Boeken over geloofsopbouw

 • J. Belder boeken
  J. Belder - Dagboek bij de HSV voor jongens

  Dit dagboek is voor jongens die nadenken over zichzelf, over de wereld waarin ze leven en over God. Elke dag lees je een klein stukje uit de Bijbel. In begrijpelijke woorden wordt uitgelegd wat dit stukje voor jou betekent. Ten slotte krijg je een opdracht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Anselm Grün, Ramona Robben boeken
  Anselm Grün, Ramona Robben - Een mislukking... een kans?

  In dit boek beschrijven de auteurs het proces van mislukking op verschillende terreinen en om uiteenlopende redenen. Vervolgens gaan ze na hoe mensen doorheen dit proces een ander levensspoor kunnen vinden. Een waardevolle gids bij het positief verwerken van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guus Martens boeken
  Guus Martens - Jaloezie, wellust

  De zeven hoofdzonden blijven door de eeuwen heen boeien. Ze zijn de meest in het oog lopende gedragsvormen die het eigen leven en dat van anderen kunnen verstoren, en die je niet zo makkelijk onderkent. Het liefst zou je ze negeren. Ze tonen vaak de zwakheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jos Devijver boeken
  Jos Devijver - Zondagsvieringen in het C-jaar

  Deze boeken reiken bouwstenen aan voor de zondagse liturgie. Voor elke zondag van het jaar zijn er ideeën voor de homilie, enkele gebeden en andere teksten. Enkel het B- en C-jaar zijn nog leverbaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stephen Kendrick, Alex Kendrick boeken
  Stephen Kendrick, Alex Kendrick - Het geschenk van het huwelijk

  Het huwelijk is een onbeschrijfelijk mooi geschenk van God. Een liefdes- verbond voor het leven. In zijn liefde voor jullie, gaf Hij jullie aan elkaar. Omdat Hij weet dat jullie zonder elkaar niet compleet zijn. Omdat Hij wil dat jullie Hem beter leren kennen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • H. de Jong boeken
  H. de Jong - Vergeving

  Lange tijd is de schijn opgehouden dat de kerk met haar evangelie eigenlijk hetzelfde bedoelt als alle goedwillende mensen. Geloven wilde zeggen dat God van je hield en dat je er als mens mocht zijn. Maar niemand bekeerde zich op die boodschap en de kerken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - De struikelstenen van Heidelberg

  Leerboek over Jodenhaat, Israël en geloven na AuschwitzMet een 'struikelsteen' (Stolperstein) kun je de plaats markeren waar een Jood woonde die in de gruwelijke ovens van de nazi's is gecremeerd. Het leggen van struikelstenen maakt opgang in Nederland. Borne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Arie van der Veer boeken
  Arie van der Veer - Geloof dat maar, druk 5

  Ds. Arie van der Veer is met zijn oranje fiets een bekende verschijning op tv. In zijn wekelijkse programma 'Nederland Zingt op Zondag' (EO, zondagmorgen) weet hij veel mensen te raken met een authentiek verhaal zonder pretenties. Daardoor is hij verreweg de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Bevrijd van je zelf

  Wat zijn de kenmerken van een hart dat radicaal veranderd is door de genade van God? Dit is een van de vragen die de apostel Paulus stelt in zijn brief aan de gemeente van Korinte. Hij bedoelt geen oppervlakkige uiterlijke verandering, maar een diepgewortelde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Reinier Sonneveld boeken
  Reinier Sonneveld - De stilte van God

  Iedere gelovige kent het: je ervaart een periode God niet. Ook veel mensen in de Bijbel, onder wie Jezus, en latere grote gelovigen, zoals Moeder Teresa, beschrijven die ervaring van God missen. Het is alsof er een 'lege stoel' staat op aarde en we wachten op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Arie de Rover boeken
  Arie de Rover - Leven na de genadeklap

  Genadeklap. Gek woord eigenlijk. Volgens Arie de Rover heeft genade alles met een snoeiharde klap te maken. Als je echt gaat begrijpen wat genade inhoudt, dan geeft dat je leven een draai van 180 graden. Dan krijg je de genadeklap. Geen ingehouden corrigerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • P.H.R. van Houwelingen boeken
  P.H.R. van Houwelingen - Ongemakkelijke teksten van Paulus

  De apostel Paulus was een groot en vernieuwend denker, maar hij is ook berucht om zijn stellige uitspraken. Een groep bijbelwetenschappers heeft zich samen met Reinier Sonneveld over 75 van zulke lastige teksten van Paulus gebogen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Jan Mudde boeken
  Jan Mudde - Op weg naar Pinksteren

