Cadeauboekjes

 • Wilma Veen boeken
  Wilma Veen - Ik lief jou

  'Ik lief jou' van kunstenares Wilma Veen is een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders. Met haar unieke schilderijen, teksten en tekeningen geeft kunstenares Wilma Veen op kleurrijke wijze uitdrukking aan de liefde. Iedere pagina is een uitnodiging om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gert van der Vijver boeken
  Gert van der Vijver - Kerst met de Zandtovenaar

  Kerst met de Zandtovenaar is een mooi cadeauboek waarmee je het kerstverhaal op een bijzondere manier kunt beleven. In het boek staat het kerstverhaal uit De Bijbel in Gewone Taal, geïllustreerd met zandtekeningen van Gert van der Vijver. Op de dvd zie je hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - Een onverwachte regenboog

  Joke Verweerd vierde onlangs haar vijfentwintigjarig jubileum als auteur. Al haar romans en verhalenbundels vonden de weg naar een groot lezerspubliek zoals De wintertuin, De rugzak, Snoeitijd, Op de huid, Spiegeling en Opnieuw beginnen. In 2005 won Snoeitijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,25
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - Zon op je gezicht

  Een prachtig, zonnig boekje om iemand geluk te wensen, of zomaar... (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,25
 • Nelleke Scherpbier, Janno van den Ende boeken
  Nelleke Scherpbier, Janno van den Ende - In de wind hoor ik uw stem

  Twintig gedichten van Nelleke Scherpbier en Janno van den Ende met sfeervolle natuurfotografie. Herkenbare teksten die laten zien hoe mooi de schepping is en gedichten die troost en bemoediging bieden. Wegdwalen met woorden en beelden. Stijlvolle vormgeving.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - Omdat jij het bent

  Een uitstekend cadeau om te laten zien dat je iemand waardeert om wie hij is! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,25
 • Martha Osborn boeken
  Martha Osborn - Adem de stilte

  Stilteretraites, kloosterweekenden, tv-programma's als 'Op zoek naar God' - veel mensen zijn op zoek naar bezinning en rust. Speciaal voor hen schreef Martha Osborn Adem de stilte. Geschikt voor wie net terug is van retraite en het gevoel nog even vast wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jean Watson boeken
  Jean Watson - Verder met gemis

  Verder met gemisCadeauboekje dat herkenning, erkenning, troost en houvastbiedt in tijden van rouw. Met voor vier weken bijbeloverdenkingen. Watdoet verdriet met je geloof? Hoe kun je verder als je een groot gemis in jeleven ervaart? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Veel zegen

  Sfeervol full colour cadeauboek van bestsellerauteur Max Lucado. Met prachtige overdenkingen over wie God is en hoe Hij ons zegent.Inspirerend en opbouwend. Een prachtig cadeau voor alle gelegenheden voor zowel vrouwen als mannen.Max Lucado is voorganger in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kleur en teken de Psalmen

  Houd je van biblejournaling? Dan is dit kleurboek iets voor jou! In dit bijzondere kleurboek vind je maar liefst 75 prachtig geïllustreerde psalmen. De illustraties zijn rijk gevarieerd en bevatten ook handlettering-quotes. De psalmen komen uit de Bijbel in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • P. Vermaat boeken
  P. Vermaat - 101 dingen die je moet weten als je ambtdrager wordt

  Inspirerende, leuke, informatieve en bemoedigende teksten, tips en adviezen voor nieuwe ambtsdragers in de kerk.Gemeenteleden die net bevestigd zijn tot ouderling of diaken kunnen erg tegen hun taak als ambtsdrager opzien. Kan ik dit wel? Houd ik het vol naast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen boeken
  Annemarie van Heijningen-Steenbergen - Voor U wil ik de allerbeste dochter zijn

  In Voor U wil ik de allerbeste dochter zijn schrijft Annemarie over haar leven met God. Zij wil graag een goede dochter voor haar hemelse Vader zijn, maar kan niet ontkennen dat het leven met God soms weerbarstiger is dan gedacht. De vragen die op haar afkomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Selma Lagerlöf boeken
  Selma Lagerlöf - Christuslegenden

