Boeken over geloofsopbouw

 • Jean-Jacques Suurmond boeken
  Jean-Jacques Suurmond - Zou je niet eens opstaan?

  Wie praat met een kruisbeeld, verwacht niet dat het iets terugzegt. Of geeft het wel degelijk antwoord, op een diepere laag dan we gewoonlijk beseffen?'Zou je niet eens opstaan?' bevat onverwacht lichtvoetige gesprekken met een crucifix op een alledaags… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Hettie Boer-Nitrauw boeken
  Hettie Boer-Nitrauw - Bijna-elke-dagboek voor leidinggevenden m/v

  De beste manier van leidinggeven is je te laten leiden door Jezus. Dit bijna-elke-dagboek wil je uitdagen in zijn spoor te gaan in je rol als leidinggevende.Het boek is bestemd voor iedereen die op de een of andere manier leiding geeft in het bedrijfsleven,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Pieter L. de Jong boeken
  Pieter L. de Jong - Zijn roepstem horen

  Dit dagboek helpt je als bijbellezer de stem van God op te merken, bijvoorbeeld wanneer je (samen) aan tafel uit de Bijbel leest.Vroeger was bijbellezen aan tafel een soort ritueel. Je hoefde niet te kunnen begrijpen wat er gelezen werd, maar stil en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joni Eareckson Tada boeken
  Joni Eareckson Tada - Bidden bij Bethesda

  Dit fijngevoelige boekje van de wereldberoemde schrijfster Joni Eareckson is een ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.Een fijngevoelig en pastoraal boek over de ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.Nadat Joni Eareckson Tada op haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Minderhoud boeken
  Jan Minderhoud - Handboek voor gebed

  Alles over gebed in één boek: informatie, bezinning en vooral uitnodiging om het eigen gebedsleven een nieuwe impuls te geven.Het gebed is de adem van de kerk en van een wandel met God. 'Wat het voedsel is voor het lichaam, is het gebed voor de ziel', aldus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Mirjam van der Vegt boeken
  Mirjam van der Vegt - Herademen met de Psalmen

  Opnieuw een inspirerende uitgave in de Stiltelijn.Dit boek biedt veertig stiltemeditaties bij veertig psalmen. Door creatieve verwerkingsvormen komen de woorden uit de Bijbel heel dicht bij je eigen leven.Dit boek neemt de lezer mee op een verstillende tocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Marianne Grandia boeken
  Marianne Grandia - PUUR! in balans - worden wie je bent

  PUUR! in balans van is een handzaam en praktisch boekje waarin Marianne Grandia de boodschap van haar romans en spreekbeurten uitdraagt. Hoe kijk jij naar jezelf? Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Hoe kijkt God eigenlijk naar jou? Wat ziet Hij als je voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Teun Vetter boeken
  Teun Vetter - Littekens in de eeuwigheid

  Littekens in de Eeuwigheid Teun Vetter Wat als je af dendert naar de afgrond, als het leven in een razend tempo tussen je vingers door glipt? Wat als je de kans krijgt een kijkje te nemen in de duizenden jaren oude wereld van engelen? Als in het lijden al een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henk Stoorvogel, Theo van der Heuvel boeken
  Henk Stoorvogel, Theo van der Heuvel - G Kracht

  Puttend uit Gods Woord, de ervaringen van verschillende mensen en met veel voorbeelden en verhalen werken de auteurs ieder thema uit in vier vlot te lezen en bondige hoofdstukken.Dit boek wil je hebben als je wil leven voor de Koning. Eindelijk! De opvolger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Romhild Ruitenberg boeken
  Romhild Ruitenberg - Gij zult gelukkig zijn

  Voor iedereen die verlangt naar een gelukkig leven. En een mooi cadeauom iemand geluk toe te wensen. In Gij zult gelukkig zijn! wordt werelds geluk tegenover bijbels geluk gezet. Geluk op aarde telt wel degelijk in de Bijbel, maar als werelds geluk je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Henk Rothuizen boeken
  Henk Rothuizen - Exit

  Exit is een pastorale handreiking over hemel en hel, een bemoedigingvoor iedereen die met angst voor de hel in het evangelie een liefdevolleVader probeert te ontdekken.Exit stelt een onderwerp aan de orde waar niemand aan kan ontkomen.Voor iedereen is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Andrew White boeken
  Andrew White - Vergeef ons, Vader

  Als we op het journaal horen over de onthoofding van journalisten doorIS, hoe moeten we daar dan op reageren? Hoe kunnen we Gods liefdelaten zien aan een wereld in oorlog?Als predikant in Bagdad (Irak) weet Andrew White hoe het is omvervolgd te worden. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - In Gods werkplaats