  Een dagboek bestemd voor de tijd van Pasen tot Pinksteren en concentreert zich op het werk van de Heilige Geest. Leidraad is de brief van Paulus aan de Efeziërs. Het is geschreven voor persoonlijk gebruik, maar ook geschikt gemaakt als projectboek voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tricia McCary Rhodes boeken
  Tricia McCary Rhodes - Gewijde chaos

  Het leven is vaak druk, chaotisch. En hoezeer jij je best ook doet, je tijd met God schiet er regelmatig bij in. Toch? Het frustreert je, je voelt je schuldig en je kunt je nauwelijks voorstellen dat God blij met je is. Tricia McCary Rhodes herkende dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Henk Bloem boeken
  Henk Bloem - Geloven Nu deel 11

  'Verrassende wendingen' De bekende methode voor geloofsgesprek aan de hand van bijbelverhalen De auteurs Henk Bloem, Marcel Elsenaar, Harry van de Kamp, Ellie Keller, Kees van Luyn en Jos Oosterik weten al elf jaar mensen in gesprek te brengen met deze methode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joyce Meyer boeken
  Joyce Meyer - Geef nooit op

  Joyce Meyer is een kampioen in volharding en het overwinnen van schijnbaar onoverkomelijke obstakels. Ze overleefde het misbruik en het geweld van haar kindertijd en eerste huwelijk. Ondanks alle tegenslagen en zeer beperkte mogelijkheden werd zij een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - De geliefde discipel

  De apostel Johannes moest gedacht hebben dat hij alles al had gezien. In de jaren waarin hij met Jezus optrok, was hij getuige geweest van veel wonderen en had hij meer liefde ervaren dan hij ooit had kunnen wensen. Maar toen stond hij op die onvergetelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerrit Gunnink boeken
  Gerrit Gunnink - Ga met God

  Wandelen met God: je kunt ernaar verlangen. Maar hoe doe je dat? Wil de heilige God, die in de hemel woont, hand in hand lopen met een mens?Wandelen met God is vertrouwelijk met Hem omgaan. Ds. Gerrit Gunnink neemt je mee op reis door het christenleven. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Kruistocht

  Tim Keller behandelt in dit nieuwe boek in zijn eigen, aansprekende stijl het verhaal van het leven van Jezus Christus. Hij laat daarbij niet alleen de weg naar eeuwig leven zien, maar ook de geschiedenis en het doel van onze wereld. Het verhaal van Jezus is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • D.A. Carson boeken
  D.A. Carson - Zo is God

  De meeste mensen - zelfs de meeste christenen - weten eigenlijk niet hoe de Bijbel in elkaar zit en hoe je ermee omgaat. Hoe kunnen ze het verhaal van God - en onze plek daarin - begrijpen als ze helemaal niet vertrouwd zijn met dat verhaal? In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • José Korsaan-Bergsma boeken
  José Korsaan-Bergsma - Follow up ! Bericht van God

  De eerste vier deeltjes van Follow Up! zijn helemaal vernieuwd en vormen nu samen één boek. Aan het begin van elke les wordt het doel verwoord vanuit het perspectief van de catechisant. In de baisles worden bijbelstudie-opdrachten afgewisseld met creatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Henk Bloem, Stijn Vanden Bossche, Lies Goossens boeken
  Henk Bloem, Stijn Vanden Bossche, Lies Goossens - Geloven Nu 10

  De bekende methode voor geloofsgesprek in de kleine groep. In dit tiende deel heeft de redactie bijbelteksten gekozen aan de hand van de geloofsbelijdenis. Dit levert een boeiende serie bijeenkomsten op over God, schepper en vader, Christus, lijden en dood,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Corjan Matsinger, Reinier Sonneveld, Marian Timmermans boeken
  Corjan Matsinger, Reinier Sonneveld, Marian Timmermans - Denkstof studies 1

  Denkstof bevat 15 meeslepende overdenkingen door jonge topsprekers: Rikko Voorberg, Joëlle Rothuizen, Francien van der Valk, Corjan Matsinger en Reinier Sonneveld. Dit boekje Denkstof 1 biedt materiaal voor 15 gesprekken of lessen n.a.v. deze overdenkingen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • René Fransen, Reinier Sonneveld boeken
  René Fransen, Reinier Sonneveld - Het boek van de natuur

  Schrijver-theoloog Reinier Sonneveld en wetenschapsjournalist dr. René Fransen vroegen een aantal schrijvers en wetenschappers hoe zij God beleven in de natuur. Ze nodigden dichters uit, biologen, natuurkundigen, meteorologen, theologen, filosofen. 'Het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Søren Kierkegaard boeken
  Søren Kierkegaard - God zoeken, liefde en dood

  Drie toespraken van Soren Kierkegaard, geschreven voor drie denkbeeldige gelegenheden: een biecht, een huwelijk en een begrafenis. Wat het betekent God te zoeken, de liefde die alles overwint, en de beslissing van de dood, zijn de thema's die hij aanroert. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00