Boeken over godsdienstwijsbegeerte

 • H. Morris boeken
  H. Morris - 2x genade

  "Welcome to Georgia State Penitentiary."Het bord bij de ingang was een wrange poging tot enige hartelijkheid.Vanaf een toren gaf een zwaar bewapende bewaker ons een teken dat we verder moesten gaan. Ik strompelde naar binnen, met ketens aan mijn enkels. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • W.F. Harley, A. Hoekstra-van Westen boeken
  W.F. Harley, A. Hoekstra-van Westen - Wat wil hij, wat wil zij?

  Mannen hebben in het huwelijk andere behoeften dan vrouwen. Maar ze begrijpen dat niet, en vrouwen evenmin. En daar ligt de oorzaak van de vele buitenechtelijke relaties en scheidingen.Als echtgenoten elkaars behoeften onderkennen en daarop inspelen, wordt hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • J. Cook boeken
  J. Cook - Liefde, aanvaarding en vergeving

  Toen Jerry Cook als predikant begon, bestond zijn gemeente uit 23 mensen. Door liefde, aanvaarding en vergeving te schenken aan mensen in de omgeving, groeide de gemeente tot 4.500 leden.Dit boek, waarin Cook vertelt hoe het allemaal ging, is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • R. Foster boeken
  R. Foster - Gebed

  Wie dit boek leest, zal zelf gaan bidden ? contact zoeken met God. Het is een boek om regelmatig te lezen en je gebedsleven te verfrissen. Richard Foster schrijft diepgaand en toegankelijk over dit onderwerp dat veel christenen zo moeilijk vinden. Hij haalt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bill Hybels boeken
  Bill Hybels - Zo word je een aanstekelijk christen

  Anderen aansteken met je geloof in Jezus Christus. Daar word je zo ontzettend blij van. Het is heerlijk, als je meemaakt dat de vonk overslaat op je moeder, je broer, je vriendin, je buurman, je collega, je clubgenoot? Jezus nodigt immers iedereen uit om zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • N. Gumbel boeken
  N. Gumbel - Brandende kwesties

  Als christen heb je antwoord gekregen op vele vragen. In ieder geval op de vraag: 'Waarvoor leef ik?' Maar er blijven nog best veel onbeantwoorde vragen over. Daar loop je, bijvoorbeeld, tegenop in gesprekken met mensen die niet zoveel van Jezus Christus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • R. Campbell boeken
  R. Campbell - Leer je kind omgaan met boosheid

  Veel kinderen weten niet hoe ze moeten omgaan met hun eigen boosheid. Dat komt op allerlei manieren tot uiting: slechte cijfers op school, een verstoorde relatie met hun ouders, opstaan tegen elke vorm van gezag, agressief gedrag, een slecht humeur, ja zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • R. Foster boeken
  R. Foster - Gebeden uit het hart

  "Ik heb het altijd een grote uitdaging gevonden God te betrekken bij mijn leven van alledag: bij mijn werk, het huishouden, het opvoeden van de kinderen en het betalen van de rekeningen," schrijft Richard Foster. "Elk moment is een heilig moment." Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • N.C. Warren boeken
  N.C. Warren - Zo vind je de ware liefde

  Zal je huwelijk gelukkig zijn...? Het hangt ervan af welke partner je kiest, meer dan alles wat je na de bruiloft doet. Deze conclusie trekt dr. Neil Clark Warren uit onderzoek naar de stabiliteit van huwelijken.De populaire en romantische opvattingen over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • G. Edwards boeken
  G. Edwards - Een leider naar Gods hart

  Een leider die door zijn macht bedorven werd. Een leider wiens karakter ongeschonden bleef. En een leider wiens hart al bedorven was voordat hij de macht greep.Het verhaal van Saul, David en Absalom, meeslepend verteld door Gene Edwards.Een waarschuwing aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Laurent boeken
  Laurent - Besef van Gods tegenwoordigheid

  Drie eeuwen geleden ontdekte een eenvoudige kloosterbroeder het geheim van een ononderbroken omgang met God. Hij was kok, en later schoenmaker, in een Frans klooster - 'een dienaar van Gods dienaren', zoals hij zichzelf noemde. Te midden van het gerammel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • R. Parsons boeken
  R. Parsons - De 60 minuten moeder

  Gefascineerd luisterde Rob Parsons naar de verhalen en adviezen van de vele moeders die hij tijdens cursussen en conferenties onmoette. Allerlei moeders. Moeders met een baan, moeders die thuis bleven bij de kinderen, alleenstaande moeders. Hij hoorde over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A. Companjen boeken
  A. Companjen - Vergeten vrouwen