  49 bemoedigende overdenkingen over hoe waardevol je bent!Max Lucado's geliefde eerste boek, nu in een nieuw jasje gestoken. Een leuk belijdeniscadeau, maar door de stoere uitstraling ook geschikt voor bijvoorbeeld Vaderdag.Wat er in het verleden ook gebeurd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Coby Kremer boeken
  Coby Kremer - Hartstocht

  Verlang jij naar meer verdieping in je leven? Dit werkboek helpt je op een inspirerende manier in beweging te komen. Je wordt uitgenodigd om op een frisse manier in je eigen verhaal rond te lopen. Te kijken en te proeven. Dit doe je met behulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Amen

  Amen, praten met je Vader. Bidden moeilijk? Niet nodig! Praten met God kan net zo makkelijk en vanzelfsprekend zijn als de voortdurende en intieme communicatie tussen ouders en kinderen. Je gebedsleven verbeteren betekent dus niet dat je gebeden vromer of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Franka Huveneers boeken
  Franka Huveneers - Met vallen en opstaan

  Voor vrouwen die durven te dromen - en te doen Als je wat wilt bereiken, gaat dit vaak met vallen en opstaan. Hoe reageer jij als je valt en wat heb jij nodig om weer op te staan? Wat kun je zelf doen om gemotiveerd te blijven? Haal God uit de bijrol in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Otto de Bruijne boeken
  Otto de Bruijne - Rust

  In 28 meditatieve teksten denkt Otto de Bruijne na over de woorden van Jezus: 'Kom naar mij en Ik zal jullie rust geven'. Een prikkelende en spannende zoektocht naar de betekenis van die woorden voor onze tijd. Met zijn meditatieve teksten en dichterlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Monique Samuel boeken
  Monique Samuel - Uitgesproken!

  Uitgesproken! is een bundel van Monique Samuel met columns, poëtische reflecties, korte verhalen en gedachten, die een diep verlangen naar bezinning en rust verwoorden. Veertig teksten die inspireren, verwonderen, prikkelen en wakker schudden. De teksten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Frank Bosman, Annemarie Latour boeken
  Frank Bosman, Annemarie Latour - Pelgrimage van smaragd

  Muziek in Keltische stijl, Ierse gebedenboekjes en pelgrimstochten worden steeds populairder. De Kelten hebben iets wat veel mensen inspireert en aanspreekt. Pelgrimage van smaragd schetst de historische achtergrond en kenmerken van de Kelten. De auteurs nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wietske-Anne de Haan, Maaike Maljaars boeken
  Wietske-Anne de Haan, Maaike Maljaars - On my way

  Een bijbelstudieboek voor jonge vrouwen (ca. 18-30 jaar) rondom vijf herkenbare thema's; God en je toekomst, zelfstandigheid, zoeken naar een levenspartner, loskomen van je ouderlijk huis en je eigen spiritualiteit.Aan de hand van verhalen uit het Oude… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marcel Flier, Erica Kramer boeken
  Marcel Flier, Erica Kramer - Enjoy journal

  Van de makers van de succesvolle Enjoy lijn, o.a. de Enjoy Today bureaukalender, is er nu een kleurrijk bijschrijfdagboek. Prachtig geïllustreerd, met opdrachten en vragen die je laten nadenken over je relatie met God, en ruimte om zelf te schrijven. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Ilse Kerremans boeken
  Ilse Kerremans - Edith Stein

  Er zijn al vele biografieën over Stein geschreven. Dit boek onderscheidt zich daarvan door specifiek aandacht te schenken aan de periode dat Edith Stein in Nederland woonde, een belangrijke tijd in haar leven waarvoor in de biografieën tot nu toe weinig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gert Kwakkel, Hetty Lalleman, Mart-Jan Paul, Eric Peels, Eveline van Staalduine, Gieneke van Veen, Arie Versluis boeken
  Gert Kwakkel, Hetty Lalleman, Mart-Jan Paul, Eric Peels, Eveline van Staalduine, Gieneke van Veen, Arie Versluis - Ongemakkelijke teksten van het Oude Testament

  75 lastige vragen worden stuk voor stuk behandeld. Grondig, maar tegelijk prettig leesbaar, invoelend en persoonlijk. Onder leiding van Hetty Lalleman hebben enkele kenners van het Oude Testament zich over de meest prangende vragen gebogen: Eric Peels, Arie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Sarah Young boeken
  Sarah Young - Dicht bij Jezus voor jonge tieners

  Als je vrienden met je willen praten, bellen ze je op je mobieltje of sturen ze je een berichtje. Maar als je beste vriend, Jezus, met je wil praten, maakt Hij direct contact met jouw hart. Sarah Young luisterde een jaar lang naar wat Jezus tegen haar zei. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jaap Haasnoot boeken
  Jaap Haasnoot - Over de grens

  Over de grensBijbelstudies over Jozua...over grensoverschrijdend én vasthoudend geloven in een nieuwe, uitdagende situatie.Als christen zijn we op weg naar een nieuwe toekomst. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Dat gaat via overwinning en verlies,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00