Boeken over bijbels

 • Nieuwe Testament met Psalmen en Gebeden

  De Willibrordvertaling is een gevestigde, katholieke bijbelvertaling die alom gewaardeerd wordt. Met deze uitgave wordt het Nieuwe Testament met een selectie uit de Psalmen en met gebeden weer beschikbaar gesteld voor een breed publiek. Deze huwelijksversie is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bijbel Huwelijksbijbel Herziene Statenvertaling wit

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze witte huwelijkseditie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Bijbel Statenvertaling huwelijksbijbel

  Statenvertaling Artikel nummer: 108500 Formaat omschrijving: Huisbijbel Formaat: 16,5 x 24,5 cm Kleur: Zwart Materiaal: Kunstleer Snee: Goudsnee (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Bijbel in gewone taal

  De Bijbel in Gewone Taal is er nu ook in een huwelijkseditie, inclusief goudkleurig bedrukte schutbladen met woordenlijst en familieregister. De bijbel is een slag groter en heeft een stijlvol wit omslag met gouden letters.De Bijbel in Gewone Taal is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • R. Luijk boeken
  R. Luijk - Bange burgers bouwen bunkers

  René Luijk(1959)is in BANGE BURGERS BOUWEN BUNKERS op zoek naar het wezen van de angst en van de liefde. hij beschrijft liefde als anti-angst. Hij wil weten waarom mensen bunkers bouwen en hoeveel angst, begeerte en geweld er is in onze cultuur.René… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,52
 • Rene Luijk boeken
  Rene Luijk - Een enkele reis naar de liefde of de zerk met Kierkegaard en Kuitert

  Luijk(1959) is geraakt door het thema van de heenreis. We reizen een enkele reis naar de liefde (Kierkegaard) of de zerk (Kuitert) We moeten kiezen. Hoe stuurt de gekozen toekomst ons gedrag anno nu. In de stilte vergeten we niet dat we op reis zijn!René… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,08
 • Rene Luijk boeken
  Rene Luijk - Hoe afwezig is de mens in Jorwerd?

  René Luijk constateert dat niet God verdwenen is uit Jorwerd , maar dat in deze plaats de mens afwezig is. HOE afwezig is de unieke mens?Luijk heeft jarenlang intens geluisterd naar de vragen van de nieuwe generatie en probeert nu een richting te wijzen.René… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,83
 • Rene Luijk boeken
  Rene Luijk - Overvloed en angst

  René Luijk(1959)kijkt met een historische, psychologische en theologische blik naar de meest dominante emotie(angst) in onze cultuur. Hoe vrij en bang zijn de mensen in Jorwerd? De mensen Schizo Freen , Dé Pressie , Neu Roties en Hy Sterie zal je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,96
 • René Luijk boeken
  René Luijk - De ware protestant is niet Rooms maar Katholiek

  Predikant-psycholoog René Luijk(1959)geeft zijn psychologische blik op het verschijnsel (af)scheiden. Hij constateert dat de ware protestant niet rooms is , maar katholiek. katholiek is according tot Him and all! KATA HOLON. Welk type mens bouwt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,91
 • Rene Luijk boeken
  Rene Luijk - De wereld heeft alleen verstand van geld

  RENÉ LUIJK VERBINDT ZIJN ECONOMISCHE EN PSYCHOLOGISCHE EN THEOLOGISCHE BLIK OP GODS GEECONOMISEERDE WERKELIJKHEID. HIJ ANALYSEERT CLOSE READING EEN AANTAL JEZUSWOORDEN UIT GODS ONFEILBAAR WOORD. HET PAMFLET LAAT ZICH LEZEN ALS EEN CHR. CULTUURKRITIEKRENÉ… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,84
 • Rene Luijk boeken
  Rene Luijk - Leven zonder theofobie

  LUIJKUS OECUMENICUS WERKT IN LEVEN ZONDER THEOFOBIE DE GEDACHTE UIT DAT GOD GEEN GEVAAR IS VOOR ONZE VRIJHEID. IN DIT BOEK BESCHRIJFT DE SCHRIJVER DE MEEST VOORKOMENDE KERKANGSTEN. IN HET TWEEDE OPSTEL BEWEERT HIJ DAT HET BOS MOOIER IS DAN DE STAM.LUIJKUS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,22
 • René Luijk boeken
  René Luijk - Mijn liefde is jouw genoeg

  RENÉ LUIJK GEBOREN IN 1959 TE ROTTERDAM ZOEKT NAAR EEN TAAL DIE ONS WEER IN VUUR EN VLAM ZET. OF HIJ DAARIN GESLAAGD IS MOET DE LEZER ZELF BEOORDELEN. HET BOEK BESTAAT UIT TWEE OPSTELLEN. WAT IS KATHOLIEK? IS GELD DE ZIN VAN ONS LEVEN? EEN SCHOKKEND… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,37
 • Jack Nugter boeken
  Jack Nugter - Gewapend de wereld in

  `Gewapend in de wereld staan is een boekje naar aanleiding van de geestelijke wapenrusting die beschreven staat in de Bijbel, Efeziërs hoofdstuk 6.`Gewapend in de wereld staan is een boekje naar aanleiding van de geestelijke wapenrusting die beschreven staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jack Nugter boeken
  Jack Nugter - Gods ondoorgrondelijke leiding!

