Boeken over geloofsopbouw

 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - God op zijn Woord vertrouwen

  De bijbelstudies van Beth Moore spreken vrouwengroepen over de hele wereld aan en veranderen vele levens. Ze vormen een unieke combinatie van gedegen woordstudies en praktische toepassing. Beth Moore neemt vrouwen op een bemoedig ende manier mee in de Bijbel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Henk Stoorvogel boeken
  Henk Stoorvogel - Jezus leven journal

  In 'Jezus leven journal' kun je noteren hoe het boek 'Jezus leven' van Henk Stoorvogel uitwerkt in jouw leven. Hoe zag een dag in het leven van Jezus er uit? Wat was er zo bijzonder aan Hem, dat duizenden mensen Hem volgden? Henk Stoorvogel heeft zich verdiept… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jos Douma boeken
  Jos Douma - Leven voor de ander

  In 'Leven voor de ander' laat Jos Douma zien waar het op aankomt als je als christen wilt leven in deze hectische tijd. Je leeft niet voor jezelf, maar voor de ander! Paus Franciscus heeft voor 2016 het thema barmhartigheid benoemd. Veel protestante… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kees Kraayenoord boeken
  Kees Kraayenoord - Backstage

  Backstage kom je niet zomaar. Daarvoor heb je een speciale uitnodiging nodig, compleet met polsbandje of badge. Dit boek biedt je de kans dáár te komen waar een artiest normaliter niemand wil toelaten: in zijn eigen domein. Daar zie je hoe hij 'echt' is. Zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pieter Lalleman boeken
  Pieter Lalleman - Van blijvend belang

  In 'Van blijvend belang' laat Pieter Lalleman zien dat het Oude Testament, ongeveer driekwart van de Bijbel, nog steeds veel heeft te zeggen over het concrete aardse leven van nu. Het bevat veel onderwerpen die in het Nieuwe Testament niet of nauwelijks meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tanneke Dorgelo-Sluiter boeken
  Tanneke Dorgelo-Sluiter - Het woord in je hart NBV

  Memoriseer 52 bijbelteksten die je bemoedigen, troosten, bevestigen en richting geven aan je leven. 52 Bijbelteksten memoriseren om nooit meer te vergeten. Herinner belangrijke bijbelteksten op momenten dat je ze nodig hebt of ze wilt delen. Favoriete… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • André F. Troost boeken
  André F. Troost - Morgen komt de Messias

  Meditaties, verhalen en gedichten met het oog op advent en kerst. André Troost brengt ons in de warme sfeer van advent en kerst en weet de lezer te raken met ernst én humor. Bezinning en verstilling, vreugde en verwondering.Verzorgde, stijlvol uitgevoerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne/Minke Hakvoort boeken
  Anne/Minke Hakvoort - Hartlopen

  Hartlopen, rennen met passieWe zijn geroepen om recht te doen. Maar soms is het moeilijk om aan die roeping handen en voeten te geven.Na een indrukwekkende reis naar Rwanda ontstaat bij Anne-Minke Hakvoort het verlangen om op te komen voor mensen die lijden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jacqueline A. van den Berg, A. Snoek boeken
  Jacqueline A. van den Berg, A. Snoek - Confessie

  Belijden is van levensbelang. Met het hart geloven en met de mond belijden tot zaligheid. Confessie is een ander woord voor belijdenis. Wij hebben een schat gekregen in de belijdenisgeschriften. Door de eeuwen heen zijn ze opgeschreven. Dit gebeurde vaak in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P. Eikelboom boeken
  P. Eikelboom - Zorg voor elkaar Schuld en vergeving

  Schuld is een last. Verkeerd handelen maakt iemand boos, berokkent verdriet, beschadigt verhoudingen of beschaamt vertrouwen. In een gezin, vriendschap, binnen de kerk of daarbuiten. Verhoudingen moeten goed zijn, maar is vergeving altijd mogelijk? De auteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Maarten Luther boeken
  Maarten Luther - Luther Brevier

  Het Luther Brevier bevat voor elke dag een Bijbeltekst met uitleg van de reformator Maarten Luther. De keuze van de Bijbelteksten volgt de thema’s van het kerkelijk jaar. Het Brevier maakt Luthers theologie en gedachtewereld door middel van korte teksten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Amber van Schooneveld boeken
  Amber van Schooneveld - Levende Hoop

  Als er iets zou bestaan als een wereldwijde plaag, dan is het armoede. De enorme omvang van het probleem nagelt mensen aan de grond. Wat kunnen we doen? Waar moeten we beginnen? En zei Jezus zelf niet dat de armen altijd bij ons zouden zijn? Amber van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eden Jersak, Brad Jersak boeken
  Eden Jersak, Brad Jersak - Gesprekken met God

