Boeken over godsdienstwijsbegeerte

 • Leo J. Elders boeken
  Leo J. Elders - Thomas van Aquino

  De laatste jaren is de filosofische belangstelling voor het denken van Thomas van Aquino sterk gegroeid. Wat hij schreef over theologische thema's bleef daarbij achter, terwijl Thomas toch in eerste instantie een Magister in de theologie was en les gaf in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • W. Simson boeken
  W. Simson - Huizen die de wereld veranderen

  De gemeente als een grote geestelijke familie. Organisch, niet georganiseerd. Onderling betrokken, niet formeel. Wanneer ze in tranen is, groeit ze. Wanneer ze in de woestijn verblijft, bloeit ze. Ze kan ademhalen onder water, zien in het donker en zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fred van Iersel, Koos van den Bruggen, Kees Homan, Hessel Zondag boeken
  Fred van Iersel, Koos van den Bruggen, Kees Homan, Hessel Zondag - Religie in conflict

  "Verstaat Gij de tekenen des tijds?" Deze vraag van Christus is bijzonder actueel. Hoe begrijpen we de wereld waarin wij leven? De globalisering roept overal ter wereld reacties op. Hoe kunnen we die duiden? Wat is er gaande op het gebied van vrede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J. Ortberg boeken
  J. Ortberg - Het leven waar je naar verlangt

  Het christelijk geloof is niet zomaar een vrijkaartje om in de hemel te komen. Christen-zijn zonder diepgaande verandering is onbestaanbaar. Wat verandert er dan in een christen? Zijn of haar karakter zal steeds meer overeenkomen met het karakter van Jezus.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter Schalk boeken
  Peter Schalk - De economie van het gegeven goed

  Als je op te grote voet leeft, dan gaat het een keer fout. Dat is wel gebleken in de heftige economische en financiële crisis die ook Nederland trof. Nu is het economisch tij weer ten goede gekeerd. Maar voor hoe lang? Hoog tijd om ons te oriënteren op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jean Vanier boeken
  Jean Vanier - Ons menszijn dankbaar aanvaarden

  In dit uitdagende werk deelt Jean Vanier zijn diepmenselijke droom mee over het realiseren van een gemeenschappelijke waarde die onze gemeenschappen, onze menselijke verhoudingen en onszelf radicaal verandert. Hij spoort ons aan onszelf open te stellen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • M. Green, D. Hazard boeken
  M. Green, D. Hazard - Keith Green

  Radicaal, zonder compromis. Zo was Keith Green. Van deze jonge zanger gaat zoveel invloed uit, dat hij nu nog spreekt... zoveel jaar na zijn dood bij een vliegtuigongeluk in 1982. Hij was pas 28 jaar.Zijn radicaliteit was zonder geweld, maar eikte verder dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dutch Sheets boeken
  Dutch Sheets - Voorbede

  Dit boek is een klassieker over gebed en voorbede. Voorbede die hemel en aarde beweegt. Sheets geeft vele inzichten en openbaringen over de verschillende aspecten van voorbede. Hij doet dit met veel humor en wijsheid. Oorlogvoering en voorbede zijn niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lisa Bevere boeken
  Lisa Bevere - De werkelijke waarde van een vrouw

  Veel vrouwen beoordelen zichzelf aan de hand van normen die mensen rondom hen gezet hebben. Op haar eigen openhartige en vriendelijke manier toont Lisa Bevere welke subtiele beïnvloeding en leugens veel vrouwen gevangen houden. Hier zet ze de bevrijdende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Michael Kimuli boeken
  Michael Kimuli - Effectief bidden

  Andrew Murray, de bekende christelijke schrijver, zei een eeuw geleden:"Een mens is niet groter dan zijn gebedsleven. Een mens is wat hij is op zijn knieën voor God en niet meer." zei Andrew Murray. In dit boekje laat Michael Kimuli zien hoe een christen kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • John Bevere boeken
  John Bevere - Vrees voor de Heer

  Ontdek de sleutel om God te leren kennen. In dit belangrijke boek onthult John Bevere de noodzaak om God in ons leven te vrezen, Hem hoog te achten, hoger dan onszelf. In zijn warme, confronterende stijl daagt hij ons uit terug te keren tot een heilig ontzag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • P. Rosewell boeken
  P. Rosewell - De stille jaren van Corrie ten Boom

  De altijd zo energieke Corrie ten Boom kon ineens niets meer: niet bewegen, niet praten. Ze had een hersenbloeding gehad. Haar begeleidster Pam Rosewell moest ineens leiding geven aan een vrouw die gewoon was zelf de leiding te nemen.Enige tijd daarvoor was de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • J.I. Packer boeken
  J.I. Packer - God leren kennen

