Cadeauboekjes

 • J. Belder boeken
  J. Belder - Goede moed

  Dank U, HEERE, dat ik bij U niet meer flink hoef te zijn. Dat ik mijn verdriet en vragen, mijn worstelingen en verwarring U vrijuit zeggen mag. Gij weet: U kwijt te zijn is me erger dan de dood. Dat is voor mij de nacht in de nacht. U begrijpt mij als er nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joni Eareckson Tada boeken
  Joni Eareckson Tada - Kracht voor vandaag

  Een prachtig geschenkboekje in de bekende reeks cadeauboekjes. Met als rode draad het indrukwekkende levensverhaal van Joni Eareckson Tada die op zeventienjarige leeftijd verlamd raakte. Joni's teksten worden aangevuld met troostende bijbelteksten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Paus Franciscus boeken
  Paus Franciscus - Buonasera

  'Buonasera', zo begroette paus Franciscus op 13 maart 2013 de wereld. Eenvoudig en hartelijk. Zonder franjes. Het zette de toon voor zijn latere optredens. 365 gedachten van Paus Franciscus geeft per dag een citaat uit een van de vele toespraken, teksten die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sterrenglans

  Deze bureaustandaard bevat vijfentwintig prachtige prenten van Marieke ten Berge uit het boek Sterrenpracht. Aan elke prent is een bijbeltekst toegevoegd. Zo worden gezinnen op een unieke, inspirerende manier uitgenodigd om dagelijks te denken en dromen over… (Losbladig)

  Lees meer...
  12,50
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Hij is bij je

  God is bij je. Als goede Herder, als ware Wijnstok; als Helper en Trooster. Max Lucado deelt lessen uit het Johannesevangelie over de God die dichtbij is - in slechte en in goede dagen.Een stijlvol uitgevoerd boekje met harde kaft. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Veel geluk

  In Veel geluk deelt Max Lucado Bijbelse lessen over Gods goede leven. Het is een prachtig cadeautje voor huwelijk en andere feestelijke gebeurtenissen. Zeer passend om iemand geluk toe te wensen bij scharnierpunten in het leven. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Een hart als Jezus

  God houdt van je zoals je bent, maar Hij wil je niet laten zoals je bent. Hij wil dat je een hart als Jezus krijgt. Max Lucado stelt in dit boek de vraag: Wat als jouw hart een etmaal lang vervangen wordt door het hart van Jezus? Hoe zouden de mensen dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Je hoort bij mij Cadeaueditie

  In ieder van ons schuilt in meer of mindere mate een Wout. We hebben allemaal behoefte aan goedkeuring van anderen, een verlangen om te zijn zoals de rest van de massa, de neiging om te laten zien wat we hebben. En, net als Wout, letten we vaak niet op wat het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Aansprekende gedichtenserie Licht na het duister

  Het verlies van een dierbare veroorzaakt veel pijn. Deze gedichten geven woorden aan die pijn en laten zien dat God juist in die moeilijke momenten bij je wil zijn. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Anne-Marie Klaassen boeken
  Anne-Marie Klaassen - Onderweg met God

  In dit full colour cadeauboek neemt Anne-Marie Klaassen de lezer meeop haar reis door Ierland. Het is niet zomaar een reis, Anne-Marie kwamonderweg tot vele ontdekkingen over God en geloven. Tijdens de reisziet ze veel metaforen en regelmatig legt ze dan ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Pasen met de Zandtovenaar

  Met het prachtige fullcolour cadeauboek Pasen met de Zandtovenaar kun je het paasverhaal op veel manieren beleven. De kunstige zandtekeningen van Gert van der Vijver gaan samen met bijbelteksten uit het paasverhaal. Op de dvd is de zandtovenaar in actie te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - In Zijn hand

  Genieten van Gods glorie, leven in zijn grote hand, delen in zijn kracht en doorgeven wat Hij je geeft - daarover gaat 'In Zijn hand'. Max Lucado deelt Bijbelse lessen over discipelschap en leven als christen. Een opbouwend cadeautje voor mannen en vrouwen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Klarine Sikkema-Wiersema, Bert Wiersema boeken
  Klarine Sikkema-Wiersema, Bert Wiersema - Een regenboog in de woestijn

  Klarine Sikkema is 26 als er borstkanker bij haar ontdekt wordt. Haar kinderen zijn dan 1, 3 en 5 jaar. Klarine komt onmiddellijk terecht in een achtbaan van agressieve ziekenhuisbehandelingen. Zij en haar man Johan moeten antwoorden vinden op vragen waar ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janneke de Leede boeken
  Janneke de Leede - Het grote boek over geluk