  In veel landen worden christenen vervolgd. Regelmatig melden de media namen van moedige, gelovige mannen die om hun trouw aan Jezus gemarteld, gevangen genomen of vermoord zijn. Maar de namen van hun vrouwen zijn doorgaans veel minder bekend.Wie zijn zij? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25
 • K. de Kerf boeken
  K. de Kerf - De juiste prijs in de laatmiddeleeuwse stad

  Lange tijd werd het zo voorgesteld dat middeleeuwse kooplieden verdoemd waren omdat zij winst nastreefden. Pas met de Italiaanse Renaissance en het protestantisme zou er bevrijding gekomen zijn en zou men volop winst hebben mogen maken zonder zich schuldig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Laura Incendi boeken
  Laura Incendi - Ontworsteling aan indoctrinatie

  Herhaling is de kracht van de reclame. Indoctrinatie werkt volgens dit principe. Deze wetmatigheid speelt de hoofdrol in het proces van indoctrinatie. De auteur volgt haar geÏndoctrineerde leven op de voet. Bewustwording en kennis vormen de sleutelwoorden tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marcel Pisano boeken
  Marcel Pisano - Religie ... gescand

  Religie wordt ondanks de kritieken en het uitkomen van de misdadige praktijken nog steeds gezien als een baken in de tijd. Dit boek laat u als lezer zien dat het heilige huisje, "de religie", helemaal niet zo heilig is als dat men wil geloven. Nu de tijd het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Roel Pomp boeken
  Roel Pomp - Lichtgelovig

  De Verlichting heeft voor opheldering gezorgd, maar geen atheïst van mij gemaakt. Ook ben ik geen theïst gebleven. Als kind hoorde ik verhalen over mensen die een vriendschapsrelatie kregen met iets buiten hen, onbenoembaar en nergens te plaatsen, waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jos Spelthuis boeken
  Jos Spelthuis - Uw hemelse schatkamer

  Met het lezen van dit boekje staat Whatsapp, Twitter en Facebook even stil. Waan jezelf op een tropische eiland met wuivende palmbomen, doordat u met het lezen van dit schijven er uiteindelijk zelf achter gaat komen waar u uw hemelse schatkamer te vinden is;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Geurt Oosterwegel boeken
  Geurt Oosterwegel - Christelijk geloven in een seculiere wereld

  Religie en natuurwetenschap, geloof in God en vertrouwen in techniek, lijken elkaar uit te sluiten. Natuurkundige èn theoloog Geurt Oosterwegel streefde in zijn werk naar een integratie van technologie en theologie, en trachtte de kennis van de fysische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • S. Hughes boeken
  S. Hughes - Bemoedigingen uit de Bijbel

  Pijnlijke opmerkingen... grote tegenvallers... angst en twijfel... een plotselinge crisis. Bij wie kun je daarmee terecht? Bij God. Hij wil graag bij ons leven betrokken zijn. Dit boekje laat zien hoe u moed kunt putten uit Hem. De schrijver heeft een schat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • W. Simson boeken
  W. Simson - Huizen die de wereld veranderen

  De gemeente als een grote geestelijke familie. Organisch, niet georganiseerd. Onderling betrokken, niet formeel. Wanneer ze in tranen is, groeit ze. Wanneer ze in de woestijn verblijft, bloeit ze. Ze kan ademhalen onder water, zien in het donker en zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P. de Vries boeken
  P. de Vries - Alvin Plantinga

  Alvin Plantinga heeft het gepresteerd het christelijk geloof in het heden te verdedigen als een geheel redelijke overtuiging, die redelijker is dan het atheïsme.Plantinga is ook voor de andersdenkenden een volwaardig gesprekspartner. Wat hij in de VS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Johan Beijer boeken
  Johan Beijer - Stadswandeling, een rondleiding door de stad van God van Augustinus

  In het jaar 410 wordt Rome ingenomen en geplunderd door de Goten die Europa onveilig maken. Deze gebeurtenis maakt net zoveel los als de aanslag op de Twin Towers in onze tijd. Rome was dan ook het symbool van de Romeinse beschaving. 'Dat komt er nu van als je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Claudia Mariele Wulf boeken
  Claudia Mariele Wulf - Een antropologie van de christelijke ethiek

  Deel 1 van tweedelige serie: Handboek Christelijke ethiek Christelijke ethiek, in de traditie ook wel moraaltheologie genoemd, is een van de meest omstreden onderwerpen binnen de theologie, maar ook daarbuiten. Toch is het doel van deze ethiek 'een leven in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • L.J. Elders boeken
  L.J. Elders - Leo Elders, Thomas van Aquino

  Sommige denkers uit het verleden zijn van blijvende betekenis door de waarde van hun geschriften. Zo zijn de wijsbegeerte en theologie van Thomas van Aquino nog steeds actueel en worden zij als gezaghebbend beschouwd.Beïnvloed door Aristoteles, "wiens denken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90