Boeken over geloofsopbouw

 • A.H. van Luyn boeken
  A.H. van Luyn - Omwille van het evangelie

  Bij zijn wijding tot bisschop in 1994 koos monseigneur Adrianus van Luyn s.d.b. als wapenspreuk Collabora Evangelio,de aansporing van de apostel Paulus aan Timoteüs:'Draag samen met mij uw deel in de inspanning voor het Evangelie' (2 Timoteüs 1, 8-9.Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Rechters - om te lezen, te leren, te leiden

  Tim Keller schrijft over het boek Rechters:'Rechters heeft maar één held: God. Als we het lezen als een verslag van zijn werk in de geschiedenis, komt het tot leven. Het is geen gemakkelijk boek. Maar het gaat wel over wezenlijke dingen, juist in de huidige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Ontmoetingen met Jezus

  Wat is het doel van mijn leven? Wat is een goed leven? Waarom is er zoveel mis met de wereld? En wat kan ik daaraan doen? Dit zijn een paar van de grote vragen waar iedereen voor gesteld wordt. En elke blijvende verandering in ons leven zal beginnen bij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • John Eldredge, Stasi Eldredge boeken
  John Eldredge, Stasi Eldredge - Ik heb je lief voor het leven

  In een tijd waarin bijna de helft van alle huwelijken strandt, en levenslange liefde niet vanzelfsprekend lijkt, is het mogelijk om elkaar lief te hebben voor het leven. Van alle dingen die een man en een vrouw moeten horen over het huwelijk, is dit misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Stormie Omartian boeken
  Stormie Omartian - Gebedenboek voor echtparen

  Als jij als man of vrouw bidt voor je partner, worden jullie beiden daardoor gezegend. Met je gebed nodig je God uit om zijn werk te doen in jouw leven, in het leven van je man of vrouw en in jullie huwelijk. De gebeden die verzameld zijn in dit boek kunnen je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Robert Murray McCheyne boeken
  Robert Murray McCheyne - Gestorven voor mij

  Dit boek bevat 49 meditaties die betrekking hebben op het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het biedt een mogelijkheid om tijdens de zeven lijdensweken elke dag een moment stil te staan bij Christus’ bitter lijden en sterven én de noodzaak daarvan. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anne Exalto boeken
  Anne Exalto - Dagboekkalender 2016

  De Banier Dagboekkalender is een dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte. Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek diverse kortere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Richard Baxter boeken
  Richard Baxter - Met Christus te zijn

  Richard Baxter Met Christus te zijn Gedachten over het sterven Met zijn dood voor ogen schreef Richard Baxter een geschrift, waarin hij zichzelf bemoedigt, opwekt en troost. Hij kijkt terug op zijn leven en blikt vooruit op de komende dood en het leven daarna.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Paulien Vervoorn boeken
  Paulien Vervoorn - Hartelijk getalenteerd

  Hartelijk getalenteerd is een lees-, werk- en handboek voor iedereen die beslissende keuzes moet maken over studie, loopbaan of onverwachte carrièreswitch. Paulien Vervoorn leert je in dit boek je talent te ontdekken, te kijken wat er bij je past en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jacomette de Blois boeken
  Jacomette de Blois - Al mijn dromen staan in de Bijbel

  Origineel, vrijmoedig en aandachtig de Bijbel lezen - dat doen de deelnemers aan de bijbelkring in het verpleeghuis. Ze zorgen voor prachtige associaties en nieuwe duidingen, en bieden zo inspiratie om de Bijbel anders te lezen.'De Bijbel wordt steeds dikker..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jantine Veenhof boeken
  Jantine Veenhof - Veelkleurigheid

  VeelkleurigheidJij gaat naar de kerk, je vriend niet. Je buurman koopt een Audi, maar je vriendin gaat naar de voedselbank. Je zus praat over haar verdriet, jij verwerkt in stilte. Hoe ga je om met de verschillen tussen mensen? Hoe kun je veelkleurigheid op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen boeken
  Annemarie van Heijningen-Steenbergen - Het geheim van de hoogste

  Puntig, praktisch en poëtisch. Zo kun je dit psalmendagboek omschrijven. In 366 stukjes worden alle psalmen behandeld, ook de 'lastige' en onbekende psalmen. De teksten zijn kort. In weinig woorden wordt veel gezegd. Een dagboek dat je raakt, inspireert en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Niels de Jong boeken
  Niels de Jong - Genesis beter begrijpen

  Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit zevende deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen', over de eerste hoofdstukken van de Bijbel, helpt daarbij.Wat is dit voor wereld? Wat is de bedoeling van het leven? Vanwaar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Arine Spierenburg-van Wijngaarden boeken
  Arine Spierenburg-van Wijngaarden - Samen leven met God

