Boeken over geloofsopbouw

 • Jacomette de Blois boeken
  Jacomette de Blois - Al mijn dromen staan in de Bijbel

  Origineel, vrijmoedig en aandachtig de Bijbel lezen - dat doen de deelnemers aan de bijbelkring in het verpleeghuis. Ze zorgen voor prachtige associaties en nieuwe duidingen, en bieden zo inspiratie om de Bijbel anders te lezen.'De Bijbel wordt steeds dikker..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jantine Veenhof boeken
  Jantine Veenhof - Essentials je geloof leven Veelkleurigheid

  VeelkleurigheidJij gaat naar de kerk, je vriend niet. Je buurman koopt een Audi, maar je vriendin gaat naar de voedselbank. Je zus praat over haar verdriet, jij verwerkt in stilte. Hoe ga je om met de verschillen tussen mensen? Hoe kun je veelkleurigheid op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Niels de Jong boeken
  Niels de Jong - Bijbel beter begrijpen Genesis beter begrijpen

  Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit zevende deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen', over de eerste hoofdstukken van de Bijbel, helpt daarbij.Wat is dit voor wereld? Wat is de bedoeling van het leven? Vanwaar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Piet Schelling boeken
  Piet Schelling - Vreemd en bizar

  Geweld, mishandeling, seksuele uitspattingen, opdrachten die inhumaan zijn - het staat allemaal in de Bijbel. In dit boek zoekt de auteur antwoord op de vraag of deze bizarre verhalen betekenis hebben in onze tijd.'Daar kan ik niets mee!', hoor je mensen wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Kees van Dusseldorp boeken
  Kees van Dusseldorp - Ja, ik geloof

  Wil je Jezus volgen? En daar in het openbaar belijdenis van doen? Deze cursus helpt bij een goede voorbereiding. Persoonlijke en inhoudelijke thema's komen aan de orde. Daarbij krijgen jouw vragen alle voorrang!'Ja, ik geloof' is een beknopte cursus voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Louis Wüllschleger boeken
  Louis Wüllschleger - ... hoe zou 't mij dan vergaan!

  Deze bundel meditaties neemt de lezer mee in een tochtlangs de woorden van Psalm 27, de psalm die voor veleneen bron van troost en licht is.Het laatste vers van de (oude) berijming van Psalm 27 begint met de beroemde woorden: Zo ik niet had geloofd dat in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Een goed woord

  Toen Gerrit de Kruijf in 2013 aan een hersentumor stierf, had hij 650 preken geschreven. Deze preken getuigen stuk voor stuk van zijn gegrepenheid door de boodschap van de Bijbel en zijn gave om anderen daar nuchter maar bezield deelgenoot van te maken. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Charles Caspers boeken
  Charles Caspers - Zacht, doch krachtdadig. Heilig Kaatje

  Tweehonderd jaar geleden stond Anna Catharina van Hees (1768 -1825) aan een groep jonge vrouwen toe om in het 'Muizenhol' (haar kamer aan de Bossche Markt) kleren te maken voor arme kinderen. Bemoedigd door hun belangeloze inzet werkte de jonge kapelaan van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • John Ortberg boeken
  John Ortberg - Meesterwerk

  Wat maakt jou wie je bent? Hoe kun je de persoon worden die God wil dat je wordt? Hoe vind je heelheid in je gebrokenheid? Voor mannen en vrouwen die willen werken aan hun geloofsgroei en karakterontwikkeling. John Ortberg helpt je geestelijk leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Phillip Keller boeken
  Phillip Keller - Hoe een herder psalm 23 ziet

  Aanhoudende vraag naar deze klassieker! Ervaren herder werpt licht op de bekendste psalm. Nieuwe diepte in Psalm 23.5 sterren op bol.com en hoge tweedehandsprijs op bol.com.6e herziene druk.Aanhoudende vraag naar deze klassieker! Ervaren herder werpt licht op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Billy Graham boeken
  Billy Graham - Eeuwige hoop

  Geliefde auteur, evangelist en predikant Billy Graham.Dagboek met diepgang - het resultaat van een lang leven met God.Onderwerpen als kracht in tijden van lijden, familie, wijsheid, hoop en Gods hand in ons leven.Groot formaat met handig leeslint.Voor alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Arie-Jan Mulder boeken
  Arie-Jan Mulder - BS-reeks De gelijkenissen van Jezus

  Een schaap met stress, stiekeme dolik en een miljoenenfraude - wat hebben die met elkaar te maken? Dat zijn zo maar een paar dingen waar Jezus over vertelt in zijn gelijkenissen. In dit boek blijkt dat die beroemde verhalen nog altijd bijzonder inspirerend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Arie-Jan Mulder boeken
  Arie-Jan Mulder - BS-reeks Het evangelie van Jozef

