Kerkboeken, zangbundels

 • Sytze de Vries boeken
  Sytze de Vries - Jij, mijn adem

  De aloude Psalmen roepen meermalen op om het nieuwe lied te zingen. Want de reputatie van Gods grote daden verbleekt tot een echo, wanneer niet iedere generatie opnieuw zijn eigen ervaring daarmee verwoord. ?Nieuw vuur oprakelen in oude woorden? is dan ook wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hans Maat, Bart Visser boeken
  Hans Maat, Bart Visser - Hemelhoog - Muziekeditie

  Het muziekboek Hemelhoog is een eenstemmige muziekeditie met (gitaar)akkoorden voor de begeleiding met een aantal basisinstrumenten. De protestants evangelische liedbundel Hemelhoog is een gloednieuwe bundel met maar liefst 739 liederen. Deze liederen zijn in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Gerrit Koele boeken
  Gerrit Koele - HGJB-Op toonhoogte - muziekeditie

  "Met het oog op de jeugd, moeten wij lezen, zingen, preken, schrijven en verzen componeren en telkens wanneer het nuttig en heilzaam is, zou ik alle klokken maar laten luiden, alle orgels laten dreunen en alles geluid laten maken waar geluid in zit."LUTHER, IN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Hans Maat, Bart Visser boeken
  Hans Maat, Bart Visser - Hemelhoog - Eenstemmige bundel

  De protestants evangelische liedbundel Hemelhoog is een gloednieuwe bundel met maar liefst 739 liederen. Deze liederen zijn in categorieën ingedeeld die lijken op de eerdere Evangelische Liedbundel van 1999 en volgen het kerkelijk jaar. Hemelhoog is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • de Vries boeken
  de Vries - Pasen

  Het Paasfeest is de oorsprong, de oerbron van ons geloof. Het is het hoofdthema van het Eerste en Tweede Testa-ment. Het is de krachtbron van alle gedenken en vieren. Natuurlijk allereerst in de gemeenschap, maar ook in de kleinere kring, rond de eigen tafel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Aart Mak boeken
  Aart Mak - UitvaartWijzer

  Meer dan ooit willen we dat de uitvaart van onze geliefde, vader of goede vriendin, op persoonlijke wijze gebeurt - persoonlijk en echt. Gevoelens mogen benoemd worden. Wij zijn kinderen van een tijd waarin we geraakt willen worden en het verdriet willen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paul Chapel boeken
  Paul Chapel - Goed bekeken - Jaar B

  Het aantal priesters en dominees neemt af. Het priesterschap zoals wij dat kennen, nadert de 65-plus-leeftijd. Je kunt daardoor in paniek raken, maar je kunt ook zeggen: hier liggen kansen. Vrijwilligers gaan hun werk meer en meer overnemen, ook in de liturgie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Paul Chapel boeken
  Paul Chapel - Goed bekeken

  Het aantal priesters en dominees neemt af. Het priesterschap zoals wij dat kennen, nadert de 65-plus-leeftijd. Je kunt daardoor in paniek raken, maar je kunt ook zeggen: hier liggen kansen. Vrijwilligers gaan hun werk meer en meer overnemen, ook in de liturgie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jos Zwetsloot boeken
  Jos Zwetsloot - Zout en licht

  Overwegingen van een pastor die de Bijbel kan vertalen naar het leven en de taal van nu. Een jaar lang inspriratie voor kansel, studeerkamer en nachtkastje.Voor elke zondag van het C-jaar een insprirende overweging. Niet met de nadruk op exegese van de teksten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Interkerkelijke Stichting voor het Kerllied boeken
  Interkerkelijke Stichting voor het Kerllied - Liedboek - blauw kunstleer

  Formaat: 11 x 18 cmBinnenwerk: dundruk, zwart met steunkleurUitvoering: genaaid gebonden, kunstleerExtra: 2 leeslinten en goudsnede (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Bert Stolwijk boeken
  Bert Stolwijk - Kom en Zing! Geloofsliederen voor kinderen. Teksteditie.

