Boeken over geloofsopbouw

 • James Banks boeken
  James Banks - Biddend op de uitkijk

  Het kan voor andere ouders moeilijk zijn om te begrijpen met welke problemen je te maken krijgt als je een 'verloren' zoon of dochter hebt. Er is één troost: God begrijpt het wel. Hij wil zo graag dat jij je afgedwaalde kind voortdurend in gebed bij Hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Keimpe de Vries boeken
  Keimpe de Vries - Leiderschap door navolging

  Wat kun je als hedendaagse manager of ondernemer leren van een 15e-eeuwse monnik? Wat is de basisfilosofie achter je bedrijf en hoe helpt dat jou en je bedrijf om koers te houden? Hoe verbind je persoonlijk leiderschap met het leiden van een organisatie?Keimpe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Liesbeth Stalmeier boeken
  Liesbeth Stalmeier - Blijf dit doen - begeleidersboek

  Een gloednieuw fris en uitdagend communieproject met veel actie voor kinderen van 7-8 jaar. Ook ouders hebben een actieve inbreng. Het project bestaat uit acht kinderbijeenkomsten: zes voor, en twee na de eerste Communie. Daarnaast zijn er twee ouder-kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Geloof onder woorden

  Dit is een standaardwerk voor iedereen die zich als geloofsleerling oriënteert op het katholieke geloof en zijn bijbelse wortels. Het catechumenale boek is oorspronkelijk uitgegeven onder de naam 'Dire la foi des chrétiens' door de Franse uitgeverij Bayard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sieberen Voordewind boeken
  Sieberen Voordewind - Nieuws voor jou

  Het boekje "NIEUWS VOOR JOU" is speciaal bestemd voor IEDEREEN die verlangt naar MEER in het leven. De volgende onderwerpen komen aan de orde: ontspanningsmethoden, relativeren, het gevaar van softdrugs, teleurstellingen overwinnen, abortus, jij bent uniek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J. Belder boeken
  J. Belder - Dagboek bij de HSV voor jongens

  Dit dagboek is voor jongens die nadenken over zichzelf, over de wereld waarin ze leven en over God. Elke dag lees je een klein stukje uit de Bijbel. In begrijpelijke woorden wordt uitgelegd wat dit stukje voor jou betekent. Ten slotte krijg je een opdracht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Guus Martens boeken
  Guus Martens - Jaloezie, wellust

  De zeven hoofdzonden blijven door de eeuwen heen boeien. Ze zijn de meest in het oog lopende gedragsvormen die het eigen leven en dat van anderen kunnen verstoren, en die je niet zo makkelijk onderkent. Het liefst zou je ze negeren. Ze tonen vaak de zwakheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Stephen Kendrick, Alex Kendrick boeken
  Stephen Kendrick, Alex Kendrick - Het geschenk van het huwelijk

  Het huwelijk is een onbeschrijfelijk mooi geschenk van God. Een liefdes- verbond voor het leven. In zijn liefde voor jullie, gaf Hij jullie aan elkaar. Omdat Hij weet dat jullie zonder elkaar niet compleet zijn. Omdat Hij wil dat jullie Hem beter leren kennen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • H. de Jong boeken
  H. de Jong - Vergeving

  Lange tijd is de schijn opgehouden dat de kerk met haar evangelie eigenlijk hetzelfde bedoelt als alle goedwillende mensen. Geloven wilde zeggen dat God van je hield en dat je er als mens mocht zijn. Maar niemand bekeerde zich op die boodschap en de kerken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - De struikelstenen van Heidelberg

  Leerboek over Jodenhaat, Israël en geloven na AuschwitzMet een 'struikelsteen' (Stolperstein) kun je de plaats markeren waar een Jood woonde die in de gruwelijke ovens van de nazi's is gecremeerd. Het leggen van struikelstenen maakt opgang in Nederland. Borne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tricia McCary Rhodes boeken
  Tricia McCary Rhodes - Gewijde chaos

  Het leven is vaak druk, chaotisch. En hoezeer jij je best ook doet, je tijd met God schiet er regelmatig bij in. Toch? Het frustreert je, je voelt je schuldig en je kunt je nauwelijks voorstellen dat God blij met je is. Tricia McCary Rhodes herkende dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerrit Gunnink boeken
  Gerrit Gunnink - Ga met God

  Wandelen met God: je kunt ernaar verlangen. Maar hoe doe je dat? Wil de heilige God, die in de hemel woont, hand in hand lopen met een mens?Wandelen met God is vertrouwelijk met Hem omgaan. Ds. Gerrit Gunnink neemt je mee op reis door het christenleven. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Dien de Haan boeken
  Dien de Haan - Wandelen met God

  Wie is God voor mij en wie ben ik zelf? Wie kent me echt en ken ik de ander wel? Waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe? Word wie je bent, door Hem te volgen die jou kent. Wandel met God, met de Bijbel als reisgids. Zelfs voorschriften van vroeger, over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • John Piper boeken
  John Piper - Spectaculaire zonden

