Boeken over godsdienstwijsbegeerte

 • Fred van Iersel, Koos van den Bruggen, Kees Homan, Hessel Zondag boeken
  Fred van Iersel, Koos van den Bruggen, Kees Homan, Hessel Zondag - Religie in Conflict

  "Verstaat Gij de tekenen des tijds?" Deze vraag van Christus is bijzonder actueel. Hoe begrijpen we de wereld waarin wij leven? De globalisering roept overal ter wereld reacties op. Hoe kunnen we die duiden? Wat is er gaande op het gebied van vrede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J. Ortberg boeken
  J. Ortberg - Het leven waar je naar verlangt

  Het christelijk geloof is niet zomaar een vrijkaartje om in de hemel te komen. Christen-zijn zonder diepgaande verandering is onbestaanbaar. Wat verandert er dan in een christen? Zijn of haar karakter zal steeds meer overeenkomen met het karakter van Jezus.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerrit de Kruijf boeken
  Gerrit de Kruijf - Ethiek onderweg

  Ethiek is even concreet als het leven zelf. Denken over goed en kwaad doe je immers altijd ergens midden in het leven, onderweg, bepaald door veel dat al voorafgegaan is.Ethiek hoort bij de levensreis. Dit boek bevat acht tips voor de tocht. Het zijn adviezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,49
 • Jean Vanier boeken
  Jean Vanier - Ons menszijn dankbaar aanvaarden

  In dit uitdagende werk deelt Jean Vanier zijn diepmenselijke droom mee over het realiseren van een gemeenschappelijke waarde die onze gemeenschappen, onze menselijke verhoudingen en onszelf radicaal verandert. Hij spoort ons aan onszelf open te stellen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Corrie ten Boom boeken
  Corrie ten Boom - Omnibus

  Deze omnibus bevat de volgende boeken: * In Hem geborgen, het verhaal van mijn leven * Onbegrijpelijke liefde * Marsorders voor de eindstrijd Boeken die al voor velen tot grote zegen zijn geweest en die nu, vijfenzestig jaar na de oorlog, nog niets aan waarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J.I. Packer boeken
  J.I. Packer - God leren kennen

  In God leren kennen behandelt de auteur op diepgaande en overtuigende wijze de christelijke godsleer. In een meeslepende en tegelijk heldere stijl laat hij zien wie God is en hoe de mens met deze God mag omgaan. Met dit 'parelsnoer van korte studies over grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Neil T. Anderson boeken
  Neil T. Anderson - Overwinning over de duisternis

  Niet kracht tegenover kracht, of macht tegenover macht? maar licht tegenover duisternis en waarheid tegenover leugen. Dat is effectieve geestelijke strijd. Geen krampachtig zoeken naar meer kracht, maar rusten in de kracht van de Heer. Hierdoor kan iedere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • A. Berents-Karkdijk boeken
  A. Berents-Karkdijk - Duizendvoud Drie woordjes maar

  Een gedeelte uit het voorwoord: ‘.......dan zijn we bij ons doel gekomen, nl. meer zicht geven op het werk van de Heilige Geest in ons leven. Om zover te komen, nam de Heilige Geest zelf mij (Annie Berents-karkdijk) mee op een ontdekkingstocht door de Bijbel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Matthew Henry boeken
  Matthew Henry - Aan Zijn tafel

  In Aan Zijn Tafel wil Matthew Henry gemeenteleden toerusten tot het gebruik van het Avondmaal. Hij wil hen voorbereiden door hen kennis te geven van de aard van dit sacrament en door hen aan te wijzen hoe ze zichzelf moeten beproeven. Beproeving van zichzelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Michael Kimuli boeken
  Michael Kimuli - Effectief bidden

  Andrew Murray, de bekende christelijke schrijver, zei een eeuw geleden:"Een mens is niet groter dan zijn gebedsleven. Een mens is wat hij is op zijn knieën voor God en niet meer." zei Andrew Murray. In dit boekje laat Michael Kimuli zien hoe een christen kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • John Bevere boeken
  John Bevere - Vrees voor de Heer

  Ontdek de sleutel om God te leren kennen. In dit belangrijke boek onthult John Bevere de noodzaak om God in ons leven te vrezen, Hem hoog te achten, hoger dan onszelf. In zijn warme, confronterende stijl daagt hij ons uit terug te keren tot een heilig ontzag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jan W. Stoop boeken
  19,29
 • B. Thompson boeken
  B. Thompson - Muren van mijn hart

