Boeken over geloofsopbouw

 • John Marx boeken
  John Marx - Het Licht op ons pad | werkboek 10-12 jaar | jaar 2

  Doorlopende catechese i.s.m. Bisdom Roermond. - Met knutselvel drieluik - In deze bijeenkomsten maak je kennis met prachtige bijbelverhalen: over eigenwijze profeet Jona, en de nóg eigenwijzere Saulus, die later de apostel Paulus werd. Over de beproeving van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Het Licht op ons pad | begeleidersboek 10-12 jaar | jaar 2

  Doorlopende catechese i.s.m. Bisdom Roermond. Bijbelverhalen over eigenwijze profeet Jona, en de nóg eigenwijzere Saulus, die later de apostel Paulus werd. Over de beproeving van Jezus in de woestijn, de verloren (en teruggevonden) zoon, over de schuldige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • John Marx boeken
  John Marx - Het Licht op ons pad | werkboek 13-15 jaar | jaar 2

  Met leporello boekje Doorlopende catechese i.s.m. Bisdom Roermond - met leporelloboekje - In deze bijeenkomsten leer je van alles over belangrijke onderdelen van het geloof, het christelijke geloof, maar ook dat van joden en moslims. Eerst over profeten. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Willien van Wieringen boeken
  Willien van Wieringen - Het Licht op ons pad | begeleidersboek 13-15 jaar | jaar 2

  Doorlopende catechese i.s.m. Bisdom Roermond. Je leert van alles over belangrijke onderdelen van het geloof, het christelijke geloof, maar ook dat van joden en moslims. Je ontdekt dat het geloof heel belangrijke dingen heeft te zeggen over het leven na de dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Chris Vermazen boeken
  Chris Vermazen - Het Licht op ons pad | werkboek 16+ | jaar 2

  Met waxinelicht houder Doorlopende catechese i.s.m. Bisdom Roermond In deze bijeenkomsten kom je heel veel te weten over het geloof in de ene God, Vader, Zoon en heilige Geest. En hoe dat in je leven kan doorwerken. Je maakt kennis met de oorsprong van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • John Marx boeken
  John Marx - Het Licht op ons pad | begeleidersboek 16+ | jaar 2

  Doorlopende catechese i.s.m. Bisdom Roermond. Je komt heel veel te weten over het geloof in de ene God, Vader, Zoon en heilige Geest. En hoe dat in je leven kan doorwerken. Je maakt kennis met de oorsprong van het christendom, de Kerk en haar belangrijkste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jane Johnson boeken
  Jane Johnson - Stil worden voor God

  Een echte minnaar richt zich heel intensief op zijn geliefde en neemt alle details heel precies in zich op - de ronding van een wenkbrauw, een karakteristiek gebaar. Een echte minnaar heeft uitermate actieve zintuigen, en zijn innerlijke 'afweermechanismen'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Alberte van Ess, Lex Boot boeken
  Alberte van Ess, Lex Boot - Het ritme van de tijden

  Dit boek wil een gids zijn als je christelijke meditatie een plek wilt geven in je leven. Ook biedt het een schat aan materiaal voor begeleiders van meditatiegroepen. Het boek biedt voor elke week een basismeditatie met geestelijke verstilling en daaraan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Margriet Ledin - de Hoop boeken
  Margriet Ledin - de Hoop - Essentials je geloof leven Vertrouwen

  VertrouwenVertrouwen is een essentieel onderdeel van geloven. Hoe ziet vertrouwen op God eruit en hoe kun je groeien in vertrouwen? 'Vertrouw op de HEER met heel je hart, dan baant hij voor jou de weg.' Een prachtige belofte van God! Toch is vertrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Frank Bosman, Annemarie Latour boeken
  Frank Bosman, Annemarie Latour - Pelgrimage van smaragd

  Muziek in Keltische stijl, Ierse gebedenboekjes en pelgrimstochten worden steeds populairder. De Kelten hebben iets wat veel mensen inspireert en aanspreekt. Pelgrimage van smaragd schetst de historische achtergrond en kenmerken van de Kelten. De auteurs nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michelle Franssen-Vonk boeken
  Michelle Franssen-Vonk - Hier komt de titel

  Paulus vergeleek het geloof ooit met een wedloop. Hierdoor geïnspireerd schreef Michelle Franssen-Vonk een origineel boek waarin ze uiteenlopende sporten belicht, van voetbal tot kickboksen, van stijldansen tot schaken. Zij gebruikt diverse aspecten uit deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rolf Robbe boeken
  Rolf Robbe - Overleven als student

  De studietijd is een uitdagende periode waarin je keuzes maakt voor je hele leven. Bovendien kan je studie de relatie met God en medemensen behoorlijk (ver)kleuren. Dit boek bevat bijbelstudies die je aan het denken zetten over wie je bent als student en als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - Bidden brengt je hart tot rust

