Boeken over geloofsopbouw

 • R.A. Hakvoort, W. Sikkema boeken
  R.A. Hakvoort, W. Sikkema - Gezegend!

  Christenen zijn rijke mensen. Niet zozeer wat aardse rijkdom betreft, maar naar hemelse maatstaven. Want er is een nog grotere rijkdom dan geld en bezit. Dat is je rijkdom in Christus. Je bent als christen namelijk met talrijke geestelijke zegeningen… (Losbladig)

  Lees meer...
  19,95
 • Bernard van Vreeswijk, Eline van Vreeswijk boeken
  Bernard van Vreeswijk, Eline van Vreeswijk - Door het water heen

  Door het water heen van Bernhard en Eline van Vreeswijk biedt voor ouders een goede voorbereiding op de doop. Aan de hand van het doopformulier legt het in zeven hoofdstukken uit waarom we onze kinderen dopen, wat de doop betekent en hoe we invulling kunnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jan S. Kramer boeken
  Jan S. Kramer - Opwekking op de Veluwe

  Dit is een verhaal zo authentiek als de ruige zendingsavonturen van Elisabeth Elliot. Een verhaal in de geest van pioniers als Anne van der Bijl en Corrie ten Boom en met de liefde voor Gods Woord van mannen als Henk Binnendijk en Sydney Wilson. Velen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • R. van Kooten boeken
  R. van Kooten - De heilzon daagt

  Dit derde deel over Jakob gaat over de laatste zeventien jaar van zijn leven in Egypte. Jozef leeft! We zijn getuige van het ontroerende weerzien tussen vader en zoon en van het audiëntiebezoek aan de farao. In Egypte heeft Jakob een gezegende tijd. Als zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andy Stanley boeken
  Andy Stanley - Karakter

  Karakter Omdat wie je bent meer zegt dan wat je zegt Uitspraken als ‘Bij God mag je komen zoals je bent’ en ‘Zo ben ik nu eenmaal’ hoor je regelmatig onder christenen. En natuurlijk is het waar dat je bij God mag komen zoals je bent. Je hoeft je voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Margalida Reus boeken
  Margalida Reus - Niet langer alleen

  Al leven we in een gezin of gemeenschap, en hebben we vrienden of veel relaties, toch kunnen we ons innerlijk alleen voelen, onzeker, zelfs onveilig. We moeten ook nog voldoen aan bepaalde verwachtingen, we hebben niet het recht moe of zwak te zijn. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dragers van het licht

  Ieder jaar verschijnt in samenwerking met de Oud-Katholieke Kerk in Nederland een meditatief boekje voor de Veertigdagentijd. De editie van dit jaar is geïnspireerd door de profeet Micha, die oproept om afstand te nemen van onrecht. Het boekje begint op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Mirjam van der Vegt boeken
  Mirjam van der Vegt - Faalkunst (1 ex.)

  Dit is deel 3 in de Adem-de-dag reekst. Deze zevendelige reeks brengt verdieping door creatieve verwerkingsopdrachten, mooie gebeden en praktische korte meditaties. In een wereld waarin het vaak draait om succes, is de realiteit weerbarstig en is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Mirjam van der Vegt boeken
  Mirjam van der Vegt - Overvloed

  Overvloed van Mirjam van der Vegt is het vijfde deel in de Adem de dag-reeks.Deze reeks brengt verdieping door middel van creatieve verwerkingsopdrachten, mooie gebeden en praktische korte meditaties. Overvloedig leven willen we allemaal. Maar wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Janneke Burger, Hans Mijnders, Nieske Selles, Willemijn de Weerd boeken
  Janneke Burger, Hans Mijnders, Nieske Selles, Willemijn de Weerd - Duik in de Bijbel!

  Er staan zoveel verhalen en teksten in de Bijbel dat je zomaar de draad kwijt kunt raken. Over wie gaat het in de Bijbel en hoe kun je met je kinderen de hele Bijbel lezen? Hoe ontdek je samen wat God door al deze verhalen heen te vertellen heeft? Dit dagboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Christine Caine boeken
  Christine Caine - Onwankelbaar

  Alles in onze wereld kan wankelen. De Bijbel verzekert ons ervan dat het niet uitmaakt wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Als we met Christus leven, zijn we onwankelbaar, omdat zijn Koninkrijk in ons leeft. In dit dagboek motiveert Christine Caine je om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - Waarom schiep God de ezel?

