Boeken over geloofsopbouw

 • Rieuwerd Buitenwerf, Jaap van Dorp, Roelien Smit, Clazien Verheul boeken
  Rieuwerd Buitenwerf, Jaap van Dorp, Roelien Smit, Clazien Verheul - Uw volk is mijn volk

  Vreemdelingen zijn tegenwoordig een belangrijk onderwerp van gesprek. Dat is niet alleen van deze tijd: ook in de tijd van de Bijbel waren vreemdelingen een 'hot issue'. Hoe ga je met ze om? Welke rechten zouden ze moeten hebben? Moeten zij zich aanpassen aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Neil Anderson, Joanne Anderson boeken
  Neil Anderson, Joanne Anderson - Iedere dag in Christus

  Iedere dag in Christus Daarom, als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping: het oude is voorbijgegaan, zie, alles is nieuw geworden. (2 Korinthe 5:17) Wat betekent het om 'een nieuwe schepping' te zijn? En wat betekent het om 'in Christus' te zijn?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joni Eareckson Tada boeken
  Joni Eareckson Tada - Bidden bij Bethesda

  Dit fijngevoelige boekje van de wereldberoemde schrijfster Joni Eareckson is een ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.Een fijngevoelig en pastoraal boek over de ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.Nadat Joni Eareckson Tada op haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Nick Vujicic, Kanae Vujicic boeken
  Nick Vujicic, Kanae Vujicic - Liefde zonder beperkingen

  In Liefde zonder beperkingen vertellen Nick en Kanae Vujicic hoe God hen op wonderlijke wijze samenbracht, hoe hun liefde uitliep op een huwelijk en hoe het is om een kind te krijgen. Maar vooral hoe God de hoofdrol in hun leven speelt. Hij geeft een extra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Teun Vetter boeken
  Teun Vetter - Littekens in de eeuwigheid

  Littekens in de Eeuwigheid Teun Vetter Wat als je af dendert naar de afgrond, als het leven in een razend tempo tussen je vingers door glipt? Wat als je de kans krijgt een kijkje te nemen in de duizenden jaren oude wereld van engelen? Als in het lijden al een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henk Stoorvogel, Theo van der Heuvel boeken
  Henk Stoorvogel, Theo van der Heuvel - G Kracht

  Puttend uit Gods Woord, de ervaringen van verschillende mensen en met veel voorbeelden en verhalen werken de auteurs ieder thema uit in vier vlot te lezen en bondige hoofdstukken.Dit boek wil je hebben als je wil leven voor de Koning. Eindelijk! De opvolger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henk Rothuizen boeken
  Henk Rothuizen - Exit

  Exit is een pastorale handreiking over hemel en hel, een bemoedigingvoor iedereen die met angst voor de hel in het evangelie een liefdevolleVader probeert te ontdekken.Exit stelt een onderwerp aan de orde waar niemand aan kan ontkomen.Voor iedereen is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A.H. van Luyn boeken
  A.H. van Luyn - Omwille van het evangelie

  Bij zijn wijding tot bisschop in 1994 koos monseigneur Adrianus van Luyn s.d.b. als wapenspreuk Collabora Evangelio,de aansporing van de apostel Paulus aan Timoteüs:'Draag samen met mij uw deel in de inspanning voor het Evangelie' (2 Timoteüs 1, 8-9.Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Bijbels dagboek 2016 (groot)

  Een dagboek met afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen. Iedere bijdrage bestaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Robert Murray McCheyne boeken
  Robert Murray McCheyne - Gestorven voor mij

  Dit boek bevat 49 meditaties die betrekking hebben op het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het biedt een mogelijkheid om tijdens de zeven lijdensweken elke dag een moment stil te staan bij Christus’ bitter lijden en sterven én de noodzaak daarvan. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Richard Baxter boeken
  Richard Baxter - Met Christus te zijn

  Richard Baxter Met Christus te zijn Gedachten over het sterven Met zijn dood voor ogen schreef Richard Baxter een geschrift, waarin hij zichzelf bemoedigt, opwekt en troost. Hij kijkt terug op zijn leven en blikt vooruit op de komende dood en het leven daarna.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Wilkin van de Kamp boeken
  Wilkin van de Kamp - Woorden hebben kracht

  In dit boek daagt de auteur Wilkin van de Kamp je uit om - in navolging van Jezus - woorden van geest en leven te spreken in je eigen leven en in het leven van de mensen om je heen.. Woorden hebben de kracht ons diep te raken. De woorden van Jezus raakten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Boyd Bailey boeken
  Boyd Bailey - Meditaties voor mannen

