Boeken over geloofsopbouw

 • Bijbelse Dagkalender 2018

  De Bijbelse Dagkalender verschijnt dit jaar voor de 72e keer en is een uitstekend hulpmiddel bij een dagelijks meditatief moment of bij stille tijd. De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken. Uitgangspunt is steeds een bijbelgedeelte.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Eeuwout van der Linden boeken
  Eeuwout van der Linden - Een Jood, geraakt door Jezus

  Paulus staat al langere tijd in de belangstelling. dit boek wil Paulus echter radicaal anders bekijken en legt grote nadruk op zijn Jood-zijn. Was Paulus wel de eerste christen of was hij voluit Joods? Schafte hij de wet af of ging het hem om een anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • W. Verboom boeken
  W. Verboom - Het liefdeslied uit Heidelberg

  De Heidelbergse Catechismus is als een liefdeslied. Zowel de zondaarsliefde van God als onze wederliefde voor Hem worden erin bezongen. De Catechismus is hierdoor geen starre opsomming van waarheden, maar een levende geloofsbelijd enis. Vanuit deze invalshoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Arie-Jan Mulder boeken
  Arie-Jan Mulder - De Jezus manier

  Het thema van dit boek is de manier waarop Jezus met mensen omging. We lezen een aantal vertrouwde verhalen uit de evangeliën opnieuw, maar nu met een blik die vooral gericht is op de dynamiek tussen Jezus en zijn gesprekspartners. Hoe reageren ze op elkaar?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • H.J. van der Veen boeken
  H.J. van der Veen - Opgeheven handen

  Wat zegt de Bijbel over bidden? En hoe kunnen we ons gebedsleven verdiepen? Wij mogen ons spiegelen aan het gebed van de 'groten' in de Bijbel: Abraham, de pleitbezorger; Mozes, de middelaar; Salomo, de voorbidder; Nehemia, de wachter; Jezus, de Hogepriester;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Peter Enns boeken
  Peter Enns - Omdat de Bijbel het zegt

  Wat als God tevreden is met de Bijbel zoals die is? Dus niet de gepolijste versie die wij ervan hebben gemaakt, maar de slordige, verontrustende, vreemde en historische Bijbel die we daadwerkelijk hebben? Wat als God juist wil dat we worstelen met en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Nick Page boeken
  Nick Page - Alles over de Bijbel

  Waarom is de Bijbel jaar na jaar het bestverkopende en bestgelezen boek van onze planeet? Hoe kan zo'n oud boek nog iedere dag miljoenen mensen wereldwijd inspireren? Waarom is het het meest gesmokkelde boek op aarde? Dus ja...wat hoort eigenlijk iedereen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jeanine Geijtenbeek boeken
  Jeanine Geijtenbeek - Als het leven ons scheidt

  In 'Als het leven ons scheidt' van Jeanine Geijtenbeek komen de theorie en praktijk bij elkaar. Uit elkaar gaan is hartverscheurend en er spelen veel emoties een rol. Het is belangrijk om na te denken over hoe je uit elkaar gaat, en zo een vechtscheiding te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kracht voor elke dag

  Kracht voor elke dag - Bijbels Dagboek Elke dag een moment van rust, een moment van stilte en bezinning... Met 'Kracht voor elke dag' ontvangt u elke dag een positieve impuls voor uw geloofsleven! Kracht voor elke dag is een Bijbels dagboek met prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Denise Jordan boeken
  Denise Jordan - Het ongeziene vrouwelijke

  In de afgelopen twintig jaar, hebben James en Denise Jordan voortdurend de wereld rond gereisd om God als Vader te openbaren. James en Denise hebben gedurende 2016 een sabbatical, om rust en vernieuwing te vinden en de banden met familie en vrienden weer te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dag in dag uit 2018

  Ruim dertig jaar geliefd dagboek. Diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland hebben hier opnieuw aan meegeschreven. Het dagboek bestaat uit 365 toegankelijke, korte overdenkingen. Diverse bijbelse thema's. Goed doordacht bijbelleesrooster. Geschikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,90
 • Anselm Grun, Clemens Bittlinger boeken
  Anselm Grun, Clemens Bittlinger - Open je ogen

  Anselm Grün en Clemens Bittlinger bezinnen zich op de zeven 'ik ben'-woorden uit het Johannesevangelie. In deze woorden ontmoet Jezus ons en wij hem in alledaagse dingen: water, brood, de wijnstok. Bij iedere overweging is ook de bijbeltekst (in de Nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Robert Murray McCheyne boeken
  Robert Murray McCheyne - Gestorven voor mij

