Cadeauboekjes

 • Gerry Velema boeken
  Gerry Velema - Voor jou

  Er is iets tussen gevers en ontvangers, tussen sprekers en luisteraars, tussen schrijvers en lezers: nabijheid! Het is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken. Gerry Velema schrijft en spreekt graag over nabijheid,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Dien de Haan boeken
  Dien de Haan - Woorden van vertrouwen

  Vertrouwen is samen met God op de regenboog letten! Als je God je gisteren geholpen heeft, is hij je morgen niet vergeten. Dien de Haan (1934) was (eind)-redacteur van o.a. de Elisabethbode.Recente boeken van haar hand: Lees maar, er staat meer dan er staat en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • ik lief jou+blik

  Het kleurrijke geschenkboek Ik lief jou beleeft alweer haar vijfde druk! Ter gelegenheid daarvan verschijnt er een limited edition: het boek komt verpakt in een prachtig vormgegeven blik. Om te bewaren en te gebruiken! In het blik zitten gratis ansichtkaarten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pasen met de Zandtovenaar

  Met het prachtige fullcolour cadeauboek Pasen met de Zandtovenaar kun je het paasverhaal op veel manieren beleven. De kunstige zandtekeningen van Gert van der Vijver gaan samen met bijbelteksten uit het paasverhaal. Op de dvd is de zandtovenaar in actie te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Anne-Marie Klaassen boeken
  Anne-Marie Klaassen - Onderweg met God

  In dit full colour cadeauboek neemt Anne-Marie Klaassen de lezer meeop haar reis door Ierland. Het is niet zomaar een reis, Anne-Marie kwamonderweg tot vele ontdekkingen over God en geloven. Tijdens de reisziet ze veel metaforen en regelmatig legt ze dan ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Wendeline Durieux boeken
  Wendeline Durieux - Brandstof

  In ons land weten veel mensen elke zondag de weg naar de kerk te vinden. Naast trouwe kerkgangers bestaat er een grote groep gelovigen die om allerlei redenen niet wekelijks een kerkdienst meemaken. Met deze groep mensen in het hoofd schreef Wendeline Durieux… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frits Deubel boeken
  Frits Deubel - Aansprekende gedichtenserie Licht na het duister

  Het verlies van een dierbare veroorzaakt veel pijn. Deze gedichten geven woorden aan die pijn en laten zien dat God juist in die moeilijke momenten bij je wil zijn. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Paul Boersma boeken
  Paul Boersma - Dhammapada

  Het Dhammapada is een beroemde verzameling verzen die traditioneel aan de Boeddha toegeschreven worden. Het wordt gezien als een van de meesterwerken in de vroeg boeddhistische literatuur. Een prachtige bundeling verzen voor de boeddhist die lering zoekt. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carianne Ros boeken
  Carianne Ros - Nu & Later

  Elke dag een moment stilstaan om te ontdekken wat het leven met je doet. Carianne Ros is als christentherapeut en personal coach gewend om vragen te stellen die mensen verder helpen. Daarnaast is ze gepassioneerd voor vrouwen. Een perfecte combinatie voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - Je mag er zijn!

  Van de auteur van het succesvolle dagboek 'Ontmoeten' verschijnt nu een nieuw boek met korte bijbeloverdenkingen: Je mag er zijn! Veertig verrassende ontmoetingen met bekende en onbekende vrouwen uit de Bijbel. Heel gewone, herkenbare vrouwen; bescheiden of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - God tilt je op

  Iedereen komt het tegen op zijn levenspad. Het dal. We zijn ontmoedigd, we rouwen, we zijn teleurgesteld. Als we door het dal gaan, kan het moeilijk zijn om vrede te vinden, om met God verder te gaan. Maar God laat ons niet vallen! Hij tilt ons op. God tilt je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • PUUR! Doodle your life

  Puur! Doodle your life: een kleurrijk verslag van je leven! Testjes, lijstjes, opdrachtjes: gaat je hart al sneller kloppen? Dan is 'Doodle your life' jou op het lijf geschreven. Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen (je hoeft sowieso helemaal niks), want dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • J. Belder boeken
  J. Belder - Goede moed

  Dank U, HEERE, dat ik bij U niet meer flink hoef te zijn. Dat ik mijn verdriet en vragen, mijn worstelingen en verwarring U vrijuit zeggen mag. Gij weet: U kwijt te zijn is me erger dan de dood. Dat is voor mij de nacht in de nacht. U begrijpt mij als er nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hetty Methorst boeken
  Hetty Methorst - aangeraakt

