Boeken over geloofsopbouw

 • Jos Douma boeken
  Jos Douma - Want van U is het koninkrijk

  Bijbels dagboek 'Want van U is het koninkrijk': de kracht van kort. 'Want van u is het koninkrijk' is een hulpmiddel om elke dag tijd te nemen om bij Jezus te zijn. Om Zijn stem te horen. Om bemoedigd of uitgedaagd te worden. Dit boek heeft voor elke dag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nick Page boeken
  Nick Page - Langste week, de

  'Op vrijdag 3 april van het jaar 33 werd Jozua ben Jozef, die ook wel Jezus van Nazaret wordt genoemd, terechtgesteld. Zes dagen eerder was hij in Jeruzalem aangekomen. In de dagen daarna zorgde hij voor opschudding in de tempel en bekritiseerde hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christien Crouwel, Bette Westera, Gerrie Huiberts boeken
  Christien Crouwel, Bette Westera, Gerrie Huiberts - Oog in oog

  Geïnspireerd door een verhaal, een psalm, een spreuk of een zin uit de Bijbel schreven zes auteurs gedichten voor De Achterdeur, de achterpagina van oecumenisch maandblad Open Deur. Gedichten voor mensen vanaf een jaar of acht - gewaardeerd door mensen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - Boven jezelf uit

  Boven jezelf uit is een aansprekende 10-weekse bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een groep vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - Boven jezelf uit - Leiderspakket

  Boven jezelf uit is een aansprekende 10-weekse bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een groep vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Niels de Jong boeken
  Niels de Jong - Bijbel beter begrijpen Jesaja beter begrijpen

  Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit zesde deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen' helpt daarbij. Aanvullend materiaal is te vinden op www.bijbelbeterbegrijpen.nl.Het bijbelboek Jesaja is een bijbelboek met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Drs. Pieter L. de Jong boeken
  Drs. Pieter L. de Jong - Jezus en de mensen met geld

  De wereldwijde economische crisis inspireerde dominee Piet de Jong tot een aantal preken en bijbelstudies over hoe Jezus tegen geld en bezit aankijkt.In het evangelie zijn er een aantal momenten dat Jezus het hebben van geld en het najagen ervan thematiseert.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Rolf Robbe boeken
  Rolf Robbe - Overleven als student

  De studietijd is een uitdagende periode waarin je keuzes maakt voor je hele leven. Bovendien kan je studie de relatie met God en medemensen behoorlijk (ver)kleuren. Dit boek bevat bijbelstudies die je aan het denken zetten over wie je bent als student en als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • JaapJan Boer, Kris Vermaas boeken
  JaapJan Boer, Kris Vermaas - Man

  Dit inspiratieboek is opgebouwd uit 52 weekthema's. Op een luchtige manier daagt het mannen uit om over confronterende en boeiende thema's het gesprek en de strijd aan te gaan. In de praktische thema's, zoals vriendschap, familie, kerk, seks, werk en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Wim Dekker, Bert de Leede, Arjan Markus boeken
  Wim Dekker, Bert de Leede, Arjan Markus - Tijd om mee te gaan

  Geef dat ook wij uw nodend woordvertrouwen, volgen ongestoord, op weg gaan met U mee. Dat gezang uit het Liedboek zingt gemakkelijk weg. Maar wat betekent het om vandaag Jezus Christus na te volgen? Zo eenvoudig is dat niet. In elke context staan zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - Toeval bestaat niet

  Natuurlijk is er voor elke dag wel een bijbeltekst te 'vinden', maar in dit bijzondere dagboek gaat het om 'krijgen'. Elke dag kun je blindelings een kaartje pakken waarop de tekst staat die aan beurt is. Zo krijg je iedere dag iets mee.'Toeval bestaat niet'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Lois Tverberg boeken
  Lois Tverberg - Wandelen in het stof van rabbi Jezus

  Lois Tverberg onderzocht de lessen van Jezus in hun oorspronkelijke context. In 14 hoofdstukken laat ze zien hoe Zijn woorden en gelijkenissen op verrassende wijze aan kracht en kleur winnen door ze te plaatsen in de Joodse wereld waar Jezus deel van uitmaakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bram Beute boeken
  Bram Beute - Ik geloof, geloof ik

  'Toen ik klaar was met mijn preek, was ik klaar met geloven. Klaar met God, dacht ik. Ik liep mijn werkkamer in de tuin uit, naar ons huis. Ik hing wat rond bij mijn vrouw in de keuken. Ik moest haar maar gaan uitleggen dat ik niet meer geloofde en dat ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ilse Kerremans boeken
  Ilse Kerremans - Edith Stein leven aan Gods hand

