Cadeauboekjes

 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Jij bent waardevol!

  Jij bent waardevol is een verrassend cadeauboek van Max Lucado! Iedere pagina bevat een korte tekst met daarbij een eenvoudige, doeltreffende illustratie. Het boek laat zich lezen als een compleet verhaal met de boodschap: jij bent waardevol in de ogen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bijbels kleurboek

  Het 'Bijbels kleurboek' bevat dertig Bijbelteksten om in te kleuren. Door het niet doorschijnende papier kun je potloden, stiften of zelfs waterverf gebruiken. De kleurplaten staan vol met leuke patronen en inspirerende teksten uit de Bijbel. Een christelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Linette Trapman boeken
  Linette Trapman - PUUR! Faith Journal

  Het ‘PUUR! Faith journal’ van Linette Trapman is een inspirerend PUUR! doeboek voor jouw tijd met God. Een faith journal is een geloofsdagboek met liederen, gedichten, quotes en notitieruimte voor bijvoorbeeld Bijbelteksten, preken en beantwoorde gebeden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Thomas a Kempis boeken
  Thomas a Kempis - 365 X Thomas a Kempis

  Rust vinden in het volgen van Christus. Thomas a Kempis mediteerde en schreef erover. Dat leverde onvergetelijke uitspraken op. 'De navolging van Christus' is na de Bijbel het meest vertaalde boek ter wereld. Thomas' verstilde spiritualiteit leert je luisteren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Wilma Veen boeken
  Wilma Veen - Ik kleur jou

  Ik kleur jou is een kleurboek voor volwassen, gemaakt met de vrolijke kunst van Wilma Veen en geïnspireerd door onze grote meesters. Een inspirerend kleurboek voor volwassenen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - De reis begint

  De reis begint is het nieuwste cadeauboek van Max Lucado, dat je meeneemt op reis door het leven. Het staat vol bijzondere gedachten en inspirerende reflecties bij bijbelteksten. Met notitieruimte voor bijzondere teksten, gedachten, en gebeden. De sfeervolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Met een kus erbij

  Zag je hoe ik een geheim nam,het fluisterde in een doosje...Een klein en teder verhaal in dichtvorm over je kind als kostbaar geschenk en de liefdevolle verwondering van het uitpakken ervan. De nadruk ligt op de lieve, poëtische tekeningen die een eigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Riemersma boeken
  Jan Riemersma - Een glimp van de hemel

  Het schitterende full colour kunstboek 'Een glimp van de hemel' onthult het geheim van Rembrandts geloof. Jan Riemersma positioneert Rembrandt in de literaire en theologische context van zijn tijd. Achter de natuur en de natuurlijke werkelijkheid zag Rembrandt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gods liefde in letters

  Een handgemaakte kaart is leuk om te krijgen maar nog veel leuker om zelf te maken. Schrijven en tekenen werkt ontspannend en is in combinatie met inspirerende teksten uit de Bijbel een creatieve manier van stille tijd. Met dit boek leer je zelf mooie kaarten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Niemand is zoals jij

  Een prachtig uitgevoerd cadeauboek. Het boekje bevat een aansprekend verhaal over eigenwaarde en zelfbeeld in de vorm van een parabel. Naast het verhaal zijn bijzondere potloodschetsen opgenomen. De wereld leert: je bent in tel als je slim, knap of… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Henk Florijn boeken
  Henk Florijn - 365 X Augustinus

  'Onrustig is ons hart totdat het rust vindt in U.'Augustinus, de bekende kerkvader uit de vierde eeuw, is verrassend actueel en modern. Vroomheid, spiritualiteit en scherpzinnigheid gaan bij hem hand in hand. Nog steeds laten velen zich door hem inspireren. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lifeprints, Tineke Tuinder boeken
  Lifeprints, Tineke Tuinder - Ik zal er zijn

  Een prachtig geschenkboek met prints van het duo Lifeprints. Dit boek is bedoeld voor situaties waarin bemoediging en inspiratie meer dan welkom zijn. Of je nu even vastloopt of in de storm van je leven zit, God houdt zich aan zijn belofte. 'Ik zal er zijn' is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • P. van den Heuvel, H.C. Marchand, W. Verboom boeken
  P. van den Heuvel, H.C. Marchand, W. Verboom - Een voortreffelijk werk

  Een compacte en gedegen handleiding voor de ambtsdrager van vandaag, die snel een goed inzicht geeft in alle aspecten van het gemeente-zijn. Wie verlangt naar het ambt, begeert een voortreffelijk werk, zegt Paulus. Maar iedere ambtsdrager weet dat dit werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • R.M. McCheyne boeken
  E-book
  R.M. McCheyne - Zonder geld en zonder prijs

  Dit geschenkboekje is samengesteld uit de werken van de geliefde predikant Robert Murray McCheyne (1813-1843). Het geheel vormt een praktische handreiking rondom het Heilig Avondmaal. Het boekje bevat zes meditaties voor maandag tot en met zaterdag. Voor de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Steef Post boeken
  E-book
  Steef Post - Een man een man

  Wat maakt een man een man? Echte mannen hebben daar best ideeën over. Woorden als stoer, avontuurlijk en dominant komen al snel in beeld. Maar wat zegt de Bijbel? 'Mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen', staat in Genesis. Jonge mannen worden opgewekt om… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • W. Silfhout boeken
    9,95
 • L. Terlouw boeken
    9,95
 • Jannie Kranendonk-Gijssen boeken
    4,95
 • Jannie Kranendonk-Gijssen boeken
    4,95
 • Maarten Luther boeken
  11,95
 • E. IJskes-Kooger boeken
    5,70
 • V. Aldjidi, C. Pellisier boeken
  V. Aldjidi, C. Pellisier - Feestalbum

  'Ik antwoordde: "Amen." Dat betekent: ja, met heel mijn hart.' Voor kinderen is de eerste communie een belangrijk moment een een groots feest. Een dag met herinneringen die je wilt onthouden en bewaren. Voor al deze kinderen is dit 'Feestalbum van mijn eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • M.A. van Willigen boeken
    4,95
 • Reinier Sonneveld, Wolter Huttinga boeken
  15,00
 • Linette Trapman boeken
  Linette Trapman - Creativitijd met de Bijbel

  'Creativitijd met de Bijbel' van Linette Trapman is een PUUR! Inspiratie doeboek voor Biblejournaling. Een praktisch boek vol voorbeelden, leuke oefeningen, overtrekpatronen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten. Inspiratie voor wie wil beginnen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99