Boeken over bijbels

 • Aad van der Klaauw boeken
  Aad van der Klaauw - U gaat met ons mee

  Derde bundel van Aad van der Klaauw, Gedichten over Kerst, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en andere Bijbelse onderwerpen. Woorden van troost, bemoediging, inspiratie, lof en eer (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,88
 • Dr. Peter Veldhuizen boeken
  Dr. Peter Veldhuizen - ‘gij zult u geen godenbeeld maken’

  Buiten Jezus om is God een doolhof. Wij kunnen geen verstandig woord over God spreken, zonder Jezus ter sprake te brengen van wie getuigd wordt: ‘Niemand heeft ooit God gezien; de eniggeboren Zoon, die aan de boezem des Vaders is, die heeft Hem doen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,74
 • Imke Bavay boeken
  Imke Bavay - Papa, waar is God? Daddy, where is God?

  Waar is God? We spreken zo vaak over Iemand die we eigenlijk niet kunnen zien, toch niet wanneer we letterlijk met onze ogen gaan zoeken. Geloven in God houdt een andere manier van kijken in, namelijk kijken met je hart. Je ziet dezelfde werkelijkheid als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,42
 • Dr. Peter Veldhuizen boeken
  Dr. Peter Veldhuizen - De toren van babel

  ‘Tenslotte zijn wij toch afhankelijk van creaturen die wij maakten’, aldus Mephistopholes in Goethe’s Faust. Mephistopholes is het slechte deel in Faust, zoals er in de mens een neiging is tot het kwade en tot het goede. Zowel Mephistopholes als Wagner… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,68
 • Ingeborg Van Vliet boeken
  Ingeborg Van Vliet - Eindeloos geliefd

  Dit boek dat voor u ligt is tot stand gekomen in de veertigdagentijd in 2018. Gedurende de 40 dagen tussen Aswoensdag (de woensdag na carnaval) en Pasen (uitgezonderd de zondagen), heb ik elke dag een stukje geschreven over onvoorwaardelijke liefde. Ik ben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • Het boek

  Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de vertaling van Het Boek is er een extra uitvoering van de standaardeditie met een fraai vivella-omslag, ontworpen door Margreet van de Burgt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Bijbel herziene Statenvertaling

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie heeft een hardcover en het basisformaat 12 x 18 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Het nieuwe Leven

  Wat betekent de Bijbel voor mij vandaag? Het nieuwe Leven helpt je bij het vinden van een antwoord op die vraag. Deze studiebijbel vertaalt de Bijbel naar de praktijk van het leven en biedt daarvoor duizenden aantekeningen, verwijzingen, uitgebreide… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,99
 • Bijbel met Psalmen vivella (HSV) - 12x18 cm

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie met Psalmen heeft het basisformaat 12 x 18 cm en een vivella omslag. Deze Bijbel wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  66,99
 • Bijbel Huwelijksbijbel Herziene Statenvertaling wit

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze witte huwelijkseditie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • 52,50
 • Pieter Oussoren boeken
  Pieter Oussoren - Naardense Bijbel

  De Naardense Bijbel in de veelgeprezen vertaling van Pieter Oussoren laat de brontekst klinken. In 2019 bestaat de Naardense Bijbel 15 jaar. Deze oker/blauwe jubileumeditie (twaalfde druk) is uitgevoerd in Formaat Royaal, zonder de deuterocanonieke boeken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  77,50
 • Nicolaas de Ridder boeken
  Nicolaas de Ridder - Selectie uit Nieuws. BRIEVEN van Jezus.

  Christus meditatie gebed van Jezus. Vader-Moeder-Leven, jij bent mijn leven, mijn voortdurende ondersteuning, mijn gezondheid, mijn bescherming mijn volmaakte vervulling van iedere behoefte en mijn hoogste inspiratie. Ik vraag je om de ware Realiteit van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Elna Elinor boeken
  Elna Elinor - En God sprak: 'Ik ga grote Geheimen prijsgeven'

  God sprak tot mij: jij moet een boek schrijven dat Ik Zelf zal inspreken. Waarom ik? vroeg ik aan God. En God sprak: Ik heb jou gegrepen en Me geopenbaard aan jou omdat Ik grote Geheimen wil prijsgeven; én omdat Ik Mijzelf en Mijn Zoon Jezus Christus nogmaals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • 15,00
 • Anne van der Meiden boeken
  Anne van der Meiden - In de kerk geboren

  In 1959 (mijn geboortejaar) schreef mijn vader, Anne van der Meiden (1929) verhalen over zijn jeugdjaren. Zijn ouders waren koster van de Christelijke Gereformeerde kerk in Enschede. Het gezin woonde naast de kerk. Enkele verhalen werden geplaatst in het blad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,42
 • Startbijbel (BGT)

  De Startbijbel is al ruim twintig jaar een geliefde kinderbijbel die ook volwassenen aanspreekt. Voor thuis en op school, om in te lezen en uit voor te lezen.De Startbijbel bevat de bekende bijbelverhalen maar ook teksten die je zelden of nooit aantreft in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • A.E.J. Kaal boeken
  A.E.J. Kaal - Brood uit de hemel

  Er bestaan veel publicaties over ikonen; de meeste daarvan zijn geschreven uit een kunsthistorische interesse. Dit boek vormt daarop een uitzondering: het is geschreven door een theoloog en handelt over de functie die ikonen kunnen hebben voor gelovigen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,98
 • Michaëla Roman boeken
  Michaëla Roman - Trilogie

  Nadat Hannah op jonge leeftijd van haar eerste liefde wordt gescheiden, blijkt zij onherstelbaar gebroken te zijn. Uiteindelijk komt zij in een verkeerde relatie terecht en schrijft hierover onverbloemd in “De weg terug”. In “Een heftig weerzien” lees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Bijbel (HSV) - hardcover duif

  Bijbel in Herziene Statenvertaling. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Bijbel (HSV) - hardcover kleurig

  Bijbel in Herziene Statenvertaling. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Bijbel (HSV) - vivella groen

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met vivella omslag. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Bijbel (HSV) - vivella kruis

  Bijbel in Herziene Statenvertaling met vivella omslag. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Bijbel schoolbijbel Statenvertaling Stevig kunstleer zwart

  Bijbel STV 10,5x16,5 Hand/schoolbijbel zwVertaling: StatenvertalingMateriaal: kunstleerSnede: witsneeOmslag: harde bandKleur omslag: zwart (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Bijbel Statenvertaling met Psalmen berijming 1773 en 12 gezangen

  Bijbel in StatenvertalingFormaat: 7,5 x 11,5 cmKleur: zwartMateriaal: leerSnee: goudsneemet duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  85,00