Kerkboeken, zangbundels

 • Aart Mak boeken
  Aart Mak - UitvaartWijzer

  Meer dan ooit willen we dat de uitvaart van onze geliefde, vader of goede vriendin, op persoonlijke wijze gebeurt - persoonlijk en echt. Gevoelens mogen benoemd worden. Wij zijn kinderen van een tijd waarin we geraakt willen worden en het verdriet willen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • André F. Troost boeken
  André F. Troost - Overnodig

  Tientallen liederen uit het Liedboek voor de kerken warden niet opgenomen in het Liedboek - zingen en bidden in huis en kerk. Vaak om begrijpelijke redenen, zoals verouderd taalgebruik. In deze bundel wordt aan oude en vertrouwde teksten door een hertaling een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Liedboek -rood/geel

  Formaat: 11 x 18 cmBinnenwerk: dundruk, zwart met steunkleurUitvoering: genaaid gebondenExtra: 2 leeslinten (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Gebedenboek

  Dit prachtig vormgegeven boek bevat gebeden voor elke dag en voor verschillende gelegenheden in het dagelijks leven. Deze gebeden zijn opgeschreven voor mannen en vrouwen uit elke laag van de samenleving. De gebeden bieden inspiratie voor het geloofsleven van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • ELK boeken
  ELK - Liederen van Luther

  Liederen van Luther van de Commissie Liturgie en kerkmuziek ELK bevat de complete verzameling van de liederen die door Luther zelf zijn geschreven. De sleutelrol van Luther in de geschiedenis was de ontsluiting van Bijbel en kerklied in de volkstaal. Voor hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Anton Vernooij boeken
  Anton Vernooij - Zingen van grote dingen

  Anton Vernooij Zingen van grote dingen Anton Vernooij, priester, musicus, docent en schrijver, heeft zijn leven lang nagedacht en geschreven over muziek in de liturgie. Zijn publicaties verschenen in diverse tijdschriften en bundels. Uit zijn grote oeuvre… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Gerrit Koele boeken
  Gerrit Koele - Op toonhoogte Muziekeditie

  Muziekeditie met melodielijn en akkoorden.De editie 2015 van Op toonhoogte is een revisie van de vorige editie die in 2005 op de markt kwam. Een deel van de liederen is vervangen en andere liederen zijn toegevoegd. Het uiteindelijke resultaat is een bundel met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • C. van Bruggen boeken
  C. van Bruggen - Zangen van zoeken en zien

  De liedbundel Zangen van zoeken en zien biedt een rijk en vernieuwend repertoire van maar liefst 750 liederen. Veel kerken en geloofsgemeenschappen zoeken vernieuwing in taal en muziek: deze bundel biedt hiervoor inspiratie en vormt een prima alternatief voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,99
 • Gezangen voor liturgie

  Gemeenschapszang is een belangrijk onderdeel van liturgie vieren. De tweede, herziene editie van Gezangen voor Liturgie uit 1996 is de meest gebruikte zangbundel in rooms-katholiek Nederland. En dat is niet voor niets, want Gezangen voor Liturgie - biedt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jacques Berthier boeken
  Jacques Berthier - Het Taize? liederen- en gebedenboek

  Deze omvangrijke bundel bevat een verzameling van de 125 meest gezongen liederen uit Taizé. Bij veel van deze liederen zijn ook solo's in het Nederlands opgenomen: het is de eerste keer dat deze worden gepubliceerd. De inleiding bevat een handreiking voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • HGJB-Op toonhoogte - teksteditie

  De editie 2015 van Op toonhoogte is een revisie van de vorige editie die in 2005 op de markt kwam. Een deel van de liederen is vervangen en andere liederen zijn toegevoegd. Het uiteindelijke resultaat is een bundel met circa 570 liederen (ruim 100 meer dan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Psalmen in tweevoud

  honderdvijftig Psalmen en twaalf Gezangen in de berijming van 1773&honderdvijftig Psalmen in de berijming van 1968 (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Zangbundel, muziekuitgave

  Nu bij Boekencentrum: De Gele Bundel of ook wel: De Gele Zangbundel. Een selectie van traditionele geestelijke liederen voor gezin, jongeren(groepen), gezinskampen, verenigingen en kerken. Deze bundel geliefde liederen is heel populair en is veel gebruikt voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Zangbundel

