Cadeauboekjes

 • Martha Osborn boeken
  Martha Osborn - God, bent u daar?

  God, bent U daar? - Gebeden voor wie wil beginnen met bidden - of opnieuw wil gaan bidden. Eenvoudige gebeden zonder jargon, maar wel met diepgang. Een prachtig cadeau voor nieuwe gelovigen en deelnemers aan een Alpha-, Oriëntatie- of andere geloofscursus. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Trix Kruisinga-Remigius boeken
  Trix Kruisinga-Remigius - Op jou rust mijn oog

  Een bemoedigend cadeauboek. Speciaal geschikt voor wie door een eenzame periode gaat. Mooie, invoelende bijbeloverdenkingen met full colour fotografie.Het cadeauboekje heeft een mooi verzorgde harde kaft en het binnenwerk is full colour. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Linette Trapman boeken
  Linette Trapman - PUUR! Faith Journal

  Het ‘PUUR! Faith journal’ van Linette Trapman is een inspirerend PUUR! doeboek voor jouw tijd met God. Een faith journal is een geloofsdagboek met liederen, gedichten, quotes en notitieruimte voor bijvoorbeeld Bijbelteksten, preken en beantwoorde gebeden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wulfert Floor boeken
  Wulfert Floor - Zijn trouwe zorg

  Wulfert Floor (1818-1876) was van beroep landbouwer te Driebergen. Daarnaast hield hij overal in het land zijn ‘oefeningen’. Deze Schriftoverdenkingen hield hij voor allerlei gezelschappen, die veelal bijeenkwamen in boerenschuren en zalen. Veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ds. A. Schreuder boeken
  Ds. A. Schreuder - Woorden van wijsheid voor doopouders

  Nadat ouders bij de Heilige Doop hun ja-woord hebben gegeven voor Gods aangezicht, legt de Heere de verantwoordelijkheid van de opvoeding in hun ouderhanden. Om deze verantwoordelijkheid inhoud te geven, moet de opvoeding gestempeld zijn door wijsheid van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Psalmen Dichtbij - set van 5

  Deze deeluitgave van de Bijbel Dichtbij is een mooie uitgave om kennis te maken met deze studiebijbel van de Bijbel in Gewone Taal. Psalmen Dichtbij is de tekst van de Psalmen uit de BGT, aangevuld met extra informatie en uitleg, en toepassingsvragen. Door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Belle Bijbel notes

  Een leuk notitieboekje voor tienermeiden in de stijl van de succesvolle Belle Bijbel. Met quotes, tips en heel veel ruimte voor aantekeningen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Niemand is zoals jij

  Een prachtig uitgevoerd cadeauboek. Het boekje bevat een aansprekend verhaal over eigenwaarde en zelfbeeld in de vorm van een parabel. Naast het verhaal zijn bijzondere potloodschetsen opgenomen. De wereld leert: je bent in tel als je slim, knap of… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Cappuccino

  Cappuccino is een cadeauboek met sfeer! De heerlijke mix van nostalgische en moderne illustraties rond het thema 'koffie' maken dit boek tot een geschenk voor jong en oud, man en vrouw. De stijl van Lucado is wereldwijd bekend en geliefd. Ook dit boek staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Gods plan voor jou

  Dit nieuwe cadeauboek van Max Lucado heeft een duidelijke boodschap: God heeft een plan voor jou en Hij wil graag dat jij tot je doel komt. In korte, krachtige overdenkingen laat hij zien dat God je uniek heeft gemaakt en geeft hij inspiratie om erachter te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - De reis begint

  De reis begint is het nieuwste cadeauboek van Max Lucado, dat je meeneemt op reis door het leven. Het staat vol bijzondere gedachten en inspirerende reflecties bij bijbelteksten. Met notitieruimte voor bijzondere teksten, gedachten, en gebeden. De sfeervolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - In de palm van gods hand

  In de Psalmen vind je woorden voor mooie en moeilijke dagen; troost, hoop, verwondering en kracht. Geen wonder dat dit Bijbelboek zo geliefd is. Ook Max Lucado schreef er veelvuldig over. Nu zijn zeventig van zijn overdenkingen bij de Psalmen voor het eerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wilma Poolen boeken
  Wilma Poolen - Love to write!

