Boeken over overig

 • Nico ter Linden boeken
  Nico ter Linden - De geboorte van J.C. en andere kerstverhalen

  Zijn leven lang heeft Nico ter Linden kerstverhalen verteld, in de dorpen waar hij predikant was, in de Westerkerk te Amsterdam, in ziekenhuizen, in een psychiatrische kliniek, in de gevangenis, en thuis, aan zijn kinderen en kleinkinderen. Al die verhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Luc Ankaert, Roger Burggraeve, Geert Van Coillie boeken
  Luc Ankaert, Roger Burggraeve, Geert Van Coillie - Abraham en Odysseus

  Abraham en Odysseus blijven onze cultuur tot vandaag inspireren. Beide figuren hebben de westerse beschaving en religie diepgaand beïnvloed. Hun verhalen lopen in meerdere opzichten gelijk - en toch getuigen ze van een fundamenteel verschillend mens- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • A. Jobsen boeken
  A. Jobsen - Ezechiel 1

  In dit commentaar op Ezechiël wordt gedetailleerde wetenschappelijke discussie en vaktaal vermeden, zodat ook niet-theologen ermee uit de voeten kunnen. De auteurs schenken veel aandacht aan de literaire techniek en de theologische relevantie van de tekst. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Kees Kok, Alex Stock boeken
  Kees Kok, Alex Stock - Ik sta voor U

  De Duitse theoloog Alex Stock laat in Ik sta voor U zien hoezeer het werk van Huub Oosterhuis op poëtische wijze is geworteld in de Bijbel en de liturgische traditie. Stock doet dit aan de hand van veertig uiteenlopende teksten en liederen van Oosterhuis. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Chris Doude van Troostwijk boeken
  Chris Doude van Troostwijk - Leven met Albert Schweitzer

  Albert Schweitzer (1875-1965) was een man van formaat en werd bewogen door een vitale spiritualiteit.Als student spreekt hij met zichzelf af dat hij tot zijn dertigste voor de wetenschap en de orgelkunst zal leven. Daarna zal hij zijn talenten ten dienste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Rene Erwich, Jan Hoek, Jan Marten Praamsma boeken
  Rene Erwich, Jan Hoek, Jan Marten Praamsma - Theologie als beroep

  In Theologie als beroep vind je ondersteuning voor christelijke leiders. Samen met co-auteurs Jan Hoek en Jan Marten Praamsma richt René Erwich zich vooral op leiding geven aan zoekende christenen in deze post-christelijke samenleving. Dit boek geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Pieter Weeber boeken
  Pieter Weeber - Election

  The doctrine of Election is for people very difficult to understand, but even more so to accept. Human nature detests being entirely dependent on a Creator who has given us His laws to obey. Especially in our present-day society, in which the focus lies on the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alida Groeneveld, Rene van der Rijst boeken
  Alida Groeneveld, Rene van der Rijst - Doorns Evangelie

  Heeft het goede nieuws van gisteren vandaag nog iets te zeggen? In Doorns evangelie onder redactie van Alida Groeneveld, Stephan de Jong en René van de Rijst staat het evangelie van Marcus centraal. Moderne theologen schrijven over het oudste evangelie. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kees-Jan van Linden boeken
  Kees-Jan van Linden - Een boomstam wordt geen krokodil

  'De tand en de tong maken weleens ruzie.' Het is een van de vele spreekwoorden die de Mogofin in hun dagelijks leven gebruiken. Hoe goed de tand en de tong ook met elkaar kunnen opschieten, op een keer bijt de tand op de tong. Zij die dicht op elkaar leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dietrich Bonhoeffer boeken
  Dietrich Bonhoeffer - Verborgen omgang

  Twee van Dietrich Bonhoeffers geliefdste teksten in 'Verborgen omgang'. Welke rol vervullen de Psalmen in de eredienst? Wat betekenen schepping, wet, kerk, lijden en schuld? Hoe moet je bidden? Hoe vind je kracht in persoonlijke meditatie? Al deze vragen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • I.A. Kole boeken
  I.A. Kole - Verscheurd verlangen

  De uitblijvende eenheid van de gereformeerde gezindteHet Contact Orgaan Gereformeerde Gezindte (COGG) wil het gesprek over kerkelijke eenheid bevorderen. Het COGG zet zich in voor een verbetering van de onderlinge verhoudingen tussen de verscheurde kerken van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Dagboekkalender 2015

  Grote letter: Formaat 14 x 21 cm (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne Exalto boeken
  Anne Exalto - Dagboekkalender 2015

  Deze Dagboekkalender is een dagboek en een kalender tegelijk. Voor elke dag is er een korte meditatie over een Bijbelgedeelte. Verder staan er in dit dagboek diverse verhalen en gedichten. Per dag vindt u bovendien alle gegevens over de datum met de zon- en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Andrea Hartingsveldt-Moree boeken
  Andrea Hartingsveldt-Moree - Heidelberse Catechismus voor kinderen Deel 2 zondag 32-52 Lees- en Leerboek

