Boeken over bijbels

 • Schoolbijbel Statenvertaling Psalmen zwart witsnee harde band

  Bijbel in Statenvertaling met psalmen en formulieren. Handig voor gebruik op school en vereniging. Kenmerken: Harde zwarte band, goudtitel Formaat: 10,5 x 16,5 cm (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Daniel de Wolf boeken
  Daniel de Wolf - Straatbijbel Genesis

  De verhalen uit het bijbelboek Genesis in straattaal. Daarin worden de bijbelse geschiedenissen recht gedaan (theologen hebben meegelezen), terwijl de doelgroep erop heeft gelet dat er geen 'christelijke geheimtaal' wordt gesproken. De oorsprongsverhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Handbijbel NBG'51 blauw (schooleditie)

  Schooleditie blauwBijbel in NBG-vertaling van 1951. Harde, blauwe band. Geschikt voor thuisgebruik, catechisatie of op school. Zonder deuterocanonieke boeken, zonder inleidingen. Formaat: 12,5x18 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Biebel in de Twentse sproake

  Bijbel in de Twentse taal. (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Herziene Statenvertaling Psalmen - Gezangen

  De HSV met aanhang in groot formaat is nu tevens beschikbaar als vivella-editie zonder index. (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,00
 • Otto de Bruijne boeken
  Otto de Bruijne - Bomen met God

  Op zoek naar rust en herstel wandelt Otto over de Veluwe. De bomen, het zand en de ruigte spreken tot de verbeelding. Maar het gesprek voert Otto met God. Een meditatief boek over het vinden van vaste grond onder de voeten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Schrijfbijbel (NBV)

  Op veler verzoek: een nieuwe Schrijfbijbel! Deze Bijbel bevat extra schrijfruimte om notities te maken. Door het wat dikkere (off white) papier leent deze Bijbel zich ook goed voor biblejournaling: een creatieve manier om met Gods Woord bezig te zijn. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Reformatiebijbel

  In 2017 is het 500 jaar geleden dat Luther zijn stellingen op de deur van de slotkapel in Wittenberg sloeg. Deze bijzondere bijbel vestigt de aandacht op dit kroonjaar. De Reformatiebijbel is een HSV huisbijbel met als extra ca. 48 kleurenpagina's met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Wim Markus boeken
  Wim Markus - Mannenbijbel (HSV)

  De Mannenbijbel bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling, met daarbij heel veel aansprekende extra informatie voor mannen van nu.Tussen de bijbelverzen door staan korte tekstjes over leiderschap, geloof en verdieping. Ieder bijbelboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Paralleleditie NBV-SV + bijbelplakkers

  De paralleleditie NBV-Statenvertaling nu als voordelig pakket met extra's! Bij de bijbel zit een boekje met post-its: de Bijbelplakkers. Gebruik de Bijbelplakkers voor de Zweedse methode. Lees een bijbelgedeelte en plak een plakkertje met symbool bij de tekst.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Major Statenvertaling Psalmen 12 gezangen zwart kunstleer goudsnee index

  Statenvertaling Formaat: 10,5 x 16,5 cm Kleur: Zwart Materiaal: Kunstleer Snee: Goudsnee met Duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  73,00
 • Serge Bloch, Frédéric Boyer boeken
  Serge Bloch, Frédéric Boyer - Bijbel

  Frédéric Boyer & Serge BlochBijbel. De dragende verhalenVan Genesis tot het boek Daniël. In deze 529 pagina's tellende uitgave worden 35 bijbelse verhalen uit het Oude Testament verteld en geïllustreerd zoals je ze nog nooit gelezen of gezien hebt.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Bijbel, SV, met Psalmen

  De majoreditie van de Statenvertaling met Psalmen heeft een mooie nieuwe omslag gekregen. De omslag is gemaakt van vivella en ontworpen door Geert de Koning. Deze editie wordt in een beperkte oplage gemaakt, dus wees er snel bij. Deze bijbel met het blauwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,50
 • Huisbijbel (HSV) met vivella omslag en duimgrepen

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie heeft een vivella omslag met duimgrepen en het formaat 16 x 24 cm. Door de grotere letter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Bijbel, huisbijbel Statenvertaling Stevig kunstleer kleursnee zwart

  Bijbel in Statenvertaling.Door het grotere formaat geschikt als huisbijbel.Formaat: 16,5 x 24,5 cmKleur: zwartMateriaal: kunstleer (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Caroline Waltman boeken
  Caroline Waltman - Paradisewill.com

  Paradisewill.com Caroline Waltman de bijbel in 609 foto's en 830 verzen voorwoord: Désanne van Brederode De 609 foto's in dit boek - gemaakt in zestien verschillende landen - zijn een visuele vertaling van zowel het Oude als het Nieuwe Testament. De foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • NBV met dwarsverwijzingen dundruk

  Dundruk wordt door vele mensen gewaardeerd vanwege het compacte formaat. Vooral gebruikers die de bijbel willen meenemen naar de kerk of samenkomst plegen een dergelijke uitgave aan te schaffen. De NBV dundrukeditie komt nu beschi kbaar met dwarsverwijzingen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Bijbel hand/schoolbijbel met soepele omslag Zwart NBG-vertaling 1951

  hand/schoolbijbel met soepele omslag ZwartHand- en schoolbijbel in de vertaling van 1951. Buigzame, zwarte band. Formaat 12x17,5cm. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Inlegvel Huwelijksbijbel

  Inlegvellen voor de huwelijksbijbel. (Losbladig)

  Lees meer...
    5,00
 • Samenleesbijbel+CD

  De Samenleesbijbel bevat de tekst van de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met ruim 500 pagina's extra materiaal voor kinderen van 8-12 jaar. Deze bijbel helpt kinderen en volwassenen samen de Bijbel te lezen. Ze ontdekken en ervaren de rijkdom van de Bijbel!De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Huisbijbel (HSV)

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. Door de grotere letter is deze uitgave… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • NBV Huisbijbel Van Gogh

  In 2015 was het 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh is overleden. Ter gelegenheid daarvan verscheen deze limited editie van de NBV Huisbijbel met (bijbels) geïnspireerd werk van zijn hand. (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Nico ter Linden boeken
  Nico ter Linden - Moet je horen

  De drie boeken 'Koning op een ezel', 'Het land onder de regenboog' en 'De profeet in de vis' vormen samen de complete kinderbijbel verteld door dominee Nico ter Linden, die weet wat vertellen en verhelderen is. Hij schrijft op zo'n manier dat de bijbel opnieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bijbel + Psalmen en 12 Gezangen Micro Statenvertaling kunstleer kleursnee zwart

  Statenvertaling Artikel nummer: 602301 Formaat omschrijving: Micro Formaat: 7,5 x 11,5 cm Kleur: Zwart Materiaal: Kunstleer Snee: Kleursnee (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Major Statenvertaling Psalmen 12 gezangen zwart leer goudsnee rits index

  Bijbel in Statenvertaling, met psalmen en 12 gezangenFormaat: 10,5 x 16,5 cmKleur: zwartMateriaal: leerSnee: goudsneemet rits en duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  114,50