Boeken over geloofsopbouw

 • Ravi Zacharias boeken
  Ravi Zacharias - Grote Wever, De

  De Grote Wever Als christenen geloven we met Psalm 31 dat onze levenstijden in Gods hand zijn; het moment van onze geboorte en het moment van ons overlijden. Maar hoe dat precies in elkaar zit, daarover tasten we in het duister. En ons leven tussen die grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jolanda de Faria boeken
  Jolanda de Faria - Verborgen bloesem

  Jolanda de Faria is geboren in 1966 in Delft. Ze is getrouwd en moeder van twee dochters. Al meer dan vijfentwintig jaar is ze werkzaam in het basisonderwijs waarvan de laatste achttien jaar op een kleine school op Goeree Overflakkee.Naast schrijven houdt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ad de Bruijne, Hans Burger boeken
  Ad de Bruijne, Hans Burger - TU-bezinningsreeks Gereformeerde hermeneutiek vandaag

  In deze bundel geven docenten van de Theologische Universiteit in Kampen hun kijk op hermeneutiek. Ging het bij hermeneutiek vroeger alleen om het uitleggen en toepassen van de Bijbel, tegenwoordig omvat hermeneutiek meer. Wat betekent de Bijbel? Maar ook: wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Brian Draper boeken
  Brian Draper - Soulfulness

  In de drukte van het dagelijks leven is het moeilijk rust te vinden en te genieten van al het goede dat we ontvangen hebben. Brian Draper trekt in dit boek lessen uit mindfulness, maar leidt zijn lezers naar een diepere laag:soulfulness. De auteur wijst erop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Walter Tessensohn boeken
  Walter Tessensohn - De alternatieve feiten van de Israëltheologie

  DE ALTERNATIEVE FEITEN VAN DE ISRAËLTHEOLOGIE Onder andere de volgende alternatieve feiten worden besproken: • Het heil uit de Joden is niet Jezus Christus • In de eindtijd komt gans het vleselijk Israël tot bekering • Het oude verbond dat met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Scott Hahn boeken
  Scott Hahn - Atrium Een vader die zijn beloften nakomt

  De Heilige Schrift getuigt ervan hoe God gedurende alle tijden voor zijn familie heeft gezorgd en zijn kinderen heeft getoond hoe zij altijd met Hem kunnen leven. De Bijbelse verhalen maken duidelijk dat onze hemelse Vader elke afzonderlijke belofte, die Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Reuven Doron boeken
  Reuven Doron - Een nieuwe mens

  De ontwikkelingen rondom Israël voltrekken zich in snel tempo en het is de vraag of wij getuigen zijn van de eindtijddynamiek van het herstel van alle dingen? Is het 'de bepaalde tijd' voor het herstel van Israël als natie, ter voorbereiding van hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Oswald Chambers boeken
  Oswald Chambers - Geheel voor Hem

  Oswald Chambers is een van die predikanten die zijn lezers blijft inspireren. Deze nieuwe editie van zijn Bijbels dagboek 'Geheel voor Hem' is volledig herzien en bewerkt voor deze tijd. Elke dag bevat een Bijbelcitaat met uitleg, hoofdzakelijk ontleend aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Judah Smith boeken
  Judah Smith - JEZUS IS...

  Jezus is... Ontdek een nieuwe manier om mens te zijn Jezus is... Hoe zou je die zin willen afmaken? Er staat een onderwerp en een werkwoord, maar wat komt er dan? Jouw antwoord kan licht werpen op de weg die je zult gaan in het leven. In dit boek vult Judah… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • W.Paul Young, Brad Robison boeken
  W.Paul Young, Brad Robison - De uitnodiging (werkboek)

  Dit is hét werkboek bij 'De uitnodiging' van W. Paul Young. We hebben allemaal onze eigen 'hut', een plek waar onze diepste pijn leeft. De vraag waar dat lijden vandaan komt en waar God is in dat lijden, houdt iedereen bezig. Aan de hand van fragmenten uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Dankbaar onderweg

  'Dankbaar onderweg' van Willem J. Ouweneel is een dagboek bij de Heidelbergse Catechismus. In 365 dagen neemt de auteur je mee door de 52 zondagen van de Catchismus. Elke dag begint met een citaat uit het protestantse leerboek, dat daarna uitgelegd wordt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • John Goldingay boeken
  John Goldingay - GENESIS VOOR IEDEREEN

  Het Bijbelboek Genesis staat vol met bekende verhalen, over Adam en Eva en de verboden vrucht, over Noach en de zondvloed, de Toren van Babel, de aartsvaders, en het prachtverhaal over Jozef. Maar dat we al die verhalen kennen wil nog niet zeggen dat we ze ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Coby Kremer boeken
  Coby Kremer - gouden momenten

