Cadeauboekjes

 • Anne van der Bijl, Al Janssen boeken
  Anne van der Bijl, Al Janssen - Exodus

  Het onmogelijke bereiken, en daarbij leren van Mozes. Hij was radicaal en offerde zijn leven op om zijn volk te bevrijden. God houdt ervan om ook ons leven radicaal te gebruiken, en het onmogelijke te doen door ons heen. Exodus bevat vijftig korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Joanneke Wiersma boeken
  Joanneke Wiersma - Kletskoek

  Kletskoek. Notitieboek voor de leukste kinderuitspraken. Kinderen doen en zeggen de leukste dingen; een verbastering, een ontroerend gebed, een woord dat net verkeerd gebruikt wordt, een zin die een tikkeltje brutaal is of een woordgrap. Kletskoek is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gerieke van Til boeken
  Gerieke van Til - Vang mijn traan

  Vang mijn traan is een mooi gebonden boek over het thema 'rouwen'. Veertig doorleefde bijbeloverdenkingen voor wie verdriet heeft. Daarin is ruimte voor emotie, voor boosheid en tranen, en wordt er niet te snel voorbijgegaan aan de rafelrandjes van het leven.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • André F. Troost boeken
  André F. Troost - De hof van vrede

  Dichtbij de plaats waar ik woon is een prachtige tuin. Zo af en toe ga ik erheen. Om vrede te vinden. Om tot rust te komen. Heb je zin om met me mee te gaan? Het zal je goed doen, zoals het ook mij zo vaak heeft goedgedaan daar rond te gaan, te dwalen tussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Veel zegen

  Sfeervol full colour cadeauboek van bestsellerauteur Max Lucado. Met prachtige overdenkingen over wie God is en hoe Hij ons zegent.Inspirerend en opbouwend. Een prachtig cadeau voor alle gelegenheden voor zowel vrouwen als mannen.Max Lucado is voorganger in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Danielle Heerens boeken
  Danielle Heerens - Thuis bij de Amish

  Thuis bij de Amish is een prachtig full colour coffeetable boek, vol schitterende foto's, recepten, quilts, quotes en verhalen over de levensstijl van de Amish. Het brengt de Amish cultuur in beeld, zoals deze werkelijk is. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dietrich Bonhoeffer boeken
  Dietrich Bonhoeffer - Door goede machten trouw en stil omgeven

  Dit bijzondere geschenkboek is een mooie combinatie van de meditatieve teksten van Dietrich Bonhoeffer en aquarellen van kunstenaar Andreas Felger. In Door goede machten trouw en stil omgeven komen thema's aan de orde als: geborgenheid, vreugde, liefde, vrede,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Janneke de Leede boeken
  Janneke de Leede - Het grote boek over geluk

  'Het grote boek over geluk' is een inspirerend geschenkboek over de zoektocht naar geluk. Hoe kun je een bezield leven leiden? Janneke de Leede beschrijft verschillende aspecten van het christelijke geloof, onder andere dankbaarheid, stilte, loslaten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Janet van Dijk, Nynke Dijkstra-Algra boeken
  Janet van Dijk, Nynke Dijkstra-Algra - Vertrouwen

  Zonder vertrouwen kun je niet leven. Sommige mensen vertrouwen op hun eigen gevoel, andere stellen hun vertrouwen in andere mensen, weer andere vertrouwen op God. Als je ergens vertrouwen in hebt, durf je het aan. Vertrouwen bepaalt in grote mate hoe je je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Janet van Dijk, Nynke Dijkstra-Algra boeken
  Janet van Dijk, Nynke Dijkstra-Algra - Voor de ziel

  Met het woord ziel duid je in de meeste gevallen de spirituele kant van mensen aan. Het wordt ook wel het voertuig van de geest genoemd. In het christendom duidt de ziel het onsterfelijke deel van de mens, diens essentie, aan.Het boekje 'Voor de ziel' helpt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jouke Janze, Judith Janze boeken
  Jouke Janze, Judith Janze - 10 peppers voor je verkering

  Je hebt verkering en daar ben je blij mee. Maar of het nu altijd zo'n feest is... Het kan af en toe best vonken, of juist helemaal uitdoven. Dan kunnen jij en je vriend of vriendin wel een oppepper gebruiken.Dit boekje is zo'n oppepper. Het bevat 10 peppers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,90
 • Anne-Marie van Briemen boeken
  Anne-Marie van Briemen - 10 peppers als je keuzes moet maken

  Het valt af en toe niet mee om een goede keuze te maken. Wat moet ik doen? vraag je je af. Of misschien wel: Wat zou God willen dat ik doe? Krijg op zo'n vraag maar eens antwoord. Dit boekje bevat 10 peppers voor jongeren die belangrijke of moeilijke keuzes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,90
 • Mirjam Ngoy-Verhage boeken
  Mirjam Ngoy-Verhage - 10 peppers om het vol te houden

  Het komt in ieders leven wel voor: een periode waarin alles tegenzit. Je wordt er depri van, het lijkt wel of God de hemel heeft gesloten. Dan kun je wel een oppepper gebruiken.Dit boekje is zo'n oppepper. Het bevat 10 peppers voor jongeren die het moeilijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,90
 • Peter Barthel boeken
  Peter Barthel - Professor, bestaat God?

