Boeken over geloofsopbouw

 • Mirjam van der Vegt boeken
  Mirjam van der Vegt - Herademen met de Psalmen

  Opnieuw een inspirerende uitgave in de Stiltelijn.Dit boek biedt veertig stiltemeditaties bij veertig psalmen. Door creatieve verwerkingsvormen komen de woorden uit de Bijbel heel dicht bij je eigen leven.Dit boek neemt de lezer mee op een verstillende tocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Nick Vujicic, Kanae Vujicic boeken
  Nick Vujicic, Kanae Vujicic - Liefde zonder beperkingen

  In Liefde zonder beperkingen vertellen Nick en Kanae Vujicic hoe God hen op wonderlijke wijze samenbracht, hoe hun liefde uitliep op een huwelijk en hoe het is om een kind te krijgen. Maar vooral hoe God de hoofdrol in hun leven speelt. Hij geeft een extra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marianne Grandia boeken
  Marianne Grandia - PUUR! in balans - worden wie je bent

  PUUR! in balans van is een handzaam en praktisch boekje waarin Marianne Grandia de boodschap van haar romans en spreekbeurten uitdraagt. Hoe kijk jij naar jezelf? Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Hoe kijkt God eigenlijk naar jou? Wat ziet Hij als je voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • J. de Kok boeken
  J. de Kok - Drinken uit de Bron

  Drinken uit de Bron is een initiatief van de interkerkelijke gemeenteopbouwgroep Leven uit de Bron en bestemd voor kerken en gemeenten die op structurele wijze hun groei en bloei willen bevorderen. Het is een praktische uitwerking van de eerder verschenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Teun Vetter boeken
  Teun Vetter - Littekens in de eeuwigheid

  Littekens in de Eeuwigheid Teun Vetter Wat als je af dendert naar de afgrond, als het leven in een razend tempo tussen je vingers door glipt? Wat als je de kans krijgt een kijkje te nemen in de duizenden jaren oude wereld van engelen? Als in het lijden al een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Ingrid Wilts boeken
  Ingrid Wilts - Rivier in je hart

  Toen Ingrid Wilts voor het eerst naar Oeganda ging om te helpen in dit door oorlog en armoede getroffen land, raakte ze bewogen door de nood die ze zag. Ze zette zich helemaal in om het leven van straatkinderen te verbeteren. De problemen die ze tegenkwam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Henk Stoorvogel, Theo van der Heuvel boeken
  Henk Stoorvogel, Theo van der Heuvel - G Kracht

  Puttend uit Gods Woord, de ervaringen van verschillende mensen en met veel voorbeelden en verhalen werken de auteurs ieder thema uit in vier vlot te lezen en bondige hoofdstukken.Dit boek wil je hebben als je wil leven voor de Koning. Eindelijk! De opvolger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Andrew White boeken
  Andrew White - Vergeef ons, Vader

  Als we op het journaal horen over de onthoofding van journalisten doorIS, hoe moeten we daar dan op reageren? Hoe kunnen we Gods liefdelaten zien aan een wereld in oorlog?Als predikant in Bagdad (Irak) weet Andrew White hoe het is omvervolgd te worden. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - In Gods werkplaats

  49 bemoedigende overdenkingen over hoe waardevol je bent!Max Lucado's geliefde eerste boek, nu in een nieuw jasje gestoken. Een leuk belijdeniscadeau, maar door de stoere uitstraling ook geschikt voor bijvoorbeeld Vaderdag.Wat er in het verleden ook gebeurd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Coby Kremer boeken
  Coby Kremer - Hartstocht

  Verlang jij naar meer verdieping in je leven? Dit werkboek helpt je op een inspirerende manier in beweging te komen. Je wordt uitgenodigd om op een frisse manier in je eigen verhaal rond te lopen. Te kijken en te proeven. Dit doe je met behulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A.H. van Luyn boeken
  A.H. van Luyn - Omwille van het evangelie

  Bij zijn wijding tot bisschop in 1994 koos monseigneur Adrianus van Luyn s.d.b. als wapenspreuk Collabora Evangelio,de aansporing van de apostel Paulus aan Timoteüs:'Draag samen met mij uw deel in de inspanning voor het Evangelie' (2 Timoteüs 1, 8-9.Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Arie van der Veer, Rita Renema-Mentink boeken
  Arie van der Veer, Rita Renema-Mentink - Als kanker je raakt

  Elk mens ervaart kanker op zijn of haar eigen manier, maar een groot aantal dingen is bij een ieder hetzelfde. Angst, moeite om het leven weer op te pakken. Dit boek deelt de ervaringen van patiënten, om te helpen bij die vragen die in het ziekenhuis minder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Rechters - gespreksgids

