Boeken over geloofsopbouw

 • Neil T. Anderson, Charles Mylander boeken
  Neil T. Anderson, Charles Mylander - Gezegend zijn de vredestichters

  Een zeer ingrijpend boek over verzoening en heling van de ook in Nederland zeer bekende Neil T. Anderson en Charles Mylander, beiden ervaren pastors. Het gaat een stap verder dan hun vorige boeken. Naast diepgaand onderzoek naar de Bijbelse betekenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joy Parrott boeken
  Joy Parrott - Gelijkenissen in de nacht

  Ook nu nog spreekt God, zoals Hij dat door de Schrift heen deed, door middel van dromen en wel op veelsoortige wijze en met verschillende bedoelingen tot mensen. Door het boek heen loopt de draad dat ieder mens uniek is voor God, en dat Hij dus ook tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Don Fortune, Katie Fortune boeken
  Don Fortune, Katie Fortune - Ontdek je door God gegeven gaven

  Ontdek je plek in de maatschappij en in de kerk. Ontdek de gaven die God vanaf je geboorte in je legde. Deze motivatiegaven maken je tot wie je bent, bepalen je interesses, vaardigheden, karakter en handelingen. Hoeveel voldoening of frustratie er in je leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Larry Kreider boeken
  Larry Kreider - De roep om geestelijke vaders en moeders

  Ik heb lang op dit boek gewacht en het in één keer verslonden. Omdat dit boek voorziet in een behoefte als we effectief discipelen en leiders willen trainen. Larry Kreider heeft met dit boek voorzien in een routekaart voor de grote nood in de kerk van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Don Potter boeken
  Don Potter - Met het gezicht naar de muur

  Een praktisch boek over aanbidding in de gemeente van Don Potter. Hij is een van de voorlopers in vernieuwende vormen van aanbidding. Hij belicht de verschillende aspecten van lofprijs en aanbidding; het profetische aspect, de verbondenheid met voorbede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Francis Frangipane boeken
  Francis Frangipane - Heiligheid, waarheid en de Tegenwoordigheid van God

  Als u genoeg hebt van religie en de kracht van het Koninkrijk in uw leven in werking wilt zien, als u er alles voor over hebt om die te vinden, als u wilt dat mensen Jezus in u zien en niet één of andere kerk, als u een heilige ontevredenheid ervaart over uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • L. Emerson .Ferrell boeken
  L. Emerson .Ferrell - De sleutel van de Meester

  De auteur reikt principes aan waardoor je vanzelf een sleutel wordt in de handen van God. Geven bevrijdt ons uit de greep van de angst om iets te verliezen. Bidden ontsluit de deur van ons hart om van God te ontvangen. Vasten verbreekt het verlangen van het ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Reuven Doron boeken
  Reuven Doron - Een nieuwe mens

  De ontwikkelingen rondom Israël voltrekken zich in snel tempo en het is de vraag of wij getuigen zijn van de eindtijddynamiek van het herstel van alle dingen? Is het 'de bepaalde tijd' voor het herstel van Israël als natie, ter voorbereiding van hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bob Brasset boeken
  Bob Brasset - Alles is mogelijk

  'Geloof alleen', staat er in de Bijbel. Bob Brasset had het daar moeilijk mee. Het leek wel dat hoe meer hij met zijn verstand geloofde des te minder hij zag gebeuren. Totdat hij op een dag ontdekte dat er een groot verschil is tussen iets verstandelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Komt er een grote opwekking?

  Nee, zegt Ouweneel, die komt er niet, want die is er al. Dan moet je niet zozeer naar Nederland kijken (hoewel ook daar hoopvolle tekenen zijn), als wel naar vooral Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Wat we daar zien gebeuren, komt overeen met wat de Bijbel over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Zegen & vloek

  Zegenen en vervloeken is heel wat meer dan iemand het goede respectievelijk het kwade toewensen. Bij het echte zegenen en vloeken 'gebeurt' er werkelijk iets ingrijpends met mensen. Christenen leven vaak veel meer onder invloed van bepaalde vloeken dan zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Barbara Wentroble boeken
  Barbara Wentroble - U bent gezalfd

  God heeft een buitengewoon plan voor uw leven Om dat plan te verwezenlijken heeft Hij ons toegerust met de zalving, maar weet u wat dat is? Het boek neemt misverstanden en het mysterieuze wat rond het woord zalving hangt weg. Het laat het verschil zien tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Tom Hess boeken
  Tom Hess - Bid voor de vrede van Jeruzalem

  Een leidraad bij de bijbelse opdracht om te bidden voor haar vrede. Een boek met vele inzichten en handvaten om doeltreffend te bidden voor de vrede van Jeruzalem. Welke factoren houden de vrede voor deze stad tegen? Vanuit zijn strategische positie als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tom Hess boeken
  Tom Hess - Zonen van Abraham