  'Het grote boek over geluk' is een inspirerend geschenkboek over de zoektocht naar geluk. Hoe kun je een bezield leven leiden? Janneke de Leede beschrijft verschillende aspecten van het christelijke geloof, onder andere dankbaarheid, stilte, loslaten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • PUUR! unplug de dag

  PUUR! Unplug de dag! is een inspirerend journal dat je helpt om vaker offline te gaan: even een poosje zonder tablet, smartphones en agenda's door het leven om gewoon weer te genieten van 'het moment', van NU. Van het pure leven, zonder stoorzenders. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gary Chapman boeken
  Gary Chapman - Veel liefs

  Hij komt met bloemen thuis, maar wat jij echt zou willen is tijd voor elkaar... Zij geeft je een omhelzing, maar waar jij eigenlijk behoefte aan hebt, zijn haar bemoedigende woorden... Het probleem is niet jullie liefde, maar jullie liefdestalen! Hoe houd je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Janet van Dijk, Nynke Dijkstra-Algra boeken
  Janet van Dijk, Nynke Dijkstra-Algra - Vertrouwen

  Zonder vertrouwen kun je niet leven. Sommige mensen vertrouwen op hun eigen gevoel, andere stellen hun vertrouwen in andere mensen, weer andere vertrouwen op God. Als je ergens vertrouwen in hebt, durf je het aan. Vertrouwen bepaalt in grote mate hoe je je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Janet van Dijk, Nynke Dijkstra-Algra boeken
  Janet van Dijk, Nynke Dijkstra-Algra - Voor de ziel

  Met het woord ziel duid je in de meeste gevallen de spirituele kant van mensen aan. Het wordt ook wel het voertuig van de geest genoemd. In het christendom duidt de ziel het onsterfelijke deel van de mens, diens essentie, aan.Het boekje 'Voor de ziel' helpt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Billy Graham boeken
  Billy Graham - Kracht & zegen

  Kracht & zegen is een stijlvolle bureaukalender met de mooiste uitspraken van Billy Graham. Een prachtig cadeau voor jong en oud, man en vrouw. Bijvoorbeeld bij volwassendoop, inzegening van ouderlingen of oudsten.Billy Graham is al ruim zeventig(!) jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Erica Kramer boeken
  Erica Kramer - Met open handen

  Veertig bijbeloverdenkingen over loslaten, ontvangen, doorgeven en zegenen.Over ontspannen leven in geloof. Inhoudelijk een mooi cadeau voor iedere vrouw die geniet van het leven met open handen.Een mooie cadeaubundel met harde kaft. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Irene Klein Haneveld boeken
  Irene Klein Haneveld - Zegen voor jou

  Een fraai uitgevoerd, prachtig cadeau voor vrouwen en mannen. Zegeningen vind je overal en altijd, ook verstopt in de meest moeilijke tjiden van het leven. Humoristische, inspirerende en aansprekende verhalen, overdenkingen, citaten en gedichten over Gods… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerieke van Til boeken
  Gerieke van Til - Vang mijn traan

  Vang mijn traan is een mooi gebonden boek over het thema 'rouwen'. Veertig doorleefde bijbeloverdenkingen voor wie verdriet heeft. Daarin is ruimte voor emotie, voor boosheid en tranen, en wordt er niet te snel voorbijgegaan aan de rafelrandjes van het leven.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Alinda Bol boeken
  Alinda Bol - Woorden van troost

  God werkt door mensen. Hij zet een muur van mensen om je heen.Wanneer je dreigt te vallen,val je tegen die muur.Ook al is het nog zo donker, er kómt een dag dat je ineens weer een vogel hoort fluiten.Alinda Bol (1970) verloor haar eerste man door een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - God tilt je op

  Iedereen komt het tegen op zijn levenspad. Het dal. We zijn ontmoedigd, we rouwen, we zijn teleurgesteld. Als we door het dal gaan, kan het moeilijk zijn om vrede te vinden, om met God verder te gaan. Maar God laat ons niet vallen! Hij tilt ons op. God tilt je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wilma Veen boeken
  Wilma Veen - Ik lief jou

  'Ik lief jou' van kunstenares Wilma Veen is een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders. Met haar unieke schilderijen, teksten en tekeningen geeft kunstenares Wilma Veen op kleurrijke wijze uitdrukking aan de liefde. Iedere pagina is een uitnodiging om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99