Boeken over bijbels

 • Roodletter Startersbijbel

  De Startersbijbel wil je stimuleren om zelf in gesprek te raken met God. De extra teksten kunnen je daarbij helpen. We leggen erin uit hoe God met verschillende mensen in de Bijbel heeft gesproken; van Eva tot de gemeente in Rome; van de discipelen tot Jona.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Bijbel Statenvertaling met Psalmen berijming 1773 en 12 gezangen

  Bijbel in Statenvertaling met Psalmen (berijming 1773 niet-ritmisch) en 12 gezangen. Het omslag is buigzaam en gemaakt van zwart leer. De Bijbel is voorzien van goudsnee en duimgrepen. Formaat: 10,5 x 16,5 cm (Harde kaft)

  Lees meer...
  120,00
 • Roodletterbijbel

  De Roodletterbijbel heeft de Amerikaanse methode ingezet om een deel van de teksten in de Bijbel in rode letters te zetten. De gekleurde letters geven directe citaten van Jezus en God in de Bijbel weer. Je kunt die citaten gebruiken om het geheel van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Bijbel met Psalmen, Herziene Statenvertaling

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie met Psalmen en index heeft het basisformaat 12 x 18 cm en een leren omslag met goudsnee.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  123,50
 • Bijbel

  De nieuwe standaarduitvoering van De Nieuwe Bijbelvertaling met deuterocanonieke boeken. Het beeld op de cover is van Jeltje Hoogenkamp. (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Marcel Poorthuis boeken
  Marcel Poorthuis - Managen met Mozes

  De bijbelse verhalen over Mozes vertellen hoe deze leider bescheidenheid combineerde met overtuiging en bezieling. Hoe hij een berooide en onderdrukte groep mensen tot saamhorigheid wist te brengen; ze opvoedde tot verantwoordelijkheid en vertrouwen. Bovendien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Bijbel

  hand/schoolbijbel met soepele omslag ZwartHand- en schoolbijbel in de vertaling van 1951. Buigzame, zwarte band. Formaat 12x17,5cm. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Bijbel Statenvertaling met Psalmen berijming 1773 en 12 Gezangen

  Vertaling: Statenvertaling Formaat omschrijving: Micro Formaat 7,5 X 11,5 Kleur: Zwart Band: Gebonden Materiaal: soepel Kunstleer Snee: Kleursnee Index: Ja Artikel nr: 102311 (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Bijbel (Willibrordvertaling) in leer met goudsnee (rood)

  De Willibrordvertaling is een bekende katholieke bijbel. Nu bevat het assortiment ook luxe Willibrordbijbels. Deze variant met leer en goudsnede heeft een roodleren omslag. (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Bijbel, Statenvertaling

  Bijbel in Statenvertaling.Door het grotere formaat geschikt als huisbijbel.Formaat: 16,5 x 24,5 cmKleur: zwartMateriaal: kunstleer (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,99
 • Bijbel, Herziene Statenvertaling, met Psalmen Schooleditie

  Er is weer een nieuwe schoolbijbel in Herziene Statenvertaling. Deze uitgave, waarin ook de Psalmen 1773 en de formulieren etc. zijn opgenomen, heeft de meest up-to-date tekst en is voorzien van een nieuw omslag. (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • B.H. Wilkinson boeken
  B.H. Wilkinson - Het gebed van Jabes

  Meer dan het gewone, verder dan het alledaagse... God heeft overvloedige zegeningen voor u klaar liggen, als u Hem erom vraagt. Bruce Wilkinson ontdekte een onbekende held in de Bijbel, die een gebed bad waardoor er ruimte kwam voor Gods genade, kracht en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Bijbel schoolbijbel + Psalmen en 12 Gezangen Ritmisch. Statenvertaling stevig kunstleer rood/blauw

  Schoolbijbel in Statenvertaling, psalmen en 12 gezangen. Harde kunstleren band, bordeaux. Formaat 10,5x16,5cm. Ritmisch. (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Bijbel, SV, met psalmen

  De majoreditie van de Statenvertaling met Psalmen heeft een mooie nieuwe omslag gekregen. De omslag is gemaakt van vivella en ontworpen door Geert de Koning. Deze editie wordt in een beperkte oplage gemaakt, dus wees er snel bij. Deze bijbel met het blauwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  72,50
 • Bijbel ritmisch bruin

  De psalmen in het handzame microformaat van de Statenvertaling hebben een nieuwe lay-out gekregen. Het zetsel is in dit kleine formaat met de psalmberijming van 1773 en 12 gezangen nog beter leesbaar geworden. Uiteraard blijft de niet-ritmische variant ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Bijbel, SV, met Psalmen bordeaux rood

  De micro-editie van de Statenvertaling met Psalmen verschijnt met een stijlvolle, nieuw ontworpen omslag in bordeauxrood. Deze editie wordt in een beperkte oplage gemaakt, dus wees er snel bij. (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Bijbel HSV

  Deze edge lined Bijbel in Herziene Statenvertaling heeft een omslag van een exclusieve leersoort. De Bijbel is op een luxe, kwalitatief hoogstaande manier afgebonden, heeft goudsnee en een buigzame band. (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,99
 • Diverse auteurs boeken
  Diverse auteurs - Belle Bijbel

  De Belle Bijbel is de Bijbel in Gewone Taal met veel extra’s speciaal voor meiden. In de Belle Bijbel ontdekken meiden zelf wat de Bijbel voor hun leven betekent.De Belle Bijbel is de enige echte meidenbijbel. De Belle Bijbel is de Bijbel in Gewone Taal met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bijbel Huwelijksbijbel Herziene Statenvertaling zwart

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze zwarte huwelijkseditie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Mijn wereld Bijbel

  Mijn wereld Bijbel is de Nieuwe Bijbelvertaling waaraan speciale katernen zijn toegevoegd, zowel voor- als achterin.Daarin vind je leuke informatie en handige zoektips, die je kunnen helpen bij het ontdekken van de wereld van de bijbel.Bij het lezen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Bijbel Statenvertaling Huisbijbel, Stevig kunstleer goudsnee wit

  Huisbijbel in Statenvertaling. Goudsnee. (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Eugene Peterson boeken
  Eugene Peterson - Jakobus

  God schiep hemel en aarde door te spreken. Jezus sprak en mensen genazen en stonden op uit de dood. De Bijbel vertelt ons dat het woord van God levend is en krachtig, maar zo'n tekst kan gemakkelijk verworden tot een goedkope slogan: iets wat goed klinkt, wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Nico ter Linden boeken
  Nico ter Linden - Moet je horen

  De drie boeken 'Koning op een ezel', 'Het land onder de regenboog' en 'De profeet in de vis' vormen samen de complete kinderbijbel verteld door dominee Nico ter Linden, die weet wat vertellen en verhelderen is. Hij schrijft op zo'n manier dat de bijbel opnieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Notitiebijbel

  De Notitiebijbel is een schrijfbijbel in Herziene Statenvertaling met extra ruimte om notities te maken bij een bijbeltekst die je raakt, inspireert, motiveert. De complete bijbeltekst is opgemaakt in één brede kolom. Aan de buitenzijde van iedere pagina… (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,50
 • Bijbel in gewone taal

  De Bijbel in Gewone Taal is er nu ook in een huwelijkseditie, inclusief goudkleurig bedrukte schutbladen met woordenlijst en familieregister. De bijbel is een slag groter en heeft een stijlvol wit omslag met gouden letters.De Bijbel in Gewone Taal is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95