Boeken over godsdienstwijsbegeerte

 • C. Chapman boeken
  18,50
 • G.W.V. boeken
  19,99
 • Help! Ik ben ambtsdrager

  Een beginnend ambtsdrager voelt zich nogal eens in het diepe gegooid. Wat wordt er van me verwacht? Hoe doe ik een huisbezoek? Wat houdt het diaconaat eigenlijk in? Dit boekje wil praktische hulp bieden bij die vragen. Deze handleiding voor ambtsdragers is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • A.F. Troost boeken
  20,99
 • M. van Campen boeken
  20,00
 • A.F. Troost boeken
  13,99
 • M. Husing boeken
  12,99
 • R.M. Grant, D.N. Freedman boeken
  15,75
 • Henri Nouwen boeken
  E-book
  Henri Nouwen - Hier en nu

  Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks In deze meditaties toont Henri Nouwen op een persoonlijke en indringende wijze aan dat God veel dichter bij ons is dan we doorgaans beseffen. Hij kijkt met een lach en een traan naar de dagelijkse… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Wil Derkse boeken
  E-book
  Wil Derkse - Een levensregel voor beginners

  ?Benedictus noemt zijn levensregel uitdrukkelijk een 'regel voor beginners'. Zowel de novice als de abt blijven hun leven lang beginners. Een levensregel voor beginners wil het benedictijnse leven vertalen naar vormen van samenleven en samenwerken buiten de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marc Michils boeken
  E-book
  Marc Michils - Open boek

  ?Eerlijke reclame. Het lijkt wel een contradictio in terminis. Nochtans kan reclame alleen maar werken als ze eerlijk en open is, zeker in een wereld waar openheid en transparantie steeds belangrijker worden. Bedrijven en organisaties moeten inzien dat ze… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • E-book
  Adam

  Klassieker in een nieuwe uitvoering Een aangrijpende getuigenis van Nouwen over zijn leven met Adam, zijn gehandicapte vriend uit de Arkgemeenschap, maar ook een boek over het geloof. (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Henri J.M. Nouwen boeken
  E-book
  Henri J.M. Nouwen - Met de dood voor ogen

  ?Henri Nouwen denkt in dit boek na over de dood in onze maatschappij. Hijzelf weet vanuit zijn religieuze overtuiging betekenis te geven aan zijn leven en bijgevolg ook aan zijn dood. Aan de hand van vele aangrijpende getuigenissen maakt hij duidelijk dat het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Antoine Bodar boeken
  E-book
  Antoine Bodar - Tot dienen geroepen

  Leven wij niet in een verrukkelijk tijdsgewricht? Alle voegen en gaten van de maatschappij sidderen van wat met een containerbegrip spiritualiteit heet. Een krant, een omroep en een uitgeverij alle drie Christelijk van oorsprong hebben zelfs tot overweging… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Antoine Bodar boeken
  E-book
  Antoine Bodar - In zwakheid krachtig

  Wie verder in levensjaren en wellicht in levensslagen wijzer wordt, ziet eens te meer eigen mislukking, eigen ondermaatsheid, eigen zwakheid. Een dergelijk persoon wordt naar Paulus genodigd zijn menselijke zwakheid te verduren in goddelijke kracht. Hij wordt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Antoine Bodar boeken
  E-book
  Antoine Bodar - Nochtans zal ik juichen

  In dit boek heeft Antoine Bodar een keuze bijeengebracht van vierjaren kolommen schrijven in Trouw, Katholiek Nieuwsbladen elders. Van de te berde gebrachte onderwerpen zijn sommige meer ter beschouwing, andere meer ter bespreking. Enerzijds beschouwingen over… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan De Volder boeken
  E-book
  Jan De Volder - Trialoog

  Een rabbijn, priester en imam over wat hen bindt en scheidt Rabbijn Aharon Malinsky, priester Hendrik Hoet en imam Jamal Maftouhi gingen tien jaar geleden voor het eerst met elkaar in gesprek. Vandaag zijn ze nog altijd vrienden. Jan De Volder bracht hen… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Henri Nouwen boeken
  E-book
  Henri Nouwen - Kun je de beker drinken?

  Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks In dit boek denkt Henri Nouwen na over wat het betekent de beker van het leven te drinken: vasthouden, heffen en drinken, en verkent zo de geestelijke horizonten die zich door Jezus' vraag voor ons… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Henri Nouwen boeken
  E-book
  Henri Nouwen - Liefs, Henri

  Gloednieuwe publicatie met schat aan onbekende brieven van Henri Nouwen Naast de 40 boeken die Henri Nouwen publiceerde liet de auteur ook meer dan 5000 brieven na. Speciaal voor de 20??ste verjaardag van zijn sterfdag heeft de Henri Nouwen Trust in Amerika… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Antoine Bodar boeken
  E-book
  Antoine Bodar - Geborgen in traditie

  Antoine Bodar beschouwt de rol van traditie in de huidige tijd. Dit is het moment om ons af te vragen in welke traditie we staan en of die wellicht troost in bange dagen kan verschaffen. Traditie betekent immers verbinding met het verleden –collectief én… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bernd Wannenwetsch boeken
  E-book
  Bernd Wannenwetsch - Verlangen

  Loop eens door een winkelstraat, blader door een damesblad of luister op een verjaardag naar stoere verhalen over nieuwe banen, huizen en auto's. Steevast raken zulke situaties ons, omdat ze appelleren aan diepe, soms onuitgesproken verlangens naar status,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jan W. Stoop boeken
  19,60
 • Gert van den Brink boeken
  E-book
  Gert van den Brink - Er is geen God en Philipse is zijn profeet

  Herman Philipse is een van de bekendste en invloedrijkste atheïsten van Nederland. Maar waarop is zijn overtuiging eigenlijk gegrond? Philipse timmert stevig aan de weg met zijn atheïstische overtuigingen. Gert van den Brink neemt de handschoen op en geeft… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Henri Nouwen boeken
  E-book
  Henri Nouwen - Open uw hart

  Henri Nouwen Open uw hart. De weg naar gastvrijheid, onszelf en God Dit boek beschrijft drie wegen van spiritualiteit. De weg naar onszelf, de ander en God. Vooral wat Nouwen schrijft over de weg naar de ander - de weg van vijandschap naar gastvrijheid - is… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Gert- Jan Heijboer e.a boeken
  E-book
  Gert- Jan Heijboer e.a - Daar doe je het voor

  Betrokkenheid op jongeren kenmerkt de loopbaan van Wim Büdgen. Hen wilde hij bereiken met de Bijbel, vanuit de vaste overtuiging dat dit de beste gids is op de levensweg. Zowel bij de diverse functies die hij binnen het onderwijs bekleedde als bij de taken… (E-book)

  Lees meer...
    7,49