  De leukste geloofsliederen voor kinderen! Complete bundel i.s.m. Kerkelijke Stichting St.-Gregorius van het Bisdom Haarlem. Een bundel die veel dirigenten, ouders en scholen blij zal maken. Nu heb je alles bij de hand: liederen voor ochtend en avond,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • 20,00
 • R. van den Berg boeken
  27,50
 • 45,00
 • C. van Bruggen boeken
  C. van Bruggen - Zangen van zoeken en zien

  De liedbundel Zangen van zoeken en zien biedt een rijk en vernieuwend repertoire van maar liefst 750 liederen. Veel kerken en geloofsgemeenschappen zoeken vernieuwing in taal en muziek: deze bundel biedt hiervoor inspiratie en vormt een prima alternatief voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Dick Sanderman, Rien Donkersloot boeken
  Dick Sanderman, Rien Donkersloot - Weerklank - Begeleidingen

  'Weerklank' bevat - naast de psalmen - een keur van liederen, passend bij de gereformeerde belijdenis en de gereformeerde eredienst. Daarmee voorziet het in de groeiende behoefte aan een verantwoorde zangbundel voor de gereformeerde gezindte.'Weerklank' is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  125,00
 • Psalmen in tweevoud

  honderdvijftig Psalmen en twaalf Gezangen in de berijming van 1773&honderdvijftig Psalmen in de berijming van 1968 (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Jacques Berthier boeken
  Jacques Berthier - Liederen en gebeden uit Taizé

  Dit boekje bevat veertig liederen uit Taizé. Ze zijn opgenomen in de taal waarin ze oorspronkelijk werden geschreven (Frans, Duits, Engels, Spaans, Latijn) en voor het eerst ook in Nederlandse vertaling. De liederen worden voorafgegaan door een opzet voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Interkerkelijke Stichting voor het Kerklied boeken
  Interkerkelijke Stichting voor het Kerklied - Liedboek - Blauw-groen

  Formaat: 11 x 18 cm Binnenwerk: dundruk, zwart met steunkleur Uitvoering: genaaid gebonden Extra: 2 leeslinten (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Gebeden

  Dit prachtig vormgegeven boek bevat gebeden voor elke dag en voor verschillende gelegenheden in het dagelijks leven. Deze gebeden zijn opgeschreven voor mannen en vrouwen uit elke laag van de samenleving. De gebeden bieden inspiratie voor het geloofsleven van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Orgelbegeleidingen bij de liederen (uit GvL)

  bij de liederen (nummers 401 - 659) De GvL is de meest gebruikte liedbundel binnen de R.K. Kerk. Echter een begeleidingsbundel ontbrak. Nu voor het eerst een complete orgelbegeleiding bij het liedmateriaal van de bundel. De begeleidingen die gemaakt zijn in… (Losbladig)

  Lees meer...
  63,50
 • Gereformeerd Kerkboek

  De Synode van de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt heeft besloten tot een herziene uitgave van het Gereformeerd Kerkboek. Deze uitgave bevat alle 150 Psalmen en ca. 100 gezangen. Ook zijn er belijdenisgeschriften, orden van dienst, liturgische gebeden en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jacques Berthier boeken
  Jacques Berthier - Taize liederen- en gebedenboek

  Deze omvangrijke bundel bevat een verzameling van de 125 meest gezongen liederen uit Taizé. Bij veel van deze liederen zijn ook solo's in het Nederlands opgenomen: het is de eerste keer dat deze worden gepubliceerd. De inleiding bevat een handreiking voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Rick Timmermans, Heleen Dekens boeken
  Rick Timmermans, Heleen Dekens - Bid, luister, leef de adventstijd

  Voor christenen over de hele wereld staat advent al eeuwen in het teken van hoop en blijde verwachting. In deze speciale uitgave van het boek Bid, luister, leef staat de adventstijd centraal. Het boek zal je van de eerste adventszondag tot het kerstfeest… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Gezangen voor liturgie (GVL)

  Gemeenschapszang is een belangrijk onderdeel van liturgie vieren. De tweede, herziene editie van Gezangen voor Liturgie uit 1996 is de meest gebruikte zangbundel in rooms-katholiek Nederland. En dat is niet voor niets, want Gezangen voor Liturgie - biedt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99