  Trouwe Heere, omdat U vandaag naast me gaat, kan ik iedere situatie aan met een rustig hart. En morgen zal ik weer op U vertrouwen. Puttend uit eigen ervaringen deelt Elizabeth George haar inzichten, oprechte gebeden en favoriete Bijbelverzen met je, om je te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gert Kwakkel, Hetty Lalleman, Mart-Jan Paul, Eric Peels, Eveline van Staalduine, Gieneke van Veen, Arie Versluis boeken
  Gert Kwakkel, Hetty Lalleman, Mart-Jan Paul, Eric Peels, Eveline van Staalduine, Gieneke van Veen, Arie Versluis - Ongemakkelijke teksten van het Oude Testament

  75 lastige vragen worden stuk voor stuk behandeld. Grondig, maar tegelijk prettig leesbaar, invoelend en persoonlijk. Onder leiding van Hetty Lalleman hebben enkele kenners van het Oude Testament zich over de meest prangende vragen gebogen: Eric Peels, Arie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • WIllem Maarten Dekker, Bert Karel Foppen, Bert de Leede, Koos van Noppen boeken
  WIllem Maarten Dekker, Bert Karel Foppen, Bert de Leede, Koos van Noppen - Ankerplaatsen

  'In het geloof voel ik me net als een vlieg aan het plafond. Op z'n kop, geen grond onder hem, maar van boven wordt hij vastgehouden.'Het raadselachtige beeld - ontleend aan een boek van Wim Dekker - benadrukt de passieve kant van geloven. Het geloof is niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • J. Westland boeken
  J. Westland - Artios-reeks Een hand boven je hoofd

  Wat ervaar je als kerkganger wanneer's zondags aan het eind van de kerkdienst de zegen uitgesproken wordt? Het gevoel dat een zegen opwekt, of juist de afwezig-heid van enig gevoel, kan nogal persoonsgebonden zijn.De auteur van Een hand boven je hoofd staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J. Belder boeken
  J. Belder - Ankerserie Prediker

  Prediker. Wie was hij? Welke zin ziet hij in het leven? Waarom en waartoe heeft God ons geschapen? Hoe moeten we omgaan met onze tijd? Prediker lijkt gedateerd en is toch hoogst actueel. Een geschrift dat zijn geheimen niet prijsgeeft bij oppervlakkig lezen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • W. Verboom boeken
  W. Verboom - De catechismus voor kinderen

  De Heidelbergse Catechismus wordt al eeuwenlang gebruikt, maar is geen eenvoudig belijdenisgeschrift. 'De catechismus voor kinderen' wil kinderen in de leeftijd van ongeveer 7 tot 10 jaar helpen om de soms moeilijke woorden te begrijpen.Daarvoor is de inhoud… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Phlip Yancey boeken
  Phlip Yancey - TERUG NAAR GENADE

  Waarom roept de kerk zulke negatieve gevoelens op? Dat vraagt Philip Yancey zich als journalist al zijn hele leven af. Deze steeds terugkerende vraag is nog nooit zo belangrijk geweest: in de westerse wereld is het aanzien van het christendom in de afgelopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • W. van Gorsel boeken
  W. van Gorsel - Leven in Zijn dienst

  Vele oudere vragen worden actueel voor (jonge) mensen die in het openbaar belijdenis van hun geloof afleggen. Vragen die opkomen als zij terugdenken aan hun Doop, als zij vooruitkijken naar het Avondmaal, en bovenal als zij om zic h heen zien naar de praktijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Henk Poot boeken
  Henk Poot - Abraham, de vriend van God

  Abrahams leven is één lange reis met God. Onder Gods leiding trekt Abraham van Ur der Chaldeeën naar het Beloofde Land en wordt daar de stamvader van Israël en alle gelovigen. Zijn kinderlijk geloof en onvoorwaardelijke gehoorzaamheid zorgen ervoor dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J. Hoek boeken
  J. Hoek - Gereformeerde spiritualiteit

  Het begrip spiritualiteit is in Nederland nog nooit zo populair geweest als nu Vanuit de veronderstelling dat er meer is tussen hemel en aarde, gaan velen op zoek naar de diepere zin van het leven. In 'Gereformeerde spiritualiteit ' onderzoekt dr. J. Hoek het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerrit ten Berge boeken
  Gerrit ten Berge - Schatrijk !

  Dit dagboek biedt tieners de mogelijkheid om elke dag een stukje uit de bijbel te lezen en te overdenken. De dagstukjes zijn geschreven aan de hand van het getuigenis van de apostel Johannes. Hij was een goede vriend van Jezus en een ooggetuige van alles wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tony Campolo, Shane Claiborne boeken
  Tony Campolo, Shane Claiborne - Leven naar de woorden van Jezus

  Wat als we Jezus' woorden werkelijk zo zouden lezen als Hij ze bedoeld heeft? Bestsellerauteurs Shane Claiborne en Tony Campolo pleiten voor een levensstijl die zich volledig richt op de uitspraken van Jezus, de 'rode letters' in de Bijbel. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Poot boeken
  Henk Poot - Geplant aan waterstromen

  In Geplant aan waterstromen staan de Psalmen centraal. Elk hoofdstuk bestaat onder andere uit achtergrondinformatie, liederen en gebedspunten. Naast het vergroten van bijbelkennis, richt ds. Henk Poot zich in dit boek op het pastorale aspect van zorg en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95