  Heb je het gevoel dat je te weinig aandacht schenkt aan de waardevolle momenten in je leven? Lijken je dagen soms zo saai en grijs? Glipt de tijd door je vingers? Of is het donker in je leven en wil je meer lichtpuntjes ontdekken? Dan is dit dagboek echt iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Nick Vujicic boeken
  Nick Vujicic - Be strong

  Ontdek je kracht en eigenwaarde met 'Be strong'.Nick Vujicic heeft tijdens zijn lezingen duizenden jongeren leren kennen. Wat hem opvalt, is dat velen gebukt gaan onder een negatief zelfbeeld. Om de rem die dat op hun idealen en capaciteiten zet eraf te halen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Sharon Kendrick, Alex Kendrick boeken
  Sharon Kendrick, Alex Kendrick - De uitdaging van de liefde

  Als ze trouwen, beloven jonge mensen elkaar onvoorwaardelijk lief te hebben. Helaas zijn er veel relaties die op een ontgoocheling uitlopen. ?Ik hou niet meer van je,? zegt één van de partners en het huwelijk ligt in puin. Alle romantische gevoelens zijn weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nelleke Plomp boeken
  Nelleke Plomp - Contact met God

  'Contact met God' bevat alles wat een jongere nodig heeft om zelf aan de slag te gaan met gebed: informatie, ideeën, bijbelstudies, inspiratie. Een praktisch en verrassend boek, voor persoonlijk of gezamenlijk gebruik. Bidden is zo veel meer dan met gevouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • J. Aertsen boeken
  J. Aertsen - Vormselkracht! vormsel project werkboek

  Vormselkracht is een gloednieuw vormselproject bij het catechesemateriaal Het Licht op ons pad. Het is ingebed in het leven van het kind en van de Kerk. Het telt acht bijeenkomsten vóór en twee na het vormsel, gezellig, ontspannen, met uitdaging en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Henk Binnendijk boeken
  Henk Binnendijk - Het Meesterwerk van God

  In 'Het meesterwerk van God' schrijft Henk Binnendijk over het laatste Bijbelboek: Openbaring. Al schrijvend brengt hij vele onderwerpen samen: leven, Bijbel, geloof, prediking en geschiedenis. Al deze thema's komen uit bij het hart van het evangelie. Waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Arthur Alderliesten boeken
  Arthur Alderliesten - Barmhartig leven

  Barmhartig zijn. Niet alleen in denken, maar vooral in doen; als manier van leven. Daartoe inspireert dit boekje over de bekende 'zeven werken van barmhartigheid', uitgegeven in het 'Jaar van de Barmhartigheid'. Barmhartigheid is de beste vorm van aansluiting… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Vrienden, vrijheid en het volgen van God

  Vrienden, vrijheid en het volgen van God. Dagboek voor jongens. Een eigentijds 365 dagendagboek bij de Bijbel voor jongens vanaf 11 jaar. Voor elke dag van het jaar is er een bijbeltekst met een kort, prikkelend stukje tekst over thema's waar jongens dagelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dietrich Bonhoeffer boeken
  Dietrich Bonhoeffer - Brevier

  'Brevier' is een populaire verzameling teksten uit Dietrich Bonhoeffers brieven, preken en geschriften, geordend naar thema en verdeeld over alle dagen van het kerkelijk jaar. De samensteller koos die gedeelten die zich lenen voor overweging. Hij ensceneert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • C.G. Vreugdenhil boeken
  C.G. Vreugdenhil - Zie, Ik kom haastig

  De christelijke gemeente heeft een geweldig toekomstperspectief. Binnen de reformatorische gezindte is hier niet altijd voldoende aandacht voor. Maar als we de Heere Jezus Christus kennen, zullen we Hem verwachten en letten op de signalen van de eindtijd. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • James Jordan boeken
  James Jordan - Het hart van een Zoon

  James Jordan bracht zijn jonge jaren door als professionele jager in de heuvels van Nieuw-Zeeland.Totdat hij een ontmoeting kreeg met de liefde van de Vader. Het veranderde zijn leven totaal en bracht hem op de weg van een profetische bediening. In 1997… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patrick Lenz boeken
  Patrick Lenz - God diep in mij

  Vele mensen zijn op zoek naar spiritualiteit. Het heeft vooral iets te maken met een verlangen om terug thuis te komen in het leven zelf, om een nieuwe plaats te vinden in het "geheel". Verinnerlijking helpt om dingen te dragen. Meister Eckhart is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Richard Stearns, Renée Stearns boeken
  Richard Stearns, Renée Stearns - Hij gaat met ons mee

  Hij gaat met ons mee is een inspirerend dagboek gemaakt in samenwerking met World Vision. Het boek bevat korte, inspirerende verhalen van over de hele wereld, vol hoop en Bijbelse waarheden. Waar mensen de handen en voeten van Jezus willen zijn, en hoop en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99