Boeken over geloofsopbouw

 • T. Vreugdenhil boeken
  T. Vreugdenhil - Overstag

  In een serie pakkende bijbelstudies volgt u het levensverhaal van Simon Petrus. Petrus wordt vaak ééndimensionaal geportretteerd: als de onstuimige brokkenpiloot of als de rotsvaste gelovige. De bijbel beschrijft echter een bijzondere ontwikkeling in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P. Rosewell Moore boeken
  P. Rosewell Moore - Levenslessen uit de Schuilplaats

  Corrie ten Boom heeft een diepe indruk gemaakt op miljoenen mensen. Haar boek ?De Schuilplaats? is een internationale bestseller geworden. Met haar vele toespraken heeft zij talloze harten geraakt. En nu nog, zoveel jaren na haar overlijden in 1983, klinkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • L. Stalmeier boeken
  L. Stalmeier - In Vuur en Vlam Begeleidersboek

  'In Vuur en Vlam' is een gloednieuw vormselproject dat tieners voorbereidt op het sacrament van het vormsel. Een eigentijds project vol actie, gericht op het zelf kiezen voor Jezus en zijn missie. In dit begeleidersboek staat alle benodigde informatie voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Joyce Meyer boeken
  Joyce Meyer - Leven zonder conflicten

  Waarom Is Het Leven Zo Moeilijk? Conflicten met andere mensen kunnen ernstige schade en problemen veroorzaken in ons leven. De verwoestende gevolgen zijn huwelijken die stuklopen, kinderen die verbitterd raken, en onenigheid in onze kerk¿ook het verkeer wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • R. Zacharias boeken
  R. Zacharias - De Lotus en het kruis

  Tussen boeddhisme en christendom bestaan opvallende overeenkomsten. In beide culturen zien we monniken. In beide culturen zien we aandacht voor zwakken en misdeelden.Ravi Zacharias had urenlange gesprekken met boeddhistische monniken en leraren om hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • David Maasbach boeken
  David Maasbach - Iedere dag met God vOLUME ii

  In dit haastige leven waar alles om ons heen jaagt en druk bezig is met het bestaan van het leven, is het heerlijk om even rustig en vastbesloten tijd te nemen om samen met God te zijn. Kan dat? Ja dat kan! 'Iedere dag met God' is bedoeld om je te helpen een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Andy Andrews boeken
  Andy Andrews - De Wonderlijke raadgever

  ?Kom in het licht.? Ik keek op en zag een oude man. Niet groot, niet klein. Gekleed in spijkerbroek, wit T-shirt, en lopend op leren sandalen. Met een bruine, gedeukte koffer in zijn hand. Hij keek me vriendelijk aan.Andy Andrews was 23 jaar oud toen hij Jones… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Brian Doerksen boeken
  Brian Doerksen - Make love, make war

  Met een knipoog naar de vredesbeweging van de jaren ¿60 heeft Brian Doerksen zijn boek ¿Make Love, Make War¿ genoemd. Hij geeft daarmee aan dat Gods liefde niet lievig is, maar strijdt tegen onrecht. En het grootste onrecht is dat de aanbidding van de enige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bernard Luttikhuis boeken
  Bernard Luttikhuis - Tien waarden

  Tien waarden vormt een tweeluik met Tien vormen en bevat tien verhelderende en prikkelende teksten over kernwaarden in de bijbel: trouw, liefde, verantwoordelijkheid, aandacht, geloof, gerechtigheid, solidariteit, volharding, tolerantie en vergeving. De auteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Søren Kierkegaard boeken
  Søren Kierkegaard - Onbezorgd als de vogel en de lelie

  Zorgen, wie heeft ze niet? Zorgen van armoede en van rijkdom. Maar ook de zorgen waarmee mensen geneigd zijn zichzelf te kwellen. Kierkegaard leert je kijken naar de ?leermeesters van Godswege?, de vogel en de lelie. Zeven 'opbouwende toespraken' van Soren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gert Hutten boeken
  Gert Hutten - Zo verandert God jou

  Dit is een wake-up call! De tijd dringt. De wereld schreeuwt om wakkere mensen.Veel mensen verlangen oprecht naar een ander en heilig leven. Graag zouden we een snelle weg vinden, een truc om in één keer te veranderen. Maar groei gaat langzaam, bouwen kost… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Esther Kaper boeken
  Esther Kaper - Hot issues

  Esther Kaper was heilig overtuigd van het christelijke principe 'geen seks voor het huwelijk', totdat ze een serieuze relatie kreeg ... De weerbarstige praktijk leidde tot vragen. Waar is dit principe eigenlijk op gebaseerd? Hoe zit het met het 'grijze gebied'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joseph Prince boeken
  Joseph Prince - Bestemd voor overwinning