  Samen leven met God laat gezinnen op aansprekende wijze meer ontdekken over God, hun gezin en hoe ze samen met God kunnen leven. Bovendien krijgen ouders praktische en creatieve handvatten voor geloofsopvoeding thuis. Het dagboek stimuleert de teambuilding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • James Kennedy, Pieter Vos boeken
  James Kennedy, Pieter Vos - Oefenen in discipelschap

  Discipelschap is niet iets om alleen over te (s)preken. Je moet het ook doen. Daarbij wil dit boek helpen, vooral bij de vraag hoe je als gehele gemeente kunt oefenen in het volgen van Jezus. Hoe kun je samen discipelschap leren?In vijf verdiepende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Louis Wüllschleger boeken
  Louis Wüllschleger - hoe zou 't mij dan vergaan!

  Deze bundel meditaties neemt de lezer mee in een tochtlangs de woorden van Psalm 27, de psalm die voor veleneen bron van troost en licht is.Het laatste vers van de (oude) berijming van Psalm 27 begint met de beroemde woorden: Zo ik niet had geloofd dat in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Een goed woord

  Toen Gerrit de Kruijf in 2013 aan een hersentumor stierf, had hij 650 preken geschreven. Deze preken getuigen stuk voor stuk van zijn gegrepenheid door de boodschap van de Bijbel en zijn gave om anderen daar nuchter maar bezield deelgenoot van te maken. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,99
 • Charles Caspers boeken
  Charles Caspers - Zacht, doch krachtdadig

  Tweehonderd jaar geleden stond Anna Catharina van Hees (1768 -1825) aan een groep jonge vrouwen toe om in het 'Muizenhol' (haar kamer aan de Bossche Markt) kleren te maken voor arme kinderen. Bemoedigd door hun belangeloze inzet werkte de jonge kapelaan van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Phillip Keller boeken
  Phillip Keller - Hoe een herder psalm 23 ziet

  Aanhoudende vraag naar deze klassieker! Ervaren herder werpt licht op de bekendste psalm. Nieuwe diepte in Psalm 23.5 sterren op bol.com en hoge tweedehandsprijs op bol.com.6e herziene druk.Aanhoudende vraag naar deze klassieker! Ervaren herder werpt licht op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Remko Groen, Henk Schraa boeken
  Remko Groen, Henk Schraa - 25 tinten Bijbelstudie

  Creatief hulpmiddel voor bijbelstudieleiders. Denkpatronen worden doorbroken. Bijbelstudies worden boeiender. Beleving wordt intenser. Zo ontstaan bijbelstudie-avonden die men niet snel zal vergeten. Geschikt voor jongeren én volwassenen. Er is ook een leuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Roderick Vonhögen boeken
  Roderick Vonhögen - Mediapriester

  Hoe wordt een katholiek priester vaste gast bij tv-shows, gesprekspartner van het Vaticaan, internetondernemer met tienduizenden fans over de hele wereld? In zijn zwarte pak met boord is Roderick Vonhögen (1968) een bekende figuur in de Nederlandse media. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - Leven in vrijheid

  Leven in vrijheid is een aansprekende 10-weekse bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een unieke combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - Leven in vrijheid

  Een leven met Jezus is een leven in vrijheid. Beth Moore helpt je in deze studie om die vrijheid te vinden. De studie behandelt het bijbelboek Jesaja, een boek over bevrijding uit gevangenschap en Gods trouw daarin. Tijdens deze reis leer je los te komen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marije van den Berg boeken
  Marije van den Berg - Leef

  Voor groepen die samen aan de slag willen met LEEF, is er nu deze groepshandleiding. Het materiaal is zeer geschikt voor jeugdavonden, studentenverenigingen, conferenties en weekenden, een interkerkelijke training of een vrouwengroep.Er zijn tien avonden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Henk Bloem, Harry van de Kamp, Marjet de Jong, Lidwien Meijer, Peter Dullaert, Jos Oostrik, Hennie Burggraaff boeken
  Henk Bloem, Harry van de Kamp, Marjet de Jong, Lidwien Meijer, Peter Dullaert, Jos Oostrik, Hennie Burggraaff - Geloven nu 14

  Een uitdagende bundel met 8 uitgewerkte gespreksbijeenkomsten rondom de Bijbel. Geloofsgesprek over onderwerpen waar je op een verjaardag over praat: - Geen leven door schuld - Geweld, religieus geweld - Zichtbare tekenen van geloof - Wetenschap tegenover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00