Boeken over geloofsopbouw

 • Daniëlle Heerens boeken
  Daniëlle Heerens - Sta op en schitter

  'Sta op en schitter' is een eigentijds, aansprekend Bijbels dagboek voor tienermeiden. Het bevat voor elke dag een Bijbeltekst met overdenking en aansluitend gebed, onderverdeeld in 26 thema's - van vrucht dragen en leren, tot moed houden en liefhebben - die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Wilfred Kols, Lucia de Vries boeken
  Wilfred Kols, Lucia de Vries - Stem van duisternis, stem van licht

  Als Wilfred Kols op een vrijdagavond in 1988 in een discotheek in Den Bosch voor het eerst een lijntje coke snuift is hij verkocht. Al snel verandert de levensstijl van de Molukse voetballer en portier, die deels opgroeide in Culemborg en voormalig kamp Vught,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Ann Voskamp boeken
  Ann Voskamp - Dagboek duizendmaal dank

  Ann Voskamp maakte diepe indruk met haar boek Duizendmaal dank. In dit dagboek keert ze terug naar het thema van de dankbaarheid. In zestig overdenkingen, elk als het ware een boom met takken vol geschenken, voert Ann ons door een bos van genade waarin we in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • F. van Deursen boeken
  F. van Deursen - Tessalonicenzen I

  Tessalonica is in de tijd van Paulus een rijke en bedrijvige haven- en handelsstad aan de Via Egnatia, de prachtige Romeinse oostwestverbinding. Hier sticht de apostel een nieuwe gemeente. Wanneer Paulus er nog maar enkele weken het evangelie van koning Jezus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Bernhard Reitsma boeken
  Bernhard Reitsma - Geen God dan de Here

  Geen God dan de Here van Bernhard Reitsma bevat bijbelstudies rond het thema ‘omgang met moslims’. Iedereen heeft zo z’n gedachten over de islam. Is de islam nu een bedreiging voor Nederland of een juist een verrijking van de samenleving? Staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lieuwejan van Dalen boeken
  Lieuwejan van Dalen - Erewoord!

  Erewoord! is een bijbels dagboek bij Gods beloften, gebaseerd op tekst uit de Herziene Statenvertaling. Hoe leef je met God? Hoe leef je als christen in de wereld? Door je vast te houden aan wat God in Zijn trouw belooft! In Zijn beloften zit troost, kracht en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Bunyan boeken
  John Bunyan - Reisgids voor pelgrims

  John Bunyan, de eenvoudige prediker uit de 17e eeuw heeft door zijn geschriften velen onderwijs gegeven in het geestelijk leven. Uit zijn verzameld werk is deze Reisgids voor pelgrims samengesteld. Dit dagboek onderscheidt zich door zijn praktisch en helder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Isaäc da Costa boeken
  Isaäc da Costa - Israëls verwachting

  Isaäc da Costa (1798-1860) was een Jood die zich in 1822 bekeerde tot het christelijk geloof. Hij behoorde tot het Reveil, een beweging uit de 19e eeuw die de samenleving wilde terugbrengen tot gehoorzaamheid aan de Bijbel. Voor zijn vrienden hield hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dien de Haan boeken
  Dien de Haan - Er staat meer dan er staat!

  Dien de Haan schreef boeken en columns onder het pseudoniem Annie Verdelman. Daarnaast was ze jarenlang een geliefd spreekster en eindredacteur van de Elisabethbode. Door haar verrassende Bijbeluitleg en warme toon wist ze haar hoorders in het hart te raken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Willem Boorsma boeken
  Willem Boorsma - De Genadige God

  De Genadige God is een bijbelstudie over het woord genade in de Bijbel. Eigenlijk is de Bijbel één groot genadeverhaal en overal tussen de regels door vind je Gods onmetelijke genade. Dat begint al bij de schepping. De aarde is in uitzichtloze duisternis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Ronald A.R. Aarsen boeken
  Ronald A.R. Aarsen - Voordat ik gedenk te sterven

  Medio 2018 werd bij auteur Ronald Aarsen een ongeneeslijke ziekte vastgesteld. In het vooruitzicht dat hij nog maar kort te leven heeft besloot hij zijn (on)geloof op papier te zetten. Hierbij komen niet alleen vragen over het hiernamaals aan bod maar ook over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joh. Post boeken
  Joh. Post - Stilte!

