Boeken over godsdienstwijsbegeerte

 • Laura Incendi boeken
  Laura Incendi - Ontworsteling aan indoctrinatie

  Herhaling is de kracht van de reclame. Indoctrinatie werkt volgens dit principe. Deze wetmatigheid speelt de hoofdrol in het proces van indoctrinatie. De auteur volgt haar geÏndoctrineerde leven op de voet. Bewustwording en kennis vormen de sleutelwoorden tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rene Hornikx boeken
  Rene Hornikx - Verhalen, voedsel voor onderweg

  Waar mensen elkaar ontmoeten wordt verteld. Mensen vertellen elkaar verhalen over hun leven, dromen, ongemakken, et cetera. Dit hoort bij het leven, zoals ademhalen. Zonder verhalen is er geen leven. Ze maken ons leven en zijn zolang er leven is en daarna ...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Patrick Nullens boeken
  Patrick Nullens - Zorgen voor een eigenwijze kudde

  Missionair gemeentezijn leidt niet zelden tot moeilijke ethisch dilemma's. Mensen zijn tegenwoordig immers mondig en willen hun eigen morele keuzes maken, niet gehinderd door een bijbelse ethiek. Hoe moet de kerk deze mondige schapen weiden?In dit boek voert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • J. Ortberg boeken
  J. Ortberg - Het leven waar je naar verlangt

  Het christelijk geloof is niet zomaar een vrijkaartje om in de hemel te komen. Christen-zijn zonder diepgaande verandering is onbestaanbaar. Wat verandert er dan in een christen? Zijn of haar karakter zal steeds meer overeenkomen met het karakter van Jezus.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jean Vanier boeken
  Jean Vanier - Ons menszijn dankbaar aanvaarden

  In dit uitdagende werk deelt Jean Vanier zijn diepmenselijke droom mee over het realiseren van een gemeenschappelijke waarde die onze gemeenschappen, onze menselijke verhoudingen en onszelf radicaal verandert. Hij spoort ons aan onszelf open te stellen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Neil T. Anderson boeken
  Neil T. Anderson - Overwinning over de duisternis

  Niet kracht tegenover kracht, of macht tegenover macht? maar licht tegenover duisternis en waarheid tegenover leugen. Dat is effectieve geestelijke strijd. Geen krampachtig zoeken naar meer kracht, maar rusten in de kracht van de Heer. Hierdoor kan iedere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John Bevere boeken
  John Bevere - Vrees voor de Heer

  Ontdek de sleutel om God te leren kennen. In dit belangrijke boek onthult John Bevere de noodzaak om God in ons leven te vrezen, Hem hoog te achten, hoger dan onszelf. In zijn warme, confronterende stijl daagt hij ons uit terug te keren tot een heilig ontzag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dutch Sheets boeken
  Dutch Sheets - Voorbede

  Dit boek is een klassieker over gebed en voorbede. Voorbede die hemel en aarde beweegt. Sheets geeft vele inzichten en openbaringen over de verschillende aspecten van voorbede. Hij doet dit met veel humor en wijsheid. Oorlogvoering en voorbede zijn niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lisa Bevere boeken
  Lisa Bevere - De werkelijke waarde van een vrouw

  Veel vrouwen beoordelen zichzelf aan de hand van normen die mensen rondom hen gezet hebben. Op haar eigen openhartige en vriendelijke manier toont Lisa Bevere welke subtiele beïnvloeding en leugens veel vrouwen gevangen houden. Hier zet ze de bevrijdende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • P. Rosewell boeken
  P. Rosewell - De stille jaren van Corrie ten Boom

  De altijd zo energieke Corrie ten Boom kon ineens niets meer: niet bewegen, niet praten. Ze had een hersenbloeding gehad. Haar begeleidster Pam Rosewell moest ineens leiding geven aan een vrouw die gewoon was zelf de leiding te nemen.Enige tijd daarvoor was de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Bill Hybels boeken
  Bill Hybels - Te druk om niet te bidden

  "Het lijkt wel of ik geen rust vind om te bidden"De meesten van ons kunnen nauwelijks tijd vinden om te bidden. De tijd wordt opgeslokt door de kerk, de school, de buren, je baan, je vrienden en je hobby.Als voorganger kent Bill Hybels honderden mensen die met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John Arnott boeken
  John Arnott - Het belang van vergeving

  Uitmuntend pastoraal boekje over de noodzaak van vergeving ontvangen en geven. We hebben kennis over allerlei basiswaarheden, maar weten vaak niet hoe we die moeten toepassen. Het fundament van onze verlossing en onze groe is vergeving, maar hoe brengen we dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Just van Es boeken
  Just van Es - Weg uit het moeten

