Bijbelse handboeken

 • A.M.P.C. van Hartingsveldt-Moree boeken
  A.M.P.C. van Hartingsveldt-Moree - Vrouw vandaag Lea en Rachel volgen 4

  In het dagelijkse leven van vrouwen zijn vaak veel vragen. Wat moet ik nu doen? Wat gebeurt hier? Waarom overkomt mij dit? Je vindt dergelijke vragen ook terug in het leven van veel vrouwen uit de Bijbel. Hun levensleiding bevat antwoorden voor vrouwen vandaag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Frans van Hartingsveldt, Andrea van Hartingsveldt-Moree boeken
  Frans van Hartingsveldt, Andrea van Hartingsveldt-Moree - Opvoedingsreis

  Bij de geboorte van een baby beginnen ouders aan een opvoedingsreis. Meer dan ooit is het belangrijk dat ouders zich op die reis voorbereiden en dat ouders die al een poosje op reis zijn, koers houden. Een Bijbelse opvoeding staat haaks op deze tijd en gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pieter Both boeken
  Pieter Both - Adem!

  Adem! Hoe de heilige Geest in je bezig is. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Daniël Gillissen, Helma van de Beek-van Wijk, Els Bette-Fluit boeken
  Daniël Gillissen, Helma van de Beek-van Wijk, Els Bette-Fluit - Handboek voor jonge christenen

  Hoe blijf je wakker tijdens de preek? Hoe houd je de duivel op afstand? Hoe maak je tijd voor God? Wat kun je bidden? Hoe houd je het leuk thuis? Hoe maak je mensen blij?Het Handboek voor jonge christenen gaat in op zo?n 75 Hoe-vragen die te maken hebben met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Anne-Marie van Briemen boeken
  Anne-Marie van Briemen - Dubbelzout

  Een praktisch doe - en denkboek dat je helpt om getuige van Jezus te zijn- op een ontspannen manier. Je wilt eerlijk christen-zijn. Als het even kan, moeten je leeftijdgenoten aan je merken dat je Jezus volgt. En liefst zou je er ook wat over willen zeggen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Jordy Kroon boeken
  Jordy Kroon - Jongens met lef...

  Leuke dingen doen, meiden, omgaan met je ouders, seks en gaan voor God ¿ dit boek laat jongens zien hoe ze een echte man worden! Je moet er in ieder geval lef voor hebben...Je bent pas een man als je 18 bent. Wat een onzin! Je bent een man, omdat je zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Jasper Klapwijk boeken
  Jasper Klapwijk - Basics van de Bijbel

  De Bijbel is niet uit de hemel gedropt. Het boek is een verzameling van verschillende soorten teksten, geschreven door heel verschillende typen mensen, over een periode van vele eeuwen. Toch biedt de Bijbel één samenhangend verhaal. Het verhaal van Gods plan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Johan Murre boeken
  Johan Murre - Lexicon Nieuwe Testament

  Alle Griekse woorden in het Nieuwe Testament: betekenissen, grammaticale vormen én hun Hebreeuwse en Aramese equivalenten.Dit is het meest complete woordenboek bij het Nieuwe Testament. Het is het eerste woordenboek Grieks-Nederlands waarin én alle woorden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  109,50
 • Jan. H. van Doleweerd boeken
  Jan. H. van Doleweerd - Gids voor bijbellezers

  Het is een protestantse gedachte dat de Bijbel door iedereen te lezen is. Toch is het interpreteren van de Bijbel en het toepassen van de inhoud op je eigen leven niet eenvoudig. Hoe moet je de Bijbeltekst uitleggen? Dit boek wil hierin een gids zijn. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eduard Doornbos boeken
  Eduard Doornbos - WZDB

  Al jaren worden discussies gevoerd over verschillende onderwerpen die bijna ieder mens wel eens bezig hebben gehouden. Evolutie of schepping? Waarom zijn wij hier? Heeft Jezus wel bestaan? Staan er fouten in de Bijbel? Gaan wetenschap en de Bijbel wel samen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jeroen Murre boeken
  Jeroen Murre - Basiscursus bijbels Hebreeuws 1 en 2 (exclusief de begeleiding)

  Veel lezers van de Naardense Bijbel zijn getroffen door de vertaling van Pieter Oussoren, omdat deze het Nederlands zo transparant heeft gemaakt voor Hebreeuwse en Griekse brontalen. En alhoewel we als uitgever zeer trots zijn op deze vertaling, is het 'maar'… (Losbladig)

  Lees meer...
  159,00
 • Klaas Spronk, Archibald van Wieringen boeken
  Klaas Spronk, Archibald van Wieringen - De Bijbel theologisch

