Boeken over godsdienstwijsbegeerte

 • Anneloes Steglich-Lentz, Jos van Loon boeken
  Anneloes Steglich-Lentz, Jos van Loon - Geloven in inclusie

  Over het boek: Op welke wijze draagt geestelijke verzorging bij aan de kwaliteit van bestaan en inclusie van mensen met een verstandelijke beperking? Tien jaar geleden besloten zorgaanbieders in Zeeland het roer om te gooien en geestelijke verzorging niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • P. Rosewell boeken
  P. Rosewell - De stille jaren van Corrie ten Boom

  De altijd zo energieke Corrie ten Boom kon ineens niets meer: niet bewegen, niet praten. Ze had een hersenbloeding gehad. Haar begeleidster Pam Rosewell moest ineens leiding geven aan een vrouw die gewoon was zelf de leiding te nemen.Enige tijd daarvoor was de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • B. Thompson boeken
  B. Thompson - Muren van mijn hart

  De kern van dit boek is dat heel veel mensen muren om hun hart bouwen, om niet meer gekwetst te worden. Maar die muren worden ongewild hun gevangenis, zodat ze niet vrij zijn. Dr. Bruce Thompson laat zien hoe ze eruit kunnen komen. Hij reikt ons vanuit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Corrie ten Boom boeken
  Corrie ten Boom - Omnibus

  Deze omnibus bevat de volgende boeken: * In Hem geborgen, het verhaal van mijn leven * Onbegrijpelijke liefde * Marsorders voor de eindstrijd Boeken die al voor velen tot grote zegen zijn geweest en die nu, vijfenzestig jaar na de oorlog, nog niets aan waarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Reinier Sonneveld boeken
  Reinier Sonneveld - Het goede leven

  Over gloeiende wangen, lekker eten, baken in de zon, mooie auto;s, klussen aan je huis, schoffelen in de tuin... en God.aanbevelingenRecensie door Arenda Haasnoot?Reinier Sonneveld stuurt je op de veldtocht van het Goede Leven. Hij heeft groot talent om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Wil Derkse boeken
  Wil Derkse - Een levensregel voor beginners

  ?Benedictus noemt zijn levensregel uitdrukkelijk een 'regel voor beginners'. Zowel de novice als de abt blijven hun leven lang beginners. Een levensregel voor beginners wil het benedictijnse leven vertalen naar vormen van samenleven en samenwerken buiten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • J.I. Packer boeken
  J.I. Packer - God leren kennen

  In God leren kennen behandelt de auteur op diepgaande en overtuigende wijze de christelijke godsleer. In een meeslepende en tegelijk heldere stijl laat hij zien wie God is en hoe de mens met deze God mag omgaan. Met dit 'parelsnoer van korte studies over grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Bernhard Schlink boeken
  Bernhard Schlink - Kostbaarder dan goud

  ?Wie mijn geboden heeft en ze bewaart, die is het die Mij liefheeft,? zegt Jezus in het evangelie van Johannes (14:21).Onze liefde voor Hem komt blijkbaar tot uiting in wat wij doen en laten. Niet uit een loodzwaar plichtsbesef, maar uit een verlangen om onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • John Bevere boeken
  John Bevere - Vrees voor de Heer

  Ontdek de sleutel om God te leren kennen. In dit belangrijke boek onthult John Bevere de noodzaak om God in ons leven te vrezen, Hem hoog te achten, hoger dan onszelf. In zijn warme, confronterende stijl daagt hij ons uit terug te keren tot een heilig ontzag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • F.E. Peretti, Ton van Mourik boeken
  F.E. Peretti, Ton van Mourik - De profeet

  John Barrett, nieuwslezer van 'NewsSix at Five', het meest bekeken nieuwsprogramma van de stad, zit in de problemen. Zijn gladjes verlopende, succesvolle leventje staat op springen. Hij heeft namelijk ontdekt dat zijn producente een verhaal heeft verdraaid om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - De verwonde geest

  Van alle demonen waar Frank Peretti over geschreven heeft, is deze allesbehalve fictief...Als je er ooit geweest bent, zul je het nooit vergeten. Het gevoel is weerzinwekkend en toch vertrouwd als de geur van je opa's asbak.Het is het gevoel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • B. Johnson boeken
  B. Johnson - Zet een geranium op je hoed en wees blij!

