Boeken over geloofsopbouw

 • Colin Urquhart boeken
  Colin Urquhart - Mijn geliefde zoon

  Het tweede deel van de serie en een welkome aanvulling op het geïnspireerde en bekende boek MIJN GELIEFDE KIND. Dit boek bestaat uit een reeks overdenkingen door de auteur, gebaseerd op Bijbelgedeelten en de waarheden die daarin te vinden zijn over Jezus.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mattheus van der Steen boeken
  Mattheus van der Steen - Durf te leven

  Durf te leven is een eerlijk boek dat je zal helpen en uitdagen om alles uit het leven te halen en het avontuur aan te gaan dat God voor je heeft. Het boek behandelt diverse blokkades die je hiervan kunnen weerhouden. Hoe ga je om met tegenslag, ontmoediging,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Henk van der Meulen, Jurrien Mol, Edward van 't Slot boeken
  Henk van der Meulen, Jurrien Mol, Edward van 't Slot - Geloven op goede gronden 12 artikelen over bidden

  Bidden is in het christelijk geloof afstemmen op de golflengte van God. Maar de verlegenheid hoe te bidden is vandaag vaak groot. Daarvoor geeft dit boekje een actuele handreiking. In '12 artikelen over bidden' beantwoorden twaalf auteurs uit het brede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Aart Brons, Michael Mulder, Wilma Wolswinkel boeken
  Aart Brons, Michael Mulder, Wilma Wolswinkel - Hoezo Israël?

  Hoezo nog aparte aandacht voor Israël? Dit boek voor bijbelkringen benadrukt de bijzondere band die God gelegd heeft met het Joodse volk en gaat in op uitdagende actuele vragen die daaruit voortvloeien. Waarom zouden christenen een speciale verbinding moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Arjan Markus boeken
  Arjan Markus - Pelgrim met God

  Geloven is niet gemakkelijk of vanzelfsprekend. Integendeel, geloven is een risicovolle tocht met hoogte- en dieptepunten. Het is een pelgrimsreis met God.In het bijbelboek Hebreeën wordt de levensreis van Abraham en Sara gezien als een model voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Karel Wiecherink boeken
  Karel Wiecherink - Rijk en Rooms leven

  Het rijke Roomse leven is iets uit de verleden tijd, maar de katholieke Kerk heeft nog steeds een functie en een opdracht voor mens en maatschappij. Zij dient juist daarom - tegen de seculiere stroom in - het heilige te herontdekken in G-O-D: de Vader, de Zoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - PAULUS VOOR IEDEREEN - 2 KORINTIËRS

  Paulus' tweede brief aan de gemeente te Korinte behandelt de betekenis van het kruis in het kader van persoonlijk lijden - het lijden van Paulus zelf, en dat van zijn lezers. In Galaten is hij boos, in Filippenzen vol vreugde, hier in 2 Korintiërs zien we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John Goldingay boeken
  John Goldingay - GENESIS VOOR IEDEREEN

  Het Bijbelboek Genesis staat vol met bekende verhalen, over Adam en Eva en de verboden vrucht, over Noach en de zondvloed, de Toren van Babel, de aartsvaders, en het prachtverhaal over Jozef. Maar dat we al die verhalen kennen wil nog niet zeggen dat we ze ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John Goldingay boeken
  John Goldingay - GENESIS VOOR IEDEREEN DEEL 2

  Het Bijbelboek Genesis staat vol met bekende verhalen, over Adam en Eva en de verboden vrucht, over Noach en de zondvloed, de Toren van Babel, de aartsvaders, en het prachtverhaal over Jozef. Maar dat we al die verhalen kennen wil nog niet zeggen dat we ze ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Emily P. Freeman boeken
  Emily P. Freeman - MASKERS AF

  Een geweldig boek voor perfectionisten die moeten leren loslaten. Als er één plek is waar we geen maskers hoeven te dragen, dan is dat in de kerk, en bij Christus. Maar o, wat is het moeilijk om ze inderdaad af te doen. We zijn zo graag de modelechtgenote,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • René Stockman boeken
  René Stockman - Al kantelt de aarde. Fracarita-reeks

  Het begin van de 21ste eeuw wordt beschreven als een tijd van grote expansies, maar ook van onverwachte crisissen en algemeen een groeiende vrees voor terrorisme die het maatschappelijk gebeuren meer en meer bezwaart. Nog nooit in de geschiedenis zijn er zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Henk Bloem, Harry van de Kamp, Marjet de Jong, Lidwien Meijer, Peter Dullaert, Jos Oostrik, Hennie Burggraaff boeken
  Henk Bloem, Harry van de Kamp, Marjet de Jong, Lidwien Meijer, Peter Dullaert, Jos Oostrik, Hennie Burggraaff - Geloven Nu 14

  Een uitdagende bundel met 8 uitgewerkte gespreksbijeenkomsten rondom de Bijbel. Geloofsgesprek over onderwerpen waar je op een verjaardag over praat: - Geen leven door schuld - Geweld, religieus geweld - Zichtbare tekenen van geloof - Wetenschap tegenover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rolf Robbe boeken
  Rolf Robbe - 101-dagenboek voor 50-plussers

