Cadeauboekjes

 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Gods plan voor jou

  Dit nieuwe cadeauboek van Max Lucado heeft een duidelijke boodschap: God heeft een plan voor jou en Hij wil graag dat jij tot je doel komt. In korte, krachtige overdenkingen laat hij zien dat God je uniek heeft gemaakt en geeft hij inspiratie om erachter te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Wilma Veen boeken
  Wilma Veen - Ik kleur jou

  Ik kleur jou is een kleurboek voor volwassen, gemaakt met de vrolijke kunst van Wilma Veen en geïnspireerd door onze grote meesters. Een inspirerend kleurboek voor volwassenen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Cappuccino

  Cappuccino is een cadeauboek met sfeer! De heerlijke mix van nostalgische en moderne illustraties rond het thema 'koffie' maken dit boek tot een geschenk voor jong en oud, man en vrouw. De stijl van Lucado is wereldwijd bekend en geliefd. Ook dit boek staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - De reis begint

  De reis begint is het nieuwste cadeauboek van Max Lucado, dat je meeneemt op reis door het leven. Het staat vol bijzondere gedachten en inspirerende reflecties bij bijbelteksten. Met notitieruimte voor bijzondere teksten, gedachten, en gebeden. De sfeervolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rachel Quillin boeken
  Rachel Quillin - Dagelijkse gebeden

  Een nieuwe cadeauserie met inspirerende gebeden. De titel is thematisch ingedeeld. Prachtig, handzaam cadeauboek met stijlvol full colour binnenwerk, handig leeslint en sfeervolle cover. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Linette Dijk boeken
  Linette Dijk - Vrouw in beeld

  In dit grote full colour cadeauboek schetst Linette Dijk in woord en beeld portretten van twaalf vrouwen uit het Oude Testament, en trekt daarbij parallellen naar vrouwen uit onze tijd. Linette benadrukt de schoonheid, kracht en eigenheid van deze vrouwen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Riemersma boeken
  Jan Riemersma - Een glimp van de hemel

  Het schitterende full colour kunstboek 'Een glimp van de hemel' onthult het geheim van Rembrandts geloof. Jan Riemersma positioneert Rembrandt in de literaire en theologische context van zijn tijd. Achter de natuur en de natuurlijke werkelijkheid zag Rembrandt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Jij bent waardevol

  Jij bent waardevol is een verrassend cadeauboek van Max Lucado! Iedere pagina bevat een korte tekst met daarbij een eenvoudige, doeltreffende illustratie. Het boek laat zich lezen als een compleet verhaal met de boodschap: jij bent waardevol in de ogen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Linette Trapman boeken
  Linette Trapman - PUUR! creativiTIJD met de Bijbel

  'Creativitijd met de Bijbel' van Linette Trapman is een PUUR! Inspiratie doeboek voor Biblejournaling. Een praktisch boek vol voorbeelden, leuke oefeningen, overtrekpatronen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten. Inspiratie voor wie wil beginnen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bijbels kleurboek

  Het 'Bijbels kleurboek' bevat dertig Bijbelteksten om in te kleuren. Door het niet doorschijnende papier kun je potloden, stiften of zelfs waterverf gebruiken. De kleurplaten staan vol met leuke patronen en inspirerende teksten uit de Bijbel. Een christelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • P. van den Heuvel, H.C. Marchand, W. Verboom boeken
  P. van den Heuvel, H.C. Marchand, W. Verboom - Een voortreffelijk werk

  Een compacte en gedegen handleiding voor de ambtsdrager van vandaag, die snel een goed inzicht geeft in alle aspecten van het gemeente-zijn. Wie verlangt naar het ambt, begeert een voortreffelijk werk, zegt Paulus. Maar iedere ambtsdrager weet dat dit werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Martina Spronk-Faber boeken
  Martina Spronk-Faber - Bedankt voor je goede zorg

  Om te geven aan die fantastische buren die je boodschappen halen als je ziek bent, aan mantelzorgers, zorgzame kinderen of kerkgenoten. Bemoedigend en opbouwend.Het cadeauboekje heeft een mooi verzorgde harde kaft en het binnenwerk met prachtige fotografie is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • L. Terlouw boeken
    9,95
 • Jannie Kranendonk-Gijssen boeken
    4,95
 • Jannie Kranendonk-Gijssen boeken
    4,95
 • M.A. van Willigen boeken
    4,95
 • PUUR! unplug de dag (pakket 3 ex.)

  Pakket van 3 ex. PUUR! Unplug de dag! is een inspirerend journal dat je helpt om vaker offline te gaan: even een poosje zonder tablet, smartphones en agenda's door het leven om gewoon weer te genieten van 'het moment', van NU. Van het pure leven, zonder… (Samengesteld pakket)

  Lees meer...
  29,97
 • A. Schot boeken
  E-book
  A. Schot - Woorden van wijsheid voor vaders

  De apostel Johannes schreef: ‘Ik schrijf u, vaders, want gij hebt Hem gekend, Die van de beginne is.’ Het vader worden is een groot voorrecht, maar tegelijk ook een grote verantwoordelijkheid. Vanaf de zondeval hebben vaders daarmee geworsteld. De Bijbel… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Steffany Woolsey boeken
  Steffany Woolsey - Ik zal voor je bidden

  Ik zal voor je bidden is een full colour cadeauboek voor wie troost nodig heeft. Het bevat schitterende foto's en quotes over de kracht van meelevende liefde en voorbede. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • W. Silfhout boeken
    9,95
 • Reinier Sonneveld, Wolter Huttinga boeken
  15,00
 • F. Bakker boeken
  E-book
  F. Bakker - Verlaat mij niet

  Dit geschenkboekje is samengesteld uit de nagelaten meditaties van ds. F. Bakker (1919 - 1964). Het bevat bemoedigende en onderwijzende overdenkingen over de levensavond. Met pastorale bewogenheid wijst ds. Bakker erop Wie de Heere wil zijn in deze fase van… (E-book)

  Lees meer...
    8,49
 • A. Schreuder boeken
  E-book
  A. Schreuder - Woorden van Wijsheid voor dienen en delen in de zorg

  Met hart en hand inhoud geven aan de christelijke identiteit van een organisatie ... Hoe doe je dat? De Bijbel vraagt om dienend bezig te zijn en onze medemens zoveel mogelijk recht te doen. Woorden van wijsheid voor dienen en delen wil helpen om je beroep… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Schatkaartjes Gods zegen gewenst

  Schatkaartjes. Waardevolle bijbelteksten en levenswijsheden op kartonnen kaartjes van mooie kwaliteit. De cadeaudoosjes zijn hoogwaardig afgewerkt. Er zijn vier verschillende doosjes leverbaar. Elk doosje bevat 52 losse kaarten met daarop bemoedigende,… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    9,95
 • Miriam Gamper boeken
  Miriam Gamper - Schatkaartjes Een nieuwe dag

  Schatkaartjes. Waardevolle bijbelteksten en levenswijsheden op kartonnen kaartjes van mooie kwaliteit. De cadeaudoosjes zijn hoogwaardig afgewerkt. Er zijn vier verschillende doosjes leverbaar. Elk doosje bevat 52 losse kaarten met daarop bemoedigende,… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    9,95