Boeken over geloofsopbouw

 • Vrienden, vrijheid en het volgen van God

  Vrienden, vrijheid en het volgen van God. Dagboek voor jongens. Een eigentijds 365 dagendagboek bij de Bijbel voor jongens vanaf 11 jaar. Voor elke dag van het jaar is er een bijbeltekst met een kort, prikkelend stukje tekst over thema's waar jongens dagelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maarten Luther boeken
  Maarten Luther - Tot dienst aan God

  De Bijbel spreekt over God als Vader en over de gelovigen als Zijn kinderen. Dit gegeven was voor Luther bepalend voor de manier waarop hij met zijn kinderen omging. De gezinsopvoeding vond hij heel belangrijk en de verantwoordelijkheid van ouders achtte hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • J.T. Doornenbal boeken
  J.T. Doornenbal - Jakob en Ezau

  Ds. J.T. Doornenbal (1909-1975) diende de hervormde gemeenten van Woubrugge, Kesteren en Oene. Hij was een geliefd prediker, maar kreeg ook bekendheid door de artikelen die hij in de Oener ambtsperiode schreef in de Veluwse kerkbode. Na zijn overlijden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • A. Schot boeken
  A. Schot - Op de Steenrots gegrond

  Deze bundel bevat 52 meditaties. De titel is ontleend aan de gelijkenis van de wijze en de dwaze bouwer. Alleen het huis van de wijze bouwer bleef staan ‘want het was op de steenrots gegrond’. De auteur heeft geen andere begeerte dan te bouwen op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • W.A. Zondag boeken
  W.A. Zondag - Een dag van rust

  Wat betekenen de woorden: ‘Gedenk de sabbatdag, dat gij die heiligt’ en ‘Laat ons de rustdag wijden’ concreet? Dit boekje wil inzicht geven in de achtergrond van het sabbatsgebod en praktische handvatten geven in de wijze waarop wij de rustdag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A.M.P.C. van Hartingsveldt-Moree boeken
  A.M.P.C. van Hartingsveldt-Moree - Rond de kribbe

  Vrouwen nemen bij de heilsfeiten van de Heere Jezus een bijzondere plaats in. Deze serie laat daar licht op vallen. In dit eerste deel ontmoet je vrouwen rond de kribbe. Voor elke dag in de adventsweken geeft dit boekje een overdenking, een vraag en een citaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Cees Vork boeken
  Cees Vork - Wat is bidden eigenlijk?

  De vraag wat is bidden eigenlijk kan op vele verschillende manieren worden uitgelegd. Dit komt omdat bidden alles-omvattend is. In de bijbel komen talloze vormen van gebed naar voren. Bij vele gelovigen heeft het gebed een plaats als het moeilijk gaat of als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Wouter van Leeuwen boeken
  Wouter van Leeuwen - Spreken in tongen

  Spreken in tongen. Wat is dat eigenlijk? Is het een eenmalige gebeurtenis? Was dit alleen voor het begin, na het ontstaan van de gemeente? In deze tijd spreekt een groot aantal christenen in tongen. Wat is de bedoeling daarvan? Dit boek geeft veel antwoorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Margreeth Mooibroek boeken
  Margreeth Mooibroek - Een vrouw uit één stuk

  Het boek Een vrouw uit één stuk is een prachtig verhaal van een vrouw die na jaren therapieën en medicijnen opeen wonderlijke wijze door God wordt genezen van DIS (meervoudige persoonlijkheidsstoornis). “Ze moest er maar mee leren leven”. Antidepressiva… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Annelies de Graaff boeken
  Annelies de Graaff - Als het leven pijn doet

  Als het leven pijn doet is het eerste boek van de schrijfster met het thema Rouwverwerking na het overlijden van een (geliefd) persoon en biedt een kijkje in het leven van een jonge weduwe. Annelies neemt je mee op haar levensreis dwars door een rouwproces vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Johan Werkman boeken
  Johan Werkman - Brokstukken

  Na een verschrikkelijk drama wordt het ver weg gedrukte pestverleden van Dirk weer keiharde realiteit. Dit knaagt aan hem en langzamerhand wordt hem duidelijk dat hij dingen recht moet zetten uit zijn verleden. Dirk is een eenling en een man die alles zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Theo W. Verboom boeken
  Theo W. Verboom - Het hart van Vaderschap

  'Hij zal het hart van de vaders tot de kinderen terugbrengen, en het hart van de kinderen tot hun vaders...' (Maleachi 4:6a) Het gebed en verlangen van Mandaat7 is dat vaders actief betrokken zijn bij hun kinderen en dat kinderen ontvangen waar zij het meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Goed nieuws!

