Boeken over geloofsopbouw

 • Griekse filosofen

  ‘Een stil moment… Griekse filosofen’ is een geschenkboekje met quotes van filosofen als Plato en Aristoteles. Prachtig vormgegeven en met zorg uitgekozen citaten waarover je een moment kunt mediteren: even uitbreken uit de hectiek van de dag en je laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kierkegaard

  ‘Een stil moment… Kierkegaard’ is een geschenkboekje met quotes van de Deense filosoof en theoloog Kierkegaard. Prachtig vormgegeven en met zorg uitgekozen citaten waarover je een moment kunt mediteren: even uitbreken uit de hectiek van de dag en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Alice van Essen boeken
  Alice van Essen - Een stil moment

  ‘Een stil moment… Romantische dichters’ is een geschenkboekje met quotes van dichters uit de Romatiek. Prachtig vormgegeven en met zorg uitgekozen citaten waarover je een moment kunt mediteren: even uitbreken uit de hectiek van de dag en je laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham boeken
  W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham - Geloven met het hart Deel 2: zeven kernpunten uit het Christelijk geloof

  Wanneer je je kennis van Bijbel en geloofsleer op wilt frissen en je geloofsbeleving wilt verdiepen, is deze cursus er voor jou. Deze handleiding is onderdeel van de 'Opfriscursus Geloven'. De auteurs geven veel instructies en praktische adviezen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham boeken
  W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham - Geloven met het hart

  Deze handleiding is tegelijk een bronnenboek. Het geeft praktische adviezen voor het leiden van cursusavonden en waardevolle bronnen om de inleiding van de avond voor te bereiden. Deze handleiding is onderdeel van de Opfriscursus Geloven en bevat veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan Pool boeken
  Jan Pool - Intimiteit

  Je bent geschapen voor intimiteit met God! Niets kan die diepe hunkering van je hart vervullen, behalve ware vriendschap met Hem, maar zo’n vriendschap is niet vanzelfsprekend vanwege onze moeite om tijd voor Hem apart te zetten. Toch blijft God aan je hart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wilma Poolen boeken
  Wilma Poolen - Read write grow

  Read Write Grow, schrijvend de Bijbel door. 'Wat is het bijzonder dat een bijbeltekst je keer op keer kan raken. Steeds wanneer je een tekst tegenkomt valt er weer een ander gedeelte op, of omdat je in een andere situatie zit wordt je door een specifiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Andrew White boeken
  Andrew White - De weg van verzoening

  Autobiografisch verhaal van voormalig voorganger St. George's Bagdad, de enige anglicaanse kerk in Irak. White geeft een kijkje in zijn roerige leven, dat in het teken staat van vrede en verzoening, ongewone vriendschappen en liefde voor mensen. De auteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Margreeth Mooibroek boeken
  Margreeth Mooibroek - Een vrouw uit één stuk

  Het boek Een vrouw uit één stuk is een prachtig verhaal van een vrouw die na jaren therapieën en medicijnen opeen wonderlijke wijze door God wordt genezen van DIS (meervoudige persoonlijkheidsstoornis). “Ze moest er maar mee leren leven”. Antidepressiva… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Denise Jordan boeken
  Denise Jordan - Het ongeziene vrouwelijke

  In de afgelopen twintig jaar, hebben James en Denise Jordan voortdurend de wereld rond gereisd om God als Vader te openbaren. James en Denise hebben gedurende 2016 een sabbatical, om rust en vernieuwing te vinden en de banden met familie en vrienden weer te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Deltacursus 3 Praktische lessen

  Dit derde deel bevat 20 praktische lessen voor discipelschap: je dagelijkse omgang met Christus, zekerheid van verlossing, hoe bestudeer je de Bijbel, wat is Gods wil, hoe kan je evangeliseren, enz. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Eeuwout van der Linden boeken
  Eeuwout van der Linden - Een Jood, geraakt door Jezus

  Paulus staat al langere tijd in de belangstelling. dit boek wil Paulus echter radicaal anders bekijken en legt grote nadruk op zijn Jood-zijn. Was Paulus wel de eerste christen of was hij voluit Joods? Schafte hij de wet af of ging het hem om een anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Matthijs Vlaardingerbroek boeken
  Matthijs Vlaardingerbroek - Van kikker tot prins