  Tim Keller schrijft over het boek Rechters: 'Rechters heeft maar één held: God. Als we het lezen als een verslag van zijn werk in de geschiedenis, komt het tot leven. Het is geen gemakkelijk boek. Maar het gaat wel over wezenlijke dingen, juist in de huidige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Ontmoetingen met Jezus

  Wat is het doel van mijn leven? Wat is een goed leven? Waarom is er zoveel mis met de wereld? En wat kan ik daaraan doen? Dit zijn een paar van de grote vragen waar iedereen voor gesteld wordt. En elke blijvende verandering in ons leven zal beginnen bij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • John Eldredge, Stasi Eldredge boeken
  John Eldredge, Stasi Eldredge - Ik heb je lief voor het leven

  In een tijd waarin bijna de helft van alle huwelijken strandt, en levenslange liefde niet vanzelfsprekend lijkt, is het mogelijk om elkaar lief te hebben voor het leven. Van alle dingen die een man en een vrouw moeten horen over het huwelijk, is dit misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Stormie Omartian boeken
  Stormie Omartian - Gebedenboek voor echtparen

  Als jij als man of vrouw bidt voor je partner, worden jullie beiden daardoor gezegend. Met je gebed nodig je God uit om zijn werk te doen in jouw leven, in het leven van je man of vrouw en in jullie huwelijk. De gebeden die verzameld zijn in dit boek kunnen je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Cees van Koot boeken
  Cees van Koot - De heer en zoon

  Kerk en staat zijn in Nederland gescheiden. Maar hoe zit dat tussen bedrijf en geloof? Als je christen bent, maakt niet uit van welke denominatie, en je hebt een bedrijf. Zit er dan ook niets anders op dan een onderscheid te maken tussen je bedrijf en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,45
 • Alberte van Ess, Lex Boot boeken
  Alberte van Ess, Lex Boot - Het ritme van de tijden

  Dit boek wil een gids zijn als je christelijke meditatie een plek wilt geven in je leven. Ook biedt het een schat aan materiaal voor begeleiders van meditatiegroepen. Het boek biedt voor elke week een basismeditatie met geestelijke verstilling en daaraan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Margriet Ledin - de Hoop boeken
  Margriet Ledin - de Hoop - Essentials je geloof leven Vertrouwen

  VertrouwenVertrouwen is een essentieel onderdeel van geloven. Hoe ziet vertrouwen op God eruit en hoe kun je groeien in vertrouwen? 'Vertrouw op de HEER met heel je hart, dan baant hij voor jou de weg.' Een prachtige belofte van God! Toch is vertrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Tineke de Groot - de Greef boeken
  Tineke de Groot - de Greef - Essentials je geloof leven Genade ervaren

  Genade ervarenGenade. Een groot woord met een diepe betekenis. Wat is genade eigenlijk? En waar kom je genade in je dagelijks leven tegen? Dit boek laat je aan de hand van allerlei bijbelteksten en ervaringsverhalen nadenken over genade. Genade ervaren gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Niek Tramper boeken
  Niek Tramper - Brieven van Johannes

  De apostel Johannes houdt de kernpunten van het christelijk geloof scherp in het oog: 'het kennen van God', 'waarom het Evangelie waar is', 'wat zonde is', 'waarom liefde geen surrogaat kan verdragen'. Hij moedigt aan Jezus te belijden in een wereld die in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Amen

  Amen, praten met je Vader. Bidden moeilijk? Niet nodig! Praten met God kan net zo makkelijk en vanzelfsprekend zijn als de voortdurende en intieme communicatie tussen ouders en kinderen. Je gebedsleven verbeteren betekent dus niet dat je gebeden vromer of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Franka Huveneers boeken
  Franka Huveneers - PUUR!in balans - met vallen & opstaan

  Voor vrouwen die durven te dromen - en te doen Als je wat wilt bereiken, gaat dit vaak met vallen en opstaan. Hoe reageer jij als je valt en wat heb jij nodig om weer op te staan? Wat kun je zelf doen om gemotiveerd te blijven? Haal God uit de bijrol in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • P.J. Vergunst boeken
  P.J. Vergunst - Artios-reeks In de kerk, bij God

  De samenkomst van de gemeente wordt door het verbond gedragen, door Gods spreken tot mensen en door het antwoord in geloof. Deze bundel, die de verschillende onderdelen van de reformatorische eredienst voor het voetlicht brengt, wil daar meer zicht op geven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Monique Samuel boeken
  Monique Samuel - Uitgesproken!

  Uitgesproken! is een bundel van Monique Samuel met columns, poëtische reflecties, korte verhalen en gedachten, die een diep verlangen naar bezinning en rust verwoorden. Veertig teksten die inspireren, verwonderen, prikkelen en wakker schudden. De teksten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50