  Het diep menselijke verlangen naar goedheid wordt in godsdiensten vaak vertaald in een moeten. Just van Es laat zien hoe godsdienst ons ook kan oefenen in ?een doen dat geen doen is?. Het lijkt zo logisch dat wij iets zouden moeten dóen om geluk of ?het ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • J. Lukasse boeken
  J. Lukasse - Gods hart voor kinderen

  Heeft God jullie dit huis gegeven voor straatkinderen?" vroeg Jose verbaasd. "En bedoel je dat we er echt niks voor hoeven te betalen, dat het helemaal gratis is?" "Ja. God wil je laten zien hoeveel Hij van je houdt, en Hij wil voor je zorgen."Jose straalde nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Reinier Sonneveld boeken
  Reinier Sonneveld - Het goede leven

  Over gloeiende wangen, lekker eten, baken in de zon, mooie auto;s, klussen aan je huis, schoffelen in de tuin... en God.aanbevelingenRecensie door Arenda Haasnoot?Reinier Sonneveld stuurt je op de veldtocht van het Goede Leven. Hij heeft groot talent om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • J.I. Packer boeken
  J.I. Packer - God leren kennen

  In God leren kennen behandelt de auteur op diepgaande en overtuigende wijze de christelijke godsleer. In een meeslepende en tegelijk heldere stijl laat hij zien wie God is en hoe de mens met deze God mag omgaan. Met dit 'parelsnoer van korte studies over grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • A. Berents-Karkdijk boeken
  A. Berents-Karkdijk - Drie woordjes maar

  Een gedeelte uit het voorwoord: ‘.......dan zijn we bij ons doel gekomen, nl. meer zicht geven op het werk van de Heilige Geest in ons leven. Om zover te komen, nam de Heilige Geest zelf mij (Annie Berents-karkdijk) mee op een ontdekkingstocht door de Bijbel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - Daar vraag je wat!

  'Kun je echt contact met God hebben?''Hebben wij, christenen, alléén gelijk?''Is seks nou goed of niet?''Hoe ziet de hemel eruit?''Hoe ga ik met m'n ouders om?'Als tiener heb je zo je vragen. Je gaat nu immers meer over de dingen nadenken. En dan loop je wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Wil Derkse boeken
  Wil Derkse - Een levensregel voor beginners

  ?Benedictus noemt zijn levensregel uitdrukkelijk een 'regel voor beginners'. Zowel de novice als de abt blijven hun leven lang beginners. Een levensregel voor beginners wil het benedictijnse leven vertalen naar vormen van samenleven en samenwerken buiten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Aan stille wateren

  Een van de meest verkochte bijbelse dagboeken, nu met teksten in de Nieuwe Bijbelvertaling.Van dit dagboek zijn er inmiddels meer dan 100.000 verkocht en nog steeds is er grote vraag naar. Niet verwonderlijk: ds. A.F. Troost weet zo te schrijven dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Corrie ten Boom boeken
  Corrie ten Boom - Omnibus

  Deze omnibus bevat de volgende boeken: * In Hem geborgen, het verhaal van mijn leven * Onbegrijpelijke liefde * Marsorders voor de eindstrijd Boeken die al voor velen tot grote zegen zijn geweest en die nu, vijfenzestig jaar na de oorlog, nog niets aan waarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter Schalk boeken
  Peter Schalk - De economie van het gegeven goed

  Als je op te grote voet leeft, dan gaat het een keer fout. Dat is wel gebleken in de heftige economische en financiële crisis die ook Nederland trof. Nu is het economisch tij weer ten goede gekeerd. Maar voor hoe lang? Hoog tijd om ons te oriënteren op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • B. Johnson boeken
  B. Johnson - Zet een geranium op je hoed en wees blij!

  Het leven is niet altijd wat je wilt...maar je moet het ermee doen!Als u snakt naar een beetje blijdschap in uw leven, dan is dit het boek voor u! Barbara Johnson kan u helpen de sprankelende vonkjes te vinden die er altijd zijn, zelfs bij het vreselijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • J.C. Ryle boeken
  J.C. Ryle - Christen-zijn in het dagelijks leven

  Een handboek over de praktijk van het christelijk geloof.Met gevoel voor realiteit bespreekt Ryle op de hem eigen krachtige en doordringende wijze de belangrijkste themas van het christelijk leven.Ryle beoogde met dit boek een beknopte gids aan te reiken voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Matthew Henry boeken
  Matthew Henry - Aan zijn tafel

  In Aan Zijn Tafel wil Matthew Henry gemeenteleden toerusten tot het gebruik van het Avondmaal. Hij wil hen voorbereiden door hen kennis te geven van de aard van dit sacrament en door hen aan te wijzen hoe ze zichzelf moeten beproeven. Beproeving van zichzelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,99