Boeken over geloofsopbouw

 • Henk Stoorvogel boeken
  Henk Stoorvogel - Onderweg met Ruth

  In 'Onderweg met Ruth', het nieuwe boek van Henk Stoorvogel, staan twintig Bijbelstudies over het leven van Ruth. Het boek is geschikt voor persoonlijke verdieping en kan daarnaast uitstekend dienen als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen. Elk hoofdstuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • W.Paul Young, Brad Robison boeken
  W.Paul Young, Brad Robison - De uitnodiging (het werkboek)

  Dit is hét werkboek bij 'De uitnodiging' van W. Paul Young. We hebben allemaal onze eigen 'hut', een plek waar onze diepste pijn leeft. De vraag waar dat lijden vandaan komt en waar God is in dat lijden, houdt iedereen bezig. Aan de hand van fragmenten uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Joshua Kotadiny boeken
  Joshua Kotadiny - Gein trappen, grace vinden

  Sommige mensen krijgen het geloof als het ware met de paplepel ingegoten. Bij anderen is er sprake van een radicale ommekeer. Bij Joshua Kotadiny zie je een combinatie van beide. Joshua Kotadiny is een pastor's kid. Hij werd geboren in Amsterdam, woonde als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jos Douma boeken
  Jos Douma - Christus is alles

  'Christus is alles!' Dat is wat Paulus de Kolossenzen steeds weer op het hart drukt.Als jij er ook naar verlangt dat Christus steeds groter voor je wordt, dan kan dit boek je daarbij helpen. Bij elk vers van deze inspirerende brief van Paulus krijg je een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rolf Robbe boeken
  Rolf Robbe - Vader in de hemel

  De nieuwe bijbelstudiereeks 'Samenspraak' maakt door haar aanpak deelenemers aan de bijbelkring betrokken en actief. Daardoor blijft de inhoud langer hangen. Het gesprek over de thema's daagt de deelnemers uit hun mening, argumenten en gevoelens te kiezen, te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Anne-Marie van Briemen boeken
  Anne-Marie van Briemen - Geest van hierboven

  De nieuwe bijbelstudiereeks 'Samenspraak' maakt door haar aanpak deelenemers aan de bijbelkring betrokken en actief. Daardoor blijft de inhoud langer hangen. Het gesprek over de thema's daagt de deelnemers uit hun mening, argumenten en gevoelens te kiezen, te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Bijbelse Dagkalender 2018

  De Bijbelse Dagkalender verschijnt dit jaar voor de 72e keer en is een uitstekend hulpmiddel bij een dagelijks meditatief moment of bij stille tijd. De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken. Uitgangspunt is steeds een bijbelgedeelte.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • C. Bos boeken
  C. Bos - Levend geloven

  Hoe bewaart de kerk het geloofsgeheim in deze seculiere tijd? Bonhoeffers antwoord op die vraag is: met levend geloof. In zijn disciplina arcani - een pastorale lees- en leefregel die onder meer gestoeld is op de geschriften van Luther - werkt hij dit nader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Andreas Boppart boeken
  Andreas Boppart - Imperfect

  Maak werk van het volgen van Jezus. Laat je niet ontmoedigen door fouten of tekortkomingen - er wordt nog aan je gewerkt! Andreas Boppart herinnert gelovigen eraan dat Jezus perfect is, maar dat wij - struikelende volgelingen - dat niet zijn. Dat hoeft ons er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Brian Draper boeken
  Brian Draper - Soulfulness

  In de drukte van het dagelijks leven is het moeilijk rust te vinden en te genieten van al het goede dat we ontvangen hebben. Brian Draper trekt in dit boek lessen uit mindfulness, maar leidt zijn lezers naar een diepere laag:soulfulness. De auteur wijst erop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wilma Poolen boeken
  Wilma Poolen - Read write grow

  Read Write Grow, schrijvend de Bijbel door. 'Wat is het bijzonder dat een bijbeltekst je keer op keer kan raken. Steeds wanneer je een tekst tegenkomt valt er weer een ander gedeelte op, of omdat je in een andere situatie zit wordt je door een specifiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carianne Ros, Carolyn Ros boeken
  Carianne Ros, Carolyn Ros - Als God mijn naam fluistert

  De drukte in ons leven maakt het soms moeilijk om Gods stem te herkennen en te verstaan wat Hij tegen ons zegt. Hoe kunnen wij leren om luisterend te bidden? Dit boek is opgedeeld in drie delen: * De uitnodiging om te komen. Het boek onderzoekt hoe God… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Carianne Ros boeken
  Carianne Ros - Je bent waardevol