  Er zijn al vele biografieën over Stein geschreven. Dit boek onderscheidt zich daarvan door specifiek aandacht te schenken aan de periode dat Edith Stein in Nederland woonde, een belangrijke tijd in haar leven waarvoor in de biografieën tot nu toe weinig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marja Doesburg boeken
  Marja Doesburg - Een veilig huis

  Wie dementeert, verliest veel. Wie dementeert, gaat steeds minder begrijpen van de wereld om haar of hem heen en wordt steeds afhankelijker van een buitenwereld die háár of hém begrijpt. Ook tijdens een kerkdienst of viering. Voor wie daaraan tegemoet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Bloem, Harry van de Kamp, Marjet de Jong, Lidwien Meijer, Peter Dullaert, Jos Oostrik, Hennie Burggraaff boeken
  Henk Bloem, Harry van de Kamp, Marjet de Jong, Lidwien Meijer, Peter Dullaert, Jos Oostrik, Hennie Burggraaff - Geloven Nu 14

  Een uitdagende bundel met 8 uitgewerkte gespreksbijeenkomsten rondom de Bijbel. Geloofsgesprek over onderwerpen waar je op een verjaardag over praat: - Geen leven door schuld - Geweld, religieus geweld - Zichtbare tekenen van geloof - Wetenschap tegenover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rolf Robbe boeken
  Rolf Robbe - 101-dagenboek voor 50-plussers

  101 TEKSTEN DIE 50_PLUSSERS HELPEN NA TE DENKEN OVER ZINGEVING EN INSPIRATIE. UITGANGSPUNT DAARBIJ IS STEEDS EEN KORT GEDEELTE UIT DE BIJBEL.In de tweede helft van je leven verandert er veel. Kinderen gaan het huis uit, in de werkomgeving ben je steeds vaker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Stefan Paas, Gert-Jan Roest boeken
  Stefan Paas, Gert-Jan Roest - Komedie in vier bedrijven

  Hoe kun je idealen koesteren zonder bitter te worden over alle mensen die maar raak leven? Is het mogelijk om hoog in te zetten en toch geduldig en liefdevol te blijven? Het boek Jona laat zien hoe dat kan.Ergens diep verborgen in de bladzijden van het Oude of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Simon J. Dingemanse boeken
  Simon J. Dingemanse - Leven tussen goed en kwaad

  Altijd weer komt de vraag op hoe God te rijmen is met het lijden in de wereld. Dit boek helpt daarover helder na te denken en zoekt daarbij een weg naar het geode leven.Atheïsten stellen het geloof onder kritiek met het argument dat God niet te rijmen is met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Roderick Vonhögen boeken
  Roderick Vonhögen - Mediapriester | Avonturen in de wereld van film, games en nieuwe media

  Hoe wordt een katholiek priester vaste gast bij tv-shows, gesprekspartner van het Vaticaan, internetondernemer met tienduizenden fans over de hele wereld? In zijn zwarte pak met boord is Roderick Vonhögen (1968) een bekende figuur in de Nederlandse media. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Als een vis in het water

  In Als een vis in het water gaat Max Lucado uitgebreid in op het gebruik van je talenten. Het boek staat vol inspirerende teksten, praktische oefeningen en verwerkingsopdrachten. Ook mooi als cadeau bij afstuderen of een nieuw baan.'Ben jij wie God wil dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • John Ortberg boeken
  John Ortberg - Als je op het water wilt lopen, moet je uit de boot stappen

  Wil jij net als Petrus een stap in geloof zetten en meer van Gods kracht en aanwezigheid ervaren? Dan is dit boek iets voor jou! Auteur John Ortberg helpt je op weg met interessante vragen en opdrachten. Een mooi boek om te gebruiken in huiskringen of in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerrit ten Berge boeken
  Gerrit ten Berge - Stap voor stap

  In Stap voor stap staat Gerrit ten Berge stil bij veertien momenten op Jezus' weg naar het kruis. De inspirerende meditatieve teksten zijn toegankelijk geschreven en worden op kunstzinnige wijze ondersteund door illustraties in diverse stijlen, zoals etsen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Aukelien van Abbema boeken
  Aukelien van Abbema - Essentials je geloof leven Eenzaamheid

  Niemand geeft graag toe dat hij zich eenzaam of alleen voelt. Eenzaamheid is een taboe. Maar God laat zien dat je in de woestijn in goed gezelschap bent. En dat je er oases kunt ontdekken van rust en vrede. Juist eenzame momenten kunnen je een dieper inzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Jan-Willem van Dijk boeken
  Jan-Willem van Dijk - Geloven tijdens het tandenpoetsen

  Is jouw geloof vaak ook zo geestelijk? De kerkdienst, de bijbelkring, je stille tijd - dat zijn vaak de momenten waarop je contact hebt met God. Niet als je in de supermarkt loopt of je inbox leegt. Maar God is overal waar wij hem nodig hebben, ook achter ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90