Boeken over geloofsopbouw

 • Joh. Post boeken
  Joh. Post - Stilte!

  Deel 2 in de serie Thema’s voor tieners In dit boekje wordt aan de hand van verschillende voorbeelden uit de Bijbel uitgelegd wat de omgang met God inhoudt. Omgang met de Heere vraagt om stilte en een plek waarin je alleen kunt zijn met Hem. Hoe moeilijk het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Bernhard Reitsma boeken
  Bernhard Reitsma - Geen God dan de Here

  Geen God dan de Here van Bernhard Reitsma bevat bijbelstudies rond het thema ‘omgang met moslims’. Iedereen heeft zo z’n gedachten over de islam. Is de islam nu een bedreiging voor Nederland of een juist een verrijking van de samenleving? Staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Marga Haas boeken
  Marga Haas - Parelduiken

  Parelduiken van Marga Haas bevat 52 korte overwegingen – een voor elke week op het ritme van het jaar. De auteur presenteert oude bijbelteksten zo fris en sprankelend dat ze mensen van nu op een nieuwe manier aanspreken. Ze laat zich daarbij inspireren door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Herman van Wijngaarden, Marieke Griffioen boeken
  Herman van Wijngaarden, Marieke Griffioen - Kort & krachtig

  Kort & Krachtig onder redactie van Herman van Wijngaarden en Marieke Griffioen is een jongerendagboek dat speciaal is geschreven voor ‘doeners’ (12-15 jaar). Het dagboek volgt 52 (en meer) personen in de Bijbel die iets doen of ervaren in hun omgang met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anselm Grun boeken
  Anselm Grun - School van het gebed

  ‘School van het gebed’ van Anselm Grün is een inspirerend boek met aanwijzingen en oefeningen om te bidden. Veel mensen vinden bidden moeilijk. In de dagelijkse hectiek vinden we de tijd niet, niet de juiste woorden, niet de juiste plek. Bidden is niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tanneke Dorgelo boeken
  Tanneke Dorgelo - Leven aan zijn hart

  Dit dagboek vertelt over de bijzondere relatie die de Here Jezus met jou, als onderdeel van zijn gemeente, wil hebben. Hij houdt intens van zijn gemeente, zoals een bruidegom van zijn bruid. Zijn overweldigende liefde vraagt om een antwoord van onze kant. Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Gods beloften voor jou

  De Bijbel staat vol met beloften van God waar je je aan vast mag houden. Max Lucado selecteerde meer dan tachtig bijbelteksten met beloften en schreef er korte overdenkingen bij. Een klein niet-elke-dagboekje dat uitnodigt om weg te geven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lieuwejan van Dalen boeken
  Lieuwejan van Dalen - Erewoord!

  Erewoord! is een bijbels dagboek bij Gods beloften, gebaseerd op tekst uit de Herziene Statenvertaling. Hoe leef je met God? Hoe leef je als christen in de wereld? Door je vast te houden aan wat God in Zijn trouw belooft! In Zijn beloften zit troost, kracht en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willeke Herwig, Marlon van den Bos, Aline Hoogenboom, Rina Molenaar, Lieneke van Vuuren boeken
  Willeke Herwig, Marlon van den Bos, Aline Hoogenboom, Rina Molenaar, Lieneke van Vuuren - Onnoembaar aanwezig

  Na het succes van Ontroerend dichtbij verschijnt er opnieuw een dagboek voor vrouwen bij de Herziene Statenvertaling. Vijf vrouwen schreven elk twintig stukjes over de vrucht van de Geest, waarover Paulus schrijft in zijn brief aan de Galaten. Dit dagboek kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Henk Poot boeken
  Henk Poot - Als dauw van de Hermon

  We houden van de psalmen. Ze geven ons woorden om God te loven, ze spreken over de toekomst van Gods Koninkrijk en bezingen de Messias. We herkennen ons in de geloofsworsteling, het gebed om vergeving en het verlangen naar God zoals die in de psalmen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willeke Herwig boeken
  Willeke Herwig - Dagboek bij de HSV voor meiden

  Als tiener heb je elke dag te maken met (soms heftige) emoties: blijdschap, verdriet, boosheid, verwondering... God heeft jou gemaakt met emoties. Maar soms is het lastig om daar goed mee om te gaan. Dit dagboek bij de Herziene Statenvertaling kan je daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Alinda Bol boeken
  Alinda Bol - PUUR! in Balans - Genietend leven