  Love to write! is goed als persoonlijk dagboek te gebruiken of alsaanvulling op een dagboek. Maar het is ook erg geschikt voorgroepsgebruik. Bij iedere vraag is er veel ruimte en de papiersoortmaakt het makkelijk om in het boek te schrijven. Je hebt geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Arine Spierenburg-van Wijngaarden boeken
  Arine Spierenburg-van Wijngaarden - In Gods hand

  Dit prachtig vormgegeven boekje brengt met korte, sprekende teksten en fotos de betekenis van de doop heel dichtbij.Een nieuw leventje helemaal van zijn ouders, helemaal van God.Wat houdt het in dat een kind Gods kind is? Wat wordt er precies beloofd bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Vier je leven, vier vandaag

  Het 'Puur! Journal' is een notitieboek met veel shrijfruimte. Schrijf er je gebeden, gedachtes, dromen en herinneringen in. Of gebruik dit journal voor je stille tijd of notities bij preken. Naast veel schrijfruimte vind je in dit notitieboek ook quotes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Michel van Heijningen, Annemarie van Steenbergen boeken
  Michel van Heijningen, Annemarie van Steenbergen - Morgen kies ik weer voor God

  Een frisse uitgave van het zeer succesvolle boekje van Annemarie en Michel van Heijningen. Ze schrijven over allerlei onderwerpen die met belijdenis te maken hebben. Is het bijvoorbeeld wat je had verwacht? Hoe nu verder? Uitdagende en praktische tips om na je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,75
 • Georgia Varozza boeken
  Georgia Varozza - De 99 beste Amish huismiddeltjes

  In haar boek 'De 99 beste Amish huismiddeltjes voor dagelijks gebruik' put Georgia Varozza uit de rijke traditie van de Amish. Ben je verkouden? Heb je een splinter? Last van ongedierte? De Amish hebben overal een oplossing voor. Met simpele, alledaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Kerstverhalen

  Max Lucado weet als geen ander het wonder van Kerst te belichten. Dit boek bevat kerstverhalen. Ze helpen de lezer om te beseffen waar Kerst in wezen over gaat en stil te staan bij de betekenis van de komst van Christus naar deze wereld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Henk Florijn boeken
  Henk Florijn - 365 X Luther

  'De wijn is sterk,de koning is sterker,de vrouwen zijn nog sterker, maar de waarheid is het allersterkst.'Luther verveelt nooit! Moedig en gedreven zorgde hij voor een ongekende revolutie in de kerk. Hij vormde een theologie en schiep een taal. Zijn boodschap… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Diettrich Bonhoeffer boeken
  Diettrich Bonhoeffer - 365 X Bonhoeffer

  Dietrich Bonhoeffer, misschien wel de grootste theoloog van de twintigste eeuw, werd op 9 april 1945 geëxecuteerd vanwege zijn verzet tegen het naziregime. Hij gaf handen en voeten aan zijn overtuiging, en dat kostte hem zijn leven. Zijn leven en zijn boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Henk Florijn boeken
  Henk Florijn - 365 X Augustinus

  'Onrustig is ons hart totdat het rust vindt in U.'Augustinus, de bekende kerkvader uit de vierde eeuw, is verrassend actueel en modern. Vroomheid, spiritualiteit en scherpzinnigheid gaan bij hem hand in hand. Nog steeds laten velen zich door hem inspireren. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas a Kempis boeken
  Thomas a Kempis - 365 X Thomas a Kempis

  Rust vinden in het volgen van Christus. Thomas a Kempis mediteerde en schreef erover. Dat leverde onvergetelijke uitspraken op. 'De navolging van Christus' is na de Bijbel het meest vertaalde boek ter wereld. Thomas' verstilde spiritualiteit leert je luisteren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerry Velema-Drent boeken
  Gerry Velema-Drent - Met liefs

  Eerste deel in nieuwe serie ?Bemoediging? Met liefs is een pastoraal cadeauboek van Gerry Velema. Met Corrie ten Boom als grote inspirator heeft Gerry Velema gekozen voor het actief online bemoedigen van mensen. Dat is altijd al haar passie geweest. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - Omdat jij het bent

  Een uitstekend cadeau om te laten zien dat je iemand waardeert om wie hij is! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Bijbels kleurboek

  Het 'Bijbels kleurboek' bevat dertig Bijbelteksten om in te kleuren. Door het niet doorschijnende papier kun je potloden, stiften of zelfs waterverf gebruiken. De kleurplaten staan vol met leuke patronen en inspirerende teksten uit de Bijbel. Een christelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50