  Toen ik God leerde kennen, dacht ik: nu wordt alles anders! Maar in de weken en maanden erna kwam ik erachter dat mijn nieuwe leven nog steeds erg veel op het oude leek: ik volgde hetzelfde levenspatroon en worstelde met dezelfde dingen als vroeger. En dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Bevrijd van je zelf

  Wat zijn de kenmerken van een hart dat radicaal veranderd is door de genade van God? Dit is een van de vragen die de apostel Paulus stelt in zijn brief aan de gemeente van Korinte. Hij bedoelt geen oppervlakkige uiterlijke verandering, maar een diepgewortelde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Jos Douma boeken
  Jos Douma - Leven voor de ander

  In 'Leven voor de ander' laat Jos Douma zien waar het op aankomt als je als christen wilt leven in deze hectische tijd. Je leeft niet voor jezelf, maar voor de ander! Paus Franciscus heeft voor 2016 het thema barmhartigheid benoemd. Veel protestante… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Blaise Pascal boeken
  Blaise Pascal - Een stil moment: Blaise Pascal

  Een geschenkboekje met quotes uit de geschriften van Blaise Pascal (1623-1662). De serie 'Een stil moment...' is prachtig vormgegeven en combineert wijze, verfrissende en contemplatieve quotes met prachtige full-colour beelden. De citaten zijn met zorg gekozen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ann Voskamp boeken
  Ann Voskamp - Duizendmaal dank

  Ann Voskamps Duizendmaal dank heeft zich in korte tijd een bijzondere plaats verworven in de harten van velen. Al spoedig vond het boek zijn weg naar gesprekskringen in gemeenten en leeskringen. Deze gespreksgids biedt daarvoor het materiaal. Een greep uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Als Jezus terugkomt

  ALS JEZUS TERUGKOMTWil jij graag over de eindtijd praten en je daar beter door voelen? Zou je wel een paar geruststellende woorden over de wederkomst van Christus kunnen gebruiken?Maar hoe is dat mogelijk? Hoe kan de wederkomst van Christus ons troost geven?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Gabe Lyons boeken
  Gabe Lyons - Herstellers

  Als kerk en als christenen hebben we in onze maatschappij geen louter positieve reputatie. Veelal staan we bekend om zaken waar we tegen zijn, zoals abortus, euthanasie en het homohuwelijk. De wereld om ons heen ervaart dat - soms terecht, soms onterecht - als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J.C. Ryle boeken
  J.C. Ryle - Gouden momenten

  De bekende Engelse John Charles Ryle (1816-1900) had de gave om zijn boodschap in korte bewoordingen weer te geven en snel tot de kern van de zaak te komen. Dat blijkt ook duidelijk uit de dagboekstukjes in Gouden momenten die zijn samengesteld aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Charles Haddon Spurgeon boeken
  Charles Haddon Spurgeon - Woorden van de goede Herder

  Dit dagboek is samengesteld aan de hand van Gelijkenissen van de Heiland van de geliefde predikant C.H. Spurgeon (1834-1892). Zijn leerredenen zijn een bron vol onderwijs! Zowel voor het geestelijke leven als voor het leven van elke dag. Hij verklaart daarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Beth Moore boeken
  Beth Moore - Kinderen van het licht

  Kinderen van het licht is een aansprekende 8-weekse bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een unieke combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Rechters - om te lezen, te leren, te leiden

  Tim Keller schrijft over het boek Rechters:'Rechters heeft maar één held: God. Als we het lezen als een verslag van zijn werk in de geschiedenis, komt het tot leven. Het is geen gemakkelijk boek. Maar het gaat wel over wezenlijke dingen, juist in de huidige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerrit ten Berge boeken
  Gerrit ten Berge - Houvast

  ‘Houvast’ van Gerrit ten Berge is een Bijbels dagboek voor jongeren. Iedereen zoekt houvast in het leven. In dit dagboek leer je Jezus beter kennen en ontdek je om ook bij Hem houvast te vinden. Aan de hand van een fragment uit de Bijbel leert Gerrit ten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Dankbaar onderweg

  'Dankbaar onderweg' van Willem J. Ouweneel is een dagboek bij de Heidelbergse Catechismus. In 365 dagen neemt de auteur je mee door de 52 zondagen van de Catchismus. Elke dag begint met een citaat uit het protestantse leerboek, dat daarna uitgelegd wordt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99