  Alinda Bol geeft in 'PUUR! in balans, Genietend leven' een handreiking voor een mindful leven. Iedereen heeft het druk. Volle agenda's, veel afspraken... Juist dan is het belangr?k om rust te nemen en te genieten van kleine momenten. In haar persoonl?ke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Reinier Zijl Azn boeken
  Reinier Zijl Azn - Doof de Geest niet uit;

  In Doof de Geest niet uit; gaat Reinier noodgedwongen terug naar de basis van het christelijke geloof. Aan de hand de Tien woorden van God laat hij zien welke prachtige belofte God ons heeft gegeven.In Doof de Geest niet uit; gaat Reinier Zijl noodgedwongen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Belder boeken
  J. Belder - Dagboek bij de HSV voor jongens

  Als tienerjongen moet je veel keuzes maken. Wat wil je worden? Doe je mee met je vrienden, of niet? Wat doe je met je tijd? Welk voorbeeld volg je?Dit dagboek bij de Herziene Statenvertaling wil je helpen met kiezen. Het dagboek bestaat uit 40 dagen. Elke dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Henri Nouwen boeken
  Henri Nouwen - Wie ben ik

  Nieuwe teksten van een wereldwijd geliefde priester In deze unieke bundel verschijnen nieuwe teksten van de Nederlandse priester Henri Nouwen, voor het eerst in boekvorm, 22 jaar na zijn dood. Hij toonde zijn kwetsbaarheid en gebrokenheid en liet daarin zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • NBG boeken
  NBG - Bijbel in gewone taal scheurkalender 2019

  Geen dag zonder de Bijbel? Met deze scheurkalender lees je elke dag een bijbeltekst uit de Bijbel in Gewone Taal. Laat de teksten je raken, inspireren of verblijden. De Scheurkalender heeft een frisse nieuwe look gekregen die past bij de bijbelvertaling. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Een handvol koren 2019

  Een handvol koren is een uitgave van de Gereformeerde Zendingsbond (GZB). Iedere dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en één voor persoonlijke bezinning. Het dagboek bevat ook extra's, zoals kinderpuzzels,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Age Romkes, Pieter Siebesma boeken
  Age Romkes, Pieter Siebesma - Struikelblokken

  De Bijbel is niet altijd eenvoudig te begrijpen. Vooral de zogenaamde struikelteksten, de lastige bijbelgedeelten, kunnen hoofdbrekens en eindeloze discussies opleveren. Maar als je het goed aanpakt en je niet te snel uit het veld laat staan, kun je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Voor Hart en Huis 2019

  Voor Hart en Huis heeft voor veel mensen een vertrouwd gezicht. Iedere maand wordt één bijbelboek behandeld. Uitzondering hierop vormen de christelijke feestdagen, waarvoor een vrije tekstkeuze is. Per dag wordt een tekst door middel van een meditatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Bijbels dagboek 2019

  Succesvolle verkoop van dit dagboek is ieder jaar weer verzekerd; afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • J. de Jong boeken
  J. de Jong - Filippus 2019

  Het Filippusdagboek is een praktisch en geliefd dagboek dat al meer dan 130 jaar lang aan velen ondersteuning biedt bij het bijbellezen. Voor elke dag is er een schriftlezing uit de Nieuwe Bijbelvertaling, een korte meditatie en een lied. Iedere predikant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • J.F. Mol boeken
  J.F. Mol - Immanuel Dagoverdenkingen 2019

  Immanuel Dagoverdenkingen is de 110e editie van het dagboek waaraan jaarlijks verschillende predikanten uit confessioneel-hervormde kring meewerken.Medewerkers aan deze uitgave zijn: prof. dr. W. Verboom te Harderwijk, ds. W.H. van Boeijen te Ter Aar, mevr. ds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Kruimkens van 's Heeren Tafel 2019

  Kruimkens van 's Heeren tafel wordt gelezen bij de NBG'51-vertaling en biedt aan de hand van een bijbeltekst per dag een overdenking. Ook wordt een te zingen Psalm of Gezang uit het Liedboek voor de Kerken (1973) opgegeven. Ten slotte wordt bij iedere dag de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Dagteksten 2019

  Ieder dagstukje in dit bekende dagboek bestaat uit twee bijbelteksten. Daarnaast bevat elke dag een citaat van een passend lied. Dagteksten verschijnt in meer dan 50 talen, waardoor gebruikers zich verbonden weten met christenen uit de hele wereld.Dagteksten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Volharding 2019

  Het dagboek bij de Herziene Statenvertaling Volharding verschijnt dit jaar voor de zevende keer. Een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers van de Herziene Statenvertaling. De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gereformeerde Bond, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95