Cadeauboekjes

 • J.T. Doornenbal boeken
  E-book
  J.T. Doornenbal - Levenskracht

  De Psalmen zijn alle eeuwen door een bron van troost en bemoediging geweest voor pelgrims op weg naar Sion. De Heere is de Onveranderlijke. Hij is eeuwig Dezelfde. Ook nu wil Hij een Leidsman, een Hulp in benauwdheden, een Rotssteen, een Toevlucht en Bewaarder… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Maarten Luther boeken
  E-book
  Maarten Luther - De spiegel van de liefde

  God is liefde. Daarom is de vrucht van het geloof ook liefde, zegt Luther in navolging van de apostel Johannes. In deze overdenkingen over 1 Johannes 4:16-18 gaat Luther daar dieper op in. ‘Een christen laat de liefde schijnen en lichten als een schittering… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Wilhelmus à Brakel, Henry Matthew, Petrus Immens, Willem Teelinck boeken
  E-book
  Wilhelmus à Brakel, Henry Matthew, Petrus Immens, Willem Teelinck - Verbroken voor u

  Deze meditaties zijn een praktische handreiking voor de week van voorbereiding op het Heilig Avondmaal, voor de avondmaalszondag zelf, en de tijd ná het Avondmaal. In dit boek komt zowel het zelfonderzoek als de overdenking van het leven, lijden en sterven… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Abi May boeken
  Abi May - Inspiratie voor elke dag

  Inspiratie voor elke dag is een handige bureaukalender met voor elke dag een korte quote, bemoediging of grappige wijsheid. De spreuken zijn verzameld uit een rijke schat van eeuwen, wereldwijd, van Augustinus tot Charlotte Brontë en van Anne Frank tot… (Kalender)

  Lees meer...
  11,99
 • Willem de Vink, Marian de Vink boeken
  Willem de Vink, Marian de Vink - 52 x Wij Samen

  Deze sprankelende Hemels Huwelijk Kalender brengt je dichter bij elkaar. Iedere week ontvang je tips, ideeën en nieuwe inspiratie om het samen nog beter te hebben. De opengeslagen kalender op je keukentafel, nachtkastje of vensterbank prikkelt je om elke dag… (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • W. Visscher boeken
  E-book
  W. Visscher - Woorden van wijsheid

  Door het sterven van geliefden wordt het hele leven anders. Herinneringen blijven over. Rouwverwerking is voor ieder mens verschillend. Ook in Gods Woord komen we mensen tegen die worstelen met gemis en sterven. De Bijbel wijst ook op troost. Christus heeft de… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Mijn memo's!

  Lekker vrolijk!Verschillende memoblaadjes met teksten om te delen met vriendinnen en familie. Handig notitieblok voor krabbels thuis, op school en in de kerk. Echt een gebruiksproduct. Leuk cadeautje voor meiden! (Samengesteld pakket)

  Lees meer...
    7,95
 • F. Bakker boeken
  E-book
  F. Bakker - Verlaat mij niet

  Dit geschenkboekje is samengesteld uit de nagelaten meditaties van ds. F. Bakker (1919 - 1964). Het bevat bemoedigende en onderwijzende overdenkingen over de levensavond. Met pastorale bewogenheid wijst ds. Bakker erop Wie de Heere wil zijn in deze fase van… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • F. Bakker boeken
  E-book
  F. Bakker - Volg gij mij

  In dit geschenkboekje, dat is samengesteld uit de nagelaten meditaties en preken van de geliefde ds. F. Bakker (1919-1964), staat het thema Volg gij Mij centraal. De overdenkingen spreken van Gods zoekende zondaarsliefde, de droefheid naar God, en wenende… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Ds. A. Schot boeken
  E-book
  Ds. A. Schot - Woorden van wijsheid

  Deel 3 serie Woorden van Wijsheid Een moeder neemt voor haar kinderen een grote plaats in. Zij droeg haar kinderen onder het hart en bracht hen ter wereld. Zelfs als de bloedband ontbreekt, weten moeders kinderen een plaats in het hart te geven. De beste raad… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • PUUR! Goede start, bureaukalender

  De bureaukalender 'PUUR! Goede start' geeft je elke dag een glimlach, een bezinningsmoment of een reden om dankbaar te zijn. Hoe kun je je dag beter beginnen dan met Gods gedachten over jou? Een waardevolle bureaukalender, ook mooi om cadeau te geven. (Kalender)

  Lees meer...
  14,99
 • Alice Miller boeken
  E-book
  Alice Miller - Gij zult niet merken

  'Gij zult niet merken' is een nergens met zoveel woorden uitgesproken, maar zeer vroeg geïnternaliseerd gebod, en het is het effect daarvan op het onbewuste van individu en maatschappij dat Alice Miller in dit boek tracht te beschrijven. Dit gebod wordt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • J. Van Amstel boeken
  E-book
  J. Van Amstel - De rijkdom van de kinderdoop

  Het dopen van kinderen is voor velen niet meer zo'n zekere zaak. Is de kinderdoop wel bijbels verantwoord? Hoort de doop niet ná de bekering? Gelukkig zijn dit niet alleen vragen van deze tijd. De Heildelberger Catechismus, de Nederlandse Geloofsbelijdenis en… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Ds. J. Van Amstel boeken
  E-book
  Ds. J. Van Amstel - De zegen van het Avondmaal

  Avondmaal vieren is een groot voorrecht en een wonder. Wanneer je voor het eerst in je leven deelneemt aan het Heilig Avondmaal, komen er heel wat vragen op je af. Vragen die betrekking hebben op de voorbereiding en de viering van dit sacrament. De auteur gaat… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • John Bunyan, Jacobus Fruytier, Matthew Henry, Jacobus Koelman boeken
  E-book
  John Bunyan, Jacobus Fruytier, Matthew Henry, Jacobus Koelman - Verwachting

  Opvoeden ... Een mooie maar ook moeilijke taak. Wat kunnen er veel vragen leven in het hart van aanstaande en jonge ouders. Ook vroeger worstelde men daar mee. Dat blijkt uit de raad die onze vaderen gaven aan de hand van Gods Woord. In dit geschenkboekje… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • J.J. Poort boeken
  E-book
  J.J. Poort - Als God geen antwoord geeft

  Heeft bidden zin? Verhoort God mijn gebed? En als ik er nooit iets van merk? Ds. J.J. Poort zocht naar antwoorden op vragen over het gebed. In de Bijbel en in zijn eigen leven. In dit boek kijkt u hem recht in het hart. Een hart vol twijfels vaak, maar ook vol… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • André F. Troost boeken
  E-book
  André F. Troost - Als een ster is Hij verschenen

  Als een ster is Hij verschenen van André F. Troost biedt een bundeling van recent geschreven teksten voor de tijd van advent en kerst, voor jong en oud. Korte en iets langere verhalen, afgewisseld door nieuwe en eerder ontstane liedteksten, die ook uitstekend… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Anne Westerduin, Thea Westerbeek boeken
    7,99
 • 29,97
 • Joke Verweerd, A. Schutte boeken
  189,60
 • Lokkich binne jimme!

  Een nieuwe, uit de grondtekst vertaalde Bijbel, die toegankelijk is en geschreven in 'linich Frysk' - soepel. Die doelstelling stelt de deze zomer opgerichte 'Stifting Fryske Bibel foar de ienentweintichste ieu' zich. Stapje voor stapje gaat eraan gewerkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95