Boeken over bijbels

 • Kurt Aland boeken
  Kurt Aland - Greek New Testament

  Nestle-Aland Greek text with English introduction, Greek-English dictionary, and United Bible Societies' critical apparatus. Includes key to sigla. Verguldsel titel op rood kunstleer. Met een Grieks-Engels woordenboek van het Nieuwe Testament. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Russian Bible-FL-Synod

  Een Russische Bijbel voor alle leeftijden. Dit is de Synodale vertaling, die gebruikt wordt door de meeste protestantse en orthodoxe kerken in Rusland.Heeft voor de pagina's van kaarten, een pagina invoering, gedrukt in Moskou.Deze bijbel heeft duidelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Bijbel, SV, met Psalmen

  De micro-editie van de Statenvertaling met Psalmen verschijnt met een stijlvolle, nieuw ontworpen omslag in bordeauxrood. Deze editie wordt in een beperkte oplage gemaakt, dus wees er snel bij. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bijbel De nieuwe Bijbelvertaling

  De Nieuwe Bijbelvertaling is voor het eerst verkrijgbaar als dwarsligger®. Voor deze bijbeluitgave is een speciale letter ontworpen, waardoor de complete Bijbel nu verschijnt in de meest compacte vorm en toch leesbaar blijft. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bijbel startbijbel

  De Startbijbel is al ruim twintig jaar een geliefde kinderbijbel die ook volwassenen aanspreekt. Voor thuis en op school, om in te lezen en uit voor te lezen.De Startbijbel bevat de bekende bijbelverhalen maar ook teksten die je zelden of nooit aantreft in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Bijbel groot nieuws bijbel

  Hand-/schoolbijbel in groene band. Formaat 12x18 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • NBV Huwelijksbijbel

  De NBV Huwelijksbijbel is nu verkrijgbaar met dwarsverwijzingen. Deze huwelijksbijbel is een prachtig geschenk, dat door de duurzame uitvoering lang meegaat. De goed leesbare letter en de uitvoering in twee kleuren maken het lezen prettig. De NBV… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Imke Bavay boeken
  Imke Bavay - Papa, waar is God? Daddy, where is God?

  Waar is God? We spreken zo vaak over Iemand die we eigenlijk niet kunnen zien, toch niet wanneer we letterlijk met onze ogen gaan zoeken. Geloven in God houdt een andere manier van kijken in, namelijk kijken met je hart. Je ziet dezelfde werkelijkheid als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • NBV Jongerenbijbel

  Deze herdruk van de Jongerenbijbel verschijnt in het najaar van 2014 en krijgt vijf nieuwe wisselomslagen, ontworpen door studenten van Hogeschool Windesheim. Deze Jongerenbijbel in De Nieuwe Bijbelvertaling biedt extra informatie speciaal voor jongeren:-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Het mooiste uit de Bijbel

  In de Perpetua reeks mocht volgens de redactie één boek niet ontbreken: de Bijbel. Er is geen boek geschreven waarin zo diep is nagedacht over de vraag wat het betekent om mens te zijn. De Bijbel staat vol verschillende teksten: gedichten, verhalen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Marcel M. Poorthuis boeken
  Marcel M. Poorthuis - Managen met Mozes

  De bijbelse verhalen over Mozes vertellen hoe deze leider bescheidenheid combineerde met overtuiging en bezieling. Hoe hij een berooide en onderdrukte groep mensen tot saamhorigheid wist te brengen; ze opvoedde totverantwoordelijkheid en vertrouwen. Bovendien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • M. ter Borg boeken
  M. ter Borg - Koran en Bijbel in verhalen

  Dit boek is een bloemlezing van verhalen die zowel in de Koran als in de Bijbel voorkomen, verzameld en van een inleiding voorzien door Marlies ter Borg en Karima Bisschop. Men vindt er o.a. het verhaal van de Schepping, van Adam en Eva, de Ark van Noach/Noeh,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Zichtbaar geloof Bijbelstudies bij de Jakobusbrief

  Het leven van een christen gaat niet altijd over rozen. Jakobus en zijn tijdgenoten wisten daar alles van. In de Jakobusbrief worden de gelovigen uitgedaagd om, in een vreemde wereld, uit te komen voor hun geloof. Jakobus spoort hen aan om hun geloof zichtbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Pieter Bommel boeken
  Jan Pieter Bommel - Geloofd zij God met diepst ontzag

