Boeken over geloofsopbouw

 • Ann Spangler, Lois Tverberg boeken
  Ann Spangler, Lois Tverberg - Zittend aan de voeten van rabbi Jezus

  Zou je bijna tweeduizend jaar terug in de tijd kunnen reizen om samen met Zijn discipelen aan de voeten van Jezus te zitten? Hoe was de Joodse cultuur in die tijd en hoe sloten de lessen en gelijkenissen van Jezus daar bij aan? In Zittend aan de voeten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Stasi Eldredge boeken
  Stasi Eldredge - Worden wie ik écht ben

  Worden wie ik écht ben is misschien wel het meest openhartige boek dat Stasi Eldredge tot nu toe heeft geschreven. In het boek schrijft ze over haar eigen worstelingen met overgewicht, haar zelfbeeld en haar verleden. Toch is het een hoopvol boek. Juist omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Daniëlle Heerens boeken
  Daniëlle Heerens - Gefeliciteerd met je belijdenis

  'Ja' zeggen tegen God; het lijkt misschien iets onbetekenends, maar het is van enorme betekenis en verandert de rest van je leven voorgoed. Met dat ene 'ja' beloof je niet langer jezelf op de eerste plek te stellen, maar God, en Hem te volgen. Maar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Susan Baltussen boeken
  Susan Baltussen - Ik ben bij je - werkboek

  Op weg naar je eerste heilige Communie leer je veel over Jezus, zijn woorden, zijn leven, zijn dood en verrijzenis. Je leert waarom je op Jezus kunt vertrouwen. 'Ik ben bij je', heeft hij ons beloofd. En je ontdekt waarom het fijn is om bij Hem te horen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Henk Fonteyn boeken
  Henk Fonteyn - Pastorale bijbelgids

  Een waardevolle gids voor pastoraal werkers, ouderlingen, diakenen, predikanten en voorgangers. Verdeeld in vijftig verschillende thema's die voorkomen in het dagelijks leven. Diverse passende bijbelteksten per thema met keuze uit zowel Oude als Nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Walter Tessensohn boeken
  Walter Tessensohn - De visie van gereformeerde theologen op de Bijbel

  "De visie van gereformeerde theologen op de Bijbel" is een commentaar op het boek "Ongemakkelijke teksten van Paulus" van Rob van Houwelingen & Reinier Sonneveld (redactie) en co-auteurs, allen theologen. In "Ongemakkelijke teksten van Paulus" worden 75… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Charles Haddon Spurgeon boeken
  Charles Haddon Spurgeon - Woorden van de goede Herder

  Dit dagboek is samengesteld aan de hand van Gelijkenissen van de Heiland van de geliefde predikant C.H. Spurgeon (1834-1892). Zijn leerredenen zijn een bron vol onderwijs! Zowel voor het geestelijke leven als voor het leven van elke dag. Hij verklaart daarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Robert Henckes boeken
  Robert Henckes - De barmhartige samaritaan

  Wie kent niet die krachtdadige oproep: 'Bemin je naaste als jezelf '? Maar veel mensen vergeten dat laatste: 'als jezelf '. Als ik niet van mezelf hou, als ik mezelf niet bekwaam acht om lief te hebben en bemind te worden, hoe kan ik dan een ander, een naaste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leili Anvar boeken
  Leili Anvar - RUMI. De religie van de liefde

  Mohammad Jalal al-din Rumi (1207-1273) was één van de meest geïnspireerde dichters van de Perzische literatuur en één van de vurigste mystici van de spirituele islam. Hij had een leraar die hij boven allen liefhad, die hem toegang verschafte tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ria Weyens, Diet van Borselen boeken
  Ria Weyens, Diet van Borselen - Scheppende overgave

  De zoektocht van beide auteurs naar deze verbinding begon jaren geleden. Diet van Borselen werkte toen in Nederland bij de veiligheidsdienst binnen de directie voor terrorismebestrijding. Ria Weyens was mede oprichtster van een christelijk klooster in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Rens Rottier boeken
  Rens Rottier - Leren bidden met het Onze Vader

  Het Onze Vader is het gebed dat Jezus ons Zelf heeft voorgebeden. Dit gebed is een voorbeeld voor christenen en een belangrijke bron van inspiratie. Luther heeft dit als geen ander begrepen. Door de gebedspraktijk van Luther te beoefenen ontdekte de auteur van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • H. De Jong boeken
  H. De Jong - EFRAÏM - GODS EERSTE LIEFDE

  Drs. H. de Jong vat in dit boek zijn gedachten over het Israël-debat samen in de vorm van een oudtestamentische bijbelstudie."Ik hoop dat door mijn vergelijking van Efraïm met het Joodse volk uit de nieuwtestamentische tijd het gesprek tussen Israel en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Therese Van Lisieux boeken
  Therese Van Lisieux - Mijn levensverhaal