  Dit is echt een 'klerenverhaal'. Er gebeurt telkens weer iets met de kleren van Jozef en van anderen. Maar wat betekent dat eigenlijk? En heeft dit oeroude verhaal nu nog iets te zeggen? Dat zal je verrassen! Want zoals Jozef en zijn broers in dit verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Christian van der Heijden boeken
  Christian van der Heijden - Paus Franciscus Het tweede jaar. Geest en tegenwind

  Kroniek van het spannende tweede jaar van Paus Franciscus, met kernteksten en verbindend commentaar. Voor wie echt wil weten wat Paus Franciscus in 2014 deed: uitspraken, ontmoetingen, reizen, uitdagingen. Dit is een vervolg op 'Paus Franciscus-Het eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Neil Anderson, Joanne Anderson boeken
  Neil Anderson, Joanne Anderson - Iedere dag in Christus

  Iedere dag in Christus Daarom, als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping: het oude is voorbijgegaan, zie, alles is nieuw geworden. (2 Korinthe 5:17) Wat betekent het om 'een nieuwe schepping' te zijn? En wat betekent het om 'in Christus' te zijn?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Palmer Chinchen boeken
  Palmer Chinchen - Op blote voeten

  Geloven gaat niet meer over leerstellingen, belijdenissen en contemplatie, maar is steeds meer gefocust op leefwijze en betrokkenheid. Jonge christenen willen breken met materiële welvaart en willen bezittingen delen met anderen. Eenvoudig leven zonder luxe,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Nikolaas Sintobin boeken
  Nikolaas Sintobin - Leven met Ignatius

  'God vinden in alle dingen'. Zo kun je de ervaring van Ignatius van Loyola, de stichter van de jezuïeten, samenvatten. Ignatius ligt aan de oorsprong van een spiritualiteit die wereldwijd miljoenen mensen bewuster doet leven. De ignatiaanse spiritualiteit is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jean-Jacques Suurmond boeken
  Jean-Jacques Suurmond - Zou je niet eens opstaan?

  Wie praat met een kruisbeeld, verwacht niet dat het iets terugzegt. Of geeft het wel degelijk antwoord, op een diepere laag dan we gewoonlijk beseffen?'Zou je niet eens opstaan?' bevat onverwacht lichtvoetige gesprekken met een crucifix op een alledaags… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Hettie Boer-Nitrauw boeken
  Hettie Boer-Nitrauw - Bijna-elke-dagboek voor leidinggevenden m/v

  De beste manier van leidinggeven is je te laten leiden door Jezus. Dit bijna-elke-dagboek wil je uitdagen in zijn spoor te gaan in je rol als leidinggevende.Het boek is bestemd voor iedereen die op de een of andere manier leiding geeft in het bedrijfsleven,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Anne Marie Booij boeken
  Anne Marie Booij - Toer Reeks Uw koninkrijk kome wat komt

  Jezus' rotsvaste vertrouwen in Gods koningschap over deze aarde bepaalt zijn gang naar Pasen.De evangelisten getuigen dat zijn inzet diep is geworteld in zijn joodse achtergrond.In dit boek komen bekende teksten over het lijden, sterven en opstaan van Jezus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Pieter L. de Jong boeken
  Pieter L. de Jong - Zijn roepstem horen

  Dit dagboek helpt je als bijbellezer de stem van God op te merken, bijvoorbeeld wanneer je (samen) aan tafel uit de Bijbel leest.Vroeger was bijbellezen aan tafel een soort ritueel. Je hoefde niet te kunnen begrijpen wat er gelezen werd, maar stil en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joni Eareckson Tada boeken
  Joni Eareckson Tada - Bidden bij Bethesda

  Dit fijngevoelige boekje van de wereldberoemde schrijfster Joni Eareckson is een ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.Een fijngevoelig en pastoraal boek over de ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.Nadat Joni Eareckson Tada op haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Jan Minderhoud boeken
  Jan Minderhoud - Handboek voor gebed

  Alles over gebed in één boek: informatie, bezinning en vooral uitnodiging om het eigen gebedsleven een nieuwe impuls te geven.Het gebed is de adem van de kerk en van een wandel met God. 'Wat het voedsel is voor het lichaam, is het gebed voor de ziel', aldus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • P.J. Vergunst boeken
  P.J. Vergunst - Bagage

  Nauwkeurig een bijbelgedeelte lezen en zorgvuldig naar de inhoud luisteren. Dat doet een jongere generatie hervormde predikanten in dit bijbels dagboek.'Bagage' focust op onze dagelijkse omgang met God. Daarnaast komen er herkenbare en alledaagse thema's aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Mirjam van der Vegt boeken
  Mirjam van der Vegt - Herademen met de Psalmen

  Opnieuw een inspirerende uitgave in de Stiltelijn.Dit boek biedt veertig stiltemeditaties bij veertig psalmen. Door creatieve verwerkingsvormen komen de woorden uit de Bijbel heel dicht bij je eigen leven.Dit boek neemt de lezer mee op een verstillende tocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90