  Vijftien meditatieve Bijbelstudies. Motto: God loven. Bedoeling: spirituele vernieuwingDe vijftien hoofdstukjes van dit boekje bevatten meditatieve bijbelstudies op basis van het motto waarmee het boekje begint. De bedoeling van de meditaties is spirituele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,60
 • J. J. Roodsant boeken
  J. J. Roodsant - Zalig in een geschonken Borg

  Ds J.J. Roodsant werd op 12 april 1943 geboren. Op 7-jarige leeftijd werd hij door de Heere geroepen tot het ambt van dominee. Door de armoede in het gezin waartoe hij behoorde, was de weg tot de predikantsopleiding niet mogelijk. In 1965 vernieuwde de Heere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,25
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - De mens oorsprong, zin & doel

  â De oervragen â wie ben ik?â , â wat doe ik hier?â en â waar ga ik naartoe?â worden toegankelijk maar toch diepgravend besproken. Uitstekend basismateriaal voor zinvolle discussieavonden.â (Arjen Bakker, auteur/journalist/corrector) De mens stelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Fre Bos boeken
  Jan Fre Bos - Bijbels leven

  Dit boek gaat over de geschiedenis van de ontkerkelijking. Die ontkerkelijking begon in het begin van de twintigste eeuw en duurt tot in onze tijd voort. Dat lijkt voor een christen een somber en deprimerend onderwerp, maar ik heb in die geschiedenis een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemike F.R. van der Meiden boeken
  Annemike F.R. van der Meiden - Mijn moeder is dominee

  Annemike van der Meiden (1959) werkte als dominee van de vrijzinnige Purmerkerk. Door de ogen van haar dochter Renske zien we allerlei situaties in het leven van een dominee en domineeskind. Het is boek is met veel humor maar ook ernst geschreven. Annemike… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ger Ritsema boeken
  Ger Ritsema - Inspireerde Jezus Adolf?

  Volgens een nazi zegt Jezus dat de Joden de duivel als vader hebben. Als ex-gelovige kende ik deze vreselijke uitspraak van Jezus niet. Is het oorlogspropaganda? We zoeken de oorsprong in Mein Kampf, het Verboden Boek van de katholiek opgevoede Adolf Hitler,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,57
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Geef Mij je angst

  De grondtrek van het menselijk bestaan lijkt angst te zijn. Iedereen is wel ergens bang voor. In de Bijbel komen we het fenomeen angst veelvuldig tegen. Deze angst lijkt menigmaal overwonnen te worden door Hem die gezegd heeft 'in al hun benauwdheid, benauwd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Heino Gerritsen boeken
  Heino Gerritsen - De Heer is God!

  Dit boek bevat 13 Bijbelstudies naar aanleiding van Psalm 100. Het is bedoeld voor huiskringen of catechesegroepen. Het behandelt 13 maatschappelijke of christelijke thema’s om als groep met elkaar over na te denken en te praten. De auteur is geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lyda Heinen boeken
  Lyda Heinen - Een ladder naar de hemel

  De woorden van een gedicht zijn als muziek. Ze kunnen je hart bereiken buiten je verstand om. Soms vindt je zelf die woorden niet maar kan het lezen van een gedicht wel je gevoelens of verlangens of vragen verwoorden. Dat kan zijn door een speels woordenspel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Blij diplomaat van Christus Bijbelstudies bij de Filippenzenbrief

  Gevangen en toch blij. Paulus laat zien dat het mogelijk is om te allen tijde, de blijdschap van het geloof te ervaren. Hij roept de gelovigen te Filippi op om blij te zijn in Christus. Hém mogen zij op aarde vertegenwoordigen. Daar mag vreugde zijn, zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Christus als Heer en Hoofd Bijbelstudies bij de Kolossenzenbrief

  Christus is het Hoofd van Zijn Gemeente én Heer van heel de werkelijkheid. We zien nu nog niet dat alles aan Hem onderworpen is. Paulus leert echter, dat dit wél het geval is. De christenen uit Kolosse werden beïnvloed door wereldse theorieën en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Uit het leven gegrepen anekdotes, gedachten & oneliners

  Dit boek is 'uit het leven gegrepen'. Het zit vol humor, lachwekkende situaties, gedachten, mijmeringen, oneliners & gevleugelde uitspraken. De auteur wil in dit boek in alle opzichten origineel zijn. Hij verwoordt eigen ervaringen, analyses, inzichten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95