Cadeauboekjes

 • Linette Trapman boeken
  Linette Trapman - Dicht bij U

  Dicht bij U is een bemoedigend geschenkboek over de nabijheid van God. Tekst en beeld spreken van de trouw van God. Linette Trapman is kunstenares en veelvuldig spreekster op vrouwenconferenties. (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Danielle Heerens boeken
  Danielle Heerens - Thuis bij de Amish

  Thuis bij de Amish is een prachtig full colour coffeetable boek, vol schitterende foto's, recepten, quilts, quotes en verhalen over de levensstijl van de Amish. Het brengt de Amish cultuur in beeld, zoals deze werkelijk is. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • PUUR! Liefde

  PUUR! Liefde is een inspirerend full colour geschenkboek over de liefde. Laat je hart spreken - liefde is wat verbindt, troost, ontroert, kracht geeft. Vol aansprekende quotes en Bijbelteksten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • PUUR! Prayer journal

  De PUUR! Prayer journal is een prachtig vormgegeven journal in de PUUR!-lijn. Vol quotes en inspirerende Bijbelteksten en vooral: veel ruimte om je eigen gebeden en gebedsverhoringen te noteren. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jos Douma boeken
  Jos Douma - Oase

  In 50 korte overdenkingen laat Jos Douma je nadenken over de vrucht van de Geest zoals die omschreven staat in Galaten 5. Liefde, blijdschap en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing: mooie karaktertrekken waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anna Brooker, Nick Brooker boeken
  Anna Brooker, Nick Brooker - Samen verder

  Samen verderEen huwelijkscadeautje met diepgang!Bijbeloverdenkingen voor pasgetrouwden, om Gods liefde te latenschijnen in een menselijke liefdesrelatie. Daarbij komt zowel het mooieals het uitdagende van een leven samen aan de orde. Het boekje bevat voor 4… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Lindsay Melluish boeken
  Lindsay Melluish - Gefeliciteerd papa en mama

  Gefeliciteerd papa en mama!In de verandering door een baby in je leven - de drukte, de nieuweverantwoordelijkheden, de slapeloze nachten - is het soms lastig omtijd met God door te brengen. Dit overdenkingenboekje voor 4 weken helpt je om in je nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Elise Lente Meester boeken
  Elise Lente Meester - Het mooiste lied

  Een prachtig geschenk bij huwelijk en verloving, maar ook voor allerleiandere gelegenheden. Het boek valt extra op door het grote formaat ende hoge kwaliteit van afwerking van omslag en binnenwerk.De teksten uit Hooglied komen uit The Message. Dit levert… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A. Schot boeken
  A. Schot - Woorden van wijsheid

  Ds. A. Schot Woorden van wijsheid voor moeders Deel 3 serie Woorden van Wijsheid Een moeder neemt voor haar kinderen een grote plaats in. Zij droeg haar kinderen onder het hart en bracht hen ter wereld. Zelfs als de bloedband ontbreekt, weten moeders kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Maarten Luther boeken
  Maarten Luther - Gedenk zijn wonderen

  Deel 3 Lutherserie Luther legt Psalm 111 uit als een danklied voor de uittocht uit Egypte en de viering van het Pascha. Vervolgens staat hij stil bij de viering van ‘ons Pascha’, het Heilig Avondmaal. ‘Let op de kostelijke naam waarmee de dichter het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Paul Boersma boeken
  Paul Boersma - Dhammapada

  Het Dhammapada is een beroemde verzameling verzen die traditioneel aan de Boeddha toegeschreven worden. Het wordt gezien als een van de meesterwerken in de vroeg boeddhistische literatuur. Een prachtige bundeling verzen voor de boeddhist die lering zoekt. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anne van der Bijl, Al Janssen boeken
  Anne van der Bijl, Al Janssen - Exodus

  Het onmogelijke bereiken, en daarbij leren van Mozes. Hij was radicaal en offerde zijn leven op om zijn volk te bevrijden. God houdt ervan om ook ons leven radicaal te gebruiken, en het onmogelijke te doen door ons heen. Exodus bevat vijftig korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Carianne Ros boeken
  Carianne Ros - Nu & Later

  Elke dag een moment stilstaan om te ontdekken wat het leven met je doet. Carianne Ros is als christentherapeut en personal coach gewend om vragen te stellen die mensen verder helpen. Daarnaast is ze gepassioneerd voor vrouwen. Een perfecte combinatie voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Eline Hoogenboom boeken
  Eline Hoogenboom - Belle Inspiration - Happy!