  Selma Ottilia Lovisa Lagerlöf 20-11-1858 - 16-03-1940) was een Zweeds schrijfster, die vooral bekend is geworden door haar kinderboek "Niels Holgerssons wonderbare reis" (bij Calbona heruitgegeven onder ISBN: 978-94-91872-79-2). In 1909 ontving ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Diettrich Bonhoeffer boeken
  Diettrich Bonhoeffer - 365 X Bonhoeffer

  Dietrich Bonhoeffer, misschien wel de grootste theoloog van de twintigste eeuw, werd op 9 april 1945 geëxecuteerd vanwege zijn verzet tegen het naziregime. Hij gaf handen en voeten aan zijn overtuiging, en dat kostte hem zijn leven. Zijn leven en zijn boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Henk Florijn boeken
  Henk Florijn - 365 X Luther

  'De wijn is sterk,de koning is sterker,de vrouwen zijn nog sterker, maar de waarheid is het allersterkst.'Luther verveelt nooit! Moedig en gedreven zorgde hij voor een ongekende revolutie in de kerk. Hij vormde een theologie en schiep een taal. Zijn boodschap… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Georgia Varozza boeken
  Georgia Varozza - De 99 beste Amish huismiddeltjes voor dagelijks gebruik

  In haar boek 'De 99 beste Amish huismiddeltjes voor dagelijks gebruik' put Georgia Varozza uit de rijke traditie van de Amish. Ben je verkouden? Heb je een splinter? Last van ongedierte? De Amish hebben overal een oplossing voor. Met simpele, alledaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Maarten Luther boeken
  11,95
 • Wilma Poolen boeken
  Wilma Poolen - Love to write!

  Love to write! is goed als persoonlijk dagboek te gebruiken of alsaanvulling op een dagboek. Maar het is ook erg geschikt voorgroepsgebruik. Bij iedere vraag is er veel ruimte en de papiersoortmaakt het makkelijk om in het boek te schrijven. Je hebt geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hoop

  Woorden van hoop: om je te bemoedigen. De drie pijlers van het christendom zijn Geloof, Hoop en Liefde. Het boekje Woorden van hoop gaat over de tweede pijler. Dit full colour uitgevoerde boekje staat vol met bemoedigende teksten. Wie een dosis hoop nodig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - In de palm van gods hand

  In de Psalmen vind je woorden voor mooie en moeilijke dagen; troost, hoop, verwondering en kracht. Geen wonder dat dit Bijbelboek zo geliefd is. Ook Max Lucado schreef er veelvuldig over. Nu zijn zeventig van zijn overdenkingen bij de Psalmen voor het eerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geloof

  Woorden van geloof: om op te bouwen. De drie pijlers van het christendom zijn Geloof, Hoop en Liefde. Het boekje Woorden van geloof gaat over de eerste pijler. Dit full colour uitgevoerde boekje staat vol met opbouwende teksten. Wie bekrachtigd wil worden in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Liefde

  Woorden van liefde: om je te inspireren. De drie pijlers van het christendom zijn Geloof, Hoop en Liefde. Het boekje Woorden van liefde gaat over de derde pijler. Dit full colour uitgevoerde boekje staat vol met inspirerende teksten. Wie op zoek is naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Kerstverhalen

  Max Lucado weet als geen ander het wonder van Kerst te belichten. Dit boek bevat kerstverhalen. Ze helpen de lezer om te beseffen waar Kerst in wezen over gaat en stil te staan bij de betekenis van de komst van Christus naar deze wereld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • S. Medina boeken
  S. Medina - Bij je doop

  Geschenkboek bij de doopHet boek groeit als het ware met het kind mee. Jonge kinderen kun je het voorlezen, oudere kinderen kunnen het zelf lezen. Voor dagdelen, feestdagen, activiteiten en stemmingen zijn er korte teksten en gebeden, uit de bijbel of uit het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Veilig in Zijn armen

  De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets.God is de herder die leidt, de Heer die zorgt, de stem die vrede geeft in het midden van de storm.Max Lucado laat de geliefde woorden van Psalm 23 spreken voor mensen van deze tijd. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95