Kerkboeken, zangbundels

 • Willem Hendrik Zwart boeken
  Willem Hendrik Zwart - Psalmen

  Willem Hendrik Zwart (1925-1997) is een van de bekendste kerk- en concertorganisten. Zijn inzichten en vaardigheden werden vastgelegd in de vorm van een voorspelen en koralenboek bij de 150 Psalmen. De voorspelen zijn kort, bondig en kernachtig en zeer goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Rick Timmermans, Heleen Dekens boeken
  Rick Timmermans, Heleen Dekens - Bid, luister, leef de adventstijd

  Voor christenen over de hele wereld staat advent al eeuwen in het teken van hoop en blijde verwachting. In deze speciale uitgave van het boek Bid, luister, leef staat de adventstijd centraal. Het boek zal je van de eerste adventszondag tot het kerstfeest… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Johan Klein boeken
  Johan Klein - Nu zal de zomer komen

  In de liederen van Johan Klein speelt de verwachting van Jezus' terugkomst een belangrijke rol. Nu zal de zomer komen bevat een bloemlezing uit de liederen die hij in de afgelopen veertig jaar heeft gedicht rond deze thematiek. Daarnaast bevat de bundel een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wesley Campbell, Stacy Campbell boeken
  Wesley Campbell, Stacy Campbell - De Bijbel bidden

  Veel mensen worstelen al jarenlang met de vraag hoe ze een effectief en stabiel gebedsleven kunnen ontwikkelen. Ze realiseren zich niet dat de beste gebeden die ooit gebeden zijn in de Bijbel staan. Dit boek, dat prachtig is vormgegeven, laat je zien hoe je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arend N.C. van der Kruk boeken
  Arend N.C. van der Kruk - Psalmen met akkoorden

  De Geneefse melodieën van de berijmde psalmen zijn al eeuwen oud en overleven alle tijden. In de dynamische wereld van nu is er echter niet alleenvraag naar muzieknotatie voor orgel. Dit muziekboek voorziet in de behoefte van deze tijd en levert ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • PS Nu ik hier toch zit

  Daar zit je dan, in de kerk. Misschien heb je er zin in, misschienook niet. Hoe dan ook, het is de moeite waard om niet zómaar tegaan zitten. Je hebt er meer aan als je er je eigen gang mee gaat.Dit prekenschrijfboek wil je daarbij helpen. Bij elke dienst kun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Psalmen in tweevoud

  honderdvijftig Psalmen en twaalf Gezangen in de berijming van 1773&honderdvijftig Psalmen in de berijming van 1968 (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Weerklank

  'Weerklank' bevat - naast de psalmen - een keur van liederen, passend bij de gereformeerde belijdenis en de gereformeerde eredienst. Daarmee voorziet het in de groeiende behoefte aan een verantwoorde zangbundel voor de gereformeerde gezindte.'Weerklank' is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • C. van Bruggen boeken
  C. van Bruggen - Zangen van zoeken en zien

  De liedbundel Zangen van zoeken en zien biedt een rijk en vernieuwend repertoire van maar liefst 750 liederen. Veel kerken en geloofsgemeenschappen zoeken vernieuwing in taal en muziek: deze bundel biedt hiervoor inspiratie en vormt een prima alternatief voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Rick Timmermans, Heleen Dekens boeken
  Rick Timmermans, Heleen Dekens - Bid, luister, leef - onderweg

  Bid, luister, leef geeft op drie momenten van de dag de mogelijkheid tijd met God door te brengen door middel van stilte en gebed. Rick Timmermans en Heleen Dekens, de samenstellers van dit boek, hebben inspirerende personen, noemenswaardige gebeurtenissen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Psalmen oude berijming met 12 gezangen Stevig kunstleer zwart

  In deze uitgave vindt u de vertrouwde Psalmen in de berijming van 1773 (niet-ritmisch). Door de ruime opzet en het formaat van 12 x 19 cm is er extra aandacht besteed aan de leesbaarheid van tekst en muziek. Dit maakt deze bundel uitermate geschikt voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gebeden

  Dit prachtig vormgegeven boek bevat gebeden voor elke dag en voor verschillende gelegenheden in het dagelijks leven. Deze gebeden zijn opgeschreven voor mannen en vrouwen uit elke laag van de samenleving. De gebeden bieden inspiratie voor het geloofsleven van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gezangen voor liturgie (GVL)

  Gemeenschapszang is een belangrijk onderdeel van liturgie vieren. De tweede, herziene editie van Gezangen voor Liturgie uit 1996 is de meest gebruikte zangbundel in rooms-katholiek Nederland. En dat is niet voor niets, want Gezangen voor Liturgie - biedt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Br. Rene Stockman boeken
  Br. Rene Stockman - Fracarita-reeks Maria, de kortste weg naar Jezus

