Boeken over godsdienstwijsbegeerte

 • Wil Derkse boeken
  Wil Derkse - Een levensregel voor beginners

  ?Benedictus noemt zijn levensregel uitdrukkelijk een 'regel voor beginners'. Zowel de novice als de abt blijven hun leven lang beginners. Een levensregel voor beginners wil het benedictijnse leven vertalen naar vormen van samenleven en samenwerken buiten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gordon S. Tessler boeken
  Gordon S. Tessler - Het Genesis dieet

  Bestaat er een perfect dieet? Wat kunt u het beste eten? Wie van de vele voedingsdeskundigen heeft er gelijk? Wie weet beter wat we moeten eten om gezond te blijven dan de Schepper die ons gemaakt heeft? In de Bijbel vinden we vele adviezen, waardoor onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Michael Kimuli boeken
  Michael Kimuli - Effectief bidden

  Andrew Murray, de bekende christelijke schrijver, zei een eeuw geleden:"Een mens is niet groter dan zijn gebedsleven. Een mens is wat hij is op zijn knieën voor God en niet meer." zei Andrew Murray. In dit boekje laat Michael Kimuli zien hoe een christen kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • John Bevere boeken
  John Bevere - Vrees voor de Heer

  Ontdek de sleutel om God te leren kennen. In dit belangrijke boek onthult John Bevere de noodzaak om God in ons leven te vrezen, Hem hoog te achten, hoger dan onszelf. In zijn warme, confronterende stijl daagt hij ons uit terug te keren tot een heilig ontzag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - De verwonde geest

  Van alle demonen waar Frank Peretti over geschreven heeft, is deze allesbehalve fictief...Als je er ooit geweest bent, zul je het nooit vergeten. Het gevoel is weerzinwekkend en toch vertrouwd als de geur van je opa's asbak.Het is het gevoel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • J.C. Ryle boeken
  J.C. Ryle - Christen-zijn in het dagelijks leven

  Een handboek over de praktijk van het christelijk geloof.Met gevoel voor realiteit bespreekt Ryle op de hem eigen krachtige en doordringende wijze de belangrijkste themas van het christelijk leven.Ryle beoogde met dit boek een beknopte gids aan te reiken voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Thuis bij God

  Gods diepste verlangen is dat Hij een woning voor uw hart mag zijn. Niet alleen een weekendverblijf of een zomerbungalow maar uw vaste adres, uw permanente thuis.Jezus, de Zoon van God, heeft beloofd: "Indien iemand Mij liefheeft, zal hij mijn woord bewaren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Reinier Sonneveld boeken
  Reinier Sonneveld - Het goede leven

  Over gloeiende wangen, lekker eten, baken in de zon, mooie auto;s, klussen aan je huis, schoffelen in de tuin... en God. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Paul van der Velde boeken
  Paul van der Velde - Tatoeage van de ziel

  Als godsdienstwetenschapper en indoloog houdt Paul van der Velde zich bezig met religie als menselijk verschijnsel. Of wat mensen geloven 'echt waar' is, en of je het als onderzoeker ook gaat geloven is van minder belang. Wat mensen binnen hun religieuze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Nu wordt het licht

  Deze bundel bevat teksten voor meditatie, voor stille tijd of om anderen mee te troost en te bemoedigen, verzameld door André Troost. Het gaat om woorden uit de Bijbel (geciteerd in de Nieuwe Bijbelvertaling) gedachten van denkers uit heden en verleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • L.M. Vreugdenhil boeken
  L.M. Vreugdenhil - Ik beloof je trouw!

  De auteur L.M. Vreugdenhil (1950-2001) was gehuwd en vader van drie kinderen. Hij stond als hervormd predikant in de gemeenten Aagtekerke, Gouda, Vriezenveen en Amersfoort. Van zijn hand verschenen o.a.: 'Ontmoetingen met Jezus', 'Eens zul je nooit meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • A. van Heijst boeken
  A. van Heijst - Menslievende zorg

  Verbeteringen in de sector van de cure en de care worden gezocht in meer geld of nog meer regels. Volgens Annelies van Heijst is een kwalitatief andere kijk op zorg en professionaliteit nodig. Haar zorgvisie en analyse zijn ge bouwd op drie pijlers: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,99
 • W. James boeken
  W. James - De wil om te geloven & religieus vertrouwen en het recht om te geloven

  Hoe moet je leven?Voor de meeste mensen is dat een vraag waarvan de volle reikwijdte langzaam maar zeker tot hen doordringt. Voor William James (1842-1910) was het een opdracht waarmee hij de wereld ingestuurd werd.IN DE WIL OM TE GELOVEN eist William James… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Harold R. Eberle boeken
  11,30
 • Harold R. Eberle boeken
  11,30
 • Henri Nouwen boeken
  E-book
  Henri Nouwen - Een jaar met Henri Nouwen

  Toen Henri Nouwen het plan opvatte om een boek met dagelijkse meditaties te schrijven, besefte hij niet dat dit een waar geestelijk avontuur zou worden. Hij wilde niet putten uit zijn eerdere publicaties. Alles moest nieuw zijn, al realiseerde hij zich de… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • R. Hoedemaekers boeken
    5,00
 • T. Campolo boeken
  10,00
 • Antoine Bodar boeken
  E-book
  Antoine Bodar - Vervulling in bekering

  Vervulling in bekering van Antoine Bodar bestaat uit overwegingen voor een troostrijker en liefdevoller leven. In de huidige tijd wekt een term als bekering bij velen afschuw op, maar bekering is volgens priester Antoine Bodar juist een stap naar zelfonderzoek… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • B. Goudswaard boeken
  B. Goudswaard - Wegen van hoop in tijden van crisis

  In deze tijden van crises kan ons de vrees bekruipen hoe het in de toekomst met onszelf en met anderen zal gaan. Ons troost dan vaak de gedachte dat met de inzet van de nodige financiële en technologische middelen die problemen wel opgelost kunnen worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kauwgom

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Tom Zwaenepoel boeken
  E-book
  Tom Zwaenepoel - Mag het iets meer zijn?

  In dit boek wordt onderzocht welke rol het geloof in het leven van jonge mensen kan spelen. Wie of Wat is God voor hen? Is Hij louter de verpersoonlijking van ethische waarden of is er ook sprake van een persoonlijke Godsrelatie? Hoe staan jongeren tegenover… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • S. van IJssel boeken
  35,00
 • Peter Adriaenssens boeken
  E-book
  Peter Adriaenssens - Verbolgen verbonden

  We leven in een post-truth-tijdperk, waarin het onveiligheidsgevoel groeit, de kloof tussen arm en rijk groter dan ooit is en het 'wij-eerst'-denken allesoverheersend lijkt te zijn. Maar laten we ons niet allemaal te makkelijk meeslepen in een collectieve… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Gary Gutting boeken
  E-book
  Gary Gutting - Over God

  Filosoof Gary Gutting verbaasde zich over het feit dat veel filosofen buitengewoon gelovig zijn en anderen buitengewoon ongelovig. En dat terwijl de meeste filosofen het erover eens zijn dat de argumenten vóór en tégen geloof in evenwicht zijn. Is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99