  Het leven is niet altijd wat je wilt...maar je moet het ermee doen!Als u snakt naar een beetje blijdschap in uw leven, dan is dit het boek voor u! Barbara Johnson kan u helpen de sprankelende vonkjes te vinden die er altijd zijn, zelfs bij het vreselijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Henri Nouwen boeken
  Henri Nouwen - Een jaar met Henri Nouwen

  Toen Henri Nouwen het plan opvatte om een boek met dagelijkse meditaties te schrijven, besefte hij niet dat dit een waar geestelijk avontuur zou worden. Hij wilde niet putten uit zijn eerdere publicaties. Alles moest nieuw zijn. Hij schreef over het gebed,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • J. Lukasse boeken
  J. Lukasse - Gods hart voor kinderen

  Heeft God jullie dit huis gegeven voor straatkinderen?" vroeg Jose verbaasd. "En bedoel je dat we er echt niks voor hoeven te betalen, dat het helemaal gratis is?" "Ja. God wil je laten zien hoeveel Hij van je houdt, en Hij wil voor je zorgen."Jose straalde nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • W. James boeken
  W. James - De wil om te geloven

  Hoe moet je leven?Voor de meeste mensen is dat een vraag waarvan de volle reikwijdte langzaam maar zeker tot hen doordringt. Voor William James (1842-1910) was het een opdracht waarmee hij de wereld ingestuurd werd.IN DE WIL OM TE GELOVEN eist William James… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dutch Sheets boeken
  Dutch Sheets - Voorbede

  Dit boek is een klassieker over gebed en voorbede. Voorbede die hemel en aarde beweegt. Sheets geeft vele inzichten en openbaringen over de verschillende aspecten van voorbede. Hij doet dit met veel humor en wijsheid. Oorlogvoering en voorbede zijn niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lisa Bevere boeken
  Lisa Bevere - De werkelijke waarde van een vrouw

  Veel vrouwen beoordelen zichzelf aan de hand van normen die mensen rondom hen gezet hebben. Op haar eigen openhartige en vriendelijke manier toont Lisa Bevere welke subtiele beïnvloeding en leugens veel vrouwen gevangen houden. Hier zet ze de bevrijdende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gary Gutting boeken
  E-book
  Gary Gutting - Over God

  Filosoof Gary Gutting verbaasde zich over het feit dat veel filosofen buitengewoon gelovig zijn en anderen buitengewoon ongelovig. En dat terwijl de meeste filosofen het erover eens zijn dat de argumenten vóór en tégen geloof in evenwicht zijn. Is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gary Gutting boeken
  E-book
  Gary Gutting - Over God

  Filosoof Gary Gutting verbaasde zich over het feit dat veel filosofen buitengewoon gelovig zijn en anderen buitengewoon ongelovig. En dat terwijl de meeste filosofen het erover eens zijn dat de argumenten vóór en tégen geloof in evenwicht zijn. Is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • A.F. Troost boeken
  19,90
 • Kauwgom

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • M. van Campen boeken
  19,50
 • T. Campolo boeken
  10,00
 • R. Hoedemaekers boeken
    5,00
 • B. Goudswaard boeken
  B. Goudswaard - Verantwoording Wegen van hoop in tijden van crisis

  In deze tijden van crises kan ons de vrees bekruipen hoe het in de toekomst met onszelf en met anderen zal gaan. Ons troost dan vaak de gedachte dat met de inzet van de nodige financiële en technologische middelen die problemen wel opgelost kunnen worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00