  Leren luisteren naar Gods stem is iets dat ons niet makkelijk afgaat, terwijl we er allemaal naar verlangen om Zijn stem beter te verstaan en Hem beter te leren kennen. Gesprekken met God is geschreven door Brad & Eden Jersak (Canada) om je te helpen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mike Pilavachi boeken
  Mike Pilavachi - God ontmoeten in de woestijn

  Een eerlijk boek waar Mike Pilavachi de verhalen uit zijn eigen leven op een inspirerende manier vertaalt naar zijn toehoorders of lezers. Dit boek helpt de lezer om die perioden in zijn leven, wanneer dromen ver weg lijken en ze zich geestelijk droog en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jane Hansen Hoyt boeken
  Jane Hansen Hoyt - van boven bekeken

  Wat zou er gebeuren als je jezelf kon zien zoals God je ziet?Hoe zou het zijn als je elke situatie zou bekijken vanuit Gods standpunt?Hoe zou het gaan als je, bij iedere uitdaging die je tegenkomt, erover zou denken zoals God erover denkt?Jane Hansen Hoyt is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Colin Urquhart boeken
  Colin Urquhart - Mijn geliefde

  In tachtig korte hoofdstukken neemt Colin Urquhart je mee op een spannende levensreis. Dit nieuwe boek maakt de drieluik Mijn geliefde kind (7e druk) en Mijn geliefde zoon compleet. Ging het in de eerdere boeken voornamelijk om de ontdekking en bewustwording… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marc A. Dupont boeken
  Marc A. Dupont - Toxische kerken

  Een leerzaam en genezend boek voor iedereen die te maken heeft met, en geleden heeft onder, misbruik van geestelijk gezag. Het is een zorgvuldig en met veel tederheid omgeven onderzoek geworden naar de oorzaken en aspecten van dit gevoelige onderwerp. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Neil T. Anderson, Charles Mylander boeken
  Neil T. Anderson, Charles Mylander - Gezegend zijn de vredestichters

  Een zeer ingrijpend boek over verzoening en heling van de ook in Nederland zeer bekende Neil T. Anderson en Charles Mylander, beiden ervaren pastors. Het gaat een stap verder dan hun vorige boeken. Naast diepgaand onderzoek naar de Bijbelse betekenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joy Parrott boeken
  Joy Parrott - Gelijkenissen in de nacht

  Ook nu nog spreekt God, zoals Hij dat door de Schrift heen deed, door middel van dromen en wel op veelsoortige wijze en met verschillende bedoelingen tot mensen. Door het boek heen loopt de draad dat ieder mens uniek is voor God, en dat Hij dus ook tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Don Fortune, Katie Fortune boeken
  Don Fortune, Katie Fortune - Ontdek je door God gegeven gaven

  Ontdek je plek in de maatschappij en in de kerk. Ontdek de gaven die God vanaf je geboorte in je legde. Deze motivatiegaven maken je tot wie je bent, bepalen je interesses, vaardigheden, karakter en handelingen. Hoeveel voldoening of frustratie er in je leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Larry Kreider boeken
  Larry Kreider - De roep om geestelijke vaders en moeders

  Ik heb lang op dit boek gewacht en het in één keer verslonden. Omdat dit boek voorziet in een behoefte als we effectief discipelen en leiders willen trainen. Larry Kreider heeft met dit boek voorzien in een routekaart voor de grote nood in de kerk van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Don Potter boeken
  Don Potter - Met het gezicht naar de muur

  Een praktisch boek over aanbidding in de gemeente van Don Potter. Hij is een van de voorlopers in vernieuwende vormen van aanbidding. Hij belicht de verschillende aspecten van lofprijs en aanbidding; het profetische aspect, de verbondenheid met voorbede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Francis Frangipane boeken
  Francis Frangipane - Heiligheid, waarheid en de Tegenwoordigheid van God

  Als u genoeg hebt van religie en de kracht van het Koninkrijk in uw leven in werking wilt zien, als u er alles voor over hebt om die te vinden, als u wilt dat mensen Jezus in u zien en niet één of andere kerk, als u een heilige ontevredenheid ervaart over uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • L. Emerson .Ferrell boeken
  L. Emerson .Ferrell - De sleutel van de Meester

  De auteur reikt principes aan waardoor je vanzelf een sleutel wordt in de handen van God. Geven bevrijdt ons uit de greep van de angst om iets te verliezen. Bidden ontsluit de deur van ons hart om van God te ontvangen. Vasten verbreekt het verlangen van het ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Reuven Doron boeken
  Reuven Doron - Een nieuwe mens

  De ontwikkelingen rondom Israël voltrekken zich in snel tempo en het is de vraag of wij getuigen zijn van de eindtijddynamiek van het herstel van alle dingen? Is het 'de bepaalde tijd' voor het herstel van Israël als natie, ter voorbereiding van hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95