Boeken over bijbels

 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel zakformaat - rood

  De veelgeprezen Naardense Bijbel nu eindelijk op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Deze uitvoering heeft een soepele rode omslag van Vivella kunstleer.De in 2014 herziene vertaling is nog dichter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,95
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel zakformaat - rood met foedraal

  De veelgeprezen Naardense Bijbel nu eindelijk op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Deze uitvoering heeft een flexibele PU-vivella-omslag. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  62,95
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel zakformaat - zandkleurig

  De veelgeprezen Naardense Bijbel op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Déze uitvoering heeft een flexibele PU-vivella-omslag. De zanduitvoering is helaas momenteel uitverkocht, vanaf begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,95
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel zakformaat - zandkleurig met foedraal en goudsnee

  De veelgeprezen Naardense Bijbel nu eindelijk op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Deze uitvoering heeft goud op snee en een flexibele PU-vivella-omslag; ze is voorzien van een beschermende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,95
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel zakformaat - Harde omslag in blauw linnen

  De veelgeprezen Naardense Bijbel nu eindelijk op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Deze donkerblauwe uitvoering heeft een harde linnen omslag; de andere vijf uitvoeringen hebben een soepele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel zakformaat - kalfsleer met foedraal en goudsnee

  De veelgeprezen Naardense Bijbel nu eindelijk op groot zakformaat (13x18 cm) met het dunste papier. Dit formaat is in zes uitvoeringen beschikbaar. Deze uitvoering heeft goud op snee en een soepele omslag van hoogwaardig vachetta kalfsleer; ze is voorzien van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  119,95
 • Huwelijksbijbel Statenvertaling

  Statenvertaling Artikel nummer: 108500 Formaat omschrijving: Huisbijbel Formaat: 16,5 x 24,5 cm Kleur: Zwart Materiaal: Kunstleer Snee: Goudsnee (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • David Joshua Israel Immanuel Ben Sion boeken
  David Joshua Israel Immanuel Ben Sion - Dit Is MIJN Vader!

  Zoveel zaken die zich in ons Leven aandienen, zoveel zaken pijnlijk en onverklaarbaar... Of toch Verklaarbaar? Moet Er alleen Dieper Gezocht Worden. In Dit Boek een ongekende zaak, zo diep traumatisch voor de betrokkenen, zo zonder grond en toch zo aan de orde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bijbel De nieuwe Bijbelvertaling

  De Nieuwe Bijbelvertaling is voor het eerst verkrijgbaar als dwarsligger®. Voor deze bijbeluitgave is een speciale letter ontworpen, waardoor de complete Bijbel nu verschijnt in de meest compacte vorm en toch leesbaar blijft. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Startbijbel (BGT)

  De Startbijbel is al ruim twintig jaar een geliefde kinderbijbel die ook volwassenen aanspreekt. Voor thuis en op school, om in te lezen en uit voor te lezen.De Startbijbel bevat de bekende bijbelverhalen maar ook teksten die je zelden of nooit aantreft in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hannie Piket-Schuller boeken
  Hannie Piket-Schuller - Een stille dauw van rust

  Door inspiratievolle gedachten die ik had, kwam ik weer tot het schrijven van deze nieuwste bundel. Het is voor mij wel duidelijk dat Gods geest in mij werkt, en wel op zo'n manier dat ik tot het schrijven van deze pennenvruchten kon komen. Ik heb mijn boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Bijbel startbijbel

  De Startbijbel is al ruim twintig jaar een geliefde kinderbijbel die ook volwassenen aanspreekt. Voor thuis en op school, om in te lezen en uit voor te lezen.De Startbijbel bevat de bekende bijbelverhalen maar ook teksten die je zelden of nooit aantreft in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Psalmen Editie Gerhardt Linnen

  'De Psalmen uit het Hebreeuws vertaald door Dr. Ida G.M. Gerhardt en Dr. Marie H. van der Zeyde' is als eigenstandig boek voor het eerst in 1972 verschenen. De inmiddels klassieke, literaire vertaling werd opgenomen in de Willibrordvertaling die in 1975 in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bijbel, NBV, Limited Edition voor vrouwen 12 x 18

