn-van der Heijden boeken
  Joke Vijn-van der Heijden - Er staat meer dan er staat

  Joke Vijn-van der Heijden (1934) trouwde in 1958 en kreeg vijf kinderen. Door haar vrijwilligerswerk op school en in de parochie, waar zij zich in het bijzonder bezighield met catechese voor kinderen, jongeren en ouders, ontstond de behoefte aan meer scholing.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Ronald Dworkin boeken
  Ronald Dworkin - Elementaire Deeltjes Religie zonder God

  Albert Einstein noemde zichzelf ooit atheïst maar was tegelijkertijd diep religieus. Hij bedacht zelfs dat hij zelf wel eens een god zou kunnen zijn. Want, als religie de aanbidding van een mysterie is dat voortkomt uit onbegrijpelijke wijsheid of niet te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Roelof van den Broek boeken
  Roelof van den Broek - Pimander Gnosis in de Oudheid

  Dit boek presenteert allereerst in een helder overzicht de gnostische beweging in de eerste eeuwen van onze jaartelling als een specifieke expressie van een brede onderstroom in de westerse cultuur, die vanaf de Oudheid tot New Age grote invloed heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Marloes van der Welle boeken
  Marloes van der Welle - Het geheim van de godin

  Marloes van der Welle was een jaar of twintig en op zoek. Er moest toch méér zijn dan de dingen die je ziet...? Alleen: wat is dat 'meer' dan, hoe ziet die geestelijke wereld eruit? In haar zoektocht kwam ze uit bij de godin van wicca, de moderne versie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Fen van Egmond boeken
  Fen van Egmond - Kristal

  Op een dag wordt de sluier weggehaald. En ineens is het de mens duidelijk. Hij moet op pad, hij moet de wereld in om op zoek te gaan naar, en om te worden wie hij is. Voor de een zal de bel duidelijker klinken dan voor de ander. Maar dat de bel ooit geluid zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,81
 • Sieberen Voordewind boeken
  Sieberen Voordewind - Gebed voor Israël is noodzakelijk

  Het boekje: “Gebed voor Israël is noodzakelijk” heeft evangelist Sieberen Voordewind geschreven voor iedereen die graag wil bidden voor alle inwoners van het land Israël en de Joden wereldwijd. In dit boekje wordt uitgelegd waarom het noodzakelijk is om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J.A. Wormser boeken
  J.A. Wormser - De Vurige Oven

  *Een dragonnade is de inkwartiering van soldaten in de huizen van de Franse hugenoten, met als doel hen te bekeren tot het katholieke geloof. Deze dragonnades vonden plaats na het intrekken van het Edict van Nantes in 1685 door Lodewijk XIV. Hiertoe had deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Debora M. Groen boeken
  Debora M. Groen - BRON VAN LICHT deel 2

  Debora heeft veel berichtgevingen vanuit de Sferen van Licht ontvangen en deelt in dit boek de informatie over hoe we geestelijk kunnen groeien en over het Goddelijk Reddingsplan van de Aarde.Wij kunnen ons zo voorbereiden op wat er gebeurt tijdens de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Debora M. Groen boeken
  Debora M. Groen - Er is hoop voor de aarde

  Veel van wat op aarde gaande is zal in hevigheid toenemen. Onze aarde wordt gezuiverd van alle ongerechtigheid en van alles wat niet van het Licht afkomstig is. We dienen klaar en toegankelijk gemaakt te worden of te zijn om aan dit grote Reddingsplan mee te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,62
 • Renate Groenenboom boeken
  Renate Groenenboom - Eeuwige Zee

  Als astroloog was ik niet zo blij met een tarotspel met maar 36 kaarten met een planeet in een teken. Er zijn toch veel meer astrologische standen? Ik besloot het tarotspel te herberekenen en wel volgens een systeem van The Hermetic Order Of The Golden Dawn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,59
 • Gerard Grasman boeken
  Gerard Grasman - Ik Echnaton

  Volgens de experts is er over het leven van Amenhotep IV (farao Echnaton), heel weinig bekend. Waardoor zijn besluit werd ingegeven om alle (ca. 800!) Egyptische goden af te danken, is evenmin bekend. Er zijn vier mogelijkheden: a. Koningin Teye, prentte hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Walter Tessensohn boeken
  Walter Tessensohn - De atheist is een beetje dom

  De Atheïst is een beetje dom Dit boek maakt duidelijk dat het methodologisch naturalisme lijnrecht staat tegenover Bijbels geloof. Dit naturalisme gaat ervan uit dat alles te verklaren is uit natuurlijke oorzaken en Bijbels geloof zegt dat je verstaat dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00