  In de reeks Belle Inspiration is ook Happy! verschenen. Belle Inspiration helpt meiden bij hun zoektocht naar geluk. Wat maakt jou happy? Wat is geluk eigenlijk? Hoe word je het? Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse tieners het gelukkigst zijn. Maar is dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Noor van Haaften boeken
  Noor van Haaften - God is mijn helper

  Noor van Haaften heeft met God is mijn helper een prachtig geschenkboek gemaakt, vol bemoediging en troost voor iedereen. Het boek bevat mooie natuurfoto's en korte Bijbelse overdenkingen. Rode draad in het boek is dat wij mensen niet alleen troost nodig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Carianne Ros boeken
  Carianne Ros - Gebeden voor vrouwen

  Gebeden voor vrouwen - Carianne Ros schreef een boekje dat het gebedsleven van vrouwen wil verdiepen. In 7 hoofdstukken met een korte inleiding, voorbeeldgebeden en verwerkingsvragen nodigt ze de lezers uit om aan de slag te gaan met lofprijzing en gebed. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Martha Osborn boeken
  Martha Osborn - God, bent u daar?

  God, bent U daar? - Gebeden voor wie wil beginnen met bidden - of opnieuw wil gaan bidden. Eenvoudige gebeden zonder jargon, maar wel met diepgang. Een prachtig cadeau voor nieuwe gelovigen en deelnemers aan een Alpha-, Oriëntatie- of andere geloofscursus. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Speciaal van mij

  Een stevig doe-boek met 24 hippe ansichtkaarten om te sturen naar vriendinnenbij diverse gelegenheden. Bevat meer dan 1000 stickers met leuke teksten en plaatjes. Do it yourself! De vrolijke harde kaft met mooi sluitelastiek geeftSpeciaal van mij een prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Gerry Velema boeken
  Gerry Velema - Voor jou

  Er is iets tussen gevers en ontvangers, tussen sprekers en luisteraars, tussen schrijvers en lezers: nabijheid! Het is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken. Gerry Velema schrijft en spreekt graag over nabijheid,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Dien de Haan boeken
  Dien de Haan - Woorden van vertrouwen

  Vertrouwen is samen met God op de regenboog letten! Als je God je gisteren geholpen heeft, is hij je morgen niet vergeten. Dien de Haan (1934) was (eind)-redacteur van o.a. de Elisabethbode.Recente boeken van haar hand: Lees maar, er staat meer dan er staat en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • ik lief jou+blik

  Het kleurrijke geschenkboek Ik lief jou beleeft alweer haar vijfde druk! Ter gelegenheid daarvan verschijnt er een limited edition: het boek komt verpakt in een prachtig vormgegeven blik. Om te bewaren en te gebruiken! In het blik zitten gratis ansichtkaarten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - Je mag er zijn!

  Van de auteur van het succesvolle dagboek 'Ontmoeten' verschijnt nu een nieuw boek met korte bijbeloverdenkingen: Je mag er zijn! Veertig verrassende ontmoetingen met bekende en onbekende vrouwen uit de Bijbel. Heel gewone, herkenbare vrouwen; bescheiden of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • PUUR! Doodle your life

  Puur! Doodle your life: een kleurrijk verslag van je leven! Testjes, lijstjes, opdrachtjes: gaat je hart al sneller kloppen? Dan is 'Doodle your life' jou op het lijf geschreven. Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen (je hoeft sowieso helemaal niks), want dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Arine Spierenburg-van Wijngaarden boeken
  Arine Spierenburg-van Wijngaarden - In Gods hand

  Dit prachtig vormgegeven boekje brengt met korte, sprekende teksten en fotos de betekenis van de doop heel dichtbij.Een nieuw leventje helemaal van zijn ouders, helemaal van God.Wat houdt het in dat een kind Gods kind is? Wat wordt er precies beloofd bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Jouke Janze, Judith Janze boeken
  Jouke Janze, Judith Janze - 10 peppers voor je verkering

  Je hebt verkering en daar ben je blij mee. Maar of het nu altijd zo'n feest is... Het kan af en toe best vonken, of juist helemaal uitdoven. Dan kunnen jij en je vriend of vriendin wel een oppepper gebruiken.Dit boekje is zo'n oppepper. Het bevat 10 peppers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95