  Dit boek bevat 49 meditaties die betrekking hebben op het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het biedt een mogelijkheid om tijdens de zeven lijdensweken elke dag een moment stil te staan bij Christus’ bitter lijden en sterven én de noodzaak daarvan. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Teresa van Avila boeken
  Teresa van Avila - Weg van volmaaktheid en kleinere werken

  De ontstaansgeschiedenis van Weg van volmaaktheid is wel heel bewogen en bijzonder: in 1559 verbiedt de Inquisitie praktisch alle religieuze boeken in het Spaans geschreven. Voor Teresa van Ávila (1515-1582) en haar medezusters is dit een zware klap. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Wetenschap van het kruis

  "Ik verkondig je geen enkele wetenschap dan die van Jezus Christus en zijn kruis" (1 Kor. 2,2). De gekruisigde Christus openbaart je het grote mysterie van Gods liefde-tot-het-uiterste. In het licht van de verrijzenis wordt het kruis bevrijdend voor alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Franz Jalics boeken
  Franz Jalics - De contemplatieve weg

  In de Inleiding van dit glasheldere en diepgaande boek schrijft de Auteur: "In het leven van een mens komen contemplatieve ogenblikken voor. Iets licht daarin op wat de mens altijd al verwacht heeft. Ze laten vermoeden dat het leven meer te bieden heeft dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Gerhard Lohfink boeken
  Gerhard Lohfink - Jezus van Nazaret

  Jezus van Nazaret leefde ver verwijderd van de culturele en politieke centra van de antieke wereld. Zijn optreden in het openbaar duurde hoogstens anderhalf jaar. Dan werd hij terechtgesteld. Maar deze weinige maanden ontketenden een niet te vatten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • PUUR! Zomer 2017, incl. Bookazine

  PUUR! Zomer 2017 is een fijn zomermagazine boordevol interviews, columns, mode, psyche, DIY, reportages en nog veel meer. In deze editie onder meer een interview met Beth Moore over kritiek en persoonlijke groei, een prachtig verdiepend stuk van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Dag in dag uit 2018 grote letter

  Handzaam dagboek met duidelijk leesbare grote letter. Ruim dertig jaar geliefd dagboek. Diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland hebben hier opnieuw aan meegeschreven. Het dagboek bestaat uit 365 toegankelijke, korte overdenkingen. De overdenking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hans van de Lagemaat boeken
  Hans van de Lagemaat - Jozef

  'Het leven van Jozef' is een praktische en typologische uitleg bij het deze bekende Bijbelse figuur uit Genesis. De schrijver is docent op een middelbare school en hij heeft bij het schrijven van het boek deze leeftijdscategorie voortdurend in gedachten gehad.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Emily P. Freeman boeken
  Emily P. Freeman - MASKERS AF

  Een geweldig boek voor perfectionisten die moeten leren loslaten. Als er één plek is waar we geen maskers hoeven te dragen, dan is dat in de kerk, en bij Christus. Maar o, wat is het moeilijk om ze inderdaad af te doen. We zijn zo graag de modelechtgenote,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martin de Jong, Suzanna Blackmore boeken
  Martin de Jong, Suzanna Blackmore - Praten met pioniers

  Praten met PioniersWie zijn die mannen en vrouwen die dwars tegen de 'seculiere' stroom in nieuwe christelijke geloofsgemeenschappen beginnen?In dit boekje stellen twaalf Europese gemeentestichters zich aan u voor. Stuk voor stuk vertellen ze openhartig over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Ben Griffioen boeken
  Ben Griffioen - Concreet leven met Jezus

  Concreet leven met Jezus Na een zoektocht naar een leven zonder God komt hij erachter dat hij niet anders kan dan te kiezen voor een leven mét Jezus. Hij heeft het verlangen om mensen te motiveren, te bemoedigen maar vooral om een praktisch voorbeeld te geven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Bart Visser, Peter Dijkstra boeken
  Bart Visser, Peter Dijkstra - Muziekteams

  Op het gebied van muziek in de kerk is de laatste jaren veel veranderd. Het liedrepertoire is sterk uitgebreid. Muziekteams krijgen een vaste plek naast of in plaats van het orgel. Deze ontwikkelingen leveren zowel inhoudelijke als praktische vragen op. In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Christopher D. Hudson boeken
  Christopher D. Hudson - 100 namen van God

  God beter leren kennen in honderd dagen. Dat kan! In zijn boek '100 namen van God' geeft Christopher D. Hudson een uitleg van de honderd namen waarmee God zich in de Bijbel bekendmaakt. Parakletos, Malak Haggoel, Abba, El Roi... Elke naam van God onthult iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99