Boeken over godsdienstwijsbegeerte

 • Bill Hybels boeken
  Bill Hybels - Te druk om niet te bidden

  "Het lijkt wel of ik geen rust vind om te bidden"De meesten van ons kunnen nauwelijks tijd vinden om te bidden. De tijd wordt opgeslokt door de kerk, de school, de buren, je baan, je vrienden en je hobby.Als voorganger kent Bill Hybels honderden mensen die met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John Arnott boeken
  John Arnott - Het belang van vergeving

  Uitmuntend pastoraal boekje over de noodzaak van vergeving ontvangen en geven. We hebben kennis over allerlei basiswaarheden, maar weten vaak niet hoe we die moeten toepassen. Het fundament van onze verlossing en onze groe is vergeving, maar hoe brengen we dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Dutch Sheets boeken
  Dutch Sheets - Voorbede

  Dit boek is een klassieker over gebed en voorbede. Voorbede die hemel en aarde beweegt. Sheets geeft vele inzichten en openbaringen over de verschillende aspecten van voorbede. Hij doet dit met veel humor en wijsheid. Oorlogvoering en voorbede zijn niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lisa Bevere boeken
  Lisa Bevere - De werkelijke waarde van een vrouw

  Veel vrouwen beoordelen zichzelf aan de hand van normen die mensen rondom hen gezet hebben. Op haar eigen openhartige en vriendelijke manier toont Lisa Bevere welke subtiele beïnvloeding en leugens veel vrouwen gevangen houden. Hier zet ze de bevrijdende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • J. Lukasse boeken
  J. Lukasse - Gods hart voor kinderen

  Heeft God jullie dit huis gegeven voor straatkinderen?" vroeg Jose verbaasd. "En bedoel je dat we er echt niks voor hoeven te betalen, dat het helemaal gratis is?" "Ja. God wil je laten zien hoeveel Hij van je houdt, en Hij wil voor je zorgen."Jose straalde nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Gaandeweg Hem tegemoet 28e Herziene druk 2012

  Dit dagboek is geschreven voor jongeren en ouderen die met vallen en opstaan de weg van het christelijk geloof willen gaan. Het laat helder zien dat we op onze levensweg een betrouwbaar kompas hebben.Gaandeweg werkt de auteur de hele Bijbel door: in het eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Henri Nouwen boeken
  Henri Nouwen - Een jaar met Henri Nouwen

  Toen Henri Nouwen het plan opvatte om een boek met dagelijkse meditaties te schrijven, besefte hij niet dat dit een waar geestelijk avontuur zou worden. Hij wilde niet putten uit zijn eerdere publicaties. Alles moest nieuw zijn, al realiseerde hij zich de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Aan stille wateren

  Een van de meest verkochte bijbelse dagboeken, nu met teksten in de Nieuwe Bijbelvertaling.Van dit dagboek zijn er inmiddels meer dan 100.000 verkocht en nog steeds is er grote vraag naar. Niet verwonderlijk: ds. A.F. Troost weet zo te schrijven dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wil Derkse boeken
  Wil Derkse - Een levensregel voor beginners

  ?Benedictus noemt zijn levensregel uitdrukkelijk een 'regel voor beginners'. Zowel de novice als de abt blijven hun leven lang beginners. Een levensregel voor beginners wil het benedictijnse leven vertalen naar vormen van samenleven en samenwerken buiten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • J.C. Ryle boeken
  J.C. Ryle - Christen-zijn in het dagelijks leven

  Een handboek over de praktijk van het christelijk geloof.Met gevoel voor realiteit bespreekt Ryle op de hem eigen krachtige en doordringende wijze de belangrijkste themas van het christelijk leven.Ryle beoogde met dit boek een beknopte gids aan te reiken voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • B. Johnson boeken
  B. Johnson - Zet een geranium op je hoed en wees blij!

  Het leven is niet altijd wat je wilt...maar je moet het ermee doen!Als u snakt naar een beetje blijdschap in uw leven, dan is dit het boek voor u! Barbara Johnson kan u helpen de sprankelende vonkjes te vinden die er altijd zijn, zelfs bij het vreselijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Reinier Sonneveld boeken
  Reinier Sonneveld - Het goede leven

  Over gloeiende wangen, lekker eten, baken in de zon, mooie auto;s, klussen aan je huis, schoffelen in de tuin... en God.aanbevelingenRecensie door Arenda Haasnoot?Reinier Sonneveld stuurt je op de veldtocht van het Goede Leven. Hij heeft groot talent om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Gordon S. Tessler boeken
  Gordon S. Tessler - Het Genesis dieet

  Bestaat er een perfect dieet? Wat kunt u het beste eten? Wie van de vele voedingsdeskundigen heeft er gelijk? Wie weet beter wat we moeten eten om gezond te blijven dan de Schepper die ons gemaakt heeft? In de Bijbel vinden we vele adviezen, waardoor onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Nu wordt het licht

  Deze bundel bevat teksten voor meditatie, voor stille tijd of om anderen mee te troost en te bemoedigen, verzameld door André Troost. Het gaat om woorden uit de Bijbel (geciteerd in de Nieuwe Bijbelvertaling) gedachten van denkers uit heden en verleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • L.M. Vreugdenhil boeken
  L.M. Vreugdenhil - Huwelijk - Ik beloof je trouw

  De auteur L.M. Vreugdenhil (1950-2001) was gehuwd en vader van drie kinderen. Hij stond als hervormd predikant in de gemeenten Aagtekerke, Gouda, Vriezenveen en Amersfoort. Van zijn hand verschenen o.a.: 'Ontmoetingen met Jezus', 'Eens zul je nooit meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • W. James boeken
  W. James - De wil om te geloven

  Hoe moet je leven?Voor de meeste mensen is dat een vraag waarvan de volle reikwijdte langzaam maar zeker tot hen doordringt. Voor William James (1842-1910) was het een opdracht waarmee hij de wereld ingestuurd werd.IN DE WIL OM TE GELOVEN eist William James… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • P. de Vries boeken
  P. de Vries - Alvin Plantinga

  Alvin Plantinga heeft het gepresteerd het christelijk geloof in het heden te verdedigen als een geheel redelijke overtuiging, die redelijker is dan het atheïsme.Plantinga is ook voor de andersdenkenden een volwaardig gesprekspartner. Wat hij in de VS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • T. Campolo boeken
  10,00
 • R. Hoedemaekers boeken
    5,00
 • Harold R. Eberle boeken
  11,30
 • Harold R. Eberle boeken
  11,30
 • Henri Nouwen boeken
  E-book
  Henri Nouwen - Een jaar met Henri Nouwen

  Toen Henri Nouwen het plan opvatte om een boek met dagelijkse meditaties te schrijven, besefte hij niet dat dit een waar geestelijk avontuur zou worden. Hij wilde niet putten uit zijn eerdere publicaties. Alles moest nieuw zijn, al realiseerde hij zich de… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • J.I. Packer boeken
  J.I. Packer - God leren kennen

  In God leren kennen behandelt de auteur op diepgaande en overtuigende wijze de christelijke godsleer. In een meeslepende en tegelijk heldere stijl laat hij zien wie God is en hoe de mens met deze God mag omgaan. Met dit 'parelsnoer van korte studies over grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • B. Goudswaard boeken
  B. Goudswaard - Verantwoording Wegen van hoop in tijden van crisis

  In deze tijden van crises kan ons de vrees bekruipen hoe het in de toekomst met onszelf en met anderen zal gaan. Ons troost dan vaak de gedachte dat met de inzet van de nodige financiële en technologische middelen die problemen wel opgelost kunnen worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kauwgom

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00