  Deel 2 in de serie Thema’s voor tieners In dit boekje wordt aan de hand van verschillende voorbeelden uit de Bijbel uitgelegd wat de omgang met God inhoudt. Omgang met de Heere vraagt om stilte en een plek waarin je alleen kunt zijn met Hem. Hoe moeilijk het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Herman van Wijngaarden, Marieke Griffioen boeken
  Herman van Wijngaarden, Marieke Griffioen - Kort & krachtig

  Kort & Krachtig onder redactie van Herman van Wijngaarden en Marieke Griffioen is een jongerendagboek dat speciaal is geschreven voor ‘doeners’ (12-15 jaar). Het dagboek volgt 52 (en meer) personen in de Bijbel die iets doen of ervaren in hun omgang met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tim Keller, Kathy Keller boeken
  Tim Keller, Kathy Keller - Spreukendagboek

  Gods wijsheid voor het leven Spreuken is Gods boek met wijsheid. Het leert ons de essentie en het doel van een christelijk leven. In dit dagboek met een dagelijkse overdenking biedt Tim Keller zijn lezers een frisse, inspirerende les voor elke dag van het jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tanneke Dorgelo boeken
  Tanneke Dorgelo - Leven aan zijn hart

  Dit dagboek vertelt over de bijzondere relatie die de Here Jezus met jou, als onderdeel van zijn gemeente, wil hebben. Hij houdt intens van zijn gemeente, zoals een bruidegom van zijn bruid. Zijn overweldigende liefde vraagt om een antwoord van onze kant. Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Gods beloften voor jou

  De Bijbel staat vol met beloften van God waar je je aan vast mag houden. Max Lucado selecteerde meer dan tachtig bijbelteksten met beloften en schreef er korte overdenkingen bij. Een klein niet-elke-dagboekje dat uitnodigt om weg te geven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Mirjam van der Vegt boeken
  Mirjam van der Vegt - Overvloed (set van 5 ex.)

  Overvloed van Mirjam van der Vegt is het vijfde deel in de Adem de dag-reeks.Deze reeks brengt verdieping door middel van creatieve verwerkingsopdrachten, mooie gebeden en praktische korte meditaties. Overvloedig leven willen we allemaal. Maar wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Nine de Vries, Erica Duenk boeken
  Nine de Vries, Erica Duenk - Dagboek over buitengewone vrouwen zoals jij

  Dienstbaar, bescheiden en op de achtergrond. Het lijkt wel of deze kwaliteiten het meest gewaardeerd worden in vrouwen. Dit boek laat zien dat God anders naar vrouwen kijkt. Naar jou. In dit dagboek lees je 10 weken lang over vrouwen uit de Bijbel die gewaagde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - De weg naar de levensboom

  Uitleg van Genesis 1-3 en Gods plan van schepping tot Nieuw Jeruzalem. Centrale thema's zijn 'God wil wonen bij de mensen en de mens is geschapen naar Gods beeld.Tunnelvisie bij lezen van Genesis 1-3? Een schepping in zes dagen kan toch niet? Er zijn immers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Samuel Wells boeken
  Samuel Wells - Wees niet bang

  Met geloof je angst het hoofd bieden Geneest God? Waar kan ik heen als mijn geloof verslapt? Hoe kan ik mijn eigen dood onder ogen zien? Is er een evangelie voor de rijken? Wat ga ik doen met mijn leven? In korte, to-the-point hoofdstukken bespreekt dominee en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Priscilla Docter- Agteres boeken
  Priscilla Docter- Agteres - Supermam

  In haar nieuwe boek ‘Supermam’ leert Priscilla Docter-Agteres vrouwen het moederschap te omarmen met hart en handen. Priscilla, zelf moeder van vijf kinderen, ziet een grote hulpvraag groeien onder de moeders. De vraag om met andere moeders ervaringen uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sarah Young boeken
  Sarah Young - Ik ben altijd bij je

  ‘De vreugde die de HEER u geeft , is uw kracht’ (Nehemia 8:11) Het leven kent goede en slechte dagen. Dagen waarop het leven pijn doet en dagen waarvan je eindeloos zou willen genieten. Dagen waarop God veraf lijkt en dagen waarop je zijn aanwezigheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sarah Young boeken
  Sarah Young - Ik ben altijd bij je

  ‘De vreugde die de HEER u geeft , is uw kracht’ (Nehemia 8:11) Het leven kent goede en slechte dagen. Dagen waarop het leven pijn doet en dagen waarvan je eindeloos zou willen genieten. Dagen waarop God veraf lijkt en dagen waarop je zijn aanwezigheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Henk Poot boeken
  Henk Poot - Als dauw van de Hermon

  We houden van de psalmen. Ze geven ons woorden om God te loven, ze spreken over de toekomst van Gods Koninkrijk en bezingen de Messias. We herkennen ons in de geloofsworsteling, het gebed om vergeving en het verlangen naar God zoals die in de psalmen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willeke Herwig boeken
  Willeke Herwig - Dagboek bij de HSV Deel 2

  Als tiener heb je elke dag te maken met (soms heftige) emoties: blijdschap, verdriet, boosheid, verwondering... God heeft jou gemaakt met emoties. Maar soms is het lastig om daar goed mee om te gaan. Dit dagboek bij de Herziene Statenvertaling kan je daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95