Boeken over geloofsopbouw

 • Otto de Bruijne boeken
  Otto de Bruijne - Rust

  In 28 meditatieve teksten denkt Otto de Bruijne na over de woorden van Jezus: 'Kom naar mij en Ik zal jullie rust geven'. Een prikkelende en spannende zoektocht naar de betekenis van die woorden voor onze tijd. Met zijn meditatieve teksten en dichterlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Licht op mijn pad

  Dit dagboek is speciaal geschreven voor mensen met dementie die nog thuis wonen en voor hen die in verzorgings- en ver-pleeghuizen zijn opgenomen. Een Eenvoudig Bijbels Dagboek met aandacht voor het kerkelijk jaar. Elke dag een bijbeltekst met een korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Diverse predikanten boeken
  Diverse predikanten - De Banier dagboekkalender 2017

  De Banier Dagboekkalender is een dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte. Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek verhalen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Romeinen 8-16 - om te lezen, te leren, te leiden

  Keller schrijft in zijn inleiding van dit boek: 'In Romeinen 8 heb ik ontdekt hoe je het evangelie kunt toepassen op je hart, zodat je echt, diepgaand verandert. In de rest van de brief staat hoe die verandering er in de praktijk uitziet.' Tim Keller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Balans - pakket5stuks deel 1

  Dit is een set van 5 stuks.Dit is het eerste deel in de nieuwe Adem de dag-reeks (7 delen).Creatieve verwerking en meditaties rondom het thema geven, ontvangen en loslaten. Dicht-Kleur-Bid-Teken-Schrijf van hoofd naar hart. In ons leven verlangen we naar groei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Rens Rottier boeken
  Rens Rottier - Leren bidden met het Onze Vader

  Het Onze Vader is het gebed dat Jezus ons Zelf heeft voorgebeden. Dit gebed is een voorbeeld voor christenen en een belangrijke bron van inspiratie. Luther heeft dit als geen ander begrepen. Door de gebedspraktijk van Luther te beoefenen ontdekte de auteur van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Michelle Anthony boeken
  Michelle Anthony - Hemelse Huizen

  Aan de hand van 10 gebieden laat Michelle Anthony zien hoe je een levend geloof dat zich uit met hart, hoofd en handen kunt meegeven aan je kinderen en een opvoeding kunt vormgeven met het doel dat je kinderen God gaan leren kennen als hun Vader.Opvoeden gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • P.J. den Admirant boeken
  P.J. den Admirant - Hij is niet ver

  God is ons meer nabij dan wij zelf weten. Toch kan het lijken alsof Hij ver bij ons vandaan is.Wie worstelt nooit met de vraag: waar is God tegenwoordig? Waar kunnen wij Hem ontmoeten en Zijn nabijheid ervaren?In Hij is niet ver onderzoekt ds. P.J. den… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Mira de Boer boeken
  Mira de Boer - Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

  Je geloof delen - dat is voor veel christenen heel spannend. Zo ook voor Mira de Boer. Toch stapt ze uit haar comfortzone en gaat met God op pad. Ze probeert van alles uit en doet open en kwetsbaar verslag van haar flaters en ontdekkingen.Een persoonlijk en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • N. Gumbel boeken
  N. Gumbel - Een leven dat zin heeft

  Wat is een zinvol leven? Een lang leven? Rijkdom, aanzien, plezier, gezondheid? En als je dat allemaal niet hebt, is je leven dan zinloos? Dit boek is ontstaan uit verbazing over een brief van Paulus ? een discipel van Jezus Christus.De brief tintelt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Arie de Rover boeken
  Arie de Rover - Leven na de genadeklap

  Genadeklap. Gek woord eigenlijk. Volgens Arie de Rover heeft genade alles met een snoeiharde klap te maken. Als je echt gaat begrijpen wat genade inhoudt, dan geeft dat je leven een draai van 180 graden. Dan krijg je de genadeklap. Geen ingehouden corrigerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Vrienden, vrijheid en het volgen van God

  Vrienden, vrijheid en het volgen van God. Dagboek voor jongens. Een eigentijds 365 dagendagboek bij de Bijbel voor jongens vanaf 11 jaar. Voor elke dag van het jaar is er een bijbeltekst met een kort, prikkelend stukje tekst over thema's waar jongens dagelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wietske Noordzij, Erik Smit, Willemijn de Weerd boeken
  Wietske Noordzij, Erik Smit, Willemijn de Weerd - God beter leren kennen

