Boeken over oosterse religies

 • E. Maex boeken
  12,95
 • Klaske Goedhart boeken
  19,99
 • Lama Zeupa boeken
  17,00
 • Joko Beck boeken
  21,00
 • Daniel Goleman boeken
  15,00
 • Adeline van Waning boeken
  E-book
  Adeline van Waning - Opgroeien en ontwaken

  Hoe kunnen wij als eigentijdse wereldburgers de rijkdommen van de oosterse wijsheidtradities waarderen en deze integreren in westerse benaderingen? Hoe kunnen de visies en methoden uit beide tradities elkaar versterken en verdiepen en daarmee bijdragen aan… (E-book)

  Lees meer...
  14,95
 • Lodro Rinzler boeken
  E-book
  Lodro Rinzler - Heel je hart

  Lodro Rinzler heeft goed nieuws voor iedereen met liefdesverdriet: het komt goed! In 'Heel je hart' neemt hij de wijze lessen van de Boeddha als leidraad om je hart weer te helen. Ook al denk je misschien dat het nooit meer goed komt, er is hoop bij… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Christian Vandekerkhove boeken
    6,00
 • Jack Kornfield boeken
  Jack Kornfield - Het wijze hart (def)

  Het universele karakter van de boeddhistische psychologie Jack Kornfield heeft tijdens zijn training als monnik in Thailand, Burma en India, persoonlijk ondervonden hoe de Boeddhistische leer je leven kan verrijken. Hij ervoer het belang van het heilige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Nhat Hanh boeken
  Nhat Hanh - Vrij zijn, waar je ook bent

  In ‘Vrij zijn, waar je ook bent’ leert de Vietnamese boeddhistische monnik Thich Nhat Hanh hoe je met mindfulness innerlijke vrijheid kunt bereiken. Thich Nhat Hanhs woorden zijn vriendelijk en liefdevol, en laten je zien hoe je met volle aandacht in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jonathan Landaw, Stephan Bodian, Gudrun Bu?hnemann boeken
  E-book
  Jonathan Landaw, Stephan Bodian, Gudrun Bu?hnemann - Boeddhisme voor Dummies

  Boeddhisme is een fascinerende Oosterse religie die nog steeds aan populariteit wint in de Westerse samenleving. Wat betekent het om een boeddhist te zijn? Waar ligt de oorsprong en wat zijn de beginselen van deze religie? In de tweede editie van 'Boeddhisme… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Sjoerd de Vries boeken
  E-book
  Sjoerd de Vries - Boeddhisme

  Toegankelijke en heldere inleiding in de wereld van het boeddhisme en een verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur Mindfulness vindt zijn wortels in het boeddhisme – het geeft zeer concrete aanwijzingen over hoe het leven in te richten In… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Thich Nhat Hanh boeken
  E-book
  Thich Nhat Hanh - De kracht van bidden

  Bidden is niet zomaar het uiten van een lege wens. Het gaat gepaard met aandacht en concentratie, het is goed voor geest én lichaam, en levert dus echt wat op - ongeacht in welke traditie je staat. Thich Nhat Hanh wil boeddhisten, christenen en zelfs mensen… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Han F de Wit boeken
  E-book
  Han F de Wit - Wijsheid in emotie

  Emoties geven kleur aan ons leven. Ze zijn de energie van onze geest. Die energie wordt gedreven door ons verlangen naar geluk, het verlangen iets van ons leven te maken. Dat verlangen vormt het kloppend hart van ons mens-zijn en komt tot uitdrukking in… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Nhat Hanh boeken
  E-book
  Nhat Hanh - De novice

  Een jonge vrouw zet alles op het spel voor haar overtuiging Thich Nhat Hanh vertelt het eeuwenoude verhaal van Kinh Tam. Zij werd geboren in een aristocratische Vietnamese familie, trouwde maar werd verstoten, en trad vermomd als man in in een boeddhistisch… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Helena Klitsie boeken
  E-book
  Helena Klitsie - Drie vrouwen en een monnik