  Goed nieuws! Waarom het Evangelie nieuws is en wat dat nieuws zo goed maakt Veel mensen denken dat de boodschap van het Evangelie is dat we, als we in Jezus geloven, na onze dood niet in de hel terechtkomen, maar naar de hemel gaan. Maar stel dat de Bijbel nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Tim Keller, Kathy Keller boeken
  Tim Keller, Kathy Keller - Psalmendagboek

  Psalmendagboek Een jaar lang leven met de liederen van Jezus De Psalmen zijn het liedboek van de Bijbel. Jezus was zeer met de Psalmen vertrouwd en kon in elke situatie op ze terugvallen, tot in de laatste uren voor zijn sterven. Twee decennia geleden is Tim… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P.H.R. van Houwelingen boeken
  P.H.R. van Houwelingen - Handbagage voor Jezusvolgers

  Wie Jezus volgt, wordt een reiziger. Je gaat met hem op weg naar het koninkrijk. Wat neem je dan mee om onderweg bij de hand te houden? In dit boek biedt Rob van Houwelingen twintig inzichten aan die zo belangrijk zijn, dat ze tot de christelijke handbagage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Pieter Both boeken
  Pieter Both - Laat maar waaien

  Veel gelovigen verlangen naar verdieping: een geloof dat hen raakt, vult en in beweging zet. Pieter Both laat zien hoe dat. God kan je echt vullen met zijn Geest. Laat maar waaien is een praktisch en doordacht boek. Het bevat vele inzichten uit de Bijbel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • J.J. van Eckeveld, A. Geuze boeken
  J.J. van Eckeveld, A. Geuze - Lezen met de kanttekeningen

  De kanttekeningen zijn door de vertalers van de Dordtse synode in de kantlijn van de Bijbel geplaatst om de Bijbeltekst te verduidelijken. Vaak citeert men de letterlijke vertaling van de Griekse of Hebreeuwse grondwoorden en somt men verwijsteksten op om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mattheus van der Steen boeken
  Mattheus van der Steen - Geef nooit, maar dan ook nooit op!

  Met bijdragen van bekende auteurs zoals: Bill Johnson, Loren Cunningham, Kris Vallotton, Heidi Baker, David Wagner, Ben Fitzgerald, Jean-Luc Trachsel, Daniel Kolenda en Rebekah van der Steen. Hoe ga je om met teleurstellingen en dieptepunten in je leven? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Trevor Galpin boeken
  Trevor Galpin - Jezus en zijn vader

  Trevor Galpin is directeur van het Fatherheartworld netwerk, teamleideren een wereldwijde ambassadeur van Fatherheart Ministries.Samen met zijn vrouw Linda is hij deel van het team.Trevor is auteur van drie boeken. Jezus en Zijn Vader is het eersteboek van hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Natasja Vermoten-Schreuder boeken
  Natasja Vermoten-Schreuder - Over grenzen

  Twee Roemeense Zigeuner tieners. Twee totaal verschillende levens. De achttienjarige Ryan droomt al jaren van het verlaten van Roemenië terwijl de even oude Rahayla amper over de grenzen van haar dorp komt. De één gedreven door ambitie de ander geen leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jolanda de Faria boeken
  Jolanda de Faria - Verborgen bloesem

  Jolanda de Faria is geboren in 1966 in Delft. Ze is getrouwd en moeder van twee dochters. Al meer dan vijfentwintig jaar is ze werkzaam in het basisonderwijs waarvan de laatste achttien jaar op een kleine school op Goeree Overflakkee.Naast schrijven houdt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Marius Noorloos boeken
  Marius Noorloos - Gaandeweg verder

  In dit boek beschrijft en evalueert Marius Noorloos (1939) ter gelegenheid van het 50-jarig ambtsjubileum zijn loopbaan als predikant en consulent/docent gemeenteopbouw. Hij is vooral bekend geworden door zijn boek Leven uit de Bron, waarin een inspirerend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Maria de Groot boeken
  Maria de Groot - Het drievoudige pad

  In de aanvang was de liefdeen de liefde was bij de Eeuwigeen de Eeuwige was de liefde. Deze was in de aanvang bij de Eeuwige.Alles is daardoor gewordenen zonder dit is niets geworden van wat geworden is.In de liefde was levenen het leven was het licht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Stormie Omartian boeken
  Stormie Omartian - Krachtige gebeden en beloften voor vrouwen

  Vaak bidden we vooral voor anderen en alleen in noodgevallen voor onszelf. En zo verzuimen we dagelijks tijd te nemen om zelf dicht bij God te zijn. We gunnen onszelf er simpelweg geen tijd voor. Misschien is het ook jouw levensstijl geworden: bidden en rennen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham boeken
  W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham - Geloven met het hart Deel 2: zeven kernpunten uit het Christelijk geloof

  Wanneer je je kennis van Bijbel en geloofsleer op wilt frissen en je geloofsbeleving wilt verdiepen, is deze cursus er voor jou. Deze handleiding is onderdeel van de 'Opfriscursus Geloven'. De auteurs geven veel instructies en praktische adviezen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99