Boeken over geloofsopbouw

 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Meer dan redding alleen

  * Wat is Gods ultieme plan voor de wereld? * Gaat het alleen om vergeving en de verlossing van de zonde? * Is het naar de hemel gaan het 'eeuwige leven'? Meer dan redding alleen, de titel van dit boek zegt het al, het gaat om veel meer! Het gaat uiteindelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Samuele Bacchiocchi boeken
  Samuele Bacchiocchi - De najaarsfeesten

  Gods feesten in de Bijbel en de geschiedenis Dit boek doet verslag van een uitgebreid onderzoek naar de betekenis en viering van de najaarsfeesten in zowel het Oude als het Nieuwe Testament. Het geeft nieuwe inzichten in de historische, theologische en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Wim Kok, Raymond Hausoul boeken
  Wim Kok, Raymond Hausoul - Jezus geneest

  Genezing is een hot issue in de kerk. Als jij graag dieper wilt nadenken over dit thema, is dit boek iets voor jou. Het boek bevat een schat aan praktische kennis over de genezingen in de evangeliën en verbindt die kennis met hedendaagse vragen rondom dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Carianne Ros, Carolyn Ros boeken
  Carianne Ros, Carolyn Ros - Als God mijn naam fluistert

  De drukte in ons leven maakt het soms moeilijk om Gods stem te herkennen en te verstaan wat Hij tegen ons zegt. Hoe kunnen wij leren om luisterend te bidden? Dit boek is opgedeeld in drie delen: * De uitnodiging om te komen. Het boek onderzoekt hoe God… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • A. Companjen boeken
  A. Companjen - Zingen in de nacht

  AANGRIJPENDE VERHALEN VAN VROUWEN UIT DE VERVOLGDE KERK DIE DE KRACHT VONDEN OM HUN HEER TROUW TE BLIJVEN. Vervolgd worden is vreselijk. Het went nooit. Gevaar lopen omdat je in Jezus gelooft? in grote delen van de wereld is dat de ?gewone? gang van zaken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • P.H.R. van Houwelingen boeken
  P.H.R. van Houwelingen - Ongemakkelijke teksten van Paulus

  De apostel Paulus was een groot en vernieuwend denker, maar hij is ook berucht om zijn stellige uitspraken. Een groep bijbelwetenschappers heeft zich samen met Reinier Sonneveld over 75 van zulke lastige teksten van Paulus gebogen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Benaiah boeken
  Benaiah - Leven om te geven

  Met de Bijbel in de hand en puttend uit eigen lessen en ervaringen van de afgelopen twintig jaar, neemt Benaiah je mee langs thema's als identiteit, relaties, geld, goed en rentmeesterschap. Lees over jouw mooie opdracht om als discipel van Jezus Christus het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Uitspraken van Jezus

  Jezus van Nazareth is met voorsprong de meest intrigerende mens die ooit heeft geleefd. Maar wie is Hij? Is Hij inderdaad de Zoon van God, zoals honderden miljoenen mensen geloven? Of was Hij slechts een inspirerend voorbeeld, een stichter van een religie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Alexander Eberson boeken
  Alexander Eberson - Geestelijk bouwen

  Alexander Eberson was predikant van de Protestantse gemeente van Roeselare (De Geuzentempel, lid van de Verenigde Protestantse Kerk in Belgie) en is sinds vorig jaar dominee in Knokke. Eerder verscheen van hem: Protestanten aan de Zandpoortvest te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Zac Poonen boeken
  Zac Poonen - De Bergrede

  Er is in de Bijbel, in het Nieuwe Testament, bijna geen hoofdstuk te vinden waar niet op de een of andere wijze verwezen kan worden naar woorden uit de Bergrede. Daarom wordt de Bergrede wel eens een zeer goede geestelijke sluit- of hoeksteen genoemd. Wij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Arie-Jan Mulder boeken
  Arie-Jan Mulder - De ontdekking van het avondmaal

  Een prachtig boek over het avondmaal. Dat lijkt misschien geen spannend onderwerp, maar dit boek bewijst het tegendeel. Het avondmaal komt helemaal tot leven als een feest van God en mens. Na lezing van dit boek wil je eigenlijk altijd wel avondmaal vieren.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Billy Graham boeken
  Billy Graham - Hoe is het Thuis?

  'Ik weet dat het niet lang meer zal duren voor God me thuishaalt,' schreef Billy Graham in zijn inleiding bij het boek Bijna Thuis. Zijn levensreis zit er bijna op en de hemel is zijn bestemming. De bestemming van iedereen die Jezus Christus toebehoort. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Billy Graham boeken
  Billy Graham - Er is hoop!

