Cadeauboekjes

 • P. Vermaat boeken
  P. Vermaat - 101 dingen die je moet weten als je ambtdrager wordt

  Inspirerende, leuke, informatieve en bemoedigende teksten, tips en adviezen voor nieuwe ambtsdragers in de kerk.Gemeenteleden die net bevestigd zijn tot ouderling of diaken kunnen erg tegen hun taak als ambtsdrager opzien. Kan ik dit wel? Houd ik het vol naast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen boeken
  Annemarie van Heijningen-Steenbergen - Voor U wil ik de allerbeste dochter zijn

  In Voor U wil ik de allerbeste dochter zijn schrijft Annemarie over haar leven met God. Zij wil graag een goede dochter voor haar hemelse Vader zijn, maar kan niet ontkennen dat het leven met God soms weerbarstiger is dan gedacht. De vragen die op haar afkomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Selma Lagerlöf boeken
  Selma Lagerlöf - Christuslegenden

  Selma Ottilia Lovisa Lagerlöf 20-11-1858 - 16-03-1940) was een Zweeds schrijfster, die vooral bekend is geworden door haar kinderboek "Niels Holgerssons wonderbare reis" (bij Calbona heruitgegeven onder ISBN: 978-94-91872-79-2). In 1909 ontving ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • PUUR! Journal

  Het 'Puur! Journal' is een notitieboek met veel shrijfruimte. Schrijf er je gebeden, gedachtes, dromen en herinneringen in. Of gebruik dit journal voor je stille tijd of notities bij preken. Naast veel schrijfruimte vind je in dit notitieboek ook quotes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Joke Kant boeken
  Joke Kant - Passie en Pasen in Porselein

  Twintig Bijbelse taferelen met porseleinen poppen zijn in kleur weergegeven in dit boek. De taferelen lopen de Bijbel door van Genesis t/m Openbaring. Tentoonstellingen met deze taferelen zijn gehouden in verschillende kerken door heel Nederland. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - In de palm van gods hand

  In de Psalmen vind je woorden voor mooie en moeilijke dagen; troost, hoop, verwondering en kracht. Geen wonder dat dit Bijbelboek zo geliefd is. Ook Max Lucado schreef er veelvuldig over. Nu zijn zeventig van zijn overdenkingen bij de Psalmen voor het eerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gert van der Vijver boeken
  Gert van der Vijver - Kerst met de Zandtovenaar

  Kerst met de Zandtovenaar is een mooi cadeauboek waarmee je het kerstverhaal op een bijzondere manier kunt beleven. In het boek staat het kerstverhaal uit De Bijbel in Gewone Taal, geïllustreerd met zandtekeningen van Gert van der Vijver. Op de dvd zie je hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Hoop

  Woorden van hoop: om je te bemoedigen. De drie pijlers van het christendom zijn Geloof, Hoop en Liefde. Het boekje Woorden van hoop gaat over de tweede pijler. Dit full colour uitgevoerde boekje staat vol met bemoedigende teksten. Wie een dosis hoop nodig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Geloof

  Woorden van geloof: om op te bouwen. De drie pijlers van het christendom zijn Geloof, Hoop en Liefde. Het boekje Woorden van geloof gaat over de eerste pijler. Dit full colour uitgevoerde boekje staat vol met opbouwende teksten. Wie bekrachtigd wil worden in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Liefde

  Woorden van liefde: om je te inspireren. De drie pijlers van het christendom zijn Geloof, Hoop en Liefde. Het boekje Woorden van liefde gaat over de derde pijler. Dit full colour uitgevoerde boekje staat vol met inspirerende teksten. Wie op zoek is naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Jan Riemersma boeken
  Jan Riemersma - Een glimp van de hemel

  Het schitterende full colour kunstboek 'Een glimp van de hemel' onthult het geheim van Rembrandts geloof. Jan Riemersma positioneert Rembrandt in de literaire en theologische context van zijn tijd. Achter de natuur en de natuurlijke werkelijkheid zag Rembrandt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wilma Veen boeken
  Wilma Veen - Ik kleur jou

  Ik kleur jou is een kleurboek voor volwassen, gemaakt met de vrolijke kunst van Wilma Veen en geïnspireerd door onze grote meesters. Een inspirerend kleurboek voor volwassenen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Wilma Poolen boeken
  Wilma Poolen - Love to write!