  101 TEKSTEN DIE 50_PLUSSERS HELPEN NA TE DENKEN OVER ZINGEVING EN INSPIRATIE. UITGANGSPUNT DAARBIJ IS STEEDS EEN KORT GEDEELTE UIT DE BIJBEL.In de tweede helft van je leven verandert er veel. Kinderen gaan het huis uit, in de werkomgeving ben je steeds vaker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Stefan Paas, Gert-Jan Roest boeken
  Stefan Paas, Gert-Jan Roest - Komedie in vier bedrijven

  Hoe kun je idealen koesteren zonder bitter te worden over alle mensen die maar raak leven? Is het mogelijk om hoog in te zetten en toch geduldig en liefdevol te blijven? Het boek Jona laat zien hoe dat kan.Ergens diep verborgen in de bladzijden van het Oude of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Nelleke Plomp boeken
  Nelleke Plomp - Contact met God

  'Contact met God' bevat alles wat een jongere nodig heeft om zelf aan de slag te gaan met gebed: informatie, ideeën, bijbelstudies, inspiratie. Een praktisch en verrassend boek, voor persoonlijk of gezamenlijk gebruik. Bidden is zo veel meer dan met gevouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Simon J. Dingemanse boeken
  Simon J. Dingemanse - Leven tussen goed en kwaad

  Altijd weer komt de vraag op hoe God te rijmen is met het lijden in de wereld. Dit boek helpt daarover helder na te denken en zoekt daarbij een weg naar het geode leven.Atheïsten stellen het geloof onder kritiek met het argument dat God niet te rijmen is met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Arthur Alderliesten boeken
  Arthur Alderliesten - Barmhartig leven

  Barmhartig zijn. Niet alleen in denken, maar vooral in doen; als manier van leven. Daartoe inspireert dit boekje over de bekende 'zeven werken van barmhartigheid', uitgegeven in het 'Jaar van de Barmhartigheid'. Barmhartigheid is de beste vorm van aansluiting… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Kracht voor elke dag

  Kracht voor elke dag - Bijbels Dagboek Elke dag een moment van rust, een moment van stilte en bezinning... Met 'Kracht voor elke dag' ontvangt u elke dag een positieve impuls voor uw geloofsleven! Kracht voor elke dag is een Bijbels dagboek met prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Barry Adams boeken
  Barry Adams - Vaders liefdesbrief

  Vaders liefdesbrief Barry Adams Vernieuwde uitgave! Dit boek is gebaseerd op de bekende kaart 'Vaders liefdesbrief'. Deze brief schreef de auteur onder leiding van de Heilige Geest en is opgebouwd uit 53 geparafraseerde Bijbelteksten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • J.B. Bel boeken
  J.B. Bel - Overdenken met de kanttekeningen

  De kanttekeningen zijn door de vertalers van de Dordtse synode in de kantlijn van de Bijbel opgenomen om de betekenis van de Bijbeltekst te verduidelijken. Vaak citeert men de letterlijke Hebreeuwse of Griekse grondwoorden en noemt men verwijsteksten om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - Want het is een getal van een mens

  Door de eeuwen heeft men geprobeerd om de cijfers in het getal 666 te vervangen door letters om zo een naam te krijgen. Maar in de Bijbel hebben getallen een betekenis. Dat uitgangspunt levert een waardevol inzicht in het getal van het beest in Openbaring. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Cocky Drost boeken
  Cocky Drost - Blij dat je bestaat

  Wat gaat er in je om als je tegen je hoort zeggen: 'Blij dat je bestaat!' Geloof je dat? Waarschijnlijk hoor je de zin wel, maar moet hij eerst langs een aantal andere zinnen, zoals: 'ik ben niet zo bijzonder', 'anderen hebben veel belangrijkere talenten',… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • P.H.R. van Houwelingen boeken
  P.H.R. van Houwelingen - Handbagage voor Jezusvolgers

  Wie Jezus volgt, wordt een reiziger. Je gaat met hem op weg naar het koninkrijk. Wat neem je dan mee om onderweg bij de hand te houden? In dit boek biedt Rob van Houwelingen twintig inzichten aan die zo belangrijk zijn, dat ze tot de christelijke handbagage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • J.J. van Eckeveld, A. Geuze boeken
  J.J. van Eckeveld, A. Geuze - Lezen met de kanttekeningen

  De kanttekeningen zijn door de vertalers van de Dordtse synode in de kantlijn van de Bijbel geplaatst om de Bijbeltekst te verduidelijken. Vaak citeert men de letterlijke vertaling van de Griekse of Hebreeuwse grondwoorden en somt men verwijsteksten op om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Trevor Galpin boeken
  Trevor Galpin - Jezus en zijn vader

  Trevor Galpin is directeur van het Fatherheartworld netwerk, teamleideren een wereldwijde ambassadeur van Fatherheart Ministries.Samen met zijn vrouw Linda is hij deel van het team.Trevor is auteur van drie boeken. Jezus en Zijn Vader is het eersteboek van hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95