Boeken over godsdienstwijsbegeerte

 • J. Ortberg boeken
  J. Ortberg - Het leven waar je naar verlangt

  Het christelijk geloof is niet zomaar een vrijkaartje om in de hemel te komen. Christen-zijn zonder diepgaande verandering is onbestaanbaar. Wat verandert er dan in een christen? Zijn of haar karakter zal steeds meer overeenkomen met het karakter van Jezus.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • C.M. Sheldon boeken
  C.M. Sheldon - In zijn voetspoor

  De geschiedenis speelt zich af rond het jaar 1890. Na een schokkende ervaring ontdekt dominee Maxwell dat zijn preken niet in overeenstemming zijn met het dagelijkse leven van hem en zijn gemeenteleden.Hij en een kleine groep uit zijn kerk besluiten een jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Martine Vonk boeken
  Martine Vonk - Genieten van genoeg

  Genieten van genoeg, dat lijkt een tegenstelling. Genieten is toch groots en luxe? Hoezo zou je gelukkiger worden van... minder? Toch laat Jezus dat zien. Martine Vonk vertelt hoe zijn spannendste uitspraken bij jou tot bloei kunnen komen. Hoe ga je om met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Jean Vanier boeken
  Jean Vanier - Ons menszijn dankbaar aanvaarden

  In dit uitdagende werk deelt Jean Vanier zijn diepmenselijke droom mee over het realiseren van een gemeenschappelijke waarde die onze gemeenschappen, onze menselijke verhoudingen en onszelf radicaal verandert. Hij spoort ons aan onszelf open te stellen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Neil T. Anderson boeken
  Neil T. Anderson - Overwinning over de duisternis

  Niet kracht tegenover kracht, of macht tegenover macht? maar licht tegenover duisternis en waarheid tegenover leugen. Dat is effectieve geestelijke strijd. Geen krampachtig zoeken naar meer kracht, maar rusten in de kracht van de Heer. Hierdoor kan iedere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • A. Berents-Karkdijk boeken
  A. Berents-Karkdijk - Duizendvoud Drie woordjes maar

  Een gedeelte uit het voorwoord: ‘.......dan zijn we bij ons doel gekomen, nl. meer zicht geven op het werk van de Heilige Geest in ons leven. Om zover te komen, nam de Heilige Geest zelf mij (Annie Berents-karkdijk) mee op een ontdekkingstocht door de Bijbel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Michael Kimuli boeken
  Michael Kimuli - Effectief bidden

  Andrew Murray, de bekende christelijke schrijver, zei een eeuw geleden:"Een mens is niet groter dan zijn gebedsleven. Een mens is wat hij is op zijn knieën voor God en niet meer." zei Andrew Murray. In dit boekje laat Michael Kimuli zien hoe een christen kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • John Bevere boeken
  John Bevere - Vrees voor de Heer

  Ontdek de sleutel om God te leren kennen. In dit belangrijke boek onthult John Bevere de noodzaak om God in ons leven te vrezen, Hem hoog te achten, hoger dan onszelf. In zijn warme, confronterende stijl daagt hij ons uit terug te keren tot een heilig ontzag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jan W. Stoop boeken
  19,29
 • Dutch Sheets boeken
  Dutch Sheets - Voorbede

  Dit boek is een klassieker over gebed en voorbede. Voorbede die hemel en aarde beweegt. Sheets geeft vele inzichten en openbaringen over de verschillende aspecten van voorbede. Hij doet dit met veel humor en wijsheid. Oorlogvoering en voorbede zijn niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lisa Bevere boeken
  Lisa Bevere - De werkelijke waarde van een vrouw

  Veel vrouwen beoordelen zichzelf aan de hand van normen die mensen rondom hen gezet hebben. Op haar eigen openhartige en vriendelijke manier toont Lisa Bevere welke subtiele beïnvloeding en leugens veel vrouwen gevangen houden. Hier zet ze de bevrijdende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • P. Rosewell boeken
  P. Rosewell - De stille jaren van Corrie ten Boom

  De altijd zo energieke Corrie ten Boom kon ineens niets meer: niet bewegen, niet praten. Ze had een hersenbloeding gehad. Haar begeleidster Pam Rosewell moest ineens leiding geven aan een vrouw die gewoon was zelf de leiding te nemen.Enige tijd daarvoor was de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • M. van Campen boeken
  M. van Campen - Dagboek - Elke dag een psalm

  Elke dag een psalm is een dagboek voor het hele gezin. Ook leent het zich goed voor een persoonlijke bijbelstudie en meditatie, ongeacht leeftijd. In dit dagboek staan de psalmen centraal. Zij worden wel de ?binnenkamer van het Oude Testament? genoemd. Door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bill Hybels boeken
  Bill Hybels - Te druk om niet te bidden

