Boeken over geloofsopbouw

 • Klaas van de Kamp, Joris Vercammen, K.G. Hammar boeken
  Klaas van de Kamp, Joris Vercammen, K.G. Hammar - De ene voet voor de andere

  Elk jaar verschijnt op initiatief van de Oud-Katholieke Kerk een boekje voor de Veertigdagentijd met overdenkingen en gebeden om te gebruiken bij deze bijzondere tijd op weg naar Pasen. Dit jaar hebben de auteurs de ervaringen verwerkt van hun gezamenlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Antoine Bodar boeken
  Antoine Bodar - Eeuwigh gaat voor Oogenblick

  In een verstilde sfeer voerde Antoine Bodar fascinerende gesprekken met: Paul Witteman, Hans Wiegel, Hilde Kieboom, Adriaan van Dis, Herman van Rompuy, Vonne van der Meer, Huub Oosterhuis, Dries van Agt, Wim van den Donk, Jan Marijnissen, Désanne van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Walter Tessensohn boeken
  Walter Tessensohn - Een brief aan Charlotte

  EEN BRIEF AAN CHARLOTTE Charlotte is een vrouw die op zoek is naar God. Toen ik haar vroeg om op papier te zetten wat ze eigenlijk wilde en hoe ze dacht God te vinden, ontving ik een brief waarin zij opsomde hoe zij over de almachtige God dacht. Het bleek dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • William Paul Young boeken
  William Paul Young - God is goed en ik niet

  In 'God is goed en ik niet' gaat W. Paul Young in op 25 wijdverspreide gedachten over God. Gedachten die ons, hoe onschuldig ze ook lijken, ervan weerhouden om een liefhebbende relatie met God te hebben. Aan de hand van persoonlijke anekdotes daagt Paul Young… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan Pool boeken
  Jan Pool - PowerPocket Identiteit

  Worden wie je bent Een gezonde identiteit ontwikkelt zich in een klimaat van intimiteit met God. Dicht bij Hem leer je dat je tevreden mag zijn met jezelf. Je ontdekt wat je kunt en je weet wat je niet kunt, wie je bent en wie je niet bent. Dat geeft rust. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dag in dag uit 2017 dagboek

  Al 30 jaar lang een geliefd bijbels dagboek. Beschikbaar in drie uitvoeringen. Dit is het standaard dagboek in handzaam formaat. Diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland hebben de 365 toegankelijke overdenkingen geschreven. Geschikt voor iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,90
 • Ravi Zacharias boeken
  Ravi Zacharias - Grote Wever, De

  De Grote Wever Als christenen geloven we met Psalm 31 dat onze levenstijden in Gods hand zijn; het moment van onze geboorte en het moment van ons overlijden. Maar hoe dat precies in elkaar zit, daarover tasten we in het duister. En ons leven tussen die grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Wietske Noordzij, Erik Smit, Willemijn de Weerd boeken
  Wietske Noordzij, Erik Smit, Willemijn de Weerd - God beter leren kennen

  God beter leren kennen, gezinsdagboek. Wil je samen met je kinderen je verdiepen in wie God is, dan is dit gezinsdagboek iets voor jullie! In 40 afwisselende overdenkingen ontdek je van alles over Gods karakter. God is zoveel groter dan wij kunnen beseffen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Arie van der Veer boeken
  Arie van der Veer - ALLE DAGEN

  Alle dagen - Bijbels dagboek Dit nieuwe Bijbelse dagboek bevat 365 prachtige overdenkingen van de bij zeer velen zo geliefde ds. Arie van der Veer. Net als op de televisie weet hij in zijn teksten in een paar zinnen zijn lezers te raken. Met zijn ongedwongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Walter Tessensohn boeken
  Walter Tessensohn - De strijd tegen Beëlzebub

  De strijd tegen Beëlzebub De strijd in de gedachten Wie is de vijand? Wat zijn demonen (boze geesten)? Wat zijn de wapens van de vijand? Gods wet in je hart Wat zijn de wapens van de gelovige? Waar is het slagveld? Wanneer ben je gebonden? Zijn gedachten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • W. Busch boeken
  W. Busch - Jezus onze bestemming

  Aan Jezus Christus valt niet te ontkomen, ook al probeer je nog zo hard zijn bestaan en zijn macht te ontkennen. Iedereen zal ooit een ontmoeting hebben met deze Man uit Nazaret, wiens optreden het grote keerpunt in de geschiedenis is. Wat voor ontmoeting dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • F. Nichols boeken
  F. Nichols - Telos Elk kind heeft een biddende moeder nodig

  Een biddende moeder kan een enorme invloed hebben op het leven van haar kinderen. Dit boek is gebaseerd op de gebruiken en gewoonten van 'Mons In Touch International' en laat zien hoe je je kinderen en je gezin kunt omringen met en ondersteunen door gebed.'Elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • C. Marshall boeken
  C. Marshall - De Helper

