Boeken over geloofsopbouw

 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - Onderweg naar Pasen

  De veertigdagentijd is een tijd van rust en bezinning. Dit dagboek helpt je om hier bewust bij stil te staan: niet alleen met je hoofd, maar ook met andere zintuigen. Corien Oranje neemt je in haar overdenkingen mee naar de jaren waarin Jezus op aarde rondliep… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Richard Stearns boeken
  Richard Stearns - Het gat in ons evangelie

  Wij kunnen de generatie zijn die niet langer accepteert dat de plek waar een kind woont, bepaalt of het zal leven of sterven. Maar zúllen wij die generatie ook zijn? De geschiedenis zal onze rechter zijn, maar wat er in de geschiedenisboeken geschreven gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Meer dan redding alleen

  * Wat is Gods ultieme plan voor de wereld? * Gaat het alleen om vergeving en de verlossing van de zonde? * Is het naar de hemel gaan het 'eeuwige leven'? Meer dan redding alleen, de titel van dit boek zegt het al, het gaat om veel meer! Het gaat uiteindelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Samuele Bacchiocchi boeken
  Samuele Bacchiocchi - De najaarsfeesten

  Gods feesten in de Bijbel en de geschiedenis Dit boek doet verslag van een uitgebreid onderzoek naar de betekenis en viering van de najaarsfeesten in zowel het Oude als het Nieuwe Testament. Het geeft nieuwe inzichten in de historische, theologische en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Wim Kok, Raymond Hausoul boeken
  Wim Kok, Raymond Hausoul - Jezus geneest

  Genezing is een hot issue in de kerk. Als jij graag dieper wilt nadenken over dit thema, is dit boek iets voor jou. Het boek bevat een schat aan praktische kennis over de genezingen in de evangeliën en verbindt die kennis met hedendaagse vragen rondom dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Carianne Ros, Carolyn Ros boeken
  Carianne Ros, Carolyn Ros - Als God mijn naam fluistert

  De drukte in ons leven maakt het soms moeilijk om Gods stem te herkennen en te verstaan wat Hij tegen ons zegt. Hoe kunnen wij leren om luisterend te bidden? Dit boek is opgedeeld in drie delen: * De uitnodiging om te komen. Het boek onderzoekt hoe God… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • A. Companjen boeken
  A. Companjen - Zingen in de nacht

  AANGRIJPENDE VERHALEN VAN VROUWEN UIT DE VERVOLGDE KERK DIE DE KRACHT VONDEN OM HUN HEER TROUW TE BLIJVEN. Vervolgd worden is vreselijk. Het went nooit. Gevaar lopen omdat je in Jezus gelooft? in grote delen van de wereld is dat de ?gewone? gang van zaken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • P.H.R. van Houwelingen boeken
  P.H.R. van Houwelingen - Ongemakkelijke teksten van Paulus

  De apostel Paulus was een groot en vernieuwend denker, maar hij is ook berucht om zijn stellige uitspraken. Een groep bijbelwetenschappers heeft zich samen met Reinier Sonneveld over 75 van zulke lastige teksten van Paulus gebogen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Benaiah boeken
  Benaiah - Leven om te geven

  Met de Bijbel in de hand en puttend uit eigen lessen en ervaringen van de afgelopen twintig jaar, neemt Benaiah je mee langs thema's als identiteit, relaties, geld, goed en rentmeesterschap. Lees over jouw mooie opdracht om als discipel van Jezus Christus het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Uitspraken van Jezus

  Jezus van Nazareth is met voorsprong de meest intrigerende mens die ooit heeft geleefd. Maar wie is Hij? Is Hij inderdaad de Zoon van God, zoals honderden miljoenen mensen geloven? Of was Hij slechts een inspirerend voorbeeld, een stichter van een religie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Alexander Eberson boeken
  Alexander Eberson - Geestelijk bouwen

  Alexander Eberson was predikant van de Protestantse gemeente van Roeselare (De Geuzentempel, lid van de Verenigde Protestantse Kerk in Belgie) en is sinds vorig jaar dominee in Knokke. Eerder verscheen van hem: Protestanten aan de Zandpoortvest te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Zac Poonen boeken
  Zac Poonen - De Bergrede

  Er is in de Bijbel, in het Nieuwe Testament, bijna geen hoofdstuk te vinden waar niet op de een of andere wijze verwezen kan worden naar woorden uit de Bergrede. Daarom wordt de Bergrede wel eens een zeer goede geestelijke sluit- of hoeksteen genoemd. Wij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Lois Tverberg boeken
  Lois Tverberg - Wandelen in het stof van rabbi Jezus