  "Het lijkt wel of ik geen rust vind om te bidden"De meesten van ons kunnen nauwelijks tijd vinden om te bidden. De tijd wordt opgeslokt door de kerk, de school, de buren, je baan, je vrienden en je hobby.Als voorganger kent Bill Hybels honderden mensen die met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John Arnott boeken
  John Arnott - Het belang van vergeving

  Uitmuntend pastoraal boekje over de noodzaak van vergeving ontvangen en geven. We hebben kennis over allerlei basiswaarheden, maar weten vaak niet hoe we die moeten toepassen. Het fundament van onze verlossing en onze groe is vergeving, maar hoe brengen we dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - Daar vraag je wat - dagboek

  'Kun je echt contact met God hebben?''Hebben wij, christenen, alléén gelijk?''Is seks nou goed of niet?''Hoe ziet de hemel eruit?''Hoe ga ik met m'n ouders om?'Als tiener heb je zo je vragen. Je gaat nu immers meer over de dingen nadenken. En dan loop je wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Gaandeweg Hem tegemoet 28e Herziene druk 2012

  Dit dagboek is geschreven voor jongeren en ouderen die met vallen en opstaan de weg van het christelijk geloof willen gaan. Het laat helder zien dat we op onze levensweg een betrouwbaar kompas hebben.Gaandeweg werkt de auteur de hele Bijbel door: in het eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • B. Johnson boeken
  B. Johnson - Zet een geranium op je hoed en wees blij!

  Het leven is niet altijd wat je wilt...maar je moet het ermee doen!Als u snakt naar een beetje blijdschap in uw leven, dan is dit het boek voor u! Barbara Johnson kan u helpen de sprankelende vonkjes te vinden die er altijd zijn, zelfs bij het vreselijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Gordon S. Tessler boeken
  Gordon S. Tessler - Het Genesis dieet

  Bestaat er een perfect dieet? Wat kunt u het beste eten? Wie van de vele voedingsdeskundigen heeft er gelijk? Wie weet beter wat we moeten eten om gezond te blijven dan de Schepper die ons gemaakt heeft? In de Bijbel vinden we vele adviezen, waardoor onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • J.I. Packer boeken
  J.I. Packer - God leren kennen

  In God leren kennen behandelt de auteur op diepgaande en overtuigende wijze de christelijke godsleer. In een meeslepende en tegelijk heldere stijl laat hij zien wie God is en hoe de mens met deze God mag omgaan. Met dit 'parelsnoer van korte studies over grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • J. Lukasse boeken
  J. Lukasse - Gods hart voor kinderen

  Heeft God jullie dit huis gegeven voor straatkinderen?" vroeg Jose verbaasd. "En bedoel je dat we er echt niks voor hoeven te betalen, dat het helemaal gratis is?" "Ja. God wil je laten zien hoeveel Hij van je houdt, en Hij wil voor je zorgen."Jose straalde nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Just van Es boeken
  Just van Es - Weg uit het moeten

  Het diep menselijke verlangen naar goedheid wordt in godsdiensten vaak vertaald in een moeten. Just van Es laat zien hoe godsdienst ons ook kan oefenen in ?een doen dat geen doen is?. Het lijkt zo logisch dat wij iets zouden moeten dóen om geluk of ?het ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • B. Thompson boeken
  B. Thompson - Muren van mijn hart

  De kern van dit boek is dat heel veel mensen muren om hun hart bouwen, om niet meer gekwetst te worden. Maar die muren worden ongewild hun gevangenis, zodat ze niet vrij zijn. Dr. Bruce Thompson laat zien hoe ze eruit kunnen komen. Hij reikt ons vanuit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - Wijngaarden - Een kwestie van elke dag Jongerendagboek

  Geloven is een kwestie van elke dag, waarbij je ?kwestie? vaak ook letterlijk kunt nemen: Vragen (in het Engels: questions) heb je genoeg!Hoe moet ik leven? Wat héb ik aan het geloof? En wát geloof ik eigenlijk?Een kwestie van elke dag! Het is goed om elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • A.F. Troost boeken
  A.F. Troost - Aan stille wateren

  Een van de meest verkochte bijbelse dagboeken, nu met teksten in de Nieuwe Bijbelvertaling.Van dit dagboek zijn er inmiddels meer dan 100.000 verkocht en nog steeds is er grote vraag naar. Niet verwonderlijk: ds. A.F. Troost weet zo te schrijven dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99