Boeken over bijbels

 • Arie de Paauw boeken
  Arie de Paauw - Wie ben ik?

  Veel mensen worstelen met hun identiteit. Vaak is er in de opvoeding, op school of door relaties negatief over hen gesproken en is men dat zelf gaan geloven. Of we hebben vanuit de kerk te horen gekregen dat we weinig of niets zijn. Van generlei betekenis. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bijbel kerkbankbijbel

  Door de grotere letter is deze uitgave van de Herziene Statenvertaling goed bruikbaar in de eredienst. De uitgave bevat: - Bijbeltekst Herziene Statenvertaling - Psalmen 1773 - 12 Gezangen met daarnaast 'Ere zij God' en 'Een vaste burcht is onze God' -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  62,50
 • Huwelijksbijbel wit (HSV)

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze witte huwelijkseditie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Huwelijksbijbel zwart (HSV)

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze zwarte huwelijkseditie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Brendan Powell Smith boeken
  Brendan Powell Smith - De Bijbel in 1001 blokjes

  'De Bijbel in 1001 blokjes' brengt de bijbelverhalen uit het Nieuwe Testament op een zeer bijzondere manier in beeld: door LEGO®. Pagina na pagina worden het leven van Jezus, zijn verhalen en zijn omgeving als LEGO®-strip vormgegeven.'Het beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Huisbijbel (HSV)

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. Door de grotere letter is deze uitgave… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • NBV Huwelijksbijbel

  De NBV Huwelijksbijbel is nu verkrijgbaar met dwarsverwijzingen. Deze huwelijksbijbel is een prachtig geschenk, dat door de duurzame uitvoering lang meegaat. De goed leesbare letter en de uitvoering in twee kleuren maken het lezen prettig. De NBV… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Otto de Bruijne boeken
  Otto de Bruijne - Bomen met God

  Op zoek naar rust en herstel wandelt Otto over de Veluwe. De bomen, het zand en de ruigte spreken tot de verbeelding. Maar het gesprek voert Otto met God. Een meditatief boek over het vinden van vaste grond onder de voeten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bijbel huisbijbel Statenvertaling Stevig kunstleer goudsnee wit

  Huisbijbel in Statenvertaling. Goudsnee. (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Micro NBG Psalmen 29 gezangen zwart kunstleer goudsnee index

  Formaat: 7,5 x 11,5 cmKleur: ZwartMateriaal: KunstleerSnee: Goudsneemet duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Bijbel NBG Medio buigzaam Vivaldi goudsnee index bruin

  Bijbel in NBG-vertaling 1951 Formaat: 9 x 15 cmBand: vivellaKleur: bruinUitvoering: goudsnee, met duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,00
 • Paralleleditie NBV-SV + bijbelplakkers

  De paralleleditie NBV-Statenvertaling nu als voordelig pakket met extra's! Bij de bijbel zit een boekje met post-its: de Bijbelplakkers. Gebruik de Bijbelplakkers voor de Zweedse methode. Lees een bijbelgedeelte en plak een plakkertje met symbool bij de tekst.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • NBV met dwarsverwijzingen dundruk

  Dundruk wordt door vele mensen gewaardeerd vanwege het compacte formaat. Vooral gebruikers die de bijbel willen meenemen naar de kerk of samenkomst plegen een dergelijke uitgave aan te schaffen. De NBV dundrukeditie komt nu beschi kbaar met dwarsverwijzingen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • NBV Studiebijbel

  Een waardevol naslagwerk voor wie zich verder wil verdiepen in de Bijbel.De unieke kenmerken van de NBV Studiebijbel:- de complete Nieuwe Bijbelvertaling met de Deuterocanonieke boeken- dwarsverwijzingen naar andere bijbelteksten- duizenden verklarende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  82,50
 • Studiebijbel (HSV)

  De Studiebijbel bevat de complete tekst van de Herziene Statenvertaling, aangevuld met aantekeningen, inleidingen, kaartjes en artikelen. Een betrouwbaar, verstaanbaar en verdiepend hulpmiddel bij het lezen van de Bijbel. (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,95
 • Samenleesbijbel+CD

  De Samenleesbijbel bevat de tekst van de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met ruim 500 pagina's extra materiaal voor kinderen van 8-12 jaar. Deze bijbel helpt kinderen en volwassenen samen de Bijbel te lezen. Ze ontdekken en ervaren de rijkdom van de Bijbel!De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • C. Wright boeken
  C. Wright - Jezus leren kennen door het Oude Testament

  Voor veel christenen is het Oude Testament een gesloten boek. Toch liggen de wortels van het christelijke geloof door de figuur van Jezus - en zijn achtergrond, cultuur en prediking - in het jodendom. Dit boek confronteert de lezer met die wortels, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Bijbel (BGT)-Paperbackeditie

  De Bijbel in Gewone Taal in paperbackeditie. De meest duidelijke vertaling die in Nederland is verschenen!Formaat: 12x18 cm (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bijbel NBV Standaard (wit)

  Winnaar van de Verkiezing van het Belangrijkste Boek!De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) is een vertaling vanuit de bronteksten van de Bijbel in hedendaags, natuurlijk Nederlands. Het is een interconfessionele vertaling, gemaakt door het Nederlands… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Huisbijbel NBG

  kunstleer, foamgevuld, harde band in tweekleuren dubbelgestikte bandomslag, gemarmerd | 16,5 x 24 cm | Paperback (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Major Statenvertaling Psalmen 12 gezangen zwart leer goudsnee rits index ritmisch

  StatenvertalingFormaat: 10,5 x 16,5 cmKleur: ZwartMateriaal: LeerGoudsnee, met rits (Harde kaft)

  Lees meer...
  114,50
 • Bijbel+ (BGT)

  Deze voordelige uitgave van de Bijbel in Gewone Taal bevat de complete bijbeltekst, aangevuld met een laagdrempelige infogids over de Bijbel.De infogids geeft bondig en in duidelijke taal antwoord op vragen als:- Waar gaat de Bijbel eigenlijk over?- Hoe zit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jongerenbijbel (HSV)

  Deze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de HSV, met daarbij heel veel extra's voor jongeren. Waaronder enkele honderden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die de jongere handvatten geven om de Bijbel beter te begrijpen. In ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,50
 • R. Luijk boeken
  R. Luijk - Bange burgers bouwen bunkers

  René Luijk(1959)is in BANGE BURGERS BOUWEN BUNKERS op zoek naar het wezen van de angst en van de liefde. hij beschrijft liefde als anti-angst. Hij wil weten waarom mensen bunkers bouwen en hoeveel angst, begeerte en geweld er is in onze cultuur.René… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,52
 • Rene Luijk boeken
  Rene Luijk - Een enkele reis naar de liefde of de zerk met Kierkegaard en Kuitert

  Luijk(1959) is geraakt door het thema van de heenreis. We reizen een enkele reis naar de liefde (Kierkegaard) of de zerk (Kuitert) We moeten kiezen. Hoe stuurt de gekozen toekomst ons gedrag anno nu. In de stilte vergeten we niet dat we op reis zijn!René… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,08