  De Heilige Geest, de Geest van God die ook in Jezus is... Voor heel wat christenen is Hij de grote onbekende. Toch lezen we al over Hem bij de schepping. En Jezus begon pas aan zijn bediening nadat de Heilige Geest op Hem was neergedaald. Ook de kerk van Jezus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Thomas Wright boeken
  Thomas Wright - Eenvoudig christelijk

  Eenvoudig christelijk is basisleesstof voor iedereen die over de wezenlijke grondbeginselen van het christelijk geloof wil nadenken. In een levendige, toegankelijke stijl beschrijft Wright in dit boek de opmerkelijke relevantie van de bijbel en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • H. de Jong boeken
  H. de Jong - Geloven bij nacht en ontij

  Dit boekje met bijbellezingen laat zien dat de profeet Habakuk uit het Oude Testament aandacht vraagt voor een zaak die nog altijd brandend actueel is:Het onrecht en de verdrukking in de wereld, en een God die zich daarbij afwezig lijkt te houden.Dit is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J. Dobson, S. Dobson boeken
  J. Dobson, S. Dobson - Nachtlicht

  Even tijd voor elkaar, aan het einde van de dag. En even tijd voor God. Als u daar moeite mee hebt, dan is Nachtlicht een boek voor u. Het is geschreven door twee drukbezette mensen die al vele jaren met elkaar getrouwd zijn. Zij hebben ontdekt hoe kostbaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tom Wright, David de Vos boeken
  Tom Wright, David de Vos - Matteüs voor iedereen 2

  In Engeland verschijnt al een aantal jaren een zeer toegankelijke uitleg van het Nieuwe Testament, geschreven door de bekende nieuw-testamenticus N.T. Wright. In deze bijbeluitleg, die in Engeland veel geroemd wordt en enorm populair is, is de tekst van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Paulus voor iedereen Romeinen 1

  "Eén van de minder toegankelijke Bijbelboeken is de Romeinenbrief. We zijn nu anderhalf jaar met een 'Romeinen kring' bezig en gebruiken daarbij de recent in het Nederlands uitgegeven boekjes van N.T. Wright: Paulus voor iedereen - Romeinen deel 1 en 2. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Paulus voor iedereen Romeinen deel 2

  In Engeland verschijnt al een aantal jaren een zeer toegankelijke uitleg van het Nieuwe Testament, geschreven door de bekende nieuw-testamenticus N.T. Wright. In deze bijbeluitleg, die in Engeland veel geroemd wordt en enorm populair is, is de tekst van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • T. Vreugdenhil boeken
  T. Vreugdenhil - Overstag

  In een serie pakkende bijbelstudies volgt u het levensverhaal van Simon Petrus. Petrus wordt vaak ééndimensionaal geportretteerd: als de onstuimige brokkenpiloot of als de rotsvaste gelovige. De bijbel beschrijft echter een bijzondere ontwikkeling in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P. Rosewell Moore boeken
  P. Rosewell Moore - Levenslessen uit de Schuilplaats

  Corrie ten Boom heeft een diepe indruk gemaakt op miljoenen mensen. Haar boek ?De Schuilplaats? is een internationale bestseller geworden. Met haar vele toespraken heeft zij talloze harten geraakt. En nu nog, zoveel jaren na haar overlijden in 1983, klinkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • L. Stalmeier boeken
  L. Stalmeier - In Vuur en Vlam Begeleidersboek

  'In Vuur en Vlam' is een gloednieuw vormselproject dat tieners voorbereidt op het sacrament van het vormsel. Een eigentijds project vol actie, gericht op het zelf kiezen voor Jezus en zijn missie. In dit begeleidersboek staat alle benodigde informatie voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Joyce Meyer boeken
  Joyce Meyer - Leven zonder conflicten

  Waarom Is Het Leven Zo Moeilijk? Conflicten met andere mensen kunnen ernstige schade en problemen veroorzaken in ons leven. De verwoestende gevolgen zijn huwelijken die stuklopen, kinderen die verbitterd raken, en onenigheid in onze kerk¿ook het verkeer wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • R. Zacharias boeken
  R. Zacharias - De Lotus en het kruis

  Tussen boeddhisme en christendom bestaan opvallende overeenkomsten. In beide culturen zien we monniken. In beide culturen zien we aandacht voor zwakken en misdeelden.Ravi Zacharias had urenlange gesprekken met boeddhistische monniken en leraren om hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Verrast door hoop

  Waar hopen christenen eigenlijk op? Op het verlaten van deze slechte wereld om naar de 'hemel' te gaan? Dat het 'koninkrijk van God' op aarde steeds verder zal groeien? Wat bedoelen we met 'de opstanding van het lichaam', en hoe is dat te rijmen met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95