Boeken over geloofsopbouw

 • R.A. Hakvoort, W. Sikkema boeken
  R.A. Hakvoort, W. Sikkema - Gezegend!

  Christenen zijn rijke mensen. Niet zozeer wat aardse rijkdom betreft, maar naar hemelse maatstaven. Want er is een nog grotere rijkdom dan geld en bezit. Dat is je rijkdom in Christus. Je bent als christen namelijk met talrijke geestelijke zegeningen… (Losbladig)

  Lees meer...
  19,95
 • van Urk Riekelt boeken
  van Urk Riekelt - Pitloze Druiven

  Een doosje pitloze druiven betekende een omslagpunt in het leven van de schrijver. Hij wilde antwoord op de vraag hoe het toch kan dat, samen met hem, veel christenen moe zijn, zich pitloos voelen, terwijl de bron waaruit wij mogen putten vreugde, kracht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Pieter Lalleman boeken
  Pieter Lalleman - De verborgen eenheid van de Bijbel

  Het Oude Testament lijkt steeds meer een ondergeschoven kindje te worden in christelijk Nederland. Het wordt geassocieerd met een wrede God, met geweld en wantoestanden. Wat hebben wij, nieuwtestamentische christenen, nu helemaal met dit weinig geliefde deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christian van der Heijden boeken
  Christian van der Heijden - Jan van Burgsteden

  Jarenlang was hij de hulpbisschop van Haarlem-Amsterdam. Al die jaren bleef hij trouw aan zichzelf: sjouwend voor de Heer, dicht bij mensen, gedreven om de eenheid van christenen. Dat deed hij op de eerste plaats als sacramentijn. Zestig jaar geleden deed hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Erik Galle boeken
  Erik Galle - Om een ander

  Meditaties bij de kruisweg, zeer geschikt voor de viering op Goede Vrijdag of voor persoonlijke meditatie. De woorden ‘om een ander’ zijn voldoende om de drijfveer van Jezus’ kruisweg te kunnen vatten. Maar werkelijk verstaan waarom Hij zijn leven heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • James Mallon boeken
  James Mallon - Als God renoveert

  Dit is een boek dat iedere kerk kan helpen bij de opbouw van de geloofsgemeenschap. Nooit eerder was er zo’n urgentie voor kerken om na te denken over de toekomst en te investeren in geloofsopbouw. Dit boek is eerst verschenen in het Engels en blijkt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Piet L. de Jong boeken
  Piet L. de Jong - Onze jaren zijn zeventig

  Onze jaren zijn zeventig van de Rotterdamse predikant Piet L. de Jong bevat een aantal meditaties over ouder worden en oud zijn aan de hand van een aantal bijzondere bijbelgedeelten. Ouder worden is in de Bijbel duidelijk een thema. Niet alleen in de psalmen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Philip Henry boeken
  Philip Henry - Christus alles en in allen

  Dit boek is een bijzonder voorbeeld van puriteinse vroomheid. Elk hoofdstuk bevat een overdenking die ons ertoe oproept onze vreuugde in Jezus te vinden. Zoals Philip Henry laat zien is er in Christus een volheid om in elke behoefte te voorzien. Alleen Hij kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • H.J. van der Veen boeken
  H.J. van der Veen - Jezus huilde

  Jezus huilde van ds. H.J. van de der Veen bevat een aantal bijbelstudies over het emotionele leven van Jezus. Jezus kende een rijk gevoelsleven: Hij is bewogen, toornt, verheugt Zich, heeft lief, huilt, verlangt en is bedroefd. In deze bijbelstudies vraagt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • R.A. Hakvoort, W. Sikkema boeken
  R.A. Hakvoort, W. Sikkema - Gezegend!

  Christenen zijn rijke mensen. Niet zozeer wat aardse rijkdom betreft, maar naar hemelse maatstaven. Want er is een nog grotere rijkdom dan geld en bezit. Dat is je rijkdom in Christus. Je bent als christen namelijk met talrijke geestelijke zegeningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • C.C. den Hertog boeken
  C.C. den Hertog - Het spreken van de kerk in de theologie van dr. J. Koopmans

  In zijn pamflet Bijna te laat! wees predikant J. Koopmans (1905-1945) in 1940 op de werkelijke bedoelingen van de bezetter met de Joden. Ook in andere teksten wees hij een weg in de verwarring die de bezetting met zich meebracht. Wat is het verband tussen deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Roel Bosch boeken
  Roel Bosch - Vieren met teksten van de Wild Goose Resource Group

  Voor Vieren met de Iona Community van Wild Goose Resource Group vertaalde Roel Bosch de vijftien meest recente orden van dienst, inclusief aanvullende teksten van de liturgie van de Iona Community. Hemelse teksten met beide voeten op de grond, krachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Jezus en burn-out