  Maria neemt in de heilsgeschiedenis een bijzondere plaats in. Ze is niet zomaar dat gewone meisje uit Nazareth dat zonder enige voorbereiding een stem hoorde van een engel die haar de boodschap kwam brengen dat ze de moeder van God zou worden. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans Maat, Diane Palm boeken
  Hans Maat, Diane Palm - Op Toonhoogte gitaarbundel

  Sluit naadloos aan op zangontwikkelingen in bijbelgetrouw Nederland. Met veel succes heeft de HGJB (Hervormd Gereformeerde Jeugbond) in eigen beheer de liederenbundel Op Toonhoogte ontwikkeld en uitgegeven. De bundel met aanvankelijk 300 liederen is inmiddels… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Zangbundel Gele bundel- herzien

  Nu bij Boekencentrum: De Gele Bundel of ook wel: De Gele Zangbundel. Een selectie van traditionele geestelijke liederen voor gezin, jongeren(groepen), gezinskampen, verenigingen en kerken. Deze bundel geliefde liederen is heel populair en is veel gebruikt voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • HGJB-Op toonhoogte - teksteditie

  De editie 2015 van Op toonhoogte is een revisie van de vorige editie die in 2005 op de markt kwam. Een deel van de liederen is vervangen en andere liederen zijn toegevoegd. Het uiteindelijke resultaat is een bundel met circa 570 liederen (ruim 100 meer dan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gerrit Koele boeken
  Gerrit Koele - HGJB-Op toonhoogte - muziekeditie

  Muziekeditie met melodielijn en akkoorden.De editie 2015 van Op toonhoogte is een revisie van de vorige editie die in 2005 op de markt kwam. Een deel van de liederen is vervangen en andere liederen zijn toegevoegd. Het uiteindelijke resultaat is een bundel met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - P.S. I love You too

  Of je nu wel of geen zin hebt om naar de kerk te gaan, dit hippe PS-boek stimuleert jongeren om uit elke kerkdienst iets mee te nemen voor de komende week.Steeds meer jongeren nemen behalve hun Bijbel een schrift of schrijfblokje mee naar de kerk. Zo ben je… (Losbladig)

  Lees meer...
  11,99
 • Nieske Selles-ten Brinke boeken
  Nieske Selles-ten Brinke - Mijn eigen prekenschrijfboek

  De kerk is er ook voor jou!Als je in de kerk zit, begrijp je misschien niet altijd alles. Maar met dit boekje ga je vast veel onthouden van de kerkdiensten. Je kunt schrijven over wat je hoort en leest uit de Bijbel over God.Er zijn opdrachtjes en puzzels om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Zangbundel Muziekuitgave-

  Nu bij Boekencentrum: De Gele Bundel of ook wel: De Gele Zangbundel. Een selectie van traditionele geestelijke liederen voor gezin, jongeren(groepen), gezinskampen, verenigingen en kerken. Deze bundel geliefde liederen is heel populair en is veel gebruikt voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Jacques Berthier boeken
  Jacques Berthier - Taize liederen- en gebedenboek

  Deze omvangrijke bundel bevat een verzameling van de 125 meest gezongen liederen uit Taizé. Bij veel van deze liederen zijn ook solo's in het Nederlands opgenomen: het is de eerste keer dat deze worden gepubliceerd. De inleiding bevat een handreiking voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Paul Chapel boeken
  Paul Chapel - Goed bekeken - Jaar B

  Het aantal priesters en dominees neemt af. Het priesterschap zoals wij dat kennen, nadert de 65-plus-leeftijd. Je kunt daardoor in paniek raken, maar je kunt ook zeggen: hier liggen kansen. Vrijwilligers gaan hun werk meer en meer overnemen, ook in de liturgie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Paul Chapel boeken
  Paul Chapel - Goed bekeken

  Het aantal priesters en dominees neemt af. Het priesterschap zoals wij dat kennen, nadert de 65-plus-leeftijd. Je kunt daardoor in paniek raken, maar je kunt ook zeggen: hier liggen kansen. Vrijwilligers gaan hun werk meer en meer overnemen, ook in de liturgie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jos Zwetsloot boeken
  Jos Zwetsloot - Zout en licht

  Overwegingen van een pastor die de Bijbel kan vertalen naar het leven en de taal van nu. Een jaar lang inspriratie voor kansel, studeerkamer en nachtkastje.Voor elke zondag van het C-jaar een insprirende overweging. Niet met de nadruk op exegese van de teksten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99