  `Drie vrouwen en een monnik` is het levensverhaal van swami Vivekananda (1863-1902), een uitzonderlijk moedige hindoemonnik, die in 1893 naar Amerika trok om daar de filosofie van het hindoeïsme te verkondigen. Hier ontmoette hij ook zijn drie muzen, die zich… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nhat Hanh boeken
  E-book
  Nhat Hanh - Aandacht is als zonneschijn

  i]Aandacht is als zonneschijn[/i] is een bundel met 49 becommentarieerde gatha s: korte gedichten die je kunt opzeggen tijdens je dagelijkse bezigheden, om te groeien in bewustzijn en aandacht. De vrede, rust, vreugde en inzicht die dit oplevert, kunnen we met… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Edel Maex boeken
  E-book
  Edel Maex - Iedereen weet

  Edel Maex over de gemeenschappelijke kern van zen en religie 'Waar ik van gruwel, is een koude wetenschap die de werkelijkheid 'onttovert' en die mensen een gevoel van totale zinloosheid wil aanpraten. Waar ik van gruwel, is een fundamentalistische religie die… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Thich Nhat Hahn boeken
  E-book
  Thich Nhat Hahn - In de voetsporen van de Boeddha

  `In de voetsporen van de Boeddha beschrijft niet alleen de uitzonderlijke levens¬loop van prins Siddhartha, maar is tevens een schitterende inleiding in het boeddhistische gedachtegoed. Thich Nhat Hanh portretteert de Boeddha niet als een godheid, maar als… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Daniël Goleman boeken
  E-book
  Daniël Goleman - De kracht van het goede

  Op 8 juli 2015 wordt de Dalai Lama tachtig. Dit is een goede aanleiding voor de bekendste boeddhist ter wereld om vooruit te blikken. Daniel Goleman, al ruim dertig jaar bevriend met de Dalai Lama, ging in gesprek met de Dalai Lama en tekende uit zijn mond een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jack Kornfield boeken
  E-book
  Jack Kornfield - Het wijze hart

  Jack Kornfield heeft tijdens zijn training als monnik in Thailand, Burma en India, persoonlijk ondervonden hoe de boeddhistische leer je leven kan verrijken. Hij ervoer het belang van het heilige en verheven karakter van de menselijke geest, hij analyseerde op… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nhat Hanh boeken
  E-book
  Nhat Hanh - In het nu

  Thich Nhat Hanh deelt in ‘In het nu’ de essentie van zijn levenslange spirituele zoektocht met de lezer, in zijn tot nog toe meest persoonlijke teksten over kalmte en tijd. De boeddhistische meester staat stil bij zijn inzet in Vietnam gedurende decennia… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nhat Hanh boeken
  E-book
  Nhat Hanh - Boeddha in lichaam en geest

  Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Balans tussen deze twee is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. In ‘Boeddha in lichaam en geest’ onderzoekt Thich Nhat Hanh hoe onze geest werkt en hoe de psychologie zich verhoudt tot… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Henny van der Veere boeken
  E-book
  Henny van der Veere - Japans Boeddhisme

  Religie, geloof en religieus handelen in het hedendaagse Japan brengt de westerse bezoeker vaak in verwarring. Desgevraagd zullen veel Japanners zeggen dat ze niet-religieus zijn, maar tegelijkertijd gaan ze naar tempels, dragen ze kistjes met godheden door de… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Ethan Nichtern boeken
  E-book
  Ethan Nichtern - Naar huis

  ‘Naar huis’ van Ethan Nichtern gaat over je thuis voelen: waar, wanneer en hoe voel je je thuis? En over hoe je omgaat met gevoelens van angst, eenzaamheid en onveiligheid. Zulke gevoelens willen wij verlichten. Dat diepe verlangen hoort bij ons mens-zijn.… (E-book)

  Lees meer...
  14,99