Boeken over overige religies

 • Wessel ten Boom boeken
  Wessel ten Boom - Van Luther tot Heidegger

  Van Luther tot Heidegger biedt het spannende verslag van een daadwerkelijke én intellectuele reis langs Duitse monumenten, musea en andere Gedenkstätten, in de poging tot een verantwoording te komen van de Duitse en Europese geschiedenis. Bijzondere aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sjaak van Beek boeken
  Sjaak van Beek - VOOR MIJ IS GOD LOGICA

  De wereld van God, de spirituele wereld, de geestelijke wereld, de goddelijke bron, alle benamingen zijn voor mij goed. Op tal van moment mocht ik de andere wereld ervaren. Het is de wereld waar wij vandaan komen en naar teruggaan. Dit boekje is een weerslag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,68
 • Michael van Oostende boeken
  Michael van Oostende - Uit de hemel komt geen hagelslag

  Dit is een verhaal over Evangeliërs. Een naam die de verteller gebruikt voor de evangelisch christenen waartussen hij opgroeit. Over hun gewoontes, hun woorden, hun bijeenkomsten en over de manier waarop hij uiteindelijk afscheid neemt van die wereld. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • N. Zwaal boeken
  N. Zwaal - ZWAAL*MAYA'S DRAGERS VAN UNIVERSELE WIJSHEID

  De Maya?s behoren tot de bekendste volkeren van Midden Amerika. Hun hoogontwikkelde cultuur is ondermeer bekend om zijn astronomie en tijdrekening. Hun ingenieuze architectuur uit zich in de vorm van tempels en piramiden die tot op de dag van vandaag te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sado boeken
  Sado - Basis van alle wijsheid

  Basis van alle wijsheid, nieuw geloof en hoe God een mens geworden is. Verder de heilige getallen 4, 8 en 12 en een filosofie over de zin van het leven. Geïllustreerd met tekeningen van de derde beweging van Aarde, de tijd en gedichten. Waarom is hoogste berg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,25
 • Ronald Dworkin boeken
  Ronald Dworkin - Elementaire Deeltjes Religie zonder God

  Albert Einstein noemde zichzelf ooit atheïst maar was tegelijkertijd diep religieus. Hij bedacht zelfs dat hij zelf wel eens een god zou kunnen zijn. Want, als religie de aanbidding van een mysterie is dat voortkomt uit onbegrijpelijke wijsheid of niet te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • 101 bommen en granaten onder het traditioneel-christelijke bolwerk

  André Piet werpt in deze unieke bundel een verrassende kijk op de oude dogma's van de kerk. Scherp en verfrissend worden de grote thema's tegen het licht gehouden en komt de auteur tot opmerkelijke conclusies die uw kijk op het Christendom blijvend zullen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • L. Mock, S. Schoon, Eric Ottenheijm boeken
  L. Mock, S. Schoon, Eric Ottenheijm - Geloven in de dialoog

  Hoe staat het met de joods-christelijke dialoog in Nederland? Welke vormen hebben zich ontwikkeld, welke inhoudelijke vragen zijn momenteel aan de orde, welke wegen en mogelijkheden dienen zich aan voor de toekomst? Dit boek wil vanuit verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dick J. Minderhoud boeken
  Dick J. Minderhoud - Wandelen op de smalle weg (The Old order Amish 2)

  In Wandelen op de smalle weg volgt u het leven van Jonathan en Joan Blaurock en hun zoontje David. Zij maken onderdeel uit van een Old Order Amish gemeenschap. De Old Order Amish leven nog steeds zoals hun voorouders in de zeventiende en achttiende eeuw dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • L. van Oosterbaan boeken
  L. van Oosterbaan - Betzael

  Dit boekje bevat een bron van spirituele informatie.De hoofdpersoon ontdekt het Goddelijke door middel van gebed en meditatie. Hij laat de lezer meelezen in al zijn notities naar aanleiding van zijn belevenissen op spiritueel gebied.Het boekje bevat zodoende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Aat van Gilst boeken
  Aat van Gilst - Zonnecultus

  Er valt niets te bedenken dat meer heeft bijgedragen tot ons bestaan, onze levensvoorwaarden en onze levensbeschouwing dan de zon. Zonder zon zouden we geen warmte, geen licht en geen voedsel hebben, kortom zonder zon zouden we er niet zijn. De zon is bepalend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roelof van den Broek boeken
  Roelof van den Broek - Pimander Gnosis in de Oudheid

  Dit boek presenteert allereerst in een helder overzicht de gnostische beweging in de eerste eeuwen van onze jaartelling als een specifieke expressie van een brede onderstroom in de westerse cultuur, die vanaf de Oudheid tot New Age grote invloed heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Joke Vijn-van der Heijden boeken
  Joke Vijn-van der Heijden - Er staat meer dan er staat

