Boeken over geloofsopbouw

 • Simone Pacot boeken
  Simone Pacot - Open je deuren voor de geest

  Deel 4 van 5 De Heilige Geest staat voor je deur. Maar hoe zal je hem onthalen? Hoe zal je je dagelijkse leven door hem laten inspireren? Tot in de kleine details? Simone Pacot laat je in dit boek proeven van het leven in en met de Geest. Ze probeert je aan te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Johannes Schiettecatte boeken
  Johannes Schiettecatte - Dorst naar het absolute

  In 2015 werd de vijfhonderdste verjaardag van de geboorte van Teresa van Jezus, beter bekend als Teresa van Avila gevierd, in Avila en overal waar deze Spaanse katholieke heilige bekend staat als een baken van (christelijke) spiritualiteit. Zij stierf te Alba… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Meer dan redding alleen

  * Wat is Gods ultieme plan voor de wereld? * Gaat het alleen om vergeving en de verlossing van de zonde? * Is het naar de hemel gaan het 'eeuwige leven'? Meer dan redding alleen, de titel van dit boek zegt het al, het gaat om veel meer! Het gaat uiteindelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - Kinderen van het licht - handleiding

  Kinderen van het licht is een aansprekende 8-weekse bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een unieke combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • André F. Troost boeken
  André F. Troost - Morgen komt de Messias

  Meditaties, verhalen en gedichten met het oog op advent en kerst. André Troost brengt ons in de warme sfeer van advent en kerst en weet de lezer te raken met ernst én humor. Bezinning en verstilling, vreugde en verwondering.Verzorgde, stijlvol uitgevoerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arthur van Essen, Piet van der Schoof boeken
  Arthur van Essen, Piet van der Schoof - Een stil moment: Troost en moed

  'Een stil moment... Troost & moed' is een geschenkboekje met bemoedigende en troostrijke quotes. Prachtig vormgegeven en met zorg uitgekozen citaten waarover je een moment kunt mediteren: even uitbreken uit de hectiek van de dag en je laten inspireren door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • John Marx, Jeanet Aartsen boeken
  John Marx, Jeanet Aartsen - Ik ben bij je - begeleidersboek

  Op weg naar je eerste heilige Communie leer je veel over Jezus, zijn woorden, zijn leven, zijn dood en verrijzenis. Je leert waarom je op Jezus kunt vertrouwen. 'Ik ben bij je', heeft hij ons beloofd. En je ontdekt waarom het fijn is om bij Hem te horen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michelle Anthony boeken
  Michelle Anthony - Hemelse Huizen

  Aan de hand van 10 gebieden laat Michelle Anthony zien hoe je een levend geloof dat zich uit met hart, hoofd en handen kunt meegeven aan je kinderen en een opvoeding kunt vormgeven met het doel dat je kinderen God gaan leren kennen als hun Vader.Opvoeden gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter de Ruiter boeken
  Peter de Ruiter - Watermerk

  Zoals bij de bereiding van papier er soms een figuur in dat papier wordt aangebracht, die dient als fabrieksmerk, zo krijgen wij van God een merkteken mee bij onze doop. Als garantiebewijs van ons toebehoren aan Hem, die ons genadig is en ons tot 'brieven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tass Saada, Dean Merrill boeken
  Tass Saada, Dean Merrill - Een geest van terreur

  Wie een krant leest of naar het journaal kijkt, ziet nieuwsberichten over terreuraanslagen. Wie een belangrijke, toeristische trekpleister of een groot evenement bezoekt of een vliegtuig instapt, kijkt angstig om zich heen. Waar de wereld vroeger kon worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - Een kwestie van elke dag

  Dit populaire dagboek voor jongeren, dat al vele malen werd herdrukt, is compleet herzien en heeft een nieuw en fris omslag gekregen. Het dagboek gaat uit van de vragen die bij jongeren leven. Aan de hand van de Bijbel wordt bij deze vragen stilgestaan. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • W. van der Zwaag boeken
  W. van der Zwaag - Beproeft de geesten

  Het boek Beproeft de geesten, of: het dodelijk gevaar van de derde weg, met als ondertitel: Enkele vertrouwelijke gesprekken naar aanleiding van oude gereformeerde theologen als Theodorus van der Groe, Alexander Comrie en Wilhelmus à Brakel. Met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • William Paul Young boeken
  William Paul Young - God is goed en ik niet