  Hoop is een geweldig geschenk. Wie ooit hopeloosheid heeft ervaren en toen opnieuw hoop heeft ontvangen, weet daar alles van. Hoop doet letterlijk leven! Als we kijken naar de wereld om ons heen, lijkt er weinig hoop voor de mensheid te zijn. De islamitische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Driessen Iny boeken
  12,00
 • W. Verboom boeken
  W. Verboom - Het liefdeslied uit Heidelberg

  De Heidelbergse Catechismus is als een liefdeslied. Zowel de zondaarsliefde van God als onze wederliefde voor Hem worden erin bezongen. De Catechismus is hierdoor geen starre opsomming van waarheden, maar een levende geloofsbelijd enis. Vanuit deze invalshoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Andreas Boppart boeken
  Andreas Boppart - Imperfect

  Maak werk van het volgen van Jezus. Laat je niet ontmoedigen door fouten of tekortkomingen - er wordt nog aan je gewerkt! Andreas Boppart herinnert gelovigen eraan dat Jezus perfect is, maar dat wij - struikelende volgelingen - dat niet zijn. Dat hoeft ons er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bill Hybels boeken
  Bill Hybels - De Stille stem van God

  God verlangt ernaar met ons te communiceren. Communicatie en relatie horen zo bij het wezen van God, dat we niet kunnen volhouden dat Hij ooit is opgehouden met spreken. Door woorden schiep Hij de hemel en de aarde, en genas Jezus de zieken die tot Hem kwamen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thomas Wright boeken
  Thomas Wright - Eenvoudig christelijk

  Eenvoudig christelijk is basisleesstof voor iedereen die over de wezenlijke grondbeginselen van het christelijk geloof wil nadenken. In een levendige, toegankelijke stijl beschrijft Wright in dit boek de opmerkelijke relevantie van de bijbel en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Richard Stearns boeken
  Richard Stearns - Onvoltooid

  Je gaat naar de kerk, leest trouw in je Bijbel en gelooft de juiste dingen over God. Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt. Dat je leven niet de betekenis heeft die het zou kunnen hebben. Misschien heb je gelijk! God is de Schepper van hemel en aarde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bruce Wilkinson, Brian Smirh boeken
  Bruce Wilkinson, Brian Smirh - God wil ons overvloedig zegenen

  Terwijl we thuis gezellig zaten te praten, vroeg mijn zoon David: ?Papa, wil je mij zegenen?? Dat overviel me. ?Natuurlijk, jongen? Ik zegen je.? Hij schudde zijn hoofd. ?Nee, Papa, ik bedoel dat je me echt zegent.? David stond rustig op, knielde aan mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Max Lucado, Andrea Lucado boeken
  Max Lucado, Andrea Lucado - Altijd bij je

  Prachtig cadeauboek in een handzaam formaat, harde kaft en binnenwerk met een steunkleur opgemaakt. Bestsellerauteur Max Lucado brengt onder woorden wat veel mensen voelen.Onderwerpen: bidden bij moeiten en stress. Met een inleiding over gebed in moeilijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Meint R. van den Berg boeken
  Meint R. van den Berg - Hij nam het kruis en ging...

  De laatste 24 uur voor Jezus? sterven zijn uitermate dramatisch geweest. Ds. Meint van den Berg verdiepte zich in de omstandigheden en in de concrete situatie waarin Jezus verkeerde. Hij schreef daarover onder de titel Via Dolorosa. Zijn indringende schets is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Taizé boeken
  Taizé - Vertrouwen groeit in stilte

  Bijbelse MeditatiesReflectie / Gebed / ZangTaizé is bekend om de manier waarop de broeders de Bijbel openen, op een frisse en duidelijke manier. In dit boek vind je zestig bijbelse meditaties, geschreven door de broeders van de Taizé-gemeenschap. Ze volgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Willem de Vink boeken
  Willem de Vink - Heroes

  Heroes geeft je een diep besef van Gods liefde voor jou. Je leest erin wat God in de Bijbel over jou zegt. Dat je een held bent. Geliefd. Goed in zijn ogen. Omdat Jezus Gods held is die voor jou opkomt!En er is nog meer in dit boek. Je gaat ook elke dag aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Reinier Sonneveld boeken
  Reinier Sonneveld - #Jezus

  Kun je weinig met die oude schilderijen in kerken en musea? Wil je gelovige kennissen, collega's, vrienden beter begrijpen? Zoek je verdieping en vraag je je af of Jezus iets voor je kan betekenen? #Jezus is een ongedwongen kennismaking voor moderne mensen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50