  Hoe de Heere God via diverse stappen een echtpaar de zending in leidde.De reden dat dit boekje is geschreven is om te laten zien hoe de Heere God ons op een bijzondere en geduldige wijze een zendingsvisie in het hart gebracht heeft. Een visie die ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hans Kreukniet boeken
  Hans Kreukniet - God en de mens

  Mensen wijzen God vaak af. Toch blijft God Zich steeds met hen bezighouden. Mogelijk is een bijzonder experiment op onze aarde aan de gang, geleid vanuit Gods werkelijkheid. Voortdurend zoekt God naar een relatie met de mens. Daarover gaat dit boekMensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,39
 • Nico Koolsbergen boeken
  Nico Koolsbergen - Klein theologisch labyrint

  Dit boek biedt een overzicht van (het ontstaan van) Bijbel en kerk, de hoofdzaken van het christelijk geloof en gaat in op veel vragen - zonder altijd een antwoord te geven. Voor iedereen met interesse voor of vragen over deze onderwerpen.Dit boek gaat in op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • A.T. Harkema boeken
  A.T. Harkema - Van stenen tafelen naar hemels tafelen

  De schrijver betoogt in dit boek op zeer overtuigende wijze dat de Openbaring van Jezus Christus, het laatste Bijbelboek, voor het leeuwendeel gaat over de wedergeboorte.De schrijver betoogt in dit boek op zeer overtuigende wijze dat de Openbaring van Jezus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,84
 • Nico Koolsbergen boeken
  Nico Koolsbergen - Aan de zijlijn

  Dit boek beschrijft een leven, van een gereformeerde jeugd in het Westland tot een anglicaanse oude dag in het dorpje Budel-Schoot. De zoektocht naar geestelijk onderdak is de rode draad. De achtergrond is er een van kerkelijke verdeeldheid, twijfel en angst.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mohamed El-Fers boeken
  Mohamed El-Fers - Encyclopedie van hollandse heiligen

  Heiligen hoeven niet altijd mensen te zijn. Binnen de katholieke kerk werden ook dieren als heilig vereerd of geëxcommuniceerd. Een voorbeeld is de heilige windhond Sint Guinefort uit Bourgondië. In de 13e eeuw zou het beest een kind in een wieg tegen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Herman Lamberts boeken
  Herman Lamberts - Tien dagen in het tweeluik

  De auteur (1940) toont aan dat Lucas en Handelingen door een Jood zijn geschreven. Hoewel zelf geen theoloog lukt het hem met hulp van een Rabbijn en enige Predikanten te laten zien dat de prediking van Gods Rijk zich in dit Tweeluik afspeelt tegen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hannie Piket - Schuller boeken
  Hannie Piket - Schuller - Een knipoog uit de hemel

  God geeft ons weleens " een knipoog uit de hemel " een soort schouderklopje dan knipogen wij soms terug en zeggen: dank u lieve God dat wij mogen genieten van de zon, uw mooie natuur en dat wij geluksmomentjes mogen beleven zoals die vlinder die zich laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Willem Hage boeken
  Willem Hage - Een aangeboren eigenschap

  Tegenwoordig zegt zeker de helft van de Nederlandse bevolking ‘nergens’ in te geloven. Nu betekent dat meestal alleen maar, dat men allerlei kerkelijk geijkte geloofswaarheden niet aannemelijk vindt. Wat is ‘geloven’ eigenlijk? Verwarring en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rita Minnema boeken
  Rita Minnema - Ander licht op de heilige Geest

  Met dit boek in handen kunt u zich afvragen waarom de titel Ander Licht op de Heilige Geest, aangeraakt door Jezus is gekozen. Deze titel geeft precies weer hoe de inhoud van dit boek is ontstaan: Jezus legt mij woorden in de mond en spreekt tot mijn hart.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Laurens van der Graaf boeken
  Laurens van der Graaf - Speelplein van genade

  Speelplein van genade weerspiegelt de innerlijke strijd van schrijver Laurens van der Graaf, nadat hij, als een verloren zoon, terugkeert in Gods plan. Van de weg terug, met de daarbij behorende twijfels tot aan het openbaar belijden van zijn geloof. Maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • René Luijk, Ko Steketee boeken
  René Luijk, Ko Steketee - Via god naar de ander

  Ko Steketee studeerde wiskunde en theologie. René Luijk economie , theologie en psychologie en is roman schrijver. Samen luisteren ze intens naar Kierkegaard en gaan in dit boek met elkaar in gesprek over het mooiste thema op aarde : liefde! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,53