Boeken over geloofsopbouw

 • Gert Hutten boeken
  Gert Hutten - Zo verandert God jou

  Dit is een wake-up call! De tijd dringt. De wereld schreeuwt om wakkere mensen.Veel mensen verlangen oprecht naar een ander en heilig leven. Graag zouden we een snelle weg vinden, een truc om in één keer te veranderen. Maar groei gaat langzaam, bouwen kost… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Esther Kaper boeken
  Esther Kaper - Hot issues

  Esther Kaper was heilig overtuigd van het christelijke principe 'geen seks voor het huwelijk', totdat ze een serieuze relatie kreeg ... De weerbarstige praktijk leidde tot vragen. Waar is dit principe eigenlijk op gebaseerd? Hoe zit het met het 'grijze gebied'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - Ruim baan voor gerechtigheid

  Wij moeten opkomen voor de armen en verdrukten. Maar we leven in de praktijk een luizenleven. Hoe kunnen we die twee dingen met elkaar rijmen? Hoe gaan we om met de nood in de wereld?En vooral: wat zegt de Bijbel over deze dingen. Want we staan natuurlijk pal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Taizé boeken
  Taizé - Vertrouwen groeit in stilte

  Bijbelse MeditatiesReflectie / Gebed / ZangTaizé is bekend om de manier waarop de broeders de Bijbel openen, op een frisse en duidelijke manier. In dit boek vind je zestig bijbelse meditaties, geschreven door de broeders van de Taizé-gemeenschap. Ze volgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Joseph Prince boeken
  Joseph Prince - Bestemd voor overwinning

  In deze jachtige wereld, waar zoveel dingen om onze aandacht schreeuwen, horen wij Jezus zeggen dat slechts één ding noodzakelijk is: aan Zijn voeten zitten en toestaan dat Hij ons door Zijn Woord sterkt en verandert.Bestemd voor Overwinning ? Devotional… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tim Keller boeken
  Tim Keller - De vrijgevige God gespreksgids

  In zes aansprekende sessies legt Tim Keller in deze gespreksgids de krachtige boodschap uit van de bekendste - en minst begrepen - gelijkenis van Jezus: de gelijkenis van de verloren zoon.Tim Keller helpt u en uw gespreksgroep om inzicht te verzamelen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gary Thomas boeken
  Gary Thomas - Jouw spiritualiteit

  Gelovigen verschillen van elkaar zoals alle mensen van elkaar verschillen. In Jouw spiritualiteit rekent Gary Thomas af met de gedachte dat geloven op één bepaalde manier vorm moet krijgen. Hij beschrijft negen ¿spirituele talen¿ en laat zien hoe je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Richard Stearns boeken
  Richard Stearns - Onvoltooid

  Je gaat naar de kerk, leest trouw in je Bijbel en gelooft de juiste dingen over God. Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt. Dat je leven niet de betekenis heeft die het zou kunnen hebben. Misschien heb je gelijk! God is de Schepper van hemel en aarde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • John Ortberg boeken
  John Ortberg - Als je op het water wilt lopen, moet je uit de boot stappen

  Wil jij net als Petrus een stap in geloof zetten en meer van Gods kracht en aanwezigheid ervaren? Dan is dit boek iets voor jou! Auteur John Ortberg helpt je op weg met interessante vragen en opdrachten. Een mooi boek om te gebruiken in huiskringen of in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jane Bullivant boeken
  Jane Bullivant - Er groeit een wonder in mijn buik!

  Aan de hand van haar eigen ervaringen vertelt Jane Bullivant hoe je na de eerste emotie van 'ik ben zwanger!' een nieuwe unieke levensfase ingaat. Ze geeft adviezen en praktische tips, met een dosis gezonde humor, zelfspot en relativeringsvermogen. Daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Niels de Jong, Henk Boerman boeken
  Niels de Jong, Henk Boerman - Bijbel beter begrijpen Paulus beter begrijpen

  Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit vijfde deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen' helpt daarbij. Aanvullend materiaal is te vinden op www.bijbelbeterbegrijpen.nl.Paulus is een van de belangrijkste personen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Aukelien van Abbema boeken
  Aukelien van Abbema - Essentials je geloof leven Eenzaamheid

  Niemand geeft graag toe dat hij zich eenzaam of alleen voelt. Eenzaamheid is een taboe. Maar God laat zien dat je in de woestijn in goed gezelschap bent. En dat je er oases kunt ontdekken van rust en vrede. Juist eenzame momenten kunnen je een dieper inzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Wim Markus boeken
  Wim Markus - Multiple choice