  "Ik heb last van enorme huilbuien en gevoelens van diepe hopeloosheid. Ik hou mezelf overeind door gewoon niet te luisteren naar mijn lichaam. Mijn klachten: hyperventilatie, een rug en nek die beurs aanvoelen, veel hoofdpijn, rillingen, wolken van depressie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - De waarheid over wonderen

  Geneest God ook nu nog zieken? Zijn wonderen nog voor vandaag? Dit boek geeft je antwoord op de belangrijkste vragen op dit gebied.Het is geschreven voor alle mensen die een wonder van God nodig hebben in hun leven, maar ook voor jou, als je door God gebruikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Gods stem verstaan

  God spreekt - maar hoe? Misschien houdt deze vraag jou bezig. In dit boek laat David de Vos je de belangrijkste manieren zien waarop God spreekt. Hij helpt je om Gods stem beter te herkennen en daagt je uit om te gehoorzamen aan wat God zegt. Ook rekent hij af… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Gods Geest voor jou

  In dit boek laat David de Vos zien hoe belangrijk het is om een relatie te ontwikkelen met de Heilige Geest. 'Mijn eigen leven veranderde radicaal op de dag dat ik ontdekte dat de Heilige Geest niet alleen een geest is, maar een persoon. Hij is God zelf.Ontdek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Groeiserie

  In deze Groeiserie behandelt David de Vos een aantal heel belangrijke onderwerpen. In de boeken zal hij je uitdagen, maar ook ingaan op een aantal veelgestelde vragen. Verlang jij ernaar te groeien in je relatie met God? Lees ze dan!Gods stem verstaanGod… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Jezus delen

  Jezus delen is eenvoudig, want Hij vermenigvuldigt zichzelf in jou en mij; wie Hij is en wat Hij doet. God heeft zelfs een bron van levend water in je binnenste gelegd, waaruit je in elke situatie Gods liefde en kracht kunt laten stromen. De duivel probeert te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Reis door je hart

  God houdt van je. Hij heeft goede gedachten over je. Dankzij Jezus zijn al je zonden vergeven. Waarschijnlijk weet je dit wel, maar ervaar je die waarheid ook diep in je hart?In dit boek vertelt David de Vos hoe hij hier zelf mee worstelde. Aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • E. van Hell boeken
  E. van Hell - Dienen in Bijbels licht

  Dienen is een uiting van dankbaarheid. Iedere christen heeft de opdracht te dienen, in navolging van Christus. Hij kwam naar de aarde om te dienen. Maar hoe doe je dat ? Hoe dien ik de Heere? Hoe dien ik mijn naaste? Hoe kan een christen de samenleving dienen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Herman Kaiser boeken
  Herman Kaiser - In waarde verbonden

  Onze samenleving wordt gedragen door waarden, zoals respect voor de menselijke waardigheid. Mensen die gezamenlijke waarden delen hebben een basis om op voort te bouwen. Zij hoeven elkaar niet voortdurend vliegen af te vangen over kleinigheden. Met gedeelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerald Troost boeken
  Gerald Troost - Tevoorschijn

  Gerald Troost - zanger en spreker - is de veertig gepasseerd, een leeftijd waarop veel mensen terugkijken op hun leven en nadenken over de toekomst. In dit persoonlijke boek kijkt Gerald terug op de bewogen jaren die achter hem liggen, en neemt hij de lezer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bob Kauflin boeken
  Bob Kauflin - Aanbidden met hart, hoofd en handen

  AANBIDDEN MET HART, HOOFD EN HANDEN God aanbidden is een geweldig voorrecht. Niets anders geeft zoveel voldoening, zoveel vreugde, is zo opwindend en tegelijk ontnuchterend. Aanbidding verandert je leven. In dit handboek neemt Bob Kauflin je mee naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tera Voorwinden, Jenneke Wolvers boeken
  Tera Voorwinden, Jenneke Wolvers - Bijbels dagboek voor tieners

  "Kunnen ze ook gewoon opschrijven wat ze bedoelen?" "Wat betekent dat: je hart openstellen? Wat moet je dan doen met je hart?" Voor tieners met autisme of tieners die houden van duidelijkheid is het in dit dagboek direct helder: er staat wat er staat. Vaak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esther van Lunteren boeken
  Esther van Lunteren - Wat zeg je?

  Wat zeg je? Sta je wel eens bewust stil bij die vraag? Heb je enig idee welke impact jouw woorden hebben op je familie, vrienden, de caissière, op God? Met dit dagboek sta je een maand lang stil bij de impact van wat je zegt tegen jezelf, tegen anderen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95