  In deze jachtige wereld, waar zoveel dingen om onze aandacht schreeuwen, horen wij Jezus zeggen dat slechts één ding noodzakelijk is: aan Zijn voeten zitten en toestaan dat Hij ons door Zijn Woord sterkt en verandert.Bestemd voor Overwinning ? Devotional… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - De vrijgevige God gespreksgids

  In zes aansprekende sessies legt Tim Keller in deze gespreksgids de krachtige boodschap uit van de bekendste - en minst begrepen - gelijkenis van Jezus: de gelijkenis van de verloren zoon.Tim Keller helpt u en uw gespreksgroep om inzicht te verzamelen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gary Thomas boeken
  Gary Thomas - Jouw spiritualiteit

  Gelovigen verschillen van elkaar zoals alle mensen van elkaar verschillen. In Jouw spiritualiteit rekent Gary Thomas af met de gedachte dat geloven op één bepaalde manier vorm moet krijgen. Hij beschrijft negen ¿spirituele talen¿ en laat zien hoe je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Aukelien van Abbema boeken
  Aukelien van Abbema - Essentials je geloof leven Eenzaamheid

  Niemand geeft graag toe dat hij zich eenzaam of alleen voelt. Eenzaamheid is een taboe. Maar God laat zien dat je in de woestijn in goed gezelschap bent. En dat je er oases kunt ontdekken van rust en vrede. Juist eenzame momenten kunnen je een dieper inzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • P.J. den Admirant boeken
  P.J. den Admirant - Artios-reeks Hij is niet ver

  God is ons meer nabij dan wij zelf weten. Toch kan het lijken alsof Hij ver bij ons vandaan is.Wie worstelt nooit met de vraag: waar is God tegenwoordig? Waar kunnen wij Hem ontmoeten en Zijn nabijheid ervaren?In Hij is niet ver onderzoekt ds. P.J. den… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Rolf Robbe boeken
  Rolf Robbe - 101-dagenboek

  Centraal in het 101-dagenboek - hoe kan het anders - staat het lijden, de opstanding en de hemelvaart van Jezus en de komst van de Geest. In de dagelijkse overdenkingen brengt de auteur deze blijde boodschap dichtbij en legt hij de link naar de lezer: hoe leef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • James B. Richards boeken
  James B. Richards - Het evangelie van vrede

  Elke dag probeer je met veel moeite je best te doen. Je lelijke verleden achtervolgt je en je voelt je niet bepaald heilig of rechtvaardig. God moet wel boos op jou zijn, of niet? God wil je straffen, of niet? Nee...!! God is de liefde zelf en Hij houdt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ann Voskamp boeken
  Ann Voskamp - DUIZENDMAAL DANK - GESPREKSGIDS

  Ann Voskamps Duizendmaal dank heeft zich in korte tijd een bijzondere plaats verworven in de harten van velen. Al spoedig vond het boek zijn weg naar gesprekskringen in gemeenten en leeskringen. Deze gespreksgids biedt daarvoor het materiaal. Een greep uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Monic Slingerland boeken
  Monic Slingerland - Paus Franciscus, Het eerste jaar | Revolutie van tederheid

  In dit boek volgt Monic Slingerland de paus van maand tot maand in het eerste jaar van zijn pausschap. Er ontstaat een fascinerend beeld van de woorden en daden waarmee Paus Franciscus de wereld vanaf dag één verbaasde. Een kritische en verrassende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jon Bloom boeken
  Jon Bloom - Wandelen door geloof

  Voorwoord - John PiperDit geloofsversterkende boek neemt je mee in bekende verhalen uit de Bijbel over wandelen door geloof en niet door aanschouwen. Het biedt je een plekje op de eerste rij, waar je leert kijken door het venster van het woord.Met zijn grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hanneke van Dam boeken
  Hanneke van Dam - Gods stem horen

  Geloven is meer dan het onderschrijven van een serie leerstellingen over God en Jezus. God verlangt naar een intieme relatie met ons. Een relatie waarin we zijn aanwezigheid ervaren en zijn stem horen. En er gehoor aan geven. Is zo'n leven weggelegd voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ds. W. Silfhout boeken
  Ds. W. Silfhout - Verdrukt maar niet verdreven

  Deel 6 serie WeerWoordDe kerk heeft een marginale positie in de huidige samenleving.Christenen zijn een slinkende minderheid.Daarover is al veel geschreven.Dit boek wil verdergaan dan het stellen van de diagnose.Het gaat in op de vraag hoe de kerk in deze tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Henk Bloem boeken
  Henk Bloem - Geloven Nu 12

  Essentiële verhalen De bekende methode voor geloofsgesprek biedt opnieuw 8 uitgewerkte bijeenkomsten. De verhalen zijn: 1- Twee mensen in een tuin, 2- Mozes en het water uit de rots, 3- Niet van brood alleen, 4- Het visioen van Ezechiël, 5- David aangewezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00