Boeken over bijbels

 • Bijbel Nieuwe Bijbelvertaling huiseditie

  Bijzondere bijbels voor elke dag, dat zijn de huisedities van de Nieuwe Bijbelvertaling. De huiseditie is een slag groter dan de standaardeditie. (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • NBG boeken
  NBG - Bijbel in Gewone Taal

  De paperbackeditie van de Bijbel in Gewone Taal (BGT). De Bijbel in Gewone Taal is een vertaling van de Bijbel in duidelijke taal. Deze vertaling maakt de Bijbel voor iedereen begrijpelijk. Het gebruik van gewone taal brengt de tekst dichtbij. Zo kan iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Schrijfbijbel

  Vernieuwde uitgave van de Schrijfbijbel! Naast de Bijbeltekst van de Nieuwe Bijbelvertaling is op elke pagina genoeg ruimte om zelf te schrijven, handletteren en biblejournalen. Deze nieuwe druk heeft weer dikker papier (40 grams, off white), waardoor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense bijbel

  De veelgeprezen Naardense Bijbel nu eindelijk op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Deze uitvoering heeft een flexibele PU-vivella-omslag. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,00
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel

  Dit exemplaar is gesigneerd door vertaler Pieter Oussoren.De veelgeprezen Naardense Bijbel op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit zakformaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Deze zandkleuruitvoering heeft goud op snee en een flexibele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  85,00
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel

  De veelgeprezen Naardense Bijbel nu eindelijk op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Deze donkerblauwe uitvoering heeft een harde linnen omslag; de andere vijf uitvoeringen hebben een soepele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  62,50
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel

  De veelgeprezen Naardense Bijbel nu eindelijk op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Deze uitvoering heeft goud op snee en een soepele omslag van hoogwaardig vachetta kalfsleer; ze is voorzien van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  125,00
 • Michael Mulder, Shlomo Tucker boeken
  Michael Mulder, Shlomo Tucker - Hoe zullen we hem ontmoeten?

  De tempel is bijna tweeduizend jaar geleden totaal verwoest. Toch is hij nog altijd levendig aanwezig in Jodendom en christendom, in gebeden, liturgie en verwachting. Joodse en christelijke auteurs zijn in deze bundel met elkaar in gesprek over hoe het verlies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Thomas Scott boeken
  Thomas Scott - Bijbelverklaring Thomas Scott

  Reserveer deze studiebijbel voordelig: prijs tot verschijnen € 249,00 - daarna € 275,00 Thomas Scott leefde van 1747 tot 1821 in het oosten van Engeland. Hij was priester in de Anglicaanse kerk en grondlegger van de evangelische zendingsorganisatie Church… (Harde kaft)

  Lees meer...
  249,00
 • Bijbel

  Er is weer een nieuwe Limited Edition van de NBV. De bekende ontwerpster Renate van Beynum heeft een mooi ontwerp gemaakt voor vrouwen van 25-40 jaar op een speciaal 'aaibaar' materiaal, bedrukt met een zeefdruktechniek. Formaat: 12x18 cm Met deuterocanoniek:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Bijbel (HSV) met Psalmen - hardcover petrol

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een hardcover petrol omslag. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Bijbel (HSV) met Psalmen - vivella blauw zilversnee

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een donkerblauw vivella omslag met zilversnee. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  70,00
 • Bijbel (HSV) met Psalmen - blauw leer met zilversnee, rits en duimgrepen

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een donkerblauw omslag in leer, met zilversnee, rits en duimpgrepen. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  120,00
 • Bijbel (HSV) met Psalmen - hardcover print

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een fleurig hardcover omslag. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Bijbel (HSV) met Psalmen - vivella paars

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een vivella omslag. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,00
 • Bijbel (HSV) met Psalmen - zwart leer met goudsnee, rits en duimgrepen

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een zwart omslag in leer, met goudsnee, rits en duimgrepen. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  120,00
 • Bijbel (HSV) met Psalmen - vivella zwart met goudsnee

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een vivella zwart omslag en goudsnee. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  70,00
 • Bijbel (HSV) met Psalmen - hardcover zwart

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een hardcover zwart omslag. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Bijbel NBG-vertaling 1951

  Deze Bijbel in de NBG-vertaling uit 1951 is uitgevoerd in bruin vivella met goudsnee. Formaat: 9 x 15 cm (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Pietersma boeken
  Pietersma - Bijbel NBV standaard

  De standaardeditie van de NBV in het bekende ontwerp met werk van Henk Pietersma. De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) is een vertaling vanuit de bronteksten van de Bijbel in hedendaags, natuurlijk Nederlands. Het is een interconfessionele vertaling, gemaakt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Bijbel Nieuwe Bijbelvertaling - Luxe huiseditie

  Bijzondere bijbels voor elke dag, dat zijn de huisedities van de Nieuwe Bijbelvertaling. De huiseditie is een slag groter dan de standaard editie. Luxe uitgave. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  62,95
 • NBG boeken
  NBG - Bijbel+

  Bijbel+ is de Bijbel in Gewone Taal en een handige infogids bij de Bijbel.In de infogids vind je antwoorden op vragen als:- Waar gaat de Bijbel eigenlijk over?- Hoe zit de Bijbel in elkaar?- Wie heeft de Bijbel geschreven?- Waarom zou je er eigenlijk in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Startbijbel (BGT)

  De Startbijbel is al ruim twintig jaar een geliefde kinderbijbel die ook volwassenen aanspreekt. Voor thuis en op school, om in te lezen en uit voor te lezen.De Startbijbel bevat de bekende bijbelverhalen maar ook teksten die je zelden of nooit aantreft in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • A.E.J. Kaal boeken
  A.E.J. Kaal - Brood uit de hemel

  Er bestaan veel publicaties over ikonen; de meeste daarvan zijn geschreven uit een kunsthistorische interesse. Dit boek vormt daarop een uitzondering: het is geschreven door een theoloog en handelt over de functie die ikonen kunnen hebben voor gelovigen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,98
 • Michaëla Roman boeken
  Michaëla Roman - Trilogie

  Nadat Hannah op jonge leeftijd van haar eerste liefde wordt gescheiden, blijkt zij onherstelbaar gebroken te zijn. Uiteindelijk komt zij in een verkeerde relatie terecht en schrijft hierover onverbloemd in “De weg terug”. In “Een heftig weerzien” lees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00