Boeken over geloofsopbouw

 • Jon Bloom boeken
  Jon Bloom - Wandelen door geloof

  Voorwoord - John PiperDit geloofsversterkende boek neemt je mee in bekende verhalen uit de Bijbel over wandelen door geloof en niet door aanschouwen. Het biedt je een plekje op de eerste rij, waar je leert kijken door het venster van het woord.Met zijn grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hanneke van Dam boeken
  Hanneke van Dam - Gods stem horen

  Geloven is meer dan het onderschrijven van een serie leerstellingen over God en Jezus. God verlangt naar een intieme relatie met ons. Een relatie waarin we zijn aanwezigheid ervaren en zijn stem horen. En er gehoor aan geven. Is zo'n leven weggelegd voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ds. W. Silfhout boeken
  Ds. W. Silfhout - Verdrukt maar niet verdreven

  Deel 6 serie WeerWoordDe kerk heeft een marginale positie in de huidige samenleving.Christenen zijn een slinkende minderheid.Daarover is al veel geschreven.Dit boek wil verdergaan dan het stellen van de diagnose.Het gaat in op de vraag hoe de kerk in deze tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Henk Bloem boeken
  Henk Bloem - Geloven Nu 12

  Essentiële verhalen De bekende methode voor geloofsgesprek biedt opnieuw 8 uitgewerkte bijeenkomsten. De verhalen zijn: 1- Twee mensen in een tuin, 2- Mozes en het water uit de rots, 3- Niet van brood alleen, 4- Het visioen van Ezechiël, 5- David aangewezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gerard van Midden boeken
  Gerard van Midden - De jukebox van mijn ziel

  Gerard van Midden (1957) is een bekend tekstdichter/musicalschrijver die gelooft in de kracht van verhalen. De Bijbel is daarbij een onuitputtelijke bron van inspiratie én irritatie. 'Misschien zijn beide nodig voor telkens nieuwe en verrassende plaatjes in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Eric van den Berg, Janneke Nijboer boeken
  Eric van den Berg, Janneke Nijboer - Wierook en pepermunt

  Een oecumenische reis van een protestantse dominee en eenrooms-katholieke leek die elkaar op sociale media ontmoetten enelkaar durfden te bevragen naar hun godsbeeld, traditie en cultuur.Daarbij komen onderwerpen als Avondmaal versus Eucharistie, de rolvan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maarten Wisse boeken
  Maarten Wisse - ZO ZOU JE KUNNEN GELOVEN

  Moet dat, geloven? Zou het kúnnen? Zou het je iets te bieden kunnen hebben, of je nu kerkelijk opgevoed bent of niet? In dit boek gaat theoloog Maarten Wisse op zoek naar een antwoord op dit soort vragen. Daarbij gaat het hem er niet zozeer om, te laten zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • H. de Jong boeken
  H. de Jong - EÉN BIJBEL - TWEE TESTAMENTEN

  Veel mensen kunnen tegenwoordig de Bijbel heel kort samenvatten: God is liefde. Niet dat dit fout is, maar hoe zit het dan met het Oude Testament? Staat bijvoorbeeld het bevel aan het volk Israël om de oorspronkelijke bevolking van Palestina uit te roeien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - GALATEN GESPREKSGIDS

  In een prachtig boek over het bijbelboek Galaten (ISBN 9789051944822) brengt Tim Keller ons de boodschap van Galaten zeer nabij. Deze gespreksgids biedt materiaal om met Kellers boek aan het werk te gaan. Het boekje bevat zeven hoofdstukken en kan gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • James Banks boeken
  James Banks - Biddend op de uitkijk

  Het kan voor andere ouders moeilijk zijn om te begrijpen met welke problemen je te maken krijgt als je een 'verloren' zoon of dochter hebt. Er is één troost: God begrijpt het wel. Hij wil zo graag dat jij je afgedwaalde kind voortdurend in gebed bij Hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Joyce Meyer boeken
  Joyce Meyer - Dierentuin Alledag Vrede in het veld

  De wedstrijd om het honkbalkampioenschap van Dierentuin Alledag is in volle gang! Maar sterspeler Mark Giraffe zit niet goed in de wedstrijd. Hij heeft iets goed te maken met zijn vriend Gerrit. Want vrede in je hart en vrede met God is het belangrijkste wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Keimpe de Vries boeken
  Keimpe de Vries - Leiderschap door navolging

  Wat kun je als hedendaagse manager of ondernemer leren van een 15e-eeuwse monnik? Wat is de basisfilosofie achter je bedrijf en hoe helpt dat jou en je bedrijf om koers te houden? Hoe verbind je persoonlijk leiderschap met het leiden van een organisatie?Keimpe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Reinier Sonneveld boeken
  Reinier Sonneveld - De kern compleet