  Samen met God aan de slag om vanuit een gezond, op de Bijbel gebaseerd, zelfbeeld te leven. Ontdek de helende kracht van de heilige Geest en merk hoeveel God van je houdt. Leer om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken en van jezelf te houden.Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marco van der Straten boeken
  Marco van der Straten - Ik val niet uit zijn hand

  Iedereen kent wel periodes in zijn of haar leven waarin de moed je in de schoenen zakt. Grote of kleine gebeurtenissen kunnen je overspoelen, waardoor alles hopeloos lijkt. Marco van der Straten begon tijdens een onzekere periode in zijn leven te schrijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - Gods liefde voor jou

  God houdt van je! Je mag leven vanuit zijn liefde en die liefde uitdelen aan de mensen om je heen. Ina van der Beek schreef 101 overdenkingen met de centrale boodschap: God is liefde en alles wat Hij doet, komt voort uit liefde. Een bemoedigend boek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Daniëlle Heerens boeken
  Daniëlle Heerens - Gefeliciteerd met je belijdenis

  'Ja' zeggen tegen God; het lijkt misschien iets onbetekenends, maar het is van enorme betekenis en verandert de rest van je leven voorgoed. Met dat ene 'ja' beloof je niet langer jezelf op de eerste plek te stellen, maar God, en Hem te volgen. Maar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jos Douma boeken
  Jos Douma - Zin in bidden

  Bidden is inspirerend - als ik er tijd voor kan vinden. Het is een groot geschenk - en toch weet ik er niet altijd raad mee. Ik verlang naar meer - maar hoe? Dit boekje over bidden is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie voor hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wietske Noordzij, Erik Smit, Willemijn de Weerd boeken
  Wietske Noordzij, Erik Smit, Willemijn de Weerd - God beter leren kennen

  Wil je samen met je kinderen je verdiepen in wie God is, dan is dit gezinsdagboek iets voor jullie! In 40 afwisselende overdenkingen ontdek je van alles over Gods karakter. God is zoveel groter dan wij kunnen beseffen en toch wil Hij dat wij Hem leren kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Geroepen tot barmhartigheid

  Bestsellerauteur Tim Keller over een actueel thema. Waarom zou iemand gevaar lopen, zijn schema omgooien, zijn banksaldo opgebruiken, en zich smerig maken om een gewonde man van een ander volk en andere sociale klasse te helpen? En waarom zou Jezus tegen ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Romeinen 8-16 - om te lezen, te leren, te leiden

  Keller schrijft in zijn inleiding van dit boek: 'In Romeinen 8 heb ik ontdekt hoe je het evangelie kunt toepassen op je hart, zodat je echt, diepgaand verandert. In de rest van de brief staat hoe die verandering er in de praktijk uitziet.' Tim Keller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Romeinen 8-16 - gespreksgids

  Hoe leidt het evangelie van Jezus Christus tot veranderingen in je dagelijkse leven? Dat is de vraag die Paulus centraal stelt in de tweede helft van zijn belangrijke brief aan de Romeinen. Middenin Romeinen 8-16 staat deze sleuteltekst: 'Broeders en zusters,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • J.B. Bel boeken
  J.B. Bel - Overdenken met de kanttekeningen

  De kanttekeningen zijn door de vertalers van de Dordtse synode in de kantlijn van de Bijbel opgenomen om de betekenis van de Bijbeltekst te verduidelijken. Vaak citeert men de letterlijke Hebreeuwse of Griekse grondwoorden en noemt men verwijsteksten om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • B.J. van Boven, A.T. Huijser, S.W. Janse, G. Mouw boeken
  B.J. van Boven, A.T. Huijser, S.W. Janse, G. Mouw - Boetepreken

  Op 11 mei 2014 werd vanwege de ernst van de tijd binnen de Gereformeerde Gemeenten een boetedag belegd. In deze bundel zijn acht preken opgenomen die deze dag gehouden zijn. (Ds. B.J. van Boven, ds. A.T. Huijser, ds. S.W. Janse, ds. G. Mouw, ds. A. Verschuure)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - Want het is een getal van een mens

  Door de eeuwen heeft men geprobeerd om de cijfers in het getal 666 te vervangen door letters om zo een naam te krijgen. Maar in de Bijbel hebben getallen een betekenis. Dat uitgangspunt levert een waardevol inzicht in het getal van het beest in Openbaring. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paula Stuurman boeken
  Paula Stuurman - Afgebroken takken

  Op Goede Vrijdag sterft de mens naar Gods hart aan het kruis van het menszijn. Zo valt de nacht. Verwijlen in het donker, verlangen naar licht en leven, wie kent het niet in tijden van twijfel over de zin van je leven? Over het belang van traditie? De auteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95