  Keuzes maken is niet eenvoudig. Er valt zo veel te kiezen. Hoe moet je de dingen afwegen? Wat is echt belangrijk?Volgelingen van Jezus willen bovendien luisteren naar zijn lokroep: zoek eerst het koninkrijk van God. Zo'n keuze beïnvloedt alle andere keuzes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • P.J. den Admirant boeken
  P.J. den Admirant - Artios-reeks Hij is niet ver

  God is ons meer nabij dan wij zelf weten. Toch kan het lijken alsof Hij ver bij ons vandaan is.Wie worstelt nooit met de vraag: waar is God tegenwoordig? Waar kunnen wij Hem ontmoeten en Zijn nabijheid ervaren?In Hij is niet ver onderzoekt ds. P.J. den… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Rolf Robbe boeken
  Rolf Robbe - 101-dagenboek

  Centraal in het 101-dagenboek - hoe kan het anders - staat het lijden, de opstanding en de hemelvaart van Jezus en de komst van de Geest. In de dagelijkse overdenkingen brengt de auteur deze blijde boodschap dichtbij en legt hij de link naar de lezer: hoe leef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • James B. Richards boeken
  James B. Richards - Het evangelie van vrede

  Elke dag probeer je met veel moeite je best te doen. Je lelijke verleden achtervolgt je en je voelt je niet bepaald heilig of rechtvaardig. God moet wel boos op jou zijn, of niet? God wil je straffen, of niet? Nee...!! God is de liefde zelf en Hij houdt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - PLEIDOOI VOOR DE PSALMEN

  De Psalmen zijn de levensader van de christen. We kunnen er nietzonder, voor ons gebedsleven, onze lofprijzing, onze geestelijkegezondheid.Maar de Psalmen staan steeds meer onder druk, en lijken hun plaatsin de kerkelijke praktijk steeds meer te verliezen.N.T.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ann Voskamp boeken
  Ann Voskamp - HET MOOISTE UIT DUIZENDMAAL DANK

  Ann Voskamps Duizendmaal dank heeft zich in korte tijd een bijzondere plaats verworven in de harten van velen. Velen gaven hun exemplaar door en kochten een klein stapeltje om het als geschenk bij de hand te hebben. Dit prachtige full colour boekje maakt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ann Voskamp boeken
  Ann Voskamp - DUIZENDMAAL DANK - GESPREKSGIDS

  Ann Voskamps Duizendmaal dank heeft zich in korte tijd een bijzondere plaats verworven in de harten van velen. Al spoedig vond het boek zijn weg naar gesprekskringen in gemeenten en leeskringen. Deze gespreksgids biedt daarvoor het materiaal. Een greep uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hugo van Leemputten boeken
  Hugo van Leemputten - Genezen van kanker

  Hugo Van Leemputten is 27 jaar oud als hij van de dokters te horen krijgt dat hij een zeer agressieve, ongeneeslijke vorm van kanker heeft. Hij is dan een paar jaar getrouwd en nog geen jaar vader van zoon Sam. De dokters vertellen Hugo en Inger dat zij zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Monic Slingerland boeken
  Monic Slingerland - Paus Franciscus, Het eerste jaar | Revolutie van tederheid

  In dit boek volgt Monic Slingerland de paus van maand tot maand in het eerste jaar van zijn pausschap. Er ontstaat een fascinerend beeld van de woorden en daden waarmee Paus Franciscus de wereld vanaf dag één verbaasde. Een kritische en verrassende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jon Bloom boeken
  Jon Bloom - Wandelen door geloof

  Voorwoord - John PiperDit geloofsversterkende boek neemt je mee in bekende verhalen uit de Bijbel over wandelen door geloof en niet door aanschouwen. Het biedt je een plekje op de eerste rij, waar je leert kijken door het venster van het woord.Met zijn grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hanneke van Dam boeken
  Hanneke van Dam - Gods stem horen

  Geloven is meer dan het onderschrijven van een serie leerstellingen over God en Jezus. God verlangt naar een intieme relatie met ons. Een relatie waarin we zijn aanwezigheid ervaren en zijn stem horen. En er gehoor aan geven. Is zo'n leven weggelegd voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ds. W. Silfhout boeken
  Ds. W. Silfhout - Verdrukt maar niet verdreven

  Deel 6 serie WeerWoordDe kerk heeft een marginale positie in de huidige samenleving.Christenen zijn een slinkende minderheid.Daarover is al veel geschreven.Dit boek wil verdergaan dan het stellen van de diagnose.Het gaat in op de vraag hoe de kerk in deze tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Henk Bloem boeken
  Henk Bloem - Geloven Nu 12

  Essentiële verhalen De bekende methode voor geloofsgesprek biedt opnieuw 8 uitgewerkte bijeenkomsten. De verhalen zijn: 1- Twee mensen in een tuin, 2- Mozes en het water uit de rots, 3- Niet van brood alleen, 4- Het visioen van Ezechiël, 5- David aangewezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00