  In de B ijbel wordt op heel verschillende manieren over God en de ervaringen van mensen met hun G od verteld en gezongen. De Bijbel theologisch is een gids in dat boeiende landschap.De Bijbel biedt geen samenhangende geloofsleer, maar een veelvoud aan stemmen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Het evangelie van Lukas

  Het evangelie van Lukas is een verhaal over Jezus van Nazaret en over de messiaanse beweging die hij begonnen is. Het speelt zich af in het joodse land onder Romeinse bezetting, in de eerste dertig jaar van de gangbare jaartelling. Het is vermoedelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - Als de ramshoorn schalt

  De sjofar ofwel ramshoorn klinkt al duizenden jaren bij het Joodse nieuwjaar (Rosj hasjana), op Grote Verzoendag (Jom Kippoer) en andere Joodse feestdagen. Het boek geeft inzicht in gebruik en betekenis van de sjofar in het jodendom maar ook voor christenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • F. van Deursen boeken
  F. van Deursen - II Timoteüs, Titus en Filemon

  Paulus is ter dood veroordeeld. Oud en eenzaam wacht hij in een koude kerker in Rome op zijn executie. Hier schrijft hij zijn tweede brief aan Timoteüs, zijn geestelijke zoon. Een wat schuchtere Joodse jongeman die hem al jarenlang heeft vergezeld en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jacob Slavenburg boeken
  Jacob Slavenburg - De oerknal van het christendom

  Woorden van Jezus en Christus-verschijningen zorgden tweeduizend jaar geleden voor een explosie... in het hart. De charismatische beweging die daaruit ontstond en als een brede stroom uitwaaierde, werd echter steeds meer gekanaliseerd. Een spirituele kern werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Wilkin van de Kamp boeken
  Wilkin van de Kamp - God speelt geen enkele rol in mijn leven ...

  Is het niet geweldig als je kunt zeggen: 'God speelt geen enkele rol in mijn leven, Hij is de regisseur!' Helaas speelt de almachtige God nog veel te vaak wel een rol in het leven van velen van ons. Wij laten ons denken en doen beïnvloeden door de tijdgeest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gordon. D Fee, Douglas Stuart boeken
  Gordon. D Fee, Douglas Stuart - Haal meer uit de Bijbel

  Bijna een miljoen mensen hebben de Engelse versie How to Read the Bible for All Its Worth gebruikt als hulp en ondersteuning bij het lezen van de Bijbel. Nu is er eindelijk een Nederlandse vertaling, waarbij rekening is gehouden met de huidige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ron van der Spoel boeken
  Ron van der Spoel - Blijf jij in mij

  'Blijf in Mij, dan blijf Ik in jullie' zijn de woorden die Jezus sprak tijdens zijn laatste uren met de leerlingen. Na de paasmaaltijd liepen ze met brandende fakkels door het Kidrondal, richting Getsemane. Onderweg vertelde Jezus over de wijnstok en de ranken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Barry J. Beitzel boeken
  Barry J. Beitzel - De Grote Bijbelatlas

  De verhalen uit de Bijbel zijn niet los te zien van de landen en de omstandigheden waarin ze zich afspeelden. De cultuurhistorische omgeving heeft grote invloed gehad op de bijbelse gebeurtenissen en op de bijbelse boodschap. De grote bijbelatlas biedt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • A. Noordegraaf boeken
  A. Noordegraaf - Woordenboek voor bijbellezers

  De Bijbel is het meest gelezen boek ter wereld. Toch valt het niet altijd mee om de betekenis van een bijbelgedeelte goed te verstaan: zowel de moderne seculiere cultuur als een ingesleten godsdienstige gewoonte kunnen je in de weg zitten om de betekenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,25
 • Oecumenisch leesrooster 2013-2022

  De Raad van Kerken dient de brede oecumene door in aanvulling op deze afzonderlijke leeswijzen de kerken een gezamenlijke leesorde aan te bieden: het Oecumenisch Leesrooster. Daarin zijn de verschillende kerkelijke tradities samengebracht, eenzijdigheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,49
 • Bill T. Arnold, Bryan E. Beyer boeken
  Bill T. Arnold, Bryan E. Beyer - In ontmoeting met het Oude Testament

  Het bestuderen van het Oude Testament is een verrassende ervaring. In ontmoeting met het Oude Testament is geschreven als leidraad bij de bestudering van het Oude Testament. De auteurs geven een samenvatting van de inhoud van het Oude Testament en maken de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Arvella Schuller boeken
    7,95
 • Frans van Hartingsveldt, Andrea van Hartingsveldt boeken
    9,95