Boeken over geloofsopbouw

 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - ROMEINEN 8-16 - OM TE LEZEN, TE LEREN, TE LEIDEN

  Keller schrijft in zijn inleiding van dit boek: 'In Romeinen 8 heb ik ontdekt hoe je het evangelie kunt toepassen op je hart, zodat je echt, diepgaand verandert. In de rest van de brief staat hoe die verandering er in de praktijk uitziet.' Tim Keller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arie van der Veer boeken
  Arie van der Veer - ALLE DAGEN

  Alle dagen - Bijbels dagboek Dit nieuwe Bijbelse dagboek bevat 365 prachtige overdenkingen van de bij zeer velen zo geliefde ds. Arie van der Veer. Net als op de televisie weet hij in zijn teksten in een paar zinnen zijn lezers te raken. Met zijn ongedwongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • C.S. Lewis boeken
  C.S. Lewis - DE TIJDLOZE KERN

  C. S. Lewis (1898-1963) doceerde oude Engelse literatuurgeschiedenis in Oxford en Cambridge. Hij maakte ook naam als verdediger van het christelijk geloof en auteur van kinderboeken (de Kronieken van Narnia), science fiction, en meer. Bijna alles wat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wilma Poolen boeken
  Wilma Poolen - Read write grow

  Read Write Grow, schrijvend de Bijbel door. 'Wat is het bijzonder dat een bijbeltekst je keer op keer kan raken. Steeds wanneer je een tekst tegenkomt valt er weer een ander gedeelte op, of omdat je in een andere situatie zit wordt je door een specifiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christian van der Heijden boeken
  Christian van der Heijden - Paus Franciscus Het derde jaar, Ecologie van barmhartigheid

  In zijn derde jaar reisde Paus Franciscus naar de Filipijnen, naar Napels, Latijns-Amerika en Afrika. Hij voerde hervormingen door en verklaarde voor het eerst een echtpaar zalig. Hij bleef oproepen tot barmhartigheid en publiceerde Laudato si'. Deze paus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Don Finto boeken
  Don Finto - Uw volk is mijn volk

  Een boek met naast bekende ook nieuwe inzichten over Israël en het Joodse volk. Dit is de tijd waarin de visioenen van Jesaja en Ezechiël in vervulling beginnen te gaan. Israël is terug in het land. Gods Geest wordt als nooit tevoren uitgestort op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,25
 • Marianne Grandia boeken
  Marianne Grandia - Dansen in de regen

  'Dansen in de regen' van Marianne Grandia gaat over vreugde vinden in God. Hoe kun je vreugde vinden in God wanneer het stormt in je leven? En welke Bijbelteksten helpen daarbij? In haar toegankelijke, warme stijl vertelt Marianne Grandia over licht en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jakob van Bruggen boeken
  Jakob van Bruggen - Het geheim van Jezus' namen

  In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. Ze kwamen mee met Jezus. Mensen bedachten die namen niet,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - JOHANNES VOOR IEDEREEN 1

  Met al zijn grote geleerdheid verstaat Tom Wright niettemin de kunst om zeer toegankelijk te schrijven. In deze Bijbelstudies over het Evangelie naar Johannes neemt hij zijn lezers aan de hand bij het lezen van dit complexe en soms verbijsterende evangelie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Randy Alcorn boeken
  Randy Alcorn - Pro-life?

  Op een duidelijke en overtuigende manier laat Randy Alcorn zien, waarom ongeboren kinderen en hun moeders onze bescherming en zorg verdienen.Wat doe je als jij of iemand in jouw omgeving onbedoeld zwanger wordt? Hoe kijk je tegen dat nieuwe (ongeboren) leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sarianne van Dalen boeken
  Sarianne van Dalen - Leven met aandacht

  Wat je aandacht geeft, groeit. Het is gemakkelijk om aandacht te geven aan alles wat er tijdens een dag op je afkomt, bijvoorbeeld via je telefoon. Maar hoe vaak geef jij bewust aandacht aan bovenstaande zaken? Leven met aandacht is een praktisch bijbels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marije van den Berg, Ploni van Zessen boeken
  Marije van den Berg, Ploni van Zessen - Joy

  Is jouw leven in balans? Eet je goed, neem je voldoende beweging, ga je op een gezonde manier om met je seksualiteit en geef je op tijd je grenzen aan? Of vind je dit in de praktijk maar lastig? In dit prachtige boek vind je weetjes, tips, testjes, filmpjes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Joachim Vreeman boeken
  Joachim Vreeman - God ervaren

  'God ervaren' van Joachim Vreeman is een inspirerend en praktisch boek over de kracht van christelijke meditatie. Voor veel mensen is meditatie een manier om rust en balans in het leven te bereiken. Maar er is wel een groot verschil tussen 'gewoon' mediteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pieter Both boeken
  Pieter Both - Laat maar waaien