  Deel 2 serie Lerenderwijs Lees- en Leerboek Zondag 32 t/m 52 Lerenderwijs kan in het gezin, op school of bij het catechetisch onderwijs worden gebruikt en omvat een Lees- en Leerboek, een Werkboek en een Tekstboek. Dit Lees- en Leerboek wil de grote rijkdom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andrea Hartingsveldt-Moree boeken
  Andrea Hartingsveldt-Moree - Heidelbergse catechismus voor kinderen Deel 2 zondag 32-52 Werkboek

  Heidelbergse Catechismus voor kinderen Deel 2 serie Lerenderwijs Werkboek Zondag 32 t/m 52 Dit Werkboek is bedoeld voor kinderen die kunnen lezen en schrijven, om op zondag in het gezin te gebruiken ter voorbereiding of verwerking van de Catechismuspreek, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Maarten van den Bos, Stephan van Erp boeken
  Maarten van den Bos, Stephan van Erp - Een gelukkige theoloog/a happy theologian

  Edward Schillebeeckx (1914-2009) was een van de meest toonaangevende theologen van de twintigste eeuw. Hij was ook een omstreden figuur en is dat tot op de dag van vandaag. Zijn vernieuwing van de theologie kreeg veel kritiek, ook van het kerkelijk leergezag.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paus Franciscus boeken
  Paus Franciscus - Kerk van barmhartigheid

  Paus Franciscus weet met zijn sobere stijl veel bewondering te oogsten, zowel bij gelovigen als niet-gelovigen. Bij zijn aantreden als paus noemde hij zichzelf naar Franciscus van Assisi, de apostel van de armen, die in een visioen de opdracht kreeg de kerk te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • FELIX SPERANS boeken
  FELIX SPERANS - DE GOK VAN PASCAL

  Volgens de Franse natuur- en wiskundige, Blaise Pascal, was niemand in staat om te bewijzen dat God bestaat. Dus vond hij het moeilijk om voor zichzelf uit te maken of hij nu al dan niet moest geloven in een onbekende God. Uiteindelijk ontdekte Pascal dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,06
 • Premananda satsang 1

  Interview met een Oosterse Meester "Vele mensen komen naar me toe, ze stellen talrijke vragen. Sommigen wensen meer te weten over wonderen, anderen willen werkelijk spiritualiteit leren kennen. Velen willen verlost worden van hun verdriet en problemen. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,40
 • Henk Bakker, Albrecht Boerrigter, Jeanette van Es, Winfried Ramaker boeken
  Henk Bakker, Albrecht Boerrigter, Jeanette van Es, Winfried Ramaker - De geschiedenis van het schriftwoord gaat door

  Dr. O.H. de Vries (1941) is emeritus hoogleraar vanwege de Unie van Baptistengemeenten in Nederland. In 1982 promoveerde hij tot doctor in de godgeleerdheid op een proefschrift met de titel â Leven en praxis van de vroege dopers uitgelegd als een theologie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jan-Willem Wits boeken
  Jan-Willem Wits - Eerste hulp bij kloosterbezoek

  In Eerste Hulp Bij Kloosterbezoek vind je toegankelijk geschreven informatie over kloosters en kloosterordes. Hoe word je monnik? Hoe vroeg word je gewekt? Auteur Jan-Willem Wits geeft antwoord op zulke praktische vragen. Deze handige informatiegids voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • C.L. Onderdelinden boeken
  C.L. Onderdelinden - Alledaags

  In het leven van elke dag vinden er allerlei gebeurtenissen en ontmoetingen plaats. Ds. C.L. Onderdelinden heeft er een aantal voor u op schrift gesteld. In elk stukje is een meditatief moment verwerkt aan de hand van een fragment of een tekst uit Gods Woord.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • M.J. Kater boeken
  M.J. Kater - Is daar iemand...?!

  Spreken over 'Geest' klinkt zweverig en daarom is het van belang te laten zien dat dit geloof zich goed verdraagt met een met beide benen op de grond staan. Daarvoor is nodig dat we binnen de kerk helder spreken over de Geest. Dat is het eerste doel van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J.A.F. Muysoms boeken
  J.A.F. Muysoms - De vrouw van openbaringen 12

  Dit is het tweede boek in een serie waarin de auteur een aantal profetische geschriften publiceert die zij in de loop van de laatste decennia heeft geschreven. De geschriften die in dit boek zijn opgenomen, werden geschreven in de loop van de jaren 2009 tot en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,43
 • Emilio Grasso boeken
  Emilio Grasso - Luisteren naar Gods woord

  In dit boek vertrekt de auteur vanuit het conciliedocument over het Woord van God, in het Latijn 'Dei Verbum', om de betekenis van het Woord van God in het leven van de christen te verklaren. Dei Verbum geeft aanwijzingen hoe je de Bijbel als Woord van God… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90