  De kern van dit boek is dat heel veel mensen muren om hun hart bouwen, om niet meer gekwetst te worden. Maar die muren worden ongewild hun gevangenis, zodat ze niet vrij zijn. Dr. Bruce Thompson laat zien hoe ze eruit kunnen komen. Hij reikt ons vanuit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Gaandeweg Hem tegemoet 28e Herziene druk 2012

  Dit dagboek is geschreven voor jongeren en ouderen die met vallen en opstaan de weg van het christelijk geloof willen gaan. Het laat helder zien dat we op onze levensweg een betrouwbaar kompas hebben.Gaandeweg werkt de auteur de hele Bijbel door: in het eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Otto de Bruijne boeken
  Otto de Bruijne - Leerhuis over De Gemeente

  In dit Leerhuis behandelt Otto de Bruijne de vraag: wat zegt de Bijbel over de gemeente?vEen Leerhuis is het samen leren van de Bijbel en het scherpen van ons geloof en onze opvattingen. De leraar is zelf ook leerling en de leerling is ook leraar. In de Joodse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Otto de Bruijne boeken
  Otto de Bruijne - Leerhuis over Spannende zaken

  Otto kiest voor de verrassing van Gods Geest en geloven dat de Levende God, vandaag, gisteren en morgen Dezelfde is, en dus niet HET-zelfde.Maar die verrassing komt niet zomaar uit de lucht vallen.Dit Leerhuis gaat over Spannende Zaken. Wij leven in een snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - Wijngaarden - Een kwestie van elke dag Jongerendagboek

  Geloven is een kwestie van elke dag, waarbij je ?kwestie? vaak ook letterlijk kunt nemen: Vragen (in het Engels: questions) heb je genoeg!Hoe moet ik leven? Wat héb ik aan het geloof? En wát geloof ik eigenlijk?Een kwestie van elke dag! Het is goed om elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - Daar vraag je wat - dagboek

  'Kun je echt contact met God hebben?''Hebben wij, christenen, alléén gelijk?''Is seks nou goed of niet?''Hoe ziet de hemel eruit?''Hoe ga ik met m'n ouders om?'Als tiener heb je zo je vragen. Je gaat nu immers meer over de dingen nadenken. En dan loop je wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Just van Es boeken
  Just van Es - Weg uit het moeten

  Het diep menselijke verlangen naar goedheid wordt in godsdiensten vaak vertaald in een moeten. Just van Es laat zien hoe godsdienst ons ook kan oefenen in ?een doen dat geen doen is?. Het lijkt zo logisch dat wij iets zouden moeten dóen om geluk of ?het ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • J.C. Ryle boeken
  J.C. Ryle - Christen-zijn in het dagelijks leven

  Een handboek over de praktijk van het christelijk geloof.Met gevoel voor realiteit bespreekt Ryle op de hem eigen krachtige en doordringende wijze de belangrijkste themas van het christelijk leven.Ryle beoogde met dit boek een beknopte gids aan te reiken voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Wil Derkse boeken
  Wil Derkse - Een levensregel voor beginners

  ?Benedictus noemt zijn levensregel uitdrukkelijk een 'regel voor beginners'. Zowel de novice als de abt blijven hun leven lang beginners. Een levensregel voor beginners wil het benedictijnse leven vertalen naar vormen van samenleven en samenwerken buiten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Aan stille wateren

  Een van de meest verkochte bijbelse dagboeken, nu met teksten in de Nieuwe Bijbelvertaling.Van dit dagboek zijn er inmiddels meer dan 100.000 verkocht en nog steeds is er grote vraag naar. Niet verwonderlijk: ds. A.F. Troost weet zo te schrijven dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gordon S. Tessler boeken
  Gordon S. Tessler - Het Genesis dieet

  Bestaat er een perfect dieet? Wat kunt u het beste eten? Wie van de vele voedingsdeskundigen heeft er gelijk? Wie weet beter wat we moeten eten om gezond te blijven dan de Schepper die ons gemaakt heeft? In de Bijbel vinden we vele adviezen, waardoor onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Dutch Sheets boeken
  Dutch Sheets - Voorbede

  Dit boek is een klassieker over gebed en voorbede. Voorbede die hemel en aarde beweegt. Sheets geeft vele inzichten en openbaringen over de verschillende aspecten van voorbede. Hij doet dit met veel humor en wijsheid. Oorlogvoering en voorbede zijn niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lisa Bevere boeken
  Lisa Bevere - De werkelijke waarde van een vrouw

  Veel vrouwen beoordelen zichzelf aan de hand van normen die mensen rondom hen gezet hebben. Op haar eigen openhartige en vriendelijke manier toont Lisa Bevere welke subtiele beïnvloeding en leugens veel vrouwen gevangen houden. Hier zet ze de bevrijdende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95