  Veel gelovigen verlangen naar verdieping: een geloof dat hen raakt, vult en in beweging zet. Pieter Both laat zien hoe dat. God kan je echt vullen met zijn Geest. Laat maar waaien is een praktisch en doordacht boek. Het bevat vele inzichten uit de Bijbel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Philip Troost boeken
  Philip Troost - Gewoon God

  Op een prikkelend spirituele manier zoekt Philip Troost naar een eerlijke, ervaarbare manier om met God te leven en over hem te spreken. Hij wil niet blijven steken in overspannen geloofsuitspraken en hoge morele verwachtingspatronen. Volgens Philip Troost is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Randy Alcorn boeken
  Randy Alcorn - De kracht van een rein leven

  Sommige mensen doen geen moeite meer om rein te blijven. Anderen hebben het nooit geprobeerd. Randy Alcorn laat ons zien waarom er in deze onreine cultuur zo veel op het spel staat en wat we kunnen doen om de vrijheid van een rein leven te ervaren. Onreinheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Francis Chan, Lisa Chan boeken
  Francis Chan, Lisa Chan - Jij en ik voor altijd

  Dit is geen 5-stappen-naar-een-gelukkig-huwelijk-boek: dit is een gebruik-je-huwelijk-beter-boek.Het huwelijk is geweldig, maar het duurt tot de dood ons scheidt. Afhankelijk van hoe we ons leven hebben geleefd volgt dan de eeuwige beloning of een onomkeerbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • A.M.P.C. van Hartingsveldt-Moree boeken
  A.M.P.C. van Hartingsveldt-Moree - Bij het kruis Bijbelse vrouwen ontmoeten

  Vrouwen nemen bij de heilsfeiten van de Heere Jezus een bijzondere plaats in. Deze serie laat daar licht op vallen. In dit tweede deel ontmoet je vrouwen op weg naar en bij het kruis: vrouwen uit het Oude Testament en vrouwen uit het Nieuwe Testament. Daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Wim van Gent, Arjan van den Noort boeken
  Wim van Gent, Arjan van den Noort - radicale genade!

  'Radicale genade' staat er op de voorkant van dit dagboek. Het woord 'genade' kun je het beste omschrijven als: 'krijgen wat je niet verdient'. Eigenlijk moet je er het woord 'barmhartigheid' naast zetten: 'niet krijgen wat je verdient'. Hij geeft ons niet wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esther Vorsterman van Ooijen, Erica Duenk boeken
  Esther Vorsterman van Ooijen, Erica Duenk - Tijd om op te staan

  Dit boek wil je helpen om Gods unieke plan met jouw leven te ontdekken. Door middel van bijbelteksten, verwerkingsvragen en doe-opdrachten ga je op zoek naar wie je bent en hoe God je bedoeld heeft. Je wordt je bewust van je koninklijke identiteit en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ale Sytsma boeken
  Ale Sytsma - Zie je mij?

  In dit boek beschrijft Ale zijn persoonlijke ervaringen, naar aanleiding van zijn reizen naar de Filipijnen, Peru, Oeganda, Haïti en Kenia, die hij gemaakt heeft in de periode van 2010 tot 2015.Zie je mij? In een periode van burn-out en depressie was de vraag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mattheus van der Steen boeken
  Mattheus van der Steen - Geef nooit maar dan ook nooit op!

  Met bijdragen van bekende auteurs zoals: Bill Johnson, Loren Cunningham, Kris Vallotton, Heidi Baker, David Wagner, Ben Fitzgerald, Jean-Luc Trachsel, Daniel Kolenda en Rebekah van der Steen. Hoe ga je om met teleurstellingen en dieptepunten in je leven? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Natasja Vermoten-Schreuder boeken
  Natasja Vermoten-Schreuder - Over grenzen

  Twee Roemeense Zigeuner tieners. Twee totaal verschillende levens. De achttienjarige Ryan droomt al jaren van het verlaten van Roemenië terwijl de even oude Rahayla amper over de grenzen van haar dorp komt. De één gedreven door ambitie de ander geen leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Antoine Bodar boeken
  Antoine Bodar - Eeuwigh gaat voor Oogenblick

  In een verstilde sfeer voerde Antoine Bodar fascinerende gesprekken met: Paul Witteman, Hans Wiegel, Hilde Kieboom, Adriaan van Dis, Herman van Rompuy, Vonne van der Meer, Huub Oosterhuis, Dries van Agt, Wim van den Donk, Jan Marijnissen, Désanne van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marije van den Berg boeken
  Marije van den Berg - LEEF groepshandleiding

  Voor groepen die samen aan de slag willen met LEEF, is er nu deze groepshandleiding. Het materiaal is zeer geschikt voor jeugdavonden, studentenverenigingen, conferenties en weekenden, een interkerkelijke training of een vrouwengroep.Er zijn tien avonden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95