  Set van 7 boekjes van Reinier Sonneveld:De kern, De bijbel, De vraag, Het leven, Het feest, Het licht, De kerk (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Liesbeth Stalmeier boeken
  Liesbeth Stalmeier - Blijf dit doen - begeleidersboek

  Een gloednieuw fris en uitdagend communieproject met veel actie voor kinderen van 7-8 jaar. Ook ouders hebben een actieve inbreng. Het project bestaat uit acht kinderbijeenkomsten: zes voor, en twee na de eerste Communie. Daarnaast zijn er twee ouder-kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Geloof onder woorden

  Dit is een standaardwerk voor iedereen die zich als geloofsleerling oriënteert op het katholieke geloof en zijn bijbelse wortels. Het catechumenale boek is oorspronkelijk uitgegeven onder de naam 'Dire la foi des chrétiens' door de Franse uitgeverij Bayard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jack Visker boeken
  Jack Visker - Pasen stap voor stap

  Hoe vertel je jonge kinderen iets over de laatste uren van Jezus? En wel zo dat de blijdschap van Pasen echt overkomt? In dit prentenboek slagen Els van Egeraat en Jack Visker erin. Zij maken Franciscus van Assisi tot verteller, die ons langs de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Karen Hill boeken
  Karen Hill - Liefs!

  Dit is een dagboek dat meiden helpt om te groeien in hun geloof. Een opschrijfboek voor meisjes van 11 tot 14 jaar waarin ze alles kunnen schrijven wat met geloven te maken heeft: ervaringen, gebeden, vragen, aantekeningen etc. Met vrolijke lay-out, veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Goed leven

  Recht-door-zee, vlot geschreven boek over karaktervormingWaarom ben ik hier? Hoe moet ik mij gedragen? Dit zijn de fundamentele uitdagingen die Tom Wright in zijn karakteristiek vlotte en boeiende stijl behandelt. Wat moeten christenen aan met de tijd tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mark Stibbe boeken
  Mark Stibbe - Verweesd of gewenst ?

  Herken je het rusteloze gevoel van nergens op je plek zijn? Je ontheemd te voelen? Hunker je ernaar om je ergens thuis te voelen? Heb je een intens verlangen naar rust, vreugde en vrijheid? Voel je je verweesd of juist gewenst? Mark Stibbe geeft in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Billy Graham boeken
  Billy Graham - Hoe is het Thuis?

  'Ik weet dat het niet lang meer zal duren voor God me thuishaalt,' schreef Billy Graham in zijn inleiding bij het boek Bijna Thuis. Zijn levensreis zit er bijna op en de hemel is zijn bestemming. De bestemming van iedereen die Jezus Christus toebehoort. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Davis W. Bercot boeken
  Davis W. Bercot - Laat de vroege Christenen eens aan het woord

  Veel Christenen denken dat de Apostel Johannes, vlak voordat hij stierf in ongeveer het jaar 98 n.Chr., ons het complete Nieuwe Testament zoals wij dat nu kennen en erkennen achterliet aan de Christenen in zijn tijd. Niets is echter minder waar! De brieven die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sieberen Voordewind boeken
  Sieberen Voordewind - Nieuws voor jou

  Het boekje "NIEUWS VOOR JOU" is speciaal bestemd voor IEDEREEN die verlangt naar MEER in het leven. De volgende onderwerpen komen aan de orde: ontspanningsmethoden, relativeren, het gevaar van softdrugs, teleurstellingen overwinnen, abortus, jij bent uniek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rachel Held Evans boeken
  Rachel Held Evans - De deugdzame huisvrouw

  Wat moet je als vrouw met de voorschriften die in de Bijbel staan? Rachel Held Evans probeerde een jaar lang alle bijbelse instructies voor vrouwen uit. Ze komt er achter dat dat niet alleen een 'zacht en stil gemoed' betekent (wat ze al lastig genoeg vindt),… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • P.H.R. van Houwelingen, Reinier Sonneveld boeken
  P.H.R. van Houwelingen, Reinier Sonneveld - Ongemakkelijke teksten van de apostelen

  Elke gelovige kent wel de ervaring dat je in de Bijbel leest en vastloopt. Staat dat er nu echt? Wat heeft dat te betekenen? Hoe kan God dát nu bedoelen? In dit boek worden 75 'lastige' bijbelteksten van apostelen als Johannes, Lucas en Petrus op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Willeke Herwig boeken
  Willeke Herwig - Dagboek bij de HSV voor meiden

  Dit dagboek is voor meiden die nadenken over zichzelf, over de wereld waarin ze leven en over God. Elke dag lees je een klein stukje uit de Bijbel. In begrijpelijke woorden wordt uitgelegd wat dit stukje voor jou betekent. Ten slotte krijg je een opdracht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50