  Wil je samen met je kinderen je verdiepen in wie God is, dan is dit gezinsdagboek iets voor jullie! In 40 afwisselende overdenkingen ontdek je van alles over Gods karakter. God is zoveel groter dan wij kunnen beseffen en toch wil Hij dat wij Hem leren kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Amen

  Amen, praten met je Vader. Bidden moeilijk? Niet nodig! Praten met God kan net zo makkelijk en vanzelfsprekend zijn als de voortdurende en intieme communicatie tussen ouders en kinderen. Je gebedsleven verbeteren betekent dus niet dat je gebeden vromer of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jacomette de Blois boeken
  Jacomette de Blois - Al mijn dromen staan in de Bijbel

  Origineel, vrijmoedig en aandachtig de Bijbel lezen - dat doen de deelnemers aan de bijbelkring in het verpleeghuis. Ze zorgen voor prachtige associaties en nieuwe duidingen, en bieden zo inspiratie om de Bijbel anders te lezen.'De Bijbel wordt steeds dikker..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pieter L. de Jong boeken
  Pieter L. de Jong - Door het geloof

  In deze bundel staat de indrukwekkende rij geloofsgetuigen uit Hebreeën 11 centraal. Eén ding hebben deze mannen en vrouwen, van Abel tot en met Rachab de hoer, gemeen: door het geloof hielden zij stand.Veertig dagen lang volgt dit boek deze bekende en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nelleke Plomp boeken
  Nelleke Plomp - Contact met god

  'Contact met God' bevat alles wat een jongere nodig heeft om zelf aan de slag te gaan met gebed: informatie, ideeën, bijbelstudies, inspiratie. Een praktisch en verrassend boek, voor persoonlijk of gezamenlijk gebruik. Bidden is zo veel meer dan met gevouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Aart Brons, Michael Mulder, Wilma Wolswinkel boeken
  Aart Brons, Michael Mulder, Wilma Wolswinkel - Hoezo Israël?

  Hoezo nog aparte aandacht voor Israël? Dit boek voor bijbelkringen benadrukt de bijzondere band die God gelegd heeft met het Joodse volk en gaat in op uitdagende actuele vragen die daaruit voortvloeien. Waarom zouden christenen een speciale verbinding moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Arthur van Essen, Piet van der Schoof boeken
  Arthur van Essen, Piet van der Schoof - Liefde en vriendschap

  Een geschenkboekje met quotes over liefde en vriendschap. De serie ‘Een stil moment...’ is prachtig vormgegeven en combineert wijze, verfrissende en contemplatieve quotes met prachtige full-colour beelden. De citaten zijn met zorg gekozen zodat mensen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rust & stilte

  Een geschenkboekje met quotes over rust en stilte. De serie 'Een stil moment...' is prachtig vormgegeven en combineert wijze, verfrissende en contemplatieve quotes met prachtige full-colour beelden. De citaten zijn met zorg gekozen zodat mensen van deze tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Troostboek

  'Wat het lichaam goeddoet, zal ook de ziel goeddoen.' Dat is de raad die Anselm Grün geeft in zijn 'Troostboek voor lichaam en ziel'.Wat doet je goed als het niet zo goed met je gaat? Waar vind je een geneesmiddel voor je in verwarring gebrachte ziel? Bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Griekse filosofen

  ‘Een stil moment… Griekse filosofen’ is een geschenkboekje met quotes van filosofen als Plato en Aristoteles. Prachtig vormgegeven en met zorg uitgekozen citaten waarover je een moment kunt mediteren: even uitbreken uit de hectiek van de dag en je laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kierkegaard

  ‘Een stil moment… Kierkegaard’ is een geschenkboekje met quotes van de Deense filosoof en theoloog Kierkegaard. Prachtig vormgegeven en met zorg uitgekozen citaten waarover je een moment kunt mediteren: even uitbreken uit de hectiek van de dag en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Alice van Essen boeken
  Alice van Essen - Een stil moment

  ‘Een stil moment… Romantische dichters’ is een geschenkboekje met quotes van dichters uit de Romatiek. Prachtig vormgegeven en met zorg uitgekozen citaten waarover je een moment kunt mediteren: even uitbreken uit de hectiek van de dag en je laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham boeken
  W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham - Geloven met het hart Deel 2: zeven kernpunten uit het Christelijk geloof

  Wanneer je je kennis van Bijbel en geloofsleer op wilt frissen en je geloofsbeleving wilt verdiepen, is deze cursus er voor jou. Deze handleiding is onderdeel van de 'Opfriscursus Geloven'. De auteurs geven veel instructies en praktische adviezen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99