Boeken over bijbels

 • NBV Huisbijbel Van Gogh

  In 2015 was het 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh is overleden. Ter gelegenheid daarvan verscheen deze limited editie van de NBV Huisbijbel met (bijbels) geïnspireerd werk van zijn hand. (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Daniel de Wolf boeken
  Daniel de Wolf - Straatbijbel Genesis

  De verhalen uit het bijbelboek Genesis in straattaal. Daarin worden de bijbelse geschiedenissen recht gedaan (theologen hebben meegelezen), terwijl de doelgroep erop heeft gelet dat er geen 'christelijke geheimtaal' wordt gesproken. De oorsprongsverhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mijn wereld Bijbel

  Mijn wereld Bijbel is de Nieuwe Bijbelvertaling waaraan speciale katernen zijn toegevoegd, zowel voor- als achterin.Daarin vind je leuke informatie en handige zoektips, die je kunnen helpen bij het ontdekken van de wereld van de bijbel.Bij het lezen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Bijbel, HSV met Psalmen&Gezangenbundel 1938

  De Herziene Statenvertaling is verschenen met de Psalmen en Gezangen in combinatie met de Hervormde Bundel 1938 (306 gezangen). De Bijbel heeft een linnen hardcover en wordt geleverd met een koker.Deze uitgave bevat:- Bijbeltekst in Herziene Statenvertaling-… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • C. Wright boeken
  C. Wright - Jezus leren kennen door het Oude Testament

  Voor veel christenen is het Oude Testament een gesloten boek. Toch liggen de wortels van het christelijke geloof door de figuur van Jezus - en zijn achtergrond, cultuur en prediking - in het jodendom. Dit boek confronteert de lezer met die wortels, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Bijbel + Psalmen en 12 Gezangen Micro Statenvertaling kunstleer kleursnee zwart

  Statenvertaling Artikel nummer: 602301 Formaat omschrijving: Micro Formaat: 7,5 x 11,5 cm Kleur: Zwart Materiaal: Kunstleer Snee: Kleursnee (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Biebel in de Twentse sproake

  Bijbel in de Twentse taal. (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Huisbijbel (HSV)

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm. Door de grotere letter is deze uitgave… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Nico ter Linden boeken
  Nico ter Linden - Moet je horen

  De drie boeken 'Koning op een ezel', 'Het land onder de regenboog' en 'De profeet in de vis' vormen samen de complete kinderbijbel verteld door dominee Nico ter Linden, die weet wat vertellen en verhelderen is. Hij schrijft op zo'n manier dat de bijbel opnieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Major Statenvertaling Psalmen 12 gezangen zwart kunstleer kleursnee index ritmisch

  Statenvertaling Formaat: 10,5 x 16,5 cm Kleur: Zwart Materiaal: Kunstleer Snee: Kleursnee met Duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  67,00
 • Meidenbijbel Limited Edition (NBV)

  Een nieuwe uitvoering van een echte Meidenbijbel! Deze Bijbel in de Nieuwe Bijbelvertaling is een limited edition. Wees er dus snel bij! (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Reformatiebijbel

  In 2017 is het 500 jaar geleden dat Luther zijn stellingen op de deur van de slotkapel in Wittenberg sloeg. Deze bijzondere bijbel vestigt de aandacht op dit kroonjaar. De Reformatiebijbel is een HSV huisbijbel met als extra ca. 48 kleurenpagina's met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Bijbel NBV Standaard (wit)

  Winnaar van de Verkiezing van het Belangrijkste Boek!De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) is een vertaling vanuit de bronteksten van de Bijbel in hedendaags, natuurlijk Nederlands. Het is een interconfessionele vertaling, gemaakt door het Nederlands… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Bijbel met Psalmen hardcover (HSV) - 12x18 cm

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie met Psalmen heeft een hardcover en het basisformaat 12 x 18 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • NBV met dwarsverwijzingen dundruk

  Dundruk wordt door vele mensen gewaardeerd vanwege het compacte formaat. Vooral gebruikers die de bijbel willen meenemen naar de kerk of samenkomst plegen een dergelijke uitgave aan te schaffen. De NBV dundrukeditie komt nu beschi kbaar met dwarsverwijzingen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Bijbel NBV

  De NBV-huisbijbel heeft een fris en stijlvol nieuw omslag gekregen van de hand van ontwerper Geert de Koning. Met fraai aquamarijn balacronmateriaal gemaakt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Major Statenvertaling Psalmen 12 gezangen zwart leer goudsnee rits index

  Bijbel in Statenvertaling, met psalmen en 12 gezangenFormaat: 10,5 x 16,5 cmKleur: zwartMateriaal: leerSnee: goudsneemet rits en duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  114,50
 • Huisbijbel NBG

  kunstleer, foamgevuld, harde band in tweekleuren dubbelgestikte bandomslag, gemarmerd | 16,5 x 24 cm | Paperback (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Bijbelplakkers algemeen

  De paralleleditie NBV-Statenvertaling nu als voordelig pakket met extra's! Bij de bijbel zit een boekje met post-its: de Bijbelplakkers. Gebruik de Bijbelplakkers voor de Zweedse methode. Lees een bijbelgedeelte en plak een plakkertje met symbool bij de tekst.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bijbel+ (BGT)

  Deze voordelige uitgave van de Bijbel in Gewone Taal bevat de complete bijbeltekst, aangevuld met een laagdrempelige infogids over de Bijbel.De infogids geeft bondig en in duidelijke taal antwoord op vragen als:- Waar gaat de Bijbel eigenlijk over?- Hoe zit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jongerenbijbel (HSV)

  Deze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de HSV, met daarbij heel veel extra's voor jongeren. Waaronder enkele honderden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die de jongere handvatten geven om de Bijbel beter te begrijpen. In ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,50
 • Bijbel hardcover (HSV) - 12x18 cm

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie heeft een hardcover en het basisformaat 12 x 18 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Het Boek standaard vivella jubileumeditie

  Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de vertaling van Het Boek is er een extra uitvoering van de standaardeditie met een fraai vivella-omslag, ontworpen door Margreet van de Burgt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Brendan Powell Smith boeken
  Brendan Powell Smith - De Bijbel in 1001 blokjes

  'De Bijbel in 1001 blokjes' brengt de bijbelverhalen uit het Nieuwe Testament op een zeer bijzondere manier in beeld: door LEGO®. Pagina na pagina worden het leven van Jezus, zijn verhalen en zijn omgeving als LEGO®-strip vormgegeven.'Het beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Bijbel, Statenvertaling Edge Line

  Jongbloed brengt een serie edge lined bijbels uit in vier bijbelvertalingen: De Nieuwe Bijbelvertaling, Herziene Statenvertaling, Statenvertaling en Willibrordvertaling. De omslagen van deze bijbels zijn gemaakt van een exclusieve leersoort en de bijbels zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,00