Boeken over geloofsopbouw

 • Deltacursus 2 Nieuwe Testament

  15 lessen uit het Nieuwe Testament.Dit deel gaat over de periode tussen het leven, de dood en de opstanding van Jezus Christus (Nieuwe Testament) en zijn wederkomst; daarnaast over de Heilige Geest, discipelschap en de geestelijke strijd. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Deltacursus 3 Praktische lessen

  Dit derde deel bevat 20 praktische lessen voor discipelschap: je dagelijkse omgang met Christus, zekerheid van verlossing, hoe bestudeer je de Bijbel, wat is Gods wil, hoe kan je evangeliseren, enz. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Erik de Boer, Gerrit Ek, Ab Noordegraaf, Gie Vleugels boeken
  15,90
 • Søren Kierkegaard boeken
  Søren Kierkegaard - God zoeken, liefde en dood

  Drie toespraken van Soren Kierkegaard, geschreven voor drie denkbeeldige gelegenheden: een biecht, een huwelijk en een begrafenis. Wat het betekent God te zoeken, de liefde die alles overwint, en de beslissing van de dood, zijn de thema's die hij aanroert. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Kruistocht

  Tim Keller behandelt in dit nieuwe boek in zijn eigen, aansprekende stijl het verhaal van het leven van Jezus Christus. Hij laat daarbij niet alleen de weg naar eeuwig leven zien, maar ook de geschiedenis en het doel van onze wereld. Het verhaal van Jezus is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • José Korsaan-Bergsma boeken
  José Korsaan-Bergsma - Bericht van God

  De eerste vier deeltjes van Follow Up! zijn helemaal vernieuwd en vormen nu samen één boek. Aan het begin van elke les wordt het doel verwoord vanuit het perspectief van de catechisant. In de baisles worden bijbelstudie-opdrachten afgewisseld met creatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Corjan Matsinger, Reinier Sonneveld, Marian Timmermans boeken
  Corjan Matsinger, Reinier Sonneveld, Marian Timmermans - Denkstof studies 1

  Denkstof bevat 15 meeslepende overdenkingen door jonge topsprekers: Rikko Voorberg, Joëlle Rothuizen, Francien van der Valk, Corjan Matsinger en Reinier Sonneveld. Dit boekje Denkstof 1 biedt materiaal voor 15 gesprekken of lessen n.a.v. deze overdenkingen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Søren Kierkegaard boeken
  Søren Kierkegaard - Voor die ene die lezen wil

  'Terwijl menigeen misschien nieuwsgierig afkomt op het boek dat meer stof doet opwaaien, neemt mijn lezer dit boekje in het verborgene ter hand en laat de anderen zich bezighouden met dat grotere boek.' Dat schrijft Kierkegaard als hij terugkijkt op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Goed leven

  Recht-door-zee, vlot geschreven boek over karaktervormingWaarom ben ik hier? Hoe moet ik mij gedragen? Dit zijn de fundamentele uitdagingen die Tom Wright in zijn karakteristiek vlotte en boeiende stijl behandelt. Wat moeten christenen aan met de tijd tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • H. de Jong boeken
  H. de Jong - Vergeving

  Lange tijd is de schijn opgehouden dat de kerk met haar evangelie eigenlijk hetzelfde bedoelt als alle goedwillende mensen. Geloven wilde zeggen dat God van je hield en dat je er als mens mocht zijn. Maar niemand bekeerde zich op die boodschap en de kerken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Bevrijd van je zelf

  Wat zijn de kenmerken van een hart dat radicaal veranderd is door de genade van God? Dit is een van de vragen die de apostel Paulus stelt in zijn brief aan de gemeente van Korinte. Hij bedoelt geen oppervlakkige uiterlijke verandering, maar een diepgewortelde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Reinier Sonneveld boeken
  Reinier Sonneveld - De stilte van God

  Iedere gelovige kent het: je ervaart een periode God niet. Ook veel mensen in de Bijbel, onder wie Jezus, en latere grote gelovigen, zoals Moeder Teresa, beschrijven die ervaring van God missen. Het is alsof er een 'lege stoel' staat op aarde en we wachten op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • P.H.R. van Houwelingen boeken
  P.H.R. van Houwelingen - Ongemakkelijke teksten van Paulus