  Lois Tverberg onderzocht de lessen van Jezus in hun oorspronkelijke context. In 14 hoofdstukken laat ze zien hoe Zijn woorden en gelijkenissen op verrassende wijze aan kracht en kleur winnen door ze te plaatsen in de Joodse wereld waar Jezus deel van uitmaakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Arie-Jan Mulder boeken
  Arie-Jan Mulder - De ontdekking van het avondmaal

  Een prachtig boek over het avondmaal. Dat lijkt misschien geen spannend onderwerp, maar dit boek bewijst het tegendeel. Het avondmaal komt helemaal tot leven als een feest van God en mens. Na lezing van dit boek wil je eigenlijk altijd wel avondmaal vieren.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Billy Graham boeken
  Billy Graham - Hoe is het Thuis?

  'Ik weet dat het niet lang meer zal duren voor God me thuishaalt,' schreef Billy Graham in zijn inleiding bij het boek Bijna Thuis. Zijn levensreis zit er bijna op en de hemel is zijn bestemming. De bestemming van iedereen die Jezus Christus toebehoort. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Billy Graham boeken
  Billy Graham - Er is hoop!

  Hoop is een geweldig geschenk. Wie ooit hopeloosheid heeft ervaren en toen opnieuw hoop heeft ontvangen, weet daar alles van. Hoop doet letterlijk leven! Als we kijken naar de wereld om ons heen, lijkt er weinig hoop voor de mensheid te zijn. De islamitische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Driessen Iny boeken
  12,00
 • Aan de voeten van Jezus

  'Aan de voeten van Jezus' is het eerste deel in de PUUR! Bijbelstudie serie. Read, pray, love dat zijn de ingrediënten van deze Bijbelstudies voor vrouwen. De korte teksten en overdenkingen zijn praktisch en geschikt voor persoonlijke studie of samen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • W. Verboom boeken
  W. Verboom - Het liefdeslied uit Heidelberg

  De Heidelbergse Catechismus is als een liefdeslied. Zowel de zondaarsliefde van God als onze wederliefde voor Hem worden erin bezongen. De Catechismus is hierdoor geen starre opsomming van waarheden, maar een levende geloofsbelijd enis. Vanuit deze invalshoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Neeltje Rietveld boeken
  Neeltje Rietveld - Hier en nu

  Het klinkt prachtig: God ontmoeten in het gewone leven. Wat zou het geweldig zijn als Jezus echt bij ons aan de keukentafel kwam zitten om een kop thee met ons te drinken en de week door te nemen. Maar zo ervaren wij het geloof meestal niet. Als we stil… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Arjan van den Noort boeken
  Arjan van den Noort - Onpeilbaar!

  In dit dagboek voor jongeren en jong volwassenen volgt de auteur een drietal lijnen vanuit de Bijbel: de geschiedenis van Jozef (vanaf Genesis 37), de eerste 11 hoofdstukken van Openbaring en de eerste 36 Psalmen. Van daaruit kijkt hij naar de tijd waarin wij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Hugo van Leemputten boeken
  Hugo van Leemputten - Genezen van kanker

  Hugo Van Leemputten is 27 jaar oud als hij van de dokters te horen krijgt dat hij een zeer agressieve, ongeneeslijke vorm van kanker heeft. Hij is dan een paar jaar getrouwd en nog geen jaar vader van zoon Sam. De dokters vertellen Hugo en Inger dat zij zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andreas Boppart boeken
  Andreas Boppart - Imperfect

  Maak werk van het volgen van Jezus. Laat je niet ontmoedigen door fouten of tekortkomingen - er wordt nog aan je gewerkt! Andreas Boppart herinnert gelovigen eraan dat Jezus perfect is, maar dat wij - struikelende volgelingen - dat niet zijn. Dat hoeft ons er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bill Hybels boeken
  Bill Hybels - De Stille stem van God

  God verlangt ernaar met ons te communiceren. Communicatie en relatie horen zo bij het wezen van God, dat we niet kunnen volhouden dat Hij ooit is opgehouden met spreken. Door woorden schiep Hij de hemel en de aarde, en genas Jezus de zieken die tot Hem kwamen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thomas Wright boeken
  Thomas Wright - Eenvoudig christelijk

  Eenvoudig christelijk is basisleesstof voor iedereen die over de wezenlijke grondbeginselen van het christelijk geloof wil nadenken. In een levendige, toegankelijke stijl beschrijft Wright in dit boek de opmerkelijke relevantie van de bijbel en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95