  Er is weer een nieuwe Limited Edition van de NBV. De bekende ontwerpster Renate van Beynum heeft een mooi ontwerp gemaakt voor vrouwen van 25-40 jaar op een speciaal 'aaibaar' materiaal, bedrukt met een zeefdruktechniek. Formaat: 12x18 cm Met deuterocanoniek:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Bijbel, SV, met Psalmen

  De micro-editie van de Statenvertaling met Psalmen verschijnt met een stijlvolle, nieuw ontworpen omslag in bordeauxrood. Deze editie wordt in een beperkte oplage gemaakt, dus wees er snel bij. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bijbel schoolbijbel Statenvertaling Stevig kunstleer zwart

  Bijbel STV 10,5x16,5 Hand/schoolbijbel zwVertaling: StatenvertalingMateriaal: kunstleerSnede: witsneeOmslag: harde bandKleur omslag: zwart (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Micro Statenvertaling Psalmen 12 gezangen bruin kunstleer kleursnee index

  Bijbel in Statenvertaling met index, psalmen en 12 gezangen. Formaat: 7,5 x 11,5 cm Kleur: bruin Materiaal:kunstleer Snee: kleursnee met duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,00
 • Bijbel schoolbijbel + Psalmen en 12 Gezangen Ritmisch. Statenvertaling stevig kunstleer zwart

  Bijbel in Statenvertaling met psalmen en 12 gezangen. Handig voor gebruik op school. Kenmerken: RitmischHard kunstleerZwartFormaat: 10,5 x 16,5 cm (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nederlands Bijbelgenootschap boeken
  Nederlands Bijbelgenootschap - Bijbel in Gewone Taal voor jou

  De Bijbel in Gewone Taal voor jou is een bijbel voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool. De complete bijbel is aangevuld met extra thema's en opdrachten en neemt kinderen mee op ontdekkingstocht. Zo komt de Bijbel dichtbij. De Bijbel in Gewone Taal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Bijbel HSV Probeer bij uitgever

  Jongbloed brengt een serie edge lined bijbels uit in vier bijbelvertalingen: De Nieuwe Bijbelvertaling, Herziene Statenvertaling, Statenvertaling en Willibrordvertaling. De omslagen van deze bijbels zijn gemaakt van een exclusieve leersoort en de bijbels zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,00
 • Gert Bremer boeken
  Gert Bremer - Laat mij maar zingen

  Gert BremerLaat mij maar zingen. Psalmen na-geschrevenDeze nieuwe omtaling van 150 Psalmen is ontstaan in de intimiteit van een kloostercel in Maria Toevlucht in Zundert, waar broeder Gert Bremer 11 jaar monnik was. Daardoor komen deze oude teksten in nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • C. Wright boeken
  C. Wright - Jezus leren kennen door het Oude Testament

  Voor veel christenen is het Oude Testament een gesloten boek. Toch liggen de wortels van het christelijke geloof door de figuur van Jezus - en zijn achtergrond, cultuur en prediking - in het jodendom. Dit boek confronteert de lezer met die wortels, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Kurt Aland boeken
  Kurt Aland - Greek New Testament

  Nestle-Aland Greek text with English introduction, Greek-English dictionary, and United Bible Societies' critical apparatus. Includes key to sigla. Verguldsel titel op rood kunstleer. Met een Grieks-Engels woordenboek van het Nieuwe Testament. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Russian Bible-FL-Synod

  Een Russische Bijbel voor alle leeftijden. Dit is de Synodale vertaling, die gebruikt wordt door de meeste protestantse en orthodoxe kerken in Rusland.Heeft voor de pagina's van kaarten, een pagina invoering, gedrukt in Moskou.Deze bijbel heeft duidelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Bijbel groot nieuws bijbel

  Hand-/schoolbijbel in groene band. Formaat 12x18 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50