  In 'God is goed en ik niet' gaat W. Paul Young in op 25 wijdverspreide gedachten over God. Gedachten die ons, hoe onschuldig ze ook lijken, ervan weerhouden om een liefhebbende relatie met God te hebben. Aan de hand van persoonlijke anekdotes daagt Paul Young… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bijbels dagboek 2016 (groot)

  Een dagboek met afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen. Iedere bijdrage bestaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • A. Schot boeken
  A. Schot - Op de Steenrots gegrond

  Deze bundel bevat 52 meditaties. De titel is ontleend aan de gelijkenis van de wijze en de dwaze bouwer. Alleen het huis van de wijze bouwer bleef staan ‘want het was op de steenrots gegrond’. De auteur heeft geen andere begeerte dan te bouwen op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Johan Werkman boeken
  Johan Werkman - Brokstukken

  Na een verschrikkelijk drama wordt het ver weg gedrukte pestverleden van Dirk weer keiharde realiteit. Dit knaagt aan hem en langzamerhand wordt hem duidelijk dat hij dingen recht moet zetten uit zijn verleden. Dirk is een eenling en een man die alles zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Andreas Boppart boeken
  Andreas Boppart - Imperfect

  Maak werk van het volgen van Jezus. Laat je niet ontmoedigen door fouten of tekortkomingen - er wordt nog aan je gewerkt! Andreas Boppart herinnert gelovigen eraan dat Jezus perfect is, maar dat wij - struikelende volgelingen - dat niet zijn. Dat hoeft ons er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - Kinderen van het licht - werkboek

  Allemaal lopen we tegen moeilijkheden aan in ons leven. Dwars door alle problemen heen mag je dan weten: je omstandigheden zijn niet toevallig. Gods timing is perfect en je bent precies waar Hij je wil hebben! De brieven aan de Tessalonicenzen mogen hierin een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dag in dag uit 2017 dagboek

  Al 30 jaar lang een geliefd bijbels dagboek. Beschikbaar in drie uitvoeringen. Dit is het standaard dagboek in handzaam formaat. Diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland hebben de 365 toegankelijke overdenkingen geschreven. Geschikt voor iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,90
 • Diverse predikanten boeken
  Diverse predikanten - Dagboekkalender 2017

  De Banier Dagboekkalender is een dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte. Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek verhalen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - GEROEPEN TOT BARMHARTIGHEID

  Bestsellerauteur Tim Keller over een actueel thema. Waarom zou iemand gevaar lopen, zijn schema omgooien, zijn banksaldo opgebruiken, en zich smerig maken om een gewonde man van een ander volk en andere sociale klasse te helpen? En waarom zou Jezus tegen ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - Gods liefde voor jou

  God houdt van je! Je mag leven vanuit zijn liefde en die liefde uitdelen aan de mensen om je heen. Ina van der Beek schreef 101 overdenkingen met de centrale boodschap: God is liefde en alles wat Hij doet, komt voort uit liefde. Een bemoedigend boek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Willemien Reinds, Bert Reinds boeken
  Willemien Reinds, Bert Reinds - De eerste keer opa en oma

  Opa of oma worden is een bijzondere gebeurtenis. Je krijgt een nieuwe rol in het leven die je op een unieke manier mag invullen. In dit boekje lees je voorbeelden van hoe dat kan. Je krijgt tips voor activiteiten die je samen kunt doen, tips over oppassen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter Enns boeken
  Peter Enns - Omdat de Bijbel het zegt

  Wat als God tevreden is met de Bijbel zoals die is? Dus niet de gepolijste versie die wij ervan hebben gemaakt, maar de slordige, verontrustende, vreemde en historische Bijbel die we daadwerkelijk hebben? Wat als God juist wil dat we worstelen met en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wietske Noordzij, Erik Smit, Willemijn de Weerd boeken
  Wietske Noordzij, Erik Smit, Willemijn de Weerd - God beter leren kennen

  God beter leren kennen, gezinsdagboek. Wil je samen met je kinderen je verdiepen in wie God is, dan is dit gezinsdagboek iets voor jullie! In 40 afwisselende overdenkingen ontdek je van alles over Gods karakter. God is zoveel groter dan wij kunnen beseffen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95