  Persoonlijke verhalen van Joden en Arabieren die Jezus hebben leren kennen. God doet een wonderlijk werk in het Midden Oosten. Tom Hess vertelt over zijn vele gebedswandelingen en over de verzoeningsconferenties tussen Joden en Arabieren en in dit gebied. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Joseph Good boeken
  Joseph Good - Profetieen in het boek Ester

  Het boek Ester is ook een kroniek van de oorlog die al vanaf het begin woedt tussen God en zijn tegenstander. Het kenmerk van Gods tegenstander was en is zijn verblindende hoogmoed en zijn minachting voor Gods volk wat steeds weer uitmondt in grootspraak en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Colin Urquhart boeken
  Colin Urquhart - Mijn geliefde zoon

  Het tweede deel van de serie en een welkome aanvulling op het geïnspireerde en bekende boek MIJN GELIEFDE KIND. Dit boek bestaat uit een reeks overdenkingen door de auteur, gebaseerd op Bijbelgedeelten en de waarheden die daarin te vinden zijn over Jezus.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mattheus van der Steen boeken
  Mattheus van der Steen - Durf te leven

  Durf te leven is een eerlijk boek dat je zal helpen en uitdagen om alles uit het leven te halen en het avontuur aan te gaan dat God voor je heeft. Het boek behandelt diverse blokkades die je hiervan kunnen weerhouden. Hoe ga je om met tegenslag, ontmoediging,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Aart Brons, Michael Mulder, Wilma Wolswinkel boeken
  Aart Brons, Michael Mulder, Wilma Wolswinkel - Hoezo Israël?

  Hoezo nog aparte aandacht voor Israël? Dit boek voor bijbelkringen benadrukt de bijzondere band die God gelegd heeft met het Joodse volk en gaat in op uitdagende actuele vragen die daaruit voortvloeien. Waarom zouden christenen een speciale verbinding moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Arjan Markus boeken
  Arjan Markus - Pelgrim met God

  Geloven is niet gemakkelijk of vanzelfsprekend. Integendeel, geloven is een risicovolle tocht met hoogte- en dieptepunten. Het is een pelgrimsreis met God.In het bijbelboek Hebreeën wordt de levensreis van Abraham en Sara gezien als een model voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Karel Wiecherink boeken
  Karel Wiecherink - Rijk en Rooms leven

  Het rijke Roomse leven is iets uit de verleden tijd, maar de katholieke Kerk heeft nog steeds een functie en een opdracht voor mens en maatschappij. Zij dient juist daarom - tegen de seculiere stroom in - het heilige te herontdekken in G-O-D: de Vader, de Zoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • John Goldingay boeken
  John Goldingay - GENESIS VOOR IEDEREEN

  Het Bijbelboek Genesis staat vol met bekende verhalen, over Adam en Eva en de verboden vrucht, over Noach en de zondvloed, de Toren van Babel, de aartsvaders, en het prachtverhaal over Jozef. Maar dat we al die verhalen kennen wil nog niet zeggen dat we ze ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John Goldingay boeken
  John Goldingay - GENESIS VOOR IEDEREEN DEEL 2

  Het Bijbelboek Genesis staat vol met bekende verhalen, over Adam en Eva en de verboden vrucht, over Noach en de zondvloed, de Toren van Babel, de aartsvaders, en het prachtverhaal over Jozef. Maar dat we al die verhalen kennen wil nog niet zeggen dat we ze ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Emily P. Freeman boeken
  Emily P. Freeman - MASKERS AF

  Een geweldig boek voor perfectionisten die moeten leren loslaten. Als er één plek is waar we geen maskers hoeven te dragen, dan is dat in de kerk, en bij Christus. Maar o, wat is het moeilijk om ze inderdaad af te doen. We zijn zo graag de modelechtgenote,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rolf Robbe boeken
  Rolf Robbe - 101-dagenboek voor 50-plussers

  101 TEKSTEN DIE 50_PLUSSERS HELPEN NA TE DENKEN OVER ZINGEVING EN INSPIRATIE. UITGANGSPUNT DAARBIJ IS STEEDS EEN KORT GEDEELTE UIT DE BIJBEL.In de tweede helft van je leven verandert er veel. Kinderen gaan het huis uit, in de werkomgeving ben je steeds vaker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Stefan Paas, Gert-Jan Roest boeken
  Stefan Paas, Gert-Jan Roest - Komedie in vier bedrijven

  Hoe kun je idealen koesteren zonder bitter te worden over alle mensen die maar raak leven? Is het mogelijk om hoog in te zetten en toch geduldig en liefdevol te blijven? Het boek Jona laat zien hoe dat kan.Ergens diep verborgen in de bladzijden van het Oude of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90