  'Laat God de ellende maar gebeuren?' 'Waar is zijn machtige hand?' En wat hebben de verschrikkingen en rampen die in de Bijbel beschreven worden te maken met het dagelijks leven van christen? Hoewel God niet op alle vragen over zonde en lijden een antwoord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Sieberen Voordewind boeken
  Sieberen Voordewind - Nederland voor Jezus

  Nederland voor JEZUS! De Here Jezus heeft de opdracht gegeven: "Maar GIJ zult kracht ontvangen, wanneer de Heilige Geest over u komt, en GIJ ZULT Mijn getuigen zijn." Handelingen 1:8. Het is tijd voor ACTIE! Het boek "NEDERLAND VOOR JEZUS" van evangelist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jane Johnson boeken
  Jane Johnson - Stil worden voor God

  Een echte minnaar richt zich heel intensief op zijn geliefde en neemt alle details heel precies in zich op - de ronding van een wenkbrauw, een karakteristiek gebaar. Een echte minnaar heeft uitermate actieve zintuigen, en zijn innerlijke 'afweermechanismen'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Alberte van Ess, Lex Boot boeken
  Alberte van Ess, Lex Boot - Het ritme van de tijden

  Dit boek wil een gids zijn als je christelijke meditatie een plek wilt geven in je leven. Ook biedt het een schat aan materiaal voor begeleiders van meditatiegroepen. Het boek biedt voor elke week een basismeditatie met geestelijke verstilling en daaraan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Margriet Ledin - de Hoop boeken
  Margriet Ledin - de Hoop - Essentials je geloof leven Vertrouwen

  VertrouwenVertrouwen is een essentieel onderdeel van geloven. Hoe ziet vertrouwen op God eruit en hoe kun je groeien in vertrouwen? 'Vertrouw op de HEER met heel je hart, dan baant hij voor jou de weg.' Een prachtige belofte van God! Toch is vertrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Frank Bosman, Annemarie Latour boeken
  Frank Bosman, Annemarie Latour - Pelgrimage van smaragd

  Muziek in Keltische stijl, Ierse gebedenboekjes en pelgrimstochten worden steeds populairder. De Kelten hebben iets wat veel mensen inspireert en aanspreekt. Pelgrimage van smaragd schetst de historische achtergrond en kenmerken van de Kelten. De auteurs nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michelle Franssen-Vonk boeken
  Michelle Franssen-Vonk - Hier komt de titel

  Paulus vergeleek het geloof ooit met een wedloop. Hierdoor geïnspireerd schreef Michelle Franssen-Vonk een origineel boek waarin ze uiteenlopende sporten belicht, van voetbal tot kickboksen, van stijldansen tot schaken. Zij gebruikt diverse aspecten uit deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - Bidden brengt je hart tot rust

  Trouwe Heere, omdat U vandaag naast me gaat, kan ik iedere situatie aan met een rustig hart. En morgen zal ik weer op U vertrouwen. Puttend uit eigen ervaringen deelt Elizabeth George haar inzichten, oprechte gebeden en favoriete Bijbelverzen met je, om je te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gert Kwakkel, Hetty Lalleman, Mart-Jan Paul, Eric Peels, Eveline van Staalduine, Gieneke van Veen, Arie Versluis boeken
  Gert Kwakkel, Hetty Lalleman, Mart-Jan Paul, Eric Peels, Eveline van Staalduine, Gieneke van Veen, Arie Versluis - Ongemakkelijke teksten van het Oude Testament

  75 lastige vragen worden stuk voor stuk behandeld. Grondig, maar tegelijk prettig leesbaar, invoelend en persoonlijk. Onder leiding van Hetty Lalleman hebben enkele kenners van het Oude Testament zich over de meest prangende vragen gebogen: Eric Peels, Arie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • WIllem Maarten Dekker, Bert Karel Foppen, Bert de Leede, Koos van Noppen boeken
  WIllem Maarten Dekker, Bert Karel Foppen, Bert de Leede, Koos van Noppen - Ankerplaatsen

  'In het geloof voel ik me net als een vlieg aan het plafond. Op z'n kop, geen grond onder hem, maar van boven wordt hij vastgehouden.'Het raadselachtige beeld - ontleend aan een boek van Wim Dekker - benadrukt de passieve kant van geloven. Het geloof is niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • W. Verboom boeken
  W. Verboom - De catechismus voor kinderen

  De Heidelbergse Catechismus wordt al eeuwenlang gebruikt, maar is geen eenvoudig belijdenisgeschrift. 'De catechismus voor kinderen' wil kinderen in de leeftijd van ongeveer 7 tot 10 jaar helpen om de soms moeilijke woorden te begrijpen.Daarvoor is de inhoud… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Henk Poot boeken
  Henk Poot - Abraham, de vriend van God

  Abrahams leven is één lange reis met God. Onder Gods leiding trekt Abraham van Ur der Chaldeeën naar het Beloofde Land en wordt daar de stamvader van Israël en alle gelovigen. Zijn kinderlijk geloof en onvoorwaardelijke gehoorzaamheid zorgen ervoor dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95