  'Aangeraakt' is een uniek, bemoedigend geschenkboek, met bewogenheid geschreven. De gedichten geven woorden aan soms onuitgesproken gevoelens. Samen met de aansprekende beelden zijn ze als een troostende arm om je heen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joni Eareckson Tada boeken
  Joni Eareckson Tada - Kracht voor vandaag

  Een prachtig geschenkboekje in de bekende reeks cadeauboekjes. Met als rode draad het indrukwekkende levensverhaal van Joni Eareckson Tada die op zeventienjarige leeftijd verlamd raakte. Joni's teksten worden aangevuld met troostende bijbelteksten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • P.J. Vergunst boeken
  P.J. Vergunst - Mijn leven is voor U

  Als je belijdenis doet, spreek je voor God en Zijn gemeente uit dat je jouw leven Hem wilt toewijden. Dat heeft consequenties. Het navolgen van Jezus Christus betekent dat jouw manier van leven haaks komt te staan op het leven van deze tijd, dat je je een vis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Piet, Anja Boogerd boeken
  Jan Piet, Anja Boogerd - De stem van de herder

  In het full-colour geschenkboek 'De stem van de herder' van Jan Piet staan prachtige spirituele levenslessen en adembenemende foto's van herders en kuddes uit heel Europa. De auteur en de fotograaf wandelden met deze inspirerende mannen en vrouwen mee, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wees kalm te midden van het lawaai

  'Wees kalm temidden van het lawaai' is een prozagedicht uit 1927 van de Amerikaanse schrijver Max Ehrmann (1872-1945). Deze spirituele tekst is vaak op posters verspreid als inspiratiebron om goed en zinvol te leven. 'Houd vrede met je ziel in de lawaaierige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerard Tuk boeken
  Gerard Tuk - Zoekt & gijzelt

  De Zoekmachine is niet meer weg te denken uit het moderne leven. Of je nu de openingstijden van de plaatselijke bibliotheek wilt weten of het aantal Chinezen op de wereld: tik het in bij Google en je hebt in een muisklik een antwoord dat best nog eens waar zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,73
 • W. Silfhout boeken
  W. Silfhout - Woorden van wijsheid voor ambtsdragers

  Het vervullen van een ambt in de kerk is tegelijk gave en opdracht. Dat vraagt in de eerste plaats om licht en leiding door de Heilige Geest. Maar er is ook voortdurend toerusting nodig. Daarvoor geeft de Bijbel vele aanwijzingen. In dit boekje wordt daarvoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Archibald Alexander boeken
  Archibald Alexander - Puriteinen Raad aan jongeren Deel 4

  In deze uitgave zijn twee teksten van Archibald Alexander opgenomen die gericht zijn aan jongeren: Een preek over de geschiedenis van de rijke jongeling en een verhandeling met de titel ‘Raad van ouderen aan jongeren’. Alexander werkt hierin praktische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • John Ortberg boeken
  John Ortberg - Gods cadeau voor jou

  Gods cadeau voor jou - dat is een leven met Hem. Je mag putten uit zijn kracht, delen in zijn liefde en genieten van de blijdschap die Hij geeft. Zo ervaar je in je alledaagse realiteit Gods aanwezigheid.Een aansprekend boek met humor en diepgang.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Helene Akkerman boeken
  Helene Akkerman - Superfoods Leven in balans

  Je bent ongetwijfeld druk en de veelheid aan keuzes duizelt je soms. Hoe kun je leven in balans met deze feiten? Hoe zorg je dat je staande blijft terwijl er van allerlei kanten een appèl op je wordt gedaan? Aan de hand van haar ervaring als psycholoog en met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Paul Abspoel boeken
  Paul Abspoel - Superfoods Leven in vertrouwen

  Leven in vertrouwen is geloofsopbouwend, vriendelijk van toon en bemoedigend van inhoud. Gelovige mensen weten ook niet alles zeker. Je twijfels en vragen mag je serieus nemen. Dit korte to-the-point boekje geeft je handvatten om te leven van vertrouwen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Coby Kremer boeken
  Coby Kremer - Bijschrift - vragen en creatieve schrijfopdrachten bij je stille momenten met God

  Wil jij je stille tijd op een creatieve manier vormgeven? Wil je je stille momenten met God verdiepen? Probeer dan eens om bijbellezen te combineren met creatieve schrijfopdrachten. Je bent dan met je volle aandacht bij de tekst. Zo doe je nieuwe ontdekkingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95