  Nu bij Boekencentrum: De Gele Bundel of ook wel: De Gele Zangbundel. Een selectie van traditionele geestelijke liederen voor gezin, jongeren(groepen), gezinskampen, verenigingen en kerken. Deze bundel geliefde liederen is heel populair en is veel gebruikt voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - P.S. I love You too

  Of je nu wel of geen zin hebt om naar de kerk te gaan, dit hippe PS-boek stimuleert jongeren om uit elke kerkdienst iets mee te nemen voor de komende week.Steeds meer jongeren nemen behalve hun Bijbel een schrift of schrijfblokje mee naar de kerk. Zo ben je… (Losbladig)

  Lees meer...
  11,99
 • PS Nu ik hier toch zit

  Daar zit je dan, in de kerk. Misschien heb je er zin in, misschienook niet. Hoe dan ook, het is de moeite waard om niet zómaar tegaan zitten. Je hebt er meer aan als je er je eigen gang mee gaat.Dit prekenschrijfboek wil je daarbij helpen. Bij elke dienst kun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Arend N.C. van der Kruk boeken
  Arend N.C. van der Kruk - Psalmen met akkoorden

  De Geneefse melodieën van de berijmde psalmen zijn al eeuwen oud en overleven alle tijden. In de dynamische wereld van nu is er echter niet alleenvraag naar muzieknotatie voor orgel. Dit muziekboek voorziet in de behoefte van deze tijd en levert ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Hans Maat, Diane Palm boeken
  Hans Maat, Diane Palm - Op Toonhoogte

  Sluit naadloos aan op zangontwikkelingen in bijbelgetrouw Nederland. Met veel succes heeft de HGJB (Hervormd Gereformeerde Jeugbond) in eigen beheer de liederenbundel Op Toonhoogte ontwikkeld en uitgegeven. De bundel met aanvankelijk 300 liederen is inmiddels… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Dick Sanderman boeken
  Dick Sanderman - Weerklank Voorspelen en intonaties

  Weerklank, Voorspelen en intonaties onder redactie van Dick Sanderman bevat praktisch speelmateriaal voor allerlei momenten in de dienst bij de bundel Weerklank (2016). Vijf ervaren componisten leveren voorspelen van verschillende lengte, variërend van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  125,00
 • Paul Chapel boeken
  Paul Chapel - Goed bekeken Overwegingen voor het jaar B

  Het aantal priesters en dominees neemt af. Het priesterschap zoals wij dat kennen, nadert de 65-plus-leeftijd. Je kunt daardoor in paniek raken, maar je kunt ook zeggen: hier liggen kansen. Vrijwilligers gaan hun werk meer en meer overnemen, ook in de liturgie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Paul Chapel boeken
  Paul Chapel - Goed bekeken Overwegingen voor het jaar C

  Het aantal priesters en dominees neemt af. Het priesterschap zoals wij dat kennen, nadert de 65-plus-leeftijd. Je kunt daardoor in paniek raken, maar je kunt ook zeggen: hier liggen kansen. Vrijwilligers gaan hun werk meer en meer overnemen, ook in de liturgie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Jos Zwetsloot boeken
  Jos Zwetsloot - Zout en licht

  Overwegingen van een pastor die de Bijbel kan vertalen naar het leven en de taal van nu. Een jaar lang inspriratie voor kansel, studeerkamer en nachtkastje.Voor elke zondag van het C-jaar een insprirende overweging. Niet met de nadruk op exegese van de teksten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Nieske Selles-ten Brinke boeken
  Nieske Selles-ten Brinke - Mijn eigen prekenschrijfboek

  De kerk is er ook voor jou!Als je in de kerk zit, begrijp je misschien niet altijd alles. Maar met dit boekje ga je vast veel onthouden van de kerkdiensten. Je kunt schrijven over wat je hoort en leest uit de Bijbel over God.Er zijn opdrachtjes en puzzels om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Wesley Campbell, Stacy Campbell boeken
  Wesley Campbell, Stacy Campbell - De Bijbel bidden

  Veel mensen worstelen al jarenlang met de vraag hoe ze een effectief en stabiel gebedsleven kunnen ontwikkelen. Ze realiseren zich niet dat de beste gebeden die ooit gebeden zijn in de Bijbel staan. Dit boek, dat prachtig is vormgegeven, laat je zien hoe je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Weerklank

  'Weerklank' bevat - naast de psalmen - een keur van liederen, passend bij de gereformeerde belijdenis en de gereformeerde eredienst. Daarmee voorziet het in de groeiende behoefte aan een verantwoorde zangbundel voor de gereformeerde gezindte.'Weerklank' is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00