  In 2014 ontving de Rijksuniversiteit Groningen een brief van de 7-jarige Anco, met de vraag: 'Bestaat God - kan de universiteit dat uitzoeken?' Deze brief kwam terecht op het bureau van Peter Barthel, sterrenkundige aan dezelfde universiteit. Hij beantwoordde… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Billy Graham boeken
  Billy Graham - Kracht & zegen

  Kracht & zegen is een stijlvolle bureaukalender met de mooiste uitspraken van Billy Graham. Een prachtig cadeau voor jong en oud, man en vrouw. Bijvoorbeeld bij volwassendoop, inzegening van ouderlingen of oudsten.Billy Graham is al ruim zeventig(!) jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Klarine Sikkema-Wiersema, Bert Wiersema boeken
  Klarine Sikkema-Wiersema, Bert Wiersema - Een regenboog in de woestijn

  Klarine Sikkema is 26 als er borstkanker bij haar ontdekt wordt. Haar kinderen zijn dan 1, 3 en 5 jaar. Klarine komt onmiddellijk terecht in een achtbaan van agressieve ziekenhuisbehandelingen. Zij en haar man Johan moeten antwoorden vinden op vragen waar ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Noor van Haaften boeken
  Noor van Haaften - God is mijn helper

  Noor van Haaften heeft met God is mijn helper een prachtig geschenkboek gemaakt, vol bemoediging en troost voor iedereen. Het boek bevat mooie natuurfoto's en korte Bijbelse overdenkingen. Rode draad in het boek is dat wij mensen niet alleen troost nodig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • PUUR! Liefde

  PUUR! Liefde is een inspirerend full colour geschenkboek over de liefde. Laat je hart spreken - liefde is wat verbindt, troost, ontroert, kracht geeft. Vol aansprekende quotes en Bijbelteksten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • PUUR! unplug de dag (pakket 3 ex.)

  Pakket van 3 ex. PUUR! Unplug de dag! is een inspirerend journal dat je helpt om vaker offline te gaan: even een poosje zonder tablet, smartphones en agenda's door het leven om gewoon weer te genieten van 'het moment', van NU. Van het pure leven, zonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,97
 • Kleur en teken de Psalmen

  Houd je van biblejournaling? Dan is dit kleurboek iets voor jou! In dit bijzondere kleurboek vind je maar liefst 75 prachtig geïllustreerde psalmen. De illustraties zijn rijk gevarieerd en bevatten ook handlettering-quotes. De psalmen komen uit de Bijbel in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rachel & Eva boeken
  Rachel & Eva - Me zus en me zo

  'Me zus & me zo' is een vrolijk zussenboek van Eva en Rachel Stolk. Ze vertellen alles over een van de belangrijkste relaties: die met je zus. Over de ruzies, de liefde en de vriendschap tussen zussen. Maar ook over het verlies van een zus, afstand nemen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Martha Osborn boeken
  Martha Osborn - God, bent u daar?

  God, bent U daar? - Gebeden voor wie wil beginnen met bidden - of opnieuw wil gaan bidden. Eenvoudige gebeden zonder jargon, maar wel met diepgang. Een prachtig cadeau voor nieuwe gelovigen en deelnemers aan een Alpha-, Oriëntatie- of andere geloofscursus. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Lindsay Melluish boeken
  Lindsay Melluish - Gefeliciteerd papa en mama

  Gefeliciteerd papa en mama!In de verandering door een baby in je leven - de drukte, de nieuweverantwoordelijkheden, de slapeloze nachten - is het soms lastig omtijd met God door te brengen. Dit overdenkingenboekje voor 4 weken helpt je om in je nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Vincenza la Porta boeken
  Vincenza la Porta - 10 peppers om jezelf te zijn

  Heb je dat gevoel nu ook wel eens: dat er zoveel eisen aan je gesteld worden tegenwoordig, dat je haast een minderwaardigheidscomplex zou oplopen. Je moet mooi zijn, minstens een hbo-opleiding volgen, beetje gebekt enz. Maar als je dat nu niet hebt of bent?… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,90
 • Gary Chapman boeken
  Gary Chapman - Veel liefs

  Hij komt met bloemen thuis, maar wat jij echt zou willen is tijd voor elkaar... Zij geeft je een omhelzing, maar waar jij eigenlijk behoefte aan hebt, zijn haar bemoedigende woorden... Het probleem is niet jullie liefde, maar jullie liefdestalen! Hoe houd je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50