  In God leren kennen behandelt de auteur op diepgaande en overtuigende wijze de christelijke godsleer. In een meeslepende en tegelijk heldere stijl laat hij zien wie God is en hoe de mens met deze God mag omgaan. Met dit 'parelsnoer van korte studies over grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Neil T. Anderson boeken
  Neil T. Anderson - Overwinning over de duisternis

  Niet kracht tegenover kracht, of macht tegenover macht? maar licht tegenover duisternis en waarheid tegenover leugen. Dat is effectieve geestelijke strijd. Geen krampachtig zoeken naar meer kracht, maar rusten in de kracht van de Heer. Hierdoor kan iedere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • A. Berents-Karkdijk boeken
  A. Berents-Karkdijk - Drie woordjes maar

  Een gedeelte uit het voorwoord: ‘.......dan zijn we bij ons doel gekomen, nl. meer zicht geven op het werk van de Heilige Geest in ons leven. Om zover te komen, nam de Heilige Geest zelf mij (Annie Berents-karkdijk) mee op een ontdekkingstocht door de Bijbel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Bill Hybels boeken
  Bill Hybels - Te druk om niet te bidden

  "Het lijkt wel of ik geen rust vind om te bidden"De meesten van ons kunnen nauwelijks tijd vinden om te bidden. De tijd wordt opgeslokt door de kerk, de school, de buren, je baan, je vrienden en je hobby.Als voorganger kent Bill Hybels honderden mensen die met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Reinier Sonneveld boeken
  Reinier Sonneveld - Het goede leven

  Over gloeiende wangen, lekker eten, baken in de zon, mooie auto;s, klussen aan je huis, schoffelen in de tuin... en God. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • M. van Campen boeken
  M. van Campen - Elke dag een psalm

  Elke dag een psalm is een dagboek voor het hele gezin. Ook leent het zich goed voor een persoonlijke bijbelstudie en meditatie, ongeacht leeftijd. In dit dagboek staan de psalmen centraal. Zij worden wel de ?binnenkamer van het Oude Testament? genoemd. Door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J.C. Ryle boeken
  J.C. Ryle - Christen-zijn in het dagelijks leven

  Een handboek over de praktijk van het christelijk geloof.Met gevoel voor realiteit bespreekt Ryle op de hem eigen krachtige en doordringende wijze de belangrijkste themas van het christelijk leven.Ryle beoogde met dit boek een beknopte gids aan te reiken voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Wil Derkse boeken
  Wil Derkse - Een levensregel voor beginners

  ?Benedictus noemt zijn levensregel uitdrukkelijk een 'regel voor beginners'. Zowel de novice als de abt blijven hun leven lang beginners. Een levensregel voor beginners wil het benedictijnse leven vertalen naar vormen van samenleven en samenwerken buiten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • B. Thompson boeken
  B. Thompson - Muren van mijn hart

  De kern van dit boek is dat heel veel mensen muren om hun hart bouwen, om niet meer gekwetst te worden. Maar die muren worden ongewild hun gevangenis, zodat ze niet vrij zijn. Dr. Bruce Thompson laat zien hoe ze eruit kunnen komen. Hij reikt ons vanuit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Henk Poot boeken
  Henk Poot - Jozef

  Hoe komt het dat het verhaal van Jozef ons zo enorm aanspreekt? De een verklaart het door de persoon van Jozef, die een voorbeeld was van bijzondere vroomheid. De ander wordt meegesleept door de spanning van de geschiedenis en de onverwachte afloop; weer een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - Daar vraag je wat!

  'Kun je echt contact met God hebben?''Hebben wij, christenen, alléén gelijk?''Is seks nou goed of niet?''Hoe ziet de hemel eruit?''Hoe ga ik met m'n ouders om?'Als tiener heb je zo je vragen. Je gaat nu immers meer over de dingen nadenken. En dan loop je wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Iny Driessen boeken
  Iny Driessen - Wat ben je mooi mijn lief!

  Mensen hebben maar lief omdat God hen liefheeft en zoals God hen liefheeft. Dat is de boodschap die we mogen lezen in het merkwaardige bijbelse liefdeslied, het Hooglied. Merkwaardig, alleen al omdat dit liefdeslied opgenomen werd in de bijbel. Ook om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Just van Es boeken
  Just van Es - Weg uit het moeten

  Het diep menselijke verlangen naar goedheid wordt in godsdiensten vaak vertaald in een moeten. Just van Es laat zien hoe godsdienst ons ook kan oefenen in ?een doen dat geen doen is?. Het lijkt zo logisch dat wij iets zouden moeten dóen om geluk of ?het ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50