Boeken over bijbels

 • Bijbel Huwelijksbijbel Herziene Statenvertaling wit

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze witte huwelijkseditie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Huisbijbel (HSV)

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. Door de grotere letter is deze uitgave… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Bijbel Statenvertaling met Psalmen berijming 1773 en 12 Gezangen

  Vertaling: Statenvertaling Formaat omschrijving: Micro Formaat 7,5 X 11,5 Kleur: Zwart Band: Gebonden Materiaal: soepel Kunstleer Snee: Kleursnee Index: Ja Artikel nr: 102311 (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Bijbel schoolbijbel + psalmen en 12 gezangen Ritmisch. Statenvertaling stevig kunstleer blauw

  Schoolbijbel in Statenvertaling, psalmen en 12 gezangen. Harde kunstleren band, blauw. Formaat 10,5x16,5cm. Ritmisch. (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bijbel

  hand/schoolbijbel met soepele omslag ZwartHand- en schoolbijbel in de vertaling van 1951. Buigzame, zwarte band. Formaat 12x17,5cm. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • B.H. Wilkinson boeken
  B.H. Wilkinson - Het gebed van Jabes

  Meer dan het gewone, verder dan het alledaagse... God heeft overvloedige zegeningen voor u klaar liggen, als u Hem erom vraagt. Bruce Wilkinson ontdekte een onbekende held in de Bijbel, die een gebed bad waardoor er ruimte kwam voor Gods genade, kracht en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Bijbel Statenvertaling + Psalmen en 12 Gezangen

  Statenvertaling Artikel nummer: 602301 Formaat omschrijving: Micro Formaat: 7,5 x 11,5 cm Kleur: Zwart Materiaal: Kunstleer Snee: Kleursnee (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Wim Markus boeken
  Wim Markus - Mannenbijbel (HSV)

  De Mannenbijbel bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling, met daarbij heel veel aansprekende extra informatie voor mannen van nu.Tussen de bijbelverzen door staan korte tekstjes over leiderschap, geloof en verdieping. Ieder bijbelboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Bijbel

  De NBG-vertaling uit 1951 (NBG-?51) wordt vaak geciteerd als men een bijbelvers aanhaalt tijdens een gesprek. Daarnaast blijft er ? ook na introductie van De Nieuwe Bijbelvertaling in 2004 ? vraag naar deze vertaling ten behoeve van het persoonlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Bijbel Statenvertaling

  Jongbloed brengt een serie edge lined bijbels uit in vier bijbelvertalingen: De Nieuwe Bijbelvertaling, Herziene Statenvertaling, Statenvertaling en Willibrordvertaling. De omslagen van deze bijbels zijn gemaakt van een exclusieve leersoort en de bijbels zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,00
 • Bijbel, Statenvertaling

  Bijbel in Statenvertaling.Door het grotere formaat geschikt als huisbijbel.Formaat: 16,5 x 24,5 cmKleur: zwartMateriaal: kunstleer (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Bijbel NBG-vertaling 1951

  Bijbel in NBG-vertaling 1951 Formaat: 9 x 15 cmBand: vivellaKleur: bruinUitvoering: goudsnee, met duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,00
 • HSV-jongerenbijbel

  Deze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de HSV, met daarbij heel veel extra's voor jongeren. Waaronder enkele honderden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die de jongere handvatten geven om de Bijbel beter te begrijpen. In ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,50
 • Bijbel Statenvertaling met Psalmberijming 1733 en 12 Gezangen (ritmisch)

  De psalmen in het handzame microformaat van de Statenvertaling hebben een nieuwe lay-out gekregen. Het zetsel is in dit kleine formaat met de psalmberijming van 1773 en 12 gezangen nog beter leesbaar geworden. Uiteraard blijft de niet-ritmische variant ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Bijbel herziene Statenvertaling blauw

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie met Psalmen heeft een hardcover en het zakformaat 8,5 x 12,5 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Bijbel+ (BGT)

  Deze voordelige uitgave van de Bijbel in Gewone Taal bevat de complete bijbeltekst, aangevuld met een laagdrempelige infogids over de Bijbel.De infogids geeft bondig en in duidelijke taal antwoord op vragen als:- Waar gaat de Bijbel eigenlijk over?- Hoe zit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J. Kreukniet boeken
  J. Kreukniet - Bijbelse profetieen in de wereldgeschiedenis

  De Bijbel bevat veel profetieën die iets vertellen over de toekomst van de mensheid, met name over de toekomst van de Joden, het volk dat God uitgekozen heeft om de messias, Jezus Christus, voort te brengen. Hij is geboren aan het begin van onze jaartelling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  77,13
 • Daniel de Wolf boeken
  Daniel de Wolf - Straatbijbel Genesis

  De verhalen uit het bijbelboek Genesis in straattaal. Daarin worden de bijbelse geschiedenissen recht gedaan (theologen hebben meegelezen), terwijl de doelgroep erop heeft gelet dat er geen 'christelijke geheimtaal' wordt gesproken. De oorsprongsverhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Van Goghbijbel

  In 2015 was het 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh is overleden. Ter gelegenheid daarvan verscheen deze limited editie van de NBV Huisbijbel met (bijbels) geïnspireerd werk van zijn hand. (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Bijbel in gewone taal

  De Bijbel in Gewone Taal is er nu ook in een huwelijkseditie, inclusief goudkleurig bedrukte schutbladen met woordenlijst en familieregister. De bijbel is een slag groter en heeft een stijlvol wit omslag met gouden letters.De Bijbel in Gewone Taal is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Thomas Jefferson boeken
  Thomas Jefferson - Jefferson-bijbel

  Met een mesje bewerkte de Amerikaanse president en filosoof Thomas Jefferson (1743-1826) de Bijbel. Alle ongeloofwaardige en irrationele passages liet hij eruit: engelen, wonderen, wonderbaarlijke genezingen en de hemelvaart. Voor Jefferson was Jezus geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Samenleesbijbel

  De Samenleesbijbel bevat de tekst van de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met ruim 500 pagina's extra materiaal voor kinderen van 8-12 jaar. Deze bijbel helpt kinderen en volwassenen samen de Bijbel te lezen. Ze ontdekken en ervaren de rijkdom van de Bijbel!De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • E. Nierop boeken
  E. Nierop - De heilige boeken van het Nieuwe Testament

  Maak kennis met het NT zoals dit uit het Syrisch-Aramees wordt vertaald. Het Aramees dat Jezus sprak, was tot ver na zijn tijd een lingua franca in het Midden- Oosten, totdat het Arabisch dat werd.De woorden van Jezus Christus stralen, volgens Aramisten, in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Tanach

  Deze uitgave van het Oude Testament in het Hebreeuws met parallel de tekst in het Nederlands is een uniek project in Nederland van het Nederlands Bijbelgenootschap en de Joodse stichting Sja'ar. In de Tanach vindt u rechts de Hebreeuwse tekst, links de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Bijbel handbijbel

  Schooleditie blauwBijbel in NBG-vertaling van 1951. Harde, blauwe band. Geschikt voor thuisgebruik, catechisatie of op school. Zonder deuterocanonieke boeken, zonder inleidingen. Formaat: 12,5x18 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50