  De apostel Paulus was een groot en vernieuwend denker, maar hij is ook berucht om zijn stellige uitspraken. Een groep bijbelwetenschappers heeft zich samen met Reinier Sonneveld over 75 van zulke lastige teksten van Paulus gebogen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Jan Mudde boeken
  Jan Mudde - Op weg naar pinksteren

  Een dagboek bestemd voor de tijd van Pasen tot Pinksteren en concentreert zich op het werk van de Heilige Geest. Leidraad is de brief van Paulus aan de Efeziërs. Het is geschreven voor persoonlijk gebruik, maar ook geschikt gemaakt als projectboek voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Lucas voor iedereen Deel 1

  Tom Wright behandelt in deze toegankelijk geschreven toelichting een van de briljantste teksten van de vroege kerk: het Evangelie naar de beschrijving van Lucas. Lucas was een echte historicus, die zich zorgvuldig in de feiten verdiepte en met ooggetuigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Lucas voor iedereen Deel 2

  Tom Wright behandelt in deze toegankelijk geschreven toelichting een van de briljantste teksten van de vroege kerk: het Evangelie naar de beschrijving van Lucas. Lucas was een echte historicus, die zich zorgvuldig in de feiten verdiepte en met ooggetuigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Korintiers

  Korinte was een levendige havenstad, waar de culturen over elkaar heen buitelden zoals dat ook vandaag om ons heen zo sterk het geval is. De brief staat vol wijsheid en Paulus daagt ons uit ons leven langs de meetlat van het evangelie te leggen. Tom Wright… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Gewoon Jezus

  We zijn gewend geraakt aan de strijdpunten over Jezus: was hij menselijk of goddelijk, kon hij wonderen doen of niet, heeft hij werkelijk bestaan. De kerkelijke traditie houdt vast aan de oude geloofswaarheden, terwijl critici die in twijfel trekken. Maar als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - In alle redelijkheid

  n zes aansprekende sessies ontmoet Tim Keller een groep mensen en bespreekt daarin hun twijfels en bezwaren ten opzichte van het christendom. Met behulp van literatuur, filosofie, levenservaring en de Bijbel onderzoeken Keller en de gespreksgroep de waarheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Goed werk

  In een wereld waar werk in toenemende mate onzeker en stressvol is, knagen er vaak allerlei vragen: Waarom doe ik dit werk? Waarom is het allemaal zo moeizaam? Kan ik er iets aan veranderen?Tim Keller spreekt al meer dan twintig jaar intensief met studenten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P.H.R. van Houwelingen, Reinier Sonneveld boeken
  P.H.R. van Houwelingen, Reinier Sonneveld - Ongemakkelijke teksten van de apostelen

  Elke gelovige kent wel de ervaring dat je in de Bijbel leest en vastloopt. Staat dat er nu echt? Wat heeft dat te betekenen? Hoe kan God dát nu bedoelen? In dit boek worden 75 'lastige' bijbelteksten van apostelen als Johannes, Lucas en Petrus op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • B. Wilkinson, D. Kopp boeken
  B. Wilkinson, D. Kopp - Geheimen van de wijnstok

  Bent u klaar om door te breken naar het overvloedige leven?Het is tijd om de middelmatigheid in te ruilen voor een leven van betekenis. Wilt u uit eigen ervaring weten hoe heerlijk het is om maximaal door God gebruikt te worden?Ga dan met Bruce Wilkinson op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Jaap Haasnoot boeken
  Jaap Haasnoot - Over de grens

  Over de grensBijbelstudies over Jozua...over grensoverschrijdend én vasthoudend geloven in een nieuwe, uitdagende situatie.Als christen zijn we op weg naar een nieuwe toekomst. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Dat gaat via overwinning en verlies,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jean-Jacques Suurmond boeken
  Jean-Jacques Suurmond - Zou je niet eens opstaan?

  Wie praat met een kruisbeeld, verwacht niet dat het iets terugzegt. Of geeft het wel degelijk antwoord, op een diepere laag dan we gewoonlijk beseffen?'Zou je niet eens opstaan?' bevat onverwacht lichtvoetige gesprekken met een crucifix op een alledaags… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jacomette de Blois boeken
  Jacomette de Blois - Al mijn dromen staan in de Bijbel

  Origineel, vrijmoedig en aandachtig de Bijbel lezen - dat doen de deelnemers aan de bijbelkring in het verpleeghuis. Ze zorgen voor prachtige associaties en nieuwe duidingen, en bieden zo inspiratie om de Bijbel anders te lezen.'De Bijbel wordt steeds dikker..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99