  Uitleg van de rol van de ezel in Bijbelverhalen als de Barmhartige Samaritaan, de sprekende ezel van Bileam, de man van God uit Bethel en SimsonElke gemeente van christenen is een kudde schapen van de Goede Herder. Schapen grazen maar ze werken niet. Heeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lianne Post boeken
  Lianne Post - Van stress naar stilte

  We rennen vaak van afspraak naar afspraak en proberen zoveel mogelijk te doen in zo min mogelijk tijd. Tegelijk kent elk van ons een verlangen naar innerlijke rust. Deze bijbelstudies helpen je om te begrijpen wat stilte nu werkelijk is. Aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Eline Lindeboom boeken
  Eline Lindeboom - God geeft meer dan genoeg

  Ons leven is vaak vol, waardoor we onze aandacht over veel zaken moeten verdelen. Daarbij voelen we ons soms behoorlijk tekortschieten. Eline Lindeboom schreef tien bijbelstudies over de weg van ons tekort naar zijn genoeg. Ontdek Gods geschenk van liefde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Pieter Both boeken
  Pieter Both - Leven met een doel

  Sta je weleens stil bij de zin van je leven? En welke rol speelt geloven daarbij? Het is mooi om te zien hoe de Bijbel ruimte geeft aan alledaagse zinervaringen, zoals vriendschap, natuur, liefde of werk. Maar ook laat de Bijbel zien hoe ervaringen van pijn en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Janneke Nijboer boeken
  Janneke Nijboer - Kiezen voor het beste

  Heb jij ook weleens last van keuzestress? Alles is mogelijk, wordt mensen voorgehouden, maar wat is voor jou persoonlijk nu een goede keus? De bijbelstudies helpen je inzicht te krijgen in de dilemma's bij het maken van een keus. In de dagelijkse hectiek word… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Philip Henry boeken
  Philip Henry - Christus alles en in allen

  Dit boek is een bijzonder voorbeeld van puriteinse vroomheid. Elk hoofdstuk bevat een overdenking die ons ertoe oproept onze vreuugde in Jezus te vinden. Zoals Philip Henry laat zien is er in Christus een volheid om in elke behoefte te voorzien. Alleen Hij kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Marieke den Butter-Kommers, Wilma Samyn-Oudshoorn boeken
  Marieke den Butter-Kommers, Wilma Samyn-Oudshoorn - 101 bemoedigingen voor moeders

  Het boek '100 bemoedigingen voor moeders' was een boek dat velen raakte door de heldere boodschap voor moeders. Het boek raakte een snaar, omdat woorden gegeven werd aan de hoge roeping die God vrouwen gegeven heeft. Wilma en Marieke zijn doorgegaan met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Esther Vorsterman-van Oijen, Erica Duenk boeken
  Esther Vorsterman-van Oijen, Erica Duenk - Kom tevoorschijn

  Kom tevoorschijn! is een derde werkboek dat verschijnt bij de succesvolle tv-serie Transparant op Family7. Na het kijken van een aflevering uit de vijfde serie kun je met dit werkboek zelf thuis aan de slag. De bijbelteksten, verwerkingsvragen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • C.S. Lewis boeken
  C.S. Lewis - Herbetovering

  Met een Woord vooraf van Stefan Paas Na de twee vorige titels van de grote C. S. Lewis (1898-1963) is deze nieuwe Nederlandse bundel verspreide stukken niet slechts meer van hetzelfde ? wat al verheugend genoeg zou zijn. Die vorige twee bundels waren 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bobby Schuller boeken
  Bobby Schuller - Geliefd. Jij ook!

  Geliefd. Jij ook! Jij bent geliefd door God. Je hoeft Zijn liefde niet te verdienen door je aan allerlei regels te houden of door goed te leven. God houdt van jou, zoals je bent. Hij noemt jou Zijn geliefde kind. Geïnspireerd door deze boodschap van liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Erik Galle boeken
  Erik Galle - Om een ander

  Meditaties bij de kruisweg, zeer geschikt voor de viering op Goede Vrijdag of voor persoonlijke meditatie. De woorden ‘om een ander’ zijn voldoende om de drijfveer van Jezus’ kruisweg te kunnen vatten. Maar werkelijk verstaan waarom Hij zijn leven heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Aaron Damiani boeken
  Aaron Damiani - De zegen van soberheid

  ‘De zegen van soberheid’ van Aarom Damiani is een gids voor de veertigdagentijd. Voor veel mensen is vasten in de veertigdagentijd een leeg ritueel. Maar Aaron Damiani ontdekte dat vasten hem dichter bij de opgestane Christus brengt. In dit praktische boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Onwankelbare hoop

  De Bijbel staat vol met beloften van God. In 'Onwankelbare hoop' deelt Max Lucado een aantal van deze beloften die hem door de jaren heen hebben bemoedigd. Hij laat zien hoe we ons leven op Gods beloften kunnen bouwen en hoe ze ons houvast bieden te midden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Esther Scholten boeken
  Esther Scholten - Liefde door scherven heen

  Wat te doen als alcohol de liefde onder druk zet?Een zwoele zomeravond doet in een jonge vrouw de liefde ontluiken. Ze droomt van haar prins op het witte paard. Maar aan de man van haar dromen kleeft een schaduwkant. Ondanks waarschuwingen uit zijn omgeving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50