Boeken over geloofsopbouw

 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - Veerkracht

  Dit dagboek wil jongeren veerkracht voor het dagelijks leven geven.De auteurs benaderen de Bijbel vanuit 52 kernthema's. Wat de Bijbel over elk van die thema's zegt, mogen de lezers zelf ontdekken. Dit dagboek geeft geen korte 'preekjes', maar bij elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Carianne Ros, Carolyn Ros boeken
  Carianne Ros, Carolyn Ros - Als God mijn naam fluistert

  De drukte in ons leven maakt het soms moeilijk om Gods stem te herkennen en te verstaan wat Hij tegen ons zegt. Hoe kunnen wij leren om luisterend te bidden? Dit boek is opgedeeld in drie delen: * De uitnodiging om te komen. Het boek onderzoekt hoe God… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Andreas Boppart boeken
  Andreas Boppart - Imperfect

  Maak werk van het volgen van Jezus. Laat je niet ontmoedigen door fouten of tekortkomingen - er wordt nog aan je gewerkt! Andreas Boppart herinnert gelovigen eraan dat Jezus perfect is, maar dat wij - struikelende volgelingen - dat niet zijn. Dat hoeft ons er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wilma Poolen boeken
  Wilma Poolen - Read write grow

  Read Write Grow, schrijvend de Bijbel door. 'Wat is het bijzonder dat een bijbeltekst je keer op keer kan raken. Steeds wanneer je een tekst tegenkomt valt er weer een ander gedeelte op, of omdat je in een andere situatie zit wordt je door een specifiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Romhild Ruitenberg boeken
  Romhild Ruitenberg - Als een kind

  Een inspirerend boek over positieve eigenschappen van kinderen die we als volwassenen weer zouden moeten 'omarmen'. Jezus zette een kind in het midden als voorbeeld voor zijn leerlingen. 'Word als een kind,' zei Hij. Wat betekent dit voor ons? In Als een kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marco van der Straten boeken
  Marco van der Straten - Ik val niet uit zijn hand

  Iedereen kent wel periodes in zijn of haar leven waarin de moed je in de schoenen zakt. Grote of kleine gebeurtenissen kunnen je overspoelen, waardoor alles hopeloos lijkt. Marco van der Straten begon tijdens een onzekere periode in zijn leven te schrijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sharon Kendrick, Alex Kendrick boeken
  Sharon Kendrick, Alex Kendrick - De uitdaging van de liefde

  Als ze trouwen, beloven jonge mensen elkaar onvoorwaardelijk lief te hebben. Helaas zijn er veel relaties die op een ontgoocheling uitlopen. ?Ik hou niet meer van je,? zegt één van de partners en het huwelijk ligt in puin. Alle romantische gevoelens zijn weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nick Vujicic boeken
  Nick Vujicic - Be strong

  Ontdek je kracht en eigenwaarde met 'Be strong'.Nick Vujicic heeft tijdens zijn lezingen duizenden jongeren leren kennen. Wat hem opvalt, is dat velen gebukt gaan onder een negatief zelfbeeld. Om de rem die dat op hun idealen en capaciteiten zet eraf te halen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Anselm Grun, Clemens Bittlinger boeken
  Anselm Grun, Clemens Bittlinger - Open je ogen

  Anselm Grün en Clemens Bittlinger bezinnen zich op de zeven 'ik ben'-woorden uit het Johannesevangelie. In deze woorden ontmoet Jezus ons en wij hem in alledaagse dingen: water, brood, de wijnstok. Bij iedere overweging is ook de bijbeltekst (in de Nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Klaas van de Kamp, Joris Vercammen, K.G. Hammar boeken
  Klaas van de Kamp, Joris Vercammen, K.G. Hammar - De ene voet voor de andere

  Elk jaar verschijnt op initiatief van de Oud-Katholieke Kerk een boekje voor de Veertigdagentijd met overdenkingen en gebeden om te gebruiken bij deze bijzondere tijd op weg naar Pasen. Dit jaar hebben de auteurs de ervaringen verwerkt van hun gezamenlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Antoine Bodar boeken
  Antoine Bodar - Eeuwigh gaat voor Oogenblick

  In een verstilde sfeer voerde Antoine Bodar fascinerende gesprekken met: Paul Witteman, Hans Wiegel, Hilde Kieboom, Adriaan van Dis, Herman van Rompuy, Vonne van der Meer, Huub Oosterhuis, Dries van Agt, Wim van den Donk, Jan Marijnissen, Désanne van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Esther Vorsterman van Ooijen, Erica Duenk boeken
  Esther Vorsterman van Ooijen, Erica Duenk - Tijd om op te staan

  Dit boek wil je helpen om Gods unieke plan met jouw leven te ontdekken. Door middel van bijbelteksten, verwerkingsvragen en doe-opdrachten ga je op zoek naar wie je bent en hoe God je bedoeld heeft. Je wordt je bewust van je koninklijke identiteit en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dag in dag uit 2017 dagboek