  Love to write! is goed als persoonlijk dagboek te gebruiken of alsaanvulling op een dagboek. Maar het is ook erg geschikt voorgroepsgebruik. Bij iedere vraag is er veel ruimte en de papiersoortmaakt het makkelijk om in het boek te schrijven. Je hebt geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marieke den Butter, Wilma Samyn boeken
  Marieke den Butter, Wilma Samyn - Sieraad voor God

  Iedere vrouw kan het Woord van God sieren door de goede woorden in Titus 2:4 en 5 ter harte te nemen. In dit kleine boekje worden de goede, waardevolle lessen die oudere vrouwen aan de jongere vrouwen mogen leren uitgewerkt. Lessen in verstandigheid, in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Sestra posterboek

  Sestra posterboek is een prachtig full colour posterboek van ongeveer 60 pagina's. De posters komen deels uit de Sestra magazines Zomer en Thuis van de afgelopen jaren en zijn deels nieuw ontworpen. Op de achterkant van de posters staan leuke patroontjes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - God ziet mij

  Waar is God? Heeft geloven zin? Waar vind ik troost als ik me alleen of verdrietig voel? In de Psalmen zie je de vragen, problemen, angsten en blijdschap van gelovigen van duizenden jaren geleden terug. Maar het zijn teksten die nog steeds fris en levend zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bijbels kleurboek

  Het 'Bijbels kleurboek' bevat dertig Bijbelteksten om in te kleuren. Door het niet doorschijnende papier kun je potloden, stiften of zelfs waterverf gebruiken. De kleurplaten staan vol met leuke patronen en inspirerende teksten uit de Bijbel. Een christelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Wilma Poolen boeken
  Wilma Poolen - Love to pray

  'Love to pray' wordt door jouw gebruik een persoonlijk gebedsboek, dat inspiratie en structuur aan je gebedsleven geeft. Voor als je verlangt naar verdieping van je gebedsleven. De korte overdenkingen, schrijfopdrachten en creatieve gebedstips vormen een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Kerstverhalen

  Max Lucado weet als geen ander het wonder van Kerst te belichten. Dit boek bevat kerstverhalen. Ze helpen de lezer om te beseffen waar Kerst in wezen over gaat en stil te staan bij de betekenis van de komst van Christus naar deze wereld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Diettrich Bonhoeffer boeken
  Diettrich Bonhoeffer - 365 X Bonhoeffer

  Dietrich Bonhoeffer, misschien wel de grootste theoloog van de twintigste eeuw, werd op 9 april 1945 geëxecuteerd vanwege zijn verzet tegen het naziregime. Hij gaf handen en voeten aan zijn overtuiging, en dat kostte hem zijn leven. Zijn leven en zijn boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Henk Florijn boeken
  Henk Florijn - 365 X Augustinus

  'Onrustig is ons hart totdat het rust vindt in U.'Augustinus, de bekende kerkvader uit de vierde eeuw, is verrassend actueel en modern. Vroomheid, spiritualiteit en scherpzinnigheid gaan bij hem hand in hand. Nog steeds laten velen zich door hem inspireren. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - De reis begint

  De reis begint is het nieuwste cadeauboek van Max Lucado, dat je meeneemt op reis door het leven. Het staat vol bijzondere gedachten en inspirerende reflecties bij bijbelteksten. Met notitieruimte voor bijzondere teksten, gedachten, en gebeden. De sfeervolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Thomas a Kempis boeken
  Thomas a Kempis - 365 X Thomas a Kempis

  Rust vinden in het volgen van Christus. Thomas a Kempis mediteerde en schreef erover. Dat leverde onvergetelijke uitspraken op. 'De navolging van Christus' is na de Bijbel het meest vertaalde boek ter wereld. Thomas' verstilde spiritualiteit leert je luisteren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Georgia Varozza boeken
  Georgia Varozza - De 99 beste Amish huismiddeltjes voor dagelijks gebruik

  In haar boek 'De 99 beste Amish huismiddeltjes voor dagelijks gebruik' put Georgia Varozza uit de rijke traditie van de Amish. Ben je verkouden? Heb je een splinter? Last van ongedierte? De Amish hebben overal een oplossing voor. Met simpele, alledaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Cappuccino

  Cappuccino is een cadeauboek met sfeer! De heerlijke mix van nostalgische en moderne illustraties rond het thema 'koffie' maken dit boek tot een geschenk voor jong en oud, man en vrouw. De stijl van Lucado is wereldwijd bekend en geliefd. Ook dit boek staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95