  In het boek 'Meditaties voor mannen' leert Boyd Bailey mannen dagelijks stil te staan bij God en de Bijbel Hoe kan ik Gods stem verstaan? Hoe word ik meer zoals Jezus? En wat is de invloed van mijn geloof op mijn relaties? Dergelijke vragen staan centraal in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Dankbaar onderweg

  'Dankbaar onderweg' van Willem J. Ouweneel is een dagboek bij de Heidelbergse Catechismus. In 365 dagen neemt de auteur je mee door de 52 zondagen van de Catchismus. Elke dag begint met een citaat uit het protestantse leerboek, dat daarna uitgelegd wordt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - Leven in vrijheid

  Leven in vrijheid is een aansprekende 10-weekse bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een unieke combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Th. Esser boeken
  Th. Esser - Uitgenodigd voor het feest

  Kinderen die niet als baby, maar op basisschoolleeftijd worden gedoopt, maken dit sacrament bewust mee. Hoe bereid je hen daarop voor?Dit nieuwe vrolijke werkboek Uitgenodigd voor het feest van Thilo Esser, vertaald door Martha Hoffenkamp en Kees Bracco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Paul J. Visser boeken
  Paul J. Visser - Alleen samen

  Wij mensen zijn geschapen om samen te leven met God en met de ander: binnen huwelijk, gezin, gemeente, vriendschappen en samenleving. Leven is relatie.Relaties kunnen een bron van geluk zijn wanneer ze gedragen worden door liefde. In de praktijk is het echter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - Een echtgenote naar Gods hart

  Twaalf dingen die van levensbelang zijn voor je huwelijkWat is er nodig voor een geweldig huwelijk?Een echtgenote naar Gods hart zijn: dat klinkt best moeilijk en lastig, vind je ook niet? Maar dat hoeft het niet te zijn. Elizabeth George, auteur van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Arine Spierenburg-van Wijngaarden boeken
  Arine Spierenburg-van Wijngaarden - Samen leven met God

  Samen leven met God laat gezinnen op aansprekende wijze meer ontdekken over God, hun gezin en hoe ze samen met God kunnen leven. Bovendien krijgen ouders praktische en creatieve handvatten voor geloofsopvoeding thuis. Het dagboek stimuleert de teambuilding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Stephen Arterburn, F. Stoeker, M. Yorki boeken
  Stephen Arterburn, F. Stoeker, M. Yorki - Het gevecht van iedere jonge man

  Je moet, als jonge man, bijna met oogkleppen op lopen om seksueel zuiver te blijven. Mooie jonge vrouwen tonen hun verleidelijke vormen op omslagen van tijdschriften en boeken, op posters en reclameborden, op televisie en internet. Ook op het strand zie je ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gerard de Korte, Leo Fijen boeken
  Gerard de Korte, Leo Fijen - Loslaten en thuiskomen

  De bisschop en de journalist. Ze zijn allebei 61, ze zijn allebei historicus en ze veranderen allebei van baan. De bisschop verhuist van het kleinste naar het grootste bisdom, de journalist van de grootste omroep naar een kleine uitgeverij. Gerard de Korte en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • D. Grutter boeken
  D. Grutter - Ester

  Het bijbelboek Ester beschrijft een episode uit de strijd op het bord van de wereldgeschiedenis. Door Haman wil de satan de komst van de Messias verhinderen, maar zijn zetten worden telkens gepareerd door God. Mensen zien God niet en ze noemen Zijn Naam niet,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • J.C. Ryle boeken
  J.C. Ryle - Gouden momenten

  De bekende Engelse John Charles Ryle (1816-1900) had de gave om zijn boodschap in korte bewoordingen weer te geven en snel tot de kern van de zaak te komen. Dat blijkt ook duidelijk uit de dagboekstukjes in Gouden momenten die zijn samengesteld aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Johan Graafland boeken
  Johan Graafland - En God schiep

  Dierenwelzijn is een thema dat in de media en de politiek veel aandacht krijgt. Het onderwerp komt in de prediking echter weinig aan de orde, hoewel de Bijbel veel teksten bevat die respect voor het leven van dieren onderstrepen. Helaas staan christenen niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • John Stott boeken
  John Stott - Bijbel (be)grijpen

  Waar gaat de Bijbel over? Waarom is hij geschreven? Is de Bijbel relevant enbetrouwbaar? Waarom zouden we de Bijbel moeten lezen?John Stott behandelt deze en vele andere vragen in dit inmiddels klassiekgeworden boek dat voor het eerst in 1972 het licht zag.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90