  Joke Vijn-van der Heijden (1934) trouwde in 1958 en kreeg vijf kinderen. Door haar vrijwilligerswerk op school en in de parochie, waar zij zich in het bijzonder bezighield met catechese voor kinderen, jongeren en ouders, ontstond de behoefte aan meer scholing.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Jan Bommel boeken
  Jan Bommel - De brief van de apostel Paulus aan de Filippenzen

  De diepe verbondenheid met de heer Jezus Christus, waar Paulus op aandringt, geeft blijdschap, ook onder de moeilijkste omstandigheden. Een intensief gebedsleven is daartoe noodzakelijk. Dan kom je tot vreugde in je medegelovigen en tot dank.Blijdschap onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,96
 • Walter Tessensohn boeken
  Walter Tessensohn - De atheist is een beetje dom

  De Atheïst is een beetje dom Dit boek maakt duidelijk dat het methodologisch naturalisme lijnrecht staat tegenover Bijbels geloof. Dit naturalisme gaat ervan uit dat alles te verklaren is uit natuurlijke oorzaken en Bijbels geloof zegt dat je verstaat dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Hans Christiaan Mol boeken
  Hans Christiaan Mol - DE SPREKER

  Wanneer je zoekt naar een nieuwe en meer rationele religie dan kan de Spreker, alias Prediker,daar hulp bij bieden. Bijna vers na vers laat de Spreker zien dat de meeste zaken in ons leven overbodig zijn. Dat de natuur zich volgens haar eigen normen ontwikkelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,07
 • Hans Christiaan Mol boeken
  Hans Christiaan Mol - De YOCHANAN Commentaren

  Dit boek is geschreven in 2002 toen ik, in mijn kabbalistische centrum YAMAH, bijbel-cursussen gaf. Het is een analytische en kritische uitwerking van het bijbelboek Genesis met name de eerste zes hoofdstukken. Dit boek geeft een unieke kijk op de oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,75
 • Hans Christiaan Mol boeken
  Hans Christiaan Mol - De Frygische Christus

  Ik ben christelijk opgevoed; met bidden en kerkgang. In mijn pubertijd kwam het geloof in woelige wateren. Het boek "Jezus Rapport" van Johannes Lehmann trof mij zo dat ik Jezus de kern van mijn zoektocht liet zijn. Via veel literatuur en andere religies kwam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,35
 • J. Kreukniet boeken
  J. Kreukniet - DE DRIE MONOTHEÏSTISCHE RELIGIES

  De al meer dan duizend jaar voor het begin van onze jaartelling ontstane joodse religie, het omstreeks het jaar dertig ontstane christelijk geloof en de in de zevende eeuw ontstane islam hebben ieder hun eigen aanhangers. Iemand die één van de drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,79
 • Walter Tessensohn boeken
  Walter Tessensohn - Jehovah's getuigen, ontwaakt!

  JEHOVAH’S GETUIGEN, ONTWAAKT! Aan de hand van het boek “Wat leert de Bijbel echt?”, wordt de leer van het Wachttorengenootschap getoetst aan de Bijbel en aan de rede. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan de orde. De naam van God De naam van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Walter Tessensohn boeken
  Walter Tessensohn - De lege doctrines van het wachttorengenootschap

  Dit boek is bedoeld voor niet-Jehovah’s Getuigen. Maak kennis met de lege doctrines van het Wachttorengenootschap. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan de orde. De naam van God De naam van Jezus Jezus, eniggeboren Zoon van God of een engel?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rob Hamers boeken
  Rob Hamers - Inleiding in de esoterie

  In dit boek wordt de ontwikkelingsgang van onze onsterfelijke Ziel op deze planeet en haar intensievere evolutie door de laatste duizenden jaren heen beschreven. De wetmatigheden als inwijding en uitzuivering die hierbij horen worden uitgelegd aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Nupur Geerds-Deen boeken
  Nupur Geerds-Deen - IK BEN LIEFDE

  In deze gedichtenbundel staan gedichten die gaan over het leven, en de liefde die ieder mens in zich heeft. Beschreven vanuit mijn spiritueel christelijke achtergrond. Het thema is IK BEN LIEFDE. De boodschap is dan ook: Jij Bent liefde! We zijn allen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,89
 • Ton Mol boeken
  Ton Mol - Als Jezus in je leven komt… of niet

  Jezus Christus is de grondlegger van het Christendom, nog steeds de grootste Godsdienst ter wereld. Hij spreekt veel mensen aan, omdat hij de eerste Godheid was, die als mens onder de mensen heeft geleefd. Deze charismatische man nam van veel mensen de pijn en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Marloes van der Welle boeken
  Marloes van der Welle - Het geheim van de godin

  Marloes van der Welle was een jaar of twintig en op zoek. Er moest toch méér zijn dan de dingen die je ziet...? Alleen: wat is dat 'meer' dan, hoe ziet die geestelijke wereld eruit? In haar zoektocht kwam ze uit bij de godin van wicca, de moderne versie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50