  Mystici boeien. Hun getuigenis is grensverleggend. Waar God aanwezig komt, daar is hoop. Het Levensverhaal dat kerklerares Thérèse van Lisieux schreef, is overtuigend omdat het diep menselijk is en eerlijk zoekend. Geschat wordt dat, over de hele wereld, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Een stil moment: Kierkegaard

  'Een stil moment... Kierkegaard' is een geschenkboekje met quotes van de Deense filosoof en theoloog Kierkegaard. Prachtig vormgegeven en met zorg uitgekozen citaten waarover je een moment kunt mediteren: even uitbreken uit de hectiek van de dag en je laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bobby Schuller boeken
  Bobby Schuller - Je bent geliefd

  In dit boek neemt Bobby je bij de hand en laat stap voor stap zien waarom je Gods geliefde kind bent. Ook laat hij zien welke gevolgen dat kan hebben op je leven en wat je kan betekenen voor de mensen om je heen. Hij gaat dieper in op de boodschap van Henri… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Reinoud Oosting, Roelien Smit boeken
  Reinoud Oosting, Roelien Smit - Bijbel in 't kort

  Bijbel in het kort is een praktisch boekje met basisinformatie over de Bijbel. Het sluit aan bij de Bijbel in Gewone Taal, maar kan ook goed bij andere bijbelvertalingen gebruikt worden.Bijbel in het kort is een handig hulpmiddel bij het lezen van de Bijbel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Carianne Ros, Carolyn Ros boeken
  Carianne Ros, Carolyn Ros - Als God mijn naam fluistert

  De drukte in ons leven maakt het soms moeilijk om Gods stem te herkennen en te verstaan wat Hij tegen ons zegt. Hoe kunnen wij leren om luisterend te bidden? Dit boek is opgedeeld in drie delen: * De uitnodiging om te komen. Het boek onderzoekt hoe God… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - Kinderen van het licht - werkboek

  Allemaal lopen we tegen moeilijkheden aan in ons leven. Dwars door alle problemen heen mag je dan weten: je omstandigheden zijn niet toevallig. Gods timing is perfect en je bent precies waar Hij je wil hebben! De brieven aan de Tessalonicenzen mogen hierin een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • P.H.R. van Houwelingen boeken
  P.H.R. van Houwelingen - Handbagage voor Jezusvolgers

  Wie Jezus volgt, wordt een reiziger. Je gaat met hem op weg naar het koninkrijk. Wat neem je dan mee om onderweg bij de hand te houden? In dit boek biedt Rob van Houwelingen twintig inzichten aan die zo belangrijk zijn, dat ze tot de christelijke handbagage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Jan Pool boeken
  Jan Pool - PowerPocket Identiteit

  Worden wie je bent Een gezonde identiteit ontwikkelt zich in een klimaat van intimiteit met God. Dicht bij Hem leer je dat je tevreden mag zijn met jezelf. Je ontdekt wat je kunt en je weet wat je niet kunt, wie je bent en wie je niet bent. Dat geeft rust. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A.M.P.C. van Hartingsveldt-Moree boeken
  A.M.P.C. van Hartingsveldt-Moree - Rond de kribbe 1

  Vrouwen nemen bij de heilsfeiten van de Heere Jezus een bijzondere plaats in. Deze serie laat daar licht op vallen. In dit eerste deel ontmoet je vrouwen rond de kribbe. Voor elke dag in de adventsweken geeft dit boekje een overdenking, een vraag en een citaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Anne-Marie van Briemen boeken
  Anne-Marie van Briemen - Samenspraak Geest van hierboven

  De nieuwe bijbelstudiereeks 'Samenspraak' maakt door haar aanpak deelenemers aan de bijbelkring betrokken en actief. Daardoor blijft de inhoud langer hangen. Het gesprek over de thema's daagt de deelnemers uit hun mening, argumenten en gevoelens te kiezen, te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Anne Exalto boeken
  Anne Exalto - Dagboekkalender 2016

  De Banier Dagboekkalender is een dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte. Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek diverse kortere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Goede moed 2017

  Een bijbels dagboek als ondersteuning voor het geloofsleven. Goede Moed bevat 365 Bijbelse meditaties, voor elke dag een. Iedere maand wordt ingezoomd op een bepaald bijbelboek of een Bijbels thema. Goede Moed is geschikt voor jong en oud (het heeft een grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Teresa van Avila boeken
  Teresa van Avila - Innerlijke burcht & gewetensbrieven

  Teresa van Ávila (1515-1582) wordt tot op vandaag beschouwd als één van de meest gezaghebbende auteurs op het gebied van de mystieke ervaring. Haar boeken zijn al in veel talen vertaald (zelfs het Arabisch). Naast haar autobiografie is zeker haar laatste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50