  Al 30 jaar lang een geliefd bijbels dagboek. Beschikbaar in drie uitvoeringen. Dit is het standaard dagboek in handzaam formaat. Diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland hebben de 365 toegankelijke overdenkingen geschreven. Geschikt voor iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,90
 • Ravi Zacharias boeken
  Ravi Zacharias - Grote Wever, De

  De Grote Wever Als christenen geloven we met Psalm 31 dat onze levenstijden in Gods hand zijn; het moment van onze geboorte en het moment van ons overlijden. Maar hoe dat precies in elkaar zit, daarover tasten we in het duister. En ons leven tussen die grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • P. Kreeft boeken
  P. Kreeft - Christendom voor moderne heidenen

  Een waarde(n)vol boek dat deugt...Van tijd tot tijd wordt er in onze maatschappij geroepen om het herstel van waarden en normen. Vaak wordt daarbij ook gesproken over onze bijbelse wortels.Want er is nog steeds een vaag besef, dat het verval van onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • W. Busch boeken
  W. Busch - Jezus onze bestemming

  Aan Jezus Christus valt niet te ontkomen, ook al probeer je nog zo hard zijn bestaan en zijn macht te ontkennen. Iedereen zal ooit een ontmoeting hebben met deze Man uit Nazaret, wiens optreden het grote keerpunt in de geschiedenis is. Wat voor ontmoeting dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J. Sittser boeken
  J. Sittser - Verborgen Genade

  Bij een tragisch auto-ongeluk verloor de schrijver zijn moeder, zijn vrouwen zijn dochtertje. In dit boek kijkt hij terug op de daarop volgende jaren.Hij komt tot het besef dat niet het verlies maar onze reactie daaropbepalend is voor de rest van ons leven. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • F. Nichols boeken
  F. Nichols - Telos Elk kind heeft een biddende moeder nodig

  Een biddende moeder kan een enorme invloed hebben op het leven van haar kinderen. Dit boek is gebaseerd op de gebruiken en gewoonten van 'Mons In Touch International' en laat zien hoe je je kinderen en je gezin kunt omringen met en ondersteunen door gebed.'Elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • C. Marshall boeken
  C. Marshall - De Helper

  De Heilige Geest, de Geest van God die ook in Jezus is... Voor heel wat christenen is Hij de grote onbekende. Toch lezen we al over Hem bij de schepping. En Jezus begon pas aan zijn bediening nadat de Heilige Geest op Hem was neergedaald. Ook de kerk van Jezus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Thomas Wright boeken
  Thomas Wright - Eenvoudig christelijk

  Eenvoudig christelijk is basisleesstof voor iedereen die over de wezenlijke grondbeginselen van het christelijk geloof wil nadenken. In een levendige, toegankelijke stijl beschrijft Wright in dit boek de opmerkelijke relevantie van de bijbel en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • H. de Jong boeken
  H. de Jong - Geloven bij nacht en ontij

  Dit boekje met bijbellezingen laat zien dat de profeet Habakuk uit het Oude Testament aandacht vraagt voor een zaak die nog altijd brandend actueel is:Het onrecht en de verdrukking in de wereld, en een God die zich daarbij afwezig lijkt te houden.Dit is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willem de Vink boeken
  Willem de Vink - Goede genade !

  GOEDE GENADE!Genade zet je wereld op z'n kop. Denk je dat je niet goed genoeg bent, je wordt toch goedgekeurd. Wat je niet verdiende, krijg je juist. En waar je niks voor doet, gaat gebeuren: Goede genade! Elke dag van de week, driehonderdvijfenzestig dagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • J. Dobson, S. Dobson boeken
  J. Dobson, S. Dobson - Nachtlicht

  Even tijd voor elkaar, aan het einde van de dag. En even tijd voor God. Als u daar moeite mee hebt, dan is Nachtlicht een boek voor u. Het is geschreven door twee drukbezette mensen die al vele jaren met elkaar getrouwd zijn. Zij hebben ontdekt hoe kostbaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tom Wright, David de Vos boeken
  Tom Wright, David de Vos - Matteüs voor iedereen 2

  In Engeland verschijnt al een aantal jaren een zeer toegankelijke uitleg van het Nieuwe Testament, geschreven door de bekende nieuw-testamenticus N.T. Wright. In deze bijbeluitleg, die in Engeland veel geroemd wordt en enorm populair is, is de tekst van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Paulus voor iedereen De gevangenisbrieven

  In Engeland verschijnt al een aantal jaren een Bijbelgetrouwe uitleg van het Nieuwe Testament, geschreven door de Anglicaanse bisschop N.T. Wright. In deze bijbeluitleg, die in Engeland veel geroemd wordt en enorm populair is, wordt de tekst van de Nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50